Connect with us

Anchete

EXPLOZIV/ Cine are „tehnicul”… conduce SRI-ul!/Hellvig, facut de Ciocirlan si Epure! – Comisarul de Prahova

Publicat

pe

Se incing spiritele in Serviciul Roman de Informatii, mai ales ca pozitia oricum subreda a directorului Eduard Hellvig este acum dinamitata si de incertitudinile care plutesc peste Ocean, odata cu rechemarea de urgenta, pentru un „instructaj” de ultima ora  de care poate depinde soarta intregului sistem de la noi, a sefului „centralei” americane in Romania, a celui pe Europa de Est si chiar pe intreaga Europa! Iar simtind „mirosul sangelui”, una dintre cele mai inversunate grupari prinse in razboiul fratricid aproape generalizat care se poarta pentru preluarea controlului principalului serviciu secret al tarii si-a schimbat strategia din mers, incercand sa se replieze si sa dea lovitura vietii.

Adjunctul Adrian Ciocirlan, in razboi cu toata lumea

Este vorba despre tabara formata din nasul Adrian Ciocarlan si finul Sorin Epure, cum sunt cunoscuti de initiatii sistemului,  cei doi „cumetri” aflandu-se oricum prinsi in menghina razboiului paralel pe care il poarta atat cu micul grup care „se jura pe rosu” ca este loial lui Eduard Hellvig, in frunte cu prim-adjunctul Razvan Ionescu, dar si cu „coldistii” ramasi in SRI, condusi de adjunctul George Viorel Voinescu. Insa „puterea” adjunctului Adrian Ciocirlan nu este data atat de propriile conexiuni politice, cat mai ales de pozitia cheie in serviciu a celui numit cu mandrie „finul”, colonelul Sorin Epure. Care, dupa ce a fost comandantul DIMB, luandu-si drept urmare „partea leului” din urmarirea informativa a tuturor „greucenilor” politici sau din mediul de afaceri care se invart mai mult prin Capitala este acum seful la „tehnic”.

Dupa ce ca nu a scapat inca de umbra lui Coldea, Eduard Hellvig este „tocat” si pe alte fronturi

Adica omul care, printre altele,  pune in executare si misiunile operative de monitorizare. Si, de altfel, recenta dusmanie pe viata si pe moarte dintre Eduard Hellvig si Adrian Ciocirlan este data tocmai de suspiciunea directorului SRI ca informatiile aflate de „tehnicienii” colonelului Epure ar fi cenzurate de acesta si de nasul Ciocirlan, la el ajungand doar ce vor acestia sa ajunga… Desigur, nici generalul Florian Coldea nu poate uita ca acelasi Ciocirlan, care, totusi, a condus controversata Directia Generala pentru Apararea Constitutiei in vremurile de aur ale statului paralel a sarit in cealalta luntre, avansand chiar cu aceasta ocazie, dupa ruperea „binomului”… Astfel ca situatia pe „frontul nevazut” al SRI este mai complicata decat oricand. Totusi, fabula de azi cu Ciocirlan si Epure are aceeasi morala, din orice parte ai privi si pe care protagonistii ar fi bine sa nu o uite… Si anume ca, totusi, faptele raman si chiar daca unii isi fac iluzii ca daca o tulesc „in civilie”, daca „lovitura de palat” nu le iese, scapa astfel de orice eventuale complicatii penale…

In razboi cu toata lumea

A conduce Diectia Generala pentru Apararea Constitutiei in vremea in care statul paralel aproape ca reusise sa puna cu botul pe labe clasa politica si opinia publica deopotriva nu este deloc putin lucru.

