Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/„ȚIGĂNIE SINDICALĂ” LA ȘEDINȚA DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ DESFĂȘURATĂ LA SEDIUL M.A.I. ÎN DATA DE 30.05.2018. SINDICATUL „DIAMANTUL” S-A FĂCUT, DIN NOU, „DE CACAO”.

Incisiv

Publicat

pe

 În data de 16 mai 2018 sindicatele din M.A.I. „se agitau” în spațiul public cu privire la modificarea Legii nr.360/2002  printr-o ordonanță de urgență.

Ulterior, în data de 22 mai 2018, Ziarul Incisiv de Prahova a transmis prin e-mail și a solicitat public ministrului M.A.I. și M.A.I. participarea reprezentanților ziarului la ședințele ce urmau a fi organizate (de dialog social și de transparență decizională) – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/22/exclusivreprezentantii-ilegali-ai-ministerului-afaceristilor-interni-sunt-disperati-sa-legitimeze-ilegalitatile-si-ilegalistii-cu-epoleti-din-m-si-politie-doar-pentru-aceia-ca/.

Proiectul de OUG a fost supus „dezbaterii sindicale” în ascuns, la sediul MAI, în data de 29 mai 2018, unde „jmecherașii sindicali” au bătut palma cu M.A.I.-ul obținând un aspect insignifiant: respectarea Deciziei Curții Constituționale nr.166/27 martie 2018 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.94 alin.(1) lit.n) din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici[1]. Spunem asta întrucât am solicitat, în scris, ca organizatorii să asigure prezența noastră și la „ședința de dialog social” din 29.05.2018, acolo unde, de regulă, se „fac blaturile”.

În data de 30 mai 2018, M.A.I.-ul ne-a convins că lucrează foarte bine cu falșii sindicaliști și pensionari M.A.I.: Surugiu și Coarnă (atașăm înregistrarea ședinței). Cei doi erau foarte porniți să se încheie cât mai repede ședința de transparență decizională … doar „treaba era aranjată de ieri”. Lincu Vasile – liderul sindical de la ProLex a susținut că s-a omis, din nou, problema chiriilor și a sprijinului privind construirea//cumpărarea unei locuințe proprietate, o dată în cariera polițiștilor. Coarnă și Surugiu, profund lezați că „se discută altceva” decât proiectul de oug mult dorit de M.A.I. (inițiativele ProLex au fost arătate și de Incisiv de Prahova atât în solicitarea din 22.05.2018 cât și în articolele noastre anterioare).

Nici oficialii M.A.I. nu erau prea încântați de faptul că se discutau „alte probleme” și totuși, atât de vechi…

De fapt, atât oficialii M.A.I.-ului cât și „pensionarii  reprezentativi” nu doreau să mai primească alți „vorbitori”. Au eludat propunerile ProLex despre care Lincu Vasile susținea că le-ar fi depus prin reprezentanți în ședința din 29.05.2018 (dacă și dl.Lincu și-a trimis pensionari MAI ca și „reprezentanți sindicali”, nu ne surprinde deloc atitudinea MAI-ului) dar și cele formulate și trimise prin e-mail de către Incisiv de Prahova în data de 22.05.2018.

„Interesantă” a fost poziția celor prezenți în sală („pensionarii reprezentativi” și oficialii M.A.I.) care susțineau că reprezentantul nostru, fiind „din partea presei” nu ar avea dreptul să susțină propuneri referitoare la modificările referitoare la proiectul de oug supus dezbaterii publice… că, cică, el nu „reprezentant sindical”/„profesional” al polițiștilor. O asemenea gogomănie evidențiază cât de încuiați sunt atât „sindicaliștii pensionari reprezentativi” cât și oficialii instituției: Legea privind transparența decizională nr.52/2003 nu are nicio treabă cu legea dialogului social nr.62/2011 pentru că sunt chestiuni distincte (Legea nr.52/2003 se aplică tuturor persoanelor din România iar legea nr.62/2011 se aplică doar angajatorilor și angajaților). Așa că, „puneți-vă cu burta pe carte”, stimabililor, să nu vă mai faceți de reușine în fața mass-mediei și a reprezentanților mass-mediei!

Cu toate acestea, reprezentantul nostru, Alexandru Firicel, a reușit să se impună în fața „pensionarilor reprezentativi”, a oficialilor M.A.I. și a susținut punctul nostru de vedere formulat și trimis la data de 22.05.2018. La final, reprezentantul nostru a solicitat reluarea proiectului de oug și transpunerea de modificări prin inițierea de către MAI a unui nou proiect, de data aceasta, de Lege. Coarnă „a sărit ca ars” invocând „necunoașterea Legii nr.24/2000” de către Alexandru Firicel… Reprezentantul nostru l-a trimis pe „vajnicul sindicalist” la studiul deciziei CCR nr.392/2014 (dar sunt și deciziile aceleiași Curți înregistrate sub nr.: 637/2015, 172 și 244/2016, 258/2017) unde, Curtea a statuat că Legea nr.360/2002 fiind o lege organizcă, trebuie: modificată, completată, abrogată tot prin Lege, în acord cu prevederile Constituției.

Din păcate, s-a văzut cu ochiul liber că pensionarii M.A.I. ce se erijează în sindicaliști reprezentativi „țin în frâu”: reformarea MAI-ului și Poliției, acordarea drepturilor de bun-simț  polițiștilor „din stradă” și „din frontieră” … lucru atât de mult dorit de reprezentanții acestei instituții și „pensionarii MAI- mari sindicaliști” ce se visează, deja, „parlamentari” https://www.news.ro/politic-intern/senatorul-psd-ecaterina-andronescu-evenimentul-prezentare-agendei-pro-romania-ponta-posibil-candidat-societate-progreseze-scotand-fata-analfabeti-politic-vrem-partid-baronetul-oprisanii-video-1924400428002018051718134996).

INREGISTRAREA INTEGRALA A SEDINTEI DE LA MAI:

„Sindicatul «Diamantul»” NU A AVUT REPREZENTANT! („Dacă tăceau, filozof rămâneau” – proverb popular românesc)

În jurul orei 1626, pe pagina oficială de Facebook a sindicatului a fost postată „tânguirea păscuțiană” cum că, cităm: Noi am crezut ca nu am fost invitati de minister, la dezbateri. Se pare ca a existat o invitatie, dar ministerul ne-a trimis-o eronat la o adresa de mail pe care noi nu o mai folosim de 10 ani. Cum or fi gasit-o chiar pe asta, intre mii de mailuri venite in ultimii ani de la petitii.sprdiamantul@yahoo.com? Din cauza acestei erori regretabile, SPRD nu a avut reprezentanti desemnati sa participe la dezbatere.”

Iar pe pagina Spr Diamantul văicăreala de pe „oficial” se transformă în victimizarea „sindicatului incomod”… să mori de râs, nu alta! Care „sindicat incomod”? Ăla condus de dezinteresați de pagina oficială de internet a angajatorului? Ăla condus de un președinte membru în 2 sindicate care e, de fapt, „marionetă păscuțiană” – un incompatibil obedient unui pensionar, care îi mai este și „angajat personal”? Mai bine recunoașteți că nu v-a interesat acest proiect de OUG și nu vă mai „dați de după gard”. Știm foarte bine că în ianuarie 2018 Păscuț a invocat că a pierdut o acțiune privind salarizarea o „eroare” de pe portalul instanței: în loc de „Diamantul” era scris „Diamantlu”… săracul Păscuț! Nu avea numărul dosarului de la instanță… dosarul depus la instanță și „nu avea cum să îl urmărească”. Bă băieți, nu mai vindeți legume grădinarului că, în curând, o să muriți de foame!

Așa că, mai lăsați bârfele și „gudureala pe lângă șeful” pe care le practicați cu “success” pe grupurile voastre secrete de pe Facebook și   apucați-vă de muncă sindicală calificată… asta, dacă știți ce e aia „muncă sindicală”.

Adică, Incisiv de Prahova poate formula observații pertinente pe marginea unui proiect de lege aflat în dezbatere publică  și poate trimite un reprezentant la ședința de transparență decizionalîă fiindcă a urmărit pagina oficială de internet a M.A.I.-ului (chiar și „neinvitat”) iar „ditamai sindicatul luptător pentru drepturile polițiștilor”, nu… Ha, ha, ha! Sunteți de tot râsul, stimați „sindicaliști diamantini”!

Întrebarea e: «voi, „diamanții”, ați făcut și transmis M.A.I.-ului propuneri pe marginea proiectului de oug?» Noi credem că nu … sau, chiar dacă ați scris acele propuneri, a uitat „persoana importantă” din sindicat să le trimită (după cum îi stă în caracter).

Așa că, dragi membrii ai SPR „Diamantul”, aveți aici dovada vie a dezinteresului „liderilor” dvs. care vă „mănâncă” degeaba banii din cotizațiile lunare cu care-i ghiftuiți!

În concluzie, ședința de „transparență” organizată de M.A.I. ne-a demonstrat, încă odată, fățărnicia oficialilor M.A.I. și a „reprezentativilor – mari pensionari M.A.I. și mari sindicaliști” în sensul că doresc o poliție cât mai umilă, servilă, timorată, cu polițiști aflați „sub papucul șefului” nicidecum al Legii.

Incisiv de Prahova se va implica activ și în parcursul ce îl va urma proiectul de OUG (dacă va fi continuat de MAI în actuala formă) căci, cu asemenea, „sindicaliști” precum pensionarii MAI din vârful unor sindicate sau „cioburile” ce se ascund în spatele unei pietre prețioase, România riscă să rămână fără bruma de poliție și de polițiști pe care o/îi mai are. (Ec Adrian Radu).

SOLICITARE

 

[1] 26. În prezenta cauză, în ceea ce priveşte scopul urmărit de legiuitor prin măsura criticată, Curtea reţine că acesta este unul legitim, suspendarea raportului de serviciu al funcționarului public, pe perioada cercetării disciplinare, fiind justificată de necesitatea protejării intereselor autorității/instituției publice implicate, dat fiind faptul că abaterile disciplinare pot influenţa negativ calitatea şi percepţia publică asupra serviciului public administrativ, scop circumscris atât stabilirii obiective a vinovăției funcţionarului public implicat, cât şi prevenirii unei conduite a funcționarului public, de natură a influența desfășurarea activității de cercetare disciplinară. În acest mod, suspendarea reprezintă în același timp o măsură adaptată scopului urmărit și capabilă în mod abstract să îndeplinească exigențele acestuia. Cât priveşte caracterul necesar, Curtea reţine că, dat fiind faptul că legiuitorul a reglementat, în acelaşi timp, şi obligația conducătorului autorității sau instituției publice de a interzice, pe perioada cercetării administrative, accesul funcţionarului public cercetat la documentele care pot influența cercetarea, sau, după caz, de a dispune mutarea funcționarului public în alt compartiment sau structură administrativă, suspendarea de drept a raportului de serviciu nu mai apare ca fiind o măsură necesară atingerii scopului menţionat. În ceea ce privește caracterul proporțional al acesteia, din persectiva realizării unui just echilibru între interesele şi drepturile în concurs, Curtea reţine că, de vreme ce scopul legiuitorului, constând în prevenirea consecințelor negative a unei conduite a funcționarului public, de natură a influența desfășurarea activității de cercetare disciplinară, este atins prin reglementarea regulilor procedurale instituite prin art.77 alin.(7) din actul normativ criticat, măsura suspendării de drept a raportului de serviciu apare ca fiind excesivă, lipsită de obiectivitate și temeinicie, ducând la ruperea justului echilibru care trebuie să existe între drepturile și interesele în concurs, respectiv interesul autorității/instituției publice de lua măsurile necesare unei bune desfășurări a cercetării administrativă disciplinară, în condiţii de obiectivitate, pe de o parte, şi dreptul la muncă al funcţionarului public implicat, pe de altă parte. 27. De asemenea, având în vedere dispoziţiile imperative cuprinse în art.77 alin.(7) din Legea nr.188/1999, aplicarea în acelaşi timp şi a suspendării raportului de serviciu apare cu atât mai mult ca o măsură excesivă, cu cât, potrivit art.77 alin.(5) din Legea nr.188/1999, măsura suspendării se poate extinde pe toată durata cercetării disciplinare, respectiv cel mult un an de la data sesizării comisiei de disciplină. Prin urmare, prevederile legale criticate încalcă protecţia constituţională a dreptului de muncă, reglementată de art.41 alin.(1) din Legea fundamentală.

Actualitate

EXCLUSIV/”PORCHOTUL” A AJUNS LA UN PAROXISM DE SCHIZOFRENIE PARANOIDA

Incisiv

Publicat

pe

De

Recunoscut doar pentru actiunile sale  undercover de a “aresta” condica de intrare si pentru amenintarile subordonatilor de a se imbraca in uniforma (atata timp cat datorita managementului sau acestea au lipsit cu desavarsire), Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti) se pare ca a ajuns la un paroxism de SCHIZOFRENIE PARANOIDA.

In alienarea sa cumplită, de o complexitate clinică nemeîntâlnită în spitalele de psihiatrie din România şi Europa, acest cavaler al tristului neuron mort de prost ce e, a ieşit din nou la drum, intrând definitiv în panteonul celor mai dilii români ever.

Sceleratul are la activ cele mai demente acţiuni cunoscute în cazuistica din toate timpurile, luată la un loc,  a tuturor medicilor membri ai Asociaţiei Române de Psihiatrie şi Psihoterapie:

  • A arestat “condica” de intrare a unitatii in mai multe actiuni undercover;
  • A mintit in repetate randuri organele de urmarire penala si/sau a denuntat fapte nereale ajungand sa fie urmarit penal de Parchetul General pentru savarsirea infractiunilor de inducere in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal.
  • Continua sa minta ca “Organigrama” prin care isi doreste (vax, NU o sa reuseasca) sa dea afara sefii din Politia Locala Ploiesti pe care ii hartuieste de doi ani de zile si pe dusmanii consilierului Pruna Eugen – sunt inventii si, mai nou ca organigrama este intocmita de fosta directoare generala, Carmen Ghorghe, etc.
  • Continua sa minta ca dosarul de la DIICOT s-a inchis deoarece el nu a luat datele personale din baza de date ci de pa facebook….

Fiind, probabil, în criză de preocupări schizoido paranoide, nebunul continuă să isi terorizeze subordonatii cu uniformele.

Astfel, “PORCHOTUL” scelerat a ordonat vineri mare sedinta operativa, chemand sefii pe care ii hartuieste pe rand, unul la orele 09.00, unul la 9.30, altul la 10.00, etc.

Cum handicapatul nu a mai tinut o sedinta operativa de cca 1 an de zile, sefii hartuiti si-au frecat mainile si au sperat ca acest scelerat intentioneaza sa se apuce de treaba si sa nu mai ia salariul degeaba, doar pentru hartuiri si hartuiri sexuale, unele in timpul serviciului.

GHINION

Singura tema a acestei sedinte “operative” separate a fost aceea a amenintarii ca daca de luni politistii locali nu vor veni in uniforma atunci ii va introduce in Comisia de Disciplina. (probabil si-a dat seama ca Organigrama NU va trece NICIODATA si visurile sale de a scapa de incomozi nu se vor realize).

Tristului neuron mort de prost ce e a uitat sau se face ca uita ca, in urma cu ceva timp a aprobat ca subordonatii sa isi achizitioneze din fonduri proprii tricouri pentru vara specifice deoarece in magazia unitatii NU existau. (Politistii locali si-au achizitionat doua tricouri de fiecare la suma de 30 ron/bucata).

Luni, sceleratul a realizat ca politsitii locali erau imbracati in uniforma dar purtau aceste tricouri pe care el aprobase ca acestia sa si le achizitioneze.

Turbat de furie, porcul mincinos a chemat un reprezentant al Serviciului Comercial sa le transmita ca ii introduce pe toti in Comisia de Disciplina.

Cat de tampit si de scelerat sa fii?  Bine mai SCHIZOFRENICULE PARANOID, daca tot ii bagi in Comisia de Disciplina de ce nu le inapoiezi banii la subordonati, cate 60 de ron de fiecare pentru tricourile achizitionate din banii proprii cu care ai fost de acord (ca si asa ai salariul baban degeaba, luat pe stat, pe hartuire, hartuire sexuala si pe celebrele actiuni undercover)?

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/CARMEN DANIELA GHEORGHE, FOSTUL DIRECTOR GENERAL AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI SI CARACATITA PRIMARILOR PNL IN PRAHOVA

Incisiv

Publicat

pe

De

Când, la începutul lunii februarie 2010, comunitara GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost demisă din funcţie de primarul de atunci, VOLOSEVICI ANDREI, pentru mai multe ilegalităţi printre care şi faptul că îşi dădea singură prime lunare de 1.000 de lei, mulţi au crezut că, în realitate, măsura ar fi fost una politică ori vreo hachiţă personală a edilului.

Că nu a fost aşa, chiar duduia a ţinut să dovedească ulterior, prin fapte, reieşind că ea este penală 100%.

Astfel, la Câmpina, a făcut ce ştie cel mai bine: infracţiuni.

Horia Tiseanu, primarul Câmpinei, a fost pus sub urmărire penală de DNA Ploieşti la 27 septembrie 2016 pentru abuz în serviciu şi luare de mită. În acelaşi dosar cu nr. 34/P/2016, procurorii anticorupţie au mai dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspecţii Ecatrinescu Gheorghe, la data faptei director economic în cadrul Primăriei municipiului Câmpina, GHEORGHE CARMEN DANIELA, la data faptei director executiv la Poliţia Locală Câmpina şi Costin-Octavian Micu, reprezentant legal al unei societăţi comerciale, cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. S-a reţinut că, în cursul anului 2014, inculpatul Horia Tiseanu, primar al municipiului Câmpina, beneficiind de ajutorul celor trei suspecţi, a dispus achiziţionarea unei maşini marca Opel Insignia, în scopul folosirii personale şi exclusive, cu încălcarea dispoziţiilor legale. Autoturismul a fost cumpărat din fondurile alocate Poliţiei Locale Câmpina, unitate fără personalitate juridică aflată în subordinea primarului, deoarece, conform prevederilor legale, Primăria Câmpina nu avea dreptul de a achiziţiona autoturisme pentru folosinţa proprie. „Pentru a păstra o aparenţă de legalitate, au fost întocmite două facturi pentru cumpărarea autoturismului, ambele emise de societatea reprezentată de suspectul Micu Costin-Octavian, în valoare totală de 131.600,66 lei (79.802,20+51.798,46 lei), echivalent al sumei de 29.654 euro. Ulterior, documentele respective au fost înregistrate în contabilitatea instituţiei publice în conturi separate, cu consecinţa aparentei respectări a pragului valoric legal de 18.000 de euro, în contextul în care s-a considerat că o achiziţie în această limită ar fi fost legală (este de menţionat că potrivit O.U.G. 34/2009, cu completările ulterioare, instituţiilor publice li se interzisese la acea dată însuşi dreptul de a achiziţiona autoturisme)”. În acest fel, s-a prejudiciat bugetul local, fiind totodată creat un folos necuvenit atât pentru primar, prin utilizarea nelegală a autovehiculului, cât şi pentru societatea reprezentată de suspectul Micu Costin-Octavian, achiziţia făcându-se cu încălcarea dispoziţiilor legale.

De remarcat este faptul ca, madam „el comandante” a fost trimisa in judecata inca de pe data de 04.12.2017 de catre DNA-ST Ploiesti pentru fapte de coruptie dar, PANA acum doua saptamani a fost directorul general al acestei unitati si primeste salariul ilegal cu sprijinjul nemijlocit al primarului Adrian Dobre, intr-un concediu medical de peste 10 luni de zile, normal ca ilegal!

Va reamintim faptul ca, duduia Carmen Gherorghe mai are 2 plangeri penale la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova intocmite de doi politisti locali, 1 plangere penala la D.I.I.C.O.T Ploiesti, 2 denunturi la D.I.I.C.O.T Ploiesti, un denunt la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si un denunt la D.N.A.-ST PLOIESTI.

Totodata, Gheorghe Carmen Daniela este urmarita penal SI de Parchetul General in alt dosar penal, alaturi de procurorul Negulescu Mircea.

Astfel, in dosarul penal nr 11232/P/2014 aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, Carmen Gheorghe era urmarita penal pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, purtare abuziva si inducerea in eroare a organelor judiciare.

In urma noilor probe, documente, martori si inregistrari audio/stenograme, Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si-a declinat competenta catre Parchetul General unde Carmen Gheorghe, de acum fosta directoare a Politiei Locale Ploiesti,  (trimisa in judecata pentru fapte de coruptie) este urmarita penal si pentru savarisrea infractiunilor de abuz in serviciu, purtare abuziva, inducerea in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal.

Dosarul 8723/105/2017/al  duduiei Gheorghe Carmen Daniela, fosta directoarea generala a Politiei Locale de la Curtea de Apel Ploiesti are ca termen 21.08.2018, dosar aflat inca in Camera preliminara dupa mai multe chichite de amanari, in faza de recurs.

Interesant este ca, dupa ce a fost tinuta ilegal peste 10 luni la conducerea Politiei Locale Ploiesti de catre primarul PNL, Adrian Dobre (ulterior trimiterii in judecata pentru fapte de coruptie, pe aceasta tema existand si o plangere penala impotriva acestuia din urma), ilustra duduie isi gaseste culcus in Cabinetul Primarului PNL, Horia Tiseanu, in calitate de consilier al acestuia, adica in calitatea de consilier al colegului de suferinta din acelasi dosar penal cu care a facut furaciuni din bani publici.

Deci, exista o caracatita a primarilor PNL in Prahova protejata chiar de conilierul primarului Adrian Dobre, celebrul profesoras Pruna Eugen, fost ofiter SRI (sef Sector A, adica pe justitie si administratie)! Ai dreacu’ hoti aia de la PSD…(Cerasela N.).

N.R – Incisiv de Prahova a solicitat de la primarul Horia Tiseanu un raspuns oficial (prin adresa 1221) privind angajarea in cabinetul sau a duduiei Carmen Gheorghe…Si tacerea este un  raspuns. Ne intrebam doar daca aceasta angajare este legala din punct de vedere al calitatii celor doi in dosarul 8723/105/2017/ aflat pe rolul Curtii de Apel Ploiesti si daca aceasta angajare nu poate fi considerate o plata pentru (ne)sustinerea unor declaratii…O problema asupra careia vom reveni!

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ Laura Codruta Kovesi la Viena si repozitionarea fortelor ostile Romaniei

Incisiv

Publicat

pe

De

Ieri, mai multi politicieni din Austria au devenit foarte vocali la adresa Romaniei.

Beate Meinl-Reisinger, un politician din Austria, cere, în contextul situaţiei politice din România, cere excluderea formaţiunii române Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) din grupul european Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), informează Die Presse.

Harald Vilimsky, secretarul general al Partidului Libertăţii din Austria cere social-democratilor din aceasta tara sa convoace o sesiune extraordinara pentru a condamna „violentele” din Romania impotriva demonstrantilor pasnici.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a transmis, sâmbătă, un mesaj pe Twitter in care „condamna puternic violentele din Romania”.

Acestea sunt fapte . Ele pot fi interpretate asa cum o fac partidele de opozitie USR, PMP si PNL. Sau pot fi interpretate ca ingerinte in treburile interne ale Romaniei.

Eu sustin varianta a 2 a bazindu-ma pe urmatoarele aspecte dar neputind a face si o ordine din punct de vedere al importantei:

  1. Concediul petrecut de doamna Kovesi Laura Codruta la Viena, imediat dupa revocare, cu protectie SPP.

2.Participarea Presedintelui bancii Reiffeisen ( capital austriac ) la protestele impotriva Guvernului ales, in decembrie 2017-iamuarie 2018 sub pretextul OUG 13.

3.Interzicerea si luarea de masuri specifice pentru oprirea taierilor de paduri inafara cadrului legal, ceea ce a lovit puternic interesele si profitul concernului austriac Holzindustrie Schweighofer  La conducerea sucursalei din Romania se afla prietenul si sponsorul presedintelui Johannis Werner Klaus.(Thomas Schiefer)

4.In acest moment presidentia Consiliului Europei apartine Austriei. De la 1 ianuarie 2019 aceasta va reveni Romaniei. Austria face tot ce poate pentru a insufla tarilor europene ca datorita climatului din tara, Romania nu va putea conduce eficient Consiliul Europei asa ca “Solutia” este, in opinia Austriei prelungirea mandatului sau de conducere. Aceasta prelungire a mandatului Austriei in detrimentul Romaniei ar impulsiona patrunderea capitalului austriac in pietele europene si ar determina atragerea de investitii majore in Austria. Este clar ca Romania este scoasa din orice calculi privind investitiile pentru dezvoltare infrastructura, sociale, etc.

  1. Legea offshore asumata de guvernul PSD – ALDE care loveste tot in profitul austriecilor ( OMV ) in principal,  in cel al Ungariei ( MOL ) si altor tari (Germania, Olanda)

Asistam in aceste momente la o repozitionare a fortelor ostile Romaniei.

6.Prezenta ambasadorului Klemm Hans si a „nemuritorului” Vasilescu Adrian ( BNR ) in rindul celor care au protestat vineri si simbata in fata cladirii Guvernului.

Planul initial al celor nemultumiti  de actuala guvernare a fost folosirea asa zisei „diaspora” pentru a provoca un eveniment de natura sa prabuseasca guvernarea PSD- ALDE si preluarea conducerii de un guvern obedient intereselor straine dupa reteta COLECTIV- Ciolos. Presedintele tarii s-a pozitionat ferm alaturi de cei care vor schimbarea guvernului ales prin vot.  Deoarece acest plan a esuat, se incearca resuscitarea lui cu ajutorul sprijinului extern dat in principal si asumat de Austria, la care se adauga conspirat SUA-prin ambassador, Germania, Ungaria si Olanda.

In orice  scenariu cei care pierd suntem noi cetatenii  romani si ROMANIA. Asta deoarece structurile statului sunt sau au fost conduse de NEROMANI. Prin nastere sau deveniti „schilozi” patriotici pentru a beneficia de frimituri si acelea necuvenite                (WERNER, CIOLOS, KOVESI, LIA STANCIU, COLDEA, TOBA, MRU si altii de aceeasi teapa cu sleahta lor, etc).

De noi depinde sa terminam Invigatori razboiul! Prima batalie am cistigat-o! (Cerasela N.).

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate23 de minute ago

EXCLUSIV/”PORCHOTUL” A AJUNS LA UN PAROXISM DE SCHIZOFRENIE PARANOIDA

Recunoscut doar pentru actiunile sale  undercover de a “aresta” condica de intrare si pentru amenintarile subordonatilor de a se imbraca...

Actualitate25 de minute ago

EXCLUSIV/CARMEN DANIELA GHEORGHE, FOSTUL DIRECTOR GENERAL AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI SI CARACATITA PRIMARILOR PNL IN PRAHOVA

Când, la începutul lunii februarie 2010, comunitara GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost demisă din funcţie de primarul de atunci, VOLOSEVICI...

Actualitate25 de minute ago

EXCLUSIV/ Laura Codruta Kovesi la Viena si repozitionarea fortelor ostile Romaniei

Ieri, mai multi politicieni din Austria au devenit foarte vocali la adresa Romaniei. Beate Meinl-Reisinger, un politician din Austria, cere,...

Actualitate25 de minute ago

EXPLOZIV/ Serviciile foloseau procurori detasati pentru a pune dosarele sensibile pe “culoarele” din Justitie/Lista “acoperitilor” din DIICOT!

Daca la Directia Nationala Anticoruptie resetarea din temelii a structurii continua sa intarzie in lipsa numirii unui nou procuror sef,...

Actualitate26 de minute ago

Klaus Iohannis doreste razvoi civil si moarte de om in Romania

Conferinta de presa a lui Klaus Iohannis de azi confirma ca acesta a dorit „sa moara oameni” la protestul din...

Actualitate19 ore ago

EXCVLUSIV/A FOST ACTIVAT CAMPUL TACTIC DIN JUSTITIE PENTRU MUSAMALIZAREA DOSARULUI PENAL AL COLONELULUI S.R.I., DEATCU SILVIU

Este regretabil că în statul român (atât de mult clamat de politicieni ca fiind „stat de drept”) crimele, ilegalitățile și...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ CAND AI LA CONDUCEREA UNITATII UN “PORCHOT”, POLITISTII LOCALI SUNT FUNCTIONARI PUBLICI DE “LUMEA A III-A”

Va prezentam in numerele trecute faptul ca, un milion de lei sunt necesari pentru cursurile de pregătire profesională ale funcționarilor...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ Sub ochii SRI Arad se furau banii Ministerului Justiției/ Hotii chiar sursele lor?/ Domnule director Hellvig, facem si noi ceva curatenie sau doar joc de glezne?

Judecatorul Nicoleta Lavinia Cotofana revine cu dezvaluiri senzationale privind implicarea SRI Arad a protejarea hotilor care furau Ministerul Justutiei. Cazul...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA SE IMPLICĂ ACTIV ÎN ELIMINAREA DIN MAGISTRATURĂ ȘI AVOCATURĂ A FALȘILOR JURIȘTI „EMIȘI” DE M.A.I. („ACOPERIȚII DIN JUSTIȚIE”)

Dacă la data de 11 august 2018 vă arătam, cu probe, că Donțu Mihai e „mare polițist judiciarist” și „mare...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Cei de la ANTIFA rad de se sprag de cat de cretini pot fi jurnalistii de propaganda romani care o dau inainte cu lamentarile

Cu zile inainte de protest am spus ca sunt anarhisti care vor sa provoace violente pe 10 august si sa...

Actualitate2 zile ago

Politicienii care aspiră la succes întreținând o stare de spirit care nu adună, ci dezbină, sunt din aceeasi tagmă cu golanii

Deputata PNL Adriana Săftoiu trage o concluzie amară după violențele din 10 august, de la mitingul diasporei, anume că a...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/BALADA PORCULUI MINCINOS, DREPTURILE POLITISTILOR LOCALI SI SECRETARA “GINGASA” A INSTITUTIEI

Pe zi ce trece, lucrurile o iau razna la Politia Locala Ploiesti, porcul mincinos se incurca in minciuni si datorita...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/ Un USR-ist din Marea Britanie avertiza inca de pe 1 august ca “aceste proteste nu vor fi pasnice”

“Buna Dimineata ! Am un mesaj : NU luati copii cu voi la protestele din 10-11 august!!Aceste proteste nu vor...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/DE CE M.A.I.-UL NU NE SPUNE PE CINE CERCETEAZĂ ÎN CAZUL „SINEȘTI”? CUMVA PENTRU A-L PROTEJA PE ȘEFUL IPJ IALOMIȚA, IVAN CRISTIAN? SAU PE „DIAMANTINUL” NEDELCU CĂTĂLIN?

Acum o săpătmână vă arătam că am început demersuri pentru a afla ce s-a întâmplat în urma declarațiilor publice ale...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/Bai anchetatorii, legea nu e la fel la Suceava si Ilfov?!

Directorul Direcției Silvice Suceava, in data de 31.07.2018, la volan, accidenteaza grav o fetita pe trecerea de pietoni. Copilul moare...

Top Articole Incisiv