Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/„Armata lui Ciuca”, inzestrata pe „exclusivitati”/DGIA, in slujba lui „SATAN”!

Incisiv

Publicat

pe

De la inaugurarea sa cu un tam-tam mediatic fara precedent, de „Scutul de la Deveselu” nu s-a mai auzit decat acum, cand, in Saptamana Mare, cativa ofiteri si soldati americani de la baza din Oltenia  au facut un scandal monstru intr-un club de noapte din Craiova, unde s-au distrat pe cinste, dar nu au vrut sa si plateasca. In rest, nu trebuie nici macar sa te dai mare analist militar ca sa constientizezi ca „scutul” nu este decat un mare „balon” extrem  de costisitor, dar care nu are cum sa ne apere de rusi. Insa romanii deja s-au resemnat in acest sens, considerand constructia doar o noua „taxa de smecherie” ce a trebuit platita  „partenerilor strategici”.

 

Ministrul Fifor, lasat in ofsaid de oamenii generalului Marian Hapau..?

Insa si mai grava pare sa devina situatia inarmarii Armatei Romane nu cu anvelopele de care camioanele aveau atatea nevoie sa nu mai cada prin rape, ci cu sistemele de rachete „Patriot”.

Mihai Fifor

Iar scandalul care tocmai ce sta sa izbucneasca, desi se fac eforturi logistice uriase de a se mai pune o data batista pe tambalul acestor noi contracte de inarmare este cu atat mai mare cu cat toata „distractia” cu „Patriot”-ul ne costa dintr-un  foc 4,2 miliarde de dolari, cam cat doua-trei autostrazi peste Carpati ! Insa presiunea asupra guvernantilor si in special a Ministerului Apararii devine tot mai apasatoare, mai ales ca inalti emisari ai Bruxelles-ului, in frunte cu comisarii care reprezinta fatis interesele geo-strategice ale „binomului” european franco – german le reproseaza decidentilor romani ca au facut „shopping”-ul de la Washington fara organizarea macar a vreunui simulacru de licitatie!

Invechitele sisteme „Patriot” si „scutul” de la Deveselu nu fac fata temutelor rachete rusesti „Sarmat – Satan”

Iar odata deschisa aceasta „Cutie a Pandorei”, liderilor politici romani le va fi al naibii de greu sa mai tina lucrurile sub control, fie si cu marirea „inevitabila” a cotei alocate inzestrarii Armatei la 2,5 din bugetul national!

Si uite cum, in anumite laboratoare se cauta deja „tapii ispasitori” care sa fie aruncati in arena publica pentru a fi „sfartecati” mediatic pentru ca au aruncat degeaba in aer 4,2 miliarde de dolari. Mai ales ca rachetele „Patriot” care urmeaza sa fie pe deplin functionale  in Romania, in cel mai fericit caz, in anul 2020 nu reusesc nici macar sa tina pasul cu performantele tehnologice ale rachetelor „Sarmat” sau „Satan” cum sunt deja numite cu teama si respect in SUA si despre care Moscova a anuntat ca vor intra in dotarea Armatei Ruse inca din anul 2020, cel mai tarziu la inceputul lui 2021 !!!

Si cu toate ca este deja un sport national „decaparea” oamenilor politici si a ministrilor, de aceasta data, inainte ca ofiterii mai mult sau mai putin acoperiti ai DGIA infiltrati la conducerea  multor institutii vitale ale statului roman si chiar in presa sa arunce primii cu „piatra” in Mihai Fifor, poate mai verifica odata cei de la CSAT daca reprezentantii DGIA au „diseminat” totusi in sistem fie si cea mai mica nota informativa cu privire la inoportunitatea achizitiei de rachete „Patriot” in conditiile aparitiei „pe piata” a mult mai performantelor „Sarmat”. Pentru ca, daca nu, chiar ca incepi sa ai „suspiciuni rezonabile”, precum analistii pe contrainformatii ai altor structuri ca nu cumva unii din DGIA sa fi ajuns, fie si involuntar, in „slujba lui Satan”…

„Popcorn” de 4 miliarde dolari

Desi Romania zilelor noastre este vesnic pusa pe galceava, iata ca un adevarat subiect fierbinte precum scandalul international privind incidentele in care au fost implicate rachetele „Patriot”, recent achzitionate si de Ministerul Apararii de la noi ar arata ca acestea sunt depasite tehnic si profesional, a fost supus unui „embargo” mediatic aproape cvasitotal. Inclusiv stirile privind faptul ca unele dintre rachetele „Patriot” lansate pe data de 25 martie de catre Arabia Saudita impotriva rebelilor Houthi din Yemen ar fi explodat fie imediat dupa lansare, fie dupa ce au facut o „bucla” in aer, la contactul cu solul !

„Armata lui Ciuca”, inzestrata pe „exclusivitati”

Insa posibilitatea ca Romania sa fi cumparat de fapt „Popcorn” de peste patru miliarde de dolari pare sa nu fi ingrijorat pe nimeni, cu exceptia chiar artizanilor acestei afaceri, cei care acum cauta solutii de „deturnare” a scandalului…

Taxa de smecherie!

Mai mult decat atat, autoritatile romane nu au avut vreo urma de reactie nici macar atunci cand mai-marii Armatei Ruse au anuntat ca noile rachete „Sarmat” nu intampina niciun fel de problema in distrugerea „scutului” de la Deveselu. Iar mediatizarea intensa de catre Moscova a lansarilor  rachetelor deja cunoscute in intreg Occidentul drept „Satan” nu poate decat sa-i deprime si mai mult pe cei care se afla in spatele strategiei de inarmare a Romaniei cu rachetele „Patriot”. Mai ales ca rusii insista ca primele rachete „Satan” ar putea fi functionale la bazele din Krasnoiarsk cel tarziu in 2021! Pe cand, dupa cum sustin sursele noastre, desi termenul avansat oficial pentru definitivarea punerii la punct a sistemelor „Patriot” din Romania este jumatatea anului 2020, este dificil de apreciat ca nu se vor ivi mici intarzieri inerente. Astfel ca, in timp ce Romania se va inzestra efectiv cu primele rachete ca sa le apere de o eventuala agresiune rusa, Moscova va avea deja in dotare rachetele de noua generatie  „Satan”, in fata carora „Patriot” sunt neputincioase …!

Contracte compensatorii

De orice pot fi suspectati sefii DGIA, dar in niciun caz de prostie sau incompetenta!  Numai ca, iata, alertate de epuizarea bugetului alocat inzestrarii cu tehnica „ultramoderna” a Romaniei pe niste rachete care nu au cum sa faca fata, tehnocologic vorbind, concurentelor „Satan”, analisti ai altor structuri se intreaba cum de a fost posibila aceasta „scapare” a oamenilor generalului Hapau. Caci inca nu exista date care sa sustina ca „informatiile militare” s-au opus acestor achzitii, tragandu-i de mana pe politicieni iar acestia din urma au refuzat cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa asculte sfaturile DGIA ! Astfel ca, pana cand la CSAT se va da „peria” care sa verifice daca au fost sau nu diseminate informatii in acest sens din partea DGIA, ramane demna de luat in seama si varianta de lucru „susotita” prin sistem cu privire la faptul ca, dupa ce „maurul” Hapau si-a facut astfel datoria fata de partenerii americani, unele firme de lobby de peste Ocean umflandu-si deja conturile cu comisioane de zeci de milioane de dolari, acesta se poate retrage in glorie, alaturi de oamenii sai de incredere, pe langa „casa” unor companii din SUA. Reprezentand eventual interesele acestora in terte tari, fie ele si africane sau din alte colturi ale lumii sau chiar beneficiind ulterior de unele contracte „compensatorii”, in timp ce „bietul” general Pahontu, ramas deja simbolul „#rezist” este lasat sa stinga singur lumina vechiului stat paralel…(Catalin Tache ).

 

 

 

Actualitate

Cererea lui Robert Negoiţă privind mandatul său de primar, respinsă de instanţă

Incisiv

Publicat

pe

De

Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti anunţă că solicitarea lui Robert Negoiţă de anulare a ordinului prefectului Capitalei prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului de primar al Sectorului 3 al acestuia a fost respinsă de instanţă.

„Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti informează publicul că în dosarul cu nr. 22412/3/2020, înregistrat la Tribunalul Bucureşti, Secţia a 2-a Contencios Administrativ şi Fiscal, astăzi, 25.09.2020, instanţa s-a pronunţat respingând cererea formulată de Robert-Sorin Negoiţă împotriva Instituţiei Prefectului – Municipiul Bucureşti şi a Prefectului Municipiului Bucureşti. Hotărârea prin care a fost respinsă cererea ca neîntemeiată este definitivă conform art.160 alin. (10) din O.U.G. nr. 57/2019. Menţionăm că obiectul dosarului l-a constituit anularea ordinului prefectului municipiului Bucureşti cu nr. 511/31.08.2020”, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului – Municipiul Bucureşti transmis, vineri.

Potrivit ordinului prefectului municipiului Bucureşti nr. 511 din 31 august, se constată încetarea de drept la data de 19 august a mandatului de primar al Sectorului 3 al lui Robert Negoiţă, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcţia de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat şi a fost ales primar la alegerile locale din 2016.

Citeste in continuare

Actualitate

Aurelian Bădulescu: PSD a obținut un scor bun în circumstanțele actuale

Incisiv

Publicat

pe

De

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, candidat din partea PSD pentru Primăria Sectorului 3, a declarat că partidul său a obținut un scor bun, date fiind circumstanțele actuale.

Totodată, deși a pierdut alegerile, Bădulescu a declarat că va veghea la modul în care Robert Negoiță, câștigătorul alegerilor pentru Sectorul 3, își va îndeplini atribuțiile.

„Campania electorală s-a terminat, voturile sunt aproape numărate şi este timpul să facem o scurtă analiză şi să vedem cum arată noua configuraţie politică în Sectorul 3: Robert Negoiţă a obţinut un nou mandat de primar al Sectorului 3, dar nu are majoritate în Consiliul Local. PSD a obţinut un scor bun în circumstanţele actuale şi va veghea la modul de lucru al primarului. USR, prin înlocuirea Anei Ciceală, a ratat şansa să-l învingă pe Negoiţă. Partidul Naţional Liberal a reuşit să facă, atât la Sectorul 3, cât şi în restul Capitalei, o alianţă cu nişte oameni fără Dumnezeu şi fără valori tradiţionale, care în scurt timp îi vor trăda. PS – Pe domnii şi doamnele de la USR îi anunţ că ne vom reîntâlni în Consiliul General”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

El le-a transmis votanţilor săi că echipa PSD Sector 3 le va apăra interesele în Consiliul Local.

„Deşi am intrat târziu în cursa pentru Primăria Sectorului 3, foarte mulţi cetăţeni au înţeles situaţia şi m-au creditat, pe mine şi echipa PSD, cu votul lor. Vreau să le mulţumesc pe această cale şi să-i anunţ că echipa PSD Sector 3 îşi va respecta promisiunile făcute în campania electorală şi le va apăra interesele în Consiliul Local”.

Robert Negoiță a câștigat încă un mandat la Sectorul 3

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, primarul în funcție, Robert Negoiță, a reușit să câștige detașat Sectorul 3, cu 39% din voturi, urmat de Aurelian Bădulescu (PSD), care a reușit să obțină doar 14% din sufragii.

Patru din cele şase primării din Bucureşti au fost câştigate, duminică, de candidaţii susţinuţi de PNL şi Alianţa USR PLUS, respectiv sectoarele 1, 2, 5 şi 6, iar la celelalte două sectoare – 3 şi 4 – şi-au păstrat mandatele primarii în funcţie.

Primăria Generală a fost câștigată de Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, l-a felicitat, luni, pe Nicușor Dan pentru că a câștigat alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei: „Îi doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune, pentru că Bucureștiul are nevoie de foarte multe schimbări în bine”.

Citeste in continuare

Actualitate

AEP: Peste 18.700 de români din diaspora s-au înscris pentru votul la parlamentare

Incisiv

Publicat

pe

De

Peste 3.900 de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării s-au înscris pe portalul www.votstrainatate.ro pentru votul la secţie la alegerile parlamentare, iar peste 14.000 pentru votul prin corespondenţă.

Potrivit AEP, pentru votul la secţie, pentru care termenul limită de înregistrare a expirat pe 21 septembrie, au fost depuse 3.939 cereri.

Prin înregistrarea ca alegător în străinătate, cetăţeanul român cu drept de vot care are domiciliul sau reşedinţa în străinătate solicită organizarea unei secţii de votare în localitatea şi statul unde vrea să voteze.

Astfel, cele mai multe cereri de vot la secţie au fost primite de la românii din Marea Britanie (816), Germania (421), Spania (385), Italia (322), Olanda (282), Moldova (216), Franţa (196), Belgia (191), Austria (116), SUA (84). Cele mai puţine au fost din Chile, Albania, Slovenia, Estonia, Belarus – câte una.

Pentru votul prin corespondenţă la parlamentarele din 6 decembrie s-au înscris, până luni, 14.783 de alegători.

Termenul limită de înregistrare pentru votul prin corespondenţă a fost prelungit până pe 22 octombrie.

Cele mai multe cereri au fost depuse, până în prezent, de românii din Marea Britanie (3.433), Germania (2.312), Spania (1.163), Elveţia (1.052), Italia (1.002), Franţa (996). Cele mai puţine sunt de la românii din Ucraina, Africa de Sud, Iran, Congo, India – câte una.

Mai sunt 24 de zile în care românii din diaspora se mai pot înscrie pentru votul prin corespondenţă la parlamentare.

La alegerile parlamentare îşi exercită dreptul de vot în afara ţării doar cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate.

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont4 ore ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

Actualitate3 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate3 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse4 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate4 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Exclusiv5 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate6 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate6 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate6 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate6 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete6 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont7 zile ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Exclusiv2 săptămâni ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv