Connect with us

Actualitate

PRIMARUL ADRIAN DOBRE DIN SCANDAL IN SCANDAL, DIN CAN-CAN, IN CAN-CANURI/O NOUA ACUZATIE DE ABUZ SI TRAFIC DE INFLUENTA

Incisiv

Publicat

pe

Primarul Adrian Dobre acuzat de abuz de putere și trafic de influență cu privire la organizarea festivalului “Ploieşti – Târg Domnesc”, precizeaza colegii de la ziarul Incomod.

https://www.ziarulincomod.ro/primarul-adrian-dobre-acuzat-de-abuz-de-putere-si-trafic-de-influenta-cu-privire-la-organizarea-festivalului-ploiesti-targ-domnesc/

Mentionam ca, Incisiv de Prahova a atras atentia opiniei publice si organelor de cercetare penala asupra unor fapte similare https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/04/exclusivadrian-dobre-si-afacerile-pnl-exclusive-din-pix-pe-banii-contribuabililor/ ).

Reprezentantul unei societăți comerciale acuză Primăria Ploiești că a favorizat o firmă care nu respectă caietul de sarcini să câștige licitația pentru festivalul “Ploieşti – Târg Domnesc” care are loc în acest weekend la Ploiești.

Edgar Surin, reprezentantul firmei Produktiv Assets, a trimis mai multe email-uri pe adresa redacției cu documente despre care spune că demonstrează că operatorul Raul Event Solution a fost ales de Primăria Ploiești să se ocupe de organizarea festivalului deși nu respectă cerințele și anume nu ar avea acorduri de participare cu artiștii menționați în caietul de sarcini.

“Doamnele de la Biroul Achiziții Publice din cadrul Primăriei, Ana-Maria Sabadag și Nicoleta Dan, în urma evaluării ofertelor, au atribuit contractul unei societăți, care la data comunicării rezultatului procedurii, nu avea contract cu artiștii sau acord de participare din partea acestora.

Cu toate că am comunicat în nenumărate rânduri acest lucru, ne-a fost refuzat accesul la informații, iar cei care au semnat contractul de prestări servicii din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești se fac părtași la fraudă.

Precizăm că societatea pe care o reprezint are contract cu artiștii sau/și acord  de participare din partea artiștilor”, relatează Edgar Surin.

Totodată, reprezentatul firmei Produktiv Assets, îl acuză direct pe primarul Adrian Dobre că ar fi influențat artiștii să semneze contracte în favoarea firmei despre care susține că nu a respectat cerințele. Mai mult, pe Teodora Marin, administratorul public al oraşului, o acuză că l-ar fi amenințat că nu vor mai câștiga nicio licitație în Ploiești.

“Primarul orașului Ploiești, Domnul Adrian Dobre, face abuz de putere și trafic de influență când constată că firma aleasa de el pentru realizarea „Festivalului Ploiești Târg Domnesc“ ediția a doua ce urmează să aibă loc în perioada 13 – 15 iulie 2018 a depus o ofertă nereală.

Deși s-au depus documente doveditoare că respectiva firmă nu a contactat artiștii propuși prin Caietul de sarcini, nici măcar Acord de principiu în ceea ce privește acceptul artiștilor de a cânta la eveniment, conducerea Primăriei Municipiului Ploiești, prin însuși Primarul Adrian Dobre sună insistent la artiști și la firmele de impresariat pentru influențarea contractelor în favoarea firmei preferate și da, chiar a reușit.

Situația este ridicolă, în condițiile în care chiar Primarul trebuia să abordeze o atitudine imparțială, și să accepte oferta reală din timpul procedurii de achiziție.

Oare așa se atribuie contractele în cadrul Primăriei Municipiului Ploiești?

Trebuie menționat faptul că în formularele ce trebuiau completate de către fiecare operator economic participant la respectiva procedură, mai exact Formularul 4, intitulat CERTIFICAT de participare la procedura cu oferă independentă, alineatul II.2  se face referire la:

“consimț/consimțim descalificarea noastră de la procedura de achiziție publică în condițiile în care cele declarate se dovedesc a fi neadevărate și/sau incomplete în orice privință.”

Oare Domnul primar nu are cunoștință de formularele emise de către instituția pe care o conduce și care trebuie respectate?

Sau sunt doar așa …. de formă, ca să descalifice pe cine dorește.

Trebuia sa luam de bună amenințarea administratorului public, Doamna Teodora Marin, că nu vom mai câștiga nicio licitație în acest oraș?”

Edgar Surin susține că a informat Primăria Ploiești cu privire la faptul că firma Raul Event Solution a prezentat o ofertă falsă. Mai mult, acesta a atașat în email și mesajul care l-ar fi transmis direct primarului Adrian Dobre în care ar fi atașat și contractele pe care le are cu artiștii pentru a dovedi că firma Raul Event Solutions ar fi făcut o ofertă falsă.

“Draga Adrian,

atașez contractul și factura Vita de Vie.

Doamnele Ana-Maria Sbadag și Nicoleta NU aveau voie să te pună să semnezi un contract cu o firmă, care NU AVEA la momentul respectiv acorduri/contracte cu formațiile propuse.

Oferta lor este FALSĂ și trebuia DESCALIFICATĂ. Evaluarea este GREȘITĂ. Deși știau de la mine că este o minciună au fost părtașe la acest FALS.”

Totodată, reprezentatul firmei Produktiv Assets, susține că Primăria Ploiești nu i-a răspuns la solicitări deși a primit număr de înregistrare.

“Nu s-a răspuns la aceasta (am primit doar număr de înregistrare)”

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploiești a anunțat că în această seară că mâine, joi 12 iulie 2018, primarul Adrian Dobre va susține o conferință de presă pe tema festivalului.

Potrivit ziarului Telegrama, Adrian Dobre şi Teodora Marin nu au putut fi contactați pentru declaraţii cu privire la acest scandal. (Irinel I.).

 

Actualitate

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Incisiv

Publicat

pe

De

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele poliției locale în inters personal. Adică, în loc să facă muncă de patrulare, ordine publică, polițiștii locali fac pe „taximetriștii personali” ai lui Vaida Adrian, plimbându-l pe acesta oriunde are nevoie… pe banii noștrii (proveniți din taxele și impozitele locale), ai cetățenilor municpiului Ploiești.

Cum puteți susține public, o astfel de persoană (Vaida Adrian) într-o funcție de conducere, domnule primar Adrian Dobre? (Cerasela N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Incisiv

Publicat

pe

De

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii A de Minifotbal,  sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe terenul Academiei de Minifotbal Strejnic, cu ocazia unui meci amical împotriva Campioanei Mondiale la fotbal – Naționala Artiștilor, selecționata antrenata de ploieșteanul Daniel Chirita!

Partida va fi arbitrată de frații Piciu, Gabriel și Laurentiu acceptând fără a sta prea mult pe gânduri propunerea venită din partea lui Gabriel Georgescu. Alegerea făcută de acesta vine în urma prestației bune pe care au avut-o cei doi frați la Sibiu, atat în cadrul Cupei României, fiind remarcați și apreciați chiar de președintele Federației Romane de Minifotbal, Ioan Onicas, cât și la nivel local , acolo unde cei doi arbitrii sunt în topul celor mai apreciați cavaleri ai fluierului  !

Pentru MFC Ploiești ar fi al doilea amical de gală , după ce, înaintea sezonului 2017-2018, la București, pe terenul BSP Arena, băieții antrenați de Gabriel Georgescu au întâlnit echipa Pronostic Sportiv, ce îi avea în lot pe uefantasticii Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Gigel Coman, Mirel Radoi și alte nume cunoscute din fotbalul romanesc.

Pentru Naționala Artiștilor vor evolua împotriva MFC-ului : Ghedi Kamara, Danut Lupu , Daniel Chirita, Alexandru Chirita și alți jucatori surpriza pe care organizatorii nu au vrut sa ii divulge !

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Incisiv

Publicat

pe

De

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti foloseste de cca 2 saptamani autoturismele din dotarea Politiei Locale Ploiesti în interes personal.

Astfel, autoturismele din dotarea Politiei Locale-serviciul Ordine Publica – sunt folosite de “omul” primarului Adrian Dobre pentru a fi adus la serviciu în fiecare dimineatã si dus acasã.  Acesta locuieste in zona Nord, pe langa Spitalul Judean Ploiesti, in acelasi bloc cu hartuita sa sexual, într-o zonã mai izolatã unde în mod normal autoturismele Politiei Locale Ploiesti  nu au ce sã caute. Si Dobre se plange de ineficienta serviciilor care isi fac treaba si inchide ochii la utilizarea banilor publici in mod fraudulos. Alti sefi de institutii au fost destituiti IMEDIAT pentru aceste abuzuri, dar asta s-a petrecut in administratii adevarate, cu primari adevarati. Nu este prima data cand Adrian Dobre demonstreaza ca nu ii pasa de banul public, mai mult….isi bate joc de el! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele...

Actualitate12 ore ago

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/”Culoar” la frontiera/Ponta si Oprea, protocol secret cu Patriarhul!

Iata ca in timp ce ramasitele binomului si-o iau tot mai vartos cu ranga in dinti din toate pozitiile, nu...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/PROPAGANDA „DIAMANTINĂ” NU ARE SUPORT ÎN DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE NR.794/2016!

Credem că v-ați convins cu toții, ieri, după apariția lui Păscuț la știrile postului România TV că sindicatul „Diamantul” nu...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/ACTUALITATEA PRAHOVEANA SI PH-ONLINE CONFIRMA DEZVALUIRILE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA

In Actualitatea Prahoveana, sub semnatura jurnalistului Sebastian IGNAT, am descoperit  un articol foarte bun, bine documentat: “De ce tine neaparata...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/CAT DE DISPERAT SI PROST SA FII SA DAI INTERVIURI FAKE NEWS LA TELEVIZIUNEA DE CASA? ADRIAN VAIDA SI MINCIUNILE SALE

Intrat in gura majoritatii presei locale pentru actiunile sale dezaxate de la comanda Politiei Locale Ploiesti si/sau pentru actiunile de...

Actualitate14 ore ago

Coabitare în secret

Atât instituția prezidențială, cât și Guvernul dau dovadă de o transparență neobișnuită. Curat europeană. S-au întâlnit circa 40 de minute...

Actualitate14 ore ago

”Nazista” de la Cotroceni si revolutia sexuala

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: În 2011, un studiu realizat de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu făcea furori, acesta...

Actualitate14 ore ago

De cand a venit Iohannis, „noul” PNL a facut opozitie la PSD prin servicii si parchete

V-am spus de cateva luni ca Sica Mandolina e praf si a distrus PNL-ul, in interiorul partidului fiind o tensiune...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/PRIMARUL ADRIAN DOBRE INTRE AROGANTA SI O CRASA NECUNOASTERE A LEGII/IN ATENTIA VICEPRIMARULUI CRISTIAN GANEA

Aflam de la colegii din presa prahoveana ca, Adrian Dobre isi continua aberatiile si cu aroganta isi etaleaza crasa necunoastere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/FERIȚI-VĂ DE „LIDERII DIAMANTINI”! SUNT DUPLICITARI!

Cu o veselie neînchipuită, Păscuț și Nedelcu&co (pensionarul Păscuț conduce SPR „Diamantul” prin intrermediul „marionetei polițiste” Nedelcu Cătălin) postează în...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Francezii”, indulciti cu elicoptere!/”Smen” cu contractele de inarmare in sedinta de Guvern!

Iata ca desi totul era pregatit pentru trecerea prin sedinta de guvern de marti, pe repede inainte, a hotararii ministrului...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Fac eu acum denunț … public … chemați cetățenii români martori … ei vor spune adevărul: vor sau nu să li se fure gazele moca”

Toată presa vuiește că vine uraganul Karina. Mâine, cu o falcă în cer și una în pământ, în regim de...

Actualitate2 zile ago

WERNER CEL INCET

A trecut peste o luna de cand CSM a avizat propunerea de numire la sefia DIICOT a procurorului Felix Oliver...

Top Articole Incisiv