Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/COD ROSU/CARACTITA DIN PRAHOVA PE BANI PUBLICI SI INTERESUL ECONOMIC AL CONSILIERULUI PRIMARULUI ADRIAN DOBRE, CELEBRUL “PROFESORAS” PRUNA EUGEN (FOST OFITER SRI)

Incisiv

Publicat

pe

Din ce în ce mai multe voci din Primăria Ploieşti susţin că adevăratul primar al Ploieştiului nu este Adrian Dobre, cel ales cu aproximativ 20.000 de voturi în urmă cu doi ani, ci Eugen Prună, consilierul personal al edilului, ofiter SRI in rezerva. Prună dă ordine şi nu respectă nicio ierarhie, comportându-se ca şi când Primăria este firma lui personala, dezvaluiau ziare de prestigiu din judetul Prahova (Incomod, Republika News, Jurnalul Prahovean, Fapt Divers, PH-online si Comisarul de Prahova).

Initial, in redactia Incisiv de Prahova a fost o stare de stupefactie, dupa cateva ore de ras…Nu ne venea sa credem ca, un pseudo-profesoras si/sau un ofiter mediocru din DJI Prahova (SRI Prahova) ar putea ajunge la un asemenea nivel.

Acum cca 3-4 saptamani de zile ne-a atras atentia disperarea primarului arogant, Adrian Dobre. Acesta a solicitat bodyguard-ului sau, Adrian Vaida – director “interimar” al Politiei Locale Ploiesti sa intervina urgent, in urma unor reclamatii ale cetatenilor urbei privind praful ridicat de o firma care asfalta pe langa BCR.

Ca a fost disperare ne-am dat seama deoarece, incompetentul sef interimar al Politiei Locale Ploiesti a trimis mai multe servicii pe aceasta sesizare, fara nici un rezultat.

Ne-am intrebat ce se ascunde in spatele acestei disperari vadite, care este interesul economic al primarului PNL, arogantul Adrian Dobre?

Pornind de la aceasta disperare Departamentul de Investigatii al ziarului Incisiv de Prahova a descoperit caracatita PNL si interesul financiar/economic al consilierului Eugen Pruna in Prahova si in Municipiul Ploiesti (unde, conform confratilor este adevaratul primar).

Culmea tupeului, Eugen Pruna (informatorul de “casa” al procurorului Negulescu Mircea) a fost dat jos din functie si ejectat din SRI tocmai datorita acestei “caractite”. Se pare ca, dupa ejectarea din SRI (cu pensie ca asa este la moda mai nou), pseudo-profesorasul Eugen Pruna nu si-a putut schimba obiceiurile.

Astfel, primariile Ploiesti, Campina, Azuga, Breaza, primariile comunelor Poiana Campina, Brebu si Scorteni au inceiat contracte cu firmele SC Delta ACM SRL Bucuresti, SC Delta ACM 93 SRL Bucuresti, SC Ravedia Construct SRL Breaza, SC ELLTA SRL Breaza de Sus si SC Cover Electric SRL.

Se pare ca in Ploiesti, primarul Adrian Dobre nu a avut curajul sa semneze contracte direct cu firmele SC Ravedia Construct SRL Breaza, SC ELLTA SRL Breaza de Sus si SC Cover Electric SRL, unele din acestea obtinand lucrari subcontractate de la Delta.

Ce importanta au aceste firme?

SC Ravedia Construct SRL Breaza si SC ELLTA SRL Breaza de Sus sunt administrate si/sau coordonate de Pruna Veronel, fratele celebrului psudo-ofiter SRI, Eugen Pruna- actualul consilier al primarului arogant PNL, Adrian Dobre. Referitor la firma SC Cover Electric SRL putem preciza ca aceasta este coordonata de PRUNA ELENA, cumnata psudo-profesorasului Eugen Pruna, fost ofiter SRI si actualul consilier al primarului arogant, Adrian Dobre.

