Connect with us

Actualitate

Izmeneala Coldea-Maior-Dragnea

Publicat

pe

Primul și cel mai recent numitor comun al celor trei personaje este că fiecare, în felul lui, se izmenește în raport cu prezența și prestația sa în fața Comisiei de control a activității Serviciului Român de Informații. George Maior vine la Comisie doar când aterizează în România și atunci spune jumătăți de adevăruri și minciuni integrale. Florian Coldea ba vine, ba e răcit, ba revine, dar tot nu ajunge să dea piept cu parlamentarii. Iar Liviu Dragnea se cere insistent de trei luni la Comisie, în timp ce subordonatul său, Claudiu Manda, îl tot amână. Frustrare mare din toate direcțiile.

George Maior a fost a doua oară audiat de această Comisie. Prima dată nu a spus mai nimic. A doua oară, cu jumătate de gură, l-a dat în primire pe Liviu Dragnea. În sensul că și acesta ar sta cu un picior în statul paralel. Și că, în această calitate, s-a întâlnit cu el la diverse ședințe de taină. În care, în grup organizat, oamenii au pus țara a cale. Dar pentru că nici a doua oară nu a spus adevărul, este de presupus că, odată și odată, va mai exista o întâlnire. Până atunci, Excelența Sa, ambasadorul României la Washington s-a întors liniștit a post.

Generalul cu patru stele Florian Coldea, omul care, scăpat de sub controlul lui Traian Băsescu și neintrat sub controlul lui Klaus Iohannis, a învârtit ani la rând sistemul pe degete este, indiferent ce va spune sau nu va spune în fața Comsiei de control, o veritabilă mină de aur. În materie de informații. Mă refer la informațiile netransformate abuziv sau neabuziv în secrete de stat. Pentru că nu-mi pot imagina că planificarea unor execuții politice ar fi fost sau ar mai fi secret de stat. Cum nu poate fi secret de stat în faimosul stat de drept o hotărâre CSAT care adaugă la lege în materie de protocoale interinstituționale. Și, deci, nici protocoalele nu sunt secrete de stat. Sunt doar simple documente ilegale. Care și-au făcut treaba. Cu vârf și îndesat. Dând peste cap și activitatea procurorilor, și activitatea ANI, și Justiția. Dar Florian Coldea se izmenește și el. Ba e puțin răcit, ba nu mai e puțin răcit.

Și urmează Liviu Dragnea. Acesta tot urmează. Se tot invită în fața Comisiei pentru că, vezi Doamne, numai de-acolo poate lansa în direcția opiniei publice adevăruri colosale despre statul de drept, pe care el le deține, iar până acum nu le-a spus. Are chiar o atitudine de om supărat. De ce îi ignoră Claudiu Manda, subordonatul său pe linie de partid și pe linie parlamentară, cererile insistente? De ce nu-l cheamă odată și-odată la Comisie? De ce este el pus de Manda într-o poziție de așteptare? De ce nu ne poate servi prețioasele informații pe care le deține despre statul paralel? În timp ce ultimii doi dau roată în jurul Comisiei, cum spuneam, mai curajos, George Maior s-a prezentat repetat. În timp ce ultimii doi se izmenesc pe dinafară, primul s-a izmenit înăuntru. Cum ar fi dacă cei trei ar decide împreună și fiecare pe rând să declare în fața Comisiei de control a SRI tot ce este de declarat? Ce ar putea spune ei în esență despre participarea la ședințele neoficiale de lucru ale statului paralel? Să o luăm din nou pe rând.

George Maior ar putea să ne informeze cum a luptat el din tranșeele SRI pentru ca Traian Băsescu să nu fie demis după cele două suspendări și să fie reales cu voturi furate pentru un al doilea mandat prezidențial. Cum, în acest scop, în întâlniri de taină, s-au pus la cale decapitări la Curtea Constituțională a României și decimări masive printre adversarii politici ai lui Traian Băsescu. Ne-ar mai putea informa, pentru că nici asta nu ar trebui să fie secret de stat, cum finul său Victor Ponta a fost pilotat pentru a-și marginaliza aliatul USL, determinându-l în cele din urmă pe Crin Antonescu să o ia la sănătoasa. Lăsând vacantă candidatura la prezidențiale. Și cum, inițial, el însuși a fost în cărți. După care, tot în ședințe de taină, la care desigur participau și alții, s-a decis că totuși e mai bine ca Ponta să candideze la prezidențiale, lăsând vacant, în beneficiu lui Maior, postul de prim-ministru. Dar și Gabriel Oprea era în cărți. Tot pentru prim-ministru. Și ca să nu se supere și fiindcă tot conducea și el în felul lui un mic și eficient stat paralel, încadrat cu personal recrutat din serviciile secrete, el, Oprea ar fi putut ajunge în locul lui Maior șeful Serviciului Român de Informații. Ca să se întâmple toate cele de mai sus, era necesară multă golănie. Și și mai multă poliție politică. Pentru că drumul către înaltele poziții vizate se făcea cu toporul și cu tunul și cu mult sânge vărsat și cu multe cadavre pe parcurs.

Ce ar putea să ne spună Florian Coldea? Că, de fapt, el conducea Serviciul Român de Informații. Principalul serviciu secret al României. Serviciul de spionaj intern. Că el era la butoane. Că el îi împărtășea lui Maior, formal șeful lui, doar ceea ce voia. Că scăpase cu SRI cu totul de sub controlul lui Traian Băsescu în ultima parte a mandatuuia acestuia, că îl controla pe Klaus Iohannis la începutul mandatului fostului primar de Sibiu. Că învârtea țara pe degete cu procuratură și cu Justiție cu tot și că – asta știa și Maior – la SRI se făceau nu numai dosare penale, se scriau nu numai rechizitorii și părți din rechizitorii, pe care procurorii doar le semnau, dar se executau oameni politici prin intermediul ANI cu rapoarte de neintegritate scrise la SRI, vizate de capii SRI și, în final, semnate cu nonșalanță de Horia Georgescu, șeful ANI. După care oameni politici erau rași. Și că de asemenea rapoarte au avut parte și Klaus Iohannis, ca să poată deveni captiv, și Eduard Hellvig, succesorul lui Maior, ca să poată fi eliminat din poziția de ministru și secretar general PNL. El ar mai putea relata cum a făcut de l-a eliminat pe Gabriel Oprea, pentru ca nu care cumva acest tovarăș din statul paralel să-i devină șef. Pentru că funcția de director plin SRI o viza pentru e însuși.

Dar ce ne-ar putea spune cu mâna pe inimă Liviu Dragnea, dacă ar vrea și dacă asta s-ar fi stabilit în ultimul weekend, când s-a întâlnit în mare dar nu suficientă taină pe Valea Prahovei cu George Maior și cu Vasile Dancu? Pe moșia unui senator PSD. Ar putea relata cum, după ce s-a antrenat ca la carte la mai multe întâlniri de taină ale statului paralel, unde s-au discutat între altele și decapitări din propriul partid, făcute cu sprijinul tripletei SRI-DNA-ANI, și binecuvântate ulterior de judecătorii statului paralel, s-a gândit că ar fi momentul potrivit să preia el însuși atât frâiele partidului, cât și pe cele ale Guvernului. Făcându-i vânt în stilul cunoscut lui Victor Ponta. Alt participant de marcă la întrunirile statului paralel, în cazul unora dintre acestea fiind chiar inițiatorul.

Ei bine, ne putem ușor imagina cât de interesant ar fi nu numai pentru români, ci și pentru partenerii noștri euroatlantici, care au tolerat din interes și existanța statului paralel și aceste răfuieli interne, să afle măcar această parte de adevăr descisă mai sus din istoria recentă a României. Dar asta nu se va întâmpla. Cel puțin, nu curând.

Sorin Rosca Stanescu

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv3 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv