Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ Reprezentații MAI s-au remarcat prin disprețul manifestat față de Lege/INREGISTRARI AUDIO BOMBA DIN INTERIORUL M.A.I.

Incisiv

Publicat

pe

Zonele din apropierea instituțiilor statului sunt cele mai bogate în informații. O astel de locație bogată în informații este reprezentată atât de rețeaua facebook cât și de Parcul Cișmigiu din Capitală… unde găsești, chiar și fără să vrei, informații precum cele care atestă batjocura guvernanților și al unor funcționari din birouri, „sindicaliști”, la adresa noastră, a tuturor.

Începând cu anul 2016, polițiștii din M.A.I. au început să se deștepte. Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” a început seria de dezvăluiri pe pagina sa oficială de FaceBook cu privire la neaplicarea hotărârilor de guvern privind salariul minim garantat ce se stabilește anual. Așa că, potrivit paginii oficiale a sindicatului „Diamantul”, salariile polițiștilor sunt calculate la nivelul anului 2009 și „umflate” artificial ca să ajungă la valoarea de 1.900lei. Ministerul Afacerilor Interne susține că toți polițiștii sunt încadrați în funcții ipotetice, conform HG nr.0292/2011 abrogată de HG nr.0610/2017… adică, inexistente… căci stabilitatea funcționarului public este garantată prin Legea nr.188/1999 dar și prin Legea nr.360/2002. sau așa ar trebui… Culmea, nici Legea nr.153/2017 privind salarizarea bugetarilor nu prevede sintagma „încadrarea într-o funcție ipotetică”. De unde or fi scos-o, oare, acești „polițiști de birou” din Aparatul central al M.A.I.?

În concluzie, Ministerul Afacerilor Interne ne transmite următorul mesaj: funcții ipotetice (inexistente), polițiști utopici (fantomă/inexistenți) iar actele întocmite de „polițiștii ipotetici”, ale căror funcții nici pânâ în ziua de azi nu au fost înființate potrivit dispozițiilor art.22 alin.(5)[1] al legii nr.360/2002. Deci, România a fost și este înșelată de Guvernul României și Aparatul central al M.A.I. prin expunerea, în stradă, a unei „holograme de polițist” (polițistul încadrat în funcția ipotetică). Iar „polițistul ipotetic” întocmește înscrisuri (procese verbale de contravenție, dosare penale, ordonațe, citații etc.) lovite de nulitate absolută!

Cum de „ne-a scăpat” aceată fraudă colosală? Cum am ajuns în situația de a nu avea Poliție ci doar „Poliția – Hologramă”?

Tot pe sitte-ul oficial al Sindicatului „Diamantul” găsim explicațiile: „2) Metodologia de punere in executare a OUG 8/2009 trebuia reglementata unitar printr-o singura hotarare de guvern, potrivit art.8 din OUG 8 din 2009 ( modificata de OUG 90/2017, modificata la randul ei de legea 80/2018). Ca de obicei, la ordine si aparare nationala, cu SRI pe post de locomotiva iar MAI si MAN trase la remorca, chestiunea decontarii serviciilor turistice este marcata de trimiteri la o HG secreta ( HG nr.S/969/2016) si ordine normative ” secret de serviciu”. In cazul MAI, ne-am procopsit cu OMAI nr.S/47/04.05.2017.

3) In mod socant, dupa ce au facut manevre si combinatii sa-si creeze propriile organe de „inspectia muncii” si deci sa nu poata fi amendate niciodata pentru incalcarile legislatiei muncii, triumviratul SRI-MAN-MAI a profitat de oportunitate si-a inventat cu aceasta ocazie si propriile ” organe fiscale competente”.

Mai lipseste ca tura urmatoare, SRI, MAI si MAN sa se declare oficial stat in stat, sa-si instaureze propriul mini-parlament si sa isi aleaga si un presedinte.

