Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/„Femeia de serviciu” a IGPR-ului ne demonstrează că în Poliție furtul și promovarea pilelor e mai presus de Lege!

Incisiv

Publicat

pe

Știți cu toții că Incisiv de Prahova s-a implicat în dezvaluirea fraudarii probelor eliminatorii de la Școala Câmpina la concursul din ianuarie 2018. Cu toate că spațiul public a fost invadat de sesizări ale candidaților, I.G.P.R-ul ne demonstrează că nu au făcut nicio mișcare în soluționarea acestora, din contră, au mușamalizat faptele de corupție și frauda unor „polițiști” examinatori…

O recunoaște chiar femeia de serviciu a IGPR (o persoană ce se ascunde în spatele lui Simion Marcel, personaj controversat despre care „gurile rele” susțin că ar fi cercetat penal pentru: falsuri, favorizarea unor infractori ș.a. încă de când acesta era polițist la post). De ce n-ai avut curaj, tovarășe Simion să semnezi această mizerie înregistrată sub nr.53041/06.02.2018)?

Pentru că I.G.P.R.-ul este, încă, o rampă de lansare pentru „infractori” și un mușamalizator tenace al abuzurilor, incompetenței și infracțiunilor pe care pilele și relațiile din această „instituție a statului de drept România” le comit pentru a menține la putere sistemul. Este și normal să se întâmple acest lucru, din moment ce DNA-ul „doarme în păpușoi” iar unitățile de Parchet sunt mână-în-mână cu „infractorii cu epoleți” din structurile suport ale MAI (a se vedea și art.8 din Legea Poliției Judiciare nr.364/2004 unde „șefii ierarhici” pot „da sfaturi” precum mătrășirea dosarelor).

53041(1)

Faptul că tovarășul Simion Marcel este un laș iar direcția care o conduce este o „structură de golani și derbedei” o demonstrează chiar el prin încălcarea Legii:

  1. OG nr.27/2002 susține că răspunsurile să fie semnate de conducătorul instituției nu de orice „borfaș”, indiferent de funcția pe care este încadrat. De unde până unde Simion Marcel respectiv femeia de serviciu care a semnat în fals adresa nr.53041/06.02.2018 se „confundă” cu funcția de inspector general ocupată în prezent de un oareșicare domn Ioniță?
  2. Art. 40 din Legea nr.218/2002 și art. 14 alin.(2) din HG nr.991/2005 statuează imperativ că polițistul este obligat să își decline calitatea. Or, după cum se vede, adresa de mai sus a fost semantă de un necunoscut (femeia de serviciu a lui Simion Marcel) pe care acest „conducător de oști de borfași” și-a pus ștampila („Lasă, bă, că nu știu fraierii ăștia de la ziare ce și cum facem noi! Zicem că ți-am dat io/marioneta noastră, inspectorul general Ioniță, ordin să semnezi adresa asta de mușamalizare a prietenașilor noștrii care ne aduc plicuri cu bani și plocoane! Că noi avem „ordine secrete” despre care fraierii de civili nu știu nimic și nici nu trebuie să știe, că altfel ne mănâncă pușcăria!”)
  3. Aspectele sesizate de candidați țin de domeniul ilicitului penal (inclusiv Legea nr.78/2000) însă, pentru ca „imaginea instituției Poliția Română” să nu mai fie terfelită de falșii polițiști și „infractorii” ascunși sub uniforma de poliție, „golanii” din IGPR au ales să mușamalizeze aspectele sesizate și să îi mențină în funcții pe acei „polițiști” din comisiile de examinare de la Școala Câmpina. Ca drept dovadă, art.4 din OG nr.27/2002 prevede cu maximă claritate că răspunsul emis de instituție să cuprindă atât temeinicia cât și legalitatea măsurilor (temeiul legal prin care s-a soluționat sesizarea). Or adresa în cauză nu conține nimic din toate acestea… e și normal din moment ce a fost întocmită și semnată de „borfași cu epoleți”.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/19/exclusiv-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-la-un-pas-de-implozieilegalitati-grave-si-discriminari-pentru-acoperirea-altor-ilegalitati/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/18/exclusivincisiv-de-prahova-sesizat-ministerul-afacerilor-interne-si-inspectoratul-general-al-politiei-romane-cu-privire-la-modul-cum-s-derulat-proba-sportiva-admitere-scoala-de-agenti-de/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/17/exclusivam-solicitat-de-la-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-inregistrarile-audio-si-video-pe-care-le-detine-legatura-cu-probele-sustinute-de-candidati-la-data-de-14-01-2018/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/16/exclusiv-suspiciuni-privind-derularea-examenului-proba-sportiva-admitere-scoala-de-agenti-de-politia-campina-sesiunea-ianuarie-2018/

 

Așa că, în final, nu putem decât să le recomandăm cetățenilor onești să nu se mai chinuie să obțină pe căile legale o funcție în MAI și Poliția Română întrucât acestea sunt instituții profund corupte în care polițiștii onești sunt „expulzați”/terorizați, timorați și menținute persoanele certate cu Legea (cu precădere în structurile suport – logistic, financiar, resurse umane, juridic, control intern, medical, psihologic). (Irinel I.).

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Ciolos, politica securistica si misterul celor 100 de zile

Incisiv

Publicat

pe

De

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO):

Nu știm dacă fostul premier Dacian Cioloș e un om al serviciilor secrete, indiferent de unde, așa cum se comentează cam de multișor, dar sigur e un lucru: politica pe care o face este una de tip securistic. Dovadă anunțul șocant făcut astăzi, care a stupefiat opinia publică și avea toate motivele să o facă.

Concret, Cioloş a anunţat, azi, la Cluj, că el şi susţinătorii săi au înregistrat o nouă formaţiune politică, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), care va lua locul Mişcării România Împreună. Un partid conceput și înregistrat la tribunal pe șest, fără ca cineva să fi știut.

“Au trecut opt luni de când noi ne organizăm pe teren şi acest dosar trenează în justiţie. Oameni care nu doresc ca noi să avem acest vehicul politic încearcă să împiedice, încearcă să facă să treneze acest proces de înregistrare şi dacă mergem în acest ritm am concluzionat că riscăm să ajungem în martie, aprilie, mai şi să nu fim în măsură să candidăm la următoarele alegeri care vor avea loc la sfârşitul lunii mai. Atunci, în septembrie ne-am decis să ne gândim la o alternativă şi colegi de-ai noştri, care împărtăşesc aceleaşi valori, aceleaşi principii, oameni anonimi, dar care au vrut să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic. Astăzi, vreau să vă anunţ că acel partid politic este înscris în Registrul partidelor politice din România, deci astăzi vreau să vă anunţ dragi prieteni că avem partidul nostru politic. Este vorba de Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii, pe scurt PLUS”, a spus Dacian Cioloş, în faţa câtorva sute de susţinători din ţară, conform Agerpres

De ce spunem că Cioloș face o politică dubioasă, de tip securistic?

Să o luăm metodic.

Într-adevăr, fostul premier a depus actele pentru partidul MRÎ încă din martie, deși formațiunea se căznea să apară de un an de zile, exasperînd fanii acestuia.
După care, (prea) mult timp s-a așternut o liniște totală.

Pe 5 noiembrie, am ridicat într-o analiză problema ciudatei pasivități a lui Dacian Cioloș și a echipei sale față de tergiversarea înregistrării partidului.
Cînd au mai rămas doar vreo 5-6 luni pînă la depunerea listelor pentru europarlamentare și încă nu ți-a ieșit partidul, te cam enervezi. Și iei atitudine, mai ales că o victimizare nu i-ar fi prins rău.

Pînă atunci, însă, liniște.
Dintr-o dată, poate simplă coincidență, după apariția materialului nostru se declanșează reacțiile MRÎ împotriva tergiversării dosarului.

“Actele au fost depuse pe 30 martie și de atunci am tot avut cereri de intervenție la tribunal. S-au respins la tribunal, s-a făcut apel la cererile respective, am fost la Curtea de Apel unde s-au respins cererile – au fost trei – și acum am revenit la tribunal și acolo mai avem încă doua cereri de intervenție în plus. Sincer, nu știu care sunt persoanele care au făcut de data asta cererile de intervenție. Dar pe fond sunt total nejustificate, sunt cereri prin care încearcă să ne întârzie. Dar procedura este de așa natură încât orice ar conține cererea de intervenție trebuie tratată de către judecător în același fel. Au fost tot felul de mișcări, de exemplu au depus cererea dar nu au plătit timbru judiciar și li s-a dat alt termen pentru a plăti. Au făcut cereri de strămutare, de recuzare, au folosit toate modalitățile” declara presei Alin Mituță, unul dintre membrii fondatori ai MRÎ.

Pe 19 noiembrie, instanța respinge o cerere a fondatorilor MRÎ de a se urgenta procedura de înregistrare.

De atunci a mai trecut aproape o lună și azi aflăm că Cioloș are partid.

De cînd îl are?
Țineți-vă bine: de o lună și jumătate.

Conform datelor de la Tribunalul București, cererea de înregistrare a noului partid a fost depusă pe 25 septembrie, iar pe 26 octombrie era aprobat. Cu cele cinci zile pentru posibilitatea de apel – timp în care nu a contestat nimeni – partidul PLUS a intrat în legalitate pe 31 octombrie.

Și acum să privim puțin de sus: termenul limită de depunere a candidaturilor pentru alegerile europarlamentare e 25 martie 2019.

Din 15 decembrie 2018 pînă în 25 martie 2019 mai sunt fix 100 de zile.
Trei luni în care un partid nou apărut trebuie să obțină în primul rînd notorietate – oamenii trebuie să știe pe ce pun ștampila – să se organizeze, să atragă fonduri, să conceapă materialele electorale cu noul nume și noua siglă șamd.

Timpul presează și fiecare minut e prețios.
Și atunci, marea întrebare e cum de a ales Cioloș deliberat să piardă o lună și jumătate de timp prețios pentru lansarea noului partid, simulînd că se dă de ceasul morții cu vechiul partid?

În loc să intre vijelios în acțiune, fostul premier a tărăgănat de parcă alegerile ar fi peste cel puțin un an-doi.
Și, mai grav, a mințit prin omisiune opinia publică, gestul său fiind fără precedent în politică: primul partid înregistrat ”noaptea, ca hoții”.
De asemenea, el a legitimat, prin acuzațiile sale, ideea de stat-paralel, atît timp cît forțe oculte cu interese politice ar fi pus la cale și au și reușit manipularea justiției în sensul blocării partidului său.
Ar fi util de aflat de ce a fost sigur Cioloș că al doilea partid nu va fi boicotat la fel ca primul, în condițiile în care noile partide sunt de mai multă vreme contestate pe bandă de unul și același Gică-contra, lider al unui partiduleț obscur? De unde a știut că el va merge ca uns și nu va sta alte 7-8 luni prin tribunal? Dacă sistemul chiar era cu ochii pe el, ar fi prins de veste oricum de manevra respectivă.

Un alt mister, rămas neexplicat, a fost scos la iveală de siteul Aktual24, la începutul lunii noiembrie: cu cîteva zile înainte, adică exact cînd se aproba în justiție partidul de rezervă, cel mai mare grup de pe Facebook (din mai multe) al sustinatorilor lui Dacian Ciolos a disparut in mod straniu, fara nicio explicatie. In grup se aflau peste 100.000 de de simpatizanti ai fostului premier.

”Membrii grupului, intitulat simplu „Dacian Ciolos”, erau foarte activi, postand si comentand zilnic informatii despre activitatea lui Dacian Ciolos si, mai ales, despre abuzurile Regimului PSD. Grupul a disparut fara nicio explicatie in urma cu cateva zile, desi avea aproximativ 120.000 de membri” consemna siteul. A rămas dispărut pînă azi.

Cum s-ar putea explica per ansamblu acest comportament bizar al fostului comisar european?

O ipoteză ar fi că Cioloș a sperat pînă în ultimul moment că tergiversarea partidului său să ducă la o integrare a Platformei 100 în USR, partid parlamentar, gata făcut și destul de bine plasat în sondaje – reale ori ba – ceea ce l-ar fi scutit de uriașa muncă de construire și de popularizare a propriului partid. Desigur, în partid Cioloș ar fi urmat să obțină, finalmente, o poziție de top. Din păcate, USR i-a stricat planurile, punctul pe I fiind plasat de liderul Dan Barna, care a declarat joi că oamenii lui Cioloș nu vor compărea pe listele useriste în cazul în care partidul lui nu se oficializează pînă la finele anului. În plus, Barna a dat și un termen limită pentru negocieri privind o alianță în cazul înregistrării MRÎ, finele lui ianuarie. Altminteri, ”USR va merge singur la europarlamentare”. Ceea ce ar explica de ce Dacian Cioloș s-a activat brusc 48 de ore mai tîrziu și a făcut anunțul că are, de fapt, partid, ca să nu piardă ultimul tren.

Dacian Cioloș, trebuie spus, are nevoie ca de aer de o alianță cu USR pentru europarlamentare fie și numai pentru a avea pe cine să dea vina în cazul unui rezultat slab, care i-ar putea șubrezi serios dorințele cotroceniste.
Drept e că la un moment dat opinam că relaxarea lui Cioloș față de tărăgănarea partidului său s-ar putea explica prin dorința de a ”sări” sub acest pretext peste europarlamentare, tocmai pentru că fostul premier dădea semne că țintește spre președinție, iar un scor mic i-ar fi retezat șansele. Faptul că acum, brusc, dă semne de maxim interes pentru europene și chiar anunță că ar putea candida personal – deși Barna l-a lăsat deja în ofsaid spunînd că un partid nu se conduce de la Bruxelles – ar putea transmite că scenariul său cotrocenist a început să se dezumfle zdravăn.

Interesant e cum se vor împărți locurile pe lista comună în alegeri, care în general se face pe baza rezultatelor din sondaje. Cu un partid nou lansat și cu nume necunoscut marelui public, s-ar putea ca Cioloș să aibă oarece probleme. Cît despre o candidatură pe cont propriu, ar fi o glumă excelentă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

 

Citeste in continuare

Actualitate

CEI MAI PROSTI SI NEPROFESIONISTI EXECUTORI JUDECATORESTI DIN ROMANIA II GASIM LA SOCIETATEA „PROFESIONALA” DOBRA, COSOREANU SI ASOCIATII DIN BUCURESTI

Incisiv

Publicat

pe

De

Joi a fost primit la adresa de email a redacției o „solicitare” a unei tutibide de la societatea executorilor judecătorești DOBRA, COSOREANU&ASOCIATII:

Buna ziua,

Va rog sa ne comunicati o adresa postala unde va putem transmite o serie de documente.
Cu multumiri,

Silvia Pufulescu„.

Motive, temei legal… nu. Doar ca vrea o „pisicuta”, mare si tare executoare datele ziarului Incisiv de Prahova. Contactați telefonic pentru lamuriri de reprezentantul ziarului Incisiv de Prahova, „marii juristi” de la aceasta societate „profesionala” au început să se balbaie căci…nici ei nu știau ce vor si de ce tutibida Pufulescu Silvia ne-a transmis acel email.

Aceste mizerii ale societății, executorii de la DOBRA, COSOREANU&ASOCIATII sunt recunoscute pentru gravele abuzuri și ilegalități pe care le comit: inventează debitori pe care sa ii fure prin „executare silita”, inventează taxe de executare ca sa fure cat mai mult de la debitori, arunca oamenii în stradă, fac afaceri mai putin legale cu bancile,  etc. etc.

Aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne (locul în care se ascund cei mai periculoși infractori din Romania, prostituate etc., platiti exclusiv din bani publici) este un partener de nădejde al acestor „profesionisti” de la DOBRA, Cosoreanu&Asociatii… asta ca sa înțelegeți de ce își permite aceasta societate „profesionala” a unor profesionisti in: hartiri, abuzuri, furt si inselaciune sa hartuiasca si sa abuzeze pe oricine, inclusiv presa independentă. (Cristina T.).

N.R – Precizam ca ziarul Incisiv de Prahova NU este si nu a fost parte intr-un process civil si /sau penal care sa necesite astfel de solicitari de date puerile si ilegale.

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cum se face curatarea corecta a motorului motocicletei? Pasi de urmati cuprinsi intr-un manual de service motocicleta!

Publicat

pe

De

In ecuatia functionarii unei motociclete la parametri maximi, motorul este componenta care da viata acestui vehicul pe doua roti. Cu alte cuvinte, executarea tuturor manevrelor, deplasarea si functionarea celorlalte compononente sunt dependente de capacitatea motorului si de puterea acestuia! La fel ca motocicleta in sine, motorul necesita si el o ingrijire periodica, instructiuni ce sunt cuprinde, desigur, intr-un manual de service motocicleta.

Asta daca vrei, bineinteles, ca motocicleta ta sa arate ca exponatele unui concurs de frumusete sau sa fie apreciata de catre trecatori!Indiferent de modelul de motocicleta pe care il detii, in momentul in care intentionezi sa pleci la drum, se aduna praf, pe caroserie, oglinzi si pe faruri. In plus, in cazul unei ploi, caroseria motocicletei tale va deveni, in cel mai scurt timp, insalubra si de nerecunoscut.

