Connect with us

Actualitate

EXCVLUSIV/A FOST ACTIVAT CAMPUL TACTIC DIN JUSTITIE PENTRU MUSAMALIZAREA DOSARULUI PENAL AL COLONELULUI S.R.I., DEATCU SILVIU

Publicat

pe

Este regretabil că în statul român (atât de mult clamat de politicieni ca fiind „stat de drept”) crimele, ilegalitățile și abuzurile unor „agenți puternici” nu sunt doar menținute ascunse ci chiar protejate de decidenți.

La data de 19 decembrie 2017 ziarul Incisiv de Prahova a fost prima publicație națională care a adus la cunoștința opiniei publice evenimentul tragic provocat de colonelul SRI Deatcu Silviu (șeful Direcției Județene de Informații Prahova) în care o tânără în vârstă de 35 de ani a fost spulberată în noaptea zilei de 18 decembrie 2017, pe trecerea de pietoni din localitatea Tâncăbești, jud.Ilfov. Ulterior, presa națională a „urlat” în aceeasi zi, apoi s-a așternut o liniște mormântală… până azi, 13 august 2018 când, din informațiile noastre certe, verificate, au fost aflate motivele „tăcerii instituțiilor abilitate”.

La data producerii accidentului, polițiștii rutieri au declarat că șeful DSIJ Prahova, colonelul Deatcu Silviu (conducătorul autoturismului aflat în proprietatea Serviciului Român de Informații) avea o alcoolemie de 0,43 la mie in aerul expirat.

La cererea presei, purtatorul de cuvint al SRI, Ovidiu Marincea, a confirmat: ”In seara asta a avut loc un accident rutier soldat cu o victima, in care a fost implicat un cadru SRI. In speta s-a deschis dosar penal. Politia si Parchetul ancheteaza cazul, nu putem sa comentam sau sa furnizam alte detalii despre acest incident fiind o ancheta in curs”. Ulterior, purtătorul de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat faptul că, cităm,: angajatul SRI avea o alcoolemie de de 0,43 ml/l alcool pur in aerul expirat, fiind cercetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcolice. A doua zi, seful SRI Prahova a demisionat, dar numai din functie, el raminind in continuare colonel al serviciului, la dispozitie, cu salariul platit din bani publici.

Cine este colonelul Deatcu Silviu, fostul șef al DJI Prahova?

Colonelul Deatcu Silviu a fost șeful unui Sector al  Diecției „A – Apărarea Constituției” din cadrul Serviciului Român de Informații. Această „Direcție” este specializată în „controlul informativ” asupra magistraților (procurori și judecători), experților judiciari dar și aupra reprezentanților presei (jurnaliștilor), iar șeful  de Sector al uneia din acestei structuri era colonelul Deatcu Silviu. Așadar, colonelul Deatcu „îi avea la mână” pe: procurori. judecători, experții judiciari dar și pe jurnaliștii „care greșeau” și pe care „îi ierta”.

În premieră absolută, ziarul Incisiv de Prahova vă dezvăluie numele ofițerului S.R.I. care din cadrul Direcției „A”-Apărarea Constituției a S.R.I. deține puterea asupra presei și a jurnaliștilor din România: locotenent colonel Iliescu Cosmin (fostul subordonat al colonelului Deatcu Silviu). In curand va vom devoala sursele (agenti de influenta, agenti si/sau ofiteri acoperiti) aflate in legatura lt.col Iliescu Cosmin, dezvaluiri care vor produce un adevarat cutremur „statului paralel”!

Ce s-a întâmplat cu dosarul accidentului de la Tâncăbești în care colonelul Deatcu Silviu a fost implicat?

       Inițial, dosarul cauzei s-a aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Teritorial București dosar care, ulterior, într-un interval de 24 de ore, a fost preluat, fără temei legal, de Parchetul Militar de pe Lângă Curtea Militară de Apel Bucuresti și repartizat procurorului militar Museanu Marius. Procurorul șef care coordonează activitatea procurorului Museanu este generalul Nicolau Adrian, vechi prieten cu generalul Dumbravă Dumitru secretarul general al Serviciului Român de Informații (prieteni de șpriț și concedii).

Mai mult, in tot Parchetul Militar al Curtii de Apel Bucuresti este de notorietate faptul ca, Generalul Nicolau urmează să se „angajeze” în Serviciul Român de Informații după ce va obține pensia de magistrat: pensie de magistrat și salariu oferit de Serviciul Român de Informații.

Dosarul penal al col Deatcu Silviu trebuie „omorat” pe doua paliere!

Polițiștii rutieri constatatori dar și cei care intrumentau dosarul evenimentului tragic provocat de colonelul S.R.I. Deatcu Silviu au primit intimidări pe filiera : „S.R.I. – șefi ierarhici M.A.I.” pentru deturnarea adevărului în favoarea colonelului Deatcu după modelul „întotdeauna, mortul este vinovat”. Astfel, polițiștii rutieri au „obligația” să „refacă” dosarul cauzei pentru a-l proteja pe colonelul Deatcu Silviu: mutarea trecerii de pietoni, influențarea martorilor și a declarațiilor acestora, a probelor (astfel ca evenimentul sa nu mai figureze ca fiind produs din vina colonelului Deatcu ci din vina victimei care „traversa neregulamentar”) iar probele (cioburi, lichidul din radiator etc. aflate chiar pe trecerea de pietoni la sosirea organelor de poliție, privind alcoolemia) urmau să fie și acestea distruse și înlocuite cu altele care să nu îl inculpe pe vinovat. Cu ajutorul expertului urma să se stabilească „locul accidentului” și alcoolemia sub 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat pentru a i se stabili colonelului Deatcu Silviu doar „o faptă contravențională”.

Precizam ca, în cadrul unor discuții amicale, magistratul militar Museanu Marius s-a antepronunțat în cauza colonelului S.R.I. Deatcu Silviu susținând magistratul militar că: „Silviu Deatcu este un băiat bun, care nu bea” (discutii purtate intr-o alta ancheta unde magistratul a fost tras de „limba” ca un profan”, pe romaneste EXPLOATAT IN ORB, IN LIMBAJUL SERVICIILOR SECRETE).

Vom reveni, în curând, cu noi probe și dezvăluiri. (Ec Adrian Radu).

N.R- Incisiv de Prahova a sesizat CSM, Comisia de Control Parlamentar al SRI, SRI, Ministrul Justitiei si alti factori cu putere de decizie in stat.

 

 

 

 

 

 

 

 

*********************

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv14 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv14 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv