Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/COD ROSU/CARACTITA DIN PRAHOVA PE BANI PUBLICI SI INTERESUL ECONOMIC AL CONSILIERULUI PRIMARULUI ADRIAN DOBRE, CELEBRUL “PROFESORAS” PRUNA EUGEN (FOST OFITER SRI)

Incisiv

Publicat

pe

Din ce în ce mai multe voci din Primăria Ploieşti susţin că adevăratul primar al Ploieştiului nu este Adrian Dobre, cel ales cu aproximativ 20.000 de voturi în urmă cu doi ani, ci Eugen Prună, consilierul personal al edilului, ofiter SRI in rezerva. Prună dă ordine şi nu respectă nicio ierarhie, comportându-se ca şi când Primăria este firma lui personala, dezvaluiau ziare de prestigiu din judetul Prahova (Incomod, Republika News, Jurnalul Prahovean, Fapt Divers, PH-online si Comisarul de Prahova).

Initial, in redactia Incisiv de Prahova a fost o stare de stupefactie, dupa cateva ore de ras…Nu ne venea sa credem ca, un pseudo-profesoras si/sau un ofiter mediocru din DJI Prahova (SRI Prahova) ar putea ajunge la un asemenea nivel.

Acum cca 3-4 saptamani de zile ne-a atras atentia disperarea primarului arogant, Adrian Dobre. Acesta a solicitat bodyguard-ului sau, Adrian Vaida – director “interimar” al Politiei Locale Ploiesti sa intervina urgent, in urma unor reclamatii ale cetatenilor urbei privind praful ridicat de o firma care asfalta pe langa BCR.

Ca a fost disperare ne-am dat seama deoarece, incompetentul sef interimar al Politiei Locale Ploiesti a trimis mai multe servicii pe aceasta sesizare, fara nici un rezultat.

Ne-am intrebat ce se ascunde in spatele acestei disperari vadite, care este interesul economic al primarului PNL, arogantul Adrian Dobre?

Pornind de la aceasta disperare Departamentul de Investigatii al ziarului Incisiv de Prahova a descoperit caracatita PNL si interesul financiar/economic al consilierului Eugen Pruna in Prahova si in Municipiul Ploiesti (unde, conform confratilor este adevaratul primar).

Culmea tupeului, Eugen Pruna (informatorul de “casa” al procurorului Negulescu Mircea) a fost dat jos din functie si ejectat din SRI tocmai datorita acestei “caractite”. Se pare ca, dupa ejectarea din SRI (cu pensie ca asa este la moda mai nou), pseudo-profesorasul Eugen Pruna nu si-a putut schimba obiceiurile.

Astfel, primariile Ploiesti, Campina, Azuga, Breaza, primariile comunelor Poiana Campina, Brebu si Scorteni au inceiat contracte cu firmele SC Delta ACM SRL Bucuresti, SC Delta ACM 93 SRL Bucuresti, SC Ravedia Construct SRL Breaza, SC ELLTA SRL Breaza de Sus si SC Cover Electric SRL.

Se pare ca in Ploiesti, primarul Adrian Dobre nu a avut curajul sa semneze contracte direct cu firmele SC Ravedia Construct SRL Breaza, SC ELLTA SRL Breaza de Sus si SC Cover Electric SRL, unele din acestea obtinand lucrari subcontractate de la Delta.

Ce importanta au aceste firme?

SC Ravedia Construct SRL Breaza si SC ELLTA SRL Breaza de Sus sunt administrate si/sau coordonate de Pruna Veronel, fratele celebrului psudo-ofiter SRI, Eugen Pruna- actualul consilier al primarului arogant PNL, Adrian Dobre. Referitor la firma SC Cover Electric SRL putem preciza ca aceasta este coordonata de PRUNA ELENA, cumnata psudo-profesorasului Eugen Pruna, fost ofiter SRI si actualul consilier al primarului arogant, Adrian Dobre.

Dupa cum dezvaluiam mai sus, primarul arogant Adrian Dobre NU a avut curaj sa semneze contracte (speram ca nu, pana la primirea raspunsului oficial) cu firmele din “familia” IMPERIULUI col ® Pruna Eugen dar, acestea au semnat contracte cu scoli si/sau licee din Ploiesti, chiar si cu scoala copilului sau. Doar nu degeaba Pruna Nicoleta, sotia celebrului consilier este director pe la o scoala din Ploiesti. Acest taranus care conduce Ploiestiul detine impreuna cu fratele sau prin Aricesti o turma de oi, probabil ca de aici are de dat “Mielul” (de Paste) sefului sau.

Cine sunt primarii care au semnat cu aceste firme si din ce partide fac parte?

  1. Campina -Horia Tiseanu, de la PNL

Reamintim ca, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, de la PNL, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la delapidare în formă continuată, o parte dintre acuzaţii vizând cumpărarea nelegală a unui autoturism cu dotări de lux care a fost folosit personal şi exclusiv de acesta.
Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Gheorghe Ecatrinescu, data faptei director economic în cadrul Primăriei Câmpina, pentru abuz în serviciu, Carmen Gheorghe, la data faptei director executiv în cadrul Poliţiei Locale Câmpina, pentru complicitate la abuz în serviciu, şi Costin-Octavian Micu, reprezentant legal al unei societăţi comerciale, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Poate acum gasim si o explicatie logica: de ce Carmen Gheorghe nu a fost suspendata de primarul Adrian Dobre din functia de director general al Politiei Locale Ploiesti si este mentinuta ilegal     intr-un concediu medical de peste 10 luni de zile, chiar daca a fost trimisa in judecata, inca din 04.12.2017, pentru fapte de coruptie.

 

  1. Oras Azuga – Partidul National Liberal – Barbu Ciprian-George

“Dragi azugeni, Sfintele sărbători de Pasti au un efect pozitiv pentru fiecare om.Acest efect pozitiv se manifesta diferit de la om la om.  De exemplu, asupra contracandidatului meu George Barbu a avut următoarele consecințe: Si-a facut un ziar si printre multe, multe aberații a glăsuit următoarele:

Ca este cinstit,  onest, demn, nu suporta minciuna, este foarte harnic,etc. A mai scris ca vrea sa salveze Azuga si ca Azuga are nevoie de un nou început. Sincer, nu știu dacă s-a trezit din acest vis, dar eu ii spun ca el nu este nici harnic, nici cinstit, nici onest, este si un foarte mare mincinos si intr-adevăr Azuga ar fii pe deplin salvata dacă oameni ca George Barbu, Razvan Banica ,Mircea Roșca,etc. nu ar mai avea nimic de-a face cu aceasta administrație. Georgica draga,in anul 2006 ai luat doua terenuri(800 m) si ai încercat sa construiești ceva.Nu ai reușit sa faci nimic, nici nu le-ai plătit si ai si datorie cca 4,5 miliarde lei vechi la primărie de 7 ani si nu ai plătit niciun leu.In 2011 ai încercat cu ceva mai mic. Ai luat 31 m sa iti faci un garaj.Ai plătit 67 lei in 2015 si nu ai reușit sa faci nici măcar un garaj. Georgica draga, cum crezi tu ca poți sa dezvolți un oras, cand tu la 40 de ani nu ai reușit sa ai un acoperiș deasupra capului al tău, ai facut doua firme care împreuna au datorii de aproape 10 miliarde de lei, te-ai mai si împrumutat la alții ex:25.000 €,respectiv 2.000€ in anul 2012) si le-ai trecut in declarația de avere abia in 2016. Deci, de 6-7 luni nu ai serviciu, nu ai niciun venit, nu ai niciun gram de avere. Din ce trăiești George? Cum o sa iti plătești datoriile? De exemplu, dacă iti plăteai datoriile la primărie, reușeam sa asfaltam si Valea Azugii. Revin cu întrebarea: Chiar nu ai reușit sa construiești un garaj in viața ta si nici măcar sa plătești prețul concesiunii la 31 m? Sa judece azugenii aceasta stare de fapt.Voi reveni cu detalii asupra continutului din interviul din ziar.

PS: Tot timpul mi-a plăcut sa apreciez corectitudinea unui om, chiar dacă mi-a fost adversar la un moment dat.In momentul in care Adrian Purcaru a aflat ca George Barbu i-a folosit numele in ziar a luat atitudine si s-a dezis de acest lucru. Bravo Adrian! Pentru cei care ma contesta si le stau in gât,in aceasta seara sau cel târziu mâine, le voi demonstra de ce Azuga nu este la nivelul Bușteniului sau a altor stațiuni montane.Totodata, mâine îmi voi prezenta si bilanțul la ceea ce am realizat in 4 ani. Sa ii văd atunci ce mai au de zis. Dragii mei azugeni care ați avut si aveți in continuare încredere in mine,după ce voi prezenta cele doua situații,respectiv bilanțul activității mele si in paralel bilanțul activității celorlalți,o sa constatați ca nu v-ați înșelat nici o secunda ca ați avut încredere in ceea ce fac.

O seara buna! a spus Constantin Samson pe pagina sa de socializare.

Avem si noi o intrebare? Dupa ce a castigat primaria in numele PNL, la cca 2 ani de zile a reusit sa isi plateasca datoriile mentionate cu acte de fostul primar? Intrebam pentru un prieten!

  1. Primarul comunei prahovene Brebu, Adrian Ungureanu (PNL), a fost într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, împreună cu alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, pe bani publici, deşi iniţial anunţase că nu va merge.
  2. Scorţeni – Mihai Neacşu, PNL, un nou mandat de primar.

Circ electoral: 300 de elevi dintr-o comună din Prahova, duşi la circ de candidatul PDL la Primărie, titrau cei de la Vremea Noua in aprilie 2012.

“Excursie electorală pentru 300 de copii dintr-o comună prahoveană, unde în curând vor avea loc alegeri la Primărie. Elevii au fost duşi la circ, în Bucureşti, au primit o masă şi o carte cu autograful candidatului PDL. Acelaşi candidat este acuzat că în urmă cu două săptămâni a oferit sute de kilograme de peşte alegătorilor din Scorţeni.

Copiii au fost duşi la spectacolul de circ din Capitală duminică. Mai mulţi profesori au refuzat să meargă.

De la Bucureşti, copiii s-au întors cu amintiri despre circ, dar şi cu cartea Fram, Ursul Polar. Fiecare exemplar are şi un mesaj: “Să vă bucuraţi de minunata lume a lui Fram şi a prietenilor lui. Cu drag, Mihai-Mişu Neacşu.” Nimeni altul decât candidatul PDL la Primărie.

Părinţii care i-au însoţit pe elevi în excursie au primit broşuri cu Legea Educaţiei şi scrisori din partea aceluiaşi Mihai Neacşu, în care îi asigură că viitorul copiilor îl preocupă. Candidatul la primăria Scorţeni n-a putut fi contactat. I-a luat însă apărarea şeful său din PDL Prahova, Florin Anghel – excursia n-a avut nimic electoral şi totul a fost pentru binele copiilor.

La sfârşitul lunii martie, alegătorii din Scorţeni au primit plase cu peşte din partea lui Mihai Neacşu. Şi atunci, şefii de partid l-au apărat, motivând că a fost vorba de pomană oferită la sfinţirea unei troiţe”.

5. Candidatul PNL, Alin Moldoveanu, a câștigat fără drept de apel încă un mandat de primar al comunei Poiana Câmpina. Milionarul din Poiana Câmpina care știe de unii procurori DNA că iau șpagă dezvaluia cunoscutul jurnalist, Catalin Stavri, pe blogul sau personal (Catalin Stavri) in 26 octombrie, 2017:

“Doar dragostea de semeni, dăruirea pentru binele oamenilor și mărinimia provenind dintr-o inimă mare poate face un milionar în euro să se dedice binelui comunității în loc s-o ardă prin cluburi de fițe și țări străine. Avem un astfel de mare  caracter și în Prahova. În Poiana Câmpina mai exact, iar numele său este Alin Ioan Moldoveanu (sursa foto: campinaph.ro), primarul din Poiana Câmpina. Acest personaj model nu putea trece neobservat în lumea politică, drept urmare a fost uns în funcția de secretar general al PNL Prahova.
Din capul locului vă spun că milionul de euro provine din muncă cinstită, transformată în două terenuri, ulterior vândute și trecute în declarația de avere. Aproape 900.000 de euro valorau cele două terenuri, iar până la un milion (chiar peste) tablouri precum și alte terenuri și case de locuit.
Precum vedeți, omul era și foarte modest, umbla cu un Opel Corsa model 2007.
Pentru că de la astfel de oameni avem ce învăța, am aprofundat declarațiile de avere postate pe siteul primăriei fix după ce am trimis o solicitare în acest sens (dar de ce să mai detaliem? ce mai înseamnă o mică golănie, între noi, bagabonții?). Am observat că după ce modelul de gospodar milionar a vândut terenurile, în anul următor nu apar banii pe nicăieri. Ce-i drept apare un apartament de 42 metri pătrați, dar dă-l naibii că n-o fi 900.000 de euroi. Desigur, există și alte explicații, gen banu’ la sacoșă sau vreun contract care prevede plata în rate. Mai mult, întâiul gospodar al comunei se mai pricopsește în 2015 și cu două datorii, 38 mii respectiv 44 mii. Tot euroi.
Un an mai târziu, altă datorie… 75 mii, de data asta lei.

Banii ăia din terenuri tot nu apar. Iar pe 2017 dispare un teren și apare altul, iar lămuririle probabil vor veni în 2018. (LINK DECLARAȚII DE AVERE)

Și asta nu e tot. Domn primar are și ceva informații bombă pe care sper să le împărtășească publicului larg cât de curând. I-am dat și un mesaj în acest sens dar momentan nu a răspuns. Și ca să înțelegeți despre ce este vorba o să vă explic în câteva rânduri. Când a fost scandalul la PNL Prahova cu tinerii radiați, colega mea Mihaela Iordache a sunat mai multe persoane din conducerea PNL Ploiești și Prahova, pentru a obține puncte de vedere. Adrian Dobre n-a răspuns dar a răspuns Nae Alexandri și ulterior și Roberta Anastase. Alin Moldoveanu n-a răspuns dar cu un tupeu de țărănoi de zici că are dublă personalitate a sunat-o după două zile pe colega mea și a luat-o tare cu texte de genul: ”nu vă interesează și alte scandaluri? Cu un deputat care dă șpăgi la ziariști și procurori DNA care iau mită? Sau ziariști care iau taxă de protecție”. Menționa domnul primar și că este sunat de presa națională care este interesată de acest subiect. Despre subiectul cu PNL nu a spus nimic. Așa că după ce am aflat de la colega mea detaliile astea i-am dat următorul mesaj lui Alin Moldoveanu. De pe 12 octombrie nu mi-a răspuns, dar eu încă aștept detaliile cu maaaaaaaare interes. O seară bună”!

  1. PSD, Gheorghe Richea – Breaza

Dupa cum observam, firmele familiei Pruna obtin contracte de la primari PNL, sa fie oare o simpla coincidenta? Noi nu credem!

Singura pata de culoare in aceasta caracatita este primarul PSD, Gheorghe Richea din Breaza. Dar, nici aceasta pata de culoare nu ne mira deoarece in Breaza locuieste chiar consilierul lui Adrian Dobre.

Dupa raspunsurile pe care le vom primi la solicitarile noastre oficiale si cu datele pe care le mai detinem vom sesiza organele de cercetare penala cu privire la aceasta caracatita. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Redactia Incisiv de Prahova).

N.R. – Poate fostii colegi din Sectorul “A” – SRI Prahova ai pseudo-profesorasului col ® Pruna Eugen isi vor face datoria pentru care sunt platiti, vor verifica si vor sesiza si ei organele de cercetare penala.

Actualitate

ICCJ RECUNOASTE CA NU ARE COMPLETE SPECIALIZATE

Incisiv

Publicat

pe

De

 Avem documentul bomba prin care in dosarul penal 20/P/2019 sefa ICCJ Cristina Tarcea a recunoscut ca nu a constituit complete specializate pentru cauzele de coruptie, asa cum cere art. 29 din Legea 78/2000, precizeaza cei de la Luju.ro. Dezastru pentru propaganda: nu avocatii lui Dragnea au contestat primii lipsa completelor specializate, ci deputata Andreea Cosma, printr-o plangere la SIIJ in care acuza lipsa specializarii judecatorului Horia Selaru (Documente).

Dezastru pentru propaganda mincinoasa care il vede pe Dragnea in spatele oricarei actiuni! Nu avocatii lui Dragnea sunt cei care la termenul din martie 2019 au contestat lipsa completelor specializate de la ICCJ, ci deputata Andreea Cosma (foto stanga) a fost prima care a sanctionat aceasta ilegalitate, printr-o plangere penala formulata la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), inca din ianuarie 2019. Si nu ca sa il scape pe Dragnea, ci acuzand faptul ca unul dintre judecatorii care i-au solutionat fondul, respectiv Horia Valentin Selaru, nu era specializat in judecarea infractiunilor din coruptie.

