Departamentul Zero – noua structură care va prelua puterea în România

11
67202

Incisiv de Prahova vă prezintă o dezvăluire a jurnalistului Cătălin Tache, în cotidianul Național, pe tema înființării unei noi structuri menite să preia puterea în România.

Iată că, în timp „haștagienii rezistenți” fac circ în stradă și politicienii în Parlament, România se află la o cotitură istorică. Pentru că, în ultima perioadă, ar fi fost creată o „structură paralelă”, denumită ”Departamentul Zero” și în care inițiați ai sistemului își pun deja ultmele speranțe că ar putea reprezenta salvarea statului de drept!

Generalul Ciucă, „interfața” noului proiect

Iar vestea este una năucitoare cu toate că, ce-i drept, de ceva vreme se vorbea că „generalul deșertului”, șeful Stalului Major General al Armatei Române, Ionel Ciucă, se comportă deja ca un politician, în jurul său creionându-se un proiect politic  de amploare, agreat inclusiv de către unii dintre cei mai influenți parteneri strategici externi ai României. Numai că, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, deși generalul Ciucă este privit drept un „patriot”  și un pion important al noului proiect, adevărații artizani ai misteriosului „Departament Zero”, prin care se va încerca preluarea rapidă a Puterii politice și aplicarea de urgență a modelului polonez în România sunt cu totul alții… Astfel că, deși inițial viitorul partid se va baza pe figurile inspirând încredere populației și pe plan extern a unor generali sau alți înalți ofițeri ce vor trece în rezervă, ca și pe lansarea o noi politicieni, „butoanele” vor fi apăsate de oameni „căliți” în sistem. Care, în ciuda rivalităților istorice dintre importantele servicii secrete românești, au format acum această suprinzătoare alianță național- creștină, cu sprijinul tacit al unor influenți oficiali ai structurilor omoloage din anumite state membre ale NATO !

 „Modelul polonez”, urgență națională!

O idee mai veche a părții naționaliste din servicii, care a existat chiar și în condițiile hegemoniei „statului paralel” pare să fi fost transpusă în practică, în mare secret, în ultimele luni, când a luat ființă așa-numitul „Departament Zero”, inițiatorii acestei structuri paralele luând hotărârea că România nu se poate apăra decât preluând de urgență modelul politic polonez. Și că apărarea culturii creștine ar fi singura șansă ca România să mai existe în următorii ani ca stat național de sine stătător.

Școala Militară de la Sibiu, „nucleul” structurii naționale din sistem

Și după cum susțin sursele noastre, acceptându-se „scenariul negru” că toate formațiunile politice actuale ar fi impregnate de ideologia progresistă a lui George Soros, se va merge pe varianta de lucru a lansării unui nou partid condus la vedere de câțiva generali și colonei „pensionari”, care vor avea un rol doar episodic, până la scoaterea „din eprubetă” a unor politiceni complet noi pentru opinia publică. Iar prioritatea aboslută a viitoarei formațiuni călăuzită din spate de „Departamentul Zero” va fi preluarea rapidă a Puterii, în vederea implementării de urgență a „modelului polonez”, atât din punct de vedere politic și economic, cât și al strategiei de securitate geo-globală.

”Generalul Deșertului”

Încă din vară, prin sistem se vorbea de viitoarea carieră politică ce i-ar fi rezervată actualului șef al Statului Major General al Armatei Române, Nicolae Ionel Ciucă, cunoscut și drept „generalul deșertului” în urma conducerii a nenumărate misiuni internaționale, marea majoritate alături de partenerii americani în cele mai fierbinți teatre de operațiuni ale lumii. Numai că se pare că generalul Ciucă, deși considerat un „român desăvârșit devotat țării ” și o parte a acestui proiect nu va fi și conducătorul de facto, cei aflați în spatele înființării „Departamentului Zero” având cu totul alte planuri.

Oprea s-a băgat ca musca…

De altfel, probabil aflând de pe la „lacheii” loiali rămași în Direcția Generală de Informații a Armatei despre declanșlarea acestui proiect național susținut inclusiv de o parte „patriotică” a serviciilor, Gabi Oprea s-a grăbit „să se scape” în stânga și în dreapta că s-ar afla în spatele viitorului proiect.

Gabi Oprea se dă mare cu viitorul partid…

Însă cum alipirea numelui fostului vicepremier, care oricum a compromis în mare măsură ideea de „interes național” acestui proiect deja exprima neîncredere în anumite medii, inițiatorii „Departamentului Zero” au dat la rândul lor asigurări nu doar că nu este vorba despre o „revopsire” a vechiului UNPR, dar și că Gabriel Oprea este „out” din acest nou proiect, fiind considerat, poate în ciuda intențiilor uneori bune, „prea mic și schimbător în funcție de interese”…

Pepiniera de la Sibiu!

Inițiatorii „Departamentului Zero”, unul dorit a nu se subordona nimănui  nu devoalează  acum decât că au extensii în SRI, DGIA, SIE, MAI și STS, membrii acestuia fiind „crescuți de mici în spirit românesc”. De altfel, amănunt extrem de interesant, „nucleul fondator” s-ar baza pe absolvenții Influentei Școli Militare a Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la SIBIU, incluisv pe membrii unei arme cu totul speciale!

Război cu soroșiștii!

De asemenea, „scăpările controlate” arată că inițiatorii „Departamentului Zero” ar fi făcut deja acorduri secrete cu alte persoane de la vârful unor servicii secrete din state membre ale NATO, dar și că se pregătește o ofensivă fără precedent împotriva rețelei soroșiște care acționează în România. Și cum, după cum dezvăluiam în exclusivitate în urmă cu ceva vreme, deja la SRI există documente interne cu identificarea  cu nu mai puțin de 21.000 de persoane care au beneficiat de-a lungul vremii, sub diverse forme, de bursele miliardarului George Soros, iminenta dezvăluire a acestei „liste negre” ar putea reprezenta totodată și semnalul operațiunii de implementare a „modelul polonez” în România și de apropiere a țării noastre de „Grupul de la Vișegrad”…

 

11 COMENTARII

 1. Daca gaby oprea e pe felie e zero din start. ofensiva patriotica poate fi un curent constructiv, devotat, curat, daca ar aseza la Locul potrivit, OMUL POTRIVIT=CLAUDIU IORDACHE, CRISTINA ANCHEL, D MAZILU, VALER MARIAN, academiieni, profesori universitari, avocati, magistrati, profesionisti cu integritatea si verticalitatea in sange,nu blonde, nepoate, lipitoare, prostituate, striperi, ipocriti, absolventi de invatamant privat, fara stiinta de carte, fara experienta, fara nemernici, tradatori si cretinoizi de tip mazarei, vangheloni, bocci, ilenutze, crinute, alinute, raluce, orbani,nicusorosisti,gyzelle, clotilde, auto, bodyguarzi, descoperiti,socri, verisoare, nebalaureate, amante, gigolo, etc!!!!

 2. Daca este adevarat atunci in aceasta organizatie nu trebuie sa fie nici o persoana din vechile partide !ex.Gabriel oprea etc….
  Sunt in tara persoane oneste si patrioti adevarati !
  Sa auzim de bine !

 3. Doamne ajuta ! Am fost in tara ,in urma cu 3/4 ani si in mijlocul de transport ,in stil RO. / minibus / ,am avut o discutie cu o pers. dintr/o zona foarte patriotica si f. curajoasa ,din timpul lui Ceasca Ionesti de Rm. Valcea . Ei au dat foc la o primarie avand ,niste registre /dovezi f. serioase ,ajungand stirea pana ,in SUA. Nimeni din acest sat ,nu a scos un cuvant si totul a ramas ,in mormant . Acest om a fost in gand cu mine si discutam multe ,la un moment dat zice =,NU avem alta solutie in aceste timpuri decat armata sa ia puterea si sa faca ordine serioasa/curetenie in tara ,aceasta institutie . Fapt ca ,sant incapabili si nepasatori de acest neam . Iata ca , Bunul Dumnezeu ,poate sa randuiasca la aceasta mare rascruce a poporului . Bine este cei care pot ,sa ne rugam pt. aceasta realizare . O seara buna tuturor romanilor .

 4. Departamentul zero este pentru România, asa cum îi spune si numele, adica …zero! Sau, mai bine spus zero täiat, barat.
  Toti ” patrioții ” din armată care sunt scoliti de NATO ( Amerikkka) sunt agenti americani.Daca voua vi se pare ca Amerikkka vrea binele României, este treaba voastra.

 5. DOAMNE AJUTA!E ULTIMA SPERANTA. INSA MARE, MARE , MARE, ATENTIE , NU E PADURE FARA USCATURI. IN TARA SANT INCA, OAMENI , CU COLOANA VERTICALA,SI IN ALTE DOMENII CARE AR FI DE MARE AJUTOR. ACUM LA MOMENT DE RASCRUCE SE SIMTE LIPSA UNEI FORTE DE APARARE GEN MAN . SECURITATE CARE E IMPERIOS NECESARA. PE DE ALTA PARTE,CAND AUD DE AMERICA DEJA … E SINONIM CU G.OPREA.SCUZE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here