In loc sa mergem catre transparenta si check & balance, egalitate de tratament juridic ( cu ceilalti care vin cu vouchere/bonuri de valoare, nu cu bani de acasa), trasaturi cheie ale guvernarii democratice, observam cu ingrijorare cum SRI, MAN si MAI merg indarat, necenzurati de nimeni, ba chiar incurajati, catre autocratie si obscuritate, insusiri ce caracterizeaza sistemele dictatoriale.”

Guvernanții noștrii, aleșii noștrii pe care îi tot vedem că se agită la Tv și prin declarații publice cu „statul paralel” chiar ei l-au creat: prin HG nr.S/969/2016 unde au îngrădit prerogativele Curții de Conturi a României dar și cele ale Administrației Naționale de Administrare Fiscală: au creat structuri fiscale paralele în instituțiile de ordine și siguranță publică prin care se eludează controalele Curții de Conturi și ANAF, ascunderea cheltuirii banului public, tocmai pentru ca (în opinia noastră), banul public să se „verse” în bugetele partidelor politice/unor politicieni.

Deci, în M.A.I. avem „polițistul-hologramă” ale cărui acte sunt lovite de nulitate absolută fiindcă nu are funcție, conform Legii… neavând funcție înființată conform Legii, nici salarizarea polițistului nu poate fi făcută conform Legii nr.153/2017 și a HG nr.846/2017 – 1.9000lei – ci, la nivelul lui 2003 (așa cum era prevăzută în OG nr.38/2003)… deci, „polițiștilor-hologramă” nu le este aplicabil nici art. 1 alin.(3)[2] din OUG nr.9/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, în cuantum de 1.900lei (conform salariului minim garantat în anul 2018) ci prevederile alin.(2) al aceluiași act normativ: 1.450lei – de milă, zicem noi, să nu zică că nu i se dă și lui acolo, o pomană… de la guvernanți.

Iar suma de 1.450lei ce urmează să se acorde fiecărui angajat M.A.I. se face în baza unei „circulară” emisă de secretarul general al M.A.I., dl. Ivănescu Bogdan, care au denumit-o „procedură”… și care nu are nicun temei în Legea nr.80/2018, OUG nr.90/2017 și nici în OUG nr.8/2009 ci, „praf în ochii angajaților M.A.I.”. Adică: „voi, angajații M.A.I., împrumutați-vă de bani să mergeți în vacanță, la întoarcere (din varii motive, pe care o să le inventăm noi – falșii polițiști din structurile finanicar-contabile ale M.A.I.) nu o să vă dăm banii, iar voi vă veți îndrepta cu acțiuni în instanța de contencios-administrativ să anulați „procedura” care, de fapt, e o circulară… o adresă ce nu are valoarea unui act administrativ sau operațiune”.

În concluzie, avem polițiști hologramă care primesc salarii în baza normei abrogate OG nr.38/2003 și cărora le vor fi decontate (dacă le va fi decontată vreodată, după cum le va surâde norocul) suma de 1.450lei pentru serviciile de turism de care au beneficiat în baza unei „adrese de bună-voință” a d-lui Ivănescu emisă fără suport în Lege. Și, cu toate acestea, Aparatul central al M.A.I. are suportul controversaților „lideri de sindicate” Coarnă Dumitru (Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual) și Surugiu Iulian (Sindicatul Național al Agenților de Poliție), persoane pentru care nu contează Legea ci „doar să acceseze oamenii banii”… ce contează dacă e ilegal/nu este prevăzut de Lege/există riscul ca angajații M.A.I. să fie, încă odată, fraudați?

Și cum ar putea să fie altfel din moment ce o doamnă din staff-ul M.A.I. (șefa Direcției Financiare a M.A.I., d-na Dimofte Doina) susține că „toți românii încearcă să fraudeze statul!”? Deci, în opinia d-nei „polițist” Dimofte, cei care își cunosc și solicită drepturile conform Legii și nu conform bâlbelor ministeriale „sunt ilegaliști”… iar cei care comit ilegalități (precum Aparatul central al M.A.I.), își creează propriile organe fiscale ca să nu se afle cum se fură/circulă banul public din instituțiile de forță ale M.A.I. sunt: „cei buni”…

La asemenea declarații și monstruoase ilegalități, nu putem decât să ne întrebăm: România mai are instanțe, parchete? Mai aplică/respectă cineva, în România, Legea promulgată de Parlament și promulgată de Președintele României? Sau „ne furăm unul altuia căciula” căci, mai nou, „pușcăria se face la fără frecvență” (la domiciul arestatului și, eventual, doar în weekend).

În data de 27.04.2018, la sediul MAI, a avut loc ședința de dialog social dintre reprezentanții MAI (subsecretar de stat Mihai Valeriu, dl. Ivănescu Bogdan – secretar general al M.A.I., d-na Dimofte Doina-director Direcția Financiară MAI și adjunctul acesteia, dl. Crețu Andrei) și o parte dintre sindicatele din M.A.I. (Europol – Andreica Cosmin, UNIPOL, SNPPC-Coarnă Dumitru, SNAP-Surugiu Iulian și Diamantul-Emil Păscuț, ProLex, Unipol) unde s-a avut ca temă de discuție: decontarea serviciilor de turism pentru angajații M.A.I. care efectuează concediul de odihnă pe teritoriul României, în spații autorizate de Ministerul Turismului.

La această ședință reprezentații MAI s-au remarcat prin disprețul manifestat față de Lege (în loc să emită poiect de act normativ pentru decontarea serviciilor de turism, au emis o circulară, o adresă fără temei legal), iar acest aspect nu i-a deranjat câtuși de puțin pe liderii „sindicaliști” Coarnă și Surugiu: „important e să se ia banii”… mai contează cum? Tot în cadrul acestei ședințe d-na Dimofte ne arată opinia ei cu privire la români: „toți încearcă să fure de la stat”… numai ea nu.

Oripilați de modul în care niște … persoane precum: Dimofte, Ivănescu, Coarnă, Surugiu înțeleg să „bată cu pumnul în masă” doar pentru că Dimofte crede că toți românii sunt hoți/vor mai mult de la Stat,  Incisiv de Prahova a fost contactat de angajați ai Aparatului central al M.A.I. care, sub anonimat, ne-au pus la dispoziție înregistrarea ședinței din 27.04.2018.

INREGISTRARI AUDIO IN EXCLUSIVITATE DIN INTERIORUL M.A.I. (Cerasela N.).

postare din 27.04

Nota Redacției: Ca urmare acestui articol propunem: Parlamentului României și Guvernului României să adopte în regim de maximă urgență o Lege/Ordonanță de urgență ce se va trimite Peședintelui României în același regim pentru promulgare prin care să se înființeze funcțiile polițiștilor din M.A.I. (sperăm noi că M.A.I.-ul va avea bunul-simț să nu mai copieze funcțiile militarilor și să le „bage pe gâtul” polițiștilor, evidențiind astfel că demilitarizarea poliției nu a avut loc niciodată). În prezent, funcțiile polițiștilor sunt secretizate illegal și abuziv prin HG și OMAI tocmai pentru a se ascunde faptul că România plătește salarii unor falși polițiști (financiar-contabil, rersurse umane, IT, administrative logistic, psihologic, medical, control intern, secretariat, șoferi de șefi), indivizi care nu îndeplinesc atribuțiile polițistului prevăzute în Legea nr.218/2002 și nici în OUG nr.104/2001.

 

 

 

[1] (5) Funcțiile și modul de salarizare ale polițiștilor se stabilesc prin lege, în termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

[2] (3) Voucherele de vacanță se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, potrivit legii, pentru celelalte categorii de angajatori.

Actualitate

Cum sa alegi zgarda perfecta pentru cainele tau

Publicat

pe

De

Daca mergeti intr-un petshop, la raionul cu zgarzi pentru caini, sau cautati o zgarda intr-un magazin online, este posibil sa fiti coplesiti de toate modelele disponibile. Diferite culori, materiale, latimi si design-uri va vor coplesi rapid, ajungand sa va intrebati care este cel mai bun model de zgarda pentru cainele tau.

Din pacate, multi proprietari de animale de companie fac aceleasi greseli cand vine vorba despre alegerea zgarzii cainelui, pur si simplu pentru ca nu sunt constienti de importanta ei, de dimensiunea corespunzatoare si de folosirea ei astfel incat sa nu ranesti cainele.

Va oferim un mic ghid pentru a ajuta sa alegeti mai usor atunci cand mergeti sa cumparati o zgarda pentru caini din petshop.

  1. Dimensiunea zgarzii

Inainte de a incepe sa cautati o zgarda pentru cainele vostru este important sa stiti care este marimea gatului cainelui. Cel mai simplu mod de a masura dimensiunea gatului cainelui este cu un centimetru de croitorie sau cu o ruleta. Luati centimetrul si infasurati-l in jurul gatului cainelui dvs. intre urechi si clavicula, unde va fi prinsa zgarda. Adaugati 5 cm la aceasta masuratoare si aveti dimensiunea gatului cainelui.

Ideea este ca atunci cand ii puneti cainelui zgarda, sa aveti loc sa bagati doua degete sub ea. In felul acesta zgarda va fi suficient de stransa incat sa nu iasa de pe capul cainelui, dar nici nu va exista riscul de a se strangula cu ea.

  1. Tipuri de zgarzi

Cand alegeti tipul zgarzii pentru cainele dvs., luati in considerare nevoile cainelui dvs. si activitatile sale zilnice. Poate doriti sa aveti cateva tipuri diferite de zgarzi pentru diverse utilizari.

Zgarzi standard

Acestea sunt in general realizate din material textil sau din nailon ori piele, si sunt dotate cu catarame din plastic sau metal. Astfel de zgarzi sunt usor de pus si de dat jos si sunt moderne.

Zgarda martingale

Este un tip special, care combina  lesa standard cu o zgarda semistrangulanta. In general sunt realizate jumatate din material textil si cealalta jumatate din lant, permitand lesei sa se stranga atunci cand cainele incepe sa traga. Este utila in timpul dresajului si in cazul cainilor, care au tendinta de a trage in lesa, pentru a corecta acest comportament nedorit. Acest tip de lesa poate fi daunatoare cainelui daca nu este utilizat in mod corespunzator.

Zgarda reflectorizanta

Sunt ideale atunci cand obisnuiesti sa iti plimbi cainele dimineata devreme si seara, atunci cand este intuneric. Astfel de zgarzi prezinta fie lumini simple, fie lumini intermitente, astfel incat autoturismele si ceilalti pietoni va vor putea vedea clar cainele atunci cand va aflati la plimbare. Multe zgarzi includ benzi de siguranta reflectorizante.

Citeste in continuare

Actualitate

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Incisiv

Publicat

pe

De

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta din mai multe motive. Cel dintâi este evident comoditatea deja proverbială a președintelui nostru. În al doilea rând, s-ar putea trezi cu dosar la CNCD pe motiv de discriminare.     L-ar para Florea ca a fost discriminata in raport de Felix Banila, numit la șefia DIICOT desi nu a dat pe spate CSM dar mai ales în raport de doamna Kovesi numita de 2 ori cu aviz negativ: în 2009 la Parchetul General și în 2013 la DNA. Iar în ce-o priveste pe doamna procuror A. Florea supararea CSM-ilor ar putea avea si o alta explicatie decât analiza profesionalismului doamnei. ADINA Florea a condamnat, atitudine fireasca, Protocoalele secrete iar printre membrii Secției de procurori a CSM exista oameni care nu doar au lucrat pe Protocol dar au si amiciții stranse cu ofițeri SRI care întâmplător sau nu au lucrat pe Justitie. Astăzi dam primul nume: procurorul Cristian Ban si un colonel SRI, care a lucrat o perioadă lungă la Direcția „A”. GHICITI cine e colonelul?

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Incisiv

Publicat

pe

De

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la lumină căci publicația Incomod a titrat în data de 15.10.2018 articolul: „ Dosarul în care OMV Petrom a fost condamnată pentru decesul unui copil de 9 ani se rejudecă” în care se evidențiază nepăsarea gigantului petrolier când vine vorba de viețile oamenilor. (https://www.ziarulincomod.ro/dosarul-care-omv-petrom-fost-condamnata-pentru-decesul-unui-copil-de-9-ani-se-rejudeca/).

Faptul că „apărătorii mediului” din Prahova și localitatea Băicoi indică în fals societatea Vitalia ca fiind „unicul distrugător al mediului și aerului” din această localitate prahoveană este contrazis atât de Curtea de Apel Prahova și Ministerul Public cât și de măsurătorile Asociației de Protecție a Mediului Prahova… căci „intermitențele de hidrogen sulfurat” eliberate în atmosferă provin de la activitatea petrolieră nu de la gunoi. doar gunoiul miroase constant nu intermitent („e la mintea cocoșului”).

      Aceiași „apărători ai mediului” din Orașul Băicoi nu suflă o vorbă despre faptul că, oriunde ar fi amplasat laboratorul Asociației pentru Protecția Mediului acesta nu înregistrează sursa/sursele ci doar calitatea aerului/mediului. Ori, în Valea lui Dan (ca dealtfel în toată zona localității Băicoi) activitatea petrolieră este foarte intensă iar hidrogenul sulfurat colectat dacă nu este eliminat poate provoca explozii. Cât despre vechea groapă de gunoi neecologizată, nimeni nu mai zice nimic… ce dacă acolo însă se aruncă, la liber, deșeuri și se infiltrează în solul și apa localității? Ce dacă infiltrațiile și mizeria ce se scurge din vechea groapă de gunoi ajunge și pe terenul societății Vitalia ș.a.m.d.? Îi interesează cumva pe acești „apărători ai mediului” aceste aspecte „irelevante”? Bineînțeles că nu! Ei au primit ordin să „dea cu piatra” în societatea Vitalia ca să ascundă gravele încălcări de la normele de mediu provocate de OMV Petrom și responsabilii cu ecologizarea vechii gropi de gunoi (Primărtia Orașului Băicoi în principal). În termenii prevăzuți de lege, acest tip de indivizi sunt prevăzuți ca și: instigatori și complici.

De fapt, cei de la Eco Natura sunt cunoscuți în județul Prahova: „de profesie reclamangii”, ce mențin o stare de tensiune artificială și instigă cetățenii „să vadă ce vor ei” nicidecum ceea ce se întâmplă cu adevărat: poluarea provine de la vechea groapă de gunoi și de la activitatea petrolieră intensă (în principal). Oare cât or primi ăștia de la Eco Natura pentru dezinformările publice care le fac? Cine îi sponsorizează pe acești „bieți ecologiști”? Încă nu știm fiindcă și ei, Primăria Băicoi dar și OMV Petrom refuză cu abnegație să ne răspundă la solicitări. Cu așa „ecologiști”, „primar” și gigant petrolier „corecți” care refuză să răspundă la solicitări (încălcarea Legii), este evident că „ascund mizeria sub preș”…

Atunci când „ai bani cu nemiluita” (precum giganții petrolieri) îți permiți: să mușamalizezi orice faptă, coruperea unor angajați din autoritățile și instituțiile publice care să asculte ordinele „omului cu bani”, să manipulezi opinia publică prin „montarea” unor falși ecologiști și aleși avari după „fonduri bănești pentru campania electorală ce se apropie cu pași repezi”…

Vom reveni cu amănunte…(Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

EDITORIAL/O numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA?

Sa deschidem pariurile: o numește sau nu Președintele pe Adina Florea la conducerea DNA? Noi zicem ca da. Si asta...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL XI: PROTEJAREA „CRIMINALILOR” DE LA OMV PETROM)

Încet-încet, adevărul cu privire la poluarea din Orașul Băicoi și interesele care stau în umbra acesteia încep să iasă la...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/I.P.J. NEAMȚ RECUNOAȘTE CĂ DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ȘI LEGEA NU SE APLICĂ ÎN ACEASTĂ ENTITATE PUBLICĂ!

