Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ Reprezentații MAI s-au remarcat prin disprețul manifestat față de Lege/INREGISTRARI AUDIO BOMBA DIN INTERIORUL M.A.I.

Incisiv

Publicat

pe

Zonele din apropierea instituțiilor statului sunt cele mai bogate în informații. O astel de locație bogată în informații este reprezentată atât de rețeaua facebook cât și de Parcul Cișmigiu din Capitală… unde găsești, chiar și fără să vrei, informații precum cele care atestă batjocura guvernanților și al unor funcționari din birouri, „sindicaliști”, la adresa noastră, a tuturor.

Începând cu anul 2016, polițiștii din M.A.I. au început să se deștepte. Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” a început seria de dezvăluiri pe pagina sa oficială de FaceBook cu privire la neaplicarea hotărârilor de guvern privind salariul minim garantat ce se stabilește anual. Așa că, potrivit paginii oficiale a sindicatului „Diamantul”, salariile polițiștilor sunt calculate la nivelul anului 2009 și „umflate” artificial ca să ajungă la valoarea de 1.900lei. Ministerul Afacerilor Interne susține că toți polițiștii sunt încadrați în funcții ipotetice, conform HG nr.0292/2011 abrogată de HG nr.0610/2017… adică, inexistente… căci stabilitatea funcționarului public este garantată prin Legea nr.188/1999 dar și prin Legea nr.360/2002. sau așa ar trebui… Culmea, nici Legea nr.153/2017 privind salarizarea bugetarilor nu prevede sintagma „încadrarea într-o funcție ipotetică”. De unde or fi scos-o, oare, acești „polițiști de birou” din Aparatul central al M.A.I.?

În concluzie, Ministerul Afacerilor Interne ne transmite următorul mesaj: funcții ipotetice (inexistente), polițiști utopici (fantomă/inexistenți) iar actele întocmite de „polițiștii ipotetici”, ale căror funcții nici pânâ în ziua de azi nu au fost înființate potrivit dispozițiilor art.22 alin.(5)[1] al legii nr.360/2002. Deci, România a fost și este înșelată de Guvernul României și Aparatul central al M.A.I. prin expunerea, în stradă, a unei „holograme de polițist” (polițistul încadrat în funcția ipotetică). Iar „polițistul ipotetic” întocmește înscrisuri (procese verbale de contravenție, dosare penale, ordonațe, citații etc.) lovite de nulitate absolută!

Cum de „ne-a scăpat” aceată fraudă colosală? Cum am ajuns în situația de a nu avea Poliție ci doar „Poliția – Hologramă”?

Tot pe sitte-ul oficial al Sindicatului „Diamantul” găsim explicațiile: „2) Metodologia de punere in executare a OUG 8/2009 trebuia reglementata unitar printr-o singura hotarare de guvern, potrivit art.8 din OUG 8 din 2009 ( modificata de OUG 90/2017, modificata la randul ei de legea 80/2018). Ca de obicei, la ordine si aparare nationala, cu SRI pe post de locomotiva iar MAI si MAN trase la remorca, chestiunea decontarii serviciilor turistice este marcata de trimiteri la o HG secreta ( HG nr.S/969/2016) si ordine normative ” secret de serviciu”. In cazul MAI, ne-am procopsit cu OMAI nr.S/47/04.05.2017.

3) In mod socant, dupa ce au facut manevre si combinatii sa-si creeze propriile organe de „inspectia muncii” si deci sa nu poata fi amendate niciodata pentru incalcarile legislatiei muncii, triumviratul SRI-MAN-MAI a profitat de oportunitate si-a inventat cu aceasta ocazie si propriile ” organe fiscale competente”.

Mai lipseste ca tura urmatoare, SRI, MAI si MAN sa se declare oficial stat in stat, sa-si instaureze propriul mini-parlament si sa isi aleaga si un presedinte.

In loc sa mergem catre transparenta si check & balance, egalitate de tratament juridic ( cu ceilalti care vin cu vouchere/bonuri de valoare, nu cu bani de acasa), trasaturi cheie ale guvernarii democratice, observam cu ingrijorare cum SRI, MAN si MAI merg indarat, necenzurati de nimeni, ba chiar incurajati, catre autocratie si obscuritate, insusiri ce caracterizeaza sistemele dictatoriale.”

Guvernanții noștrii, aleșii noștrii pe care îi tot vedem că se agită la Tv și prin declarații publice cu „statul paralel” chiar ei l-au creat: prin HG nr.S/969/2016 unde au îngrădit prerogativele Curții de Conturi a României dar și cele ale Administrației Naționale de Administrare Fiscală: au creat structuri fiscale paralele în instituțiile de ordine și siguranță publică prin care se eludează controalele Curții de Conturi și ANAF, ascunderea cheltuirii banului public, tocmai pentru ca (în opinia noastră), banul public să se „verse” în bugetele partidelor politice/unor politicieni.

Deci, în M.A.I. avem „polițistul-hologramă” ale cărui acte sunt lovite de nulitate absolută fiindcă nu are funcție, conform Legii… neavând funcție înființată conform Legii, nici salarizarea polițistului nu poate fi făcută conform Legii nr.153/2017 și a HG nr.846/2017 – 1.9000lei – ci, la nivelul lui 2003 (așa cum era prevăzută în OG nr.38/2003)… deci, „polițiștilor-hologramă” nu le este aplicabil nici art. 1 alin.(3)[2] din OUG nr.9/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, în cuantum de 1.900lei (conform salariului minim garantat în anul 2018) ci prevederile alin.(2) al aceluiași act normativ: 1.450lei – de milă, zicem noi, să nu zică că nu i se dă și lui acolo, o pomană… de la guvernanți.

Iar suma de 1.450lei ce urmează să se acorde fiecărui angajat M.A.I. se face în baza unei „circulară” emisă de secretarul general al M.A.I., dl. Ivănescu Bogdan, care au denumit-o „procedură”… și care nu are nicun temei în Legea nr.80/2018, OUG nr.90/2017 și nici în OUG nr.8/2009 ci, „praf în ochii angajaților M.A.I.”. Adică: „voi, angajații M.A.I., împrumutați-vă de bani să mergeți în vacanță, la întoarcere (din varii motive, pe care o să le inventăm noi – falșii polițiști din structurile finanicar-contabile ale M.A.I.) nu o să vă dăm banii, iar voi vă veți îndrepta cu acțiuni în instanța de contencios-administrativ să anulați „procedura” care, de fapt, e o circulară… o adresă ce nu are valoarea unui act administrativ sau operațiune”.

În concluzie, avem polițiști hologramă care primesc salarii în baza normei abrogate OG nr.38/2003 și cărora le vor fi decontate (dacă le va fi decontată vreodată, după cum le va surâde norocul) suma de 1.450lei pentru serviciile de turism de care au beneficiat în baza unei „adrese de bună-voință” a d-lui Ivănescu emisă fără suport în Lege. Și, cu toate acestea, Aparatul central al M.A.I. are suportul controversaților „lideri de sindicate” Coarnă Dumitru (Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual) și Surugiu Iulian (Sindicatul Național al Agenților de Poliție), persoane pentru care nu contează Legea ci „doar să acceseze oamenii banii”… ce contează dacă e ilegal/nu este prevăzut de Lege/există riscul ca angajații M.A.I. să fie, încă odată, fraudați?

Și cum ar putea să fie altfel din moment ce o doamnă din staff-ul M.A.I. (șefa Direcției Financiare a M.A.I., d-na Dimofte Doina) susține că „toți românii încearcă să fraudeze statul!”? Deci, în opinia d-nei „polițist” Dimofte, cei care își cunosc și solicită drepturile conform Legii și nu conform bâlbelor ministeriale „sunt ilegaliști”… iar cei care comit ilegalități (precum Aparatul central al M.A.I.), își creează propriile organe fiscale ca să nu se afle cum se fură/circulă banul public din instituțiile de forță ale M.A.I. sunt: „cei buni”…

La asemenea declarații și monstruoase ilegalități, nu putem decât să ne întrebăm: România mai are instanțe, parchete? Mai aplică/respectă cineva, în România, Legea promulgată de Parlament și promulgată de Președintele României? Sau „ne furăm unul altuia căciula” căci, mai nou, „pușcăria se face la fără frecvență” (la domiciul arestatului și, eventual, doar în weekend).

În data de 27.04.2018, la sediul MAI, a avut loc ședința de dialog social dintre reprezentanții MAI (subsecretar de stat Mihai Valeriu, dl. Ivănescu Bogdan – secretar general al M.A.I., d-na Dimofte Doina-director Direcția Financiară MAI și adjunctul acesteia, dl. Crețu Andrei) și o parte dintre sindicatele din M.A.I. (Europol – Andreica Cosmin, UNIPOL, SNPPC-Coarnă Dumitru, SNAP-Surugiu Iulian și Diamantul-Emil Păscuț, ProLex, Unipol) unde s-a avut ca temă de discuție: decontarea serviciilor de turism pentru angajații M.A.I. care efectuează concediul de odihnă pe teritoriul României, în spații autorizate de Ministerul Turismului.

La această ședință reprezentații MAI s-au remarcat prin disprețul manifestat față de Lege (în loc să emită poiect de act normativ pentru decontarea serviciilor de turism, au emis o circulară, o adresă fără temei legal), iar acest aspect nu i-a deranjat câtuși de puțin pe liderii „sindicaliști” Coarnă și Surugiu: „important e să se ia banii”… mai contează cum? Tot în cadrul acestei ședințe d-na Dimofte ne arată opinia ei cu privire la români: „toți încearcă să fure de la stat”… numai ea nu.

Oripilați de modul în care niște … persoane precum: Dimofte, Ivănescu, Coarnă, Surugiu înțeleg să „bată cu pumnul în masă” doar pentru că Dimofte crede că toți românii sunt hoți/vor mai mult de la Stat,  Incisiv de Prahova a fost contactat de angajați ai Aparatului central al M.A.I. care, sub anonimat, ne-au pus la dispoziție înregistrarea ședinței din 27.04.2018.

INREGISTRARI AUDIO IN EXCLUSIVITATE DIN INTERIORUL M.A.I. (Cerasela N.).

postare din 27.04

Nota Redacției: Ca urmare acestui articol propunem: Parlamentului României și Guvernului României să adopte în regim de maximă urgență o Lege/Ordonanță de urgență ce se va trimite Peședintelui României în același regim pentru promulgare prin care să se înființeze funcțiile polițiștilor din M.A.I. (sperăm noi că M.A.I.-ul va avea bunul-simț să nu mai copieze funcțiile militarilor și să le „bage pe gâtul” polițiștilor, evidențiind astfel că demilitarizarea poliției nu a avut loc niciodată). În prezent, funcțiile polițiștilor sunt secretizate illegal și abuziv prin HG și OMAI tocmai pentru a se ascunde faptul că România plătește salarii unor falși polițiști (financiar-contabil, rersurse umane, IT, administrative logistic, psihologic, medical, control intern, secretariat, șoferi de șefi), indivizi care nu îndeplinesc atribuțiile polițistului prevăzute în Legea nr.218/2002 și nici în OUG nr.104/2001.

 

 

 

[1] (5) Funcțiile și modul de salarizare ale polițiștilor se stabilesc prin lege, în termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi.

[2] (3) Voucherele de vacanță se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, potrivit legii, pentru celelalte categorii de angajatori.

Actualitate

EXCLUSIV/ Influenta de tip intelligence in sesizarea lui Ludovic Orban

Incisiv

Publicat

pe

De

Sper sa se incheie batutul apei in piua pe subiectul sesizarii lui Ludovic Orban, intrucat sunt subiecte mult mai relevante pentru societatea civila (protocoale, ingerinte ale SRI in justitie etc…). „Sesizatorul” Orban, ca lider politic, a facut sesizarea in cauza catre MP dupa cum se precizeaza prin art.291 Cpp „Sesizările făcute de persoane cu funcții de conducere și de alte persoane
(1) Orice persoană cu funcție de conducere în cadrul unei autorități a administrației publice sau în cadrul altor autorități publice, instituții publice ori al altor persoane juridice de drept public, precum și orice persoană cu atribuții de control, care, în exercitarea atribuțiilor lor, au luat cunoștință de săvârșirea unei infracțiuni pentru care acțiunea penală se pune în ișcare din oficiu, sunt obligate să sesizeze de îndată organul de urmărire penală și să ia măsuri pentru ca urmele infracțiunii, corpurile delicte și orice alte mijloace de probă să nu dispară.”, coroborat cu art.1 din Legea partidelor politice nr. 14/2003 (r3) „Partidele politice sunt asociații cu caracter politic ale cetățenilor români cu drept de vot, care participă în mod liber la formarea și exercitarea voinței lor politice, îndeplinind o misiune publică garantată de Constituție. Ele sunt persoane juridice de drept public.”
Dar oare o fi respectat si prevederile art.3 din legea anterior mentionata? „(1) Pot funcționa ca partide politice numai asociațiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, și
care militează pentru respectarea suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității
teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democrației constituționale.
(2) Sunt interzise partidele politice care, prin statutul, programele, propaganda de idei ori prin alte activități
pe care le organizează, încalcă prevederile art. 30 alin. (7), art. 40 alin. (2) sau (4) din Constituția României, republicată.
(3) Este interzisă afilierea partidelor politice la organizații din străinătate, dacă această afiliere încalcă valorile prevăzute la alin. (1).
(4) Partidele politice nu pot organiza activități militare sau paramilitare și nici alte activități interzise de lege.”

Deci cei ce l-au facut „sesizator” pentru fapte cu posibile incidente de natura penala sunt destul de abili dupa cum se poate constata din textul juridic al sesizarii in cauza, dar transpare si faptul ca acestia au avut o influenta de tip intelligence in continut intrucat, printre alte fac o sugestie interesanta (dar eronata juridic) cum ca ar trebui sa se implice si SRI in „rezolvarea cazului” ce acum pare ca a capatat forma unui dosar penal in rem (dar nu exista vreun comunicat oficial al MP in speta data).
Poate ca poza de mai jos are o legatura cu ceea ce se planuia cu ceva zile in urma (vreo 12 zile). Oare ce isi spuneau cei doi la o reuniune publica intr-un cadru relaxant! Cine din cei doi o sti oare, cine este persoana care pe vremea ministeriatului lui Orban, rostea pe holurile sau incintele unei institutii publice cuvintele magice „eu sunt Orban”?

Dar prin simple cautari in mediul on-line gasim multe referinte la oamenii din jurului lui Orban din vremurile trecute. Acum cine il consiliaza asa de bine, tot ei sau…!, precizeaza expertul SRI, col ®, Ion Dedu. (Irinel I.).

http://www.cdep.ro/interpel/2007/r4009A.pdf

http://www.cdep.ro/interpel/2007/i4009A.pdf

https://www.luju.ro/…/solutia-germana-cititi-halucinantul-d…

http://www.ziare.com/…/protejata-lui-orban-de-la-sefia-oil-…

http://www.mediafax.ro/…/madalina-hristu-misterioasa-umbra-…

https://gandeste.org/…/ludovic-orban-fiul-securistulu…/65836

http://cetateanul.net/…/denuntatoarea-elenei-udrea-afaceri…/

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/Postaci pe U.M. 0319 Bucuresti – STS/Postacii SSI isi omoara timpul pe facebook/”Capcane” pe siguranta nationala

Incisiv

Publicat

pe

De

Situatia pare sa fi scapat cu totul de sub control in sistem, acolo unde lupta purtata pentru pastrarea sau preluarea controlului a ajuns una mai murdara decat oricand. Pentru ca este de-a dreptul halucinant ca, folosind tehnica din dotare, ofiteri superiori sa foloseasca IP-uri securizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu doar pentru a intretine campanii de amenintari care au depasit de mult „linia rosie” a penalului, dar chiar sa-si ameninte in spatiul public superiorii, sefi de servicii secrete aflati in functiune, cu eventuale dezvaluiri privind orientarea homosexuala a acestora !

In timp ce alti SPP-isti muncesc de le ies ochii, postacii SSI isi omoara timpul pe facebook

Iar dupa cum dovedesc primele verificari facute deja de organele competente in acest caz fara precedent, la mijloc ar putea fi vorba chiar de un veritabil santaj cu iz mafiot, ale carui ite duc inclusiv la ofiteri din cadrul Sectiunii de Siguranta Interna a SPP, de la U.M. 0163 H. Care, la doar cateva ore dupa schimbarile operate la varful  organigramei Serviciului de Protectie si Paza de catre generalul Lucian Pahontu, probabil nemultumiti ca nu le-au iesit cartile cum sperau, ar fi recurs la un atac murdar in spatiul public, pe canale securizate de catre U.M 0319 Bucuresti din cadrul Serviciului de Telecomunicatii Speciale! Ajungandu-se  astfel la situatia halucinanta ca adjuncti ai SPP sa fi catalogati drept „fetite” sau „domnisoare” si sa fie amenintati voalat cu posibile dezvaluiri privind legaturile homosexuale ale acestora!

Fara a sti insa ca monitorizarea stricta, in ultimele saptamani, a campaniei de amenintari morbide si cu iz interlop purtata cu „mijloacele specifice” si tehnica din dotarea unui anume serviciu secret au dus nu doar la identificarea ofiterilor care continua sa recurga la astfel de actiuni ilegale de politie politica de cea mai pura esenta stalinista, dar si la sesizarea organelor competente. Insa dincolo de aceste ”mizerii” operate cu apelarea la aparatura si mijloacele tehnice aflate la dispozitie tocmai pentru contracararea unor astfel de amenintari mafiote, care fac deja apanajul procurorilor militari, tinand cont de statutul celor implicati, incercarea de santajare a unor generali care fac parte din conducerea unuia dintre cele mai importante servicii secrete ale tarii nu avea cum sa nu atraga atentia altor structuri contrainformative abilitate in domeniul sigurantei nationale.  Fie si pentru simplul fapt ca dezvaluirea in spatiul public, beneficiind de securizarea oferita de STS a unor astfel de posibile vulnerabilitati a chiar unui adjunct al SPP nu are cum sa nu ingrijoreze, mai ales ca informatiile au trezit, prin intermediul acelorasi structuri si interesul  agentiilor guvernamentale cu care avem parteneriate strategice. Mai ales ca nu este vorba de simple barfe la un sprit, si de informatii atent „diseminate” in spatiul public, prin canale specifice, cel mai probabil de conducatori ai chiar structurii de protectie interna din cadrul serviciului secret!

 

Ultimele decizii ale generalului Pahontu, atacate murdar de unde se astepta mai putin

Tinand insa cont atat de abjectia acestor atacuri, cat si pentru a nu impiedica bunul mers al anchetei in aceasta faza nu vom publica probele sau identitatile celor implicati, mai ales ca acestea se afla oricum la dispozitia celor interesati.  In schimb, consideram absolut necesar ca actuala conducere a Serviciului de Protectie si Paza sa desfasoare propria ancheta interna, tinand cont ca nu este vorba doar de un grav prejudiciu de imagine adus chiar conducatorilor acestei structuri, dar si de conotatiile extrem de grave ale unor sedinte oficiale de prelucrare informativa. In care, dupa cum se poate lesne cerceta, chiar un ofiter al U.M. 0163 H s-a „autodenuntat” in fata a nenumarati colegi stupefiati ca SSI-ul are adrese IP securizate de STS, conturi false pe retelele de socializare, softuri prin care pot sparge serverele altor institutii si astfel pot purta si deturna campanii si distruge destine…

Postaci pe U.M. 0319 Bucuresti – STS

De la bun inceput trebuie precizat ca implicarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale in acest nou scandal pe cale sa zguduie sistemul este una strict tehnica, specialistii generalului Vasilca avand in fisa postului inclusiv administrarea adreselor I.P. a diverse institutii, printre care si cele din sistemul de forta. Deci surpriza mare nu este ca U.M. 0319 Bucuresti din cadrul Serviciului de Telecomunicatii speciale apare in dreptul  I.P. – urilor folosite de alte structuri, ci modul in care, folosindu-se de aceasta „acoperire” legala, postacii de la chiar sectiunea de protectie interna a unui serviciu secret duc ”campanii” intense nu doar pentru intimidarea, compromiterea  si  amenintarea „tintelor” considerate incomode, dar chiar si pentru santajarea propriilor sefi ! Asta cu toate ca, spre cinstea lor, alti ofiteri ai aceleiasi structuri au refuzat participarea la astfel de operatiuni ilegale si cu atat mai grave cu cat sunt efectuate sub „acoperirea” unui serviciu secret…

”Capcane” pe siguranta nationala

Cum insa verificarile sunt floare la ureche, cu singura conditie sa nu fie facute chiar de catre suspecti, ramane de vazut „justificarea” oferita de cei care pe de o parte jura loialitate absoluta sefilor SPP iar pe de alta parte ii fac in public „fetite” si ”domnisoare”. Ca doar nu o fi ca in bancurile cu militienii care trimisi de sefi la vanatoare de homosexuali in Parcul Operei au fost gasiti de acestia prin boscheti, cu pantalonii in vine, sub pretextul ca „pun capcane…”. Lasand insa gluma la o parte, nu trebuie uitat ca autorii ar putea fi tocmai ofiteri de protectie interna, in al caror profesionalism se afla reusita misiunilor si uneori chiar vietile colegilor care actioneaza sub acoperire. Asta ca sa nu mai implicam si demnitarii in toata aceasta poveste… Si daca pentru ca s-au trezit cu un nou supervizor pe cap, unul pe care nu au reusit sa-l „documenteze” in ciuda eforturilor depuse  au ajuns sa dinamiteze nu doar stabilitatea serviciului, dar si relatiile interinstitutionale sau internationale pe care cei acuzati le intretin conform fisei postului, atunci ce se va intampla daca, de exemplu, „postacii” SSI  se cearta pentru un loc de parcare cu un ofiter acoperit ? Il „fac” public pe IP-uri securizate de STS…? Pana atunci insa, prioritatea absoluta o reprezinta clarificarea asigurarilor date de ofiteri ai acestei structuri, in chiar cadrul sedintelor informative oficiale cum ca ar avea la dispozitie softuri special achizitionate, prin care pot sparge serverele altor institutii si se pot conecta astfel in mod ilegal la diverse „surse informative”, fara stiinta acestora. Si fara mandatul judecatoresc obligatoriu, bineinteles! Iar daca protectia interna are probe privind homosexualitatea ”obscura” a chiar unor adjuncti ai SPP, atunci ar face bine sa le puna la dispozitia conducerii serviciului, fiind vorba, indiscutabil, de o vulnerabilitate reala in ”mapa profesionala” a acestora. Dar daca nu, atunci sa prezinte barem rapoarte informative prin care sa precizeze de unde provin ”ponturile” privind existenta „fetitelor” de la varful SPP, mai ales ca este vorba de generali neimplicati in niciun scandal public pana acum  sau daca nu cumva le-au inventat doar pentru a-i santaja. Sau de suparare ca altii au primit functiile ravnite…(Catalin Tache).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

ATAC LA PROCUROR

Incisiv

Publicat

pe

De

 Elena Iordache din PICCJ, procuroarea care a inceput urmarirea penala impotriva paraditorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, este supusa unor presiuni infernale. De vineri a fost vazuta plangand intr-o stare emotionala deplorabila. Lumeajustitiei.ro cere CSM sa intervina de urgenta si sa apere independenta procuroarei Iordache, care a lovit in moalele capului mafia DNA. Deputata Andreea Cosma cere interventia ministrului Justitiei.

Conform celor de la Lumea Justitiei, surse judiciare demne de toata increderea afirma ca impotriva procuroarei Elena Iordache de la Sectia de urmarire penala din PICCJ, care a inceput urmarirea penala impotriva procurorilor de la „unitatea de elita” DNA Ploiesti Lucian Onea (foto) si Mircea Negulescu, ar fi fost supusa unor amenintari deosebit de dure. Nu cunoastem natura amenintarilor, dar sursele ne-au informat ca Elena Iordache parea „terminata” si de vineri a fost vazuta plangand in dese randuri. Este foarte posibil ca procuroarea Iordache – anchetator cu state vechi in Parchetul General – sa fi fost supusa unor amenintari, si chiar santaj, ca i se va pregati ceva daca va continua ancheta impotriva uneltelor de la DNA Ploiesti. Nu este exclus ca amenintarile sa fi venit pe o filiera de la varful parchetului sau dinspre servicii, ori amandoua.

Intrucat este evident pentru orice observator de buna credinta ca procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu sunt niste indivizi care nu au ce cauta in magistratura si care au folosit metode de ancheta interzise de lege, precum si un limbaj specific interlopilor, au fost bagati in dosare deosebit de grele de binomul DNA-SRI si ca acestora li s-a asigurat „un spate” institutional, redactia Lumeajustitiei.ro solicita Consiliului Superior al Magistraturii si Inspectiei Judiciare sa intervina de urgenta si sa apere independenta procuroarei Elena Iordache.

Nu stim in ce masura informatiile sunt reale, insa starea procuroarei Elena Iordache este binecunoscuta in anturajul ei si a survenit imediat dupa ce a dispus inceperea urmaririi penale impotriva celor doi procurori al caror comportament de interlopi a ingrozit Romania.

Cunoastem insa ca procuroarea Elena Iordache este o persoana foarte curajoasa, dedicata profesiei si cu frica de Dumnezeu care este foarte greu de „indoit” si care, in trecut, a facut fata presiunilor multor sefi din Parchetul General.

Din informatiile pe care le avem, dosarul in care a fost pus sub urmarire penala procurorul Lucian Onea si care este instrumentat de procuroarea Elena Iordache a fost deschis in 2017.

Exista insa si un al doilea dosar care ii priveste pe Onea si Negulescu, unul mult mai stufos, care ar fi instrumentat de Doina Grosu, ex-procuror DIICOT, iar despre acest dosar exista informatii potrivit carora ar contine zeci de posibile infractiuni comise de cei doi paraditori de la DNA Ploiesti, care coincid cu unele infractiuni existente in dosarul aflat la procuroarea Elena Iordache.

Cel mai probabil, cele doua dosare vor fi reunite.

Deputata Andreea Cosma a facut o interpelare adresata ministrului Justitiei Tudorel Toader, prin care ii cere sa-i comunice ce masuri va dispune pentru apararea independentei procurorului Elena Iordache, dupa aparitia informatiilor ca aceasta ar fi fost supusa unor amenintari deosebit de dure:“Vazand informatiile aparute in presa in sensul ca asupra procurorului Elena Iordache din cadrul PICCJ s-ar face presiuni in sensul ca aceasta sa dispuna o alta solutie decat cea pe care ar intentiona sa o ia potrivit legii si constiintei sale, va solicit sa-mi comunicati ce masuri dispuneti pentru apararea independentei procurorului de caz si impiedicarea oricarei imixtiuni ierarhice sau de alta natura in activitatea unui procuror, care trebuie sa se bucure de independenta totala pe solutii. Solicit raspuns in scris”. (Sava N.).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ Influenta de tip intelligence in sesizarea lui Ludovic Orban

Sper sa se incheie batutul apei in piua pe subiectul sesizarii lui Ludovic Orban, intrucat sunt subiecte mult mai relevante...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/Postaci pe U.M. 0319 Bucuresti – STS/Postacii SSI isi omoara timpul pe facebook/”Capcane” pe siguranta nationala

Situatia pare sa fi scapat cu totul de sub control in sistem, acolo unde lupta purtata pentru pastrarea sau preluarea...

Actualitate14 ore ago

ATAC LA PROCUROR

 Elena Iordache din PICCJ, procuroarea care a inceput urmarirea penala impotriva paraditorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, este supusa unor...

Actualitate14 ore ago

Seful Colegiului SRI, afirmatii-soc: Eminescu, platit de mosieri sa scrie impotriva modernizarii Romaniei

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: Iulian Fota, directorul Colegiului National de Informații, fost consilier prezidențial pe probleme de...

Actualitate14 ore ago

Cu pistoalele pe masă/ Cu pistoale pe masă, anchetau și cei de la NKVD

S-a întâmplat. A fost declanșată în fine și o anchetă penală, care îl vizează pe domnul Lucian Onea, șeful „unității...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Scheletele din dulapul secretarei “gingase si jucause” de la Politia Locala Ploiesti si umbra procurorului DNA, Negulescu Mircea/Frica si tremuriciul fata de Politia Romana

O parte dintre politistii locali ploiesteni au câte un schelet mai mare sau mai mic ascuns în dulapul personal: o...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Reprezentanții ilegali ai Ministerului „Afaceriștilor” Interni sunt disperați să legitimeze ilegalitățile și ilegaliștii cu epoleți din M.A.I. și Poliție (doar pentru aceia care sunt „membrii P.C.R.”-pile, cunoștințe, relații)

Așa cum v-am arătat în articolul anterior (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/17/exclusivcomunistii-cu-epoleti-din-structurile-suport-ale-aparatului-central-al-m-a-i-si-politiei-eludeaza-din-nou-constitutia-si-deciziile-curtii-constitutionale/), falșii polițiști din M.A.I. vor cu disperare să acapareze actul de Justiție...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Joac-o pe asta, Klaus!/Capat de drum si pentru generalul Silviu Predoiu/Gata, SIE si-o ia peste bot!

Nu au trecut decat cateva zile de cand dezvaluiam ca, gata, „Dragnea muta la SIE” ! Si iata ca primul...

Actualitate2 zile ago

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, urmăriţi penal/Incisiv de Prahova iar a avut dreptate

Acum aproape un an de zile, Incisiv de Prahova preciza in mai multe articole cu dezvaluiri faptul ca, Lucian Onea...

Actualitate2 zile ago

Primul si singurul pana in prezent la care am vazut facandu-se referire la HG 561/2009 a fost la col ® SRI, Ion Dedu

Cand am vazut ce contine denuntul lui Orban impotriva lui Dancila, pe care o acuza de „inalta tradare”, mi-am facut...

Actualitate2 zile ago

De narcisism a dat dovadă și Florian Coldea, când și-a asumat rolul nedemocratic al binomului SRI – DNA și a crezut că el poate să conducă țara asta mai bine decât cei aleși de popor

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Comparăm și învățăm: prostie + îngâmfare +  lipsă de viziune = lipsă...

Actualitate2 zile ago

Schema penală/ Procurorii non-DNA nu se pot credibiliza decât în măsura în care rezistă acestor presiuni politice

În toată nebunia acestor zile, există și un element pozitiv. În efortul său de a lovi cât mai puternic, cât...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/DE ZIUA POLITIEI LOCALE PLOIESTI, INCISIV DE PRAHOVA A INTOCMIT SESIZARE PENALA IMPOTRIVA A 3 SEFI DIN ACEASTA INSTITUTIE PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNILOR PREVAZUTE DE ART 266-269, 271, 272 si 275 DIN CODUL PENAL

In articolul din data de 19.05.2018, Incisiv de Prahova a dezvaluit “gafa” penala savarsita de Funareanu Dragos, sef Birou Ordine...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/I.G.P.R. NE DEMONSTGREAZĂ, ÎN SCRIS, CĂ A RĂMAS ACEEAȘI INSTITUȚIE „ANTICĂ”, COMUNISTĂ… DIN PĂCATE

Acum 2 săptămâni solicitam public     MAI-ului, IGPR-ului și DGPMB-ului să ne comunice informațiile publice cu privire la șefi și înființarea...

Actualitate3 zile ago

EXPLOZIV/ SRI nu vrea „limonada”…/ Hellvig, prea mic pentru un razboi atat de mare/Ghita, scapat de Klaus!

In urma cu aproape un an, Klaus Iohannis ii cerea sefului de atunci al CIA, actualul secretra de stat Mike...

Top Articole Incisiv