Generalul Voinescu, seful „coldistilor” din serviciu

Caci doar, vorba ceea,  Constitutia ramane totusi „Biblia” oricarui stat democrat, astfel ca apararea ei iti da un „front de lucru” nemarginit, seful acestei Directii, considerata cea mai strategica din tot Serviciul Roman de Informatii putand interveni oricand si oriunde, chiar si peste „fisa postului” unor superiori. Si cu toate ca multi, in frunte cu chiar geneneralul Coldea se asteptau ca detinerea acestei functii sa-i fie fatala generalului Adrian Ciocirlan odata cu dinamitarea „binomului” si „decaparea” unei bune parti din vechea garda a SRI-ului, iata ca actualul adjunct al directorului Eduard Hellvig nu doar ca si-a scapat pielea, dar a si fost avansat ! Si cu toate ca multi ar putea crede ca initiativa i-a apartinut lui Eduard Hellvig, lucrurile stau exact pe dos, directorul SRI nereusind sa stopeze aceasta propulsare. La fel ca si in cazul lui Razvan Ionescu de altfel, prim adjunctul care desi se jura „cu lacrimi de crocodil” ca a acceptat functia doar pentru ca i-ar fi cel mai loial om  din sistem lui Hellvig, nu are totusi cum sa uite mana de sprijin intinsa la momentul oportun de catre seful SPP, generalul Lucian Pahontu.

Razvan Ionescu, loial lui Hellvig dar dator lui Pahontu…

Masuri de securitate pe timpul celei de-a XI-a Reuniuni la nivel de sefi de stat si de guvern a Organizatiei Internationale a Francofoniei, din perioada 25-29 septembrie 2006; conferinta de presa. In imagine: Lucian Silvian Pahontu, directorul Serviciului de Paza si Protectie (SPP).

Si daca fostul sef de cabinet al lui Hellvig, Romeo Cristian Bizadea se impaca la randul sau destul de greu cu faptul ca a pierdut aceasta functie in fata lui Razvan Ionescu, fiind mereu dornic de vendetta, nici macar adjunctii Voinescu si Ciocirlan nu sunt multumiti de faptul ca nu ei au fost alesii care sa-l inlocuiasca pe Coldea la butoanele operative ale SRI-ului. Dar daca Voinescu cel putin a ramas „cu Coldea in suflet”, existand informatii ca, fara sa-i pese de nemultumirea lu Hellvig, i-ar cam raporta fostului „bosulica” cam tot ce misca in serviciu, cu totul altfel stau lucrurile cu ambitiosul Ciocirlan. Care, in timp ce incearca sa-i elimine pe ultimii „coldisti” reuniti in jurul lui Voinescu din serviciu lucreaza intens si la „izolarea” informativa a taberei Hellvig, beneficiind astfel din plin de relatiiile mai mult decat apropiate cu colonelul Sorin Epure…

Seful de la Tehnic…

Cel care, din postura de sef al Directiei de Informatii a Municipiului Bucuresti a avut la randul sau un rol cheie in hegemonia Serviciului Roman de Informatii asupra nu doar a marii majoritati a institutiilor statului roman, dar chiar asupra unei bune parti din societatea romaneasca. Sute si sute de ofiteri acoperiti ai SRI-ului fiind implantati, in urma protocoalelor secrete in institutii unde chiar nu aveau ce cauta !

Cine are „tehnicul”… conduce SRI-ul !

Pana li se va lua insa urma tuturor, scandalul prevederilor subterane ale acestor protocoale fiind oricum de-abia la inceput, colonelul Sorin Epure s-a tras mai aproape de „nasul” Ciocirlan, fiind acum „seful de la tehnic”. Adica avand „painea si cutitul” intregului serviciu, mai ales ca atunci cand ai proprii oameni loiali, acestia, in timp ce „monteaza” si apoi „extrag” toata tehnica de monitorizare pun„deoparte” cam tot ce e mai interesant. Si cum relatia dintre Ciocirlan si Epure este mai mult decat cunoscuta, de au ajuns sa le dea baietii dedicatii cu „Unde-i nasul si cu finul/ Se schimba la dusmani destinul!” sau „Unde-i finul si cu nasul/ Da-napoi intreg orasul”, normal ca Eduard Hellvig priveste cu jind la informarile „pe persoana fiizica” despre care se spune ca Ciocirlan oricum le primeste „de la finul” cu mult inaintea lui. Si din care isi poate pastra „partea leului”, ca niciodata nu se stie la ce foloseste o „barfa” bine documentata. Totusi, cu toate ca ambitiile lui Ciocirlan au cam fost spulberate dupa dezvaluirile noastre, partenerii americani nemizand acum nici macar din plictiseala pe acesta, sprijinul colonelului Epure este vital pentru „focul incrucisat” ordonat de adjunct impotriva gruparilor Hellvig si Voinescu – Coldea…

Fapta ramane !

