Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/Nu s-a întrebat nimeni cum de ajung psihopați să fie angajați în instituțiile de forță ale M.A.I.?

Incisiv

Publicat

pe

   O întrebare cel puțin hilară, absurdă chiar… și, cu toate acestea, vă vom explica de ce nu este așa.

Este de notorietate faptul că pentru a-și „testa” personalul propriu M.A.I.-ul uzitează de falși psihologi (polițiști aflați în incompatibilitate cu atribuțiile psihologului, chiar și neavizați de CPS) respectiv teste psihologice comuniste, de pe timpul lui „Împușcatul”: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/10/exclusivdoamna-ministru-dan-chiar-va-bateti-joc-de-noi-chiar-ii-pastrati-functie-pe-toti-falsii-psihologi-din-m-care-au-abuzat-de-prerogative-de-putere-publica-conferita-de-statutul-politis/; https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/09/exclusivdespre-cum-ajuns-m-ul-sa-fie-institutia-care-protejeaza-abuzatorii-inclusiv-pedofili-cauza-subalternii-care-stau-cu-capetele-pamant-fata-abuzatorilor-sefilor-si-slugilor/.

Astfel că, prin Ordinul 247/2007, pentru a-și ascunde uzitarea de teste ilegale, au clasificat „secret de serviciu” carnetele tuturor subiecților. Această clasificare s-a menținut și se menține abuziv și în prezent, deși acest ordin a fost abrogat de OMAI nr.23/2015.

Ca să nu rămână mai prejos, IGPR-ul „și-a scos” propriile reglementări: procedura PRO-PS/IPP-PSIHO 03 care, cică, ar fi abrogată… În cauza 26540/3/2016, atâtâ TMB-SCAF cât și CAB-SCAF au fost învestite să oblige IGPR-ul să ne comuncie această procedură ocultă prin care angajații erau obligați să se supună (precum vitele) la „testele” psihologice (în drept, experimente făcute pe oameni, fără cunoștința acestora dar, „în numele științei”)…

Art. 100 și 108 Constituție statuează că decretul respectiv norma nepublicată sunt inexistente. A se observa și preambulul Convenției EDO: „preemțiunea dreptului” (norma să fie publicată ca și garanție minimă de aducere la cunoștință a etățenilor unui stat, pentru ca aceștia să își adapteze comportamentul exclusiv conform Legii).

Deși Constituția este „mama Legii”, prin Decizia nr. 258/2017, Curtea Constituțională a României a „judecat strâmb” zicând că: „Aprecierea probelor se face ulterior, în temeiul art. 264 din Codul de procedură civilă, potrivit căruia instanța va examina probele administrate, pe fiecare în parte și pe toate în ansamblul lor, în vederea stabilirii existenței sau inexistenței faptelor pentru a căror dovedire acestea au fost încuviințate. Totodată, Curtea constată că pronunțarea asupra excepției inexistenței ordinelor este o etapă ulterioară celei a administrării și aprecierii probelor, excepția inexistenței putând fi supusă aprecierii exclusive a instanței care judecă cauza, iar nu celei a Curții Constituționale care, așa cum s-a reținut la paragraful 36, se pronunță numai asupra constituționalității legilor și ordonanțelor.

Bun! Deci, înțelegem noi că instituțiile pot emite zeci de norme „inexistente” pe care să ni le „pună în bot” ca fiind „în vigoare” prin nepublicare, modificate după conjunctură („ochi frumoși”) , inaccesibile și inopozabile (prin această decizie), CCR-ul și-a încălcat jurisprudența constantă: Deciziile: 392/2014, 637/2015, 172 și 244/2016). Exact ca în regimul anterior: nu trebuie să cunoști Legea ci doar să aplici Legea care îți este impusă de oricare agent al statului!

Mai mult, în cauza 34361/3/2016, CAB-SCAF prin „judecătorii”: Spânu, Pătrașcu și Florea au decis că e „abuz de drept” să soliciți informații despre falșii psihologi din „miliția” Capitalei… să fie înregistrați acești „psihologi” la Colegiul Psihologilor (pentru a fi verificați în registrul psihologilor aflat în exclusiva posesie a CPS)… Că „milițienii-securiști” care practică metode de tortură (inclusiv mobing) în MAI chiar pe „colegi”, trebuiesc menținuți ascunși – „arma secretă” a șefilor debili mintali încărcați cu epoleți: https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/06/exclusivlegile-se-nasc-la-cab-scaf-dupa-bunul-plac-al-mafiei-cu-epoleti-ascunsa-birourile-neoxigentate-ale-dgpmb-si-mai-judecatorii-spinu-patrascu-si-oprea/; https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/20/exclusivpoveste-de-desteptat-copiii-care-inca-mai-cred-ca-romania-e-stat-de-drept-justitia-e-independenta-respectiv-ca-m-si-politia-sunt-institutii-care/ etc.

În fine… în cauza 26540/3/2016, nici TMB-ul și nici CAB-SCAF-ul nu au vrut, măcar, să oblige IGP-ul să depună la dosarul cauzei această procedură, chipurile abrogată. De ce? Pentru că (poate) și în magistratură se folosește același tipar: nu avem psihologi dar facem teste psihice pe magistrați… cu norme oculte (cine știe?).

Așa că, dl.președinte de complet CAB-SCAF Ispas Marius-Cristian și colegele sale au respins recursul… Dar, ce ne zice nouă dl. Judecător Ispas în articolul „Ghidul Solicitantului este un act administrativ normativ a cărui nepublicare în Monitorul Oficial atrage inexistența acestuia. Nulitatea notelor de constatare a neregulilor și de stabilire a corecțiilor financiare întemeiate pe Ghidul nepublicat” (https://www.juridice.ro/474188/ghidul-solicitantului-este-un-act-administrativ-normativ-a-carui-nepublicare-in-monitorul-oficial-atrage-inexistenta-acestuia-nulitatea-notelor-de-constatare-a-neregulilor-si-de-stabilire-a-corectiil.html)”, cităm: „Nepublicarea Ghidului în Monitorul Oficial este singura condiție negativă care trebuie îndeplinită pentru constatarea inexistenței acestui act administrativ normativ în Programul Operațional corespunzător și pentru a putea invoca nulitatea actelor subsecvente de stabilire a corecțiilor financiare, întrucât efectul vătămător s-a produs per se. Nu este necesar ca în mod obiectiv beneficiarul să dovedească o vătămare sau un prejudiciu, atât timp cât este subiect pasiv al corecției financiare stabilite de autorități în temeiul unui act administrativ inexistent, pentru că este culpa autorității care nu și-a publicat actul administrativ normativ în Monitorul Oficial și a impus o procedură fără temei legal.

Și, ce ne zice același domn judecător în decizia CAB-SCAF nr.2656/12.06.2017: „Obligatia instantei de a-si motiva deciziile nu presupune existenta unui raspuns detaliat la fiecare argument si nicio o referire expresa la fiecare proba administrata in cauza, astfel cum solicită recurentul. Criticile pot fi analizate grupat, iar raspunsul poate fi si implicit, rezultand din considerentele exprimate in legatura cu chestiunile aflate in legatura directa”.

Păi, cum rămâne cu inexistența de care ne vorbeați atât de frumos în articolul dvs., stimate domnule judecător Ispas? Când să vă luăm în serios: când scrieți beletristică juridică sau când încălcați CEDO, Constituția, Legea, considerentele Curții Constituționale pentru ca MAI și Poliția să își ducă, nestingheriți, munca „torționarilor” și „inchizitorilor” îmbrăcați ilegal în haina de poliție dar și falși psihologi?

Așadar, ramificațiile „bolii” din M.A.I. sunt mult mai adânci, avându-și acestea sediul chiar în Justiție, din păcate… Or, cât timp nimeni (nicio instituție/autoritate/organizație profesională) nu vrea „să rupă pisica în două”, preferând să ascundă, în continuare, gravele ilegalități din instituțiile statului precum M.A.I., este evident că mass-media românească și ONG-urile au obligația de a face toate presiunile legale asupra instituțiior vinovate prin mijloacele democratice pe care acestea le au la dispoziție.

ÎN CONCLUZIE:

„Bolile” din M.A.I. sunt grave fiindcă toate instituțiile statului sunt bolnave, așa cum chiar dl. Judecător Ispas de la CAB-SCAF și colegele acestuia ne-au demonstrat în cauza 26540/3/2016. Iar actualul ministru al afacerilor interne a avut curajul să recunoască public că în M.A.I. se practică o falsă activitate de psihologie… Așa că, d-na ministru Dan, aveți curajul să începeți reforma în M.A.I.? Aveți curajul să eliminați „infractorii cu epoleți”, incompetenții, incompatibilii din structurile suport și șefii incompetenți/cu veleități de „moșier”?

Alexandru Firicel

comunicare hot civila dosar 26540
comunicare hot civila dosar 26540

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/UPG – SRI condusa de ramasitele incompetentei/”SCHELETELE” DIN FISETELE SRI

Incisiv

Publicat

pe

De

Am trecut, in acest week-end, pe la UPG – SRI din Ploiesti sa vedem cum decurge procesul de inscriere la sesiunea de admitere din iulie 2018.

La prima vedere un vant al incompetentei manageriale ne-a facut sa credem ca am intrat in pustiu.

In fata intrarii, langa panourile de afisare, doua doamne serveau cate o cafeluta si isi oxigenau plamanii tragand tacticoase din tigari si discutau in liniste. Am aplecat urechea si am auzit cateva relici din discutiile dumnealor.

Prima se referea la lipsa studentilor la procesul de inscriere din aceasta sesiune de admitere. Doamna cocheta susoteste catre cealalta doamna ca este din cauza conducerii (grija dumnealor pentru a-si asigurara salarii imense si, interes ce tinde la zero pentru bunul mers al institutiei), care nu mai are niciun interes, majoritatea gandindu-se la cum sa faca sa mai stea inca un an pe la, vaca de muls, UPG – SRI. Tot doamna ii povestea celeilalte ca s-au facut angajari pe spranceana, aici s-a auzit numele tanarului pensionar de la SRI, domnul Rizea. Apropo’, don’ Corleone’,  profesor Rizea, mai usor cu “pianul pe scari” si cu acte de vitejie precum cele cu actionarea in judecata sau cu denigrarea!  Pianul daca il scapati pe scari se sparge rau de tot. O “pasarica” ne sopteste prin castile de la SRI ca, asa-zisul dumneavoastra denunt si inregistrarea pe care cu succes ati realizat-o chiar pe holurile UPG cu Corneliu Paltanea (fostul sef al SRI Prahova) care a condus la retinerea acestuia  nu va tine de cald sau va exonereaza de “scheletele” din dulap. Cu aceste actiuni “maestre” doar ati scapat atunci din urmarirea penala. Deci, atentie cu amenintarile securiste pe ziar, atentie cu “pianul pe scari”. E o perioada foarte alunecoasa dom’ “Corleone”…Ce ziceti, “de legal e legal, dar o fi moral”? Va spune ceva? La dumneavoastra a fost legal sa faceti denunt sa scapati, cu toate ca nu era moral dar…faptele nu s-au prescris, nici la DJI Prahova, nici la DJI Dambovita. Fisteul este plin! Gata cu telefoanele pe la fostii dumneavostra colegi dar si ai directorului general al ziarului nostru., Va spunem noi, nu este si nu va fi impresionat!

Asta nu a fost tot! Ma uitam linistita pe listele cu ofertele facultatilor din cadrul universitatii si am ascultat si opinia celeilalte doamne, ce gusta din cafeluta. Doamna isi exprima nemultumirea fata de strategia de concedieri ce se va vota marti 17.07.2018, in pseudosedinta Senatului. Doamna ii spune celeilalte ca, astia din conducere, in loc sa plece la pensie  au strategia de a disponibiliza, fara sa respecte nici o prevedere legala, tehnicieni de la toate departamentele. Tot dumneaei sublinia ca din cuantumul salariilor membrilor supradimensionatei echipe manageriale (Coloja, Buzoianu, Minescu, Paraschiv, Nistor, Rosca) sau a personajelor din anturajul lor (Minescu Florea, Cristescu, Vasilescu etc.), se pot plati fara probleme un sfert din salariile angajatilor UPG – SRI (n.r.: ne-a bucurat nespus, faptul ca, tot ceea ce v-am facut cunoscut in toate articolele de pana acum se confirma).

Cealalta doamna, intrand in speranta aparitiei vreunui candidat ratacit, aproba si spune soptit:  Nu-i mai satura Dumnezeu, nu vad cat rau fac universitatii?

Amandoua merg agale spre salile de admitere cu zambete triste pe fata!

Domnilor si doamnelor din echipa manageriala, de mare succes, aceasta este eticheta pe care o aveti printre angajatii UPG – SRI si acestea sunt rezultatele activitatilor pe care le prestati la tarife indecente (cu avantaje deosebite: norme micsorate, salarii nesimtit de mari, continuare de activitate in loc de pensie etc).

Domnilor si doamnelor din Senatul UPG – SRI aveti grija ce votati maine, pentru ca din nou sunteti pasibili de actiuni penale. O sa urmarim cu interes ce se va intampla azi si cum veti vota! Vom reveni! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/ SPP-ul si DGPI dau tarcoale magistratilor/SPP si ”Doi s un sfert” au protocoale secrete!

Incisiv

Publicat

pe

De

Iata ca in timp ce toate tunurile sunt puse pe protocoalele secrete ale SRI-ului, alte structuri merg pe burta, de parca nici usturoi nu au mancat si, drept urmare, nici gura nu le miroase. Insa cum aceste protocoale deviante de la cele mai elementare reguli ale democratiei si independentei Justitiei deopotriva trebuie tratate cu aceeasi masura, cu siguranta se vor face sapaturi suplimentare pentru a se da si de urma acestor protocoale secrete semnate intre doua servicii secrete si trei institutii etalon ale Justitiei. Este vorba, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, despre depistarea unor piste incendiare privind existenta unor astfel de protocoale secrete care ar fi fost semnate ” pe sestache” de-a lungul anilor de glorie ai statului paralel intre Serviciul de Protectie si Paza si  Consiliul Superior al Magistraturii, Inalta Ciurte de Casatie si Justitie si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Generalul Pahontu s-a ”intarit” mereu cu cadre ale DGPI

Iar astfel de intelegeri oculte ar fi fost parafate si de catre serviciul secret al Ministerului de Interne, actuala Directie Generala de Protectie Interna si aceleasi trei institutii reprezentative ale Justitiei: CSM, ICCJ si PICCJ. Mai mult chiar, din cate sustin sursele noastre in ceea ce priveste interconectarea controversatei unitati ”Doi s un sfert” la ”fratiile” din ”oculta” care a clonat statul de drept atata amar de vreme, lucrurile sunt mult mai avansate, luandu-se deja urma respectivelor documente. Ceea ce nu poate fi decat un semnal pozitiv ca ministrul Carmen Dan chiar incearca sa-si faca ”luna” in propria ograda, in ciuda ”hemoragiei” informative recent identificata, dar despre care vom reveni cu alta ocazie.

CSM, ”regina” protocoalelor secrete

Asadar, cat de curand este posibil ca sistemul sa fie zguduit de un nou scandal monstru, mai ales ca generalul Lucian Pahontu va trebui sa dea cu subsemnatul mai curand decat se asteapta, in fata comisiilor parlamentare – atat cea speciala, cat si cea de profil! – cu privire inclusiv la aceasta noua ”boroboata” comisa de seful SPP pe vremea cand nu se gandea ca roata se va invarti chiar atat de repede…

”Big brother” Pahontu!

Pe vremea cand Traian Basescu era inca ”jupanul” de necontestat al ”sistemului ticalosit” pe care l-a creat si pe care apoi l-a infierat public, dupa ce a simtit ca se depaseste linia rosie a imunitatii familiei, generalul Lucian Pahontu si-a tinut in frau ambitiile de a fi la randul sau un adevarat jucator pe tabla de sah a sistemului. Asa ca s-a multumit sa stea cu cascheta la cutie, sa fie baiatul bun la toate si sa astepte un moment precum cel al venirii ”autistului politic” Klaus Iohannis la Cotroceni, cand a putut face, in sfarsit, tot ce vrea. Astfel ca daca alt serviciu a semnat protocoale cu Justitia, chiar nu ar avea de ce sa ne mire daca si Serviciul de Protectie si Paza ar fi facut la fel. Oricum, exista deja ”suspiciuni rezonabile” ca astfel de protocoale secrete la nivelul SPP-ului exista, ele parafand ”colaborarea” – ramane de vazut de ce fel!- cu Consiliul Superior al Magiostraturii, Inalta Curte de Casatie si Justitie si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

SPP-ul si DGPI dau tarcoale magistratilor

Oricum, acest nou caz de imixtiune informativa la adresa independentei Justitiei fiind deja minutios ”instrumentat” incepand  chiar cu aceste zile este clar ca se va cere in curand si desecretizarea acestora. Insa revenind la generalul Pahontu nu trebuie uitat ca acesta si-a ”impanat” organigrama de conducere, mai ales a propriilor structuri de protectie interna cu ofiteri provenind atat din cadrul DGIA, dar mai ales de la ”Doi s un sfert”-ul Ministerului de Interne. Ceea ce nu a facut decat sa-i zgandare orgoliul de ”fratior mai mare” pe care Pahontu si l-a autoasumat fata de serviciul secret al MAI. Oricum, identificarea oamenilor lui Pahontu de pe langa magistrati, plasati sau nu in cadrul permis de aceste protocoale secrete despre care se vorbeste tot mai mult la varful sistemului  este in aceste zile o prioritate absoluta a celor care pregatesc asaltul final si destramarea uneia dintre ultimele ”redute” ale structurilor de filaj paralel.

Trei dintr-o lovitura

Extrem de interesant este ca, din cate s-a putut stabili pana acum, aceleasi trei institutii de varf ale Justitiei au fost ”tintele” si fostei Directii Generale de Informatii si Protectie Interna. Iar dezgroparea ”scheletilor” din seifurile ”Doi s un sfert”, fie si doar pentru scoaterea la lumina a protocoalelor semnate cu CSM, ICCJ si PICCJ  nu face decat sa legendeze si mai tare iminenta clatinare a ceea ce a mai ramas din actuala structura sau chiar varianta de lucru ca ”sandramaua” sta sa se prabuseasca si aici, nu doar la partenerul neoficial SPP…(Catalin Tache).

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/Coldea – asa cum nu l-ati mai vazut!/INTREBAREA NOASTRA: DE UNDE “MAMA DRACULUI” ARE BANI PENTRU ASTFEL DE DEPLASARI SI/SAU CINE IL TINE IN “PRIZA”

Incisiv

Publicat

pe

De

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO)

Fostul nr.2 din SRI, generalul Florian Coldea, acordînd o declarație în limba engleză la recentul Forum Crans Montana de la Bruxelles, despre provocările de securitate din sud-estul Europei. Mai relaxat după ieșirea din serviciu, Coldea pare să-și fi pierdut în bună măsură legendarele lui ticuri nervoase….(B.I.)

N.R. – Intreabarea noastra de bun simt:

De unde “mama dracului” are bani de aceste deplasari si/sau cine din exterior il tine in “priza”. Cine are interes sau cine vrea s ail stoarca de informatii? Directia E din SRI are un raspuns? (Ec Adrian Radu).

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate7 ore ago

EXCLUSIV/UPG – SRI condusa de ramasitele incompetentei/”SCHELETELE” DIN FISETELE SRI

Am trecut, in acest week-end, pe la UPG – SRI din Ploiesti sa vedem cum decurge procesul de inscriere la...

Actualitate7 ore ago

EXPLOZIV/ SPP-ul si DGPI dau tarcoale magistratilor/SPP si ”Doi s un sfert” au protocoale secrete!

Iata ca in timp ce toate tunurile sunt puse pe protocoalele secrete ale SRI-ului, alte structuri merg pe burta, de...

Actualitate7 ore ago

EXPLOZIV/Coldea – asa cum nu l-ati mai vazut!/INTREBAREA NOASTRA: DE UNDE “MAMA DRACULUI” ARE BANI PENTRU ASTFEL DE DEPLASARI SI/SAU CINE IL TINE IN “PRIZA”

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO) Fostul nr.2 din SRI, generalul Florian Coldea, acordînd o declarație în limba engleză...

Actualitate7 ore ago

Colonialismul colectiv vest-european și colaboraționismul trădător intern

Când, la mijlocul anului 2018, a ajuns să se discute în Parlament problema gazului din Marea Neagră, deja nu mai...

Actualitate7 ore ago

Monica Macovei – travestiul diavolului

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Nu cred că există perioadă mai neagră în istoria modernă a României...

Actualitate24 de ore ago

EXPLOZIV/Tandemul Adrian Dobre – Eugen Prună din nou in vizorul viceprimarului Cristian Ganea: “Sunt de pomană aici dacă domnul primar ia decizii pe la spatele meu”

Viceprimarul Cristian Ganea îi atacă pe primarul Adrian Dobre și pe consilierul personal al acestuia, Eugen Prună, spunând că cei...

Actualitate1 zi ago

ZIARUL INCOMOD CONFIRMA DEZVALUIRILE NOASTRE/VIDEO. Viceprimarul Cristian Ganea i-a cerut directorului Poliției Locale să demisioneze

In articolele din 13.07.2018 si 14.07 2018, dezvaluiam faptul ca, incompetenta directorului “interimar” al Politiei Locale Ploiesti l-a determinat pe...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/FERIȚI-VĂ DE „APROPIATA” FOSTULUI PROCUROR „PORTOCALĂ”, AGENTUL DE POLIȚIE POPESCU ANA MARIA DIN IPJ PRAHOVA!

Ca urmare a informațiilor primite de la colegii noștrii ph-online.ro, în data de 10 iunie 2018 am publicat articolul: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/10/exclusiv-negulescu-portocala-prins-cu-amanta-poiana-brasovamanta-este-politista-la-ipj-prahova/. ...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/CARACTERUL DUPLICITAR AL „LIDERULUI DIAMANTIN” NEDELCU CĂTĂLIN ESTE DOVEDIT!

De aproape un an de zile se tot încearcă să fie impus în spațiul public ca și „el lidero maximo”...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/ Preluand dezinformarile PG, DNA si FJR, Comisia de la Venetia spune ca adaugarea sintagmei cu „temeinicia” ar afecta independenta procurorilor

Daca raportului Comisiei de la Venetia ramane asa in forma finala, se vor anula toate rechizitoriile din instanta iar cei...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/CARMEN DAN DĂ SEMNALUL ÎN RÂNDURILE SINDICALIȘTILOR M.A.I.: „CINE NU-I CU NOI (PUTEREA) E ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”

A fii sindicalist, în termeni ideologici, înseamnă să „îți pui pielea pe băț” pentur respectarea drepturilor celorlalți. Asta, în teorie…în...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/”Germanizarea” Departamentului de Armamente/ Bataie pe bateriile de coasta!/Fifor, calcat de DNA!

Informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra arata ca procurorii militari anticoruptie au descins la Ministerul Apararii Nationale, ridicand...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Judecătorul Adrian Bordea, SECURITATEA si MAFIA S.R.I

Ne-am propus, in masura posibilitatilor noastre modeste, sa restituim tinerelor generatii mici fragmente din istoria imunda lasata de cateva personaje...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/ CARACATITA MUSAMALIZARILOR DIN PARCHETE PE AXA COLDEA-KOVESI

Memoriul a însoţit sesizarea penala propriu zisa întocmită şi depusă, în baza art. 289 şi 290 C. pr. pen., la...

Actualitate2 zile ago

Sotia jurnalistului Oreste Teodorescu (cercetat de DIICOT Ploiesti in scandalul drogurilor) este consiliera la SRI

Știați unde lucreaza doamna lui Oreste?! La un moment dat cineva imi spunea ca era mare pe la SRI. Consiliera….pe...

Top Articole Incisiv