Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/IN ATENTIA ORGANELOR DE CERCETARE PENALA: DNA-ST PLOIESTI SI D.G.A. PRAHOVA: OPRITI ACTIVITATEA INFRACTIONALA A LUI ALBU FELICIA ISABEL – SEFA SERVICIULUI ACHIZITII DE LA C.S.M. PLOIESTI

Publicat

pe

Sefa Serviciului Achizitii de la CSM Ploiesti, duduia ALBU FELICIA ISABEL are o doza inepuizabila de nesimtire.

Cu un mare tupeu jegos – vazand ca denunturile pentru fapte de coruptie depuse la DNA si DGA, nu i-au impresionat pe procurorii Serviciului Teritorial Ploiesti si ofiterii DGA, care n-au deranjat-o nici cu o floare – isi permite acum a continua seria ilegalitatilor in materie de fraudare a achizitiilor publice in domeniul prestarilor de servicii, transmitand mesajul subliminal ca are „spatele” asigurat si „o doare in cot” de toate acuzatiile care i se aduc. Dar oare Consiliul Local ce zice?

In ultimele zile, la C.S.M Ploiesti s-au facut manevre dolosive de catre ALBU FELICIA ISABEL, ca si anul trecut, pentru a se prejudicia bugetul acestei institutii, a ocoli hotararile Consiliului Local, si a isi bate joc de banii ploiestenilor colectati la bugetul local.

 

ACTIVITATEA INFRACTIONALA

FAZA A-I-A: PRIMUL TUN/FURT, PRIMA INGINERIE DOLOSIVA UTILIZATA DE ALBU FELICIA ISABEL, PRIMA SOCIETATE FURATA DE CATRE ACEASTA

Dupa cateva matrapazlacuri facute de ALBU FELICIA ISABEL la Combinatul Minier Ploiesti unde activa, matrapazlacuri cu cotele de carbuni destinate angajatilor (in care basculanta era incarcata aproape dublu fata de bon, contra unei mici spagi si vanduta cetatenilor pentru consumul de iarna), duduia ajunge, in anul 1997, angajata la SC MECCA PLAST SERVICE SA Ploiesti, o firma de succes in aceea perioada condusa de un tanar de perspectiva, Chivu Serioja Sorin.

La aceasta firma privatizata prin metoda MEBO ii regasim in aceea perioada pe Sorin Chivu – actionar majoritar si director general, Stanciu Maria – director economic si actionar, Radu Adrian –director comercial, av. Iulian Teodorescu – actionar, ing Grigoras Ion – actionar, ing Marius Kirstuk – actionar si lider de sindicat, etc.

Mentionam ca, Stanciu Maria, Chivu Sorin  si Radu Adrian au fost colegi cu duduia ALBU FELICIA ISABEL la Combinatul Minier (Chivu Sorin si Radu Adrian activand la Serviciul Aprovizionare in cadrul Combinatului Minier, iar Stanciu Maria activand ca sef Serviciul Desfacere din cadrul acestei entitati).

Duduia beneficiind de o incredere bizara (camelonul stia sa pacaleasca inca din aceea perioada) este insarcinata cu vanzarea produselor de ulei (achizitionate de la firma Bisoceanu) si a altor elemente/echipamente de masini si detinea o gestiune de cateva sute de milioane de lei la aceea vreme.

Dupa cateva luni de zile, directorul economic Stanciu Maria l-a chemat in biroul acesteia pe directorul comercial Radu Adrian pentru a analiza impreuna cateva facturi emise de duduia ALBU FELICIA ISABEL si cateva stornari dubioase, facturi pe rosu, existand dubii rezonabile ca se intampla ceva penal chiar daca la inventarul efectuat la fiecare sfarsit de luna – duduia reusea prin manevre dolosive sa nu iasa pe minus.

Dupa studierea de catre cei doi sus mentionati a tuturor facturilor si stornarilor pe ultimele 4 (patru) luni de zile a fost descoperita manevra prin care ALBU FELICIA ISABEL FURA din aceasta societate.

Astfel, cand se apropia inventarul de sfarsit de luna era o “hemoragie” de facturi emise de hoata ALBU FELICIA ISABEL, facturi care erau stornate imediat dupa inventar, nivelul sumelor acestora crescand de la o luna la alta. De ce era nevoie de asemenea artificiu? Deoarce atat Sorin Chivu cat si Stanciu Maria erau niste profesionisti si verificau la “sange” termenul de plata (foarte mic, de 28 de zile MAXIM) al facturilor ce trebuiau incasate, avand zilnic pe birou situatia acestora.

Cu toate acestea, hoata ALBU FELICIA ISABEL reusise sa ii pacaleasca pana atunci si pe acestia.

Directorul comercial Radu Adrian si directoarea economica Stanciu Maria au stabilit o modalitate sa o prinda pe hoata respectiva si au conchis sa ii faca acesteia un inventar inopinant chiar in perioada de varf a fluctuatiilor facturilor de stornare, adica in data de 16 ale lunii.

Fara a spune nimanui, cei doi au stabilit comisia de inventariere iar in data de 16 ale lunii au solicitat secretarei institutiei (Alina) sa lase vorba la poarta si sa fie anuntati cand se intoarce de pe “teren” duduia ALBU FELICIA ISABEL.

Pe la orele 14.50, directoarea economica Stanciu Maria a fost anuntata de la poarta SC MECCA PLAST SERVICE S.A de faptul ca ALBU FELICIA ISABEL a intrat in unitate si deschide magazia pe care o avea in gestiune.

Comisia de inventariere condusa de Ec. Stanciu Maria impreuna cu ec Radu Adrian, doamana VIKI – sefa Serviciului Personal, ing Grigoras Ion, ing Marius Kirstuk si inca doua persoane s-au deplasat urgent la magazia/gestiunea HOATEI ALBU FELICIA ISABEL.

La vederea comisiei ce se indrepta catre  gestiunea acesteia, ALBU FELICIA ISABEL s-a speriat, a inceput sa tipe, a aruncat pe jos cheile de la magazie si a fugit din societate. SI NICI NU A MAI CALCAT PE ACOLO!

Suspiciunile directoarei economice Stanciu Maria si ale directorului comercial Radu Adrian se adeverisera.

In urma inventarului s-a stabilit ca duduia ALBU FELICIA ISABEL a furat din societate suma de 58 milioane lei vechi, o suma mare de bani daca ne raportam la nivelul anului 1997. La rugamintea directorului general Sorin Chivu (care era un om sufletist), directoarea economica Stanciu Maria nu a inaintat plangere penala impotriva acesteia declarand ca i-a desfacut contractul de munca al acesteia cu lit i), pentru abateri grave. (dar, probabil ca tot la interventia si rugamintea INIMOSULUI directorului general Sorin Chivu aceasta nu s-a mai realizat, contractual fiind doar desfacut).

 

FAZA A-II-A: CORPUL DE CONTROL AL PRIMARIEI, ANFP, ETC

GHEORGHE CARMEN DANIELA, fosta MUSAT, actualul director general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti, a detinut, in perioada mandatelor fostului primar PSD al Municipiului Ploiesti, Calota Emil (2000-2008), functiile de sef Serviciu Control si, apoi, de director al Directiei Control si Relatii Publice a Primariei Ploiesti.

Dupa FURTUL de la SC MECCA PLAST SERVICE SA PLOIESTI, ALBU FELICIA ISABEL a fost incadrata, pe functia de referent la Serviciul control si libera practica din structura directiei susmentionate, fiind in subordinea lui GHEORGHE CARMEN DANIELA. Nu devoalam inca prin ce “pila” a ajuns referent la Serviciul control si libera practica din cadrul Primariei. (Pe acest subiect poate vom reveni, daca este cazul).

Obisnuita cu furturile si metodele dolosive, ALBU FELICIA ISABEL nu s-a putut abtine si in noua calitate de a controla agentii economici, aceasta a inceput sa ii “tapeze” de bunuri, haine, mancare…cu ce reusea. Si acum cativa agenti economici din Piata Auroa Ploiesti Vest isi aduc aminte cu scarba de milogeala acestei hoate in schimbul amendarii acestora, pe presupuse fapte.

In conditiile acestea, hoata ALBU FELICIA ISABEL nu a facut multi “purici” nici  in aceasta institutie, fiind data afara (la zecile de sesizari privind activitatea acesteia infractionala).

Ulterior, ALBU FELICIA ISABEL mai apare pentru scurt timp in cateva institutii din care este “ejaculata” tocmai pentru acest comportament. In una dintre institutii, hoata Albu Felicia Isabel era sa manace bataie si de la o colega de serviciu. Printre altele, ALBU FELICIA ISABEL a activat pentru o scurta perioada si la ANFP unde a reusit sa emita catre Politia Locala Ploiesti o adresa cu un continut fals, pentru a o ajuta pe buna sa prietena si fosta sefa, GHEORGHE CARMEN DANIELA. (Pe acest subiect vom reveni cu adresa respectiva).

FAZA A-III-A; PREJUDIEREA BUGETULUI POLITIEI LOCALE PLOIESTI

In februarie 2010,  GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost demisa de la sefia Politiei Locale Ploiesti de catre edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, pentru mai multe ilegalitati printre care si faptul ca isi dadea singura prime lunare de 1.000 de lei.

In data de 6 aprilie 2015, controversata Carmen Daniela Gheorghe este “transferata” in mod dubios de la Sefia Politiei Locale Campina la sefia Politiei Locale Ploiesti, “transferul” fiind aprobat de av. Iulian Teodorescu de la ALDE, nu in calitatea de actionar al SC MECCA PLAST SERVICE SA, ci in calitatea de viceprimar al Municipiului Ploiesti care avea atributii de primar, Iulian Badescu- fostul primar fiind eliminat pentru fetisul procurorului Negulescu Mircea.

Reiteram, Carmen Gheorghe nu a dat examen pentru postul de director general al Politiei Locale Ploiesti ci, a fost “transferata”. Un functionar public poate fi transferat dar nu poate fi transferat pe o functie de conducere din cadrul unei administratii (Campina – Politia Locala Campina) la alta administratie (Ploiesti – Politia Locala Ploiesti).

Avand in vedere acest “mic” aspect, primarul Adrian Dobre are mari probleme in mentinerea acesteia ilegal la conducerea Politiei Locale Ploiesti, intr-un concediu medical fals de atatea luni de zile. E problema dansului si raspunderea penala care il incumba ii apartine, IN TOTALITATE!

Carmen Daniela Gheorghe este bine mersi’, in continuare, director general al Politiei Locale Ploiesti (primind salariul din bugetul local, deci din contributiile ploiestenilor si ale noastre), chiar daca Adrian Dobre a declarat presei ca a emis DISPOZITIA de suspendare a acesteia, conform legii, omitand sa spuna ca nu va aplica legea.

Mentionam ca doamna GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost trimisa in judecata pentru fapte de serviciu / coruptie (prevazute de art. 54, lit. h din Legea nr. 199/1999) de DNA – S. T. Ploiesti la data de 04.12.2017, dosar nr. 8723/105/2017 al Tribunalului Prahova, pentru faptele savarsite la Politia Locala Campina si ulterior a fost “transferata” de av. Iulian Teodorescu la Politia Locala Ploiesti.

Dar, sa trecem la hoata noastra: ALBU FELICIA ISABEL.

Prinsa la nivel mare printre oamenii politici, Albu Felicia Isabel pune la cale o noua prejudiciere, un nou furt, impreuna cu fosta sa sefa de la Corpul de Control al Primariei, Ghegorghe Carmen Daniela.

Astfel, ALBU FELICIA ISABEL a reusit sa prejudicieze aceasta instiututie din poziţia de prestator de servicii de pregătire/formare profesională angajată / reprezentantă la ASOCIATIA PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.) şi ASOCIATIA „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”.

     Cauza se afla pe rolul DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti şi face obiectul dosarului nr. 255/P/2015 în care s-a început urmărirea penală.

Reamintim ca, prin REFERATUL DE NECESITATE nr. 1098 / 30.06.2015, semnat indescifrabil pentru sef Serviciu resurse umane, juridic, contracte, procedure, s-a solicitat si obtinut aprobarea pentru efectuarea de catre 31 cursanti, in perioada iulie – august 2015 (cu mentiunea „conform anexelor”) a “unor programe de formare profesionala/perfectionare, destinate dezvoltarii competentei si aptitudinilor necesare cresterii calitatii rezultatelor obtinute in exercitarea atributiilor”.

Semnatura apartine numitei MANOLACHE ROXANA, consilier juridic in cadrul serviciului sus amintit, iar aprobarea a fost data de GHEORGHE CARMEN DANIELA, director general al Politiei Locale Ploiesti.

Sintagma „conform anexelor” face trimitere la 3 (trei) coli format A4, nedatate, nesemnate, in care, tabelar, sunt nominalizati nu numai cursantii propusi, dar si, deja, elemente care nu puteau fi cunoscute in acea faza, respectiv:

  • – perioadele concrete, efective de desfasurare;
  • – locatia / hotelurile in care urma sa aiba loc fiecare curs („RIO” – Jupiter, „RALUCA” – Venus, „LIDO” – Mamaia), toate identice ofertei care va fi fost declarata castigatoare – celei a Asociatiei „Sanse la un viitor mai bun ”.
  1. A doua zi, pe 2015, s-au inregistrat la secretariatul Politiei Locale Ploiesti doua oferte:

– cea cu nr. 1647/01.07.2015 a ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN” semnata de numitii ALBU ANDREI – presedinte Consiliu Director si ALBU FELICIA ISABEL – persoana de contact cu telefon 0724(******), oferta care indica exact hotelurile din anexele la REFERATUL DE NECESITATE;

– cea cu nr. 1648/01.07.2015 a ASOCIATIEI PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.), care nu are mentionate datele de identificare[2], semnata de LAZAR VALENTIN – presedinte si aceeasi ALBU FELICIA ISABEL persoana de contact cu telefon 0724(******) (care ofera locatii in Eforie Nord – hotel „IBIZA”, Saturn – hotel „CERNA” si Cap Aurora – hotel „MAJESTIC”);

Se sustine ca ar mai fi fost depusa si o a treia oferta, a „HARRISON CONSULTING” SRL, inregistrata la nr. 1646/01.07.2015, dar care nu a fost transmisa de respectiva entitate, nu este semnata si nici datata, nu are adresa de insotire, ci a fost listata de una din persoanele implicate din Politia Locala Ploiesti (probabil de Manolache Roxana, deoarece facturile privind contravaloarea serviciilor efectuate de firma castigatoare le-a adus personal la secretariat pentru a fi inregistrate, locatie in care a mentionat ca „le-a primit prin posta, la adresa de domiciliu”), din internet, pentru a se intruni, formal, numarul minim de trei oferte. De altfel, aceasta asa-zisa oferta nu este dedicata, documentatia listata fiind, de fapt, o prezentare generala exhaustiva a firmei, cu toate tipurile de cursuri pe care le ofera, niciunul pe profil „ordine publica, paza si control la institutiile publice locale”. Este foarte posibil ca „HARRISON CONSULTING” nici sa nu cunoasca ca a participat la o astfel de procedura de achizitie publica.

  1. In aceeasi zi cu primirea „ofertelor”, 2015, a avut loc la sediul Politiei locale Ploiesti sedinta de lucru a Comisiei de analiza a oportunitatii incheierii contractelor de achizitii publice stabilita prin Decizia nr. 91/05.06.2015, care s-a intrunit in urmatoarea componenta:

Presedinte

Teodorescu Florin – sef Birou comercial (Bravo Teo, probabil de asta va duceti la ziua de nastere a urmaritei penal? Sunteti cum bate vantul? Pacat…);

Membri:

– Manolache Roxana – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri;

– Constantinescu Camelia – politist local in cadrul Biroului protectia mediului;

– Tatu Loredana – politist local in cadrul Biroului disciplina in constructii si afisaj stradal;

– Dumitrescu Lavinia – sef Birou relatii cu publicul, comunicare si managementul calitatii;

– Popa Mihail – armurier in cadrul Biroului administrativ, logistica si sanatate si securitate a muncii;

– Buligescu George – sef Birou ordine publica I;

– Soare Mihaela – consilier in cadrul Biroului financiar – contabilitate;

– Francu Melania – politist local in cadrul Serviciului Disciplina in constructii, afisaj stradal si protectia mediului;

Secretar:

– Zafiu Mihaela – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri.

Comisia a stabilit ca oferta cea mai avantajoasa este cea prezentata de Asociatia „Sanse la un viitor mai bun” inregistrata cu nr. 1647/01.07.2015.

  1. Aspectul ca locatiile din oferta declarata castigatoare pe 01.07.2015 erau cunoscute din 30.06.2015, data intocmirii si aprobarii REFERATULUI DE NECESITATE si a ANEXELOR la acesta.
  2. Sub aspectul infractiunii de luare de mita: directorul general GHEORGHE CARMEN DANIELA a primit din partea ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”, pentru sine, fiica sa si prietenul acesteia (3 persoane), foloase necuvenite materializate intr-un sejur complet (cazare in camere single si una dubla pentru 7 nopti / 8 zile) in perioada 12 – 19.08.2015, la hotelul „LIDO” din Mamaia.

Valoarea foloaselor, conform ofertei, a fost de 8295 lei (3 x 2765), la care se adauga contravaloarea meselor (3 persoane x 3 mese/zi x 8 zile).

  1. Secretara Comisiei, ZAFIU MIHAELA – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri, a fost recompensata cu un sejur gratuit pe Litoral, intr-una din locatiile unde au fost organizate aceste cursuri.
  2. Liderul uneia din organizatiile sindicale constituita la nivelul Politiei Locale Ploiesti, FANAREANU DRAGOS (sef Birou ordine publica II) a beneficiat – pentru a nu denunta frauda – tot de un sejur, in aceleasi conditii.
  3. Diferit de caracterul fraudulos al intregii proceduri de achizitie publica, inteleg sa evidentiez si totala lipsa de utilitate / eficienta a acestor asa-numite „cursuri de perfectionare profesionala”, prin ducerea acestora in derizoriu.

Astfel, printr-o adresa (probabil transmisa prin e-mail), ALBU FELICIA ISABEL (care indica calitatea de „coordonator formare”) aduce la cunostinta conducerii Politiei Locale Ploiesti ca hotelul „RALUCA” din statiunea Venus nu ofera conditii corespunzatoare de cazare si masa, motiv pentru care cursurile din perioada 26.07 – 02.08.2015 au fost relocate la hotelul „DELTA” din Jupiter care – pentru buna desfasurare a cursurilor de perfectionare profesionala pe profil ordine publica si paza / control obiective – a oferit:

►la restaurant – ambianta romantica, momente comice, muzica (canzonete italiene, chansonete frantuzesti de pe malurile Senei), dans, magie, animatori si o atmosfera intima, teatru pentru copii cu eroi din basme si desene animate;

►pe plaja – amenajari speciale pentru mamici, tatici si bunici;

►in Parcul Copiilor „Baby Land” – tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, iar ca invitati speciali in fiecare seara tematic pe Batman, Spiderman, zana Ariel, pirati si indieni.

Intreaga suma a fost cheltuita din bani publici pentru cate un concediu pe Litoral in vara anului 2015 al unor angajati anume selectionati (peste 31, la care se aduga persoane din afara institutiei), petrecut sub pretextul participarii la cursuri de perfectionare profesionala, servicii care nu s-au prestat in realitate.

S-a creat aparenta de legalitate a procedurii simplificate de cerere de oferte reglementata de art. 124 si urm., coroborat cu art. 19, toate din OUG nr. 34/2006, deoarece:

– doua oferte apartin, practic, unor entitati aflate in intelegere si conduse de aceleasi persoane;

– a treia oferta nu a existat de fapt;

– intreaga procedura s-a derulat in doua zile: 30.06.2015 si 01.07.2015, castigatoarea fiind deja cunoscuta dinainte;

– serviciile de formare / perfectionare profesionala nu s-au prestat, intocmindu-se documente fictive care ar atesta efectuarea cursurilor.

Reaminitim ca, GHEORGHE CARMEN DANIELA, fosta MUSAT, actualul director general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti, a detinut, in perioada mandatelor fostului primar PSD al Municipiului Ploiesti, Calota Emil (2000-2008), functiile de sef Serviciu Control si, apoi, de director al Directiei Control si Relatii Publice a Primariei Ploiesti. ALBU FELICIA ISABEL i-a fost subordonata, fiind incadrata, in aceeasi perioada, pe functia de referent la Serviciul control si libera practica din structura directiei susmentionate.

FAZA A – IV – A: PREJUDICIEREA BUGETULUI C.S.M PLOIESTI

De la ALDE la P.M.P, de la Gratiela Gavrilescu la Catalina Bozianu

  1. In alegerile locale din anul 2016, ALBU FELICIA ISABEL a fost implicata alaturi de Catalina Bozianu in campania electorala a PMP Prahova, afisand fata de aceasta o prietenie suspecta.

Nici de aceasta data “rasplata” nu s-a lasat prea mult asteptata.

ALBU FELICIA ISABEL a luat “examenul” la CSM Ploiesti.

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti (HCL nr. 108/31.08.2004 şi Legea nr. 69/2000 privind educaţia fizică şi sportul) şi coordonată de Primarul Municipiului Ploieşti.

Raporturile juridice stabilite de CSM Ploieşti cu FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP (CIF _____, cu sediul în Bucureşti, str. Ştefan cel Mare nr. _), bl. _, sc. _, ap. _, Sector _) este ofertanta pe care numita ALBU FELICIA ISABEL, şef Birou achiziţii publice şi organizare competiţii la CSM Ploieşti, a propus-o prin Referatul nr. 4346/06.07.2017 să i se atribuie serviciul Cursuri de perfecţionare profesională prin achiziţie directă. Atentie!!! TOT CURSURI DE PERFECTIONARE PROFESIONALA.

   Serviciile au inclus formare profesională pe 2017 şi pachet servicii hoteliere pentru 25 de persoane.

Menţionăm că Nota justificativă privind valoarea estimată şi aprobare achiziţie directă nr. 3801/16.06.2017 este un fals material, modificându-se vizibil / grosolan data şi nr. documentului. Atât ofertele FUNDAŢIEI CENTRUL de FORMARE APSAP cât şi celelalte documente interne ale CSM Ploieşti (rapoarte, referate, note justificative) în legătură cu această achiziţie, sunt întocmite concordant, în înţelegere, pentru a crea aparenţa de legalitate, respectiv de respectare a Legii nr. 98 / 201 privind achiziţiile publice, observându-se eforturile conjugate ale mai multor salariaţi de a favoriza unicul ofertant, FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP.

„Perfecţionările” au avut loc în lunile iulie-august 2017, în următoarele „centre” de pregătire:

MAMAIA – HOTEL GRAND ASTORIA, HOTEL COMANDOR AMIRAL ORFEU,

EFORIE NORD – HOTEL STEAUA DE MARE

COSTINEŞTI – VOX MARIS GRAND RESORT

BĂILE FELIX – HOTEL PRESIDENT

POIANA BRAŞOV – HOTEL ALPIN

Valoarea integrală totală plătită depăşeşte cuantumul pentru care legea prevede încredinţare directă. În secundar, este necesar a se evalua utilitate şi oportunitatea unor astfel de cheltuieli, în condiţiile în care situaţia financiară a clubului este precară, s-a aflat în incapacitate de plată / încetare de plăţi.

COINCIDENTE SAU “SUSPICIUNI REZONABILE” IN LEGATURA CU OAMENII DEPUTATULUI CATALINA BOZIANU, SEFA PMP PRAHOVA

  1. CSM Ploiesti semneaza la data de  23.05.2017 contractul nr 72 cu firma SOFEXPERT PROJECT SRL, cu sediul in comuna Sirna, pentru “lucrari de reparatii tencuieli interioare si exterioare la pereti si tavane special cu infiltratii” si nicidecum pentru reabilitarea totala a Bazinului Vega Ploiesti asa cum au fost pacalite autoritatile.

Sa va tineti bine! Omul din spatele acestei firme era membru P.M.P. la data semnarii contractului. Valoarea contractului semnat este nici mai mult, nici mai putin de 441.111,61 lei fara TVA, in urma actului aditional nr 1 semnat, IN MOD DUBIOS, la aceeasi data cu semnarea contractului, respectiv 23.05.2017.

Ce este interesant? CSM Ploiesti semneaza un alt contract cu aceeasi firma pentru stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti.

La fel ca si in cazul Bazinului Vega din Ploiesti, vechea conducere (Decu Crangasu) a C.S.M Ploiesti a trebuit sa aloce alti bani in afara contractului pentru a remedia starea stadionului declarat neconform de catre I.S.U Prahova. Totul pe bani publici. Culmea, Catalina Bozianu stia si era disperata ca aceasta firma nu avea autorizatie de constructie si spera sa nu afeteze imaginea P.M.P.

Declarația data reporterilor ziarului Incomod, de către Decu Crângașu, este spumoasă:

  1. Un alt “om” al deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti

Petrescu Bogdan, secretar general al PMP, mana dreapta a deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti, la Ordine Publica I, fapt descris de Incisiv de Prahova la vremea respectiva, probabil prin metoda “Mocanu Isabela Gabriela si Adrian Vaida”, metoda de succes in aceasta institutie. Din comisie a facut parte celebra Mocanu Isabela Gabriela si dupa “castigarea” concursului de catre concubin – au plecat impreuna la Gura Humorului. O fi dat si el spaga 1000 de Euro? Deci, nu este de neglijat  faptul ca, fostul secretar general al PMP este actualul “concubin” al sefei Oficiului Juridic din Politia Locala Ploiesti, Mocanu Isabela Gabriela si pentru el se “pregatise” un concurs prin care acesta sa devina seful la Serviciul de Interventie (mascati) din aceasta institutie, tot prin aceeasi metoda déjà patentata.

FAZA A-V-A: INFIINTAREA DE CATRE HOATA ALBU FELICIA ISABEL A UNEI ASOCIATII

Recent, ALBU FELICIA ISABEL a infiintat “ASOCIATIA AI SENS” alaturi de un consilier local din cadrul Consiliului Local Ploiesti, membru P.M.P (vedeti facsimil).

 

Asociatia are de fatada un caracter umanitar de toata lauda si mare a fost surpriza unui membru fondator al asociatiei cand a aflat ca a fost utilizat sa intre in aceasta si ca Albu Felicia Isabel are de gand sa utilizeze in fapt asociatia tot pentru cursuri profesionale unde a devenit expert in prejudicierea bugetelor institutiilor. (acesta a declarat ca se va retrage urgent din asociatie)

 

 

 

FAZA A-VI-A: DIN NOU PREJUDICIEREA BUGETULUI C.S.M. PLOIESTI. ASTEPTAM UN PUNCT DE VEDERE AL CONSILIULUI LOCAL PLOIESTI

Prin Hotararea nr 192 din 30 mai 2018, Consiliul Local Ploiesti a aprobat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2018, fara suplimentarea subventiei de la bugetul local, al Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, fara a se preciza absolut nimic de serviciile de paza ce se intentioneaza a fi achizitionate prin cerere de oferta.

Mai mult, actualul contract de servciii de paza a fost prelungit ilegal doar prin acte aditionale.

192
ANUNT-SERVICII-PAZA

Există suspiciunea rezonabilă că se incearca conferirea raporturilor juridice, prin utilizarea unor diverse tertipuri, la încheierea actelor ori pe parcursul executării, o aparenţă de legalitate pentru a se masca încălcarea dispoziţiilor OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii (cu completările şi modificările ulterioare), sau, după caz, ale Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice (care a abrogat OUG nr.34/2006), aşa cum se va observa la un control riguros.

*

*       *

 Dupa publicarea de catre Incisiv de Prahova a articolului EXCLUSIV/ALBU FELICIA ISABEL. ASOCIATIILE, PREJUDICIEREA BUGETULUI SI LEGATURILE CU POLITICUL din data de 17.06.2018, duduia a inceput sa telefoneze pe la diversi prieteni comuni pe care ii are cu directorul ziarului nostru, pentru a incerca stoparea dezvaluirilor. Cum feedback-ul a fost negativ, duduia Albu Felicia Isabel a inceput sa raspandeasca prin “targ” faptul ca ea nu va raspunde penal deoarece in Asociatia „Sanse la un viitor mai bun” prin care a prejudiciat bugetul Politiei Locale Ploiesti se afla un apropiat al VICE-PRIMINISTRULUI GRATIELA LEOCADIA GAVRILESCU iar pentru prejudicierea bugetului C.S.M. Ploiesti va da vina pe fostele conduceri, asta pe langa amenintarile la adresa ziarului Incisiv de Prahova…ca va fi inchis de alti penali care l-au dat in judecata, etc,. “Vrabia” malai viseaza, nu ne vom opri din dezvaluiri.

Nu lipsit de interes este si faptul ca, VICE-PRIMINISTRUL GRATIELA LEOCADIA GAVRILESCU I-A ANGAJAT FATA URMARITEI PENAL CARMEN GHEORGHE (utilizata de procurorul “Zdreanta” in interceptari ale tintelor sale si in fabricarea de probe), sefa Politiei Locale Ploiesti, IN MINISTERUL MEDIULUI.

Şoferul personal al Graţielei Gavrilescu plătit de Poliţia Locală Câmpina

Revenirea Danielei Gheorghe la sefia Politiei Locale Ploiesti poate fi considerata si ca un decont al serviciilor pe care aceasta le-a facut pentru ministrul Gratiela Gavrilescu. Cand aceasta era director al Politiei Locale Campina, il avea ca angajat pe Liviu Iosif, dar, de fapt, acesta a fost soferul personal al ministrului Gratiela Gavrilescu, desi era platit din bani publici ai campinenilor.

Revenind la un ton mai sobru, trebuie sa spunem ca multa bataie de joc este la Politia Locala Ploiesti  si CSM PLOIESTI  fata de banul public si o mare lipsa de respect si interes fata de cetateanul ploiestean aratata de primarul ADRIAN DOBRE.

In articolul acesta, rugam cititorii sa analizeze legaturile hoatei ALBU FELICIA ISABEL cu persoanele subliniate de catre noi si sa traga singuri concluziile. Poate vor trage si organele de cercetare penala concluziile oferite pe “tava”.(Cerasela N.).

 

 

 

 

Actualitate

„Cred că România a intrat astăzi în zodia orbilor”

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

„Trecând peste nebunia ce pare a fi cuprins mass-media și politica zilelor noastre, aș dori să vă împărtășesc câteva dintre emoțiile mele. Cred că România a intrat astăzi în zodia orbilor. O hărmălaie de nedescris și un haos generalizat a scris azi pe Facebook fostul deputat ALDE Marian Cucșa, în prezent liderul Partidului Republican.

El a furnizat și cîteva argumente:

”- La București, candidați în uniforme și bătaie de joc la adresa locuitorilor; în țară, împărțiri de ciolan, furăciuni de fonduri, combinații pe funcții și trădări la colț de stradă. România a ajuns un talcioc cu valutiști politici unde se cumpără primari
– Timișoara mea cea curajoasă plânge sub bocancii combinatorilor.
– Moldova cea sfântă este călcată în picioarele baronilor.
– Oltenia oamenilor mândri vede cum se împart prăzile.
– Dobrogea luminoasă suferă sub împărțire sulfuroase.
– Transilvania, cuminte și rânduită, este sătulă de mizerie.
– Banatul meu ca “fruncea” e pofta unor interlopi avari fără de rușine.
In fața a ceea ce pare azi un val de neputință, nemulțumire, opresiune, nedreptate, umilință, incompetență, prostie și hotie, în fața a tot ceea ce este mai josnic, avem o singură șansă: să ne întoarcem la principiile care ne ghidează.
Să ne ridicăm drepți, mândri, curați, curajosi!
Am fost și eu, și voi înșelați și păcăliți de prea multe ori în anii aceștia. Credeți-mă că eu mi-am învățat lecția.
Să spunem cu toții împreună că noi, românii adevărați, nu suntem așa, că tinerii din această țară nu acceptă mizeria morală și ca părinții și bunicii noștri nu acceptă să fie călcați în picioare și vor respect!” mai scrie Cucșa.

Citeste in continuare

Actualitate

Clasamentul ponderii femeilor arată cam așa

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

PNL și PSD sunt partide marcate de misoginism politic, avînd o cotă mai mult decît redusă de femei în forurile de conducere, chiar la nivel de avarie, în cazul liberalilor. Într-un material pentru Canal 33, fosta deputată liberală Adriana Săftoiu trece în revistă cifrele reprezentării femeilor în partidele parlamentare, iar concluziile nu sunt foarte îmbucurătoare.

”Ca să nu rămân în „capcana” discursului feminist – care, consideră unii, poate fi la fel de pernicios precum cel misogin – am numărat paritatea în birourile de conducere ale partidelor parlamentare care au candidat la ultimele alegeri, așa cum apar pe propriile site-uri.
La PSD, conducerea este formată din președinte, vicepreședinți pe domenii și pe regiuni, respectiv 17 persoane, dintre care 3 femei.
La PNL, din 47 de persoane care formează echipa de conducere (președinte, prim-vicepreședinți, vicepreședinți și membri Bex), 4 sunt femei.
La USR, Biroul Național care formează conducerea este alcătuită din 24 de persoane, dintre care 4 femei.
La UDMR, Prezidiul Uniunii și Prezidiul Executiv este format din 18 persoane dintre care 6 femei, cel mai bine din punct de vedere al reprezentativității femeilor. De remarcat și lipsa cumului de funcții ca normă.
La AUR, din 24 de persoane (președinte, președinte CNC, președinte Senat, prim-vicepreședinte, secretar general și Biroul de Conducere care are și membri supleanți), 6 sunt femei” scrie fosta deputată.

Clasamentul ponderii femeilor arată cam așa:
1) UDMR – 33,3%
2) AUR – 25%
3) PSD – 17,6%
4) USR – 16,6%
5) PNL – 8,5%

Citeste in continuare

Actualitate

Putin și rușii ne privesc încă ca pe niște frați întru credință

Publicat

pe

De

Ucraina este astăzi o țară prăbușită, după doi ani de război în care a jucat rolul de proxy într-o confruntare în care occidentul colectiv a încercat, fără succes, să pună Rusia la pământ.

Milioane multe de ucraineni sunt în bejenie prin lume, sute de mii de bărbați, poate peste 500.000, au murit, iar familiile lor au rămas fără susținere, infrastructura ucraineană este praf în urma bombardamentelor, iar singura speranță a lor e că războiul se va sfârși rapid și compania Black Rock, că așa a decis domnul Zelenski, va începe să cheltuiască banii pentru reconstrucție, dar asta doar cu condiția ca americanii și europenii să aibă de unde să îi dea, da, deoarece uriașa criză economică ce ne pândește la orizont ar putea să pună pe butuci economiile Occidentului colectiv. Nu discut astăzi decât rezultatul războiului, îmi cunoașteți părerile despre responsabili, iar Ucraina a ajuns în această situație tragică având o armată numeroasă, bine dotată și antrenată în ultimii 10 ani de către americani.

România, în schimb, apare azi ca țara desemnată deja ca să continue lupta cu Rusia, să fie următorul proxy de după sleirea Ucrainei și capitulare. Politicienii noștri sunt cei mai rusofobi, cei mai activi în a jigni și provoca Rusia, în condițiile în care am fost ocoliți de orice amenințare directă din partea lui Putin și ai săi. În paralel, ni se spune și că trebuie să fim liniștiți, deoarece, în caz de atac din partea Rusiei, noi, vezi, Doamne, suntem protejați de scutul NATO, iar partenerii noștri o să ne sară rapid în ajutor. Să zicem că vom fi ajutați, deși eu pariez deja că nu vom fi, sau, dacă vom fi, acest lucru se va întâmpla la un nivel mai scăzut decât cel în care a fost sprijinită Ucraina.

Disponibilitatea și potențialul militar occidental sunt sleite; s-a văzut asta clar în ultimele luni. Deci e limpede că cel puțin o perioadă va trebui să ne descurcăm singuri în fața unor potențiale atacuri ale Rusiei. Numai că noi n-avem cu ce ne apăra! Nu prea avem armată, rezerviști antrenați nici atât, armamentul nostru este medieval, iar cel nou e insuficient sau se află pe drum, contractat și nelivrat, cele câteva mii de soldați străini din trupele NATO, cu armamentul din dotarea lor, de pe teritoriul României, ar putea face față maximum două-trei zile în cazul unui atac masiv al rușilor, generalii României stau prin studiouri TV și îndrugă minciunele. Nu o mai lungesc, dar vă rog să operați cu ideea că suntem cei mai slabi din punct de vedere militar din regiune. Nici măcar nu ne putem compara cu Polonia, iar Ungaria sau Serbia la rândul lor ne depășesc net din punct de vedere militar. Suntem cei mai guralivi și provocatori la adresa Rusiei, dar și cei mai slabi și ușor de neutralizat. Nu vreau să provoc panică, dar când niște idioți vorbesc despre războiul în care vom fi implicați și ne vom descurca cumva, trebuie doar să priviți la ucraineni și la drama lor ca să pricepeți că nouă ni se poate întâmpla mult mai rău.

Știți ce ne-ar putea salva? Ortodoxia! Adică faptul că Putin și rușii ne privesc încă ca pe niște frați întru credință. Patriarhul Daniel povestea anii trecuți celor din Sinod că Putin, cu ocazia vizitei Preafericitului nostru la Moscova, l-a întrebat ce ar putea face pentru „frații săi români”; nevrând să riște vreun răspuns incorect sau interpretabil, patriarhul nostru i-a răspuns că poate să facă ceea ce îi dictează sufletul său de frate ortodox. Atât. Apoi să știți că doar în așa ceva ne mai e speranța, în condițiile provocărilor cu efect sinucigaș pe care le execută politicienii noștri la adresa Rusiei, iar acesta e și motivul pentru care ieri l-am anatemizat pe Patriarhul Daniel, ce avea oportunitate mare ca să consolideze această legătură spirituală cu rușii printr-un gest simplu și normal de compasiune și solidaritate cu drama rușilor, gest pe care patriarhul refuză să-l facă. De acum înainte, prin prisma cinismului americanilor, ce pare că vor să continue războiul cu prețul morții și distrugerii altora, aveți toate motivele să deveniți cu adevărat îngrijorați de soarta voastră, a copiilor voștri și poate a nepoților voștri. Ce puteți face? Să ieșiți din această pasivitate inconștientă de tip sinucigaș și să cereți în mod activ stoparea provocărilor la adresa rușilor, la pachet cu militarea pentru pace urgentă din partea celor pe care i-ați ales și-i veți alege în 2024.

Cozmin Gușă
(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Pionul poate ajunge nebun, dar niciodată rege

Anca IRIMIA, cardașa lui Radu BOBOC (ofițerul care a obligat deținuții să-i spele uniforma), ar fi piesa de ”rezistență” a...

Exclusiv9 ore ago

Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care modifică legea privind statutul cadrelor militare

. Ce urmărește demersul legislativ? Le statea pe suflet celor din aparatul central al MAI ca jandarmii si pompierii inca...

Exclusivo zi ago

Macar o data la doi ani, apare cel putin o informatie importanta despre un nou furtisag al Directiei Generale Financiare din cadrul M.A.I.

Noi pagube provocate de Directia Generala a Hotilor, condusa de directorul general Razvan Grecu! Nu stiu cum se face ca...

Exclusivo zi ago

Federația Polițiștilor de Penitenciare, alături de Federația Simdicatelor din Sistemul Penitenciar, continuă seria protestelor anunțate, astfel că in data de 28.03.2024 vor fi pichetate Penitenciarele Deva, Giurgiu și Codlea, in paralel cu strangerea semnăturilor pentru refuzul de ore suplimentare

Faptul că guvernanții , in an electoral, au scăpat printre degete niște firmituri pentru polițiștii de penitenciare ( actualizarea soldei...

Exclusiv2 zile ago

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine”

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusiv2 zile ago

Se pun in pericol angajamentele internationale ale Romaniei in domeniul asistentei umanitare, din cauza lui Grecu & comp. care nu vor sa plateasca la timp si corect, drepturile legale ale „misionarilor”

In atentia veteranilor din teatrele de operatii! Mai multi veterani in teatrele de operatii mi-au transmis, pe diverse cai, insistent,...

Anchete3 zile ago

 INTOARCEREA “RABINULUI”

                                         ...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXV)/Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower

Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower, titra un ziar central de investigatii, confirmand, in...

Exclusiv3 zile ago

Ameninţări drastice din partea poliţiştilor şi agenţilor din penitenciare/Sindicaliştii ameninţă că măsurile pe care le vor lua, vor fi şi mai drastice in data de 9 Mai 2024

Angajații din structurile de forță ale statului roman au fost luați în bătaie de joc de Guvern In Monitorul Oficial...

Exclusiv3 zile ago

Fiecare lider sindical s-a impăunat cu ” marea ” realizare, cand in fond nu este altceva decât o ingenunchere a mișcării sindicale/Oamenii ar trebui să se trezească din amorteala asta colectivă

După lungi teorii ale conspirației, astăzi, cu puțin timp in urmă,in Monitorul Oficial al României a fost publicata celebra și...

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XXIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER: copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie!

Copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! Aceasta este una dintre realitățile scandalului WHITE TOWER! Mihai LUPU și Radu...

Exclusiv4 zile ago

Sindicatul Politistilor din Romania „Diamantul” Oficial a intocmit un ÎNDRUMAR ELECTORAL PENTRU POLIȚIȘTI ȘI MILITARI

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv5 zile ago

Este dezonorant pentru un șef de poliție să se păteze în jocurile murdare ale politicienilor

Condiționalitatea factorului de comandă în structurile M.A.I. de fidelitatea față de o gașcă politică ori alta, nu a constituit vreodată...

Exclusiv5 zile ago

„Polițiștii și militarii nu suntem sclavii nimănui, iar niște drepturi acordate parțial nu sunt decât o altă ofensă adusă la sacrificiile pe care le facem și serviciul adus de către noi la menținerea ordinii publice și a siguranței naționale”

Așa cum v-am anunțat, la data de 25.03.2024, chiar de Ziua Poliției Române Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL trebuia să fie prezent...

Exclusivo săptămână ago

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!