EXCLUSIV/„Femeia de serviciu” a IGPR-ului ne demonstrează că în Poliție furtul și promovarea pilelor e mai presus de Lege!

0
2612

Știți cu toții că Incisiv de Prahova s-a implicat în dezvaluirea fraudarii probelor eliminatorii de la Școala Câmpina la concursul din ianuarie 2018. Cu toate că spațiul public a fost invadat de sesizări ale candidaților, I.G.P.R-ul ne demonstrează că nu au făcut nicio mișcare în soluționarea acestora, din contră, au mușamalizat faptele de corupție și frauda unor „polițiști” examinatori…

O recunoaște chiar femeia de serviciu a IGPR (o persoană ce se ascunde în spatele lui Simion Marcel, personaj controversat despre care „gurile rele” susțin că ar fi cercetat penal pentru: falsuri, favorizarea unor infractori ș.a. încă de când acesta era polițist la post). De ce n-ai avut curaj, tovarășe Simion să semnezi această mizerie înregistrată sub nr.53041/06.02.2018)?

Pentru că I.G.P.R.-ul este, încă, o rampă de lansare pentru „infractori” și un mușamalizator tenace al abuzurilor, incompetenței și infracțiunilor pe care pilele și relațiile din această „instituție a statului de drept România” le comit pentru a menține la putere sistemul. Este și normal să se întâmple acest lucru, din moment ce DNA-ul „doarme în păpușoi” iar unitățile de Parchet sunt mână-în-mână cu „infractorii cu epoleți” din structurile suport ale MAI (a se vedea și art.8 din Legea Poliției Judiciare nr.364/2004 unde „șefii ierarhici” pot „da sfaturi” precum mătrășirea dosarelor).

53041(1)

Faptul că tovarășul Simion Marcel este un laș iar direcția care o conduce este o „structură de golani și derbedei” o demonstrează chiar el prin încălcarea Legii:

  1. OG nr.27/2002 susține că răspunsurile să fie semnate de conducătorul instituției nu de orice „borfaș”, indiferent de funcția pe care este încadrat. De unde până unde Simion Marcel respectiv femeia de serviciu care a semnat în fals adresa nr.53041/06.02.2018 se „confundă” cu funcția de inspector general ocupată în prezent de un oareșicare domn Ioniță?
  2. Art. 40 din Legea nr.218/2002 și art. 14 alin.(2) din HG nr.991/2005 statuează imperativ că polițistul este obligat să își decline calitatea. Or, după cum se vede, adresa de mai sus a fost semantă de un necunoscut (femeia de serviciu a lui Simion Marcel) pe care acest „conducător de oști de borfași” și-a pus ștampila („Lasă, bă, că nu știu fraierii ăștia de la ziare ce și cum facem noi! Zicem că ți-am dat io/marioneta noastră, inspectorul general Ioniță, ordin să semnezi adresa asta de mușamalizare a prietenașilor noștrii care ne aduc plicuri cu bani și plocoane! Că noi avem „ordine secrete” despre care fraierii de civili nu știu nimic și nici nu trebuie să știe, că altfel ne mănâncă pușcăria!”)
  3. Aspectele sesizate de candidați țin de domeniul ilicitului penal (inclusiv Legea nr.78/2000) însă, pentru ca „imaginea instituției Poliția Română” să nu mai fie terfelită de falșii polițiști și „infractorii” ascunși sub uniforma de poliție, „golanii” din IGPR au ales să mușamalizeze aspectele sesizate și să îi mențină în funcții pe acei „polițiști” din comisiile de examinare de la Școala Câmpina. Ca drept dovadă, art.4 din OG nr.27/2002 prevede cu maximă claritate că răspunsul emis de instituție să cuprindă atât temeinicia cât și legalitatea măsurilor (temeiul legal prin care s-a soluționat sesizarea). Or adresa în cauză nu conține nimic din toate acestea… e și normal din moment ce a fost întocmită și semnată de „borfași cu epoleți”.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/19/exclusiv-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-la-un-pas-de-implozieilegalitati-grave-si-discriminari-pentru-acoperirea-altor-ilegalitati/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/18/exclusivincisiv-de-prahova-sesizat-ministerul-afacerilor-interne-si-inspectoratul-general-al-politiei-romane-cu-privire-la-modul-cum-s-derulat-proba-sportiva-admitere-scoala-de-agenti-de/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/17/exclusivam-solicitat-de-la-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-inregistrarile-audio-si-video-pe-care-le-detine-legatura-cu-probele-sustinute-de-candidati-la-data-de-14-01-2018/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/16/exclusiv-suspiciuni-privind-derularea-examenului-proba-sportiva-admitere-scoala-de-agenti-de-politia-campina-sesiunea-ianuarie-2018/

 

Așa că, în final, nu putem decât să le recomandăm cetățenilor onești să nu se mai chinuie să obțină pe căile legale o funcție în MAI și Poliția Română întrucât acestea sunt instituții profund corupte în care polițiștii onești sunt „expulzați”/terorizați, timorați și menținute persoanele certate cu Legea (cu precădere în structurile suport – logistic, financiar, resurse umane, juridic, control intern, medical, psihologic). (Irinel I.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here