Mobila de bucatarie de la PremiaMob

0
59

Mi-am cumparat un apartament acum cateva luni si am inceput sa il refac, sa fie pe gustul meu. A insemnat multe ore de munca si multe produse atent alese. Dupa ce totul a fost refacut, adica instalatia electrica si sanitara, am inceput sa cautam produsele de care avem nevoie in casa. Corpurile de iluminat, mobilierul, parchetul si alte lucruri necesare pentru un standard decent de trai. Nu ne dorim sa stam in apartament tot restul vietii, asta e clar.

Am mobilat tot, iar la bucatarie inca nu sunt decis ce sa fac si cum. Am un spatiu destul de generos dar am atatea idei, dar si sotia mea, are si ea idei multe si nu ajungem la un acord in ceea ce priveste mobila de bucatarie. Nu stam in apartament inca, suntem plecati din tara. Vedem zilnic cataloage cu bucatarii, multe mail-uri trimise si suntem indecisi.

Poate va intrebati de ce am adaugat titlul: „Mobila de bucatarie de la PremiaMob”. Am gasit pe site-ul PremiaMob doua bucatarii care ne-au placut foarte mult, atat mie cat si Ioanei.

Doua bucatarii de la PremiaMob sub 1500 de lei

Am gasit doua bucatarii la PremiaMob care costa sub 2000 de lei si se potriveste de minune viziunii noastre, dar si bugetului nostru care nu este unul mare. Prima bucatarie pe care am este bucataria care poarta numele de Bucatarie Viola 260 are un blat de 2.8 cm grosime, usile sunt cu pistoane cu gaz, culoarea este una perfecta pentru o bucatarie moderna dedicata oamenilor tineri, culoarea vaniliei si carcasa din stejar sonoma. Lungimea bucatariei este de 260cm si se pot adauga corpuri suplimentare, ma gandesc. Aceasta bucatarie costa doar 1.175 de lei.

A doua bucatarie se numeste Bucatarie Eliza 2 240 si este foarte asemanatoare la prima prezentata mai sus. Culoarea fronturilor este Verona deschis, carcasa Frasin Verona si lungimea este de 250 cm, prima are o lungime cu 20cm mai mare decat aceasta. Costa putin mai mult decat prima bucatarie, 1.254 lei. Probabil din cauza blatului care este realizat din quartz si are un model foarte frumos si putina sticla la un panou frontal.

Nu sunt incluse in pret corpurile electrice si chiuveta. Acestea mai costa cateva sute de lei, in functie de preferintele personale. Noi ne-am gandit sa alocam maxim 5000 de lei pentru bucatarie, doar mobilierul, cuptorul, hota si frigiderul. Suntem in buget si nu il trecem nici daca alegem produse mai performante cu specificatii mai moderne.

Daca vreti sa comandati ceva de la PremiaMob va dau un pont. Daca comanzi in valoare de peste 300 de lei ai transportul gratuit. Si da, e un lucru bun acest lucru. Cumperi mobilier pentru toata casa si transportul gratuit este un cadou frumos. Unele magazine nu ofera transportul produselor gratis. Cumperi o mobila, un coltar sau mai stiu eu ce, trebuie sa gasesti tu o firma sa-ti transporte produsele acasa. In schimb, la premiamob primesti transportul gratuit, desigur, pentru comenzile de peste 300 de lei.

Au un departament de servicii clienti, in cazul in care aveti intrebari mai jos sunt datele lor de contact:

Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here