EXCLUSIV/ S.R.I. CU BAGAJE SI NEVASTA IN CABINETUL PREMIERULUI/ Hai sa ne mai distram cu corectul Two-dose

0
385

Hai sa ne mai distram cu corectul Two-dose.

Alunecos, pare mai uns si mai smecher decat Zdragnea de 1000 de ori. Sincer!

Nu cunosteam amanuntul asta, dar acum trebuie sa privim un pic si pe cv-ul lui nea caisa (ca nea portocala e altul) numit Fane Ivan(hoe) – consilierul personal al premierului.

Ce rezulta de aici?! Pai nea Fane Ivan(hoe) este mare specilist in analiza de intelligence (adica om de birou, de montat si demontat ipoteze, de facut si desfacut relatii si alte imbarligaturi). Ce mai vedem?! Mai vedem ca nea Fanica, cavalerul, a fost permanent un specialist in domeniul energiei, adica a lucrat unde se invart banii cu galeata – daca ai curent sau alte forma primara de energie. Cum jungem si noi s lucrm p-colo?! Doar prin concurs. Clar!!! 😉

Dar de ce nu o neglijez pe soata lui?! Pentru ca e si mai tare! Lucreaza ca sefa de birou sau sector intr-o unitate SRL, pardon SRI, fiind membru in consiliul de administratie al RA ASIROM, adica unde?! Va spun tot eu! La o regie care este cu hartii cu tot a SRI. Cine ajunge acolo?! OOOOO! Tot doar prin concurs! Cert! 🙂 Dar de imprejurari! Pentru ca doamna Ivan(hoe) mai are un as in maneca! Este colega cu doamna COOL-dea si cu Domnul Cool-dea pe la academia aia de informatii, care da doctorate doar pentru geniile care nu au domenii de activitate in viata sociala (apropo! Two-dose m-a dat rau pe spate cand a explicat aseara, la Antena 3, cum s-a dus la academia SRI pentru a invata despre securitatea nationala de la specialistii de acolo si pentru a-si satisface niste curiozitati personale – hai, sa mori tu(dose)!!!).

Pe scurt, ca sa nu o dam in barci aiurea – SISTEMUL PARALEL A INVINS IARASI! Ne rade in nas si ne prosteste frumos, spunandu-ne ca exista o ruptura in PSD, ca Zdragnea si cu Two-dose se lupta pentru sefia partidului, Manda lupta sa ne arate ce rau a fost SRI sub Coldea, iar acum Hell-vig gata, i-a pus pe baieti sa se ocupe doar de teroristi, de spioni si de sabotorii economiei romanesti (care e al strainilor in proportie de 98% privind industria extractoare, producatoare si comerciale, ca sa mai si ironizam).

Iar daca asistam la circ, parerea mea e ca baietii ne abat atentia de la gravele probleme ale tarii prin mici campanii d-astea de presa, ca exemplu cele generate de un cretin din politie, care ar fi tufut si pe ma-sa daca era copila. Asa ne trece viata, iar baietii inaugureaza 0 km de autostrada, 0 spitale, 0 institute de cercetare, 0 in multe alte domenii de interes, concomitent cu devalizari pe care nicio institutie a tarii nu o sa le ancheteze.

  1. S. Ca sa nu uit, ca tot ma tin de cateva zile! Stiti cu totii cat tam-tam s-a facut pe tv si in mai toata presa acum un an (pana in august 2017) cu asa zisele pensii speciale date politistilor si militarilor! S-a schimbata legea si eu nu stiu?! Nu prea s-a schimbat nimic, dar s-a realizat ceva tare de tot! S-a realizat o epurare de specialisti – pentru ca majoritatea celor peste 47 de ani au iesit la pensie, cu niste pensii bune, ca sa nu mai comenteze sau sa se arate nemultumiti, in acelasi timp in putere, putandu-se angaja in diferite domenii de activitate. Multi dintre acestia sunt prinsi in domenii vitale, ii vedeti peste tot, iar armata de rezervisti nu constituie niciun impediment si nicio concurenta pentru politicienii modesti care ne conduc azi destinele.

Asistam, drept urmare, la un scenariu frumos, pe care nu il intelegem acum, dar, ca si in cazul descoperirii cu sufrageria lui Oprea, peste ani o sa ne minunam ce idioti am fost si cum ne-au prostit, inca o data, o mana de oameni, e drept alesi pe spranceana din timp, de catre niste papusari care se joaca cu vietile si finantele noastre. (Mr ® S.R.I., Daniel Florea).

http://www.pandurul.ro/articol/cine-sunt-sefii-ce-oltenia-cu-buletin-de-bucuresti_76861.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here