Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/„ȚIGĂNIE SINDICALĂ” LA ȘEDINȚA DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ DESFĂȘURATĂ LA SEDIUL M.A.I. ÎN DATA DE 30.05.2018. SINDICATUL „DIAMANTUL” S-A FĂCUT, DIN NOU, „DE CACAO”.

Incisiv

Publicat

pe

 În data de 16 mai 2018 sindicatele din M.A.I. „se agitau” în spațiul public cu privire la modificarea Legii nr.360/2002  printr-o ordonanță de urgență.

Ulterior, în data de 22 mai 2018, Ziarul Incisiv de Prahova a transmis prin e-mail și a solicitat public ministrului M.A.I. și M.A.I. participarea reprezentanților ziarului la ședințele ce urmau a fi organizate (de dialog social și de transparență decizională) – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/22/exclusivreprezentantii-ilegali-ai-ministerului-afaceristilor-interni-sunt-disperati-sa-legitimeze-ilegalitatile-si-ilegalistii-cu-epoleti-din-m-si-politie-doar-pentru-aceia-ca/.

Proiectul de OUG a fost supus „dezbaterii sindicale” în ascuns, la sediul MAI, în data de 29 mai 2018, unde „jmecherașii sindicali” au bătut palma cu M.A.I.-ul obținând un aspect insignifiant: respectarea Deciziei Curții Constituționale nr.166/27 martie 2018 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.94 alin.(1) lit.n) din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici[1]. Spunem asta întrucât am solicitat, în scris, ca organizatorii să asigure prezența noastră și la „ședința de dialog social” din 29.05.2018, acolo unde, de regulă, se „fac blaturile”.

În data de 30 mai 2018, M.A.I.-ul ne-a convins că lucrează foarte bine cu falșii sindicaliști și pensionari M.A.I.: Surugiu și Coarnă (atașăm înregistrarea ședinței). Cei doi erau foarte porniți să se încheie cât mai repede ședința de transparență decizională … doar „treaba era aranjată de ieri”. Lincu Vasile – liderul sindical de la ProLex a susținut că s-a omis, din nou, problema chiriilor și a sprijinului privind construirea//cumpărarea unei locuințe proprietate, o dată în cariera polițiștilor. Coarnă și Surugiu, profund lezați că „se discută altceva” decât proiectul de oug mult dorit de M.A.I. (inițiativele ProLex au fost arătate și de Incisiv de Prahova atât în solicitarea din 22.05.2018 cât și în articolele noastre anterioare).

Nici oficialii M.A.I. nu erau prea încântați de faptul că se discutau „alte probleme” și totuși, atât de vechi…

De fapt, atât oficialii M.A.I.-ului cât și „pensionarii  reprezentativi” nu doreau să mai primească alți „vorbitori”. Au eludat propunerile ProLex despre care Lincu Vasile susținea că le-ar fi depus prin reprezentanți în ședința din 29.05.2018 (dacă și dl.Lincu și-a trimis pensionari MAI ca și „reprezentanți sindicali”, nu ne surprinde deloc atitudinea MAI-ului) dar și cele formulate și trimise prin e-mail de către Incisiv de Prahova în data de 22.05.2018.

„Interesantă” a fost poziția celor prezenți în sală („pensionarii reprezentativi” și oficialii M.A.I.) care susțineau că reprezentantul nostru, fiind „din partea presei” nu ar avea dreptul să susțină propuneri referitoare la modificările referitoare la proiectul de oug supus dezbaterii publice… că, cică, el nu „reprezentant sindical”/„profesional” al polițiștilor. O asemenea gogomănie evidențiază cât de încuiați sunt atât „sindicaliștii pensionari reprezentativi” cât și oficialii instituției: Legea privind transparența decizională nr.52/2003 nu are nicio treabă cu legea dialogului social nr.62/2011 pentru că sunt chestiuni distincte (Legea nr.52/2003 se aplică tuturor persoanelor din România iar legea nr.62/2011 se aplică doar angajatorilor și angajaților). Așa că, „puneți-vă cu burta pe carte”, stimabililor, să nu vă mai faceți de reușine în fața mass-mediei și a reprezentanților mass-mediei!

Cu toate acestea, reprezentantul nostru, Alexandru Firicel, a reușit să se impună în fața „pensionarilor reprezentativi”, a oficialilor M.A.I. și a susținut punctul nostru de vedere formulat și trimis la data de 22.05.2018. La final, reprezentantul nostru a solicitat reluarea proiectului de oug și transpunerea de modificări prin inițierea de către MAI a unui nou proiect, de data aceasta, de Lege. Coarnă „a sărit ca ars” invocând „necunoașterea Legii nr.24/2000” de către Alexandru Firicel… Reprezentantul nostru l-a trimis pe „vajnicul sindicalist” la studiul deciziei CCR nr.392/2014 (dar sunt și deciziile aceleiași Curți înregistrate sub nr.: 637/2015, 172 și 244/2016, 258/2017) unde, Curtea a statuat că Legea nr.360/2002 fiind o lege organizcă, trebuie: modificată, completată, abrogată tot prin Lege, în acord cu prevederile Constituției.

Din păcate, s-a văzut cu ochiul liber că pensionarii M.A.I. ce se erijează în sindicaliști reprezentativi „țin în frâu”: reformarea MAI-ului și Poliției, acordarea drepturilor de bun-simț  polițiștilor „din stradă” și „din frontieră” … lucru atât de mult dorit de reprezentanții acestei instituții și „pensionarii MAI- mari sindicaliști” ce se visează, deja, „parlamentari” https://www.news.ro/politic-intern/senatorul-psd-ecaterina-andronescu-evenimentul-prezentare-agendei-pro-romania-ponta-posibil-candidat-societate-progreseze-scotand-fata-analfabeti-politic-vrem-partid-baronetul-oprisanii-video-1924400428002018051718134996).

INREGISTRAREA INTEGRALA A SEDINTEI DE LA MAI:

„Sindicatul «Diamantul»” NU A AVUT REPREZENTANT! („Dacă tăceau, filozof rămâneau” – proverb popular românesc)

În jurul orei 1626, pe pagina oficială de Facebook a sindicatului a fost postată „tânguirea păscuțiană” cum că, cităm: Noi am crezut ca nu am fost invitati de minister, la dezbateri. Se pare ca a existat o invitatie, dar ministerul ne-a trimis-o eronat la o adresa de mail pe care noi nu o mai folosim de 10 ani. Cum or fi gasit-o chiar pe asta, intre mii de mailuri venite in ultimii ani de la petitii.sprdiamantul@yahoo.com? Din cauza acestei erori regretabile, SPRD nu a avut reprezentanti desemnati sa participe la dezbatere.”

Iar pe pagina Spr Diamantul văicăreala de pe „oficial” se transformă în victimizarea „sindicatului incomod”… să mori de râs, nu alta! Care „sindicat incomod”? Ăla condus de dezinteresați de pagina oficială de internet a angajatorului? Ăla condus de un președinte membru în 2 sindicate care e, de fapt, „marionetă păscuțiană” – un incompatibil obedient unui pensionar, care îi mai este și „angajat personal”? Mai bine recunoașteți că nu v-a interesat acest proiect de OUG și nu vă mai „dați de după gard”. Știm foarte bine că în ianuarie 2018 Păscuț a invocat că a pierdut o acțiune privind salarizarea o „eroare” de pe portalul instanței: în loc de „Diamantul” era scris „Diamantlu”… săracul Păscuț! Nu avea numărul dosarului de la instanță… dosarul depus la instanță și „nu avea cum să îl urmărească”. Bă băieți, nu mai vindeți legume grădinarului că, în curând, o să muriți de foame!

Așa că, mai lăsați bârfele și „gudureala pe lângă șeful” pe care le practicați cu “success” pe grupurile voastre secrete de pe Facebook și   apucați-vă de muncă sindicală calificată… asta, dacă știți ce e aia „muncă sindicală”.

Adică, Incisiv de Prahova poate formula observații pertinente pe marginea unui proiect de lege aflat în dezbatere publică  și poate trimite un reprezentant la ședința de transparență decizionalîă fiindcă a urmărit pagina oficială de internet a M.A.I.-ului (chiar și „neinvitat”) iar „ditamai sindicatul luptător pentru drepturile polițiștilor”, nu… Ha, ha, ha! Sunteți de tot râsul, stimați „sindicaliști diamantini”!

Întrebarea e: «voi, „diamanții”, ați făcut și transmis M.A.I.-ului propuneri pe marginea proiectului de oug?» Noi credem că nu … sau, chiar dacă ați scris acele propuneri, a uitat „persoana importantă” din sindicat să le trimită (după cum îi stă în caracter).

Așa că, dragi membrii ai SPR „Diamantul”, aveți aici dovada vie a dezinteresului „liderilor” dvs. care vă „mănâncă” degeaba banii din cotizațiile lunare cu care-i ghiftuiți!

În concluzie, ședința de „transparență” organizată de M.A.I. ne-a demonstrat, încă odată, fățărnicia oficialilor M.A.I. și a „reprezentativilor – mari pensionari M.A.I. și mari sindicaliști” în sensul că doresc o poliție cât mai umilă, servilă, timorată, cu polițiști aflați „sub papucul șefului” nicidecum al Legii.

Incisiv de Prahova se va implica activ și în parcursul ce îl va urma proiectul de OUG (dacă va fi continuat de MAI în actuala formă) căci, cu asemenea, „sindicaliști” precum pensionarii MAI din vârful unor sindicate sau „cioburile” ce se ascund în spatele unei pietre prețioase, România riscă să rămână fără bruma de poliție și de polițiști pe care o/îi mai are. (Ec Adrian Radu).

SOLICITARE

 

[1] 26. În prezenta cauză, în ceea ce priveşte scopul urmărit de legiuitor prin măsura criticată, Curtea reţine că acesta este unul legitim, suspendarea raportului de serviciu al funcționarului public, pe perioada cercetării disciplinare, fiind justificată de necesitatea protejării intereselor autorității/instituției publice implicate, dat fiind faptul că abaterile disciplinare pot influenţa negativ calitatea şi percepţia publică asupra serviciului public administrativ, scop circumscris atât stabilirii obiective a vinovăției funcţionarului public implicat, cât şi prevenirii unei conduite a funcționarului public, de natură a influența desfășurarea activității de cercetare disciplinară. În acest mod, suspendarea reprezintă în același timp o măsură adaptată scopului urmărit și capabilă în mod abstract să îndeplinească exigențele acestuia. Cât priveşte caracterul necesar, Curtea reţine că, dat fiind faptul că legiuitorul a reglementat, în acelaşi timp, şi obligația conducătorului autorității sau instituției publice de a interzice, pe perioada cercetării administrative, accesul funcţionarului public cercetat la documentele care pot influența cercetarea, sau, după caz, de a dispune mutarea funcționarului public în alt compartiment sau structură administrativă, suspendarea de drept a raportului de serviciu nu mai apare ca fiind o măsură necesară atingerii scopului menţionat. În ceea ce privește caracterul proporțional al acesteia, din persectiva realizării unui just echilibru între interesele şi drepturile în concurs, Curtea reţine că, de vreme ce scopul legiuitorului, constând în prevenirea consecințelor negative a unei conduite a funcționarului public, de natură a influența desfășurarea activității de cercetare disciplinară, este atins prin reglementarea regulilor procedurale instituite prin art.77 alin.(7) din actul normativ criticat, măsura suspendării de drept a raportului de serviciu apare ca fiind excesivă, lipsită de obiectivitate și temeinicie, ducând la ruperea justului echilibru care trebuie să existe între drepturile și interesele în concurs, respectiv interesul autorității/instituției publice de lua măsurile necesare unei bune desfășurări a cercetării administrativă disciplinară, în condiţii de obiectivitate, pe de o parte, şi dreptul la muncă al funcţionarului public implicat, pe de altă parte. 27. De asemenea, având în vedere dispoziţiile imperative cuprinse în art.77 alin.(7) din Legea nr.188/1999, aplicarea în acelaşi timp şi a suspendării raportului de serviciu apare cu atât mai mult ca o măsură excesivă, cu cât, potrivit art.77 alin.(5) din Legea nr.188/1999, măsura suspendării se poate extinde pe toată durata cercetării disciplinare, respectiv cel mult un an de la data sesizării comisiei de disciplină. Prin urmare, prevederile legale criticate încalcă protecţia constituţională a dreptului de muncă, reglementată de art.41 alin.(1) din Legea fundamentală.

Actualitate

Cum sa alegi zgarda perfecta pentru cainele tau

Publicat

pe

De

Daca mergeti intr-un petshop, la raionul cu zgarzi pentru caini, sau cautati o zgarda intr-un magazin online, este posibil sa fiti coplesiti de toate modelele disponibile. Diferite culori, materiale, latimi si design-uri va vor coplesi rapid, ajungand sa va intrebati care este cel mai bun model de zgarda pentru cainele tau.

Din pacate, multi proprietari de animale de companie fac aceleasi greseli cand vine vorba despre alegerea zgarzii cainelui, pur si simplu pentru ca nu sunt constienti de importanta ei, de dimensiunea corespunzatoare si de folosirea ei astfel incat sa nu ranesti cainele.

Va oferim un mic ghid pentru a ajuta sa alegeti mai usor atunci cand mergeti sa cumparati o zgarda pentru caini din petshop.

  1. Dimensiunea zgarzii

Inainte de a incepe sa cautati o zgarda pentru cainele vostru este important sa stiti care este marimea gatului cainelui. Cel mai simplu mod de a masura dimensiunea gatului cainelui este cu un centimetru de croitorie sau cu o ruleta. Luati centimetrul si infasurati-l in jurul gatului cainelui dvs. intre urechi si clavicula, unde va fi prinsa zgarda. Adaugati 5 cm la aceasta masuratoare si aveti dimensiunea gatului cainelui.

Ideea este ca atunci cand ii puneti cainelui zgarda, sa aveti loc sa bagati doua degete sub ea. In felul acesta zgarda va fi suficient de stransa incat sa nu iasa de pe capul cainelui, dar nici nu va exista riscul de a se strangula cu ea.

  1. Tipuri de zgarzi

Cand alegeti tipul zgarzii pentru cainele dvs., luati in considerare nevoile cainelui dvs. si activitatile sale zilnice. Poate doriti sa aveti cateva tipuri diferite de zgarzi pentru diverse utilizari.

Zgarzi standard

Acestea sunt in general realizate din material textil sau din nailon ori piele, si sunt dotate cu catarame din plastic sau metal. Astfel de zgarzi sunt usor de pus si de dat jos si sunt moderne.

Zgarda martingale

Este un tip special, care combina  lesa standard cu o zgarda semistrangulanta. In general sunt realizate jumatate din material textil si cealalta jumatate din lant, permitand lesei sa se stranga atunci cand cainele incepe sa traga. Este utila in timpul dresajului si in cazul cainilor, care au tendinta de a trage in lesa, pentru a corecta acest comportament nedorit. Acest tip de lesa poate fi daunatoare cainelui daca nu este utilizat in mod corespunzator.

Zgarda reflectorizanta

Sunt ideale atunci cand obisnuiesti sa iti plimbi cainele dimineata devreme si seara, atunci cand este intuneric. Astfel de zgarzi prezinta fie lumini simple, fie lumini intermitente, astfel incat autoturismele si ceilalti pietoni va vor putea vedea clar cainele atunci cand va aflati la plimbare. Multe zgarzi includ benzi de siguranta reflectorizante.

Citeste in continuare

Actualitate

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Incisiv

Publicat

pe

De

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta din mai multe motive. Cel dintâi este evident comoditatea deja proverbială a președintelui nostru. În al doilea rând, s-ar putea trezi cu dosar la CNCD pe motiv de discriminare.     L-ar para Florea ca a fost discriminata in raport de Felix Banila, numit la șefia DIICOT desi nu a dat pe spate CSM dar mai ales în raport de doamna Kovesi numita de 2 ori cu aviz negativ: în 2009 la Parchetul General și în 2013 la DNA. Iar în ce-o priveste pe doamna procuror A. Florea supararea CSM-ilor ar putea avea si o alta explicatie decât analiza profesionalismului doamnei. ADINA Florea a condamnat, atitudine fireasca, Protocoalele secrete iar printre membrii Secției de procurori a CSM exista oameni care nu doar au lucrat pe Protocol dar au si amiciții stranse cu ofițeri SRI care întâmplător sau nu au lucrat pe Justitie. Astăzi dam primul nume: procurorul Cristian Ban si un colonel SRI, care a lucrat o perioadă lungă la Direcția „A”. GHICITI cine e colonelul?

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Incisiv

Publicat

pe

De

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la lumină căci publicația Incomod a titrat în data de 15.10.2018 articolul: „ Dosarul în care OMV Petrom a fost condamnată pentru decesul unui copil de 9 ani se rejudecă” în care se evidențiază nepăsarea gigantului petrolier când vine vorba de viețile oamenilor. (https://www.ziarulincomod.ro/dosarul-care-omv-petrom-fost-condamnata-pentru-decesul-unui-copil-de-9-ani-se-rejudeca/).

Faptul că „apărătorii mediului” din Prahova și localitatea Băicoi indică în fals societatea Vitalia ca fiind „unicul distrugător al mediului și aerului” din această localitate prahoveană este contrazis atât de Curtea de Apel Prahova și Ministerul Public cât și de măsurătorile Asociației de Protecție a Mediului Prahova… căci „intermitențele de hidrogen sulfurat” eliberate în atmosferă provin de la activitatea petrolieră nu de la gunoi. doar gunoiul miroase constant nu intermitent („e la mintea cocoșului”).

      Aceiași „apărători ai mediului” din Orașul Băicoi nu suflă o vorbă despre faptul că, oriunde ar fi amplasat laboratorul Asociației pentru Protecția Mediului acesta nu înregistrează sursa/sursele ci doar calitatea aerului/mediului. Ori, în Valea lui Dan (ca dealtfel în toată zona localității Băicoi) activitatea petrolieră este foarte intensă iar hidrogenul sulfurat colectat dacă nu este eliminat poate provoca explozii. Cât despre vechea groapă de gunoi neecologizată, nimeni nu mai zice nimic… ce dacă acolo însă se aruncă, la liber, deșeuri și se infiltrează în solul și apa localității? Ce dacă infiltrațiile și mizeria ce se scurge din vechea groapă de gunoi ajunge și pe terenul societății Vitalia ș.a.m.d.? Îi interesează cumva pe acești „apărători ai mediului” aceste aspecte „irelevante”? Bineînțeles că nu! Ei au primit ordin să „dea cu piatra” în societatea Vitalia ca să ascundă gravele încălcări de la normele de mediu provocate de OMV Petrom și responsabilii cu ecologizarea vechii gropi de gunoi (Primărtia Orașului Băicoi în principal). În termenii prevăzuți de lege, acest tip de indivizi sunt prevăzuți ca și: instigatori și complici.

De fapt, cei de la Eco Natura sunt cunoscuți în județul Prahova: „de profesie reclamangii”, ce mențin o stare de tensiune artificială și instigă cetățenii „să vadă ce vor ei” nicidecum ceea ce se întâmplă cu adevărat: poluarea provine de la vechea groapă de gunoi și de la activitatea petrolieră intensă (în principal). Oare cât or primi ăștia de la Eco Natura pentru dezinformările publice care le fac? Cine îi sponsorizează pe acești „bieți ecologiști”? Încă nu știm fiindcă și ei, Primăria Băicoi dar și OMV Petrom refuză cu abnegație să ne răspundă la solicitări. Cu așa „ecologiști”, „primar” și gigant petrolier „corecți” care refuză să răspundă la solicitări (încălcarea Legii), este evident că „ascund mizeria sub preș”…

Atunci când „ai bani cu nemiluita” (precum giganții petrolieri) îți permiți: să mușamalizezi orice faptă, coruperea unor angajați din autoritățile și instituțiile publice care să asculte ordinele „omului cu bani”, să manipulezi opinia publică prin „montarea” unor falși ecologiști și aleși avari după „fonduri bănești pentru campania electorală ce se apropie cu pași repezi”…

Vom reveni cu amănunte…(Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/I.P.J. NEAMȚ RECUNOAȘTE CĂ DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ȘI LEGEA NU SE APLICĂ ÎN ACEASTĂ ENTITATE PUBLICĂ!

Dacă ieri v-am arătat că IPJ Olt își recunoaște vina de a nu respecta Decizia Curții Constituționale a României și...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/SĂ TE FEREASCĂ DUMNEZEU DE „SPRIJINUL” CELOR DE LA SINDICATUL POLIȚIȘTILOR DIAMANTUL!

Pe pagina de FaceBook a celor de la „sindicatul” Diamantul a fost postată „susținerea” lor pentru polițistul sibian Marian Răduinea,...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/„ILUMINAȚII CU EPOLEȚI” DIN APARATUL CENTRAL AL M.A.I. DAU CU STÂNGUL ÎN DREPTUL ATUNCI CÂND ÎNCALCĂ LEGEA! SUSȚIN CĂ „NU ÎNȚELEG!”

Am tot observat că în instituțiile și autoritățile publice (cu precădere cele de apărare, ordine publică și justiție) se folosește...

Actualitate5 ore ago

Bun venit in lumea nebunilor

Un barbat a spus ca e femeie si a concurat la o cursa de ciclism femenin unde, evident, a castigat....

Actualitate5 ore ago

EXPLOZIV/Noul Ciolos!/Pe el il vrea Klaus premier!

Iata ca seful statului incepe sa semene tot mai mult cu un Gigi Becali al politicii, care baga batul discordiei...

Actualitate2 zile ago

EDITORIAL/Tudorel Toader- devoalat?

Pana mai zilele trecute domnul ministru al justiției, Tudorel Toader a fost o icoană pentru toate televiziunile si mai toți...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/INTERVIU EXPLOZIV CU EXCELENTA SA, VALERY I. KUZMIN, AMBASADORUL EXTRAORDINAR ŞI PLENIPOTENŢIAR AL FEDERAŢIEI RUSE ÎN ROMÂNIA/Интервью для газеты «Inсisiv de Prahova»

Excelența voastră, în contextul aniversării celor 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și România, cum...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL X – PRIMARUL „ECOLOGIST”)

Cel puțin odată la 4 ani suntem chemați la urne pentru a vota candidatul sau partidul care ne minte mai...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA ÎNCEPE O CAMPANIE A DEZVĂLUIRILOR DIN LUMEA INTERLOPĂ IALOMIȚEAN/ M.A.I. ȘI I.G.P.R. ȘTIU ȘI NU FAC ABSOLUT NIMIC! (EPISODUL I)

În data de 01.07.2014, procurorul Andrieș Andrei din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni întocmea Rechizitoriul în Dosarul nr.2347/P/2013...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Cum s-a dat de gol rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI) că ține legătura cu SRI

Pe data de 03.10.2018 rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI), Coloja Pascu Mihai, a fost chemat cu mandat de aducere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/I.P.J. OLT RECUNOAȘTE: „DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ALE ROMÂNIEI ȘI LEGEA SUNT FACULTATIVE!”

În primul rând dorim să felicităm conducerea IPJ Olt pentru că a răspuns cu celeritate solicitării noastre dar și pentru...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Procurorii D.N.A pun presiune pe Sebastian Vladescu/Te lepezi de Tariceanu?

Iata ca tocmai cand se parea ca presedintele Senatului isi suise in buna masura sacii in caruta candidaturii ”unice” la...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/SINDICATUL POLIȚIȘTILOR „DIAMANTUL-VALAHIA” SESIZEAZĂ PROASTA ORGANIZARE A EXERCIȚIULUI „SECRET” MODEEX 2018

Secretomania din M.A.I. a condus și conduce nu doar la încălcarea Legii ci la grave disfuncționalități instituționale. Aceste derapaje, ilegalități,...

Top Articole Incisiv