Intr-un judet intesat de coruptie si mafie, DNA face dosare pe probe masluite/DNA insasi este protectoarea mafiei.

0
117

Prahova e unul dintre judetele unde exista cea mai mare mafie, din cauza industriei petroliere din zona. Amintesc faptul ca din Prahova plecau trenuri cu combustibil in Serbia, cand aceasta avea embargou, iar lucru acesta este documentat si in cateva rapoarte ale CIA.

Deci intr-un judet intesat de mafie, coruptie, crima organizata pe bune, DNA trebuie sa fabrice probe ca sa poata paradi pe unul altul.

Pe Ghita l-au acuzat ca a dat tigai in campania electorala. Eu am spus in 2015 ca e o nebunie acuzatia. Azi s-a vazut cum s-a facut.

Au facut mizeria aceea de dosar cu Tonny Blair, in care spuneau ca acesta si-a „traficat” imaginea ca Ponta sa castige alegerile prezidentiale.

Repet, intr-un judet intesat de coruptie si mafie, DNA face dosare pe probe masluite.

Singura concluzie pe care o tragi este ca DNA insasi este protectoarea mafiei.

Kovesi a distrus si ingropat DNA-ul si cu fiecare zi in care sta in pozitie de procuror-sef mai arunca o lopata de pamant peste acea institutie care e in moarte clinica. I-a murit creierul.

Din 2015 am spus ca toate abuzurile DNA vor discredita intreaga lupta anticoruptie, chiar si dosarele pe bune, pentru ca nimeni nu va mai crede ca anchetele au fost facute temeinic.

Obsedatii sustinatori ai lui Kovesi imi spunea ca nu si nu, ca in fiecare razboi exista si pagube colaterale si ca e ok daca mai sunt abuzuri pe ici pe colo, important e sa scapam de corupti.

Am argumentat cu exemple concrete din istoria recenta, chiar a SUA (vedeti scandalul FBI din 2015, cand s-a aflat ca de 30 de ani falsificau probe), ca efectul de ricoseu va fi distrugator pentru DNA.

Ce se intampla azi cu DNA e doar materializarea principiului: cine seama vant culege furtuna.

Toata propaganda Noii Securitati, in frunte cu Kovesi, si-a crezut propriile minciuni (la fel cum a facut-o Ceausescu si toti dictatorii seculului trecut), iar acum adevarul si realitatea ii aduce cu picioarele de pamant. Sau, mai bine spus, ii tranteste de pamant. Numai cine nu are ochi nu vede. (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here