Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/IN ATENTIA ORGANELOR DE CERCETARE PENALA: DNA-ST PLOIESTI SI D.G.A. PRAHOVA: OPRITI ACTIVITATEA INFRACTIONALA A LUI ALBU FELICIA ISABEL – SEFA SERVICIULUI ACHIZITII DE LA C.S.M. PLOIESTI

Publicat

pe

Sefa Serviciului Achizitii de la CSM Ploiesti, duduia ALBU FELICIA ISABEL are o doza inepuizabila de nesimtire.

Cu un mare tupeu jegos – vazand ca denunturile pentru fapte de coruptie depuse la DNA si DGA, nu i-au impresionat pe procurorii Serviciului Teritorial Ploiesti si ofiterii DGA, care n-au deranjat-o nici cu o floare – isi permite acum a continua seria ilegalitatilor in materie de fraudare a achizitiilor publice in domeniul prestarilor de servicii, transmitand mesajul subliminal ca are „spatele” asigurat si „o doare in cot” de toate acuzatiile care i se aduc. Dar oare Consiliul Local ce zice?

In ultimele zile, la C.S.M Ploiesti s-au facut manevre dolosive de catre ALBU FELICIA ISABEL, ca si anul trecut, pentru a se prejudicia bugetul acestei institutii, a ocoli hotararile Consiliului Local, si a isi bate joc de banii ploiestenilor colectati la bugetul local.

 

ACTIVITATEA INFRACTIONALA

FAZA A-I-A: PRIMUL TUN/FURT, PRIMA INGINERIE DOLOSIVA UTILIZATA DE ALBU FELICIA ISABEL, PRIMA SOCIETATE FURATA DE CATRE ACEASTA

Dupa cateva matrapazlacuri facute de ALBU FELICIA ISABEL la Combinatul Minier Ploiesti unde activa, matrapazlacuri cu cotele de carbuni destinate angajatilor (in care basculanta era incarcata aproape dublu fata de bon, contra unei mici spagi si vanduta cetatenilor pentru consumul de iarna), duduia ajunge, in anul 1997, angajata la SC MECCA PLAST SERVICE SA Ploiesti, o firma de succes in aceea perioada condusa de un tanar de perspectiva, Chivu Serioja Sorin.

La aceasta firma privatizata prin metoda MEBO ii regasim in aceea perioada pe Sorin Chivu – actionar majoritar si director general, Stanciu Maria – director economic si actionar, Radu Adrian –director comercial, av. Iulian Teodorescu – actionar, ing Grigoras Ion – actionar, ing Marius Kirstuk – actionar si lider de sindicat, etc.

Mentionam ca, Stanciu Maria, Chivu Sorin  si Radu Adrian au fost colegi cu duduia ALBU FELICIA ISABEL la Combinatul Minier (Chivu Sorin si Radu Adrian activand la Serviciul Aprovizionare in cadrul Combinatului Minier, iar Stanciu Maria activand ca sef Serviciul Desfacere din cadrul acestei entitati).

Duduia beneficiind de o incredere bizara (camelonul stia sa pacaleasca inca din aceea perioada) este insarcinata cu vanzarea produselor de ulei (achizitionate de la firma Bisoceanu) si a altor elemente/echipamente de masini si detinea o gestiune de cateva sute de milioane de lei la aceea vreme.

Dupa cateva luni de zile, directorul economic Stanciu Maria l-a chemat in biroul acesteia pe directorul comercial Radu Adrian pentru a analiza impreuna cateva facturi emise de duduia ALBU FELICIA ISABEL si cateva stornari dubioase, facturi pe rosu, existand dubii rezonabile ca se intampla ceva penal chiar daca la inventarul efectuat la fiecare sfarsit de luna – duduia reusea prin manevre dolosive sa nu iasa pe minus.

Dupa studierea de catre cei doi sus mentionati a tuturor facturilor si stornarilor pe ultimele 4 (patru) luni de zile a fost descoperita manevra prin care ALBU FELICIA ISABEL FURA din aceasta societate.

Astfel, cand se apropia inventarul de sfarsit de luna era o “hemoragie” de facturi emise de hoata ALBU FELICIA ISABEL, facturi care erau stornate imediat dupa inventar, nivelul sumelor acestora crescand de la o luna la alta. De ce era nevoie de asemenea artificiu? Deoarce atat Sorin Chivu cat si Stanciu Maria erau niste profesionisti si verificau la “sange” termenul de plata (foarte mic, de 28 de zile MAXIM) al facturilor ce trebuiau incasate, avand zilnic pe birou situatia acestora.

Cu toate acestea, hoata ALBU FELICIA ISABEL reusise sa ii pacaleasca pana atunci si pe acestia.

Directorul comercial Radu Adrian si directoarea economica Stanciu Maria au stabilit o modalitate sa o prinda pe hoata respectiva si au conchis sa ii faca acesteia un inventar inopinant chiar in perioada de varf a fluctuatiilor facturilor de stornare, adica in data de 16 ale lunii.

Fara a spune nimanui, cei doi au stabilit comisia de inventariere iar in data de 16 ale lunii au solicitat secretarei institutiei (Alina) sa lase vorba la poarta si sa fie anuntati cand se intoarce de pe “teren” duduia ALBU FELICIA ISABEL.

Pe la orele 14.50, directoarea economica Stanciu Maria a fost anuntata de la poarta SC MECCA PLAST SERVICE S.A de faptul ca ALBU FELICIA ISABEL a intrat in unitate si deschide magazia pe care o avea in gestiune.

Comisia de inventariere condusa de Ec. Stanciu Maria impreuna cu ec Radu Adrian, doamana VIKI – sefa Serviciului Personal, ing Grigoras Ion, ing Marius Kirstuk si inca doua persoane s-au deplasat urgent la magazia/gestiunea HOATEI ALBU FELICIA ISABEL.

La vederea comisiei ce se indrepta catre  gestiunea acesteia, ALBU FELICIA ISABEL s-a speriat, a inceput sa tipe, a aruncat pe jos cheile de la magazie si a fugit din societate. SI NICI NU A MAI CALCAT PE ACOLO!

Suspiciunile directoarei economice Stanciu Maria si ale directorului comercial Radu Adrian se adeverisera.

In urma inventarului s-a stabilit ca duduia ALBU FELICIA ISABEL a furat din societate suma de 58 milioane lei vechi, o suma mare de bani daca ne raportam la nivelul anului 1997. La rugamintea directorului general Sorin Chivu (care era un om sufletist), directoarea economica Stanciu Maria nu a inaintat plangere penala impotriva acesteia declarand ca i-a desfacut contractul de munca al acesteia cu lit i), pentru abateri grave. (dar, probabil ca tot la interventia si rugamintea INIMOSULUI directorului general Sorin Chivu aceasta nu s-a mai realizat, contractual fiind doar desfacut).

 

FAZA A-II-A: CORPUL DE CONTROL AL PRIMARIEI, ANFP, ETC

GHEORGHE CARMEN DANIELA, fosta MUSAT, actualul director general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti, a detinut, in perioada mandatelor fostului primar PSD al Municipiului Ploiesti, Calota Emil (2000-2008), functiile de sef Serviciu Control si, apoi, de director al Directiei Control si Relatii Publice a Primariei Ploiesti.

Dupa FURTUL de la SC MECCA PLAST SERVICE SA PLOIESTI, ALBU FELICIA ISABEL a fost incadrata, pe functia de referent la Serviciul control si libera practica din structura directiei susmentionate, fiind in subordinea lui GHEORGHE CARMEN DANIELA. Nu devoalam inca prin ce “pila” a ajuns referent la Serviciul control si libera practica din cadrul Primariei. (Pe acest subiect poate vom reveni, daca este cazul).

Obisnuita cu furturile si metodele dolosive, ALBU FELICIA ISABEL nu s-a putut abtine si in noua calitate de a controla agentii economici, aceasta a inceput sa ii “tapeze” de bunuri, haine, mancare…cu ce reusea. Si acum cativa agenti economici din Piata Auroa Ploiesti Vest isi aduc aminte cu scarba de milogeala acestei hoate in schimbul amendarii acestora, pe presupuse fapte.

In conditiile acestea, hoata ALBU FELICIA ISABEL nu a facut multi “purici” nici  in aceasta institutie, fiind data afara (la zecile de sesizari privind activitatea acesteia infractionala).

Ulterior, ALBU FELICIA ISABEL mai apare pentru scurt timp in cateva institutii din care este “ejaculata” tocmai pentru acest comportament. In una dintre institutii, hoata Albu Felicia Isabel era sa manace bataie si de la o colega de serviciu. Printre altele, ALBU FELICIA ISABEL a activat pentru o scurta perioada si la ANFP unde a reusit sa emita catre Politia Locala Ploiesti o adresa cu un continut fals, pentru a o ajuta pe buna sa prietena si fosta sefa, GHEORGHE CARMEN DANIELA. (Pe acest subiect vom reveni cu adresa respectiva).

FAZA A-III-A; PREJUDIEREA BUGETULUI POLITIEI LOCALE PLOIESTI

In februarie 2010,  GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost demisa de la sefia Politiei Locale Ploiesti de catre edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, pentru mai multe ilegalitati printre care si faptul ca isi dadea singura prime lunare de 1.000 de lei.

In data de 6 aprilie 2015, controversata Carmen Daniela Gheorghe este “transferata” in mod dubios de la Sefia Politiei Locale Campina la sefia Politiei Locale Ploiesti, “transferul” fiind aprobat de av. Iulian Teodorescu de la ALDE, nu in calitatea de actionar al SC MECCA PLAST SERVICE SA, ci in calitatea de viceprimar al Municipiului Ploiesti care avea atributii de primar, Iulian Badescu- fostul primar fiind eliminat pentru fetisul procurorului Negulescu Mircea.

Reiteram, Carmen Gheorghe nu a dat examen pentru postul de director general al Politiei Locale Ploiesti ci, a fost “transferata”. Un functionar public poate fi transferat dar nu poate fi transferat pe o functie de conducere din cadrul unei administratii (Campina – Politia Locala Campina) la alta administratie (Ploiesti – Politia Locala Ploiesti).

Avand in vedere acest “mic” aspect, primarul Adrian Dobre are mari probleme in mentinerea acesteia ilegal la conducerea Politiei Locale Ploiesti, intr-un concediu medical fals de atatea luni de zile. E problema dansului si raspunderea penala care il incumba ii apartine, IN TOTALITATE!

Carmen Daniela Gheorghe este bine mersi’, in continuare, director general al Politiei Locale Ploiesti (primind salariul din bugetul local, deci din contributiile ploiestenilor si ale noastre), chiar daca Adrian Dobre a declarat presei ca a emis DISPOZITIA de suspendare a acesteia, conform legii, omitand sa spuna ca nu va aplica legea.

Mentionam ca doamna GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost trimisa in judecata pentru fapte de serviciu / coruptie (prevazute de art. 54, lit. h din Legea nr. 199/1999) de DNA – S. T. Ploiesti la data de 04.12.2017, dosar nr. 8723/105/2017 al Tribunalului Prahova, pentru faptele savarsite la Politia Locala Campina si ulterior a fost “transferata” de av. Iulian Teodorescu la Politia Locala Ploiesti.

Dar, sa trecem la hoata noastra: ALBU FELICIA ISABEL.

Prinsa la nivel mare printre oamenii politici, Albu Felicia Isabel pune la cale o noua prejudiciere, un nou furt, impreuna cu fosta sa sefa de la Corpul de Control al Primariei, Ghegorghe Carmen Daniela.

Astfel, ALBU FELICIA ISABEL a reusit sa prejudicieze aceasta instiututie din poziţia de prestator de servicii de pregătire/formare profesională angajată / reprezentantă la ASOCIATIA PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.) şi ASOCIATIA „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”.

     Cauza se afla pe rolul DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti şi face obiectul dosarului nr. 255/P/2015 în care s-a început urmărirea penală.

Reamintim ca, prin REFERATUL DE NECESITATE nr. 1098 / 30.06.2015, semnat indescifrabil pentru sef Serviciu resurse umane, juridic, contracte, procedure, s-a solicitat si obtinut aprobarea pentru efectuarea de catre 31 cursanti, in perioada iulie – august 2015 (cu mentiunea „conform anexelor”) a “unor programe de formare profesionala/perfectionare, destinate dezvoltarii competentei si aptitudinilor necesare cresterii calitatii rezultatelor obtinute in exercitarea atributiilor”.

Semnatura apartine numitei MANOLACHE ROXANA, consilier juridic in cadrul serviciului sus amintit, iar aprobarea a fost data de GHEORGHE CARMEN DANIELA, director general al Politiei Locale Ploiesti.

Sintagma „conform anexelor” face trimitere la 3 (trei) coli format A4, nedatate, nesemnate, in care, tabelar, sunt nominalizati nu numai cursantii propusi, dar si, deja, elemente care nu puteau fi cunoscute in acea faza, respectiv:

 • – perioadele concrete, efective de desfasurare;
 • – locatia / hotelurile in care urma sa aiba loc fiecare curs („RIO” – Jupiter, „RALUCA” – Venus, „LIDO” – Mamaia), toate identice ofertei care va fi fost declarata castigatoare – celei a Asociatiei „Sanse la un viitor mai bun ”.
 1. A doua zi, pe 2015, s-au inregistrat la secretariatul Politiei Locale Ploiesti doua oferte:

– cea cu nr. 1647/01.07.2015 a ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN” semnata de numitii ALBU ANDREI – presedinte Consiliu Director si ALBU FELICIA ISABEL – persoana de contact cu telefon 0724(******), oferta care indica exact hotelurile din anexele la REFERATUL DE NECESITATE;

– cea cu nr. 1648/01.07.2015 a ASOCIATIEI PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.), care nu are mentionate datele de identificare[2], semnata de LAZAR VALENTIN – presedinte si aceeasi ALBU FELICIA ISABEL persoana de contact cu telefon 0724(******) (care ofera locatii in Eforie Nord – hotel „IBIZA”, Saturn – hotel „CERNA” si Cap Aurora – hotel „MAJESTIC”);

Se sustine ca ar mai fi fost depusa si o a treia oferta, a „HARRISON CONSULTING” SRL, inregistrata la nr. 1646/01.07.2015, dar care nu a fost transmisa de respectiva entitate, nu este semnata si nici datata, nu are adresa de insotire, ci a fost listata de una din persoanele implicate din Politia Locala Ploiesti (probabil de Manolache Roxana, deoarece facturile privind contravaloarea serviciilor efectuate de firma castigatoare le-a adus personal la secretariat pentru a fi inregistrate, locatie in care a mentionat ca „le-a primit prin posta, la adresa de domiciliu”), din internet, pentru a se intruni, formal, numarul minim de trei oferte. De altfel, aceasta asa-zisa oferta nu este dedicata, documentatia listata fiind, de fapt, o prezentare generala exhaustiva a firmei, cu toate tipurile de cursuri pe care le ofera, niciunul pe profil „ordine publica, paza si control la institutiile publice locale”. Este foarte posibil ca „HARRISON CONSULTING” nici sa nu cunoasca ca a participat la o astfel de procedura de achizitie publica.

 1. In aceeasi zi cu primirea „ofertelor”, 2015, a avut loc la sediul Politiei locale Ploiesti sedinta de lucru a Comisiei de analiza a oportunitatii incheierii contractelor de achizitii publice stabilita prin Decizia nr. 91/05.06.2015, care s-a intrunit in urmatoarea componenta:

Presedinte

Teodorescu Florin – sef Birou comercial (Bravo Teo, probabil de asta va duceti la ziua de nastere a urmaritei penal? Sunteti cum bate vantul? Pacat…);

Membri:

– Manolache Roxana – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri;

– Constantinescu Camelia – politist local in cadrul Biroului protectia mediului;

– Tatu Loredana – politist local in cadrul Biroului disciplina in constructii si afisaj stradal;

– Dumitrescu Lavinia – sef Birou relatii cu publicul, comunicare si managementul calitatii;

– Popa Mihail – armurier in cadrul Biroului administrativ, logistica si sanatate si securitate a muncii;

– Buligescu George – sef Birou ordine publica I;

– Soare Mihaela – consilier in cadrul Biroului financiar – contabilitate;

– Francu Melania – politist local in cadrul Serviciului Disciplina in constructii, afisaj stradal si protectia mediului;

Secretar:

– Zafiu Mihaela – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri.

Comisia a stabilit ca oferta cea mai avantajoasa este cea prezentata de Asociatia „Sanse la un viitor mai bun” inregistrata cu nr. 1647/01.07.2015.

 1. Aspectul ca locatiile din oferta declarata castigatoare pe 01.07.2015 erau cunoscute din 30.06.2015, data intocmirii si aprobarii REFERATULUI DE NECESITATE si a ANEXELOR la acesta.
 2. Sub aspectul infractiunii de luare de mita: directorul general GHEORGHE CARMEN DANIELA a primit din partea ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”, pentru sine, fiica sa si prietenul acesteia (3 persoane), foloase necuvenite materializate intr-un sejur complet (cazare in camere single si una dubla pentru 7 nopti / 8 zile) in perioada 12 – 19.08.2015, la hotelul „LIDO” din Mamaia.

Valoarea foloaselor, conform ofertei, a fost de 8295 lei (3 x 2765), la care se adauga contravaloarea meselor (3 persoane x 3 mese/zi x 8 zile).

 1. Secretara Comisiei, ZAFIU MIHAELA – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri, a fost recompensata cu un sejur gratuit pe Litoral, intr-una din locatiile unde au fost organizate aceste cursuri.
 2. Liderul uneia din organizatiile sindicale constituita la nivelul Politiei Locale Ploiesti, FANAREANU DRAGOS (sef Birou ordine publica II) a beneficiat – pentru a nu denunta frauda – tot de un sejur, in aceleasi conditii.
 3. Diferit de caracterul fraudulos al intregii proceduri de achizitie publica, inteleg sa evidentiez si totala lipsa de utilitate / eficienta a acestor asa-numite „cursuri de perfectionare profesionala”, prin ducerea acestora in derizoriu.

Astfel, printr-o adresa (probabil transmisa prin e-mail), ALBU FELICIA ISABEL (care indica calitatea de „coordonator formare”) aduce la cunostinta conducerii Politiei Locale Ploiesti ca hotelul „RALUCA” din statiunea Venus nu ofera conditii corespunzatoare de cazare si masa, motiv pentru care cursurile din perioada 26.07 – 02.08.2015 au fost relocate la hotelul „DELTA” din Jupiter care – pentru buna desfasurare a cursurilor de perfectionare profesionala pe profil ordine publica si paza / control obiective – a oferit:

►la restaurant – ambianta romantica, momente comice, muzica (canzonete italiene, chansonete frantuzesti de pe malurile Senei), dans, magie, animatori si o atmosfera intima, teatru pentru copii cu eroi din basme si desene animate;

►pe plaja – amenajari speciale pentru mamici, tatici si bunici;

►in Parcul Copiilor „Baby Land” – tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, iar ca invitati speciali in fiecare seara tematic pe Batman, Spiderman, zana Ariel, pirati si indieni.

Intreaga suma a fost cheltuita din bani publici pentru cate un concediu pe Litoral in vara anului 2015 al unor angajati anume selectionati (peste 31, la care se aduga persoane din afara institutiei), petrecut sub pretextul participarii la cursuri de perfectionare profesionala, servicii care nu s-au prestat in realitate.

S-a creat aparenta de legalitate a procedurii simplificate de cerere de oferte reglementata de art. 124 si urm., coroborat cu art. 19, toate din OUG nr. 34/2006, deoarece:

– doua oferte apartin, practic, unor entitati aflate in intelegere si conduse de aceleasi persoane;

– a treia oferta nu a existat de fapt;

– intreaga procedura s-a derulat in doua zile: 30.06.2015 si 01.07.2015, castigatoarea fiind deja cunoscuta dinainte;

– serviciile de formare / perfectionare profesionala nu s-au prestat, intocmindu-se documente fictive care ar atesta efectuarea cursurilor.

Reaminitim ca, GHEORGHE CARMEN DANIELA, fosta MUSAT, actualul director general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti, a detinut, in perioada mandatelor fostului primar PSD al Municipiului Ploiesti, Calota Emil (2000-2008), functiile de sef Serviciu Control si, apoi, de director al Directiei Control si Relatii Publice a Primariei Ploiesti. ALBU FELICIA ISABEL i-a fost subordonata, fiind incadrata, in aceeasi perioada, pe functia de referent la Serviciul control si libera practica din structura directiei susmentionate.

FAZA A – IV – A: PREJUDICIEREA BUGETULUI C.S.M PLOIESTI

De la ALDE la P.M.P, de la Gratiela Gavrilescu la Catalina Bozianu

 1. In alegerile locale din anul 2016, ALBU FELICIA ISABEL a fost implicata alaturi de Catalina Bozianu in campania electorala a PMP Prahova, afisand fata de aceasta o prietenie suspecta.

Nici de aceasta data “rasplata” nu s-a lasat prea mult asteptata.

ALBU FELICIA ISABEL a luat “examenul” la CSM Ploiesti.

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti (HCL nr. 108/31.08.2004 şi Legea nr. 69/2000 privind educaţia fizică şi sportul) şi coordonată de Primarul Municipiului Ploieşti.

Raporturile juridice stabilite de CSM Ploieşti cu FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP (CIF _____, cu sediul în Bucureşti, str. Ştefan cel Mare nr. _), bl. _, sc. _, ap. _, Sector _) este ofertanta pe care numita ALBU FELICIA ISABEL, şef Birou achiziţii publice şi organizare competiţii la CSM Ploieşti, a propus-o prin Referatul nr. 4346/06.07.2017 să i se atribuie serviciul Cursuri de perfecţionare profesională prin achiziţie directă. Atentie!!! TOT CURSURI DE PERFECTIONARE PROFESIONALA.

   Serviciile au inclus formare profesională pe 2017 şi pachet servicii hoteliere pentru 25 de persoane.

Menţionăm că Nota justificativă privind valoarea estimată şi aprobare achiziţie directă nr. 3801/16.06.2017 este un fals material, modificându-se vizibil / grosolan data şi nr. documentului. Atât ofertele FUNDAŢIEI CENTRUL de FORMARE APSAP cât şi celelalte documente interne ale CSM Ploieşti (rapoarte, referate, note justificative) în legătură cu această achiziţie, sunt întocmite concordant, în înţelegere, pentru a crea aparenţa de legalitate, respectiv de respectare a Legii nr. 98 / 201 privind achiziţiile publice, observându-se eforturile conjugate ale mai multor salariaţi de a favoriza unicul ofertant, FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP.

„Perfecţionările” au avut loc în lunile iulie-august 2017, în următoarele „centre” de pregătire:

MAMAIA – HOTEL GRAND ASTORIA, HOTEL COMANDOR AMIRAL ORFEU,

EFORIE NORD – HOTEL STEAUA DE MARE

COSTINEŞTI – VOX MARIS GRAND RESORT

BĂILE FELIX – HOTEL PRESIDENT

POIANA BRAŞOV – HOTEL ALPIN

Valoarea integrală totală plătită depăşeşte cuantumul pentru care legea prevede încredinţare directă. În secundar, este necesar a se evalua utilitate şi oportunitatea unor astfel de cheltuieli, în condiţiile în care situaţia financiară a clubului este precară, s-a aflat în incapacitate de plată / încetare de plăţi.

COINCIDENTE SAU “SUSPICIUNI REZONABILE” IN LEGATURA CU OAMENII DEPUTATULUI CATALINA BOZIANU, SEFA PMP PRAHOVA

 1. CSM Ploiesti semneaza la data de  23.05.2017 contractul nr 72 cu firma SOFEXPERT PROJECT SRL, cu sediul in comuna Sirna, pentru “lucrari de reparatii tencuieli interioare si exterioare la pereti si tavane special cu infiltratii” si nicidecum pentru reabilitarea totala a Bazinului Vega Ploiesti asa cum au fost pacalite autoritatile.

Sa va tineti bine! Omul din spatele acestei firme era membru P.M.P. la data semnarii contractului. Valoarea contractului semnat este nici mai mult, nici mai putin de 441.111,61 lei fara TVA, in urma actului aditional nr 1 semnat, IN MOD DUBIOS, la aceeasi data cu semnarea contractului, respectiv 23.05.2017.

Ce este interesant? CSM Ploiesti semneaza un alt contract cu aceeasi firma pentru stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti.

La fel ca si in cazul Bazinului Vega din Ploiesti, vechea conducere (Decu Crangasu) a C.S.M Ploiesti a trebuit sa aloce alti bani in afara contractului pentru a remedia starea stadionului declarat neconform de catre I.S.U Prahova. Totul pe bani publici. Culmea, Catalina Bozianu stia si era disperata ca aceasta firma nu avea autorizatie de constructie si spera sa nu afeteze imaginea P.M.P.

Declarația data reporterilor ziarului Incomod, de către Decu Crângașu, este spumoasă:

 1. Un alt “om” al deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti

Petrescu Bogdan, secretar general al PMP, mana dreapta a deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti, la Ordine Publica I, fapt descris de Incisiv de Prahova la vremea respectiva, probabil prin metoda “Mocanu Isabela Gabriela si Adrian Vaida”, metoda de succes in aceasta institutie. Din comisie a facut parte celebra Mocanu Isabela Gabriela si dupa “castigarea” concursului de catre concubin – au plecat impreuna la Gura Humorului. O fi dat si el spaga 1000 de Euro? Deci, nu este de neglijat  faptul ca, fostul secretar general al PMP este actualul “concubin” al sefei Oficiului Juridic din Politia Locala Ploiesti, Mocanu Isabela Gabriela si pentru el se “pregatise” un concurs prin care acesta sa devina seful la Serviciul de Interventie (mascati) din aceasta institutie, tot prin aceeasi metoda déjà patentata.

FAZA A-V-A: INFIINTAREA DE CATRE HOATA ALBU FELICIA ISABEL A UNEI ASOCIATII

Recent, ALBU FELICIA ISABEL a infiintat “ASOCIATIA AI SENS” alaturi de un consilier local din cadrul Consiliului Local Ploiesti, membru P.M.P (vedeti facsimil).

 

Asociatia are de fatada un caracter umanitar de toata lauda si mare a fost surpriza unui membru fondator al asociatiei cand a aflat ca a fost utilizat sa intre in aceasta si ca Albu Felicia Isabel are de gand sa utilizeze in fapt asociatia tot pentru cursuri profesionale unde a devenit expert in prejudicierea bugetelor institutiilor. (acesta a declarat ca se va retrage urgent din asociatie)

 

 

 

FAZA A-VI-A: DIN NOU PREJUDICIEREA BUGETULUI C.S.M. PLOIESTI. ASTEPTAM UN PUNCT DE VEDERE AL CONSILIULUI LOCAL PLOIESTI

Prin Hotararea nr 192 din 30 mai 2018, Consiliul Local Ploiesti a aprobat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2018, fara suplimentarea subventiei de la bugetul local, al Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, fara a se preciza absolut nimic de serviciile de paza ce se intentioneaza a fi achizitionate prin cerere de oferta.

Mai mult, actualul contract de servciii de paza a fost prelungit ilegal doar prin acte aditionale.

192
ANUNT-SERVICII-PAZA

Există suspiciunea rezonabilă că se incearca conferirea raporturilor juridice, prin utilizarea unor diverse tertipuri, la încheierea actelor ori pe parcursul executării, o aparenţă de legalitate pentru a se masca încălcarea dispoziţiilor OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii (cu completările şi modificările ulterioare), sau, după caz, ale Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice (care a abrogat OUG nr.34/2006), aşa cum se va observa la un control riguros.

*

*       *

 Dupa publicarea de catre Incisiv de Prahova a articolului EXCLUSIV/ALBU FELICIA ISABEL. ASOCIATIILE, PREJUDICIEREA BUGETULUI SI LEGATURILE CU POLITICUL din data de 17.06.2018, duduia a inceput sa telefoneze pe la diversi prieteni comuni pe care ii are cu directorul ziarului nostru, pentru a incerca stoparea dezvaluirilor. Cum feedback-ul a fost negativ, duduia Albu Felicia Isabel a inceput sa raspandeasca prin “targ” faptul ca ea nu va raspunde penal deoarece in Asociatia „Sanse la un viitor mai bun” prin care a prejudiciat bugetul Politiei Locale Ploiesti se afla un apropiat al VICE-PRIMINISTRULUI GRATIELA LEOCADIA GAVRILESCU iar pentru prejudicierea bugetului C.S.M. Ploiesti va da vina pe fostele conduceri, asta pe langa amenintarile la adresa ziarului Incisiv de Prahova…ca va fi inchis de alti penali care l-au dat in judecata, etc,. “Vrabia” malai viseaza, nu ne vom opri din dezvaluiri.

Nu lipsit de interes este si faptul ca, VICE-PRIMINISTRUL GRATIELA LEOCADIA GAVRILESCU I-A ANGAJAT FATA URMARITEI PENAL CARMEN GHEORGHE (utilizata de procurorul “Zdreanta” in interceptari ale tintelor sale si in fabricarea de probe), sefa Politiei Locale Ploiesti, IN MINISTERUL MEDIULUI.

Şoferul personal al Graţielei Gavrilescu plătit de Poliţia Locală Câmpina

Revenirea Danielei Gheorghe la sefia Politiei Locale Ploiesti poate fi considerata si ca un decont al serviciilor pe care aceasta le-a facut pentru ministrul Gratiela Gavrilescu. Cand aceasta era director al Politiei Locale Campina, il avea ca angajat pe Liviu Iosif, dar, de fapt, acesta a fost soferul personal al ministrului Gratiela Gavrilescu, desi era platit din bani publici ai campinenilor.

Revenind la un ton mai sobru, trebuie sa spunem ca multa bataie de joc este la Politia Locala Ploiesti  si CSM PLOIESTI  fata de banul public si o mare lipsa de respect si interes fata de cetateanul ploiestean aratata de primarul ADRIAN DOBRE.

In articolul acesta, rugam cititorii sa analizeze legaturile hoatei ALBU FELICIA ISABEL cu persoanele subliniate de catre noi si sa traga singuri concluziile. Poate vor trage si organele de cercetare penala concluziile oferite pe “tava”.(Cerasela N.).

 

 

 

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv3 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv