Carmen Dan face ordine in M.A.I./ Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor

1
685

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor.

Premierul interimar Mihai Fifor a decis demiterea din funcţie a şefului Poliţiei Române, chestorul Bogdan Despescu, şi numirea ca interimar pe o perioadă de şase luni de zile la şefia instituţiei a chestorului Cătălin Ioniţă, directorul DGA din cadrul MAI.

Premierul interimar Mihai Fifor a avut miercuri dimineaţă o discuţie despre situaţia din Poliţie cu ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan.

De altfel, Mihai Fifor a anunţat, marţi seară, că o decizie privind conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) va fi luată în cursul zilei de miercuri.

Pe 9 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din funcţie a şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Bogdan Despescu. Dan a propus atunci înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă.

Reamintim cititorilor faptul ca, Incisiv de Prahova a solicitat public retragerea gradelor de chestor și destituirea apărătorilor infractorilor (falși polițiști): Despescu Bogdan (șef IGPR) și Voicu Marius (adjunct șef IGPR), in data de 14.01.2018.(Cerasela N.).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here