Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/“Cartita” din S.R.I. a procurorului Negulescu Mircea este in continuare sef Sector “A”/ Albul şi negrul combinate într-un gri infinit luminat de becurile care pâlpâie stins în SRI !

Publicat

pe

Spune, spune moş bătrân, spune caii când se fură?

„Noaptea pe fulgerătură, atuncea caii se fură“.

La SRI se joacă, de regulă, poker. Cu cinci aşi, că altfel e greu să trişezi. Dacă nu ai asul în plus, poţi juca şi la cacealma. Pierzi, câştigi, se cheamă că eşti acceptat, totuşi, la masa de joc, chiar dacă nu eşti “în cărţi”. Fiecare speră ca, într-o zi, săi vină şi lui rândul. Ghinioniştii ies la pensie şi nu-şi văd visul cu ochii.

Când, însă, mizele sunt mai mari, se organizează câte o partidă de bridge, joc de atu şi de levată. Asta pentru că bridge-ul este extrem de complex şi frumuseţea lui devine din ce în ce mai evidentă, pe măsură ce constaţi că donele sînt irepetabile, iar tehnicile de joc pot fi dezvoltate la infinit. E compus din licitaţie – adesea convenţională, în jargon specific, în care se decide un contract pe baza unui schimb codificat de informaţii între parteneri – şi jocul de levată, în care axa cîştigătoare a contractului trebuie să-l realizeze. Fiindcă se joacă în patru – o axă compusă din doi parteneri împotriva celorlalţi –, bridge-ul are o importantă componentă psihologică. E net superior în complexitate tuturor celorlalte jocuri de cărţi, din mai multe puncte de vedere. Norocul nu joacă aproape nici un rol, poţi cîştiga la fel de bine cu cărţi proaste.

De caracter, nu mai vorbim, trebuie să joci pătimaş şi fără scrupule. Îţi trebuie o “pilă” puternică şi să fi făcut „servicii” cuiva sus-pus (de exemplu să-ţi lucrezi contrainformativ, la ordin, nişte colegi despre care să debitezi tot felul de inepţii; prietenii ştiu pe cine!). Succesul este asigurat! Local, observăm că se preferă sistemul de „Treflă albastră” (cum e şi situaţia de la Prahova) şi se joacă, aparent, sans atu.

Prietenul procurorului Negulescu Mircea din SRI Prahova, lt. col. Neculăiţă Dragoş – este in continuare pe functie. Cu acesta, procurorul a „fabricat” dosarele de rasunet, cu acesta vorbea zilnic la telefon obtinand informatii strict secrete si/sau monitorizari ilegale ale dusmanilor personali ai procurorului. Negulaita Dragos si Nita Dragos (acum pensionat) erau „cartitele” din SRI Prahova ale procurorului.

Cine ste Neculaita Dragos?

Cu un pedigree frumos, cu tată fost pădurar şi apoi proprietar de gater, acesta a avansat, sigur şi ferm, de la ofiţer de execuţie pe W la funcţia de şef de birou A, învingându-l pe bătrânul jaguar Adrian Petrache (un anonim pentru Direcţia „E”) şi, apoi, a fost impus în funcţia de şef Sector A pe baza relaţiilor de amiciţie profesională cu ex-procurorul Zdreanţă, Negulescu Mircea (cu care a făcut tandem la nişte percheziţii grobiene), dar şi cu propulsia dată de un locţiitor al unităţii centrale (responsabil cu problematica protecţiei fondului forestier şi cinegetic), cu conexiuni în zona Izvoarele-Homorâciu de unde „catindatul” este originar şi unde tatăl său a fost pădurar şi proprietar de gater (wwwjurnalul.ro ANUNTURI, joi 24 septembrie 2015, pagina 15).

Despre cârdăşia cu Negulescu, citiţi http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/dovada-colabor-rii-str-nse-dintre-sri-i-dna-415992

Despre păduri defrişate citiţi http://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/58547-prahova-defrisata-cate-hectare-de-padure-dispar-in-fiecare-ora şi http://www.max-media.ro/scrisoarea-unor-politisti-prahoveni-care-vor-sa-ramana-anonimi-agita-apele-in-judet-acuzatii-grave-pentru-sefii-din-ipj-prahova.html

Absolvent promoţia 1997 al Academiei de Poliţie, clasa care a şcolarizat pentru SRI, Drăgoşelu a făcut, mai acum câţiva anişori, împreună cu ofiţerul BCCO, comisarul şef Florin (Bebe) Vlădan, o excursie în Bulgaria. Lui Neculăiţă i s-a furat superbul autoturim BMW, nou, nouţ, asigurat cu câteva zile înainte, valoarea acestuia fiind de vreo 50.000 de coco (DON, DON, să-nălţăm!). De unde atâţia bani la un bugetar, care în familie are un şofer, o învăţătoare etc.? Gurile rele susţin că „furtul” a fost la pont, proprietarul nedeţinând nici măcar al doilea rând de chei, care, probabil, era chiar la hoţi. Oricum, tărăşenia cu aşa-zisul furt şi încasarea asigurării s-a muşamalizat pe la tovarăşul George Dămureanu de la Direcţia „E” cu care, de asemenea, a fost coleg.

Despre Vlădan citiţi aici https://www.ziarulincomod.ro/un-sef-din-politia-prahova-se-va-transfera-la-brigada-de-combatere-a-criminalitatii-organizate/ şi aici http://www.telegrama.ro/eveniment/item/10007-viorel-dosaru-si-cristi-manea-cercetati-de-parchetul-de-pe-langa-curtea-de-apel-ploiesti.html

Pescar înrăit (poziţia 397 pe lista AJVPS Prahova), dar în ape tulburi, va reuţi, nu ne îndoim, să treacă cu brio şi de acest dificil concurs complex de accedere într-o funcţie superioară în conducerea SRI Prahova. Asa arata reformarea serviciului secret (SRI) in anul de gratie 2018. Albul şi negrul combinate într-un gri infinit luminat de becurile care pâlpâie stins în SRI ! (Ec Adrian Radu).

Neculaita poz 46(1)

Neculaita Lista-persoanelor-fizice-atestate-conform-OM-1763_2015-actualizata-01.03.2017(1)

 

 

Actualitate

Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ din Ploiești va fi locul de desfășurare al celei de-a cincisprezecea ediții a Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană „Iosif Iser“.

Publicat

pe

De

 Vernisajul va avea loc miercuri, 6 decembrie 2023, începând cu ora 17.00, pe B-dul Independenței nr. 1.
 Bienala adună peste 458 de lucrări din 44 de țări, create de 290 de artiști, oferind o varietate de stiluri și tehnici în gravura contemporană. Expoziția include lucrări realizate prin diverse metode, de la litografie la serigrafie și abordări digitale, oferind vizitatorilor ocazia de a explora tendințele actuale în arta gravurii.
 Un juriu format din experți în artă, precum Pavel Șușară, Florin Sicoie și Valter Paraschivescu, va evalua lucrările expuse.
 Bienala este un spațiu de întâlnire pentru artiști și iubitori de artă, promovând dialogul și aprecierea pentru gravura contemporană.
 Premiile, oferite de diverse instituții, recunosc realizările artistice în diverse categorii. Lucrările premiate și cele donate vor fi adăugate la colecția Muzeului de Artă din Ploiești, contribuind la colecția acestuia.
 Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ organizează acest eveniment pentru a sprijini și promova arta contemporană. Bienala „Iosif Iser“, începută în 1993, este un eveniment important pentru comunitatea artistică, atât în România, cât și la nivel internațional.
 Pentru mai multe informații, contactați Departamentul de Servicii Educaționale, Relații Publice și Documentare la Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ la numărul de telefon 0244 52 22 64 sau prin e-mail la office@artmuseum.ro.
Ar putea fi un element grafic cu text care spune „CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA Uniunea Artiştilor Plastici din România MUZEUL JUDETEAN ARTĂ PRAHOVA MM „ION IONESCU-QUINTUS" IONESCU- Bienala Internaț›ională de Gravură Contemporană „losif Iser" The "losif Iser" International Contemporary Engraving Biennial Exhibition Ediția a XV-a, 2023 The Fifteenth Edition, 2023 SEC XV decembrie 2023- martie 2024 Sponsori: Vernisaj, 6 decembrie 2023, ora 1700 BES BE&SE Avocatu România AGERPRES Parteneri media: AMOS NEWS Actualitatea ArkeFapte”
Citeste in continuare

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv14 ore ago

Fapte care nu pot fi acceptate într-un stat care se vrea a fi „de drept”, „nu de drepți”

Deoarece lista judecătorilor din cadrul Tribunalului București care ignoră cu o nonșalanță demnă de o cauză mai bună drepturile fundamentale...

Exclusivo zi ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv2 zile ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv2 zile ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv3 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv3 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv3 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv7 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv7 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusivo săptămână ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv2 săptămâni ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv2 săptămâni ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv