Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/Gata cu baieteii in chiloti!/SRI isi face doua partide!/ „Pepiniera din Padure”

Publicat

pe

Va prezentam un articol al colegilor de la Cotidianul National cu dezvaluiri care confirma in totalitate datele pe care le detinem.
Toate analizele informative aflate la dispozitia liderilor principalului serviciu secret arata ca, mai ales la ce se intampla in jurul nostru, Romania nu poate sa mai ramana multa vreme drept singura tara din Europa fara o formatiune politica de extrema dreapta, cu o puternica nuanta nationalista. De asemenea, dupa ce experimentul USR al lui Coldea s-a fasait deja dupa ce „tatal tehnocratilor” a fost debarcat de la butoanele operative ale Serviciului Roman de Informatii este iminenta si coagularea miscarilor protestatare intr-un partid al strazii anti-sistem si chiar cu niscai valente anarhiste pe alocuri.

Asa ca, la un anumit nivel al initiatilor sistemului, cu sprijinul tacit al anumitor grupari de influenta din cadrul CSAT, puternic legate de marii papusari ai serviciilor s-a pus deja transant problema daca nu ar fi mai bine ca, pentru salvgardarea statului de drept, sa se fure startul si sa se puna umarul la ocuparea acestor extreme ale esichierului politic romanesc prin crearea in laboratoarele propagandistice secrete a doua noi partide. Unul nationalist, anti-migratie si unul progresist, al „elitelor” din strada.

Noul partid nationalist va fi anti-gay si anti-migratie

Si astfel nu doar sa se preintampine aparitia unor formatiuni politice cu adevarat noi, care ar putea creste spectaculos la criza in care se afla debila clasa politica romaneasca actuala, dar sa se si confectioneze noi partide „balamale”, de care este atata nevoie dupa disparitia UNPR, implozia USR si deturnarea liniei pragmatice a UDMR-ului de oferta financiara fabuloasa a Budapestei.

Asa ca SRI-ul cauta deja „oameni noi”, dar scosi ca din cutie „din Padure”, pe care sa-i aseze in fruntea noilor partide „extremiste” si sa stinga astfel setea de innoire a clasei politice atat de solicitata de romani in ultima vreme.

Ii ia flama!

In timp ce Iohannis motaia pe la sedintele europene unde in timp ce Romania isi asuma noi si noi cote de refugiati musulmani, tari ca Polonia, Cehia, Slovacia, Croatia si mai ales Ungaria cereau „sigilarea” frontierelor nationale, tara noastra ducea o curioasa politica de „absorbtie” a migrantilor ilegali.

Si asta strict pentru ca SCOMAR- ul, pe a carui mentenanta se cheltuie sume exorbitante functioneaza doar din loc in loc, Politia de Frontiera nefiiind astfel in stare sa depisteze ambarcatiunile cu zeci de familii decat dupa ce intrau in apele noastre teritoriale. Si astfel sa devina bresa prin care patrund migrantii teleghidati pe muteste catre noi de catre oficialitatile din Turcia si Bulgaria Asa ca pe romani ii va lua cat de curand flama pe acest subiect fierbinte, fiind de ajuns doar o scanteie, care se poate aprinde aleatoriu sau la momentul potrivit pentru a se arunca in bratele politice ale unei formatiuni care va cere oficial ca tara noastra sa-si inchida granitele in fata migrantilor ilegali musulmani. Mai ales daca va fi vorba de un partid nou. Care sa aiba gata pregatit si un discurs virulent, dar pragmatic, dupa ce Curtea de Justitie a Uniunii Europene se va pronunta asupra cererii cuplului gay romano- american Adrian  Coman si Clay Hamilton de recunoastere a casatoriei oficializate la Bruxelles in anul 2010. Pentru ca aceasta recunoastere este doar o chestie de timp, decizia urmand a fi apoi „litera de lege” pentru o tara ortodoxa care va fi lovita in moalele capului de obligativitatea protejarii casatoriei intre gay si, apoi, de cererea de incuviintare a adoptiilor de copii de catre acestia. Asa ca un partid care va incepe sa tune si sa fulgere impotriva celor doua comunitati, cea gay si a migrantilor ilegali are mari sanse ca sa castige atat simpatia unei mari parti a romanilor, dar si voturile unor procente insemnate din electoratul activ.

„Pepiniera din Padure”

Iar de „eprubetele” in care sunt create artificial viitoarele mladite nationaliste se ocupa deja „doctorii” de pe la Academia Nationala de Informatii a SRI, care, dupa ce se plictiseau de moarte dupa ce li s-a falimentat „fabrica de doctoranzi”, au acum nesperata ocazie sa aplice tot felul de „strategii avansate”, prietenii stiind foarte bine care sunt acestea.

Dupa ce „hastagienii” in chiloti si tehnocratii nu mai „rezista” in piata e nevoie de un alt USR

Asa ca, pe „extrema dreapta” cel putin deja se stie care sunt strategii reinvierii controlate a nationalismului, in timp ce singura problema care s-ar putea ivi fiind gasirea „oamenilor noi”, care nu au mai facut politica pana acum si carora sa nu li se poata lipi eticheta de compromisi.

Asa ca se incearca deja deturnarea spre politica nationalista inclusiv a unor personalitatia cademice, dar mai ales a unor voci din presa recunoscute drept rebele si extrem de artagoase, care ar putea fi convinse sa accepte „ofertele de nerefuzat” de intrare in „zona de confort” personala a serviciilor.

Gata cu baieteii in chiloti!

Dupa ce Coldea si-a jucat ultima carte cu un USR aparut din „spuma strazii”, iata ca ideea unui partid anti-sistem care sa tina vie flacara sorosista nu a fost inca abandonata in sistem. Numai ca baieteii care isi aranjeaza buclele prin metrou plimbandu-se in chiloti si care, in ciuda stipendiilor mai mult decat generoase primite de la „ONG-urile mama” olandeze continua „sa atarne” pe facebook, cerand bani ca sa nu fie nevoiti sa se duca la munca nu mai pot reprezenta „strada”. Dupa cum nici gaselnita cu „coruptia ucide” nu mai prinde ca in iarna anului trecut, asa ca s-a luat decizia ca „hastagienii” de pana acum sa fie inlocuiti cu un alt partid care sa ocupe extrema progresista. Si care, bineinteles, sa se bata cap in cap cu „partidul frate” nationalist. Si daca Dan Diaconescu a fost luat din tomberonul in care il aruncase Tolea Ciumac si nu doar trecut peste pragul electoral, dar si capatuit cu nu mai putin de 68 de fotolii parlamentare, atunci de ce nu s-ar dubla acum  la doua partide, sa nu mai fie surprize pe nicio latura politica, cel putin pentru urmatorii „sapte ani de liniste” prevazuti pentru Romania? (Catalin Tache ).

 

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv3 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv