Connect with us

Diverse

Videochat la standarde inalte – Cum sa imbunatatesti calitatea video

Incisiv

Publicat

pe

Nu toti cei sau cele care practica activitatea de videochat de acasa sunt la curent cu toate tehnicile care pot imbunatati semnificativ calitatea transmisiei video. Din fericire, studioul Tophostess din Timisoara impartaseste in continuare cateva trucuri simple si usor de pus in aplicare in acest scop:

  • Investeste intr-o camera video HD

Camerele de calitate slaba si cele incorporate ofera o imagine granulata cu un aspect neplacut. Camerele externe nu sunt potrivite pentru momentele cand conversezi de pe dispozitivele mobile dar pot fi de un real ajutor fiind suficient de mici pentru a putea fi prinse pe un laptop sau desktop. Acestea pot face o mare diferenta in clipurile tale.

  • Fii atent/a la iluminarea din spate

O modalitate sigura de a-ti scadea calitatea inregistrarilor este sa stai cu spatele la o fereastra sau la o sursa de lumina puternica. Atunci cand razele de lumina stralucesc in spatele tau acestea ajung la lentila camerei si fac ca toata imaginea sa para intunecata. Intorcand computerul astfel incat lumina sa bata din fata sau din lateral vei reusi sa imbunatatesti considerabil imaginea.

  • Foloseste un fundal

Camerele iubesc contextul. A te sprijini de un zid in timp ce vorbesti online poate fi confortabil, dar acest lucru ii va ingreuna interlocutorului obtinerea unei perspective vizuale. Incearca sa alegi un zid sau un fundal ce ofera o nota de contrast fara a incarca prea mult imaginea, iar cel mai important lucru este sa asiguri un anumit spatiu intre corpul tau si imaginea de fundal. Ia in considerare alegerea locului pentru activitatea de videochat la cativa pasi de un perete cu ceva detalii interesante – cum ar fi un obiect de arta. Daca spatiul in care conversezi obliga la afisarea unei portiuni a biroului sau a podelei asigura-te ca totul este foarte ordonat.

  • Pentru cadrele apropiate adauga lumina

Un video cu adevarat bun este reprezentat de un subiect scaldat de lumina naturala provenita din spatele camerei. Amenajarea locului pentrui chat in fata unei ferestre deschise este o metoda sigura pentru a obtine un efect spectaculos, dar in cazul in care nu poti beneficia de acest lucru ar fi recomandat sa “creezi” o lumina naturala falsa prin plasarea strategica a catorva lampi.

  • Asigura-te ca ai o conexiune buna

Cu orice cost incearca sa realizezi apelurile video printr-o conexiune personala, de mare viteza, ce nu este restrictionata la traficul de date si nu este impartita cu alti utilizatori. De asemenea este bine sa inchizi alte aplicatii ce ar putea interfera cu viteza de care ai nevoie pentru a intretine un apel video de inalta calitate. De exemplu nu este o idee buna sa descarci fisiere in timp ce conversezi.

  • Foloseste o conexiune de Internet prin fir

Vei obtine rezultate mai bune de fiecare data cand te pregatesti pentru o sesiune de videochat daca iti vei conecta calculatorul la o retea prin fir. Acest lucru te fereste de riscul conexiunilor wireless ce obisnuiesc sa te deconecteze uneori fara niciun avertisment.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

Incisiv

Publicat

pe

De

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici un caz de agresiune in aceste unitati.

Acum cca 2 saptamani de zile, politistii locali de la Ordine Publica au organizat o actiune in curtea scolilor cat si in apropierea acestora pentru a sanctiona contraventional persoanele care fumeaza in incinta unitatilor de invatamant.

Cu aceasta ocazie au fost sanctionati atat elevi cat si persoane care fumau in incinta unitatilor pe care acestia le detin in protocol.

Tot cu aceasta ocazie, politistii locali au sanctionat o persoana care fuma in curtea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti.

Totodata, au surprins-o fumand si pe directoarea generala– RĂDULESCU RODICA.

Politistii locali in mod finut au atentionat-o ca nu este normal cum procedeaza si nu i-au aplicat nicio sanctiune.

Ranita in orgoliul propiu, RĂDULESCU RODICA considerand Colegiul de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti ca pe propia mosie a interzis accesul politistilor locali atat in curtea institutiei cat si in interior inpiedicand in fapt desfasurarea atributiilor de serviciu al acestora conform protocolului. Oare Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova ce parere are?

Cu aceasta ocazie felicitam politistii locali pentru masurile luate si ii asiguram de sprijinul nostru. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/Camelia Bogdan un personaj de te iei cu mâinile de cap/Cum funcționa Protocolul Inspecției Judiciare cu SRI

Incisiv

Publicat

pe

De

A dezvăluit în seara aceasta A3 niste informatii despre celebra deja Camelia Bogdan, unica si prin cele două excluderi consecutive din magistratura care ne fac să ne întrebăm daca rolul domniei sale nu e la Spitalul 9.

Noi va prezentam un mail transmis de Camelia Bogdan Parchetului lui Lazăr, Inspecției lui Netejoru, ICCJ-ului lui Tarcea, CSM-ului si cui i-a mai trecut prin mintea blonda în care o acuză de toate minunile din lume pe judecatoarea Lavinia Cotofana. Ironic este ca A3 a proferat tot felul de inepții despre Cotofana în 2016 întrucât o credeau prietenă cu Bogdan. Au mers după fenta.

Noi credem că mail-ul pe care il prezentam in exclusivitate demonstrează cum funcționa Protocolul Inspecției cu SRI, în vigoare la momentul redactării mail-ului.

Noi afirmăm că SRI vrând să se asigure de mazilirea judecătoarei Cotofana a luat sursa Camelia Bogdan si a pus-o sa faca aceasta minune. Si Bogdan s-a conformat.

Cam asa a funcționat Protocolul Inspecției cu SRI. Astăzi v-am oferit o mica monstra. Vom reveni.

În opinia noastră, abia acum au apărut problemele pentru Camelia Bogdan. Completul lui Tarcea ar fi salvat-o cu siguranta, doar au acelaș stăpân. Din cauza asta si supărarea de ieri a lui Bogdan pe decizia CCR. Un complet independent cu siguranta va respinge recursul Cameliei Bogdan întrucât abia acum exista sansa unor judecati oneste și nu a executiilor sau albirilor prestate de Tarcea la ordin. (Cristina T.).

 

Atasam mail-ul

De la: Camelia Bogdan <camibogdan@gmail.com>
Dată: 28 ianuarie 2017, 23:52:31 EET
Către: Ioana Cotofana <laparchet1978@yahoo.com>, Dragos Calin <dragosdotcalin@yahoo.co.uk>,  MIHALCEA MIHAI <mihalcea_mih@yahoo.com>, Secretar General CSM <secretar_general@csm1909.ro>,  INSPECTIE <inspectie@csm1909.ro>, GSMD <gsmd@csm1909.ro>,  Inspectia Judiciara Presa <inspectie.presa@csm1909.ro>, sesizare <sesizare@mpublic.ro>,  Biroul de Informare si Relatii Publice <relatii.publice@scj.ro>
Subiect: precizare luare pozitie aparare reputatie+amicus curiae inspectie iccj RECURS LAVINIA COTOFANA/sesizare Parchet

Buna seara,

 

Cu deosebit respect, va rog respectuos sa imi permiteti sa solicit apărarea reputatiei in raport cu imixtiunile care se aduc integritatii sistemului judiciar si aducerea la cunostinta colegilor mei Mihai Mihalcea si Dragos Calin a postarilor incluse pe portalul facebook al utilizatorului Lex Tyran, adresa de identificare:

lex.tyran.7?fref=ts

Numar de identificare:100014501735809:

 

 

  1. Colegi de-ai noștri care lucrează în cadrul noii U.M. CSM 1909 ne-au adus la cunoștință următoarele: VERDICTUL în cazul : ”LASĂ BĂ BOGDANE CĂ ȘTIU EU CINE EȘTI…”, amânat pentru 08 februarie a.c. , a fost luat de către ”alții”, după lungi dezbateri ale membrilor Secției de judecători !!! Acesta este: deși incompatibilă, cei ce au hotărât în numele membrilor Secției, o declară pe aceasta precurata judecătoare Camelia Bogdan, cea care nu a comis abaterea disciplinară de care este acuzată de ”francmasonul șef al IJ„ (așa cum Bogdane afirmă despre acesta), ea doar încasând puțini bani de la Ministerul Agriculturii, parte în proces. MARE SCOFALĂ DISCIPLINARĂ… Membrii secției servesc patria… a priori ??? Pour les connaisseurs: Cami + Dragoș + cerere de intervenție + punct de vedere = LOVE…

 

 

Lex Tyran

January 3 at 9:41pm ·

ii (actuala Academie Națională de Informații) dar nu a luat examenul. Tatăl său, colonel, a fost comandantul unei secții județene de informații a SRI.
Domnul Mihalcea a început ca judecător la Pătârlagele, a luat nota 3 la examenul de definitivat, la penal, a judecat apoi la Buzău și până în vara lui 2014 la Judecătoria Sectorului 4 București. De la Jud. Sect. 4 a trecut direct la Curtea de Apel București (nu a fost nici o zi la Tribunal), primul dosar fiind Voiculescu. S-a bucurat avocatul Gheorghe Mateuț când s-a amânat cauza pentru 2 săptămâni crezând că în această perioadă completul citește dosarul. În fapt, judecătorul Mihalcea avea achiziționat un sejur pt concediu în străinătate.
După acest dosar sistemul l-a extras din completul cu Bogdan, pt a-l feri de public, dar i-a dat pe mână alte dosare cu miză: Tender, Iancu ……
A avut nenumărate sesizări la IJ, evident clasate.
Conduce un Ferrari – ca orice judecător normal, iar în ultimii doi ani și-a schimbat și nevasta. Aînlocuit-o cu o fostă colegă de la Jud. Sect. 4, Cristina, cu care a început o idilă cât era căsătorit. Între timp a convins-o și ”actuala”(noua soție) a schimbat domeniul în care judecă, de la minori și familie a trecut în penal, la sugestia soțului. Potrivit Cameliei Bogdan, Mihalcea și-a luat o soție prea grasă…
Păcat că nici unul dintre actorii acelei tragicomedii judiciare nu face vorbire nici de nunta la care a participat Camelia B., stând la masă alături de doamna Mihaela de la ambasadă, doamnă care i-a confirmat susținerea pentru sentința de zece ani pe care urmau să o pronunțe la 8 august 2014… VOM REVENI CU DETALII…despre ticăloșia acestor judecători …

Maximilian Balasescu Foarte corect si foarte bine documentat. Felicitări …👍
Precizez că, din accesarea surselor deschise(graph.tips.) rezulta ca profilul apartine judecatorului Lavinia Cotofana, recent exclusa din magistratura, sens in care, pentru transparenta, imi rezerv dreptul sa o incunostintez si pe dumneaei despre rezultatul verificarilor efectuate ex propriis sensibus, din punct de vedere moral sperand din tot sufletul sa ma insel si sa nu mai imi exprim in viitor disponibiltatea sa apar pe oricine se declara  persecutat de Inspectia Judiciara.

Cu deosebit respect, adresez respectuoasa rugaminte Inspectiei Judiciare ca verificarile ce vor fi efectuate in vederea apărării reputatiei in raport cu afirmatiile BA BOGDANE sa aiba in vedere toate afirmatiile lansate in spatiul public in raport cu care sunt acuzata ca  nu as fi promovat in mod legal examenul de promovare din functiile de executie din data de 1.06.2014, sens in care adresez respectuoasa rugaminte domnului Inpsector-sef, ca in vederea apărarii reputatiei:

-sa dispuna audierea contracandidatilor la examenul de promovare pentru a se vedea daca li s-a impus sa greseasca mai mult/mai putin pentru ca eu sa fiu repartizata la Sectia a II-A pen, avand in vedere ca eu optasem pentru sectia I pen din cadrul Curtii de Apel Bucuresti;
-audierea colegilor de sectie din cadrul Sectiei a II-a  penala din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, pentru verificarea  intalnirii care a avut loc in cadrul Sectiei a II-a penala unde s-a stabilit ca completurile condude de dnii jud. Mustata/Duta urmau sa fie avute in vedere la promovare;
– audierea  membrilor Colegiului de Conducere al Curtii de Apel Bucuresti pe marginea repatizarii dosarului prezidat de mine;
– audierea dnului general in rezerva Florian Coldea/ Verificarea autenticitatii inregistrarilor care au fost lansate in spatiul public….cu deosebit respect, va rog sa imi permiteti sa solicit efectuarea acedtor verificari si in cadrul dosarului deschis la Parchetul GENERAL.
In masura in care se va stabil cu acuratetete paternitatea site-ului LEX TYRAN, va rog sa imi comnunicati de urgenta rezultatul verificarilor, fiind de acord sa depun si eu un amicus curiae la Inalta Curte de CASATIE si Justitie.
Va multumesc respectuos si va rog sa primiti expresia intregii mele recunostinte.
Cu distinsa consideratie,
Camelia Bogdan

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/UNA DINTRE PRACTICANTELE PROSTITUTIEI DIN APARATUL CENTRAL AL MINISTERULUI AFACERISTILOR INTERNI: BOROVINA ALINA FLORENTINA

Incisiv

Publicat

pe

De

În anul 2017 presa națională a adus la cunoștința opiniei publice ca Ministerul Afacerilor Interne a angajat persoane certate cu legea. Astfel, publicația spynews a titrat un articol în care jurnalistii spuneau că, citam: „Lipsa de personal a fost, de la Revoluție încoace, una dintre principalele probleme invocate de Ministerul de Interne. Această problemă a atins, însă, punctul culminant, în anul 2005, când sistemul s-a lovit de o criză profundă, cauzată de un val de pensionări fără precedent. Pentru a rezolva această problemă, autoritățile au decis atunci să angajeze polițiști noi, proveniți din sursă externă, care să completeze structurile de Ordine Publică și care să patruleze străzile. Ca urmare, în 2006, au fost puse la bătaie 500 de locuri, care au fost ocupate în urma unui examen. Surse din din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru spynews.ro, că după ce noii agenți și-au luat posturile în primire, s-a descoperit că, odadă cu valul, au fost angajate în sistem două prostituate centuriste și un bărbat care era bănuit de mai multe furturi și care, ulterior, a fost condamnat și dat afară.”

Ulterior, în același an, publicația Evenimentul zilei a titrat articolul în care arata că, un alt politist, Constantin Aurelian, a fost ascuns timp de 2 ani în Poliția Capitalei deși fusese condamnat definitiv de Curtea de Apel-secția penală la o pedeapsă cu suspendare. La începutul anului 2018, Poliția Capitalei a fost din nou zguduita de dezvăluirile mass-media privind ascunderea în această instituție a politistului-pedofil, Stan Eugen. Cu toate că Voicu Marius si gașca acestuia cu epoleti din IGPR si DGPMB aveau cunoștință de cei 2 politisti-infractori (Constantin si Stan), i-au menținut ascunsi sub uniforma de polițist. Aceeași Poliția Capitalei continua sa ascundă slugile betive ale conducerii DGPMB din structura de control intern, indivizi care pun în pericol viețile celorlalti polițiști, cetățenilor.

Însă, nu doar Poliția Română este „manjita” de indivizi certați cu Legea si admiși „pe sub mana” la concursuri, personaje care, daca nu sunt depistate ajung „mahari cu epoleti” si ne dau legi, ne spun care sunt „bunele moravuri”.

