Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina LA UN PAS DE IMPLOZIE/ILEGALITATI GRAVE SI DISCRIMINARI PENTRU ACOPERIREA ALTOR ILEGALITATI

Publicat

pe

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina sta pe un butoi cu pulbere, INSTITUTIA fiind pe punctul de a se dezintegra. In acest context, pentru acoperirea unor ilegalitati grave si a modalităților inumane în care angajați M.A.I. au tratat candidații înscriși la concursul pentru admiterea în această instituție de învățământ, ONOR conducere incearca cu disperare musamalizarea situatiei prin alte ilegalitati mai grave si prin actiuni discriminatorii.

Astfel, dupa ce scandalul a luat amploare, Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina ne raspunde la solicitare si recunoaste faptul ca, cele dezvaluite de noi sunt reale (in articolul din data de 16.01.2018 – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/16/exclusiv-suspiciuni-privind-derularea-examenului-proba-sportiva-admitere-scoala-de-agenti-de-politia-campina-sesiunea-ianuarie-2018/ ).

2018-01-18 093020

In raspunsul primit (atasat), Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina da “vina” pe o problema tehnica omitand cu buna stiinta sa precizeze daca ne pune la dispozitie (conform solicitarii oficiale) inregistrarile audio/video de la probele sportive, incercand sa musamalizeze ilegalitatile semnalate.

Scandalul a luat amploare prin sesizarea noastra oficiala a MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE si A INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.

Pentru a incerca cu disperare sa musamalizeze intreg scandalul, Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina se DETONEAZA, confirmand faptul ca, liderii acestei institutii sunt  in degringolada.

Daca pana in prezent, la sesizarile primite de la candidati, ONOR conducere a institutiei declara SEC ca nu se pot face CONTESTATII si concursul nu poate fi reprogramat, dupa izbucnirea scandalului acestia s-au razgandit.

In atentia tuturor candidatilor/candidatelor respinsi la aceasta proba:

Incisiv de Prahova va indeamna sa sesizati oficial MINISTERUL AFACERILOR INTERNE si  INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE (eventual ca urmare a sesizarilor ziarului nostru nr 102/18.01.2018 si 103/18.01.2018) si sa solicitati de urgenta anularea concursului si reluarea acestuia. Sesizarile pot fi transmise la urmatoarele adrese:

petitii@politiaromana.ro ; comunicare@mai.gov.ro ;petitii@mai.gov.ro.

Acest indemn se bazeaza pe DISCRIMINAREA la care au fost supusi toti candidatii/candidatele care au fost respinsi datorita motivelor semnalate de noi in articolele anterioare.

Concret, in fapt, pentru musamalizarea unei sesizari, ONOR conducere a institutiei sus mentionate a PERMIS si a chemat un candidat pentru a sustine din NOU proba respectiva. Nu conteaza ca acest candidat a fost chemat din teritoriu cu cateva ore inainte, in bataie de joc, ca sa fie RESPINS din nou si pentru a se incerca musamalizarea scandalului. Conteaza ca, ONOR conducere, a DISCRIMINAT ceilalti candidati respinsi. In mod normal trebuiau chemati toti candidatii respinsi care au beneficiat de modalitățile inumane în care angajați M.A.I. au tratat candidații înscriși.

Va prezentam in EXCLUSIVITATE acest caz HALUCINANT:

“Buna seara. Astazi de dimineata v-am trimis sesizarea mea (N.R. – 18.01.2018) in care am semnalat neregurile de la examenul de admitere de la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, la probele sportive ce au avut loc sambata, 13.01.2018. Astazi in jurul orei 10: 30 am fost sunata de catre  un comisar de la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina care m-a informat ca in urma sesizarii mele, sunt asteptata astazi la Sala din Baicoi sa sustin inca o data proba sportiva. I-am spus ca este imposibil sa ajung, deoarece nu pot fi anuntata in aceeasi zi de acest fapt, ca este destul de greu sa ajung si sa si sustin proba, insa a spus ca e ultima zi in care aceste probe pot fi sustinute . Am lasat totul balta, asta dupa ce tocmai ajunsesem acasa din tura de noapte de la locul de munca, m-am urcat in masina si am ajuns cat am putut de repede acolo, la intrare in sala de sport afland ca o sa dam ultimele proba, dupa ce termina toti baietii. Am stat vreo 3 ore sa asteptam, eu cu inca doua concurente, obosite de atata condus si surprinse ca in aceeasi zi in care am fost anuntate a si trebuit sa dam proba. Am sustinut proba, insa niciuna nu a reusit sa scoata timpul prevazut in regulament pentru a promova. Consider ca nu este normal sa fim anuntate pe ultima suta de metri, ca era normal sa fim anuntate macar cu o zi inainte, stresul si oboseala spunandu-si cuvantul in efectuarea traseului. Va rog sa verificati daca este normal modul in care s-a procedat, deoarece consider ca este destul de greu sa poti fi apta pentru a sustine proba sportiva, din punct de vedere fizic si psihic, anuntata fiind cu cateva ore inainte, mai ales ca astazi am sunat la M.A.I., iar termenul pentru rezolvarea acestei sesizari mi s-a spus ca este de pana la 30 zile, astfel ca nici prin cap nu mi-a trecut ca in decurs de o ora voi fi sunata si chemata sa si sustin proba. Modul in care au procedat cu noi nu imi da de inteles decat ca s-au gandit ca noi nu vom scoate timpul prevazut in regulament dupa atata drum si luate pe nepregatite si ca dansii altfel vor putea sa afirme ca si-au facut datoria in ceea ce priveste sesizarea facuta. Va multumesc si va rog sa veniti cu un raspuns cat mai rapid!”.

Iata sesizarea transmisa la Ministrul M.A.I:

 

In atentia doamnei Ministru a M.A.I.

 

Subsemnata B. M. C., domiciliata ____ identificata prin CI serie ___ nr ____+_, CNP_____ va aduc la cunostinta ca in data de 13.01.2017 s-a petrecut urmatorul fapt referitor la modul de desfasurare a examenului probelor sportive de la Scoala de Politie Vasile Lascar Campina: am fost inscrisa la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, astazi am sustinut proba sportiva la Sala de sport Baicoi, iar membrul comisiei de examinare m-a declarat nepromovata din motive pe care eu nu le consider conforme cu regulamentul concursului. In timpul probei, ajunsa la elementul nr 6 al traseului, am sarit peste obstacol, am cazut dupa trecerea peste acesta, iar in momentul in care am vrut sa-mi continui traseul, membrul comisiei de examinare mi-a spus: abandon. Conform regulamentului, trecerea peste acest obstacol in orice alt mod decat cel prevazut ca fiind corect inseamna penalizarea cu 3 secunde, ceea ce s-a si intamplat cu celelalte candidate dinaintea mea, dar nu si la mine. Nepromovat inseamna doar refuzul  candidatului de a parcurge obstacolul sau ocolirea acestuia, ceea ce nu a fost cazul meu, si totusi membrul comisiei nu m-a lasat sa-mi continui proba. In momentul in care i-am sesizat aceasta si i-am spus ca vreau sa contest, raspunsul a fost ca nu se face contestatie si ca:”ii contest pe ei?” . Daca cele dinaintea mea erau penalizate la fel ca si mine, acum nu va scriam. Insa faptul ca admiterea nu se face conform regulamentului ma face sa va scriu, sa va relatez acest fapt, dovada fiind probele video in care puteti vedea cum s-a desfasurat traseul si cum pe celelalte candidate doar le-a penalizat iar mie mi s-a spus:abandon.

Ulterior, am citit din nou regulamentul, am rugat un membru al comisiei sa ma asculte, sa ma indrume, raspunsul fiind negativ, iar un domn politist mi-a spus sa parasesc sala.

Am sunat la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, am vorbit cu purtatorul de cuvant de acolo, mi-a spus ca nu am ce sa fac inafara de o sesizare la MAI sau IGPR,insa i-am spus ca situatia trebuie rezolvata acum, deoarece concursul nu se desfasoara conform regulamentului si nu imi permit sa pierd aceasta sansa si de a participa la examenul scris din cauza unei nedreptati. Discutia s-a incheiat, am apelat 112 si am relatat cele intamplate, m-a directionat la ofiterul de serviciu IPJ Prahova care a solicitat o patrula de politie la fata locului, ceea ce s-a si intamplat, insa practic fara nici o rezolvare inafara faptului ca am mers la Politia din Baicoi unde s-a intocmit un proces verbal cu cele intamplate. Am mers apoi la Campina si am intrebat daca se poate sa intru in audienta la directorul scolii pentru a-i relata intamplarile. Acesta m-a primit din :”bun simt”, explicandu-mi ca proba sportiva nu se contesta si ca nu are ce masura sa ia deoarece este la latitudinea membrilor comisiei examinarea candidatului, dansul neputandu-si da cu parerea despre felul in care se face examinarea.

Problema sta in felul urmator: consider ca este absolut normal si firesc ca aceste probe sportive sa se desfasoare conform regulamentului, iar toti candidatii sa aiba sanse egale in parcurgerea traseului. De ce eu sunt eliminata din concurs pentru acelasi lucru pe care alte cateva candidate l-au facut, acestea primind doar penalizare? Un alt exemplu fiind la sala din Blejoi unde unele candidate au fost doar penalizate si nu declarate:abandon pentru faptul ca prin orice alt mod decat cel descris in regulament s-a executat trecerea peste obstacol, dovada fiind probele video. Nu este posibil ca la  aceeasi proba, cu diferite comisii, sa difere regulamentul.

Va rog sa verificati probele video pentru a vedea modul de desfasurare a concursului si diferentele dintre candidate pe care cei din comisie le-au facut la aceeasi proba.

Este soarta unui om la mijloc, consider ca am fost neindreptatita, tind sa cred ca tot ce se spunea inaintea examenului referitor la modul de desfasurare si ca inca se merge pe sistemul preferential este adevarat.

Va rog sa luati masurile care se impun, de urgenta.

 

 

Nume                                                     Data:

B.M.C                            13.01.2018

Prezentam alte sesizari pe care le vom transmite organelor competente:

“Bună ziua!  În data de 15.01.2018 am susținut proba sportiva la Câmpina pentru sesiune din luna aceasta . Am scos timpul de 2.22 +2 penalizări dintre care o penalizare a fost dată pe nedrept ( la săritură peste capră am fost penalizată deoarece  am atins cu fundul de capră ) în regulament scrie  clar ca nu se penalizează. Celelalte comisii nu a penalizat pe nimeni care a făcut ca mine . Răspunsul celor de la Câmpina prin Mail a fost ca nu se admit contestații, apoi m.au chemat sa vin sa dau din nou și pe drum m.au sunat sa nu mai vin ca iarăși nu se admit contestații. Filmarea din timpul probei fizice dovedește ca am dreptate și pentru o penalizare pe nedrept nu am fost (promovat ) Îndrumați-mă cui sa mă adresez  mai departe ..Mulțumesc!”

“Bună seara!

  1. N. L. este numele meu. Nr. candidat 4003.

Mă adresez domnilor din comisie.

În legătură cu proba sportivă… țin să specific că în timpul probei sportive, a intervenit un moment care a făcut să pic aceasta proba.

Am început traseul, am parcurs o parte din probe fără greșeală, mai puțin la penultima probă. Acolo am o neînțelegere, am luat prima minge si am lovit panoul… cum era normal, am trecut la următoarea proba, aproape când să ajung la primul jalon, s-a  fluierat, spunandu-mi ca am calcat linia, s-a fluierat târziu, m-am întors am aruncat cu cea de a 2a minge si am continuat, am luptat până la final, dar a fost în zadar, timpul scos a fost de 2′ 27″ fără nici o penalizare.

Aveți filmările, ați putea verifica.

Vă rog să luați măsuri, este în joc viitorul unui tânăr român!

Mulțumesc!”.

Incisiv de Prahova va sesiza de urmare conducerea M.A.I si INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE pentru a se lua masuriel legale care se impun. (Cerasela N.).

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv4 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Asta arată preocuparea mimată față de cea mai valoroasă resursă pe care MAI o are, resursa umană.

Azi se împlinește 1 săptămână de când am avut primii studenți care au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, dezvaluie cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv