Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/PENTRU A-ȘI ASCUNDE INCOMPETENȚA ȘI INCULTURA JURIDICĂ, LIDERII „SINDICATULUI «DIAMANTUL» ÎI ÎNVINUIESC ILEGAL, FĂRĂ TEMEI JURIDIC PE JUDECĂTORI!

Incisiv

Publicat

pe

APEL PUBLIC CĂTRE CSM și INSPECȚIA JUDICIARĂ: CÂND ÎI SANCȚIONAȚI PE ACEȘTI „DIAMANTINI” PENTRU AFECTAREA INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI ȘI IMAGINII JUDECĂTORILOR?

Începând cu anul 2009 intenția legiuitorului a fost de a emite o normă unică la nivel național în ceea ce privește salarizarea personalului bugetar. Din păcate, instituțiile de ordine și siguranță publică nu au vrut și nici nu vor să respecte Legea unitară de salarizare, Guvernul României admițând să emită tot felul de hotărâri de guvern clasificate ilegal în care stabilește alți coeficienți de salarizare, funcții militare și de poliție „cu paranteze” (specializări civile, comune) adică modifică și completează ilegal Legea.

Până în prezent „diamantinii” nu s-au făcut remarcați prin acțiunile lor în instanță în domeniul salarizării decât cu eșecuri (credem noi că nici măcar nu au solicitat instanțelor de judecată declasificarea acelor norme infralegale și nici nu au solicitat instanțelor de judecată să-i oblige pe pârâți să le depună la dosarul cauzelor). Asta se datorează și comportamentului pamfletar al pensionarului M.A.I., Păscuț Emil – ex-liderul SPR „Diaamntul”, în prezent angajat cu contract de muncă de incompatibilul Nedelcu (membru și la SNPPC dar și în SPRD)- care obișnuiește să își cam bată joc („să facă mișto” de judecători) prin înscrisurile care le formulează și depune în dosare. Adică, ca să își ascundă incultura, neștiința de carte (juridic vorbind) pe care o mai și afișează în fața instanțelor de judecată, „diamantinii” încep să „hăuiască” pe rețelele de socializare precum mahalagiii, fără să-și argumenteze „opiniile” cu temeiuri juridice.

În postarea de pe pagina de FaceBook a SPR „Diamantul” Oficial, un necunoscut (formularea bănuim îi aparține lui Păscuț Emil) ridiculizează hotărârile instanței de fond (a două doamne judecător) care au considerat neântemeiate alegațiile „diamantine” și, pe cale de consecință, le-a respins cererile. Atât Curtea de la Strasbourg cât și Curtea Constituțională au statuat în jurisprudența lor că judecătorul se bucură de o integritate profesională ce este protejată de însăși Declarația Universală a Drepturilor Omului dar și de Convenția Europeană A Drepturilor Omului, criticile aduse unei hotărâri ale instanței de judecată putând fii exprimate prin cereri ordinare și/sau extraordinare de atac ce urmează a fii analizate de instanțe superioare, strict în conformitate cu legislația națională.

Interesant este că în ziarul local Vremea Nouă s-a publicat la data de 09.07.2018 un articol despre noii „lideri diamantini”: Nedelcu, Ciupercă și Popovici unde, se laudă între ei, în public, cum că sunt: „deosebiți”, „deschiși la nou”, „cu o viziune modernă”, „muncitori” și că SPR „Diamantul” va face și drege doar „pe linia salarizării” (http://www.vremeanoua.ro/un-politist-din-vaslui-in-conducerea-sindicatului-politistilor-din-romania-diamantul). Partea frumoasă este că în acest comunicat publicat de Vremea Nouă „noii diamantini” susțin că ei nu au fugit și nici nu vor fugii să adune membrii. Măi să fie? Dar în 2017 ce căutați la Școala Câmpina, stimabililor? Nu cumva să „colectați adeziuni” ca să  umflați contul bancar al sindicatului și pensionarilor: Șerbănescu și Păscuț? (atașăm foto).

Hăhăiala afișată pe această pagină de Facebook evidențiază mentalitatea de mahala și incultura unui/unor mitocan/mitocani care nu cunosc drept dar își permit să „terfelească” public o hotărâre a instanței de judecată (două doamne judecător respectabile și cunoscute pentru profesionalismul lor în casta magistraților) indivizi lași care se ascund (nu semnează nimeni postarea de pe FaceBook) în spatele unor comunicate sterile prin presă doar-doar îi „fraieresc”, în continuare pe angajați din M.A.I. cu „vorbe frumoase” precum: „ce corecți sunt diamantinii” și că „diamantiniii fac treabă”… mda, numai „pe linie de salarizare”… am observat… celelalte probleme ale polițiștilor „le împingem către coșul de gunoi”.

Nota Redacției: Solicităm public Consiliului Superior al Magistraturii și Inspecției Judiciare să se autosesizeze cu privire la această postare defăimătoare, incultă juridic și neasumată de niciun „deștept diamantin” (Păscuț Emil, Nedelcu Cătălin, Ciupercă Cristian, Popovici Ionuț, Șerbănescu Marin și/sau alt „lider”/membru din acest „sindicat”) prin care sunt denigrate nu doar imaginea și profesionalismul celor două doamne judecător ci și imaginea Justiției (în opinia noastră).

Vă reamintim că Alexandru Firicel a fost „mazilit” (exclus dina cest „sindicat”) hoțește de ilegaliștii „diamantini” pe motiv că: nu „le respectă șefii cei dragi” (plângeri, seisăzări, etc.), nu îi respectă ca indivizi (implicit incultura pe care aceștia o afișează public) și nu respectă nici ilegalitățile care acești „lideri” le-au făcut și, se pare, continuă să le facă. Tocmai de aceea Directorul General al Ziarului Incisiv de Prahova împreună cu Alexandru Firicel au sesizat instituțiile abilitate cu privire la gravele abateri de la Lege comise de „crema diamantină” în organizația sindicală „Diamantul”. (Cerasela N.(

 

Către,

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

INSPECȚIA JUDICIARĂ

Subsemnatii ___ si Firicel Alexandru ____, in calitate de Director General, respectiv Sef Departament Investigatii ai ziarului Incisiv de Prahova,

Având în vedere prevederile art. 10 și 21 ale Convenției EDO coroborate cu art. 20, 21, 30, 31, 51, 121, 125, 133 și 134 Constituție formulăm următoarea

 

SESIZARE

Prin care, cu respect vă solicităm să cercetați, soluționați următoarele:

La data de 10 iulie 2018, în jurul orelor 1900, pe pagina oficială de faceBook a Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” a fost postată o „critică” vădit nefondată cu privire la două doamne judecător: Gavrea Loneta și Petrovan Liliana din cadrul TMB-SCAF (în opinia noastră) cu privire la soluțiile cuprinse în hotărârile: 7541/2017 și 3772/2018. În esență, postarea se referă la faptul că cele două doamne judecător au apreciat în condițiile art.124 constituție că cererile formulate de această organizație sindicală sunt vădit nefondate.

Întrucât CEDO și legea națională statuează imperativ că opiniile judecătorilor nu pot fi criticate decât în condițiile Legii (apel, recurs, contestație în anulare, revizuire) prin adresarea de critici referitoare la nelegalitatea opiniei instanței de judecată, apreciem că, prin această postare se urmărește denigrarea actului de Justiție dar și imaginea respectiv profesionalismul celor două doamne judecătoare Gavrea Loneta și Petrovan Liliana din cadrul TMB-SCAF.

Totodată, vă adresăm rugămintea să aveți în vedere și faptul că pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 se află pe rol dosarul nr.11866/302/2018 iar pe rolul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 4 dosarul penal nr.4940/P/2018 ambele având ca obiect dizolvarea organizației sindicale „Diamantul” pentru gravele abateri de la Lege: delapidare, înșelăciune, sustragerea proceselor verbale de ședință controluluii instanței de judecată, falsificarea proceselor verbale de ședință ale AGD etc. etc. (în opinia noastră).

Față de cele prezentate, cu respect vă adresăm rugămintea:

  • să identificați persoana care a scris și postat mesajul denigrator la adresa doamnelor judecător Gavrea Loneta și Petrovan Liliana din cadrul TMB-SCAF și justiției (în opinia noastră) și să o sancționați;
  • să obligați sindicatul „Diamantul” să șteargă postarea denigratoare de pe pagina oficială de Facebook a sindicatului „Diamantul”care face obiectul prezentei;
  • să obligați sindicatul „Diamantul” la publicarea pe pagina oficială a sidicatului (inclusiv FaceBook) și în 3 ziare centrale scuze pentru denigrarea a doi magistrați și a imaginii Justiției.

Cu stimă,

 

Actualitate

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Incisiv

Publicat

pe

De

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele poliției locale în inters personal. Adică, în loc să facă muncă de patrulare, ordine publică, polițiștii locali fac pe „taximetriștii personali” ai lui Vaida Adrian, plimbându-l pe acesta oriunde are nevoie… pe banii noștrii (proveniți din taxele și impozitele locale), ai cetățenilor municpiului Ploiești.

Cum puteți susține public, o astfel de persoană (Vaida Adrian) într-o funcție de conducere, domnule primar Adrian Dobre? (Cerasela N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Incisiv

Publicat

pe

De

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii A de Minifotbal,  sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe terenul Academiei de Minifotbal Strejnic, cu ocazia unui meci amical împotriva Campioanei Mondiale la fotbal – Naționala Artiștilor, selecționata antrenata de ploieșteanul Daniel Chirita!

Partida va fi arbitrată de frații Piciu, Gabriel și Laurentiu acceptând fără a sta prea mult pe gânduri propunerea venită din partea lui Gabriel Georgescu. Alegerea făcută de acesta vine în urma prestației bune pe care au avut-o cei doi frați la Sibiu, atat în cadrul Cupei României, fiind remarcați și apreciați chiar de președintele Federației Romane de Minifotbal, Ioan Onicas, cât și la nivel local , acolo unde cei doi arbitrii sunt în topul celor mai apreciați cavaleri ai fluierului  !

Pentru MFC Ploiești ar fi al doilea amical de gală , după ce, înaintea sezonului 2017-2018, la București, pe terenul BSP Arena, băieții antrenați de Gabriel Georgescu au întâlnit echipa Pronostic Sportiv, ce îi avea în lot pe uefantasticii Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Gigel Coman, Mirel Radoi și alte nume cunoscute din fotbalul romanesc.

Pentru Naționala Artiștilor vor evolua împotriva MFC-ului : Ghedi Kamara, Danut Lupu , Daniel Chirita, Alexandru Chirita și alți jucatori surpriza pe care organizatorii nu au vrut sa ii divulge !

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Incisiv

Publicat

pe

De

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti foloseste de cca 2 saptamani autoturismele din dotarea Politiei Locale Ploiesti în interes personal.

Astfel, autoturismele din dotarea Politiei Locale-serviciul Ordine Publica – sunt folosite de “omul” primarului Adrian Dobre pentru a fi adus la serviciu în fiecare dimineatã si dus acasã.  Acesta locuieste in zona Nord, pe langa Spitalul Judean Ploiesti, in acelasi bloc cu hartuita sa sexual, într-o zonã mai izolatã unde în mod normal autoturismele Politiei Locale Ploiesti  nu au ce sã caute. Si Dobre se plange de ineficienta serviciilor care isi fac treaba si inchide ochii la utilizarea banilor publici in mod fraudulos. Alti sefi de institutii au fost destituiti IMEDIAT pentru aceste abuzuri, dar asta s-a petrecut in administratii adevarate, cu primari adevarati. Nu este prima data cand Adrian Dobre demonstreaza ca nu ii pasa de banul public, mai mult….isi bate joc de el! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele...

Actualitate12 ore ago

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/”Culoar” la frontiera/Ponta si Oprea, protocol secret cu Patriarhul!

Iata ca in timp ce ramasitele binomului si-o iau tot mai vartos cu ranga in dinti din toate pozitiile, nu...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/PROPAGANDA „DIAMANTINĂ” NU ARE SUPORT ÎN DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE NR.794/2016!

Credem că v-ați convins cu toții, ieri, după apariția lui Păscuț la știrile postului România TV că sindicatul „Diamantul” nu...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/ACTUALITATEA PRAHOVEANA SI PH-ONLINE CONFIRMA DEZVALUIRILE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA

In Actualitatea Prahoveana, sub semnatura jurnalistului Sebastian IGNAT, am descoperit  un articol foarte bun, bine documentat: “De ce tine neaparata...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/CAT DE DISPERAT SI PROST SA FII SA DAI INTERVIURI FAKE NEWS LA TELEVIZIUNEA DE CASA? ADRIAN VAIDA SI MINCIUNILE SALE

Intrat in gura majoritatii presei locale pentru actiunile sale dezaxate de la comanda Politiei Locale Ploiesti si/sau pentru actiunile de...

Actualitate14 ore ago

Coabitare în secret

Atât instituția prezidențială, cât și Guvernul dau dovadă de o transparență neobișnuită. Curat europeană. S-au întâlnit circa 40 de minute...

Actualitate14 ore ago

”Nazista” de la Cotroceni si revolutia sexuala

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: În 2011, un studiu realizat de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu făcea furori, acesta...

Actualitate14 ore ago

De cand a venit Iohannis, „noul” PNL a facut opozitie la PSD prin servicii si parchete

V-am spus de cateva luni ca Sica Mandolina e praf si a distrus PNL-ul, in interiorul partidului fiind o tensiune...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/PRIMARUL ADRIAN DOBRE INTRE AROGANTA SI O CRASA NECUNOASTERE A LEGII/IN ATENTIA VICEPRIMARULUI CRISTIAN GANEA

Aflam de la colegii din presa prahoveana ca, Adrian Dobre isi continua aberatiile si cu aroganta isi etaleaza crasa necunoastere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/FERIȚI-VĂ DE „LIDERII DIAMANTINI”! SUNT DUPLICITARI!

Cu o veselie neînchipuită, Păscuț și Nedelcu&co (pensionarul Păscuț conduce SPR „Diamantul” prin intrermediul „marionetei polițiste” Nedelcu Cătălin) postează în...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Francezii”, indulciti cu elicoptere!/”Smen” cu contractele de inarmare in sedinta de Guvern!

Iata ca desi totul era pregatit pentru trecerea prin sedinta de guvern de marti, pe repede inainte, a hotararii ministrului...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Fac eu acum denunț … public … chemați cetățenii români martori … ei vor spune adevărul: vor sau nu să li se fure gazele moca”

Toată presa vuiește că vine uraganul Karina. Mâine, cu o falcă în cer și una în pământ, în regim de...

Actualitate2 zile ago

WERNER CEL INCET

A trecut peste o luna de cand CSM a avizat propunerea de numire la sefia DIICOT a procurorului Felix Oliver...

Top Articole Incisiv