Administratie
EXCLUSIV/In curând veți vedea un comunicat din partea D.N.A cu privire la inculparea si retinerea, total nejustificata a MINISTRULUI CARMEN DAN, tocmai dupa ce GUVERNUL ROMANIEI va fi investit (doar o coincidenta marca “D.N.A.”).

Flux 24 dezvaluia la data de 2 octombrie 2016 faptul ca, Prefectul județului Teleorman, Dan Carmen Daniela, omul de casă al lui Liviu Dragnea, a pus la cale un sistem prin care oamenii baronului roșu încasează sume enorme din bani publici, dar și controlează activitatea primarilor, dar și comisiile de fond funciar.
Mecanismul de acțiune descrifrat de FLUX 24 indică existența unei adevărate structuri mafiote în Teleorman și modul în care primarii sunt controlați prin șantaj: O adevărată caracatiță roșie în care sunt implicaţi şi judecători!
MECANISMUL PE BANI DE LA STAT
Afacerea a început din perioada în care Carmen Dan era subprefect de Teleorman. Prin acordarea unui așa zis spor de dificultate oamenii PSD din Prefectură obțin peste 2300 de euro pe lună. De precizat că acest spor se acordă doar în județul Teleorman, în restul țării fiind anulat în 2010.
Dan Carmen Daniela a pus la cale planul când era subprefect împreună cu șeful serviciului juridic, Iancu Gigi Dorinel. Astfel juristul Prefecturii este numit în comisiile locale de fond funciar prin ordinul prefectului. Imediat primarii emit dispoziții privind acordarea sporului de dificultate în procent maxim în special pentru reprezentanții Prefecturii. Cea mai mare parte a primariilor au fost constrânși să acorde sporul de dificultate în procent maxim fiind șantajați cu controale.
ZECI DE MII DE EURO DE LA STAT PENTRU CONFRERIA DIN PREFECTURĂ
Conform declarațiilor de avere, reprezentanții Prefecturii Teleorman au obținut următoarele sume:
-2013: între 15.000 și 107.000 lei
-2014: între 25.000 și 113.000 lei
-2015: între 25.000 și 128.000 lei
La un calcul simplu unii au obținut aproape 100.000 de euro în 3 ani.
MODUL DE ACȚIUNE
Pentru a pune la punct strategia de lucru au fost necesari câțiva pași pregătitori. Astfel, serviciul juridic a fpst pus în subordinea subprefectului de la aceea vreme-actualul prefect, Dan Carmen Daniela, sub pretextul că ar fi jurist de profesie și că împreună cu șeful serviciului juridic, Iancu Gigi Dorinel, vor coordona mai bine comisiile de fond funciar. Prefectul de la vremea respectivă a fost determinat să modifice comisiile locale de fond funciar.
Astfel, la nivelul județului fiind 92 de comune, unui jurist i-au revenit între 9 și 12 comisii locale de fond funciar, inclusiv șefului serviciului juridic care este membru și în comisia județeană de fond funciar și conducătorul secretariatului tehnic.
ȘANTAJAREA PRIMARILOR
După emiterea ordinelor, subprefectul Dan Carmen Daniela împreună cu șeful serviciului juridic au început o campanie de determinare a primarilor de a emite dispozițiile privind acordarea sporului de dificultate în procent maxim promițând în schimb ajutorul instituției în cazul controalelor instituțiilor deconcentrate, dar și în ceea ce privește activitatea de control a instituției prefectului. Adică mai pe românește: un șantaj.
Iar marea majoritate a primarilor din Teleorman și-au cumpărat liniștea emițând dispoziții prin care se acordau sporul de dificultate, în special pentru reprezentanții Prefecturii în procent maxim.
FLUX 24 se află în posesia mai multor informații privind modul în care actualul prefect, Dan Carmen Daniela, a coordonat acțiunile în mai multe primării. De exemplu după intrarea în vigoare a noului Cod de Procedură Civilă s-a adoptat o nouă metodă având în vedere că au fost întimpinate rețineri din partea primariilor de a emite alte dispoziții cu același obiect după ce primele erau anulate în instanță.
ÎNCĂLCAREA LEGII
Dan Carmen Daniela și șeful juridic al Prefecturii au pus la cale și un plan pentru apărare Având în vedere că Tribunalul Teleorman nu avea o practică unitară pentru acțiunile promovate până la intrarea în vigoare a noului cod de procedură civilă s-a aplicat metoda acțiunilor multiple: dacă acțiunea era repartizată unui complet RĂU se emiteau alte dispoziții și se promovau alte acțiuni până când cauza era repartizată unui complet BUN. Se cunoștea completul care judeca dosarul de la comunicare citației astfel că se anticipa soluția instanței și se făceau demersuri de către Prefectură pentru emiterea altor dispoziții, deși celelalte erau încă pe rol. Astfel s-a ajuns în situația în care sunt pe rol cauze cu același obiect în diferite faze procesuale.
Și aici au fost folosite tertipuri: în cererile de chemare în judecată nu au fost invocate toate motivele de drept, nu a fost invocată excepția autorității de lucru judecat și nici prevederea din Legea nr.544/2004 conform căreia în ipoteza în care se emite un nou act administrativ cu același conținut ca și cel suspendat acesta este suspendat de drept.
JUDECĂTORII BUNI DE PARTEA GRUPĂRII
După intrarea în vigoare a noului Cod s-a trecut și la o altă șmecherie. Astfel, noul Cod introduce procedura regularizării cererii de chemare în judecată, care prevede că, în situația în care cererea nu este comunicată într-un număr suficient de exemplare, instanța pune în vedere reclamantului să completeze cu numărul necesar de exemplare, în caz contrar anulează cererea de chemare în judecată. În acest caz o dată cu solicitarea completării numărului de exemplare se comunică și completul căruia îi este repartizat dosarul. Astfel dacă este un complet BUN se completează cererea. Dacă este un complet RĂU nu se comunică numărul de exemplare lăsând să se anuleze cererea de chemare în judecată urmând a fi reintrodusă când ajunge la completul BUN.
CONFLICT DE INTERESE ȘI NUMAI
Grav este și faptul că aceleași persoane care au ca atribuții de serviciu verificarea leggalității actelor administrative sunt și membri în comisii locale de fond funciar ale localităților pe care le controlează.
De semnalat că în calitatea de membri ai comisiilor de fond funciar reprezentanții prefecturii nu desfășoară nici o activitate, deși sunt remunerați așa cum am arătat cu sume imense.
.Echipa de la Departamentul de Investigatii a ziarului Incisiv de Prahova a demarat o ancheta de proportii in judetul Teleorman
Ați văzut istoricul in Flux 24 și regăsiți și pe alte canale. Ceea ce frapează este însă faptul ca in toate audierile realizate de D.N.A. prin D.G.A. Teleorman s-au formulat întrebări ce o aveau ca ținta pe MINISTRUL CARMEN DAN. Înțelegem ca au fost și foarte multe situații in care s-au folosit amenințări directe cu inculparea și condamnarea persoanelor care au făcut parte din comisii. Noi nu spunem ca aceste comisii au funcționat corect sau nu. Ce ne-a atras atenția este faptul ca se dorește cu orice preț capul Ministrului Carmen Dan.
Tot interesant este și faptul ca unul din denunțatori este fina fostului prefect Niculescu, după ce s-au realizat mare parte din audieri fiind audiat și acesta (aspect făcut public), probabil și înainte tocmai in ideea de a da o nota de credibilitate supoziție ca prin Juriștii Prefecturii se colectau bani pentru partid , in acest mod aducându-și și doamna ministru contribuția.
Flux 24 face vorbire de faptul ca mulți dintre primari au fost șantajați de doamna Prefect și juristi însă nu face vorbire de modul efectiv odios in care au fost smulse declarații, tot prin șantaj (date obtinute in exclusivitate de Incisiv de Prahova). Credem ca nu poate fi vorba de o cercetare imparțială a D.N.A., urmărindu-se cu orice preț eliminarea ministrului M.A.I. și, poate așa vor reuși sa strângă probe și pentru Dragnea.
Ca tot vorbim de tertipurile folosite de D.N.A. pentru a găsi o noua modalitate de a-l inculpa pe Dragnea la nivel de Teleorman a mai fost un dosar in care au fost inculpați mai mulți polițiști de la brigada rutieră. Cu toate ca aceștia erau suspectați de fapte de corupție pe procurorul Gherman de la DNA îl interesa Dragnea. Spui de Dragnea pleci acasă, nu…nu se stie. Episodul a fost pur și simplu socant . Nu îl interesa audierea acestora pentru faptele pentru care a fost începută urmărirea penala ci doar Dragnea. Este strigator la cer si foarte suspect ca pentru unii din polițiști, deși existau probe certe, s-a găsit o soluție de clasare? (Ministrul Justitiei si CSM trebuie de urgent sa cerceteze si acest aspect).
Revenind la subiect, cât de curând veți vedea un comunicat din partea D.N.A .cu privire la cercetările din dosar și, inculparea si retinerea, total nejustificata a MINISTRULUI CARMEN DAN, tocmai dupa ce GUVERNUL ROMANIEI va fi investit (doar o coincidenta marca “D.N.A.”).
Reiteram, parte din probe-declarații- au fost efectiv smulse prin șantaj Folosindu-se amenințări cu pușcăria).
Și încă o curiozitate! Dacă nu ne inselam inițial D.N.A. s-a considerat necompetenta, dosarul fiind înregistrat la parchetul Teleorman, dar pentru ca D.N.A. a văzut o oportunitate de a-i tăvăli pe cei doi l-a preluat. Din surse convergente anchetei am aflat ca a fost o lupta apriga între mai mulți ofițeri ai D.G.A. Teleorman in a trimite dosarul la Bucuresti, in speta la D.N.A.
Probabil de vina este echipa Octavian Melintescu – Toni Smarandache – Stefan Paul, un adevarat „Triunghi al Bermudelor” in care ministrul de Interne isi va pierde capul! (vezi si articolul http://www.national.ro/dezvaluiri/carmen-dan-isi-baga-dna-ul-in-dga-612226.html/ ).
D.G.A. desi se afla in subordinea directa a lui Carmen Dan, se pare ca merge acum pe mana D.N.A.! Daca nu cumva lucrurile vor reintra in normal din punct de vedere al strategiei coalitiei de guvernamant si informari de ultima ora vor duce la disparitia a ceea ce in sistem a primit deja eticheta de „Triunghiul Bermudelor”, unul in care este posibil sa-si piarda capetele, cat de curand, chiar multi dintre liderii „masochisti” ai P.S.D.-ului…(Redactia Incisiv de Prahova).
Administratie
Polițiștii de frontieră au efectuat un număr de 8 din cele 57 de percheziții domiciliare, realizate împreună cu poliţiştii SCCO

S-a reținut că, 15 suspecți constituiți într-un grup infracțional organizat au vândut, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile limitrofe.
Peste 30 de persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș.
Pentru documentarea activităţii infracționale a grupării, pe parcursul acestui an, polițiștii de frontieră au executat mai multe acțiuni și au înregistrat 28 de sesizări privind mai multe zeci de persoane, sesizări care au fost înaintate DIICOT. În contextul acestor activităţi, au fost ridicate diverse cantități și tipuri de substanțe interzise.
Totodată, în baza delegării procurorului în această cauză, organele de cercetare penală din cadrul ITPF Sighetu Marmației au efectuat investigații și acte de urmărire penală și au stabilit conexiuni între membrii grupului, au identificat și audiat martori și imobile folosite in activitatea infracțională.
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Oradea, Suceava și Brașov, polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației și al jandarmilor din IJJ Maramureș, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca, IPJ Maramureș și IPJ Bistrița-Năsăud.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai transmite sursa citata. (Paul D.).
Administratie
Giving Friday, în loc de Black Friday/dm a donat 5% din încasări pentru copiii defavorizați

Dm Drogerie Markt a înlocuit Black Friday cu o zi a donațiilor – Giving Friday – devenită deja o tradiție în comunitatea iubitorilor brandului. Încă din 2019, în această zi specială, 5% din vânzările din magazinele fizice și magazinul online dm merg către o cauză nobilă. Anul acesta, cei peste 201.000 de lei strânși vor asigura copiilor aflați în dificultate din proiectele SOS Satele Copiilor România un trai mai bun.
Vineri, 24 noiembrie, a fost o zi magică: cu ajutorul tuturor celor ce au trecut pragul drogheriilor dm sau au făcut cumpărături online, și al partenerilor, am reușit să strângem 201.655 de lei. Acești bani merg către organizația neguvernamentală SOS Satele Copiilor România, pentru a susține o casă de tip familial. Într-o astfel de casă, copiii se bucură de găzduire, îngrijire, educație, sprijin emoțional și consiliere.
„Anul acesta, cumpărăturile săptămânale sau cele dedicate sărbătorilor de iarnă, de care ne apropiem tot mai mult, au fost din nou combinate cu o faptă bună, la dm. Prin această inițiativă, promovată cu #givingisthenewblack, compania dm a donat 5% din totalul încasărilor din 24 noiembrie către SOS Satele Copiilor pentru a susține o casă de tip familial. Fiecare achiziție a făcut o diferență semnificativă. Mulțumim tuturor celor care au luat parte la acțiune! Împreună, facem o diferență semnificativă în viețile acestor copii și le oferim șansa de a crește și a se dezvolta într-un mediu adecvat!”, a transmis Daniela Jordanovski, director achiziții și marketing dm drogerie markt România.
Din 2019, cu ajutorul campaniei Giving Friday, dm drogerie markt, împreună cu clienții și partenerii, a reușit strângerea și donarea sumei de 583.571 de lei în favoarea proiectelor sociale adresate copiilor și tinerilor.
SOS Satele Copiilor este un vechi partener al dm drogerie markt, alături de care compania a dezvoltat o serie de proiecte și împreună cu care s-a implicat în mai multe campanii. Una dintre campaniile de succes este „Ultima zi de vacanță, prima zi de școală”. Acțiunea aflată la a treia ediție în 2023, a creat ocazia de a oferi experiențe de neuitat pentru 100 de copii din toate Satele SOS: Cisnădie, Sibiu, București și Bacău, precum și de la Centrul de Zi din Hemeiuș.
„E uimitor să vedem cât de multă susținere primesc copiii din Familia SOS din partea oamenilor de bine. Prin colaborarea noastră de lungă durată cu dm drogerie markt, am avut ocazia să vedem cum comunitatea și clienții lor se implică cu generozitate în acțiuni caritabile. Inițiative precum Giving Friday aduc speranță în viețile acestor copii și le oferă șansa de a crește într-un mediu iubitor și propice dezvoltării. Donația de 5% din încasările totale este nu doar un gest financiar, ci și o expresie a grijii și a dorinței de a contribui la binele comun, pentru care mulțumim din inimă echipei dm drogerie markt. Suma generoasă va ajunge la copiii dintr-o căsuță SOS și va avea un impact semnificativ”, a spus Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor.
Pentru a fi la curent cu informațiile, urmăriți dm drogerie markt România pe Facebook sau Instagram.
Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și-a deschis peste 140 de magazine. În urmă cu un an de zile, dm a deschis în România și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.
Asociația SOS Satele Copiilor este o organizație neguvernamentală cu misiunea de a oferi o familie iubitoare copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă. În cei 30 de ani de activitate în România, au fost construite Sate SOS, în care mii de copii au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulți responsabili și au fost ajutați mii de copii să rămână acasă, alături de familie, în comunitățile vulnerabile. În total, peste 100.000 de beneficiari au primit șansa la un viitor mai bun.
Administratie
Saturnismul, boala provocată de intoxicaţia cu plumb, afectează milioane de oameni de pe glob, fiind o gravă problemă de sănătate publică

UNICEF România scrie că plumbul este o neurotoxină puternică ce provoacă copiilor daune cerebrale ireparabile.
În cazul bebelușilor și al copiilor sub cinci ani, intoxicația cu plumb este devastatoare, deoarece le afectează creierul aflat în plin proces de dezvoltare, cauzându-le sechele neurologice, cognitive și fizice pe viață. Vox.com arată, de asemenea, că intoxicația cu plumb poate conduce la moartea prematură a persoanelor în vârstă. Cu toate acestea, plumbul este încă prezent peste tot, în special în țările mai sărace. Pure Earth, cea mai mare organizație non profit care studiază efectele contaminării cu plumb la nivel internațional, a efectuat recent un studiu de amploare în mai multe state. Organizaţia a testat produse de uz casnic din 25 de țări cu venituri mici și medii, din America Latină, Asia şi Africa.
A fost testat, în primul rând, nivelul de plumb din ustensilele de uz casnic, folosite în bucătărie. În eșantioanele lor, au descoperit niveluri ridicate de plumb în 52% din produsele din metal și în 45% din cele de ceramică (categorie care include farfurii, ustensile, oale și tigăi). Plumbul a fost detectat şi în 41% din vopselele de casă și în 13% din jucării. O nouă lucrare apărută în Lancet Planetary Health, scrisă de economistul Bjorn Larsen și de Ernesto Sánchez-Triana, responsabilul global al Băncii Mondiale pentru gestionarea poluării, încearcă să cuantifice amploarea efectelor generate de prezența plumbului la nivel global.
Autorii estimează că aproximativ 5,5 milioane de persoane mor, anual, prematur din cauza expunerii la plumb și că problema, în ansamblu, are un cost social de şase trilioane de dolari în fiecare an, reprezentând 6,9% din PIB-ul mondial. Numărul de 5,5 milioane de decese cauzate de saturnism în 2019, de pildă, depășește numărul total de persoane care au decedat în acel an din diverse cauze: accidente de mașină (1,2 milioane), tuberculoză (1,18 milioane), HIV/SIDA (863.837), sinucidere (759.028) și malarie (643.381). Înseamnă că puțin sub unu din 10 decese la nivel global poate fi pus pe seama intoxicării cu plumb. Costul social de 6,9% din PIB-ul global depășește o estimare recentă a Băncii Mondiale privind costul social al poluării aerului, care se ridica la 6,1% din PIB. Aceste cifre incredibile sunt greu de acceptat, dar ajung plauzibile dacă luăm în considerare cât de răspândită este expunerea gravă la plumb în țările în curs de dezvoltare.
O cercetare din 2021, condusă de Bret Ericson, a analizat studiile privind prezenţa plumbului în sânge, în rândul oamenilor din 34 de națiuni, care împreună reprezintă peste două treimi din populația lumii. În general, aceste studii au estimat că 48,5 % dintre copii aveau niveluri ridicate de plumb (definite ca fiind peste 5 micrograme pe decilitru, sau µg/dL). Nivelurile de expunere au variat foarte mult: studiile din câteva țări (cum ar fi Tanzania) nu au găsit niciun copil cu niveluri de plumb în sânge mai mari de 5 µg/dL, iar în alte țări, precum Pakistan, au scos la iveală niveluri ridicate.
De-a lungul timpului, principala cauză a saturnismului a fost prezenţa plumbului în benzină, dar, în 2021, Algeria era ultima țară de pe Pământ care mai folosea benzina cu plumb, toate ţările lumii eliminând treptat acest combustibil. Plumbul este prezent, în cantităţi mari, în bateriile auto, în combustibilul pentru avioane și în ustensilele de uz casnic pe care Pure Earth le-a analizat în raportul său, dar nu este clar care este sursa cu cea mai importantă contribuție în intoxicarea copiilor.
Specialiştii atrag atenţia că știm surprinzător de puține lucruri despre modul în care plumbul dintr-o farfurie, să spunem, se transformă în plumb în organismul unui om care mănâncă din acea farfurie. Studiul Pure Earth a inclus un test al unor ustensile de gătit din aluminiu. În acestea s-a fiert acid acetic (principalul ingredient al oțetului) timp de două ore, iar apoi a fost testat lichidul pentru detectarea plumbului. 52% din oale aveau o cantitate de plumb care depășea nivelul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru apa potabilă. Acest lucru sugerează că alimentele gătite în astfel de oale ar conține plumb, care ar putea apoi să îi otrăvească pe copiii care le consumă.
În raport se mai arată că reciclarea bateriilor cu plumb-acid prin metode neconforme cu standardele constituie una dintre principalele cauze ale intoxicării cu plumb în rândul copiilor din țările cu venituri mici și medii. În aceste ţări, numărul de autovehicule a crescut de trei ori, din anul 2000 până în prezent. În lipsa reglementărilor clare și a infrastructurii necesare pentru reciclarea bateriilor auto cu plumb-acid, 50% din acestea sunt reciclate ilegal. Muncitorii implicați în operațiunile de reciclare deschid carcasa bateriilor, aruncă pe sol acidul şi praful de plumb. Ulterior, topesc plumbul recuperat în cuptoare rudimentare, amplasate în aer liber, emitente ale unui fum toxic care poluează comunităţile din care fac parte. Muncitorii și comunitatea expusă la poluare nici măcar nu realizează că plumbul este o neurotoxină periculoasă pentru viaţa lor. n
Regionalizarea saturnismului
Asia de Sud are cele mai mari rate de otrăvire cu plumb din lume, explicaţia fiind consumul unui condiment numit turmeric. Turmericul, o plantă cu flori din familia ghimbirului, este folosit în medicina ayurvedică pentru proprietățile sale antiinflamatorii și în bucătăriile asiatice pentru aroma şi culoarea sa aurie. Dar, pentru milioanele de sud-asiatici care îl consumă în mod obișnuit, galbenul care colorează condimentul poate fi înșelător și mortal. Pentru a le accentua culoarea, rizomii din care se extrage condimentul sunt în mod obișnuit pudrați cu cromat de plumb, o neurotoxină puternică. Practicile de acest fel sunt întâlnite mai ales în India, ţara care produce 75% din turmericul care se comercializează la nivel mondial. Această practică ajută la explicarea motivului pentru care bolile cardiace și cerebrale pe care le provoacă plumbul – la care copiii sunt deosebit de susceptibili – au fost cauza a cel puțin 1,4 milioane de decese în regiune, în 2019. Costul economic a fost şocant. Se estimează că, în acel an, otrăvirea cu plumb a scăzut productivitatea Asiei de Sud cu echivalentul a 9% din PIB-ul regiunii.
Experţii citaţi de Pure Earth spun că singura modalitate de a ne face o idee mai clară despre amploarea problemei este să investim mai mult în înțelegerea ei. Un raport din 2021 a constatat că organizațiile nonprofit cheltuiesc cel mult 10 milioane de dolari pe an pentru a remedia parte din problema expunerii la plumb în țările în curs de dezvoltare, o mare parte din acești bani provenind de la guverne. Comparativ, eforturile globale de combatere a HIV/SIDA, responsabilă de aproximativ o cincime din numărul de decese la nivel global, la fel ca saturnismul, au primit 8,2 miliarde de dolari din fonduri guvernamentale numai în 2022.
Se cheltuie mult prea puțin pentru a înțelege de ce este atât de gravă expunerea la plumb, când ar putea fi o problemă de o magnitudine similară sau mai mare decât HIV. Este una dintre cele mai neglijate probleme din domeniul sănătății la nivel mondial și una în care o investiție substanțială ar putea fi de mare folos. (L. Anghel).
-
Ancheteacum 3 zile
Va dati seama cat de mare este disperarea?/”Intregul dosar al DNA este vulnerabilizat din cauza ca procurorul de caz George Adrian Matei este anti-vaccinist”
-
Exclusivacum 2 zile
Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI
-
Featuredacum 2 zile
Cresc exigențele pentru funcționarii publici. Testări scrise în fiecare an
-
Featuredacum 4 zile
Testarea politistilor care ieseau din serviciu si care intrau in serviciu pentru depistarea consumului de alcool si substante stupefiante
-
Exclusivacum 4 zile
Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului
-
Administratieacum 3 zile
Are 29 de ani, iar 15 din aceştia i-a petrecut în sistemul militar.
-
Administratieacum 4 zile
Exerciţiul PATRIOT SPARK a urmărit și alte obiective subsecvente: dislocarea forțelor și a mijloacelor în cadrul tactic, testarea sistemului de comandă-control pe care sistemul PATRIOT îl folosește
-
Ancheteacum 4 zile
Sunt nauciti cei de la USR dupa lovitura data de DNA/Cand ia de-ai lor, DNA face abuzuri