Spalarea manuala a motocicletei si a motorului

Cu siguranta, prima varianta la care te gandesti atunci cand motocicleta ta necesita sa fie spalata este sa o duci la o spalatorie. O varianta deopotriva comoda, dar si costisitoare! Caci, de, confortul se plateste! Si asta o stim cu totii! Nu mai incape nicio urma de indoiala!

Iata, insa, ca exista o alternativa care te va ajuta sa economisesti ceva bani. Insa, trebuie sa pui un pic “osul” la treaba! Asa ca, fa-ti un pic de timp liber si hai la treaba!

Iar daca urmezi sfaturile urmatoare si instructiunile dintr-un manual de service pentru motociclete, mai mult ca sigur ca vei avea sorti de izbanda!

Alege spalarea manuala pentru motocicleta ta!


Sursa foto: pemotoare.ro


Fata de spalarea sub presiunea, cea manuala prezinta marele avantaj de a nu “ataca” o serie de componente sensibile ale motocicletei tale. Mai mult, caroseria ar avea si ea de suferit de pe urma actionarii cu substante cu actiune agresiva asupra suprafetelor motocicletei!

Pentru a nu afecta vopseaua, alege un loc ferit de soare, mai ales daca te afli in anotimpul cald. Soarele ataca vopseaua datorita, in principal, diferentei mari de temperatura si a subtantelor care se pot usca foarte usor. Pe timp ploios, picaturile de ploaie pot inlatura solutia de curatat, facand efortul tau in zadar.

La fel si pe timp de iarna, atunci cand spalatul motocicletei se recomanda sa fie facut intr-un mediu intern, departe de actiunea fulgilor de nea.

Pe de alta parte, curatarea motorului se realizeaza numai dupa acesta s-a racit complet. Nu de alta, dar se poate strica foarte usor daca arunci apa rece. Acelasi lucru este valabil si pe timpul iernii. Iarna poti folosi, insa, putina apa calduta.

Pregateste mai intai galetile de apa

Dupa ce ai citit instructiunile din manualul de service motociclete, urmatorul pas, inainte de a te apuca de treaba este sa te pregatesti cu doua galeti de apa: una pentru a amesteca detergentul si cealalta sa fie curata. Daca stai la curte, misiunea ta este si mai usoara! Poti apela la un furtun, astfel incat jetul de apa va curata mai usor murdaria. Pentru motor, poti folosi si o carpa umeda si una uscata pentru a sterge particulele de apa ramase.

Nu uita sa ai langa tine si o pereche de manusi, un degresant, o perie, lavete si cativa bureti cu microfibre, preferabil bumbac, dar si cateva solutii de curatare. Astfel, toata munca iti va lua mai putin timp.

Produsele de curatare se folosesc exact pe suprafata sau componenta specificata pe eticheta. In plus, apa ar trebui sa fie calduta, iar buretele sa nu intre in contact cu particulele abrazive de pe jos.

Nu spala motorul la jetul cu presiune, vezi manualul de service/reparatie

O regula de aur, prezenta in cuprinsul unui manual service motociclete se refera strict la curatarea motorului. De remarcat este faptul ca motorul este o zona delicata a motocicletei. De aceea, la curatarea acestuia nu vor folosi, sub nicio forma, jetul de apa cu presiune. Aceeasi regula se aplica si atunci cand spalam zonele unde se afla componentele electice sau tabloul de bord!

Si, la final, mai trebuie sa nu uiti un lucru! Zonele mai greu accesibile ale motocicletei se pot spala sau sterge cu o simpla perie sau o laveta uscata sau putin umeda!

Acum esti pregatit pentru drum? Daca da, ai grija si de partea mecanica a motocicletei si de micile interventii pe care le-ai putea realiza rapid, cum ar fi schimbarea uleiului moto sau ale altor piese auto-moto mai mult sau mai putin importante! Informatii pretioase in cele mai noi manuale service motociclete, disponibile si gratuit!

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate1 minut ago

Ciolos, politica securistica si misterul celor 100 de zile

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Nu știm dacă fostul premier Dacian Cioloș e un om al serviciilor secrete,...

Actualitate1 minut ago

CEI MAI PROSTI SI NEPROFESIONISTI EXECUTORI JUDECATORESTI DIN ROMANIA II GASIM LA SOCIETATEA „PROFESIONALA” DOBRA, COSOREANU SI ASOCIATII DIN BUCURESTI

Joi a fost primit la adresa de email a redacției o „solicitare” a unei tutibide de la societatea executorilor judecătorești...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/SOLICITAM PUBLIC JUDECATORIEI SIBIU SA DISPUNA TRATAMENT MEDICO-PSIHIATRIC DE SPECIALITATE PENTRU „DUMNEZEUL SIBIULUI”, IVANCEA TIBERIU

În orice societate normala, între oameni se nasc si divergente de opinie. Principiul contradictorialitatii reprezintă un fundament pentru o societate...

Actualitate2 zile ago

DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, JOHANNIS + DANCILA + BASESCU + PSD = „BIG LOVE” PENTRU MINISTERUL APARARII NATIONALE

România moderna se confruntă cu o lipsă acuta de apărare militara nationala. Militari putini si dotati precar, prost salarizati si...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Lideri politici, ”sifoane” la ”Doi s’un sfert”!

Daca tot se fac ca respecta indicatiile primite de la partenerii straini de a nu-si mai spala rufele in public,...

Actualitate2 zile ago

A PLECAT STAPANUL „STANEI” POLITIA CAPITALEI…I-AU RAMAS „POLITISTII” SLUGARNICI SI BETIVI

In urma cu 3 saptamani ziarul Incisiv de Prahova v-a prezentat cum „fostul” șef al Poliției Capitalei, Voicu Marius, a...

Actualitate2 zile ago

Noi suspiciuni de blat Dragnea-Iohannis

Moțiunea de cenzură a PNL, introdusă și susținută tembel, nu face decât să-i ridice majorității PSD plus ALDE mingea la...

Actualitate2 zile ago

De ce ar trebui sa luam aminte la scandalul Popa-Ghita-Kovesi

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Între showurile mediatice ale ultimelor zile se numără cel produs de plîngerea penală...

Actualitate2 zile ago

POLUATORII PRINCIPALI AI MEDIULUI (PETROLISTII) FINANTEAZA ONG-URILE CARE PROTEJEAZA MEDIUL (EPISODUL VIII)

Pentru ca o afacere sa fie de succes este nevoie nu doar de foarte multi bani investiți ci de relații....

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/LOVITURA DE TEATRU/ DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (PITARIU PAULA MARIA) NU A PUTUT SA FIE ADUS CU MANDAT LA TRIBUNAL CA S-A IMBOLNAVIT “SUBIT”

Asa cum dezvaluiam in articolul precedent “EXCLUSIV/DUPA ADRIAN VAIDA, UN ALT „OM” AL PRIMARULUI – DIRECTOR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI...

Actualitate3 zile ago

Viceprimarul Cristian Ganea devoaleaza fiecare minciuna a edilului-sef, Adrian Dobre/ Incapacitatea dovedita in a manageria aceasta urbe

Iata mesajul postat ieri seara  de Cristi Ganea pe Facebook: Dragi ploiesteni, indiferent ce simpatii politice aveti, este important sa...

Actualitate3 zile ago

OPINIE/Cine trage de timp în cazul revocarii lui Lazar?

Susțin mari jurnaliști care se cred si stiutori de drept ca taica Lazăr trage de timp în cazul propunerii de...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/LEGATURILE INFRACTIONALE DINTRE: PRESEDINTELE JOHANNIS, „DUMNEZEUL SIBIULUI” SI INTERLOPI (EPISODUL II)

Traseismul în politică damboviteana vizează, în primul rând, salvarea afaceristilor cu probleme in Justitie ce au dobândit „imunitatea în fața...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/CAZ CLASIC DE INCALCARE A LEGII, INCOMPATIBILITATE SI CONFLICT DE INTERESE: dr. KISS CSABA DIN POLITIA CAPITALEI

Comunismul a făcut mult rau, fără îndoială, însă ceea ce fac, in prezent neocomunistii si adepții „capitalismului salbatic” întrece orice...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/DUPA ADRIAN VAIDA, UN ALT „OM” AL PRIMARULUI – DIRECTOR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI -CITAT CU MANDAT LA TRIBUNAL/PITARIU PAULA MARIA

Reamintim ca, o declaratie data in instanta in data de 10.05.2018, cateva documente si cateva stenograme/inregistrari audio au rasturnat definitiv...

Top Articole Incisiv