Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ MAFIA SI CRIMA ORGANIZATA DE LA CONDUCEREA SPR DIAMANTUL/SOLICITAM MINISTERULUI PUBLIC SI JUDECATORIEI SECTORUL 5 SA SE AUTOSESIZEZE

Incisiv

Publicat

pe

Redacția Incisiv de Prahova nu s-a dezmințit până în prezent în promovarea de demersuri legitime, tocmai pentru ca dumneavoastra, cititorii noștri, instituțiile abilitate ale statului român să primească informații cât mai complete și cât mai pertinente, tocmai pentru ca ilegaliștii, abuzatorii să fie sancționați conform Legii.

Mergând în aceeași direcție (a legalității, legitimității, difuzării de informații pertinente), Incisiv de Prahova își continuă demersurile și în cazul organizației sindicale „Diamantul” care, așa cum v-am mai arătat, este o organizație ilegală, de tip P.C.R. care utilizează fondurile și în scopuri ilegale (de tip criminal organizat). In atentia DIICOT!!!.

În data de 09 iunie 2018 am intrat în posesia unei înregistrări audio a conversației „diamanților”: Păscuț Emil și Șerbănescu Marin (ambii pensionari M.A.I. aflați, încă, ilegal la „butoanele” sindicatului, conversatie avuta in perioada iulie-august 2017, pana in sedinta de la Hotelul Ibbis).

În conversația de 40 min, Șerbănescu îl apostrofează pe Păscuț că distruge sindicatul „Diamantul”. Tot în această discuție, Șerbănescu susține că ex-primvicele președinte SPR „Diamantul”, Matei Lucian, „vine doar odată pe lună la sindicat pentru a primi suma de 500 Ron, fără ca acesta să facă nimic” în condițile în care Șerbănescu Marin (actualul secretar general al Partidului Comunist Român – ne scuzați, sindicatul „Diamantul”) vine zilnic la sediul sindicatului.

Același Șerbănescu Marin susține că Păscuț „trafichează” funcțiile sindicale și membrii SPR „Diamantul” (iar Păscuț îl aprobă): „vor rămâne doar cei 1.600 care i-ai adus tu, Marine, care te iubesc pe tine! Ceilalți pleacă cu Cioca și Matei!” Adică, membrii SPR „Diamantul” erau împărțiți precum vitele din staul între „liderii diamantini” chiar de „traficantul” Păscuț.

În conversație apare și numele „Nedelcu” (credem noi, actualul „președinte Diamantul” cunoscut și ca „mâna cea dreaptă a lui Păscuț” – știm cu toții ce fac șefii cu mâna lor cea dreaptă), cel „ales de traficantul” Păscuț.

Din conversație se înțelege că Șerbănescu avea cunoștință de „mișculațiile financiare” ce se operau ilegal în această organizație. Ca drept dovadă (potrivit surselor noastre), semnătura recunoscută „în bancă” pentru SPR „Diamantul” nu este cea a „noului trezorier diamantin” – liderul DGPMB Sector 2 Năstăsel Alexandru, ci tot a lui… Șerbănescu Marin, pensionar M.A.I. și combinagiu de meserie (actual secretar general al S.P.R. „Diamantul” angajat cu contract de muncă de incompatibilul Nedelcu Cătălin).

Deci, sunt grave probleme financiare în gestiunea S.P.R. „Diamantul” și cei doi pensionari au rămas în acest sindicat și ca să își acopere „urmele” prin care au fraudat fondurile sindicatului nu doar „să mai sugă ceva în plus”, pe lângă actualele pensii.

O astfel de „mișculație financiară” care aparține celor 2 pensionari M.A.I. este dată de modul în care și-a fabricat Șerbănescu Marin pensia la SPR „Diamantul”:

Păscuț Emil este cunoscut deja în spațiul public ca și „persoană care face experimente juridice pe oameni”. Șerbănescu Marin a mai suportat un astfel de experiment juridic Păscuțian’ prin acceptarea „pensiei sindicale”. Pe scurt, polițiștii suspendați din activitate pentru activități sindicale au dreptul să iasă la pensie calculându-se salariul oferit de organizația sindicală (conform procedurilor M.A.I., secret de serviciu, cuprinse în programul informatic MAYSAL) în vederea obținerii sumei ce se va acorda cu titlu de pensie lunară.

Sindicatul „Diamantul” nu avea suficienți bani pentru a-i oferi lui Șerbănescu un salariu brut de 6.000 Ron/lună, timp de minim 6 luni de zile pentru ca acesta să primească (conform „calculelor Păscuțiene”) o pensie de 4.000 ron/lună și atunci, Șerbănescu Marin, „a venit cu bani de acasă” pentru a-și fabrica pensia. Procedura era foarte simplă: Șerbănescu Marin mergea la sediul băncii Transilvania cu „un donator” (un cunoscut/apropiat) care primea de la Șerbănescu Marin suma de 6.000 ron („din mână”) și pe care o vira în contul SPR „Diamantul” cu titlu de „donație”. S.P.R. „DIAMANTUL” oprea din cei 6.000 ron suma de 2.000 ron reprezentând taxele către stat pentru „angajatul Șerbănescu” pe care o vira în Trezorerie iar restul de 4.000/ron îi returna „lui Marinică”.

De unde avea Șerbănescu Marin 6.000 ron/lună pentru a-și „tranzacționa” viitoarea pensie? O întrebare la care doar instituțiile abilitate ale statului ne pot furniza un răspuns pertinent.

Păscuț „a fost mai șmecher”: și-a fabricat salariul de 10.000 ron/lună motivând că el a muncit 10 ani în SPR „Diamantul” cu 1.200 ron/lună pentru o perioadă de 6 luni. Cu această sumă s-a prezentat la Serviciul Financiar al D.G.P.M.B., Casa de pensii și D.G.F.-M.A.I. pentru a obține pensia mult-dorită de 6.000 ron/lună (pe care, din sursele noastre, nu ar fi reușit să o obțină). Din informatiile noastre, exista suspiciuni rezonabile conform carora, în luna martie 2017, fiind presat de graba cu care ministra Carmen Dan și liderul SNPPC Coarnă Dumitru vroiau modificarea statutului polițistului prin majorarea vârstei de pensionare, Păscuț a recurs la un șiretlic: i-ar fi adunat (pe hârtie) pe liderii sindicatului „Diamantul” din București care au semnat „în alb” un proces-verbal. În conținutul acelui proces-verbal, și-ar fi trecut și salariul „de baștan”. Apoi, în adunarea din 12 August 2017 de la Hotelul IBIS-București, le-a „scuipat” procesul verbal „lunaticilor” prezenți în ședință care au aplaudat (exact ca la ședințele P.C.R.) această decizie a „ilustrului conducător”.

Cum v-a obisnuit, „Fituica” Incisiv de Prahova (asa cum o considera golanii vagabonzi si escroci din fruntea SPR Diamantul), redactia noastra va pune la dispozitie proba audio!

Mentionam ca, Redcatia Incisiv de Prahova a solicitat. OFICIAL, asa cum ii sta bine unei „fituici”, sprijinul organelor abilitate in deslusirea acestui grup de crima organizata, in opinia noastra, care paraziteaza si FURA banii membrilor sindicatului SPR Diamantul. (Cerasela N.).

N.R. Am uitat sa va spunem de cei 2% din impozit..de Clubul SPR Diamantul, etc….astea se vor regasi in plangerea penala si in evidentele sindicatului condus de mafioti!

N.R.2 – Pentru „cioburile diamantine” care nu inteleg diferenta dintre denunt si plangere: Plangerea penala isi are sediul si in ultimele  amenintari/intimidari de tip mafiot  pentru a ne inchide „gura”!

Ascultati incultura, vulgaritatea si MAFIA:

Vom reveni cu alte stenograme/inregiastrari audio demolatoare! Asteptam din nou amenintari si santaje….pentru organele abilitate….

Actualitate

Cum sa alegi zgarda perfecta pentru cainele tau

Publicat

pe

De

Daca mergeti intr-un petshop, la raionul cu zgarzi pentru caini, sau cautati o zgarda intr-un magazin online, este posibil sa fiti coplesiti de toate modelele disponibile. Diferite culori, materiale, latimi si design-uri va vor coplesi rapid, ajungand sa va intrebati care este cel mai bun model de zgarda pentru cainele tau.

Din pacate, multi proprietari de animale de companie fac aceleasi greseli cand vine vorba despre alegerea zgarzii cainelui, pur si simplu pentru ca nu sunt constienti de importanta ei, de dimensiunea corespunzatoare si de folosirea ei astfel incat sa nu ranesti cainele.

Va oferim un mic ghid pentru a ajuta sa alegeti mai usor atunci cand mergeti sa cumparati o zgarda pentru caini din petshop.

  1. Dimensiunea zgarzii

Inainte de a incepe sa cautati o zgarda pentru cainele vostru este important sa stiti care este marimea gatului cainelui. Cel mai simplu mod de a masura dimensiunea gatului cainelui este cu un centimetru de croitorie sau cu o ruleta. Luati centimetrul si infasurati-l in jurul gatului cainelui dvs. intre urechi si clavicula, unde va fi prinsa zgarda. Adaugati 5 cm la aceasta masuratoare si aveti dimensiunea gatului cainelui.

Ideea este ca atunci cand ii puneti cainelui zgarda, sa aveti loc sa bagati doua degete sub ea. In felul acesta zgarda va fi suficient de stransa incat sa nu iasa de pe capul cainelui, dar nici nu va exista riscul de a se strangula cu ea.

  1. Tipuri de zgarzi

Cand alegeti tipul zgarzii pentru cainele dvs., luati in considerare nevoile cainelui dvs. si activitatile sale zilnice. Poate doriti sa aveti cateva tipuri diferite de zgarzi pentru diverse utilizari.

Zgarzi standard

Acestea sunt in general realizate din material textil sau din nailon ori piele, si sunt dotate cu catarame din plastic sau metal. Astfel de zgarzi sunt usor de pus si de dat jos si sunt moderne.

Zgarda martingale

Este un tip special, care combina  lesa standard cu o zgarda semistrangulanta. In general sunt realizate jumatate din material textil si cealalta jumatate din lant, permitand lesei sa se stranga atunci cand cainele incepe sa traga. Este utila in timpul dresajului si in cazul cainilor, care au tendinta de a trage in lesa, pentru a corecta acest comportament nedorit. Acest tip de lesa poate fi daunatoare cainelui daca nu este utilizat in mod corespunzator.

Zgarda reflectorizanta

Sunt ideale atunci cand obisnuiesti sa iti plimbi cainele dimineata devreme si seara, atunci cand este intuneric. Astfel de zgarzi prezinta fie lumini simple, fie lumini intermitente, astfel incat autoturismele si ceilalti pietoni va vor putea vedea clar cainele atunci cand va aflati la plimbare. Multe zgarzi includ benzi de siguranta reflectorizante.

Citeste in continuare

Actualitate

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Incisiv

Publicat

pe

De

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta din mai multe motive. Cel dintâi este evident comoditatea deja proverbială a președintelui nostru. În al doilea rând, s-ar putea trezi cu dosar la CNCD pe motiv de discriminare.     L-ar para Florea ca a fost discriminata in raport de Felix Banila, numit la șefia DIICOT desi nu a dat pe spate CSM dar mai ales în raport de doamna Kovesi numita de 2 ori cu aviz negativ: în 2009 la Parchetul General și în 2013 la DNA. Iar în ce-o priveste pe doamna procuror A. Florea supararea CSM-ilor ar putea avea si o alta explicatie decât analiza profesionalismului doamnei. ADINA Florea a condamnat, atitudine fireasca, Protocoalele secrete iar printre membrii Secției de procurori a CSM exista oameni care nu doar au lucrat pe Protocol dar au si amiciții stranse cu ofițeri SRI care întâmplător sau nu au lucrat pe Justitie. Astăzi dam primul nume: procurorul Cristian Ban si un colonel SRI, care a lucrat o perioadă lungă la Direcția „A”. GHICITI cine e colonelul?

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Incisiv

Publicat

pe

De

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la lumină căci publicația Incomod a titrat în data de 15.10.2018 articolul: „ Dosarul în care OMV Petrom a fost condamnată pentru decesul unui copil de 9 ani se rejudecă” în care se evidențiază nepăsarea gigantului petrolier când vine vorba de viețile oamenilor. (https://www.ziarulincomod.ro/dosarul-care-omv-petrom-fost-condamnata-pentru-decesul-unui-copil-de-9-ani-se-rejudeca/).

Faptul că „apărătorii mediului” din Prahova și localitatea Băicoi indică în fals societatea Vitalia ca fiind „unicul distrugător al mediului și aerului” din această localitate prahoveană este contrazis atât de Curtea de Apel Prahova și Ministerul Public cât și de măsurătorile Asociației de Protecție a Mediului Prahova… căci „intermitențele de hidrogen sulfurat” eliberate în atmosferă provin de la activitatea petrolieră nu de la gunoi. doar gunoiul miroase constant nu intermitent („e la mintea cocoșului”).

      Aceiași „apărători ai mediului” din Orașul Băicoi nu suflă o vorbă despre faptul că, oriunde ar fi amplasat laboratorul Asociației pentru Protecția Mediului acesta nu înregistrează sursa/sursele ci doar calitatea aerului/mediului. Ori, în Valea lui Dan (ca dealtfel în toată zona localității Băicoi) activitatea petrolieră este foarte intensă iar hidrogenul sulfurat colectat dacă nu este eliminat poate provoca explozii. Cât despre vechea groapă de gunoi neecologizată, nimeni nu mai zice nimic… ce dacă acolo însă se aruncă, la liber, deșeuri și se infiltrează în solul și apa localității? Ce dacă infiltrațiile și mizeria ce se scurge din vechea groapă de gunoi ajunge și pe terenul societății Vitalia ș.a.m.d.? Îi interesează cumva pe acești „apărători ai mediului” aceste aspecte „irelevante”? Bineînțeles că nu! Ei au primit ordin să „dea cu piatra” în societatea Vitalia ca să ascundă gravele încălcări de la normele de mediu provocate de OMV Petrom și responsabilii cu ecologizarea vechii gropi de gunoi (Primărtia Orașului Băicoi în principal). În termenii prevăzuți de lege, acest tip de indivizi sunt prevăzuți ca și: instigatori și complici.

De fapt, cei de la Eco Natura sunt cunoscuți în județul Prahova: „de profesie reclamangii”, ce mențin o stare de tensiune artificială și instigă cetățenii „să vadă ce vor ei” nicidecum ceea ce se întâmplă cu adevărat: poluarea provine de la vechea groapă de gunoi și de la activitatea petrolieră intensă (în principal). Oare cât or primi ăștia de la Eco Natura pentru dezinformările publice care le fac? Cine îi sponsorizează pe acești „bieți ecologiști”? Încă nu știm fiindcă și ei, Primăria Băicoi dar și OMV Petrom refuză cu abnegație să ne răspundă la solicitări. Cu așa „ecologiști”, „primar” și gigant petrolier „corecți” care refuză să răspundă la solicitări (încălcarea Legii), este evident că „ascund mizeria sub preș”…

Atunci când „ai bani cu nemiluita” (precum giganții petrolieri) îți permiți: să mușamalizezi orice faptă, coruperea unor angajați din autoritățile și instituțiile publice care să asculte ordinele „omului cu bani”, să manipulezi opinia publică prin „montarea” unor falși ecologiști și aleși avari după „fonduri bănești pentru campania electorală ce se apropie cu pași repezi”…

Vom reveni cu amănunte…(Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate6 ore ago

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta...

Actualitate6 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la...

Actualitate6 ore ago

EXCLUSIV/I.P.J. NEAMȚ RECUNOAȘTE CĂ DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ȘI LEGEA NU SE APLICĂ ÎN ACEASTĂ ENTITATE PUBLICĂ!

Dacă ieri v-am arătat că IPJ Olt își recunoaște vina de a nu respecta Decizia Curții Constituționale a României și...

Actualitate6 ore ago

EXCLUSIV/SĂ TE FEREASCĂ DUMNEZEU DE „SPRIJINUL” CELOR DE LA SINDICATUL POLIȚIȘTILOR DIAMANTUL!

Pe pagina de FaceBook a celor de la „sindicatul” Diamantul a fost postată „susținerea” lor pentru polițistul sibian Marian Răduinea,...

Actualitate6 ore ago

EXCLUSIV/„ILUMINAȚII CU EPOLEȚI” DIN APARATUL CENTRAL AL M.A.I. DAU CU STÂNGUL ÎN DREPTUL ATUNCI CÂND ÎNCALCĂ LEGEA! SUSȚIN CĂ „NU ÎNȚELEG!”

Am tot observat că în instituțiile și autoritățile publice (cu precădere cele de apărare, ordine publică și justiție) se folosește...

Actualitate6 ore ago

Bun venit in lumea nebunilor

Un barbat a spus ca e femeie si a concurat la o cursa de ciclism femenin unde, evident, a castigat....

Actualitate6 ore ago

EXPLOZIV/Noul Ciolos!/Pe el il vrea Klaus premier!

Iata ca seful statului incepe sa semene tot mai mult cu un Gigi Becali al politicii, care baga batul discordiei...

Actualitate2 zile ago

EDITORIAL/Tudorel Toader- devoalat?

Pana mai zilele trecute domnul ministru al justiției, Tudorel Toader a fost o icoană pentru toate televiziunile si mai toți...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/INTERVIU EXPLOZIV CU EXCELENTA SA, VALERY I. KUZMIN, AMBASADORUL EXTRAORDINAR ŞI PLENIPOTENŢIAR AL FEDERAŢIEI RUSE ÎN ROMÂNIA/Интервью для газеты «Inсisiv de Prahova»

Excelența voastră, în contextul aniversării celor 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și România, cum...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL X – PRIMARUL „ECOLOGIST”)

Cel puțin odată la 4 ani suntem chemați la urne pentru a vota candidatul sau partidul care ne minte mai...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA ÎNCEPE O CAMPANIE A DEZVĂLUIRILOR DIN LUMEA INTERLOPĂ IALOMIȚEAN/ M.A.I. ȘI I.G.P.R. ȘTIU ȘI NU FAC ABSOLUT NIMIC! (EPISODUL I)

În data de 01.07.2014, procurorul Andrieș Andrei din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni întocmea Rechizitoriul în Dosarul nr.2347/P/2013...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Cum s-a dat de gol rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI) că ține legătura cu SRI

Pe data de 03.10.2018 rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI), Coloja Pascu Mihai, a fost chemat cu mandat de aducere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/I.P.J. OLT RECUNOAȘTE: „DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ALE ROMÂNIEI ȘI LEGEA SUNT FACULTATIVE!”

În primul rând dorim să felicităm conducerea IPJ Olt pentru că a răspuns cu celeritate solicitării noastre dar și pentru...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Procurorii D.N.A pun presiune pe Sebastian Vladescu/Te lepezi de Tariceanu?

Iata ca tocmai cand se parea ca presedintele Senatului isi suise in buna masura sacii in caruta candidaturii ”unice” la...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/SINDICATUL POLIȚIȘTILOR „DIAMANTUL-VALAHIA” SESIZEAZĂ PROASTA ORGANIZARE A EXERCIȚIULUI „SECRET” MODEEX 2018

Secretomania din M.A.I. a condus și conduce nu doar la încălcarea Legii ci la grave disfuncționalități instituționale. Aceste derapaje, ilegalități,...

Top Articole Incisiv