Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/PENTRU A-ȘI ASCUNDE INCOMPETENȚA ȘI INCULTURA JURIDICĂ, LIDERII „SINDICATULUI «DIAMANTUL» ÎI ÎNVINUIESC ILEGAL, FĂRĂ TEMEI JURIDIC PE JUDECĂTORI!

Incisiv

Publicat

pe

APEL PUBLIC CĂTRE CSM și INSPECȚIA JUDICIARĂ: CÂND ÎI SANCȚIONAȚI PE ACEȘTI „DIAMANTINI” PENTRU AFECTAREA INDEPENDENȚEI JUSTIȚIEI ȘI IMAGINII JUDECĂTORILOR?

Începând cu anul 2009 intenția legiuitorului a fost de a emite o normă unică la nivel național în ceea ce privește salarizarea personalului bugetar. Din păcate, instituțiile de ordine și siguranță publică nu au vrut și nici nu vor să respecte Legea unitară de salarizare, Guvernul României admițând să emită tot felul de hotărâri de guvern clasificate ilegal în care stabilește alți coeficienți de salarizare, funcții militare și de poliție „cu paranteze” (specializări civile, comune) adică modifică și completează ilegal Legea.

Până în prezent „diamantinii” nu s-au făcut remarcați prin acțiunile lor în instanță în domeniul salarizării decât cu eșecuri (credem noi că nici măcar nu au solicitat instanțelor de judecată declasificarea acelor norme infralegale și nici nu au solicitat instanțelor de judecată să-i oblige pe pârâți să le depună la dosarul cauzelor). Asta se datorează și comportamentului pamfletar al pensionarului M.A.I., Păscuț Emil – ex-liderul SPR „Diaamntul”, în prezent angajat cu contract de muncă de incompatibilul Nedelcu (membru și la SNPPC dar și în SPRD)- care obișnuiește să își cam bată joc („să facă mișto” de judecători) prin înscrisurile care le formulează și depune în dosare. Adică, ca să își ascundă incultura, neștiința de carte (juridic vorbind) pe care o mai și afișează în fața instanțelor de judecată, „diamantinii” încep să „hăuiască” pe rețelele de socializare precum mahalagiii, fără să-și argumenteze „opiniile” cu temeiuri juridice.

În postarea de pe pagina de FaceBook a SPR „Diamantul” Oficial, un necunoscut (formularea bănuim îi aparține lui Păscuț Emil) ridiculizează hotărârile instanței de fond (a două doamne judecător) care au considerat neântemeiate alegațiile „diamantine” și, pe cale de consecință, le-a respins cererile. Atât Curtea de la Strasbourg cât și Curtea Constituțională au statuat în jurisprudența lor că judecătorul se bucură de o integritate profesională ce este protejată de însăși Declarația Universală a Drepturilor Omului dar și de Convenția Europeană A Drepturilor Omului, criticile aduse unei hotărâri ale instanței de judecată putând fii exprimate prin cereri ordinare și/sau extraordinare de atac ce urmează a fii analizate de instanțe superioare, strict în conformitate cu legislația națională.

Interesant este că în ziarul local Vremea Nouă s-a publicat la data de 09.07.2018 un articol despre noii „lideri diamantini”: Nedelcu, Ciupercă și Popovici unde, se laudă între ei, în public, cum că sunt: „deosebiți”, „deschiși la nou”, „cu o viziune modernă”, „muncitori” și că SPR „Diamantul” va face și drege doar „pe linia salarizării” (http://www.vremeanoua.ro/un-politist-din-vaslui-in-conducerea-sindicatului-politistilor-din-romania-diamantul). Partea frumoasă este că în acest comunicat publicat de Vremea Nouă „noii diamantini” susțin că ei nu au fugit și nici nu vor fugii să adune membrii. Măi să fie? Dar în 2017 ce căutați la Școala Câmpina, stimabililor? Nu cumva să „colectați adeziuni” ca să  umflați contul bancar al sindicatului și pensionarilor: Șerbănescu și Păscuț? (atașăm foto).

Hăhăiala afișată pe această pagină de Facebook evidențiază mentalitatea de mahala și incultura unui/unor mitocan/mitocani care nu cunosc drept dar își permit să „terfelească” public o hotărâre a instanței de judecată (două doamne judecător respectabile și cunoscute pentru profesionalismul lor în casta magistraților) indivizi lași care se ascund (nu semnează nimeni postarea de pe FaceBook) în spatele unor comunicate sterile prin presă doar-doar îi „fraieresc”, în continuare pe angajați din M.A.I. cu „vorbe frumoase” precum: „ce corecți sunt diamantinii” și că „diamantiniii fac treabă”… mda, numai „pe linie de salarizare”… am observat… celelalte probleme ale polițiștilor „le împingem către coșul de gunoi”.

Nota Redacției: Solicităm public Consiliului Superior al Magistraturii și Inspecției Judiciare să se autosesizeze cu privire la această postare defăimătoare, incultă juridic și neasumată de niciun „deștept diamantin” (Păscuț Emil, Nedelcu Cătălin, Ciupercă Cristian, Popovici Ionuț, Șerbănescu Marin și/sau alt „lider”/membru din acest „sindicat”) prin care sunt denigrate nu doar imaginea și profesionalismul celor două doamne judecător ci și imaginea Justiției (în opinia noastră).

Vă reamintim că Alexandru Firicel a fost „mazilit” (exclus dina cest „sindicat”) hoțește de ilegaliștii „diamantini” pe motiv că: nu „le respectă șefii cei dragi” (plângeri, seisăzări, etc.), nu îi respectă ca indivizi (implicit incultura pe care aceștia o afișează public) și nu respectă nici ilegalitățile care acești „lideri” le-au făcut și, se pare, continuă să le facă. Tocmai de aceea Directorul General al Ziarului Incisiv de Prahova împreună cu Alexandru Firicel au sesizat instituțiile abilitate cu privire la gravele abateri de la Lege comise de „crema diamantină” în organizația sindicală „Diamantul”. (Cerasela N.(

 

Către,

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

INSPECȚIA JUDICIARĂ

Subsemnatii ___ si Firicel Alexandru ____, in calitate de Director General, respectiv Sef Departament Investigatii ai ziarului Incisiv de Prahova,

Având în vedere prevederile art. 10 și 21 ale Convenției EDO coroborate cu art. 20, 21, 30, 31, 51, 121, 125, 133 și 134 Constituție formulăm următoarea

 

SESIZARE

Prin care, cu respect vă solicităm să cercetați, soluționați următoarele:

La data de 10 iulie 2018, în jurul orelor 1900, pe pagina oficială de faceBook a Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” a fost postată o „critică” vădit nefondată cu privire la două doamne judecător: Gavrea Loneta și Petrovan Liliana din cadrul TMB-SCAF (în opinia noastră) cu privire la soluțiile cuprinse în hotărârile: 7541/2017 și 3772/2018. În esență, postarea se referă la faptul că cele două doamne judecător au apreciat în condițiile art.124 constituție că cererile formulate de această organizație sindicală sunt vădit nefondate.

Întrucât CEDO și legea națională statuează imperativ că opiniile judecătorilor nu pot fi criticate decât în condițiile Legii (apel, recurs, contestație în anulare, revizuire) prin adresarea de critici referitoare la nelegalitatea opiniei instanței de judecată, apreciem că, prin această postare se urmărește denigrarea actului de Justiție dar și imaginea respectiv profesionalismul celor două doamne judecătoare Gavrea Loneta și Petrovan Liliana din cadrul TMB-SCAF.

Totodată, vă adresăm rugămintea să aveți în vedere și faptul că pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 se află pe rol dosarul nr.11866/302/2018 iar pe rolul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 4 dosarul penal nr.4940/P/2018 ambele având ca obiect dizolvarea organizației sindicale „Diamantul” pentru gravele abateri de la Lege: delapidare, înșelăciune, sustragerea proceselor verbale de ședință controluluii instanței de judecată, falsificarea proceselor verbale de ședință ale AGD etc. etc. (în opinia noastră).

Față de cele prezentate, cu respect vă adresăm rugămintea:

  • să identificați persoana care a scris și postat mesajul denigrator la adresa doamnelor judecător Gavrea Loneta și Petrovan Liliana din cadrul TMB-SCAF și justiției (în opinia noastră) și să o sancționați;
  • să obligați sindicatul „Diamantul” să șteargă postarea denigratoare de pe pagina oficială de Facebook a sindicatului „Diamantul”care face obiectul prezentei;
  • să obligați sindicatul „Diamantul” la publicarea pe pagina oficială a sidicatului (inclusiv FaceBook) și în 3 ziare centrale scuze pentru denigrarea a doi magistrați și a imaginii Justiției.

Cu stimă,

 

Actualitate

Campanii si domenii de activitate care se pot promova cu ajutorul flyerelor. Solutii eficiente in sezonul de reduceri

Publicat

pe

De

Sezonul reducerilor este in plina desfasurare, iar flyerele, ca materiale promotionale, sunt utilizate la scara larga pentru ca informatiile referitoare la promotii si reduceri sa ajunga cat mai repede catre publicul targetat.

Spre deosebire de pliante, un set de flyere se poate dovedi mult mai eficient si convingator in conditiile unei competitii acerbe si deschise in toate sectoarele de activitate. Desi fluturasii publicitari se pot utiliza, teoretic, de catre orice companie, indiferent de sectorul de business in care activeaza sau de natura campaniei pe care o implementeaza, acestia sunt mult mai utili in campaniile de informare prin intermediul carora doresti sa transmit mesaje de impact.

Stabilirea strategiei de marketing este influentata, in primul rand, de volumul de incasari planificat, dar si de numarul de posibili clienti pe care doresti sa ii atragi si sa ii fidelizezi.


Asadar, iata cateva exemple sugestive de situatii in care cel mai eficient ar fi sa apelezi la flyere:


Informarea privind reducerile de sezon


In cazul ofertelor din sezonul de reducere, cum ar fi cel din perioada sarbatorilor, promovarea prin flyere este cea mai indicata. Cu un puternic impact, mesajul va ajunge direct la viitorul comparator. In plus, timpul alocat parcurgerii textului este unul destul de scurt.

Finisajele, graficele si alte imagini ilustrative care au legatura cu tematica campaniei vor avea o capacitate crescuta de a capta atentia trecatorilor.


Campania pentru un singur produs


Atunci cand doresti sa promovezi o reducere sau o oferta de sezon pentru un produs specific, publicitatea prin flyere este si sugestia specialistilor in materiale publicitare. Mici, flexibile si usor de distribuit, fluturasii publicitari ajung rapid in mainile tracatorilor, care pot decide in mai putin de un minut sa achizitioneze produsul respectiv. In plus, acestia vor parcurge textul intr-o maniera rapida, fara a intampina dificultati si a renunta la parcurgerea in intregime a continutului.


Campanii de Craciun


Ce poate fi mai atractiv pentru clienti decat produsele si reducerile de Craciun? Sarbatoarea Craciunului ofera, asadar, prilej de bucurie si o dorinta arzatoare de a achizitiona ceva nou. Asadar, cand oferi cuiva un flyer, poti sa stii ca in doar 5 secunde, privirea sa va fi atintita catre continutul acestuia. Asadar, cu putina atentie si interes poti demonstra ca detii o mare putere de persuasiune!

In concluzie, dupa ce ai atras atentia cu titlul, mai departe te vei ocupa de inserarea detaliilor de interes pentru clienti. Beneficiile, castigurile financiare sau un voucher de cumparaturi aditional sunt elemente care, asa cum se zice, au mare “lipici” la public.

La final, nu uita de actiune, de indemnarea cumparatorilor se aleaga produsele tale. Deci, un “call to action”, este, asadar, elementul surpriza pe care orice viitor cumparator ar trebui sa il regaseasca intr-un flyer, indiferent de modelul si natura acestuia ori a campaniei.


Campania noilor produse aflate in stocul magazinelor


Detii un magazin fizic sau chiar unul online? Chiar daca publicitatea online a capatat amploare in ultimii ani, totusi, metodele de informare traditionale nu trebuie nici ele trecute cu vederea! Asa ca, daca tocmai ai introdus un nou produs in stocul magazinului tau, este cazul sa il faci cunoscut si oamenilor care poate nu au acces rapid la tehnologie. Doar in felul acesta vei reusi, iar investitia intr-un set de flyere se poate dovedi, in timp, o investitie profitabila!

Citeste in continuare

Actualitate

Unde lasam masina cand plecam spre aeroport?

Publicat

pe

parcare-otopeni-parcare-aeroport

Sarbatorile de iarna isi fac prezenta si noi suntem pregatiti oricand sa plecam spre o bine meritata vacanta. Multi dintre noi am planuit din timp un concediu alaturi de cei dragi fie in Romania fie undeva in strainatate.

Suntem gata sa ne bucuram de tot ce ne aduce Craciunul si Anul Nou. De la locul in care mergem, activitatile pe care le vom face, cadourile pe care vom luam la felul cum ajungem la destinatiile dorite.

Multi dintre noi suntem fermecati de tot ce ne va aduce concediul de sarbatori incat uitam anumite aspecte importante.

Cu ce mijloc de transport alegem sa ne facem calatoria?

Mergem cu masina personala in alta tara, luam avionul sau autocarul?

In aceasta perioada multe persoane prefera sa plece in strainatate cu avionul. Este o optiune excelenta pana la urma, stim exact cand vom ajunge si totul la un pret destul de avantajos.

Spre aeroport ar fi indicat sa alegem sa mergem cu masina personala pentru ca avem o serie de avantaje evidente.

Suntem siguri pe masina personala ca ne putem cate bagaje dorim, nu avem probleme ca deranjam pe cineva apropiat in miez de noapte pentru a ne duce spre aeroport si stim ca si la intoarcere ne putem baza pe ceva sigur.

A lasa masina intr-o parcare pe termen lung a a devenit o optiune destul de populara pentru cei care pleaca spre aeroport. De ce? O parcare in Otopeni aduce numeroase avantaje celui care alege aceasta optiune.

De la un pret avantajos pentru o parcare aeroport Otopeni la paza masinii tale 24/24. Cum sa nu iti faci o vacanta linistita cand masina ta este intr-un loc special amenajat si apropare de aeroport. Plus ca tu ajungi in mai putin de 3 minute la aeroport gratuit?

In plus nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai facut din timp rezervarea. Daca incerci la Aero Parking Otopeni, sunt disponibili 24/24 pentru rezervare. Mai ales ca ii poti contacta telefonic sau sa faci rezervarea online la un pret excelent.

Cand te vei intoarce vei constata cat de putin ai platit pentru aceasta parcare in Otopeni chiar daca ai plecat si 30 de zile.

In plus, stii ca aceste parcari au transportul de la aeroport la parcare, gratuit, si tot la fel de rapid.

Cu astfel de avantaje cand mergem in vacante, nu este de mirare ca vrem sa plecam cat mai repede cu cei dragi si sa ne facem amintiri de neuitat.

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

Incisiv

Publicat

pe

De

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici un caz de agresiune in aceste unitati.

Acum cca 2 saptamani de zile, politistii locali de la Ordine Publica au organizat o actiune in curtea scolilor cat si in apropierea acestora pentru a sanctiona contraventional persoanele care fumeaza in incinta unitatilor de invatamant.

Cu aceasta ocazie au fost sanctionati atat elevi cat si persoane care fumau in incinta unitatilor pe care acestia le detin in protocol.

Tot cu aceasta ocazie, politistii locali au sanctionat o persoana care fuma in curtea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti.

Totodata, au surprins-o fumand si pe directoarea generala– RĂDULESCU RODICA.

Politistii locali in mod finut au atentionat-o ca nu este normal cum procedeaza si nu i-au aplicat nicio sanctiune.

Ranita in orgoliul propiu, RĂDULESCU RODICA considerand Colegiul de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti ca pe propia mosie a interzis accesul politistilor locali atat in curtea institutiei cat si in interior inpiedicand in fapt desfasurarea atributiilor de serviciu al acestora conform protocolului. Oare Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova ce parere are?

Cu aceasta ocazie felicitam politistii locali pentru masurile luate si ii asiguram de sprijinul nostru. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate20 de ore ago

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/Camelia Bogdan un personaj de te iei cu mâinile de cap/Cum funcționa Protocolul Inspecției Judiciare cu SRI

A dezvăluit în seara aceasta A3 niste informatii despre celebra deja Camelia Bogdan, unica si prin cele două excluderi consecutive...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/UNA DINTRE PRACTICANTELE PROSTITUTIEI DIN APARATUL CENTRAL AL MINISTERULUI AFACERISTILOR INTERNI: BOROVINA ALINA FLORENTINA

În anul 2017 presa națională a adus la cunoștința opiniei publice ca Ministerul Afacerilor Interne a angajat persoane certate cu...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE ISI PROTEJEAZA ILEGALISTII AVANSATI DE ZIUA NATIONALA

In data de 10.12.2018 solicitam public instituțiilor de ordine și siguranță publică sa ne puna la dispozitie documentele care au...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/BANCPOST S.A. – BANCA CARE CONTINUA SA ISI FURE CLIENTII, INCLUSIV PRIN INCALCAREA DECIZIILOR INSTANTELOR DE JUDECATA

​BancPost a fost una din figurile emblematice ale peisajului bancar local. A fost înființată în 1991 prin HG, a avut...

Actualitate1 zi ago

Carmen Iohannis are un singur glont pe teava. Si e disperata sa-l pastreze

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Președintele Klaus Iohannis începe să aibă probleme serioase de imagine după refuzul de...

Actualitate1 zi ago

Bideul Primei Doamne

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu...

Actualitate1 zi ago

Pacaliciul Macron a spus ieri ca va decreta in Franta stare de urgenta economica si sociala dupa protestele cu vestele galbene

Din 2015 pana la 1 noiembrie 2017 Franta fusese in stare de urgenta dupa atentatele de la 13 noiembrie 2015....

Actualitate2 zile ago

OPINIE/Iohannis făcut din interior

Devine tot mai limpede că cei care l-au făcut presedinte pe Iohannis nu vor un al doilea mandat pentru acesta...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Judecatoarea Nicoleta Lavinia Cotofana a ingenunchiat Inspecția Judiciară

Mazilita de Inspecția Judiciară pentru a salva niste judecatori infractori, unul presedinte de instanta, judecatoarea Lavinia Cotofana punând legea deasupra...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/CIRC, ABUZURI SI PRAF IN OCHII PLOIESTENILOR MARCA ADRIAN DOBRE – PRIMAR PNL& ADRIAN VAIDA-INCA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (II)

Sfarsitul de saptamana a fost marcat de actiuni de amploare de control ale Politiei Locale Ploiesti la operatorul de salubritate...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Iohannis, trecut pe ”blacklist”/Tariceanu si-a tras grupare in SRI!

Poate fi stirea momentului in politica si nu doar! Una dintre gruparile care bantuiau in ultima vreme prin Serviciul Roman...

Actualitate2 zile ago

MITING PENTRU DREPTURILE POLITISTILOR LA IPJ IALOMITA. GARGARAGII FEISBUCALI IN SALARIZARE DE LA SINDICATUL „DIAMANTUL”, AU LIPSIT!

În România moderna munca de politie a ajuns bagatelizata si nerecunoscut chiar de către managerii incompetenți si inculți dar impopotonati...

Actualitate2 zile ago

Radu Teodor Soviani: Inspectorului judiciar Dantes Marcoici pare să ,,îi fi sărit siguranța”

Cunoscutul ziarist Radu Teodor Soviani vine cu precizari dupa articolul nostru: “In curand, voi publica si episodul V al cazului...

Actualitate2 zile ago

MODIFICARILE MANAGERIALE DE LA POLITIA CAPITALEI: VIN AI NOSTRII, PLEAC’ AI NOSTRII…

Presă națională a vuit ieri ca șeful Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, chestorul-sofer Voicu Marius, a fost îndepărtat...

Top Articole Incisiv