Dacă ieri v-am arătat că IPJ Olt își recunoaște vina de a nu respecta Decizia Curții Constituționale a României și...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/SĂ TE FEREASCĂ DUMNEZEU DE „SPRIJINUL” CELOR DE LA SINDICATUL POLIȚIȘTILOR DIAMANTUL!

Pe pagina de FaceBook a celor de la „sindicatul” Diamantul a fost postată „susținerea” lor pentru polițistul sibian Marian Răduinea,...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/„ILUMINAȚII CU EPOLEȚI” DIN APARATUL CENTRAL AL M.A.I. DAU CU STÂNGUL ÎN DREPTUL ATUNCI CÂND ÎNCALCĂ LEGEA! SUSȚIN CĂ „NU ÎNȚELEG!”

Am tot observat că în instituțiile și autoritățile publice (cu precădere cele de apărare, ordine publică și justiție) se folosește...

Actualitate5 ore ago

Bun venit in lumea nebunilor

Un barbat a spus ca e femeie si a concurat la o cursa de ciclism femenin unde, evident, a castigat....

Actualitate5 ore ago

EXPLOZIV/Noul Ciolos!/Pe el il vrea Klaus premier!

Iata ca seful statului incepe sa semene tot mai mult cu un Gigi Becali al politicii, care baga batul discordiei...

Actualitate2 zile ago

EDITORIAL/Tudorel Toader- devoalat?

Pana mai zilele trecute domnul ministru al justiției, Tudorel Toader a fost o icoană pentru toate televiziunile si mai toți...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/INTERVIU EXPLOZIV CU EXCELENTA SA, VALERY I. KUZMIN, AMBASADORUL EXTRAORDINAR ŞI PLENIPOTENŢIAR AL FEDERAŢIEI RUSE ÎN ROMÂNIA/Интервью для газеты «Inсisiv de Prahova»

Excelența voastră, în contextul aniversării celor 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Federația Rusă și România, cum...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL X – PRIMARUL „ECOLOGIST”)

Cel puțin odată la 4 ani suntem chemați la urne pentru a vota candidatul sau partidul care ne minte mai...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA ÎNCEPE O CAMPANIE A DEZVĂLUIRILOR DIN LUMEA INTERLOPĂ IALOMIȚEAN/ M.A.I. ȘI I.G.P.R. ȘTIU ȘI NU FAC ABSOLUT NIMIC! (EPISODUL I)

În data de 01.07.2014, procurorul Andrieș Andrei din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni întocmea Rechizitoriul în Dosarul nr.2347/P/2013...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Cum s-a dat de gol rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI) că ține legătura cu SRI

Pe data de 03.10.2018 rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (UPG/SRI), Coloja Pascu Mihai, a fost chemat cu mandat de aducere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/I.P.J. OLT RECUNOAȘTE: „DECIZIILE CURȚII CONSTITUȚIONALE ALE ROMÂNIEI ȘI LEGEA SUNT FACULTATIVE!”

În primul rând dorim să felicităm conducerea IPJ Olt pentru că a răspuns cu celeritate solicitării noastre dar și pentru...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Procurorii D.N.A pun presiune pe Sebastian Vladescu/Te lepezi de Tariceanu?

Iata ca tocmai cand se parea ca presedintele Senatului isi suise in buna masura sacii in caruta candidaturii ”unice” la...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/SINDICATUL POLIȚIȘTILOR „DIAMANTUL-VALAHIA” SESIZEAZĂ PROASTA ORGANIZARE A EXERCIȚIULUI „SECRET” MODEEX 2018

Secretomania din M.A.I. a condus și conduce nu doar la încălcarea Legii ci la grave disfuncționalități instituționale. Aceste derapaje, ilegalități,...

Top Articole Incisiv