Însuși Aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne ascunde, cu buna-stiinta si cu girul Departamentului de Informatii si Protectie Interna, o prostituata: Borovina Alina Florentina (o puteti urmari „În activitate” aici: https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1214110546), cu „nume de scena” Tina. Filmarea în care „Tina” practica un act sexual „actoricesc” a strâns până în prezent 25.000 de vizualizări.

Aceasta „politista” este angajată a Ministerului Afacerilor Interne inca din anul 2008, potrivit sitte-ului instituției, pe post de secretara la Centrul de Studii Postuniversitare. In anul 2013, potrivit sitte-ului M.A.I., aceeasi politista de birou figureaza ca si angajata la Casa de Pensii a M.A.I. În prezent, aceeași „politista”, Borovina Alina Florentina, este încadrată la Direcția Generală Management Resurse Umane din Aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne… structura „de specialitate” care emite acte cu privire la: infiintarea/desființarea de posturi în M.A.I. după bunul plac al șefilor, fraudarea salariilor angajaților M.A.I., „comportamentul necorespunzator” al angajaților M.A.I. dar si „precizari” prin care Legea si ordinele ministrului sunt: modificate, completate, abrogate pentru satisfacerea corpurilor si pedepsirea angajaților profesionisti, onesti dar dizidenți.

La conducerea Direcției Generale Management Resurse Umane se află nimeni altul decat: Grofu Florin fost sef birou resurse umane la Direcția Economico-Administrativa a M.A.I., lucrător de resurse umane la Direcția Logistica a M.A.I. „educat” de nimeni altul decat afaceristul „de top”  al M.A.I., Stanciu Matei (angajări frauduloase, renovare si constructii defectuoase de sedii M.A.I. dar benefice „jmecherasilor cu epoleti” si unor politicieni care si-au construit si renovat casele cu banii si materialele M.A.I.-ului, cu arme politice „gratuite” în cârciumă Excelsior a M.A.I.-ului pe banii aceluiași minister etc. – fara ca „2 s’un sfert” si Direcția Generală Anticorupție a M.A.I.-ului sa il deranjeze vreodata).

Toate persoanele certat cu Legea ce au fost angajate sau menținute ca angajați M.A.I. după comiterea unor fapte penale s-au efectuat cu girul „2 s’un sfert” … doar aceștia „verifica” candidatii si protejeaza angajații păcătoși din M.A.I.

Chiar si in politica damboviteana intalnim „dame de companie”: Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010, procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania.

Robert Negoiță, un individ obscur cu veleități de proxenet este cel care a îmbinat perfect prostituția cu politica, recompensându-și prostituatele minore cu titluri de partid și prezentându-le apoi drept membri de bază ai PSD. Adânc implicat în dosarul „Curve pentru politicieni“, referitor la anihilarea unei rețele de prostituție prin arestarea a doi dintre capii acesteia, proxeneții Ion Valeriu Tămârjan și Relu Cornel Costan, Robert Negoiță este cel care a organizat și câteva concursuri de Miss TSD în cadrul cărora le-a premiat pe câteva dintre prostituatele exploatate de rețeaua sa, eleve de liceu și tinere cu o condiție socială modestă, aflate în dificultate financiară, sau provenind din familii cu probleme. Dosarul amintit, aflat pe rolul instanței, conține mărturii uluitoare despre implicarea lui Robert Negoiță, dar și a lui Nicolae Bănicioiu, șeful tineretului PSD, în această prostituție in integrum de la vârful partidului.
Fetele care participau la orgii sexuale împreună cu Negoiță sau Bănicioiu, sau care erau nemulțumite de pești, după ce, sub false promisiuni, le aruncau într-un bordel de lux în care le obligau să se prostitueze, primeau promisiunea că vor primi titluri de Miss la organizația de tineret a  PSD, condusă de Nicolae Bănicioiu. Unele dintre promisiuni erau onorate, ceea ce arată că legătura dintre proxenetul care făcea promisiunea (inculpatul Ion Valeriu Tămârjan) și cel care o aducea la îndeplinire (Robert Negoiță), era extrem de strânsă. În rechizitoriul prin care i-au trimis pe cei doi proxeneți în fața instanței și în care a dat cu subsemnatul și Robert Negoiță, procurorii DIICOT au prezentat un caz concret de minoră aruncată într-un bordel căreia peștele i-a promis, ulterior, că o s-o facă Miss TSD, promisiune pe care avea să o și onoreze în anul 2008.

Este posibil ca Ministerul Afacerilor Interne sa primească bani de la Bugetul de Stat și pentru activități „de desfatare” a șefilor (de regula, impotenti, mai ales intelectual) si nu numai: vizitatori străini, politicieni… „activități de protocol ce se oferă cu titlu gratuit” în Ministerul Afacerilor Interne.

Ioana Porfireanu, o fostă poliţistă din Botoşani care a plecat la muncă în Anglia, a lansat un atac dur la adresa Poliţiei Române. „Părăsesc un sistem corupt de pile, cunoştinţe şi relaţii“, a spus tânăra. „A venit ziua în care părăsesc un sistem corupt (M.A.I-Poliţia Română), în care guvernează P.C.R.-ul (nu partidul comunist român, ci Pile. Cunoştinţe. Relaţii), precum şi nepotismele. Un sistem în care avansările în funcţie şi mutările se fac pe principiul P.C.R. Mi-au trebuit nici mai mult nici mai puţin de 11 ani şi 2 luni să realizez că acest sistem nu se va schimba niciodată”, a scris foata poliţistă, potrivit ininimaromaniei.ro.

„Am plecat pentru că nu mă mai regăseam, pentru că eram frustrată de tot ce se întâmplă în jurul meu. Eu am lucrat doar în mediul rural, la post de poliţie. Orice raport de mutare nu mi-a fost luat în considerare, iar alte doamne/domnişoare şi chiar domni după 6 luni au fost mutate/mutaţi, nu doar în urban ci direct la birouri”, a mai spus Porfireanu.

În concluzie, condamnatii si persoanele in Romania certate cu Legea si bunele moravuri, isi pot construi linistiti o cariera in Ministerul Afaceristilor Interni caci M.A.I.-ul nu are nevoie de angajați profesionisti, onesti, integrii…doar de angajati-infractori, „descurcareti” si afaceriști, după chipul și asemănarea „alesilor neamului”.

Cam acesta este tiparul de „mare” si „vajnic” politist ce este agreat si promovat, de sefi si politicieni, în M.A.I.

(Alexandru Firicel).

N.R. Cazul Borovina reprezintă cazul unei persoane care a ales să fie filmată în timp ce practica un act sexual „actoricesc”.

 

Surse:

https://www.curentul.info/actualitate/psd-istul-robert-negoita-si-a-adus-prostituatele-in-partid/

 

https://m.adevarul.ro/news/eveniment/membra-psd-dama-companie-dosarul-prostitutie-politicieni-1_50ae2daa7c42d5a6639a66ac/index.html

 

https://www.google.ro/amp/s/www.libertatea.ro/ultima-ora/scandalul-prostituatelor-de-lux-deputatul-robert-negoita-si-a-dus-fetitele-in-parlament-521487/amp

 

https://m.evz.ro/politist-condamnat-ascuns-turnat.html

 

https://spynews.ro/actualitate/incredibil-se-intampla-in-romania-doua-prostituate-au-ajuns-sa-fie-angajate-politiste-129630.html

 

https://m.mediafax.ro/social/politistul-pedofil-trimis-in-judecata-eugen-stan-acuzat-ca-a-agresat-sexual-18-persoane-17255997

 

https://www.google.ro/amp/s/www.cancan.ro/acuze-fara-precedent-aduse-de-o-politista-care-si-a-dat-demisia-si-a-plecat-din-tara-am-parasit-acest-sistem-corupt-guvernat-de-pcr-ce-zice-de-numirile-pe-pile-17613315/amp

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate20 de ore ago

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/Camelia Bogdan un personaj de te iei cu mâinile de cap/Cum funcționa Protocolul Inspecției Judiciare cu SRI

A dezvăluit în seara aceasta A3 niste informatii despre celebra deja Camelia Bogdan, unica si prin cele două excluderi consecutive...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/UNA DINTRE PRACTICANTELE PROSTITUTIEI DIN APARATUL CENTRAL AL MINISTERULUI AFACERISTILOR INTERNI: BOROVINA ALINA FLORENTINA

În anul 2017 presa națională a adus la cunoștința opiniei publice ca Ministerul Afacerilor Interne a angajat persoane certate cu...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE ISI PROTEJEAZA ILEGALISTII AVANSATI DE ZIUA NATIONALA

In data de 10.12.2018 solicitam public instituțiilor de ordine și siguranță publică sa ne puna la dispozitie documentele care au...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/BANCPOST S.A. – BANCA CARE CONTINUA SA ISI FURE CLIENTII, INCLUSIV PRIN INCALCAREA DECIZIILOR INSTANTELOR DE JUDECATA

​BancPost a fost una din figurile emblematice ale peisajului bancar local. A fost înființată în 1991 prin HG, a avut...

Actualitate1 zi ago

Carmen Iohannis are un singur glont pe teava. Si e disperata sa-l pastreze

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Președintele Klaus Iohannis începe să aibă probleme serioase de imagine după refuzul de...

Actualitate1 zi ago

Bideul Primei Doamne

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu...

Actualitate1 zi ago

Pacaliciul Macron a spus ieri ca va decreta in Franta stare de urgenta economica si sociala dupa protestele cu vestele galbene

Din 2015 pana la 1 noiembrie 2017 Franta fusese in stare de urgenta dupa atentatele de la 13 noiembrie 2015....

Actualitate2 zile ago

OPINIE/Iohannis făcut din interior

Devine tot mai limpede că cei care l-au făcut presedinte pe Iohannis nu vor un al doilea mandat pentru acesta...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Judecatoarea Nicoleta Lavinia Cotofana a ingenunchiat Inspecția Judiciară

Mazilita de Inspecția Judiciară pentru a salva niste judecatori infractori, unul presedinte de instanta, judecatoarea Lavinia Cotofana punând legea deasupra...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/CIRC, ABUZURI SI PRAF IN OCHII PLOIESTENILOR MARCA ADRIAN DOBRE – PRIMAR PNL& ADRIAN VAIDA-INCA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (II)

Sfarsitul de saptamana a fost marcat de actiuni de amploare de control ale Politiei Locale Ploiesti la operatorul de salubritate...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Iohannis, trecut pe ”blacklist”/Tariceanu si-a tras grupare in SRI!

Poate fi stirea momentului in politica si nu doar! Una dintre gruparile care bantuiau in ultima vreme prin Serviciul Roman...

Actualitate2 zile ago

MITING PENTRU DREPTURILE POLITISTILOR LA IPJ IALOMITA. GARGARAGII FEISBUCALI IN SALARIZARE DE LA SINDICATUL „DIAMANTUL”, AU LIPSIT!

În România moderna munca de politie a ajuns bagatelizata si nerecunoscut chiar de către managerii incompetenți si inculți dar impopotonati...

Actualitate2 zile ago

Radu Teodor Soviani: Inspectorului judiciar Dantes Marcoici pare să ,,îi fi sărit siguranța”

Cunoscutul ziarist Radu Teodor Soviani vine cu precizari dupa articolul nostru: “In curand, voi publica si episodul V al cazului...

Actualitate2 zile ago

MODIFICARILE MANAGERIALE DE LA POLITIA CAPITALEI: VIN AI NOSTRII, PLEAC’ AI NOSTRII…

Presă națională a vuit ieri ca șeful Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, chestorul-sofer Voicu Marius, a fost îndepărtat...

Top Articole Incisiv