Dupa cum dezvaluiam mai sus, primarul arogant Adrian Dobre NU a avut curaj sa semneze contracte (speram ca nu, pana la primirea raspunsului oficial) cu firmele din “familia” IMPERIULUI col ® Pruna Eugen dar, acestea au semnat contracte cu scoli si/sau licee din Ploiesti, chiar si cu scoala copilului sau. Doar nu degeaba Pruna Nicoleta, sotia celebrului consilier este director pe la o scoala din Ploiesti. Acest taranus care conduce Ploiestiul detine impreuna cu fratele sau prin Aricesti o turma de oi, probabil ca de aici are de dat “Mielul” (de Paste) sefului sau.

Cine sunt primarii care au semnat cu aceste firme si din ce partide fac parte?

  1. Campina -Horia Tiseanu, de la PNL

Reamintim ca, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, de la PNL, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la delapidare în formă continuată, o parte dintre acuzaţii vizând cumpărarea nelegală a unui autoturism cu dotări de lux care a fost folosit personal şi exclusiv de acesta.
Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Gheorghe Ecatrinescu, data faptei director economic în cadrul Primăriei Câmpina, pentru abuz în serviciu, Carmen Gheorghe, la data faptei director executiv în cadrul Poliţiei Locale Câmpina, pentru complicitate la abuz în serviciu, şi Costin-Octavian Micu, reprezentant legal al unei societăţi comerciale, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Poate acum gasim si o explicatie logica: de ce Carmen Gheorghe nu a fost suspendata de primarul Adrian Dobre din functia de director general al Politiei Locale Ploiesti si este mentinuta ilegal     intr-un concediu medical de peste 10 luni de zile, chiar daca a fost trimisa in judecata, inca din 04.12.2017, pentru fapte de coruptie.

 

  1. Oras Azuga – Partidul National Liberal – Barbu Ciprian-George

“Dragi azugeni, Sfintele sărbători de Pasti au un efect pozitiv pentru fiecare om.Acest efect pozitiv se manifesta diferit de la om la om.  De exemplu, asupra contracandidatului meu George Barbu a avut următoarele consecințe: Si-a facut un ziar si printre multe, multe aberații a glăsuit următoarele:

Ca este cinstit,  onest, demn, nu suporta minciuna, este foarte harnic,etc. A mai scris ca vrea sa salveze Azuga si ca Azuga are nevoie de un nou început. Sincer, nu știu dacă s-a trezit din acest vis, dar eu ii spun ca el nu este nici harnic, nici cinstit, nici onest, este si un foarte mare mincinos si intr-adevăr Azuga ar fii pe deplin salvata dacă oameni ca George Barbu, Razvan Banica ,Mircea Roșca,etc. nu ar mai avea nimic de-a face cu aceasta administrație. Georgica draga,in anul 2006 ai luat doua terenuri(800 m) si ai încercat sa construiești ceva.Nu ai reușit sa faci nimic, nici nu le-ai plătit si ai si datorie cca 4,5 miliarde lei vechi la primărie de 7 ani si nu ai plătit niciun leu.In 2011 ai încercat cu ceva mai mic. Ai luat 31 m sa iti faci un garaj.Ai plătit 67 lei in 2015 si nu ai reușit sa faci nici măcar un garaj. Georgica draga, cum crezi tu ca poți sa dezvolți un oras, cand tu la 40 de ani nu ai reușit sa ai un acoperiș deasupra capului al tău, ai facut doua firme care împreuna au datorii de aproape 10 miliarde de lei, te-ai mai si împrumutat la alții ex:25.000 €,respectiv 2.000€ in anul 2012) si le-ai trecut in declarația de avere abia in 2016. Deci, de 6-7 luni nu ai serviciu, nu ai niciun venit, nu ai niciun gram de avere. Din ce trăiești George? Cum o sa iti plătești datoriile? De exemplu, dacă iti plăteai datoriile la primărie, reușeam sa asfaltam si Valea Azugii. Revin cu întrebarea: Chiar nu ai reușit sa construiești un garaj in viața ta si nici măcar sa plătești prețul concesiunii la 31 m? Sa judece azugenii aceasta stare de fapt.Voi reveni cu detalii asupra continutului din interviul din ziar.

PS: Tot timpul mi-a plăcut sa apreciez corectitudinea unui om, chiar dacă mi-a fost adversar la un moment dat.In momentul in care Adrian Purcaru a aflat ca George Barbu i-a folosit numele in ziar a luat atitudine si s-a dezis de acest lucru. Bravo Adrian! Pentru cei care ma contesta si le stau in gât,in aceasta seara sau cel târziu mâine, le voi demonstra de ce Azuga nu este la nivelul Bușteniului sau a altor stațiuni montane.Totodata, mâine îmi voi prezenta si bilanțul la ceea ce am realizat in 4 ani. Sa ii văd atunci ce mai au de zis. Dragii mei azugeni care ați avut si aveți in continuare încredere in mine,după ce voi prezenta cele doua situații,respectiv bilanțul activității mele si in paralel bilanțul activității celorlalți,o sa constatați ca nu v-ați înșelat nici o secunda ca ați avut încredere in ceea ce fac.

O seara buna! a spus Constantin Samson pe pagina sa de socializare.

Avem si noi o intrebare? Dupa ce a castigat primaria in numele PNL, la cca 2 ani de zile a reusit sa isi plateasca datoriile mentionate cu acte de fostul primar? Intrebam pentru un prieten!

  1. Primarul comunei prahovene Brebu, Adrian Ungureanu (PNL), a fost într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, împreună cu alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, pe bani publici, deşi iniţial anunţase că nu va merge.
  2. Scorţeni – Mihai Neacşu, PNL, un nou mandat de primar.

Circ electoral: 300 de elevi dintr-o comună din Prahova, duşi la circ de candidatul PDL la Primărie, titrau cei de la Vremea Noua in aprilie 2012.

“Excursie electorală pentru 300 de copii dintr-o comună prahoveană, unde în curând vor avea loc alegeri la Primărie. Elevii au fost duşi la circ, în Bucureşti, au primit o masă şi o carte cu autograful candidatului PDL. Acelaşi candidat este acuzat că în urmă cu două săptămâni a oferit sute de kilograme de peşte alegătorilor din Scorţeni.

Copiii au fost duşi la spectacolul de circ din Capitală duminică. Mai mulţi profesori au refuzat să meargă.

De la Bucureşti, copiii s-au întors cu amintiri despre circ, dar şi cu cartea Fram, Ursul Polar. Fiecare exemplar are şi un mesaj: “Să vă bucuraţi de minunata lume a lui Fram şi a prietenilor lui. Cu drag, Mihai-Mişu Neacşu.” Nimeni altul decât candidatul PDL la Primărie.

Părinţii care i-au însoţit pe elevi în excursie au primit broşuri cu Legea Educaţiei şi scrisori din partea aceluiaşi Mihai Neacşu, în care îi asigură că viitorul copiilor îl preocupă. Candidatul la primăria Scorţeni n-a putut fi contactat. I-a luat însă apărarea şeful său din PDL Prahova, Florin Anghel – excursia n-a avut nimic electoral şi totul a fost pentru binele copiilor.

La sfârşitul lunii martie, alegătorii din Scorţeni au primit plase cu peşte din partea lui Mihai Neacşu. Şi atunci, şefii de partid l-au apărat, motivând că a fost vorba de pomană oferită la sfinţirea unei troiţe”.