Insa prinsi in acest razboi al orgoliilor si al influentei, multi dintre cei implicati au incercat totusi sa-si asigure si spatele, unii jurand credinta vesnica actualului director sau fostului prim-adjunct, altii racordandu-se la proiecte politice si chiar pozand ca fac pasul inapoi al pensionarii, cum este cazul colonelului Epure. Numai ca strategia ca daca lucrurile se imput si ai iesit la pensie gata, ai si scapat automat de orice cercetare ulterioara nu se va dovedi decat o himera juridica… Pentru ca „fapta ramane” oricum, dupa cum se va vedea nu chiar peste atat de mult timp. Ceea ce si explica groaza cu care asteapta unii sefi din SRI intoarcerea   „trio”-ului american de la Washington…(Catalin Tache).

 

 

Anchete

Electrificarea transportului, prea scumpă pentru marea majoritate a oamenilor

Publicat

pe

De

Echivalarea prețurilor mașinilor cu motoare termice cu a celor electrice este departe de a se realiza, cel puțin în următorii 10-20 de ani. Astfel, singurii care își pot permite să cumpere vehicule electrice sunt cei cu venituri foarte mari și, evident, stabile, având în vedere că aceste mașini au o durată scurtă de viață, din cauza costurilor exorbitante ale bateriilor. Cu toate subvențiile acordate de stat, care au și început să dispară, prețurile rămân inaccesibile pentru muritorii de rând.

(Preluare National – Claudia Marcu):

Analiza prețurilor de pe piața mondială a mașinilor electrice, realizată de experții de la Agenția Internațională a Energiei (IEA), arată că acestea au rămas foarte sus, fiind absolut inaccesibile pentru marea majoritate a oamenilor. Optimismul IEA, care speră într-o accelerare a concurenței cu consecințe directe în reducerea prețurilor și a marjelor de profit ale producătorilor, este estompat însă de incertitudini precum prețurile volatile ale mărfurilor, blocajele lanțului de aprovizionare și capacitatea producătorilor de automobile de a produce suficiente modele electrice mai ieftine.

Consumatorii pieței de masă sunt de obicei mai sensibili la preț decât cumpărătorii bogați, susține IEA, subliniind că acest lucru este valabil nu numai în economiile emergente și în curs de dezvoltare, care au costuri relativ ridicate ale capitalului și venituri relativ scăzute ale gospodăriilor și ale afacerilor, dar și în economiile avansate.

”În Statele Unite, de exemplu, sondajele sugerează că accesibilitatea era principala preocupare pentru consumatorii care iau în considerare cumpărarea unui vehicul electric în 2023. Alte estimări arată că, chiar și printre consumatorii de SUV și camionete, doar 50% ar fi dispuși să cumpere unul peste 50.000 de dolari”, se arată într-o analiză a IEA.

Teoria ca teoria

Teoretic, mașinile electrice ar trebui să devină mai ieftine pe măsură ce prețurile bateriilor scad, concurența se intensifică, iar producătorii de automobile realizează economii de scară. În majoritatea cazurilor însă, electricele rămân în medie mai scumpe decât echivalentele clasice. În unele cazuri, având în vedere și inflația, prețul acestora a stagnat sau chiar a crescut moderat între 2018 și 2022. Bateriile mari pentru distanțe mai lungi cresc prețurile mașinilor, la fel și cele suplimentare opțiuni, echipamente, tehnologie digitală și caracteristici de lux care sunt adesea comercializate deasupra modelului de bază.

Potrivit IEA, creșterea prețului mediu, care, adăugat la lipsa modelelor disponibile în piețe second-hand, limitează potențialul de se adresa unor categorii mai largi de oameni. ”Tensiunea geopolitică, comerțul și întreruperile lanțului de aprovizionare, creșterea prețurilor bateriilor în 2022 față de 2021 și creșterea inflației au afectat în mod semnificativ potențialul de reduceri suplimentare ale costurilor”, se precizează în analiza IEA. În SUA, datorită intensificării concurenței, marjele de profit au scăzut la minimum posibil.

Astfel, Tesla a redus prețul modelului Y de la 65.000-70.000 dolari, la 45.000-55.000 de dolari, în timp ce prețurile bateriilor pentru acesta a scăzut cu doar 3.000 de dolari. Și așa prețurile au rămas aproape duble față de modelele clasice.

Mici și scumpe

În 2023, cele mai ieftine mașini electrice din Franța, de exemplu, aveau prețuri între 22.000 euro și 30.000 euro (Dacia Spring, Renault Twingo E-Tech, Smart EQ Fortwo), în timp ce cele mai vândute modele mici clasice erau disponibile între 10.000 euro și 20.000 euro (Renault Clio, Peugeot 208, Citroën C3, Dacia Sandero, Opel Corsa, Skoda Fabia). De la jumătatea anului 2024, vor fi acordate subvenții de până la 4.000 euro pentru mașinile electrice cu prețuri sub 47.000 euro, cu o subvenție suplimentară de până la 3.000 euro pentru gospodăriile cu venituri mai mici. În alte țări europene, mașinile electrice au rămas mult mai scumpe decât echivalentele clasice. În Polonia, doar câteva modele de mașini electrice ar putea fi găsite la prețuri competitive cu mașinile clasice în 2023, sub 35.000 euro. Peste 70% din vânzările de mașini electrice în 2023 au fost pentru SUV-uri, sau modele mari sau mai luxoase, comparativ cu mai puțin de 60% pentru mașinile cu motoare cu ardere internă, susține IEA.

Citeste in continuare

Anchete

Dragoste cu forța nu se face. Dar alianțe – da!/Stelian Ion trebuie să își ducă în spinare propria cruce, și propria alianță imorală – cea cu Claudiu Palaz

Publicat

pe

De

Traseist cu ștate vechi, îmbogățit în Epoca de Aur Mazăre-Constantinescu și actualmente reprezentant al partidului „anti-Binom” al lui Băsescu și Udrea, Palaz este probabil ultima persoană cu care Stelian Ion ar fi vrut să facă pereche. Dar soarta (și conducerea partidului) au vrut altfel…

(Preluare Dezvaluiri.ro):

Ai grijă ce critici, că s-ar putea să ți se întâmple chiar ție

Cam o dată pe săptămână, când Stelian Ion rămâne în pană de idei și teme de campanie, el scoate la defilare povestea despre cum el se bate cu balaurul cu două capete PSD-PNL, zis și „alianța imorală”.
Dacă ascultați cu atenție mesajul candidatului USR, o să auziți un ecou: În spatele vocii lui Stelian Ion se aude și vocea lui Claudiu Palaz – colegul lui Ion, în propria lor „alianță imorală”.
Stelian Ion e conștient de ridicolul situației și, cel mai probabil, dacă ar fi putut opta, ar fi ales să nu facă alianță cu Palaz. Dar, la fel cum i-a dat servit sloganul „lupt împotriva alianței imorale”, conducerea partidului i-a dat servită și alianța cu Palaz.

Eu și rechinul ne luptăm cu… rechinii!

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, trebuie menționat că Palaz este unul din cei mai străluciți traseiști politici și unul din îmbogățiți epocii Mazăre-Constantinescu.
Propulsat în politica mare în timpul unei guvernări PSD, el a fost promovat subprefect, apoi prefect de PNL și PD-L. Când toată lumea se aștepta să facă tandem cu Gigi Chiru pentru primărie-consiliu județean, Palaz a intrat în schimb în cursa pentru primărie, împotriva lui Chiru, din postura de candidat al partidului UNPR (vă mai aduceți aminte de partidul generalului Oprea?).
Cu Palaz atacându-l pe Chiru pentru a distruge orice șansă a Opoziției, Radu Mazăre a obținut fluierând al treilea mandat ca primar al Constanței.

Să scoatem corupții din funcțiile publice. Și să-i băgăm la noi în alianță!

Ulterior, Palaz a sărit la timona organizației constănțene a PMP – partid în care în mod surprinzător se mai află și acum. Practic, Stelian Ion ar trebui să se uite cu atenție în retrovizoare – pentru că USR este singurul partid important pe care Palaz nu a reușit (deocamdată) să și-l treacă în colecție…
În paralel cu cariera politică spectaculoasă a lui Palaz, familia sa a reușit să acumuleze și o avere frumușică. Cu concursul lui Radu Mazăre, Palaz și-a construit o vilă somptuoasă pe malul mării, în acest scop Mazăre desființând o stradă a orașului.
Iar Guvernul Adrian Năstase a dat pe nimic o halcă din port, ajunsă în proprietatea tatălui lui Palaz printr-un șir de licitații cu cântec – apoi revândută guvernului Tăriceanu – pentru un profit de 2,5 milioane de euro în familia Palaz! După 20 de ani de îmbogățire prin administrație și un traseu prin toate partidele posibile și imposibile, Palaz a devenit un personaj atât de toxic, încât și propriul său șef de partid (Traian Băsescu) trebuia să se chinuie să găsească ceva pozitiv de spus despre el…

Dragoste cu forța nu se face. Dar alianțe – da!

Aflat în evidentă pierdere de turație față de alegerile precedente, USR joacă la evitarea retrogradării și are nevoie disperată de voturi. Așa s-a născut alianța Dreapta Unită, iar Stelian Ion s-a procopsit cu Palaz în echipă.
Pentru Ion, e o situație cel puțin inconfortabilă: Cum naiba să te lauzi că te lupți cu PSD și PNL, când colegul tău de luptă e cel mai longeviv profitor al tuturor administrațiilor PSD și PNL – la nivel central sau local?
Este conștient Stelian Ion de această incompatibilitate? Răspunsul simplu este – da, așa cum se vede în fotografia următoare…

La ceea ce e prezentată ca fiind o reuniune a Alianței Dreapta Unită (USR+PMP+FD) sunt prezenți trei lideri: Stelian Ion (USR), Ludovic Orban (FD) și.. Bogdan Bola (FD)…
Iar dacă vreți să aflați cum a înghițit Stelian Ion propria alianță imorală și cât de mult îl apreciază pe Claudiu Palaz, încercați să găsiți o poză cu acesta pe pagina de Facebook a lui Stelian Ion…

Citeste in continuare

Anchete

O lovitura importanta tocmai ce a fost data de DIICOT

Publicat

pe

De

Fara discutii DNA este vedeta parchetelor, insa nu trebuie omisa munca celorlalti procurori, mai ales a celor care se ocupa cu combaterea infractiunilor care ne afecteaza viata in mod mai direct decat coruptie si care sunt mult mai periculoase, dezvaluie Lumea Justitiei.

Aflam ca un cetatean strain, din cate se aude albanez (foto), a fost prins in Capitala cu o cantitate semnificativa de droguri. Mai exact, trei kilograme de cocaina, ambalata in trei pachete, ascunse in masina cu care se deplasa. Albanezul a fost dus la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva. Bravo procurorilor DIICOT si politistilor care au lucrat la caz. Asteptam cat mai multe vesti de acest gen, caci Bucurestiul si intreaga Romanie sunt invadate de droguri. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv9 ore ago

Într-un gest de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova – isi recunoaste incompetenta si solicita sa NU fie VOTAT! (I)

Într-un moment de sinceritate, Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la...

Exclusiv9 ore ago

Din păcate, în structurile de poliție exista şi chiar sunt promovați “șefi” care au mentalități de C.A.P.

Ne cerem scuze faț de cetțenii din Judetul Gorj, precizeaza cei de la sindicatul Europol. În “managementul” promovat de ei,...

Exclusivo zi ago

Cetățeanul afgan care a atacat pe cei doi polițiști de frontieră din cadrul ITPF Timișoara a fost capturat împreună cu cealaltă călăuză

Misiunile desfășurate de polițiști implică un grad ridicat de risc și nu poate fi comparat cu niciun alt simplu job,...

Exclusivo zi ago

Odată cu căderea PSD-iștilor, Jandarmeria s-a ales și cu disprețul victorioșilor, mai ales a USR-Plus-iștilor, principalilii profitori, proletcultiști cu zel dar plini de teorii fără aplicații practice

Într-o ședință comună de lucru, in șef al unui inspectorat de poliție îl întreabă pe reprezentantul jandarmilor dacă au personal...

Exclusiv2 zile ago

Ce spune Curtea de Conturi despre hoțiile gestionate de Ștefăniță Munteanu, săgeata lui Miță Ciolacu și finul premierului Marcel Ciolacu

Transelectrica este condusă de Ștefăniță Munteanu, finul lui Marcel Ciolacu și apropiat al nepotului său, Miță Ciolacu. Miță Ciolacu este...

Exclusiv3 zile ago

SGR RETURO încalcă flagrant legea/ SGR nu livrează ce a promis (I)

RetuRO, administratorul SGR, funcționează cu finanțare exclusiv privată și are rolul de a asigura transparența asupra cantităților de ambalaje pentru...

Exclusiv3 zile ago

Un caz halucinant/În ce țară UE mai vezi șeful de secție să îi fie șofer subalternului, adică șefului de birou?

Chestorul principal Bogdan Berechet, a dispus cercetarea disciplinară a unui agent de ordine publică de la Secția 5 care a...

Exclusiv3 zile ago

Primarul Volosevici ar urma să fie reținut de DNA/Virgiliu Nanu, fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova este implicat în tot felul de escrocherii care mai de care mai colorate

Virgiliu Nanu, implicat direct în intabularea Fermei Dacilor și escrocheria White Tower/Primarul Volosevici ar urma să fie reținut de DNA....

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XXXI – b)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!

Muresan Catalin de la Recop Recycling SRL (cel cu Bomba ecologica de la Pleasa) – forțează obținerea de lucrari (aici)...

Exclusiv4 zile ago

SECURITATEA PENITENCIARELOR ROMANESTI,  ESTE  GESTIONATĂ DE UN DIRECTOR CU O VECHIME DE DOAR TREI LUNI, INTR- O FUNCȚIE DE CONDUCERE, IN CADRUL UNUI PENITENCIAR !

Doar 3 luni a ocupat funcția de Director Adjunct Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, domnul cms șef Ilie Marian, la...

Exclusiv4 zile ago

Lanțul slabiciunilor între poliție, parchet și instanță, breșa creată în sistemul polițienesc prin neresponsabilizarea celor aflați în funcții de conducere

Vă spuneam cum procurorul Vieriu Tudor Ionuț și judecătorul Apetri Robert Valerian au dat și menținut soluția de renunțare la...

Exclusiv6 zile ago

Avem multe locuri libere și la ISU, pline de ”salarii nesimțite”, ”privilegiați”, ”necontributivi”, locuri ce abia așteaptă să fie umplută cu cetele asmuțate odinioară de USR si PLUS (REPER)

Încă de la finele anului trecut am întreprins demersuri pentru a obține cifrele exacte privind dinamica pensionărilor în Poliția Română...

Exclusiv6 zile ago

Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dat fix doi bani pe solicitarea polițistului Cănărău Ioan

Zilele trecute vă dezvaluiam cum procurorul Vieriu Tudor Ionuț și judecătorul Apetri Robert Valerian au dat și menținut soluția de...

Actualitate7 zile ago

PSD Prahova nici nu știi, cât de mic începi să fii! Candidatura lui Nicolae Drăgan la Primăria Târgsoru Vechi respinsă de Judecătorie! Se caută un nou candidat!

Lovitură usturătoare pentru PSD-ul condus de Virgiliu Nanu! După ce au anunțat cu surle si trâmbițe și au mers cu...

Exclusivo săptămână ago

Un eşec anunţat: ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!