Haştagienii, cântăreţi, actoraşi şi filosofi de conjunctură ce şi-au traficat influenţa în folos personal

0
147

Toţi haştagienii sunt convinşi că ei au dreptate. Nu au citit în viaţa lor o lege, o carte de drept, o hotărâre judecătorească, dar ştiu mai bine decât oricine cum şi ce scrie în ele şi mai ales ce ar trebui să scrie. Dacă eu aş sfătui actori cum trebuie ei să joace teatru ca să fie mai bine sau aş critica modul în care cântă diverşi cântăreţi cum ar fi? Ori cum şi ce cărţi să tipărească.
Dar dacă aş mai şi ieşi pe străzi şi aş urla pe fb că ei nu cântă, nu joacă bine ori nu „filosofează” bine prin editurile furate de la Stat!?
Haştagienii, cântăreţi, actoraşi şi filosofi de conjunctură ce şi-au traficat influenţa în folos personal (nu pentru altul), nu au văzut în viaţa lor un dosar penal, dar ştiu ei mai bine că toate sunt pline de probe… şi că, în general, toţi în afară de ei-înşişi sunt nişte „penali”. Ştiu că lor, desigur, nu li se pot „înscena” dosare pentru că nu au făcut nimic: păi bre, dacă toată viaţa ai behăit şi te-ai maimuţărit pe scenă de la ce să te ia DNA? Te ia DIICOT, că traficul/consumul de droguri acolo se cercetează… iar furtul de edituri şi ştergerea de datorii prin intervenţii nu se pune la corupţie … doar interpretarea altfel a legii, aia e penală. (Ingrid Mocanu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here