Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/”Frustrarea procurorului Bogdan Pirlog fata de politisti si jandarmi vine si din faptul ca acesta a fost expulzat din cadrul misiunii EUPOL si nu a fost decorat”

Publicat

pe

Gasiti mai jos doua scrisori din 2013 trimise autoritatilor romane de Karl Ake Roghe, comandatul EUPOL din Afganistan, in care vorbeste despre comportamentul inadecvat al procurorului Bogdan Pirlog, care a devenit un „liability” pentru Misiune pe perioada cat a fost detasat in Afganistan. In cele din urma comandatul EUPOL a cerut „repatrierea” acestuia in Romania „de indata”.

„Frustrarea procurorului Bogdan Pirlog fata de politisti si jandarmi vine si din faptul ca acesta a fost expulzat din cadrul misiunii EUPOL si nu a fost decorat, asemenea altor politisti romani”, ne-au spus surse din Parchetul General.

Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele din 10 august si s-a sesizat din oficiu cu privire la unele infractiuni pe care le-a vazut, in opinia lui, comise in piata, a fost expulzat din Afganistan pentru grave probleme de comportament, acesta devenind un „liability” pentru EUPOL, sustine Karl Ake Roghe intr-o scrisoare trimisa autoritatilor romane pe data de 11 iunie 2013.

Unul dintre conflictele dintre Bogdan Pirlog si misiunea EUPOL din Afganistan, dupa cum reiese din documentele care au intrat in posesia noastra, a pornit de la faptul ca acesta dorea sa isi ia zile de concediu medical in numar nelimitat, desi regulamentul prevedea ca are voie doar la 20 de astfel de zile pe an.

In decizia din 26 martie 2013, Karl Ake Roghe, comandantul misiunii EUPOL din Afganistan, ii respingerea cererea, declarand ca „orice zi de concediu medical a dl. Bogdan Pirlog care excede mai mult de 20 de zile in total, intr-o perioada de 12 luni de la momentul plecarii in misiune, va fi considerata zi neplatita„.

Fara a fi scris, membrii EUPOL pot cere clarificari cu privire la HR policy or anumite reglementari intr-un mod politicos si profesionist.

Dar, in orice moment si inainte de toate interesele personale, expertii detasati ai EUPOL trebuie sa considere ca reprezinta atat statul lor cat si Uniunea Europeana. Ca atare, este obligatia lor de a promova cele mai inalte standarde de comportament in timpul tuturor interactiunilor profesionale si sociale.

Modul in care domnul Pirlog a ales sa-si exprime interesele, in special comportamentul sau persistent inadecvat unui expert detasat, alegerea formularilor si atacurile personale impotriva colegilor nu indeplinesc cerintele de baza in acest sens.

Sa fie cat mai clar cu putinta: Nu voi lamuri alte acuzatii nefondate percepute ca un act de intimidare la adresa consilierilor EUPOL, HR sau oricarui alt membru al personalului care isi indeplineste indatoririle la maximul potentialului si abilitatilor sale.

Ii solicit domnului Pirlog sa se concentreze urgent asupra sarcinilor si datoriilor sale principale pentru a contribui la mandatul Misiunii, in loc sa creeze dispute privind interpretarea procedurilor si a drepturilor la concediul medical. În cazul nerespectarii acestor instructiuni, va fi luata in considerare o cerere de repatriere.

Pe data de 11 iunie 2013 comandantul Karl Ake Roghe revine cu o scrisoare, de data aceasta catre Adrian-Cristian Bratu, reprezentantul permanent al Romaniei la Uniunea Europeana, caruia ii cere sa-l repatrieze „de indata” pe Bogdan Pirlog.

„Suntem preocupati de comportamentul unui membru al personalului detasat, domnul Bogdan Ciprian Pirlog. Conduita sa a demonstrat o tendinta persistenta de comportament neprofesionist fata de colegii sai, in mod special refuzuri repetate de a urma instructiunile superiorilor sau, acesta demonstrand, de asemenea, o lipsa de intelegere a intereselor Misiunii intr-un mediu cu risc ridicat. Aceasta atitudine nu reflecta nici principiile profesioniste inalte, nici cele ale Planului operational pentru EUPOL Afganistan, nici asteptarile pe care Misiunea le are de la expertii detasati. 

Toate masurile manageriale si disciplinare, cum ar fi consilierea si emiterea unui avertisment final, nu l-au impiedicat pe domnul Pirlog sa-si urmareasca interesele personale intr-o maniera inacceptabila, facandu-l un „liability” pentru reputatia, managementul, eficienta operationala si mandatul misiunii„, a scris Karl Ake Roghe.

Cateva dintre problemele create de Bogdan Pirlog in Afganistan, si mentionate de Karl Ake Roghe, includ:

Ianuarie 2012 – initierea unei investigatii disciplinare interne pe baza unei acuzatii false impotriva superiorului sau si a fostului sef responsabil cu statul de drept, deoarece cel din urma a ridicat problema comunicarii cu respect si politete catre un coleg afgan, care s-a simtit ofensat de Pirlog.

August 2012 – decizia intr-o investigatie disciplinara interna impotriva dl. Pirlog cu privire la alegatii de comportament neprofesionist – procedura a fost inchisa si nu s-a dat nici o sanctiune.

Octombrie 2012 – a inceput o lunga disputa cu departamentul HR al EUPOL cu privire la numarul de zile de concediu medical pe care si le poata lua. Pe scurt, domnului Pirlog i s-au dat 19 zile de concediu medical in 2011 si 20 de zile in 2012. Cu toate acestea, el a sustinut ca este indreptatit sa primeasca inca 34 de zile de concediu medical, deoarece nu ar exista o limita de concediu pentru expertii detasati, cu toate ca OPLAN stabileste o limita de 20 de zile de concediu medical pe an.

Acest lucru a condus la o tensiune considerabila care a implicat, de asemenea, CPCC si EEAS, si nu a facut prea multe pentru a promova imaginea EUPOL.

Cu toate acestea, Misiunea l-a tratat pe dl. Pirlog intr-o maniera legala si respectabila. Cu toate acestea, desconsiderand nevoie pentru eficienta operationala, dl. Pirlog a continuat sa-si promoveze interesele personale in fata celor ale Misiunii, facand plangeri si acuzatii nefondate.

Noiembrie 2012 – In contextul mentionat anterior, dl. Pirlog a continuat sa conteste cu fermitate prevederile HR ale EUPOL, si a facut plangeri impotriva superiorului sau de atunci, doamna Cornelia Schneider si a consilierului juridic al EUPOL din cauza „procedurilor ilegale”.

Decembrie 2012 – Bogdan Pirlog a formulat o alta plangere impotriva EUPOL HR deoarece a „nesocotit prevederile legale” ale OPLAN, in mod „ilegal” nedandu-i inca 34 de zile de concediu medical. In practica, acesta dorea sa aiba 54 de zile de concediu medical pe anul 2012.

Ianuarie – Februarie 2013 – Multiple cereri si plangeri cu privire la EUPOL HR facute de dl. Pirlog pentru a se actiona imediat sau sa se implice CPCC in problema mai sus mentionata (a zilelor de concediu de boala), deoarece HR a pregatit o balanta cu zilele de concediu cu care el nu a fost de acord.

22 februarie 2013 – instructiuni primite de dl. Pirlog de la Pieter Deelman, comandantul adjunct al misiunii, prin care i s-a spus ca cererile sale sunt luate serios in considerare, atata vreme cat timp sunt justificate, insa acesta trebuie sa se abtina de la a mai face acuzatii personale impotriva colegilor sai si sa-si adreseze interesele intr-o manifera politicoasa, obiectiva si respectabila.

20 martie 2013 – initierea unei investigastii disciplinare, inca in desfasurare, privind o eventuala incalcare a codului de comportament EUPOL in legatura cu o comunicare in care Mr. Pirlog se presupune ca a furnizat informatii false catre EULEX-Kosovo, cu potential de impact negativ asupra imaginii EUPOL.

26 martie 2013 – HoM decizie cu privire la mai multe cereri ale dl. Pirlog si transmiterea unui ultimatum catre acesta ca orice alte alegatii nefondate vor fi percepute ca un act de intimidare catre consilierii EUPOL, HR sau orice membrii ai personalului care isi fac datoria cat de bine pot, lucru care nu va fi tolerat.

Prin aceasta comunicare i s-a cerut dl. Pirlog sa se focalizeze pe principalele sale indatoriri si perfomante pentru a putea contribui la mandatul Misiunii, in loc sa duca dispute cu privire la interpretarea procedurilor sau la zilele de concediu de boala. Mai mult, HoM a scos in evidenta ca in caz de nesupunere fata de aceste instructiuni, se va lua in considerare repatrierea acestuia. Aceasta decizia a fost, de asemenea, trimisa la punctului de contact al Romaneii de la EUPOL.

1 aprilie 2013 – initierea unei investigatii disciplinare interne cu privire la inregistrarea in secret, de catre dl. Pirlog, a conversatiilor vocale cu alti membrii din EUPOL si delapidare de fonduri publice date catre acesta fara autorizare, incluzand o camera de mana, o camera si aparat de inregistrare audio digitale oferite de catre ambasada Marii Britanii pentru a fi date omologilor afgani.

8 iunie 2013 – alt act de insubordonare grosiera a dl. Pirlog, care a refuzat sa participe la concluziile raportului sau de evaluare periodica, asa cum i-a fost cerut de catre superiori. In acest sens, dl. Pirlog a depus o plangere disciplinara si penala impotriva comandantului misiunii EUPOL, precum si o plangere disciplinara impotriva sefului de la departamentul „rule of law” si a consilierului juridic.

Date fiind cele de mai sus, sper ca v-am oferit o privire de ansamblu cu privire la comportamentul imprevizibil si provocator al dl. Pirlog, care este o chestiune de ingrijorare considerare si-l face o sursa de tensiune continua in EUPOL din Afganistan.

Dat fiind ca acest lucru necesita o atentie deosebit de urgenta, credem ca nu avem alta posibilitate decat sa recomandam cu fermitate autoritatilor nationale responsabile repatrierea acestuia, daca este posibil, de indata„, si-a concluzionat Karl Ake Roghe scrisoarea.

Odata repatriat, Bogdan Pirlog a actionat in instantele din Romania o multime de institutii europene fiind revoltat ca a fost repatriat. Vom reveni cu amanunte cu privire la actiunile sale in justitie.

Cu toate probleme create de Bogdan Pirlog in Afganistan, la fiecare misiune polistii romani au fost decorati de catre comandantul EUPOL pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Cateva exemple aici:

https://evz.ro/cei-mai-buni-politisti-romani-din-afganistan-au-primit-medalia-eupol.html

http://stiri.tvr.ro/politisti-romani-medaliati-la-kabul-de-catre-karl-ake-roghe–seful-eupol-afganistan_25102.html#view

„Frustrarea procurorului Bogdan Pirlog fata de politisti si jandarmi vine si din faptul ca acesta a fost expulzat din cadrul misiunii EUPOL si nu a fost decorat, asemenea altor politisti romani”, ne-au spus surse din Parchetul General.

Prezentam in continuare scrisorile trimise de catre Karl Ake Roghe autoritatilor romane cu privire la comportamentul inadecvat al procurorului Bogdan Pirlog.

Chris Terhes
Romanian Community Coalition

 

Actualitate

4 lucruri de stiut despre masa de calcat profesionala – pentru o achizitie inspirata!

Publicat

pe

De

masa de calcat profesionala

Masa de calcat este un echipament necesar in aproape orice locuinta, mai ales in cele cu familii numeroase, familii in care procesul de calcare devine un adevarat ritual, deseori indelungat. In acest context, unele persoane simt nevoia de a achizitiona o masa de calcat profesionala.

Intr-adevar, acest tip de echipament este cu precadere intalnit in afacerile din domeniul HoReCa si cel ospitalier, dar acest lucru nu inseamna ca gospodinele nu pot apela la o astfel de masa. Totusi, inainte de achizitie, ambele tipuri de cumparatori trebuie sa stie cateva lucruri importante despre mesele de calcat profesionale.

Iata care sunt acestea!

 

Lipsa portabilitatii

Mesele de calcat obisnuite sunt cunoscute pentru portabilitate, dar si pentru faptul ca pot fi pliate si depozitate cu usurinta in aproape orice tip de spatiu. Acelasi lucru nu poate fi spus si despre mesele de calcat profesionale.

Modelele simple, fara statie de calcat incorporata, prezinta intr-adevar picioare pliabile. Totusi, greutatea meselor de calcat profesionale face dificila utilizarea acestora. Un model simplu de masa de calcat profesionala are in jur de 20 de kilograme. Portabilitatea iese astfel din discutie – masa poate fi mutata, dar va fi mai usor pentru utilizatori ca aceasta sa aiba o locatie predefinita.

 

Functii de incalzire si aspiratie

Functiile principale si de altfel esentiale pe care o masa de calcat profesionala le are sunt incalzirea si aspiratia. Functia de incalzire va deveni vitala pentru utilizatori, deoarece aceasta eficientizeaza procesul de calcare. Incalzirea contribuie la mentinerea unei temperaturi consistente la nivelul mesei de calcat, dar si a fierului de calcat. Apoi, datorita temperaturii ridicate la care materialul va fi tinut, utilizatorul nu va trebui sa apese pe tesaturi, riscand provocarea daunelor la nivelul acestora.

Riscul producerii daunelor se elimina si cu ajutorul functiei de aspiratie. Aceasta nu numai ca mentine tesaturile drepte, fara cute, dar permite aburului creat prin calcare sa treaca direct prin material, eliminand totodata umiditatea din acesta. Indiferent de tipul de calcare abordat, hainele vor fi gata de purtat sau depozitat imediat dupa.

 

Inaltime ajustabila

Majoritatea meselor de calcat moderne au o inaltime ajustabila. Astfel, era imposibil ca aceasta caracteristica sa lipseasca de la masa de calcat profesionala, din moment ce aceasta este conceputa pentru utilizare indelungata.

Ideal ar fi sa eviti mesele de calcat fara aceasta caracteristica. Chiar si mesele de calcat profesionale cu statie de calcat incorporata nu omit acest lucru.

 

Statia de calcat incorporata

Un echipament cu adevarat util este masa de calcat profesionala cu statie de calcat incorporata. Aceasta prezinta un intreg corp suplimentar sub blatul mesei de calcat dedicat depozitarii si pregatirii fierului de calcat pentru procesul de calcare.

Desigur, statia de calcat este echipata cu un rezervor responsabil pentru generarea de aburi – aburii fiind absolut esentiali in procesul modern de calcare.

In general, o astfel de statie este dorita la nivelul afacerilor de profil – spalatorii si curatatorii care vor sa ofere un serviciu in plus clientilor, sau in cadrul afacerilor ospitaliere.

 

Acestea au fost cele mai importante patru lucruri pe care trebuie sa le stii despre o masa de calcat profesionala. Daca esti in cautarea produselor care sa prezinte fiecare dintre functiile mentionate, Generatoare de Vapori este alaturi de tine – curatare, calcare, detergenti si uscatoare de calitate superioara!

Citeste in continuare

Actualitate

„Ciorbă reîncălzită”

Publicat

pe

De

Ieri am prezentat deranjul din PSD generat de candidatura lui Geoană (Decriptarea unei manipulări despre Mircea Geoană și viitorii săi susținători din PSD.

Cazul Cazanciuc), respectiv a pesediștilor ce se pregătesc să dezerteze în primăvară și să îl susțină, menționându-i doar pe Vasile Dîncu și Robert Cazanciuc, deocamdată. Operațiunea apare ca fiind coordonată de o parte dintre rezerviștii Statului Paralel, conduși de către Florian Coldea, fapt ce e un argument în plus, prieteni, pentru a analiza azi potențialul lui Geoană, cine anume îl susține și ce șanse are.

Născut de Ziua Franței, în 1958, Mircea Geoană este fiul unui important general din regimul lui Nicolae Ceaușescu, generalul Geoană ce a fost implicat inclusiv în tranzacționarea sumelor încasate de către statul comunist român pentru repatrierea evreilor din Israel. Ascendența familială a favorizat integrarea tânărului Geoană în structura Ministerului Afacerilor Externe, unde a ocupat funcția de purtător de cuvânt după 1989.

În acest fel a reușit numirea ca ambasador în SUA, din partea regimului Emil Constantinescu, ajungând apoi să fie numit și ca Ministru de Externe în guvernarea Adrian Năstase. A devenit președintele PSD, dar și al Senatului României, funcții pe care le-a pierdut odată cu înfrângerea la prezidențialele din 2009 în fața lui Traian Băsescu. Din 2019 este secretarul general adjunct al NATO, funcție cu atribuții minore, ba chiar inexistente acestea până la războiul ucrainean, dar sinecură calculată pentru Geoană spre a-i asigura acestuia trambulina exact la alegerile din 2024.

Potențialul electoral al lui Mircea Geoană este unul slab, dovedit prin candidaturile avute la activ. În 2004 a pierdut competiția pentru Primăria București în fața lui Băsescu chiar din primul tur, deși era susținut de un PSD cu un scor electoral de peste 40%. În 2009, deși din nou era foarte bine susținut la prezidențiale și în competiția cu un Băsescu căzut în genunchi, Geoană a pierdut din nou, făcând inclusiv în mod intenționat, atenție, toate greșelile posibile, generând astfel dictatura Statului Paralel asupra României, punându-și astfel colegii din PSD și susținătorii din campanie sub prigoana securiștilor lui Băsescu.

În 2012, Geoană a intrat din nou în Parlament prin benevolența prostească, dar impusă cu pârghii externe colegilor tăi din PSD, pe care i-a trădat rapid, făcându-și propriul partid, Partidul Social Român (PSRO), cu care a candidat la alegerile din 2016. Scorul obținut de PSRO-ul său la locale a fost, atenție, de 99.000 de voturi pe țară, fapt ce l-a obligat să părăsească competiția de la parlamentare în mod rușinos.

Ăsta a fost candidatul Geoană. Cine îl susține astăzi însă pe acest candidat perdant în mod repetat și rușinos până în acest moment? Apoi pe lângă rezerviștii Statului Paralel, conduși de către Coldea, după cum v-am explicat, în mod vizibil se distinge o sumă de oportuniști ce-și justifică alegerea în virtutea faptului că ei ar susține omul NATO, deci al americanilor. Aceștia toți împreună încearcă să-i racoleze lui Geoană oameni de prin partidele politice, respectiv îi asigură sprijin mediatic prin suport financiar sau prin alocarea unor entități media pe care le controlează, de tipul televiziunilor Prima.

Oricât de ciudat vi s-ar părea, sprijinul american, prieteni, pentru Geoană este incert. Aveți încredere, pentru că vă spune unul, adică eu, care a discutat această temă în Statele Unite de 2 ori, chiar la Casa Albă, și în 2004, și în 2009; o să detaliez în mod precis și spectaculos cu altă ocazie. Geoană se bazează doar pe sprijinul a câtorva membrii din staff-ul lui Joe Biden, membri care astăzi este clar că vor dispărea din peisajul puterii în 2024. Ce șanse are Geoană? Foarte mici conform analizei mele.

Candidatura lui nu este una consolidată, nici măcar susținută corespunzător, iar scandalurile care deja au început vor avea efectul ca s-o ridiculizeze. El nu va putea juca nici măcar rolul candidatului Factorului Extern, deoarece protagoniștii puterii de azi din România și-au securizat deja această postură, având avantajele împărțirii și alocării de contracte guvernamentale și oportunități de mari afaceri. De aici și așa să citiți și caracterizarea fatală făcută de către Marcel Ciolacu despre candidatul Mircea Geoană, aceea de „ciorbă reîncălzită”. Voi reveni asupra temei de câte ori se va reîncălzi, tema mă refer; până atunci, despre Mircea Geoană să auzim numai de bine.

Cozmin Gușă

Citeste in continuare

Actualitate

Grav ar fi dacă și acum lumea noastră ar tăcea

Publicat

pe

De

Din comunicatul DNA referitor la abuzul în serviciu de 1 (un) miliard de euro comis de Cîțu, Vlad Voiculescu și Mihăilă* rezultă că actul juridic incredibil în baza căruia România a achiziționat 91 de milioane de doze de vakseen** este ILEGAL.

De asemenea, din același comunicat rezultă ca mai mult de 53 de milioane de doze nu mai erau utile după ce deja interesul pentru vakseenare scăzuse. Într-adevăr, cu doza 1 s-au „imunizat” 9,5 milioane de oameni, cu doza 2, deja nu se nai înțepase decât 1,9 milioane, iar cu doza 3 doar 35 de mii. Azi, când virusul pentru care fusese conceput „cu viteza” științei „superbul” vakseen a dispărut.

Palierul doi de informație factuală (fact checker – ită deja de Reuters): Moderna și BionTech/Pfizer se ceartă ca chiorii pe titularitatea patentului de fabricare a „superbului”. Unul dintre acești mahări a mințit autoritățile și a mințit întreaga lume. A fost grup infracțional organizat. EPPO, parchetul condus de Kovesi, ar fi trebuit să-i aresteze pe autorii falsului și ai actelor de corupție imediat ce Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci a declarat că patentul Moderna este invalid. Nu s-a întâmplat asta încă (mme Kovesi are alte priorități, de exemplu, să devină președinte al României), dar nu asta contează pentru expozeul de față. Contează că unul din doi producători ne-a vândut bunurile care erau proprietatea altuia. Iar asta este infracțiune de înșelăciune și motiv de nulitate absolută pentru obiect ilicit și cauză ilegitimă. Încă o dată, contractul încheiat de prostocrația coruptă română Moderna & Pfizer/BionTech este ILEGAL.

Avem de-a face, deci, cu contracte de două ori ilegale.

În altă ordine de idei, atât Codul civil, cât și legislația protecției consumatorilor prevăd rezilierea pentru vicii de calitate și răspunderea pentru produsele cu defecte. Dacă cele 53 de milioane de doze nu mai sunt utile, dacă efectele pozitive ale vakseenului au scăzut asimptotic către zero, dacă minunatul ser de manipulare genetică a cauzat decese și vătămări, atunci produsul achiziționat nu mai trebuie plătită. Dimpotrivă, producătorul trebuie să restituie prețul și să achite daune de miliarde de euro.

Statul român ar putea face acțiuni în nulitatea contractelor cu Moderna și Pfizer/BionTech, pentru motivele de mai sus.

De asemenea, ar putea face acțiune de reducere (actio estimatoria) sau de restituire (actio redhibitoria) a prețului acelor inutile vakseenuri. Ar putea economisi, astfel, cel puțin un miliard de euro, și ar putea recupera alte miliarde de euro de la cei doi haidamaci.

Știți bine că nu o va face.

Dar asta nu înseamnă nimic.

Grav ar fi dacă și acum lumea noastră ar tăcea.

Nulitatea absolută poate fi pretinsă în instanță de orice persoană interesată. Deci, și de un număr de 250 sau 250 de mii de cetățeni români care fie au plătit taxe pentru a se achita aceste miliarde de euro cu ocazia fraudei de care vorbește DNA, fie au cumpărat apă chioară sub numele de vakseen, fie au avut de suferit direct sau ca urmare că și-au pierdut apropiații de pe urma „imunizării” cu respectivul ser, care a fost și nociv.

Nu trebuie să aveți temeri relative la taxa de timbru.

Dacă acțiunea se face în consortium litis (proces colectiv) în calitate de consumatori sau printr-o asociație de protecția consumatorilor, nu există taxa de timbru.

Chiar și taxa de timbru în caz de litigiu de drept comun este suportabilă. Pentru o valoare de un miliard de euro, taxa de timbru este de 10 milioane de euro. Un număr de 250 de mii de reclamanți ar putea acoperi această sumă ușor. În plus, instanța poate acorda reduceri drastice ale taxei sau chiar ajutor public judiciar.

Nu trebuie să vă temeți nici de onorarii. Un asemenea proces poate fi ușor finanțat, fie prin sponsorizare, fie prin finanțare de către un terț. E ceva permis și chiar recomandat de UE.

În fine, nu trebuie să vă temeți nici de corupția sau indolența judecătorilor la care ar pica aleatoriu asemenea procese. Nu își riscă nimeni libertatea în asemenea mega-acțiuni judiciare.

*comunicatul DNA este în legătură cu ridicarea imunității față de cei trei făptuitori; sfera infractorilor este, fără îndoială, mai mare; aceste persoane nu apar în comunicat pentru că nu su imunitate; poate fi vorba de Arafat, Gheorghiță, membri (mereu secreți până acum) ai CNCAS, secretari de stat obscuri etc. E clar un mega-grup infracțional organizat acolo

**cantitatea pre-achiziționată e mult mai mare, așa cum desigur știți: 120 de milioane de doze; de aceea, conform ilegalelor contracte, România mai trebuie să arunce pe fereastră încă un miliard de euro

Gheorghe Piperea

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv20 de ore ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusiv2 zile ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv5 zile ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv5 zile ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv6 zile ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv6 zile ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv7 zile ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv7 zile ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Exclusivo săptămână ago

Plângere penală la DIICOT. Grup infracțional care abuzează viitorii ofițeri

Sindicatele din penitenciare denunță la DIICOT conducerea Academiei de Poliție” A. I. Cuza”, pentru abuz în serviciu și fals intelectual....

Exclusivo săptămână ago

Umilință, înjosire si dispreț la Academia de Poliție și despre cum sunt testați studenții ei, în condiții de “căprărie”

A venit prima răzbunare pentru studenții impertinenți care au îndrăznit să reclame toxiinfecția alimentară de la începutul săptămânii. “Căprăria” este...

Exclusivo săptămână ago

Comisarul șef de poliție Lupu Sorin, locțiitorul șefului Direcției Control Intern din IGPR, s-a transformat în cenzor sindical.

Legea Dialogului Social Art. 9. (1) Membrilor aleşi ai organelor de conducere ale organizaţiilor sindicale li se asigură protecţia legii...

Exclusivo săptămână ago

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (I)

In mai multe materiale-sinteza anterioare, a fost descrisă o structură de crimă organizată din interiorul Poliției Române, operând în județul...

Exclusivo săptămână ago

ZEUS pierde umbrela de la ANP/ Directorul penitenciarelor Dan Halchin – ADIO!

            După ce mai bine de 2 ani, tot deplângem situația in care a ajuns...

Exclusivo săptămână ago

O pungă de supermarket este exact ce-ți trebuie atunci când ploaia de afară trece și prin camera de cămin a Academiei de Poliție.

În București a plouat. Doar că a plouat și în Academia de Poliție, chiar în dormitoarele studenților, dezvaluie cei de...

Exclusiv2 săptămâni ago

A fost  a 3-a noapte când echipajele de urgență au fost solicitate la Academia de Poliție!!!/Rușine, conducerii Academiei de Poliție!

Mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După 3 zile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv