Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/„ȚIGĂNIE SINDICALĂ” LA ȘEDINȚA DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ DESFĂȘURATĂ LA SEDIUL M.A.I. ÎN DATA DE 30.05.2018. SINDICATUL „DIAMANTUL” S-A FĂCUT, DIN NOU, „DE CACAO”.

Incisiv

Publicat

pe

 În data de 16 mai 2018 sindicatele din M.A.I. „se agitau” în spațiul public cu privire la modificarea Legii nr.360/2002  printr-o ordonanță de urgență.

Ulterior, în data de 22 mai 2018, Ziarul Incisiv de Prahova a transmis prin e-mail și a solicitat public ministrului M.A.I. și M.A.I. participarea reprezentanților ziarului la ședințele ce urmau a fi organizate (de dialog social și de transparență decizională) – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/22/exclusivreprezentantii-ilegali-ai-ministerului-afaceristilor-interni-sunt-disperati-sa-legitimeze-ilegalitatile-si-ilegalistii-cu-epoleti-din-m-si-politie-doar-pentru-aceia-ca/.

Proiectul de OUG a fost supus „dezbaterii sindicale” în ascuns, la sediul MAI, în data de 29 mai 2018, unde „jmecherașii sindicali” au bătut palma cu M.A.I.-ul obținând un aspect insignifiant: respectarea Deciziei Curții Constituționale nr.166/27 martie 2018 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.94 alin.(1) lit.n) din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici[1]. Spunem asta întrucât am solicitat, în scris, ca organizatorii să asigure prezența noastră și la „ședința de dialog social” din 29.05.2018, acolo unde, de regulă, se „fac blaturile”.

În data de 30 mai 2018, M.A.I.-ul ne-a convins că lucrează foarte bine cu falșii sindicaliști și pensionari M.A.I.: Surugiu și Coarnă (atașăm înregistrarea ședinței). Cei doi erau foarte porniți să se încheie cât mai repede ședința de transparență decizională … doar „treaba era aranjată de ieri”. Lincu Vasile – liderul sindical de la ProLex a susținut că s-a omis, din nou, problema chiriilor și a sprijinului privind construirea//cumpărarea unei locuințe proprietate, o dată în cariera polițiștilor. Coarnă și Surugiu, profund lezați că „se discută altceva” decât proiectul de oug mult dorit de M.A.I. (inițiativele ProLex au fost arătate și de Incisiv de Prahova atât în solicitarea din 22.05.2018 cât și în articolele noastre anterioare).

Nici oficialii M.A.I. nu erau prea încântați de faptul că se discutau „alte probleme” și totuși, atât de vechi…

De fapt, atât oficialii M.A.I.-ului cât și „pensionarii  reprezentativi” nu doreau să mai primească alți „vorbitori”. Au eludat propunerile ProLex despre care Lincu Vasile susținea că le-ar fi depus prin reprezentanți în ședința din 29.05.2018 (dacă și dl.Lincu și-a trimis pensionari MAI ca și „reprezentanți sindicali”, nu ne surprinde deloc atitudinea MAI-ului) dar și cele formulate și trimise prin e-mail de către Incisiv de Prahova în data de 22.05.2018.

„Interesantă” a fost poziția celor prezenți în sală („pensionarii reprezentativi” și oficialii M.A.I.) care susțineau că reprezentantul nostru, fiind „din partea presei” nu ar avea dreptul să susțină propuneri referitoare la modificările referitoare la proiectul de oug supus dezbaterii publice… că, cică, el nu „reprezentant sindical”/„profesional” al polițiștilor. O asemenea gogomănie evidențiază cât de încuiați sunt atât „sindicaliștii pensionari reprezentativi” cât și oficialii instituției: Legea privind transparența decizională nr.52/2003 nu are nicio treabă cu legea dialogului social nr.62/2011 pentru că sunt chestiuni distincte (Legea nr.52/2003 se aplică tuturor persoanelor din România iar legea nr.62/2011 se aplică doar angajatorilor și angajaților). Așa că, „puneți-vă cu burta pe carte”, stimabililor, să nu vă mai faceți de reușine în fața mass-mediei și a reprezentanților mass-mediei!

Cu toate acestea, reprezentantul nostru, Alexandru Firicel, a reușit să se impună în fața „pensionarilor reprezentativi”, a oficialilor M.A.I. și a susținut punctul nostru de vedere formulat și trimis la data de 22.05.2018. La final, reprezentantul nostru a solicitat reluarea proiectului de oug și transpunerea de modificări prin inițierea de către MAI a unui nou proiect, de data aceasta, de Lege. Coarnă „a sărit ca ars” invocând „necunoașterea Legii nr.24/2000” de către Alexandru Firicel… Reprezentantul nostru l-a trimis pe „vajnicul sindicalist” la studiul deciziei CCR nr.392/2014 (dar sunt și deciziile aceleiași Curți înregistrate sub nr.: 637/2015, 172 și 244/2016, 258/2017) unde, Curtea a statuat că Legea nr.360/2002 fiind o lege organizcă, trebuie: modificată, completată, abrogată tot prin Lege, în acord cu prevederile Constituției.

Din păcate, s-a văzut cu ochiul liber că pensionarii M.A.I. ce se erijează în sindicaliști reprezentativi „țin în frâu”: reformarea MAI-ului și Poliției, acordarea drepturilor de bun-simț  polițiștilor „din stradă” și „din frontieră” … lucru atât de mult dorit de reprezentanții acestei instituții și „pensionarii MAI- mari sindicaliști” ce se visează, deja, „parlamentari” https://www.news.ro/politic-intern/senatorul-psd-ecaterina-andronescu-evenimentul-prezentare-agendei-pro-romania-ponta-posibil-candidat-societate-progreseze-scotand-fata-analfabeti-politic-vrem-partid-baronetul-oprisanii-video-1924400428002018051718134996).

INREGISTRAREA INTEGRALA A SEDINTEI DE LA MAI:

„Sindicatul «Diamantul»” NU A AVUT REPREZENTANT! („Dacă tăceau, filozof rămâneau” – proverb popular românesc)

În jurul orei 1626, pe pagina oficială de Facebook a sindicatului a fost postată „tânguirea păscuțiană” cum că, cităm: Noi am crezut ca nu am fost invitati de minister, la dezbateri. Se pare ca a existat o invitatie, dar ministerul ne-a trimis-o eronat la o adresa de mail pe care noi nu o mai folosim de 10 ani. Cum or fi gasit-o chiar pe asta, intre mii de mailuri venite in ultimii ani de la petitii.sprdiamantul@yahoo.com? Din cauza acestei erori regretabile, SPRD nu a avut reprezentanti desemnati sa participe la dezbatere.”

Iar pe pagina Spr Diamantul văicăreala de pe „oficial” se transformă în victimizarea „sindicatului incomod”… să mori de râs, nu alta! Care „sindicat incomod”? Ăla condus de dezinteresați de pagina oficială de internet a angajatorului? Ăla condus de un președinte membru în 2 sindicate care e, de fapt, „marionetă păscuțiană” – un incompatibil obedient unui pensionar, care îi mai este și „angajat personal”? Mai bine recunoașteți că nu v-a interesat acest proiect de OUG și nu vă mai „dați de după gard”. Știm foarte bine că în ianuarie 2018 Păscuț a invocat că a pierdut o acțiune privind salarizarea o „eroare” de pe portalul instanței: în loc de „Diamantul” era scris „Diamantlu”… săracul Păscuț! Nu avea numărul dosarului de la instanță… dosarul depus la instanță și „nu avea cum să îl urmărească”. Bă băieți, nu mai vindeți legume grădinarului că, în curând, o să muriți de foame!

Așa că, mai lăsați bârfele și „gudureala pe lângă șeful” pe care le practicați cu “success” pe grupurile voastre secrete de pe Facebook și   apucați-vă de muncă sindicală calificată… asta, dacă știți ce e aia „muncă sindicală”.

Adică, Incisiv de Prahova poate formula observații pertinente pe marginea unui proiect de lege aflat în dezbatere publică  și poate trimite un reprezentant la ședința de transparență decizionalîă fiindcă a urmărit pagina oficială de internet a M.A.I.-ului (chiar și „neinvitat”) iar „ditamai sindicatul luptător pentru drepturile polițiștilor”, nu… Ha, ha, ha! Sunteți de tot râsul, stimați „sindicaliști diamantini”!

Întrebarea e: «voi, „diamanții”, ați făcut și transmis M.A.I.-ului propuneri pe marginea proiectului de oug?» Noi credem că nu … sau, chiar dacă ați scris acele propuneri, a uitat „persoana importantă” din sindicat să le trimită (după cum îi stă în caracter).

Așa că, dragi membrii ai SPR „Diamantul”, aveți aici dovada vie a dezinteresului „liderilor” dvs. care vă „mănâncă” degeaba banii din cotizațiile lunare cu care-i ghiftuiți!

În concluzie, ședința de „transparență” organizată de M.A.I. ne-a demonstrat, încă odată, fățărnicia oficialilor M.A.I. și a „reprezentativilor – mari pensionari M.A.I. și mari sindicaliști” în sensul că doresc o poliție cât mai umilă, servilă, timorată, cu polițiști aflați „sub papucul șefului” nicidecum al Legii.

Incisiv de Prahova se va implica activ și în parcursul ce îl va urma proiectul de OUG (dacă va fi continuat de MAI în actuala formă) căci, cu asemenea, „sindicaliști” precum pensionarii MAI din vârful unor sindicate sau „cioburile” ce se ascund în spatele unei pietre prețioase, România riscă să rămână fără bruma de poliție și de polițiști pe care o/îi mai are. (Ec Adrian Radu).

SOLICITARE

 

[1] 26. În prezenta cauză, în ceea ce priveşte scopul urmărit de legiuitor prin măsura criticată, Curtea reţine că acesta este unul legitim, suspendarea raportului de serviciu al funcționarului public, pe perioada cercetării disciplinare, fiind justificată de necesitatea protejării intereselor autorității/instituției publice implicate, dat fiind faptul că abaterile disciplinare pot influenţa negativ calitatea şi percepţia publică asupra serviciului public administrativ, scop circumscris atât stabilirii obiective a vinovăției funcţionarului public implicat, cât şi prevenirii unei conduite a funcționarului public, de natură a influența desfășurarea activității de cercetare disciplinară. În acest mod, suspendarea reprezintă în același timp o măsură adaptată scopului urmărit și capabilă în mod abstract să îndeplinească exigențele acestuia. Cât priveşte caracterul necesar, Curtea reţine că, dat fiind faptul că legiuitorul a reglementat, în acelaşi timp, şi obligația conducătorului autorității sau instituției publice de a interzice, pe perioada cercetării administrative, accesul funcţionarului public cercetat la documentele care pot influența cercetarea, sau, după caz, de a dispune mutarea funcționarului public în alt compartiment sau structură administrativă, suspendarea de drept a raportului de serviciu nu mai apare ca fiind o măsură necesară atingerii scopului menţionat. În ceea ce privește caracterul proporțional al acesteia, din persectiva realizării unui just echilibru între interesele şi drepturile în concurs, Curtea reţine că, de vreme ce scopul legiuitorului, constând în prevenirea consecințelor negative a unei conduite a funcționarului public, de natură a influența desfășurarea activității de cercetare disciplinară, este atins prin reglementarea regulilor procedurale instituite prin art.77 alin.(7) din actul normativ criticat, măsura suspendării de drept a raportului de serviciu apare ca fiind excesivă, lipsită de obiectivitate și temeinicie, ducând la ruperea justului echilibru care trebuie să existe între drepturile și interesele în concurs, respectiv interesul autorității/instituției publice de lua măsurile necesare unei bune desfășurări a cercetării administrativă disciplinară, în condiţii de obiectivitate, pe de o parte, şi dreptul la muncă al funcţionarului public implicat, pe de altă parte. 27. De asemenea, având în vedere dispoziţiile imperative cuprinse în art.77 alin.(7) din Legea nr.188/1999, aplicarea în acelaşi timp şi a suspendării raportului de serviciu apare cu atât mai mult ca o măsură excesivă, cu cât, potrivit art.77 alin.(5) din Legea nr.188/1999, măsura suspendării se poate extinde pe toată durata cercetării disciplinare, respectiv cel mult un an de la data sesizării comisiei de disciplină. Prin urmare, prevederile legale criticate încalcă protecţia constituţională a dreptului de muncă, reglementată de art.41 alin.(1) din Legea fundamentală.

Actualitate

Campanii si domenii de activitate care se pot promova cu ajutorul flyerelor. Solutii eficiente in sezonul de reduceri

Publicat

pe

De

Sezonul reducerilor este in plina desfasurare, iar flyerele, ca materiale promotionale, sunt utilizate la scara larga pentru ca informatiile referitoare la promotii si reduceri sa ajunga cat mai repede catre publicul targetat.

Spre deosebire de pliante, un set de flyere se poate dovedi mult mai eficient si convingator in conditiile unei competitii acerbe si deschise in toate sectoarele de activitate. Desi fluturasii publicitari se pot utiliza, teoretic, de catre orice companie, indiferent de sectorul de business in care activeaza sau de natura campaniei pe care o implementeaza, acestia sunt mult mai utili in campaniile de informare prin intermediul carora doresti sa transmit mesaje de impact.

Stabilirea strategiei de marketing este influentata, in primul rand, de volumul de incasari planificat, dar si de numarul de posibili clienti pe care doresti sa ii atragi si sa ii fidelizezi.


Asadar, iata cateva exemple sugestive de situatii in care cel mai eficient ar fi sa apelezi la flyere:


Informarea privind reducerile de sezon


In cazul ofertelor din sezonul de reducere, cum ar fi cel din perioada sarbatorilor, promovarea prin flyere este cea mai indicata. Cu un puternic impact, mesajul va ajunge direct la viitorul comparator. In plus, timpul alocat parcurgerii textului este unul destul de scurt.

Finisajele, graficele si alte imagini ilustrative care au legatura cu tematica campaniei vor avea o capacitate crescuta de a capta atentia trecatorilor.


Campania pentru un singur produs


Atunci cand doresti sa promovezi o reducere sau o oferta de sezon pentru un produs specific, publicitatea prin flyere este si sugestia specialistilor in materiale publicitare. Mici, flexibile si usor de distribuit, fluturasii publicitari ajung rapid in mainile tracatorilor, care pot decide in mai putin de un minut sa achizitioneze produsul respectiv. In plus, acestia vor parcurge textul intr-o maniera rapida, fara a intampina dificultati si a renunta la parcurgerea in intregime a continutului.


Campanii de Craciun


Ce poate fi mai atractiv pentru clienti decat produsele si reducerile de Craciun? Sarbatoarea Craciunului ofera, asadar, prilej de bucurie si o dorinta arzatoare de a achizitiona ceva nou. Asadar, cand oferi cuiva un flyer, poti sa stii ca in doar 5 secunde, privirea sa va fi atintita catre continutul acestuia. Asadar, cu putina atentie si interes poti demonstra ca detii o mare putere de persuasiune!

In concluzie, dupa ce ai atras atentia cu titlul, mai departe te vei ocupa de inserarea detaliilor de interes pentru clienti. Beneficiile, castigurile financiare sau un voucher de cumparaturi aditional sunt elemente care, asa cum se zice, au mare “lipici” la public.

La final, nu uita de actiune, de indemnarea cumparatorilor se aleaga produsele tale. Deci, un “call to action”, este, asadar, elementul surpriza pe care orice viitor cumparator ar trebui sa il regaseasca intr-un flyer, indiferent de modelul si natura acestuia ori a campaniei.


Campania noilor produse aflate in stocul magazinelor


Detii un magazin fizic sau chiar unul online? Chiar daca publicitatea online a capatat amploare in ultimii ani, totusi, metodele de informare traditionale nu trebuie nici ele trecute cu vederea! Asa ca, daca tocmai ai introdus un nou produs in stocul magazinului tau, este cazul sa il faci cunoscut si oamenilor care poate nu au acces rapid la tehnologie. Doar in felul acesta vei reusi, iar investitia intr-un set de flyere se poate dovedi, in timp, o investitie profitabila!

Citeste in continuare

Actualitate

Unde lasam masina cand plecam spre aeroport?

Publicat

pe

parcare-otopeni-parcare-aeroport

Sarbatorile de iarna isi fac prezenta si noi suntem pregatiti oricand sa plecam spre o bine meritata vacanta. Multi dintre noi am planuit din timp un concediu alaturi de cei dragi fie in Romania fie undeva in strainatate.

Suntem gata sa ne bucuram de tot ce ne aduce Craciunul si Anul Nou. De la locul in care mergem, activitatile pe care le vom face, cadourile pe care vom luam la felul cum ajungem la destinatiile dorite.

Multi dintre noi suntem fermecati de tot ce ne va aduce concediul de sarbatori incat uitam anumite aspecte importante.

Cu ce mijloc de transport alegem sa ne facem calatoria?

Mergem cu masina personala in alta tara, luam avionul sau autocarul?

In aceasta perioada multe persoane prefera sa plece in strainatate cu avionul. Este o optiune excelenta pana la urma, stim exact cand vom ajunge si totul la un pret destul de avantajos.

Spre aeroport ar fi indicat sa alegem sa mergem cu masina personala pentru ca avem o serie de avantaje evidente.

Suntem siguri pe masina personala ca ne putem cate bagaje dorim, nu avem probleme ca deranjam pe cineva apropiat in miez de noapte pentru a ne duce spre aeroport si stim ca si la intoarcere ne putem baza pe ceva sigur.

A lasa masina intr-o parcare pe termen lung a a devenit o optiune destul de populara pentru cei care pleaca spre aeroport. De ce? O parcare in Otopeni aduce numeroase avantaje celui care alege aceasta optiune.

De la un pret avantajos pentru o parcare aeroport Otopeni la paza masinii tale 24/24. Cum sa nu iti faci o vacanta linistita cand masina ta este intr-un loc special amenajat si apropare de aeroport. Plus ca tu ajungi in mai putin de 3 minute la aeroport gratuit?

In plus nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai facut din timp rezervarea. Daca incerci la Aero Parking Otopeni, sunt disponibili 24/24 pentru rezervare. Mai ales ca ii poti contacta telefonic sau sa faci rezervarea online la un pret excelent.

Cand te vei intoarce vei constata cat de putin ai platit pentru aceasta parcare in Otopeni chiar daca ai plecat si 30 de zile.

In plus, stii ca aceste parcari au transportul de la aeroport la parcare, gratuit, si tot la fel de rapid.

Cu astfel de avantaje cand mergem in vacante, nu este de mirare ca vrem sa plecam cat mai repede cu cei dragi si sa ne facem amintiri de neuitat.

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

Incisiv

Publicat

pe

De

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici un caz de agresiune in aceste unitati.

Acum cca 2 saptamani de zile, politistii locali de la Ordine Publica au organizat o actiune in curtea scolilor cat si in apropierea acestora pentru a sanctiona contraventional persoanele care fumeaza in incinta unitatilor de invatamant.

Cu aceasta ocazie au fost sanctionati atat elevi cat si persoane care fumau in incinta unitatilor pe care acestia le detin in protocol.

Tot cu aceasta ocazie, politistii locali au sanctionat o persoana care fuma in curtea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti.

Totodata, au surprins-o fumand si pe directoarea generala– RĂDULESCU RODICA.

Politistii locali in mod finut au atentionat-o ca nu este normal cum procedeaza si nu i-au aplicat nicio sanctiune.

Ranita in orgoliul propiu, RĂDULESCU RODICA considerand Colegiul de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti ca pe propia mosie a interzis accesul politistilor locali atat in curtea institutiei cat si in interior inpiedicand in fapt desfasurarea atributiilor de serviciu al acestora conform protocolului. Oare Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova ce parere are?

Cu aceasta ocazie felicitam politistii locali pentru masurile luate si ii asiguram de sprijinul nostru. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate21 de ore ago

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/Camelia Bogdan un personaj de te iei cu mâinile de cap/Cum funcționa Protocolul Inspecției Judiciare cu SRI

A dezvăluit în seara aceasta A3 niste informatii despre celebra deja Camelia Bogdan, unica si prin cele două excluderi consecutive...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/UNA DINTRE PRACTICANTELE PROSTITUTIEI DIN APARATUL CENTRAL AL MINISTERULUI AFACERISTILOR INTERNI: BOROVINA ALINA FLORENTINA

În anul 2017 presa națională a adus la cunoștința opiniei publice ca Ministerul Afacerilor Interne a angajat persoane certate cu...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE ISI PROTEJEAZA ILEGALISTII AVANSATI DE ZIUA NATIONALA

In data de 10.12.2018 solicitam public instituțiilor de ordine și siguranță publică sa ne puna la dispozitie documentele care au...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/BANCPOST S.A. – BANCA CARE CONTINUA SA ISI FURE CLIENTII, INCLUSIV PRIN INCALCAREA DECIZIILOR INSTANTELOR DE JUDECATA

​BancPost a fost una din figurile emblematice ale peisajului bancar local. A fost înființată în 1991 prin HG, a avut...

Actualitate1 zi ago

Carmen Iohannis are un singur glont pe teava. Si e disperata sa-l pastreze

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Președintele Klaus Iohannis începe să aibă probleme serioase de imagine după refuzul de...

Actualitate1 zi ago

Bideul Primei Doamne

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu...

Actualitate1 zi ago

Pacaliciul Macron a spus ieri ca va decreta in Franta stare de urgenta economica si sociala dupa protestele cu vestele galbene

Din 2015 pana la 1 noiembrie 2017 Franta fusese in stare de urgenta dupa atentatele de la 13 noiembrie 2015....

Actualitate2 zile ago

OPINIE/Iohannis făcut din interior

Devine tot mai limpede că cei care l-au făcut presedinte pe Iohannis nu vor un al doilea mandat pentru acesta...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Judecatoarea Nicoleta Lavinia Cotofana a ingenunchiat Inspecția Judiciară

Mazilita de Inspecția Judiciară pentru a salva niste judecatori infractori, unul presedinte de instanta, judecatoarea Lavinia Cotofana punând legea deasupra...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/CIRC, ABUZURI SI PRAF IN OCHII PLOIESTENILOR MARCA ADRIAN DOBRE – PRIMAR PNL& ADRIAN VAIDA-INCA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (II)

Sfarsitul de saptamana a fost marcat de actiuni de amploare de control ale Politiei Locale Ploiesti la operatorul de salubritate...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Iohannis, trecut pe ”blacklist”/Tariceanu si-a tras grupare in SRI!

Poate fi stirea momentului in politica si nu doar! Una dintre gruparile care bantuiau in ultima vreme prin Serviciul Roman...

Actualitate2 zile ago

MITING PENTRU DREPTURILE POLITISTILOR LA IPJ IALOMITA. GARGARAGII FEISBUCALI IN SALARIZARE DE LA SINDICATUL „DIAMANTUL”, AU LIPSIT!

În România moderna munca de politie a ajuns bagatelizata si nerecunoscut chiar de către managerii incompetenți si inculți dar impopotonati...

Actualitate2 zile ago

Radu Teodor Soviani: Inspectorului judiciar Dantes Marcoici pare să ,,îi fi sărit siguranța”

Cunoscutul ziarist Radu Teodor Soviani vine cu precizari dupa articolul nostru: “In curand, voi publica si episodul V al cazului...

Actualitate2 zile ago

MODIFICARILE MANAGERIALE DE LA POLITIA CAPITALEI: VIN AI NOSTRII, PLEAC’ AI NOSTRII…

Presă națională a vuit ieri ca șeful Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, chestorul-sofer Voicu Marius, a fost îndepărtat...

Top Articole Incisiv