5. Candidatul PNL, Alin Moldoveanu, a câștigat fără drept de apel încă un mandat de primar al comunei Poiana Câmpina. Milionarul din Poiana Câmpina care știe de unii procurori DNA că iau șpagă dezvaluia cunoscutul jurnalist, Catalin Stavri, pe blogul sau personal (Catalin Stavri) in 26 octombrie, 2017:

“Doar dragostea de semeni, dăruirea pentru binele oamenilor și mărinimia provenind dintr-o inimă mare poate face un milionar în euro să se dedice binelui comunității în loc s-o ardă prin cluburi de fițe și țări străine. Avem un astfel de mare  caracter și în Prahova. În Poiana Câmpina mai exact, iar numele său este Alin Ioan Moldoveanu (sursa foto: campinaph.ro), primarul din Poiana Câmpina. Acest personaj model nu putea trece neobservat în lumea politică, drept urmare a fost uns în funcția de secretar general al PNL Prahova.
Din capul locului vă spun că milionul de euro provine din muncă cinstită, transformată în două terenuri, ulterior vândute și trecute în declarația de avere. Aproape 900.000 de euro valorau cele două terenuri, iar până la un milion (chiar peste) tablouri precum și alte terenuri și case de locuit.
Precum vedeți, omul era și foarte modest, umbla cu un Opel Corsa model 2007.
Pentru că de la astfel de oameni avem ce învăța, am aprofundat declarațiile de avere postate pe siteul primăriei fix după ce am trimis o solicitare în acest sens (dar de ce să mai detaliem? ce mai înseamnă o mică golănie, între noi, bagabonții?). Am observat că după ce modelul de gospodar milionar a vândut terenurile, în anul următor nu apar banii pe nicăieri. Ce-i drept apare un apartament de 42 metri pătrați, dar dă-l naibii că n-o fi 900.000 de euroi. Desigur, există și alte explicații, gen banu’ la sacoșă sau vreun contract care prevede plata în rate. Mai mult, întâiul gospodar al comunei se mai pricopsește în 2015 și cu două datorii, 38 mii respectiv 44 mii. Tot euroi.
Un an mai târziu, altă datorie… 75 mii, de data asta lei.

Banii ăia din terenuri tot nu apar. Iar pe 2017 dispare un teren și apare altul, iar lămuririle probabil vor veni în 2018. (LINK DECLARAȚII DE AVERE)

Și asta nu e tot. Domn primar are și ceva informații bombă pe care sper să le împărtășească publicului larg cât de curând. I-am dat și un mesaj în acest sens dar momentan nu a răspuns. Și ca să înțelegeți despre ce este vorba o să vă explic în câteva rânduri. Când a fost scandalul la PNL Prahova cu tinerii radiați, colega mea Mihaela Iordache a sunat mai multe persoane din conducerea PNL Ploiești și Prahova, pentru a obține puncte de vedere. Adrian Dobre n-a răspuns dar a răspuns Nae Alexandri și ulterior și Roberta Anastase. Alin Moldoveanu n-a răspuns dar cu un tupeu de țărănoi de zici că are dublă personalitate a sunat-o după două zile pe colega mea și a luat-o tare cu texte de genul: ”nu vă interesează și alte scandaluri? Cu un deputat care dă șpăgi la ziariști și procurori DNA care iau mită? Sau ziariști care iau taxă de protecție”. Menționa domnul primar și că este sunat de presa națională care este interesată de acest subiect. Despre subiectul cu PNL nu a spus nimic. Așa că după ce am aflat de la colega mea detaliile astea i-am dat următorul mesaj lui Alin Moldoveanu. De pe 12 octombrie nu mi-a răspuns, dar eu încă aștept detaliile cu maaaaaaaare interes. O seară bună”!

  1. PSD, Gheorghe Richea – Breaza

Dupa cum observam, firmele familiei Pruna obtin contracte de la primari PNL, sa fie oare o simpla coincidenta? Noi nu credem!

Singura pata de culoare in aceasta caracatita este primarul PSD, Gheorghe Richea din Breaza. Dar, nici aceasta pata de culoare nu ne mira deoarece in Breaza locuieste chiar consilierul lui Adrian Dobre.

Dupa raspunsurile pe care le vom primi la solicitarile noastre oficiale si cu datele pe care le mai detinem vom sesiza organele de cercetare penala cu privire la aceasta caracatita. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Redactia Incisiv de Prahova).

N.R. – Poate fostii colegi din Sectorul “A” – SRI Prahova ai pseudo-profesorasului col ® Pruna Eugen isi vor face datoria pentru care sunt platiti, vor verifica si vor sesiza si ei organele de cercetare penala.

Actualitate

Cum sa alegi zgarda perfecta pentru cainele tau

Publicat

pe

De

Daca mergeti intr-un petshop, la raionul cu zgarzi pentru caini, sau cautati o zgarda intr-un magazin online, este posibil sa fiti coplesiti de toate modelele disponibile. Diferite culori, materiale, latimi si design-uri va vor coplesi rapid, ajungand sa va intrebati care este cel mai bun model de zgarda pentru cainele tau.

Din pacate, multi proprietari de animale de companie fac aceleasi greseli cand vine vorba despre alegerea zgarzii cainelui, pur si simplu pentru ca nu sunt constienti de importanta ei, de dimensiunea corespunzatoare si de folosirea ei astfel incat sa nu ranesti cainele.

Va oferim un mic ghid pentru a ajuta sa alegeti mai usor atunci cand mergeti sa cumparati o zgarda pentru caini din petshop.

  1. Dimensiunea zgarzii

Inainte de a incepe sa cautati o zgarda pentru cainele vostru este important sa stiti care este marimea gatului cainelui. Cel mai simplu mod de a masura dimensiunea gatului cainelui este cu un centimetru de croitorie sau cu o ruleta. Luati centimetrul si infasurati-l in jurul gatului cainelui dvs. intre urechi si clavicula, unde va fi prinsa zgarda. Adaugati 5 cm la aceasta masuratoare si aveti dimensiunea gatului cainelui.

Ideea este ca atunci cand ii puneti cainelui zgarda, sa aveti loc sa bagati doua degete sub ea. In felul acesta zgarda va fi suficient de stransa incat sa nu iasa de pe capul cainelui, dar nici nu va exista riscul de a se strangula cu ea.

  1. Tipuri de zgarzi

Cand alegeti tipul zgarzii pentru cainele dvs., luati in considerare nevoile cainelui dvs. si activitatile sale zilnice. Poate doriti sa aveti cateva tipuri diferite de zgarzi pentru diverse utilizari.

Zgarzi standard

Acestea sunt in general realizate din material textil sau din nailon ori piele, si sunt dotate cu catarame din plastic sau metal. Astfel de zgarzi sunt usor de pus si de dat jos si sunt moderne.

Zgarda martingale

Este un tip special, care combina  lesa standard cu o zgarda semistrangulanta. In general sunt realizate jumatate din material textil si cealalta jumatate din lant, permitand lesei sa se stranga atunci cand cainele incepe sa traga. Este utila in timpul dresajului si in cazul cainilor, care au tendinta de a trage in lesa, pentru a corecta acest comportament nedorit. Acest tip de lesa poate fi daunatoare cainelui daca nu este utilizat in mod corespunzator.

Zgarda reflectorizanta

Sunt ideale atunci cand obisnuiesti sa iti plimbi cainele dimineata devreme si seara, atunci cand este intuneric. Astfel de zgarzi prezinta fie lumini simple, fie lumini intermitente, astfel incat autoturismele si ceilalti pietoni va vor putea vedea clar cainele atunci cand va aflati la plimbare. Multe zgarzi includ benzi de siguranta reflectorizante.

Citeste in continuare

Actualitate

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Incisiv

Publicat

pe

De

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta din mai multe motive. Cel dintâi este evident comoditatea deja proverbială a președintelui nostru. În al doilea rând, s-ar putea trezi cu dosar la CNCD pe motiv de discriminare.     L-ar para Florea ca a fost discriminata in raport de Felix Banila, numit la șefia DIICOT desi nu a dat pe spate CSM dar mai ales în raport de doamna Kovesi numita de 2 ori cu aviz negativ: în 2009 la Parchetul General și în 2013 la DNA. Iar în ce-o priveste pe doamna procuror A. Florea supararea CSM-ilor ar putea avea si o alta explicatie decât analiza profesionalismului doamnei. ADINA Florea a condamnat, atitudine fireasca, Protocoalele secrete iar printre membrii Secției de procurori a CSM exista oameni care nu doar au lucrat pe Protocol dar au si amiciții stranse cu ofițeri SRI care întâmplător sau nu au lucrat pe Justitie. Astăzi dam primul nume: procurorul Cristian Ban si un colonel SRI, care a lucrat o perioadă lungă la Direcția „A”. GHICITI cine e colonelul?

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Incisiv

Publicat

pe

De

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la lumină căci publicația Incomod a titrat în data de 15.10.2018 articolul: „ Dosarul în care OMV Petrom a fost condamnată pentru decesul unui copil de 9 ani se rejudecă” în care se evidențiază nepăsarea gigantului petrolier când vine vorba de viețile oamenilor. (https://www.ziarulincomod.ro/dosarul-care-omv-petrom-fost-condamnata-pentru-decesul-unui-copil-de-9-ani-se-rejudeca/).

Faptul că „apărătorii mediului” din Prahova și localitatea Băicoi indică în fals societatea Vitalia ca fiind „unicul distrugător al mediului și aerului” din această localitate prahoveană este contrazis atât de Curtea de Apel Prahova și Ministerul Public cât și de măsurătorile Asociației de Protecție a Mediului Prahova… căci „intermitențele de hidrogen sulfurat” eliberate în atmosferă provin de la activitatea petrolieră nu de la gunoi. doar gunoiul miroase constant nu intermitent („e la mintea cocoșului”).

      Aceiași „apărători ai mediului” din Orașul Băicoi nu suflă o vorbă despre faptul că, oriunde ar fi amplasat laboratorul Asociației pentru Protecția Mediului acesta nu înregistrează sursa/sursele ci doar calitatea aerului/mediului. Ori, în Valea lui Dan (ca dealtfel în toată zona localității Băicoi) activitatea petrolieră este foarte intensă iar hidrogenul sulfurat colectat dacă nu este eliminat poate provoca explozii. Cât despre vechea groapă de gunoi neecologizată, nimeni nu mai zice nimic… ce dacă acolo însă se aruncă, la liber, deșeuri și se infiltrează în solul și apa localității? Ce dacă infiltrațiile și mizeria ce se scurge din vechea groapă de gunoi ajunge și pe terenul societății Vitalia ș.a.m.d.? Îi interesează cumva pe acești „apărători ai mediului” aceste aspecte „irelevante”? Bineînțeles că nu! Ei au primit ordin să „dea cu piatra” în societatea Vitalia ca să ascundă gravele încălcări de la normele de mediu provocate de OMV Petrom și responsabilii cu ecologizarea vechii gropi de gunoi (Primărtia Orașului Băicoi în principal). În termenii prevăzuți de lege, acest tip de indivizi sunt prevăzuți ca și: instigatori și complici.

De fapt, cei de la Eco Natura sunt cunoscuți în județul Prahova: „de profesie reclamangii”, ce mențin o stare de tensiune artificială și instigă cetățenii „să vadă ce vor ei” nicidecum ceea ce se întâmplă cu adevărat: poluarea provine de la vechea groapă de gunoi și de la activitatea petrolieră intensă (în principal). Oare cât or primi ăștia de la Eco Natura pentru dezinformările publice care le fac? Cine îi sponsorizează pe acești „bieți ecologiști”? Încă nu știm fiindcă și ei, Primăria Băicoi dar și OMV Petrom refuză cu abnegație să ne răspundă la solicitări. Cu așa „ecologiști”, „primar” și gigant petrolier „corecți” care refuză să răspundă la solicitări (încălcarea Legii), este evident că „ascund mizeria sub preș”…

Atunci când „ai bani cu nemiluita” (precum giganții petrolieri) îți permiți: să mușamalizezi orice faptă, coruperea unor angajați din autoritățile și instituțiile publice care să asculte ordinele „omului cu bani”, să manipulezi opinia publică prin „montarea” unor falși ecologiști și aleși avari după „fonduri bănești pentru campania electorală ce se apropie cu pași repezi”…

Vom reveni cu amănunte…(Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/I.P.J. NEAMȚ RECUNOAȘTE CĂ DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ȘI LEGEA NU SE APLICĂ ÎN ACEASTĂ ENTITATE PUBLICĂ!

Dacă ieri v-am arătat că IPJ Olt își recunoaște vina de a nu respecta Decizia Curții Constituționale a României și...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/SĂ TE FEREASCĂ DUMNEZEU DE „SPRIJINUL” CELOR DE LA SINDICATUL POLIȚIȘTILOR DIAMANTUL!

Pe pagina de FaceBook a celor de la „sindicatul” Diamantul a fost postată „susținerea” lor pentru polițistul sibian Marian Răduinea,...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/„ILUMINAȚII CU EPOLEȚI” DIN APARATUL CENTRAL AL M.A.I. DAU CU STÂNGUL ÎN DREPTUL ATUNCI CÂND ÎNCALCĂ LEGEA! SUSȚIN CĂ „NU ÎNȚELEG!”

Am tot observat că în instituțiile și autoritățile publice (cu precădere cele de apărare, ordine publică și justiție) se folosește...

Actualitate5 ore ago

Bun venit in lumea nebunilor

Un barbat a spus ca e femeie si a concurat la o cursa de ciclism femenin unde, evident, a castigat....

Actualitate5 ore ago

EXPLOZIV/Noul Ciolos!/Pe el il vrea Klaus premier!

Iata ca seful statului incepe sa semene tot mai mult cu un Gigi Becali al politicii, care baga batul discordiei...

Actualitate2 zile ago

EDITORIAL/Tudorel Toader- devoalat?

Pana mai zilele trecute domnul ministru al justiției, Tudorel Toader a fost o icoană pentru toate televiziunile si mai toți...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/INTERVIU EXPLOZIV CU EXCELENTA SA, VALERY I. KUZMIN, AMBASADORUL EXTRAORDINAR ŞI PLENIPOTENŢIAR AL FEDERAŢIEI RUSE ÎN ROMÂNIA/Интервью для газеты «Inсisiv de Prahova»

Excelența voastră, în contextul aniversării celor 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și România, cum...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL X – PRIMARUL „ECOLOGIST”)

Cel puțin odată la 4 ani suntem chemați la urne pentru a vota candidatul sau partidul care ne minte mai...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA ÎNCEPE O CAMPANIE A DEZVĂLUIRILOR DIN LUMEA INTERLOPĂ IALOMIȚEAN/ M.A.I. ȘI I.G.P.R. ȘTIU ȘI NU FAC ABSOLUT NIMIC! (EPISODUL I)

În data de 01.07.2014, procurorul Andrieș Andrei din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni întocmea Rechizitoriul în Dosarul nr.2347/P/2013...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Cum s-a dat de gol rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI) că ține legătura cu SRI

Pe data de 03.10.2018 rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI), Coloja Pascu Mihai, a fost chemat cu mandat de aducere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/I.P.J. OLT RECUNOAȘTE: „DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ALE ROMÂNIEI ȘI LEGEA SUNT FACULTATIVE!”

În primul rând dorim să felicităm conducerea IPJ Olt pentru că a răspuns cu celeritate solicitării noastre dar și pentru...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Procurorii D.N.A pun presiune pe Sebastian Vladescu/Te lepezi de Tariceanu?

Iata ca tocmai cand se parea ca presedintele Senatului isi suise in buna masura sacii in caruta candidaturii ”unice” la...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/SINDICATUL POLIȚIȘTILOR „DIAMANTUL-VALAHIA” SESIZEAZĂ PROASTA ORGANIZARE A EXERCIȚIULUI „SECRET” MODEEX 2018

Secretomania din M.A.I. a condus și conduce nu doar la încălcarea Legii ci la grave disfuncționalități instituționale. Aceste derapaje, ilegalități,...

Top Articole Incisiv