Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/„Anexa” COSC de la Valcea a „Centrului National Cyberint”, noua unitate de elita a SRI/Hellvig, pe faras!

Publicat

pe

In timp ce opinia publica este tinuta cu sufletul la gura de dezvaluirile spumoase despre micile secrete murdare din interiorul statului paralel, la varful sistemului, departe si de curiozitatea considerata „prea ca la tara” a liderilor clasei politice, se iau decizii care, chiar daca nu vor fi transpuse in pratica in cel mai scurt timp, sunt deja vitale pentru asigurarea securitatii nationale pe termen lung. Iar una dintre cele mai importante scenarii de lucru pe care lucreaza deja tot mai multi analisti atat ai structurilor informative romanesti, dar mai ales cele externe se refera la retragerea, pana la sfarsitul acestui an, a lui Eduard Hellvig de la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Si chiar daca multora le poate parea „neserioasa” promovarea unei asemenea variante, mai ales ca „neamtul” Klaus Iohannis este inca pe cai mari la Cotroceni iar „germanofilia” asumata a lui Hellvig ar trebui sa-i fie pavaza ocrotitoare dupa ce Angela Merkel tinde sa devina un veritabil „Putin al Germaniei”, tocmai aceasta ascendenta se pare ca il va putea costa postul pe actualul director general al SRI. Cel caruia, dupa cum dezvaluiam cu cateva luni in urma, i se aratase deja „cartonasul galben” de peste Ocean….

Directorul SRI, pe picior de plecare

Iar cel putin la nivelul SIE, acolo unde ar trebui sa se stie cel mai bine „ora exacta” a „ceasului” geo-global, analizele informative arata ca scenariul trecerii Angelei Merkel in locul lui Jean Claude Juncker in funtea Comisiei Europene, incepand cu anul viitor, capata tot mai mare greutate. Ceea ce nu ar face decat ca visele altfel desarte ale lui Klaus Iohannis de a prinde „miraculos”, la fel ca la alegerile din 2014, un nou post de presedinte, de aceasta data cel al Consiliului European, sa capete noi valente. Pentru ca nucleul dur al progresistilor simte ca pierde teren in fata nationalismului politic aflat in plin avant, astfel ca doar „predarea citadelei” de la Bruxelles intr-o mana de fier precum cea a Angelei Merkel ar mai putea tine in viata planul globalist de infiintare a Statelor Federative ale Uniunii Europene. Si cu Merkel in locul deja tot mai controversatului Juncker, cutuma diplomatica ar face ca presedintia Consiliului European sa fie data, fie si drept premiu de consolare, unui sef de stat sau de guvern din Europa de Est. Iohannis fiind, desigur, cel mai dispus de a zambi cuminte „in vitrina” de la Bruxelles, fara a deranja interesele globale ale marilor corporatii transfrontaliere.

Angela Merkel, detasata in locul lui Juncker

Iar o astfel de miscare la nivel european nu va face decat sa accelereze retragerea BND-ului german din Romania, mai ales ca noua Administratie SUA, alaturi de inventiva comunitate britanica de intelligence  isi „marcheaza” tot mai mult teritoriul Romaniei ca intrand definitiv in propria sfera de influenta. Ceea ce ar intelege pe deplin pana si „profanii” sistemului, daca ar sti ce eforturi logistice si umane fara precedent depun americanii pentru intarirea Consiliului Operativ de Securitate Cibernetica – COSC, unitatea secreta „mixta” cu SRI-ul de la Valcea devenind deja „varful de lance” al Washington-ului impotriva „razboiului hibrid” declansat deja de Moscova… Iar in aceasta conjunctura internationala, desi nu a gafat major, ba chiar a reusit o „spoiala” a imaginii SRI, soarta lui Hellvig la conducerea serviciului pare cea a unei frunze in bataia vantului, cel putin atata timp cat americanii doresc un partener de nadejde si de actiune pentru a sustine implicarea operativa majora a SUA „in coasta” Rusiei…

Doar „neamtul” vrea in „vitrina”

Un scenariu incendiar, dar luat tot mai in serios de serviciile de informatii ale tarilor „satelit” care vor sa se orienteze din timp pe langa viitorii „jupani” ai Europei  arata ca, dupa ce a trecut din nou, cu mai mare greutate ca oricand, prin furcile caudine ale formarii unui alt guvern de uniune „contra naturii”, Angela Merkel ar putea renunta la conducerea „motorului economic” al UE pentru a dicta linia politica de la Bruxelles.

Iohannis, „planul B” pentru inlocuirea lui Donald Tusk

Iar aceasta mutare spectaculoasa s-ar datora, in primul rand, faptului ca Jean Claude Juncker pierde tot mai mult teren, decizia facuta publica de a nu-si mai dori un nou mandat in fruntea Comisiei Europene nefacand decat sa le dea si mai mult curaj criticilor sai. Deci, structurile centrale de conducere a Uniunii Europene stau pe un adevarat butoi de pulbere, actuali sefi ca Juncker sau Tusk scapand deja haturile  din maini. Astfel ca „avansarea” Angelei Merkel la Bruxelles este planul de rezerva al influentei miscari progresiste pentru a se tempera lucrurile. Culmea este ca, desi s-ar fi facut deja „tatonari” privind „indulcirea” liderilor „Grupului de la Visegrad” pentru ca unul dintre „rebeli” sa preia locul lui Donald Tusk, acestia ar fi refuzat in corpore! Si astfel s-a ajuns la varianta de compromis a unei eventuale sustineri de catre Angela Merkel a „neamtului” Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European, pentru ca aceasta sa fie sigura ca-si pune acolo un„estic” care nu misca in front…!

Refugiu la Viena…

Daca Iohannis nu va mai „vegeta” inca un mandat la Palatul Cotroceni, atunci si interesul BND-ului german pentru tara noastra va scadea considerabil, atunci „camarila nemteasca” din jurul sefului statului se poate deja pregati pentru o retragere, fie ea si una ordonata.

„Anexa” COSC de la Valcea a „Centrului National Cyberint”, noua unitate de elita a SRI

Dar „la pachet”, cu tot cu „germanofilii” din politica, mediul de afaceri si servicii. Lucru cu atat mai de asteptat cu cat presiunea americana creste constant, mai ales in domenii sensibile precum cel al securitatii energetice sau cibernetice. Si chiar daca in anumite medii se da ca sigura plecarea lui Eduard Hellvig chiar pana la sfarsitul acestui an, „inevitabilul” poate fi intarziat si pana in 2019, pentru a exista siguranta mutarilor de la Bruxelles. Timp in care Hellvig ar avea si varianta „resetarii” imaginii in fata americanilor care vor in fruntea SRI nu doar un director democratic, cat unul care sa fie si „jucator”, pentru a putea sustine implicarea operativa tot mai fatisa. Oricum, deja se vorbeste despre pregatirea unui refugiu confortabil, inclusiv financiar, la Viena, pentru mai multi lideri ai institutiilor de forta, pe langa staff-urile unor mari corporatii austriece aflate in sfera de protectie a BND-ului german… Timp in care SRI-ul intra si mai puternic in „zodia americana”, fie ea si una cu „ascendent britanic”, serviciul capatand o putere uriasa de control a informatiei prin dezvoltarea COSC. Caci, pe langa mult mai la vedere „Centru National Cyberint”, Consiliul Operativ de Securitate Cibernetica, mai ales prin unitatea secreta de la Valcea, cu tehnica de ultima ora si consilieri din SUA este deja privit peste Ocean drept cel mai avansat avanpost al agentiei americane de profil in aceasta parte a lumii, asupra careia Moscova inca isi declara hegemonia…(Catalin Tache).

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv14 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv14 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv