Actualitate
Bitcoin, mijloc real de îmbogățire sau doar un miraj trecător?

Piața criptomonedelor, unde bitcoin (BTC) și ethereum (ETH) sunt vedetele supreme, sunt extrem de fluctuante și de aceea și riscurile pe care investitorii care fac tranzacții cu aceste tipuri de bani imateriali sunt și ele extrem de mari.
Pojghița de siguranță pentru investitori este asemeni aceleia de la suprafața unui lac pe la început de primăvară: se poate rupe în orice moment.
Au fost zile în care, per total, monedele digitale au pierdut chiar și zeci de miliarde de dolari la nivel mondial, spre disperarea traderilor.
Există site-uri unde se pot vedea în chip real variațiile BTC și ETH.
Cu toate speranțele celor ce dețin Bitcoin, spre exemplu, acesta nu a mai ajuns la valoarea maximă din decembrie 2017, când s-a apropiat vertiginos de 20.000 de dolari. Acum a pierdut mai mult de jumătate din această valoare și nici nu dă semne prea puternice privind o revigorare rapidă.
Totuși, userii așteaptă ca eroul Bitcoin să se trezească din letargie și să crească din nou, mai ceva decât Făt-frumos din poveste.
Trebuie să ai fler ca să cumperi în momentul în care criptomonedele au un curs mai scăzut și să vinzi profitabil când acesta este în creștere.
BitWin este o platformă românească serioasă, unde poți ca să afli mai multe detalii despre schimburile cu bani virtuali.
Teama că fenomenul BTC e doar un balon de săpun frumos există, iar dacă acesta s-ar sparge, vor fi suficienți investitori care își vor pierde averile pe care le-au dat pe aceste bunuri imateriale. De aceea trebuie să ai informații pertinente despre acest subiect.
Majoritatea jucătorilor de pe piața monedelor virtuale nu câștigă din valoarea propriu-zisă a a acestor bunuri criptografice, ci din diferență obținută în urma speculațiilor pe care le fac cu acești așa-ziși bani.
Un mare fizician spunea că mai ușor se pot calcula mișcările astrelor decât nebunia oamenilor. E valabil și în privința schimburilor de BTC și ETH.
BTC este criptomoneda care reprezintă mai mult de jumătate din totalul pieței mondiale de profil, ce include acum câteva sute de tipuri de bani virtuali cu diverse grade de popularitate.
Încrederea în criptomonede este în creștere mai ales în Statele Unite, dovadă că în Florida s-au efectuat anul trecut, spun statisticile, circa 75 de tranzacții imobiliare. Japonia, Australia sau Indonezia vin și ele puternic din urmă, Totuși, unele bănci refuză prelungirea durata de restituire a unor credite în cazul acelor investitori care au cumpărat o proprietate cu bitcoini, datorită riscului ridicat de spălare de bani.
Anul 2018 pare să înregistreze mari fluctuații ale valorii acestora, mai ales în materie de Bitcoin, de aceea mulți au tendința de a vinde rapid, de cum scade prea mult cursul. Iar asta produce o nebunie printre investitorii novici care îi urmează. Iar un număr prea mare de BTC la ofertă scade în mod logic prețul per bucată.
Vor urma niște luni extrem de interesante pe piața criptomonedelor, iar la finele anului, când vom trage linie, vom putea cunoaște cu certitudine dacă încrederea jucătorilor s-a păstrat la nivelul lui 2017, s-a diminuat sau, cine știe, poate chiar a crescut.
Actualitate
John Phelan anulează contracte pentru eficiență bugetară în Departamentul Marinei
Actualitate
Ultima călătorie a Papei Francisc: Ceremonia funerară la Roma
Actualitate
Prezența lui Elon Musk la interviul secretarului Forțelor Aeriene a lui Trump stârnește controverse
-
Exclusivacum 4 zile
Justiția sub atac: Inculpatul pseudo-jurnalist spagar si santajist Stavri Cătălin, în centrul unei controverse legate de abuzurile procurorilor
-
Exclusivacum 3 zile
Faraonul Volosevici: O comedie administrativă în Parcul Industrial Ploiesti
-
Exclusivacum 3 zile
ROF-ul ANP: O capodoperă birocratică fără substanță
-
Exclusivacum 2 zile
Schimbarea programului de lucru în Poliția Română va crește costurile și va complica serviciul polițienesc
-
Exclusivacum 2 zile
Modul controversat de a „plimba” deșeurile: Genesis Biotech Filipestii de Padure sub lupa
-
Featuredacum 4 zile
Tensiuni în jurul Președintelui Curții Constituționale: Marian Enache și dosarul securității
-
Exclusivacum 3 zile
Critici dure la adresa IGPR: interpretarea distorsionată a Ordinului S/108/2011
-
Administratieacum o zi
Performanțe remarcabile: Întoarcerea echipei Eastern Foxes de la Campionatul Mondial