Cristina Tarcea recunoste: „Numarul cauzelor de coruptie si volumul de activitate nu a impus adoptarea unor decizii de constiuire a unor completuri specializate in materia faptelor de coruptie”

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate documentul prin care Inalta Curte recunoaste ca nu are complete specializate in infractiuni de coruptie, desi legea cere imperativ acest lucru. Este vorba despre un raspuns pe care presedinta Inaltei Curti Cristina Tarcea (foto dreapta) l-a trimis, in 11 martie 2019, procurorului sef al SIIJ Gheorghe Stan si in care confirma ca la Inalta Curte nu exista complete specializate. Raspunsul judecatoarei Cristina Tarcea a fost transmis la SIIJ in urma unei adrese formulate de procurorul sef Gheorghe Stan, in data de 27 februarie 2019, in dosarul nr. 20/P/2019, in atentia Colegiului de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, caruia ii solicita sa puna la dispozitia Sectiei Hotararile Colegiului de conducere prin care au fost desemnate completele specializate in cadrul Sectiei penale pentru perioada 2014-2018.

Raspunsul de la Inalta Curte a venit circa doua saptamani mai tarziu, in 11 martie 2019, cand presedinta instantei supreme judecatoarea Cristina Tarcea a marturisit ca in perioada 2014-2018, la Sectia penala, nu au fost constituite complete specializate pe infractiuni de coruptie. Acest lucru s-a intamplat intrucat, sustine Cristina Tarcea in raspunsul pe care Lumea Justitiei il publica in exclusivitate, competenta materiala in prima instanta a Sectiei penale este limitata de calitatea persoanelor judecata.

Si asta nu este tot! Pentru a justifica lipsa completelor specializate in infractiuni de coruptie, judecatoarea Cristina Tarcea sustine ca numarul cauzelor de coruptie si volumul de activitate de la Sectia penala nu au impus adoptarea unor hotarari de constituire a unor completuri specializate in fapte de coruptie, astfel ca s-a decis ca toti judecatorii sa intre in dosare privind infractiuni de coruptie.

Iata raspunsul sefei ICCJ Cristina Tarcea privind lipsa completelor specializate de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (facsimil 1):

„Competenta materiala in prima instanta a Sectiei penale a Inaltei Curti de Csatie si Justitie este limitata si circumstantiata la calitatea persoanelor astfel cum sunt enumerate in cuprinsul art. 40 alin. (1) C.pr.pen.

In ceea ce priveste aplicarea dispozitiilor art. 29 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de courptie, cu referire la constituirea completelor specializate, precizam ca si in materia faptelor de coruptie, competenta de judecata a cauzelor in prima instanta a Sectiei penale este, de asemenea, limitata si circumstantiata la calitatea persoanelor, conform dispozitiilor art. 40 alin. (1) din Codul de procedura penala.

Pentru considerentele mai sus expuse, Sectia penala a instantei supreme a avut in vedere la configurarea parametrilor in sistemul ECRIS toate completurile de judecata ale Sectiei, tuturor fiindu-le asociate ca obiect faptele de coruptie, astfel nefiind necesara adoptarea unor masuri precum constituirea anumitor completuri specializate in materia coruptiei.

Potrivit dispozitiilor art. 19 alin. (3) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Colegiul de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la propunerea presedintelui sau vicepresedintelui, are facultatea de a infiinta, la inceputul fiecarui an, complete specializate in cadrul sectiilor, insa aceasta este conditionata de o analiza (…)

In contextul expus se poate constata ca, la nivelul Sectiei penale, numarul cauzelor de coruptie si volumul de activitate nu a impus adoptarea unei decizii de constituire a unor completuri specializate in materia faptelor de coruptie, toate completurile sectiei fiind impicate in judecarea cauzelor cu acest tip de obiect, din considerente legate de asigurarea unui echilibru al volumului de activitate/judecator si pentru a da continuitate principiului repartizarii aleatorii a cauzelor”.

Deputata Andreea Cosma, prima care a reclamat lipsa de specializare a completelor ICCJ

Documentele publicate mai sus sunt cuprinse in dosarul nr. 20/P/2019, deschis in urma unei plangeri penale formulate de Andreea Cosma, in care reclama chiar lipsa de specializare in fapte de coruptie a judecatorului Horia Valentin Selaru. Concret, deputata Andreea Cosma a depus in 8 ianuarie 2019 o plangere penala impotriva procurorilor Mircea Negulescu, Lucian Onea si Savu Alfred din DNA Ploiesti pentru constituirea unui grup infractional organizat, cercetare abuziva, represiune nedreapta si folosirea abuziva a functiei, reclamand modalitatea in care acestia au inteles sa efectueze urmarire penala in dosarul „Ciuperceasca”, dar si faptul ca paraditorii de la DNA Ploiesti au facut presiuni asupra sa pentru a lua parte la inscenarea si arestarea unor oameni. Refuzand insa acest lucru, Andreea Cosma a fost trimisa in cateva zile in judecata, cauza fiind inregistrata pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la completul format din judecatorii Horia Valentin Selaru (fost procuror si consilier al Laurei Kovesi), Francisa Vasile si Daniel Gradinaru.

Acesta a fost si completul care in 4 decembrie 2018 a dispus, in majoritate, cu opinia separata a judecatorului Gradinaru, in sensul achitarii, condamnarea Andreei Cosma la 4 ani de inchisoare cu executare pentru o pretinsa complicitate la abuz in serviciu. Dincolo de faptul ca speta in sine era o aberatie, dat fiind ca Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de procurorii DNA Ploiesti pentru ca nu ar fi impus, in calitate de notar, pretul unei tranzactii intre doua societati comerciale, solutia Completului de 3 al ICCJ este discutabila.

Sustinem aceasta intrucat, astfel cum Andreea Cosma a semnalat in plangerea penala depusa la SIIJ in 8 ianuarie 2019, solutia de condamnare a fost pronuntata de un judecator care nu este specializat sa judece infractiuni de coruptie: „Consider ca judecatorul Selaru Horia nu este specializat sa judece infractiuni de coruptie si nu intruneste conditiile prevazute de art. 29 din Legea nr. 78/2000”.

Iata ce sustinea Andreea Cosma in denuntul depus in ianuarie 2019 la SIIJ:

Iata ce prevede art. 29 din Legea 78/2000: “Pentru judecarea in prima instanta a infractiunilor prevazute in prezenta lege, se constituie complete specializate”.

Iata ce prevede art. 19 din Legea nr. 304/2004: „La inceputul fiecarui an, Colegiul de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la propunerea presedintelui sau a vicepresedintelui acesteia, poate aproba infiintarea de complete specializate in cadrul sectiilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functie de numarul si natura cauzelor, de volumul de activitate al fiecarei sectii, precum si de specializarea judecatorilor si necesitatea valorificarii experientei profesionale a acestora”. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO”/ FAZA FINALA IN SEDINTA ORDINARA DIN 28.03.2019

Incisiv

Publicat

pe

De

In data de 14.03.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul “CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO” DE ADRIAN VAIDA SI PRUNA EUGEN” prin care dezvaluiam ca, pe surse, am primit informatii care relevau indicii temeinice conform carora, primarul de “facto” al Municipilului Ploiesti, Eugen Pruna – ofiter SRI ® (cel care a lucrat ilegal mai multi lideri locali, pe baza unor asa –zise protocoale dintre DNA si SRI) a solicitat din nou lui Adrian Vaida sa incerce o modificare a organigramei Politiei Locale Ploiesti.

Tot pe surse se zvonea ca marele “imparat” doreste sa aduca trei (3) persoane din anturajul sau de interese in Politia Locala Ploiesti, dintre care una pe post de “conducator” auto.

Iata ca dezvaluirile Incisiv de Prahova au fost din nou confirmate.

Astfel, prin Dispozitia nr  1674, primarul Adrian Dobre convoaca sedinta ORDINARA a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti, in data de 28 martie 2019.

La punctul 12 regasim “proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Politiei Locale Ploiesti, initiat de primarul Adrian Florin Dobre.

In fapt, consilierii locali din majoritatea PSD-ALDE sunt chemati sa gireze chipurile transformarea unor posturi de la paza, posturi contractual in posturi de functionari publici care ar trebui repartizate Serviciului Rutier din cadrul Politiei Locale Ploiesti, fiind o incercare de mascare a angajarii pilelor lui Pruna Eugen.

Vom vedea daca consilierii locali din majoritatea PSD-ALDE vor putea fi pacaliti de trinomul Dobre-Pruna-Vaida. (Cerasela N.).

ORDINARA 28

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/03/14/conilierii-locali-luati-la-misto-de-adrian-vaida-si-pruna-eugen/

Citeste in continuare

Actualitate

Maior, pastrat de frica lui NIRO!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National  – Catalin Tache):

Poate sa si blesteme acum ziua cand a decis sa lase Ministerul Justitiei si Externele pe mana ”partenerilor” de la ALDE, ca Liviu Dragnea tot nu mai poate schimba nimic. La fel dupa cum, orice ar face, nu poate sa-i miste macar un fir de par, ca sa nu mai vorbim de mult dorita repatriere a celui mai mare dusman al actualei conduceri a Partidului Social Democrat. Care nu este nici pe departe generalul Lucian Pahontu, ci George Maior. Cel care a spart deja PSD-ul si nu se va lasa pana ce nu va inchega in viitorul Parlament un ”partid  balama” de genul fostului UNPR al lui Gabriel Oprea. Asta ca sa nu mai vorbim ca actualul ambasador al Romaniei la Washington continua sa ”biciuiasca” fara mila peste Ocean actuala coalitie de guvernare, desi, culmea, este chiar  reprezentantul diplomatic al acesteia.

Ceea ce l-a si facut pe Dragnea sa declanseze o ampla operatiune de rechemare a lui Maior de la post, demersul presedintelui PSD fiind puternic sustinut chiar si de catre Calin Popescu Tariceanu. Insa degeaba au sperat cei doi lideri in luna septembrie ca, gata, dupa ce l-au inghesuit in corzile audierilor parlamentare, pana la sfarsitul anului trecut vor scapa de George Maior. Mai ales dupa ce comisia parlamentara de profil i-a si cerut ministrului de Externe sa finalizeze de urgenta procedura de ”evaluare” a acestuia. Numai ca, pentru ca nu cumva sa fie nevoit astfel sa raspunda solicitarilor  tot mai ultimative pe linie politica, Teodor Melescanu a stopat intregul procesul de evaluare a tuturor ambasadorilor Romaniei din lume, fiind chiar la un pas sa blocheze cu totul activitatea Ministerului Afacerilor  Externe, asa dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma. Culmea este insa ca, si daca ar vrea, Teodor Melescanu chiar nu poate sa-l schimbe pe actualul ambasador in SUA, pentru ca astfel si-ar taia singur craca de sub picioare…

I-a platit campania!

Si chiar daca”motaiala” lui Teodor Melescanu in fruntea Ministerului Afacerilor Externe pare a nu deranja pe nimeni, iata ca, totusi, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Mai ales atunci cand ”pasivitatea” deja extrema a acestuia pare a avea cu totul alte resorturi secrete decat traditionala sa ”lene boiereasca”. Astfel ca o nota contrainformativa incendiara intrata in posesia noastra indica drept cap de lista al vulnerabilitatilor ministrului roman de Externe legatura ”nestiuta” dintre acesta si controversatul om de afaceri Nicolae Dumitru NIRO. Adica nimeni altul decat cel etichetat drept ”interfata” intereselor economice guvernamentale chinezesti in tara noastra. Iar daca ar fi de facut un rezumat al acestei informari, ideea de baza ar fi ca, pur si simplu  NIRO i-a platit campania electorala lui Melescanu! Si asta la ”rugamintea” lui George Maior!!! Ceea ce incepe sa explice tot mai mult ezitarile deja penibile ale lui Melescanu in a nu-l deranja cumva macar cu o intrebare pe ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii. Ca sa nu mai vorbim de teama ministrului de Externe de a nu fi fortat cumva sa-l cheme de la post pe cel despre care se spune ca l-ar fi facut de fapt senator.

Legat de maini

Astfel ca, desi chiar seful sau de partid Calin Popescu Tariceanu i-a „sarit in beregata” lui George Maior in cadrul audierii ambasadorului in fata comisiei parlamentare, Teodor Melescanu chiar ca este cu ”mainile legate” in acest caz. Pentru ca daca ”s-ar risca” si ar indrazni sa-l recheme in tara pe George Maior, asa cum i-o cere intreaga coalitie de guvernare, atunci ar trebui sa se astepte la riposta dezvaluirilor cu privire la ”misteriosul sponsor” al campaniei sale electorale. Ceea ce, dupa cum sustin sursele noastre ar echivala cu incheierea brusca a carierei politice a ”regelui sinecurilor” Teodor Melescanu. Ceea ce inseamna ca, atata vreme cat acesta va fi ministru de Externe, chiar ca nu este nicio sansa ”procedurala” ca acesta sa finalizeze evaluarea lui Maior si sa decida rechemarea acestuia din fruntea   Ambasadei Romaniei in SUA!

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate3 ore ago

ICCJ RECUNOASTE CA NU ARE COMPLETE SPECIALIZATE

 Avem documentul bomba prin care in dosarul penal 20/P/2019 sefa ICCJ Cristina Tarcea a recunoscut ca nu a constituit complete...

Actualitate4 ore ago

EXCLUSIV/CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO”/ FAZA FINALA IN SEDINTA ORDINARA DIN 28.03.2019

In data de 14.03.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul “CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO” DE ADRIAN VAIDA SI PRUNA...

Actualitate5 ore ago

Maior, pastrat de frica lui NIRO!

(Preluare National  – Catalin Tache): Poate sa si blesteme acum ziua cand a decis sa lase Ministerul Justitiei si Externele...

Actualitate5 ore ago

De ani de zile drepturile si libertatile romanilor au ajuns sa fie ignorate, bagatelizate, considerate un lux

„Drepturile romanilor nu se discuta, ci se afirma si se protejeaza!” – acesta e gandul cu care am acceptat propunerea...

Actualitate5 ore ago

Dancila, evreii PSD si o manevra politica de maestru

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Premierul Viorica Dăncilă a amorsat un scandal de proporții anunțînd decizia de a...

Actualitate5 ore ago

Dăncilă, o nouă plângere penală. Tot pentru Ierusalim

Premierul Viorica Dăncilă este amenințat cu o nouă plângere penală. Tot pentru înaltă trădare. Și tot de către PNL. Ca...

Actualitate5 ore ago

Hegemonica Germanie/Romania avanpost de sacrificiu?

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Dacă, printre mințile lucide și analitice, mai există unele care nu văd...

Actualitate5 ore ago

România își alege reprezentanții pentru ”Olimpiada” creației pentru copii

Competiția de reprezentare a României la Internaţional Worldwide Children Festival, cel mai important festival dedicat creativității pentru copii la nivel...

Actualitate1 zi ago

Rares Vaduca noul sef la ”Doi s’un sfert”/ Mihai Cristian Marculescu expulzat in SUA!

(Preluare National  – Catalin Tache): Gata, proaspatul chestor Mihai Cristian Marculescu a cedat fara lupta comanda Directiei Generale de Protectie...

Actualitate1 zi ago

TRADARE SI INALTA TRADARE

Acum cateva zile, cineva m-a intrebat ce am cu SRI-ul, de ce il atac cu atata virulenta, ce mi-au facut...

Actualitate1 zi ago

Gabriel Berca, fost ministru de Interne, executat cu denunturi smulse sub teroarea catuselor

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie ancheteaza modul in care procuroarea Cornelia Hrincescu l-a rezolvat pe Gabriel Berca, fost ministru...

Actualitate1 zi ago

Denunțător în două dosare, răsplătit cu un post bun la DNA

Informații exclusive despre cum sunt răsplătiți denunțătorii din dosarele DNA. În cel puțin un dosar, un denunțător a fost ulterior...

Actualitate1 zi ago

Efectele OUG 114, contrare dorinței anunțate de Guvern/ Vâlcov și Teodorovici acționează în sensul compromiterii unor inițiative pozitive

Nu e prima dată când observ la Vâlcov și Teodorovici că mai degrabă acționează în sensul compromiterii unor inițiative pozitive,...

Actualitate1 zi ago

USR-ist de marca despre Kovesi: ”O mediocra la sefia DNA. Nu e bine deloc! E ca dracu!”

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): USR a devenit de multă vreme adulatorul public al Laurei Kovesi, pe care...

Actualitate1 zi ago

VVV, ‘number one’-ul lui Cioloș

Și Dacian Cioloș are un stâlp politic. Cu un background asemănător. Născut tot din jarul încă viu al fostei Securități....

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv