Connect with us

Actualitate

Mandatul de supraveghere tehnică/ BlackCube/ Ciudat destin al libertăților noastre!

Publicat

pe

A trecut deja un an de cand Daniel Caraman m-a eliberat din arestul preventiv abuziv in dosarul BlackCube.
27 decembrie 2016.

Azi Daniel Caraman scrie.

O analiza istorica, geopolitica si juridica in ceea ce priveste “mandatele de supraveghere tehnice”.

Despre libertatile cetatenesti si despre libertatea democratiei din noi.

Daniel Caraman, avocat si prieten, scrie si explica.

Va asteptam alaturi de noi la Romania 3.0.
Inscrierile pe site curg. Va asteptam alaturi de noi! Impreuna vom reusi sa ne eliberam tara!
Romania 3.0 nu este despre dreapta sau despre stanga. Este despre a merge inainte!
O solutie nationala a unitatii si o atitudine civica necesara, scrie pe pagina sa de socializare col ® S.R.I, Daniel Dragomir.

Mandatul de supraveghere tehnică (analiză de avocat Daniel Caraman)

Mai jos prezentăm integral postarea facebook a avocatului Daniel Caraman referitoare la mandatul prezentat vinerea trecuta.

***

În contextul legalității unor acte judiciare și prezumtiva activitate de ”poliție politică legitimizată” asupra vieții politice românești, așa cum a fost adusă la cunoștința publicului prin conferința de presă a lt-col (rez.) Daniel Dragomir din 22.dec 2017 în calitate de repezentant al Inițiativei Civice “România 3.0”, am de făcut un comentariu, care va fi expus cronologic pentru a pune în valoare date și elemente istorice semnificative.

Ele nu vor fi urmate de o concluzie, fiecare cititor fiind liber să își manifeste propria părere.

 1. Conform datelor ce succed România a fost un stat democratic, întemeiat pe valorile universale astfel cum au fost ele statuate de Declarația privind Drepturile Omului și Cetățeanului de la 1789. Aceste valori au stat la baza adoptării Constituției Principatelor Române de la 1866.
 2. România a fost proclamată Regat al României la 1881, după consfințirea independenței de stat (1877-1878), a recunoașterii internaționale, după întemeierea Băncii Naționale a României (1880). Prin pacea de la Berlin imperiul țarist a trădat înțelegerea anterioară stabilită cu Principele Carol I în 1877 privind recunoașterea teritoriilor românești. ( a se vedea în acest sens art 43-45 din Tratat aici)
 3. Administrația publică din Regat a fost modernizată consecutiv, cu voința Țării și a Regelui, cu multe convulsii ale vieții politice generate, în mare parte, de interese economice ale boierimii care susținea diversele partide politice și personalitățile lor reprezentative.
 4. Au existat derapaje majore, inclusiv revolta țărănească din 1907, dar și scandaluri de corupție cu impact istoric (cazul Stroussberg, construcția portului modern Constanța).
 5. Condițiile politice anterioare au generat decizii majore în privința implicării României în Primul Război Mondial, a urmat evacuarea Bucureștiului, stabilirea capitalei la Iași, evacuarea tezaurului național la Moscova.
 6. Revoluția bolșevică a câștigat lupta armată desfășurată între 1917 și 1920 în teritoriile Rusiei țariste. A luat naștere patria bolșevismului – Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste – URSS. Acest stat a avut conducere dictatorială de la încpeut până la 1991 (teoretic, dar în fapt tendința de conducere autocratică, sub aparența unei reforme, este manifestată și astăzi, în condițiile în care în Rusia nu se poate vorbi despre democrație în forma definită de DUDOC 1789).
 7. Această perioadă a coincis cu idealul național românesc de unificare a tuturor teritoriilor locuite de români. Aici este așezat momentul Declarației de alipire a teritoriilor din cadrul Marii Adunări Naționale desfășurată pe Câmpia Libertății de la Blaj, lângă Alba Iulia.
 8. În anul 1919 trupele române au ocupat Budapesta și au înlăturat regimul bolșevic al revoluționarilor leniniști conduși de Bela Kun. Pe clădirea Parlamentului maghiar a fluturat opinca românească, pentru o perioadă de circa 40 zile, timp în care trupele militare române au avut misiunea de a descoperi, aresta, lichida forțele reacționare bolșevice din Ungaria.
 9. În urma Marii Uniri și a obținerii recunoașterii frontierelor țării în limitele istorice (includea cele trei județe din sudul Basarabiei plus insula Șerpilor, furate de imperiul țarist prin tratatul de la Berlin 1878, Bucovina ocupată de Austro Ungaria și administrată de la Viena, Ardealul, Banatul și Crișana administrate de Budapesta după 1867, cele trei județe din sudul Dobrogei alipite în 1913, pierdute prin rușionasa pace de la Buftea 1916, recucerite în Marele Război) Țara măsura în total ceva peste 295.000 kmp.
 10. În anul 1921 este adoptată noua Constituție a României, act cu un conținut liberal, foarte apreciată la acea vreme, act care punea în aplicare principiile DUDOC 1789.
 11. În anul 1922 Regele Ferdinand I și Regina Maria sunt încoronați la Alba Iulia.
 12. În anul 1927 Regele Ferdinand I, nepotul de frate al Regelui Carol I moare, lăsând ca principe moștenitor pe Regele Mihai I, nepot de fiu, ca urmare a declarației din anul 1925 a principelui Carol a II-lea de a renunța la tron.
 13. Sub Constituția din 1921 are loc: Regența 1927-1930, revenirea pe tron a Principelui Carol al II-lea între 1930 și 1940, suprimarea Constituției între 1938-1940 ca urmare a deciziei regelui Carol al II-lea (episod cunoscut sub denumirea de dictatura carlistă).
 14. În 6 septembrie 1940 regele Carol al II-lea este depășit de evenimentele politice din țară, ascenisunea nazismului în Europa, pactul Ribbentrop- Molotov 23 august 1939 prin care România este dezmembrată de Hitler în înțelegere cu Stalin (la 29-30 august 1940 a fost ocupată de trupe germane Transilvania de Nord pentru a asigura coridorul de acces către Valea Prahovei, dată spre administrare regimului nazist al Generalului maghiar Horthy, tot atunci a fost dată Bulgariei partea de teritoriu din sudul Dobrogei – Cadrilaterul, la 28 iunie 1940 a fost evacuată Basarabia inclusiv Bugeacul, dar și Bucovina, care a fost ocupată de trupele sovietice, bolșevice). În acest context nou, extrem de greu pentru țară s-a încercat formarea unui nou guvern, iar în 4 sept 1940 regele Carol al II-lea l-a adus pe gen. Ion Antonescu – de la domiciliul forțat stabilit acestuia la mânăstirea Bistrița, actual jud. Vâlcea – la Palatul Regal cu scopul de a-i propune preluarea guvernului. Ion Antonescu a condiționat preluarea guvernului de abdicarea lui Carol al II-lea (compromis de cedările teritoriale fără un singur foc de armă) în favoarea fiului său, Regele Mihai I, Mare Voievod de Alba-Iulia.
 15. Ion Antonescu a luptat dintotdeauna pentru Țară, pentru unitate și independență, a luptat pentru libertate și democrație, împotriva bolșevismului și a fascismului. Mărturii în acest sens sunt izvoarele istorice militare – maior Ion Antonescu a fost Șef de Stat Major în luptele de la Mărășești- Mărăști.
 16. Fin cunoscător al istoriei naționale, Ion Antonescu a luptat împotriva bolșevismului.
 17. Același lucru l-a făcut Regele Mihai I al României.
 18. Momentul 23 august 1944, cel al arestării Mareșalului Ion Antonescu de către Garda Regală, din ordinul Regelui Mihai I, Comandant Suprem al Armatei Române, se suprapune peste negocierile de armistițiu derulate de MIhai I/Ion Antonescu cu puterile Aliate (există izvoare istorice în acest sens) care urmăreau ca la data de 26 august 1944 să se ia o decizie majoră în acest sens. Urmare contraofensivei sovietice din nordul Basarabiei Regele a aflat că Mareșalul Antonescu se pregătește să plece pe frontul de nord est în vederea preluării directe a comenzii militare asupra trupelor care luptau împotriva sovieticilor.
 19. Conform mărturiilor istorice recente (care necesită încă cercetări) arestarea lui Ion Antonescu a revenit Regelui care a preluat conducerea Armatei și a comunicat măsurile militare necesare, iar situația politică urma să fie asigurată de cuplul de politicieni Maniu – Brătianu, inclusiv paza Mareșalului. Din păcate, în lungul șir de acte de trădare a interesului național, cei doi politicieni au predat pe Mareșal către Pătrășcanu-Ceaușu (adevaratul nume Emil Bodnăraș), care l-au predat către sovietici, în loc de a proceda la preluarea mareșalului și la adăpostirea sa, așa cum stabiliseră cu Regele Mihai I.
 20. Toate aceste acte sunt dovedite de izvoare istorice, iar ultimele mărturii arată că Ion Antonescu a fost un militar care și-a iubit țara și care a luptat împotriva bolșevismului și a bolșevicilor pe care i-a considerat un neam de trădători, care nu au nimic comun cu poporul român și cu tradițiile românești.
 21. Ca să scurtez vă fac trimitere la interviul luat de Vartan Arachelian (TVR ) în iunie 1990 Regelui Mihai I la reședința acestuia din Elveția.
 22. Toate deciziile enuțate mai sus au fost luate cu scopul de a proteja poporul român, patrioți care au căutat să țină Țara întreagă și neamul românesc nedivizat.
 23. Revenind, dincolo de considerațiile istorice, rămâne de observat situația drepturilor și libertăților ”ocrotite” de cele trei Constituții adoptate de emanații bolșevismului – cea din 1948, 1952, 1965.
 24. Prin Constituția din 1991, revizuită în anul 2003 cetățenilor români li s-au garantat drepturi, aici fiind de interes dreptul la o procedură echitabilă în materie penală, și dreptul la viață privată, dar și dreptul la vot și la liberă exprimare.
 25. Mandatul de supraveghere tehnică (denumire stabilită de noul c.p.p., în vigoare de la 01 febr 2014) este condiționat de respectarea dreptului la viață privată, care este unul inviolabil.
  Un mandat de supraveghere tehnică se poate solicita dacă există indicii temeinice privind existența infracțiunii, iar descoperirea consecințelor infracțiunii sau comiterea de noi fapte penale nu poate fi realizată în alt mod.
 26. Aici aș vrea să știu și eu care sunt indiciile temeinice privind implicarea în activitatea ilicită penală a acestor 80 politicieni, oameni din media, oameni de afaceri, și cu privire la care, din 2013 și până în decembrie 2017 nu s-a realizat nici un act de cercetare penală directă, exceptând doar aceste interceptări de comunicații, intruziuni în spații private, supravegheri de comunicări ambientale și alte activități derivate considerate necesare.
 27. Două întrebări mă frământă azi:
 28. Cum se consideră statul român un garant al libertăților individuale când asemenea acte judiciare sunt necenzurate după patru ani?
 29. Ce așteptări trebuie să aibă cetățeanul român la adresa unei asemenea abordări bolșevice, de emitere a unui act judiciar formal care acoperă în realitate o gravă încălcare a drepturilor la viață privată, dreptul la liberă asociere, a dreptului la inviolabilitatea a domiciliului, a corespondenței, a dreptului la vot (art 26-28, art 30, art 34, 37)?

Fiecare gândește liber.

Eu îmi pun întrebări cu privire la aceste institutii care, din mecanisme de natură judiciară puse în slujba legii au ajuns mecanisme de natură represivă, contribuind, prin îngrădirile și încălcările de drepturi fundamentale, la constituirea unor proceduri discriminatori, opresive, injuste.

Ciudat destin al libertăților noastre!

Tare ciudat! (Cerasela N.).

 

Actualitate

Rușii au vorbit până de curând doar de o „operațiune militară specială”.

Publicat

pe

De

Momentul istoric actual global este deseori descris ca un posibil început al unui al treilea război mondial. Argumentul principal e războiul Ucrainian dintre Rusia și Occidentul Colectiv prin Ucraina ca proxy.

Rușii au vorbit până de curând doar de o „operațiune militară specială”. Conflictul intern din Palestina sau Israel oricât de violent și de comentat este nu prea are nimic de-a face cu un război mondial. Alte conflicte locale din Africa, Asia, America de Sud (Venezuela – Guyana) rămân totuși niște conflicte locale deși au în spate hegemonul american, Franța (în Africa) și Rusia – China – Iran (BRICS). Loviturile de stat și conflictele din Africa au totuși în comun cea de-a doua eliberare, cea adevărată, de sub dominația și exploatarea la sânge colonială occidentală.

Momentul istoric actual pare mai degrabă să fie punerea în operă, în practică a teoriilor lui Samuel Huntington din faimoasa sa carte „The Clash of Civilizations. Remaking of World Order” din 1996, tradusă, citită și apreciată în toată lumea. Aceasta este demonstrația convingătoare a celebrului autor francez Laurent Guyénot din „Les États-națions, c’est fini? La nouvelle geopolitique multipolaire”. Trăim de fapt un nou moment revoluționar comparabil cu 1848 sau chiar cu acela al revoluțiilor americană (1776) sau franceză (1789) de la sfârșitul secolului al XVIII-lea?

„Statele-națiune, așa cum le concepem astăzi, sunt o invenție europeană impusă ca model restului lumii în secolul al XIX-lea, câteodată cu mari lovituri de creion trasate cu rigla pe hărți, în disprețul identităților și rivalităților etnice. Acest decupaj al lumii în State-națiune nu a șters alte realități, faptul că anumite puteri cum sunt Rusia și China sunt State-multinaționale și nu State-națiune, chiar dacă ele posedă cartea de identitate de națiune la Națiunile Unite, la ONU.

Teza după care Statele-națiuni vor pierde rolul lor central în geopolitica mondială este apărată de Samuel Huntington în „Ciocnirea civilizațiilor”, apărută în 1996 și tradusă în lumea întreagă. Este o carte excelentă și chiar indispensabilă. Proasta sa reputație vine în parte de la titlu și de la exploatarea sa de neconservatori. Să notăm mai întâi că articolul publicat de Huntington în Foreign Affairs în 1993, cartea nu este decât o versiune augmentată, avea titlul „The Clash of Civilizations?” cu un semn de întrebare.” (Laurent Guyenot – Statele națiune, s-a terminat? Noua geopolitică multipolară, mai 2024, lesakerfrancophone.fr)

Laurent Guyenot merge mai departe: „Insist: nu putem înțelege politica externă americană din ultimele două decenii dacă nu luăm în considerare deturnarea geostrategiei imperiale tradiționale americane de neoconservatori. Marea viclenie a neoconservatorilor a fost să o drapeze în imperialism «civilizator» american pentru a împinge Statele Unite să distrugă Statele arabe inamice Israelului. Succesul lor cel mai spectaculos este acela de a fi obținut de Bush junior ceea ce tatăl său, care îi numea «nebuni», le-a refuzat în 1991: invazia Irakului și răsturnarea lui Saddam Hussein. Bush tatăl a respectat mandatul consiliului de securitate al ONU alungându-l pe Saddam din Kuweit, și și-a justificat refuzul său de a invada Irakul prin voința de a construi o «nouă ordine mondială» bazată pe dreptul internațional (discursul din 11 septembrie 1990 în fața Congresului). Și nici un președinte american nu a pus atâta presiune asupra Israelului în numele rezoluțiilor ONU, cum a făcut-o Bush tatăl prin secretarul său de stat, James Baker […]

Noua ordine mondială anunțată de Huntington este aproape aceeași cu cea pe care o susține Vladimir Putin: multipolaritatea, adică o lume organizată pe sfere civilizaționale, fiecare fiind centrată pe un stat far (core state în versiune originală) care asigură securitatea regională. „Lumea, a prezis Huntington, va găsi o ordine pe baza civilizațiilor, sau nu va găsi deloc”, „o nouă ordine mondială organizată pe baza civilizațiilor va apare. Societățile care au afinități culturale cooperează unele cu altele; tările se regrupează în jurul Statelor-far ale civilizației lor”. În această nouă configurație, previne Huntington „Occidentalii trebuie să admită că civilizația lor este unică dar nu universală și să se unească pentru ca să-i redea vigoarea împotriva provocărilor puse de societățile non-occidentale. Vom evita un război generalizat între civilizații dacă, în lumea întreagă, șefii politici admit că politica globală a devenit multicivilizațională și cooperează pentru a prezerva această stare de fapt” (Laurent Guyénot, op. cit)
„Rusia trebuie considerată ca un Stat-far al lumii ortodoxe și ca o putere regională esențială, care are interese legitime de securitate la frontierele sale din sud” „și în sfârșit și mai ales, trebuie admis că orice intervenție a Occidentului în afacerile altor civilizații este probabil cea mai periculoasă cauză de instabilitate și de conflict generalizat într-o lume a civilizațiilor multiple” (Samuel Huntington – Ciocnirea civilizațiilor, op. cit)

Analiza lui Laurent Guyénot bazată pe The Clash of Civilizations de Samuel Huntington este mult mai întinsă, analizează între altele și lumea arabo-musulmană ca o mare civilizație și de aceea merită să revenim asupra subiectului. Cei cu adevărat interesați pot merge direct la sursele citate și la bibliografia extinsă a lui Laurent Guyénot.

Petru Romoșan

Citeste in continuare

Actualitate

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari: O incursiune în lumea fascinantă a animalelor

Publicat

pe

De

Tunari targ international de cai, oi si caini de rasa

Pe data de 18 mai 2024, localitatea Tunari din județul Ilfov va fi gazda unui eveniment de excepție: Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă. O ocazie unică de a explora diversitatea lumii animale, de a admira exemplare superbe de rasă pură și de a participa la demonstrații interactive. Fie că ești pasionat de cai falnici, oi blânde sau câini adorabili, acest târg te va cuceri cu siguranță!

O incursiune în diversitatea lumii animale

Târgul va reuni crescători experimentați din România și din alte țări europene, care vor prezenta o gamă largă de rase de cai, oi și câini. Vei avea ocazia să admiri cai pur sânge impunători, oi pufoase de diverse culori și rase, precum și câini de diferite mărimi și temperamente, de la ciobănesc german la chihuahua jucăuși.

Oportunități de a învăța și de a te conecta

Pe lângă admirarea animalelor, târgul oferă o serie de oportunități de a învăța mai multe despre îngrijirea și dresajul animalelor de companie. Crescătorii experimentați vor fi la dispoziția ta pentru a oferi sfaturi și informații valoroase, iar demonstrațiile de dresaj te vor impresiona cu abilitățile excepționale ale animalelor.

O zi de neuitat pentru întreaga familie

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari este o ocazie perfectă pentru o ieșire în familie. Copiii se vor bucura de spectacole interactive cu animale, vor putea descoperi de aproape lumea blănoasă și vor crea amintiri de neuitat.

Muzică live, mâncare delicioasă și o atmosferă prietenoasă

Pe lângă animalele superbe, te așteaptă un program artistic bogat, cu muzică live interpretată de artiști talentați precum Laura Vas, Nicu Paleru și Formația Machedonii. De asemenea, te poți bucura de preparate delicioase de la producători locali și de o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de o zi specială.

Informații practice:

 • Data: 18 mai 2024
 • Locație: Strada Ghioceilor nr. 11, Tunari, Ilfov
 • Program: 09:00 – 18:00
 • Intrare: Liberă
 • Organizatori: Sorin Dumitru, Fane Bursucu (0767.716.828)
 • Sonorizare și concert: Laura Vas, Nicu Paleru, Formația Machedonii
 • Mâncare și băuturi: Contracost (asigurate de firme specializate)

Nu ratați șansa de a participa la Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari! O zi plină de emoții, descoperiri și momente memorabile te așteaptă alături de animalele tale preferate!

Sursa

Citeste in continuare

Actualitate

Servicii Profesionale de Reparații Acoperișuri – Anunturi-Reparatii-Acoperis.ro

Publicat

pe

De

Bine ați venit pe Anunțuri-Reparații-Acoperiș.ro – Soluția dvs. pentru reparații de calitate la acoperișuri!

De ce să alegeți serviciile noastre?

La Anunțuri-Reparații-Acoperiș.ro, ne mândrim cu oferirea unor servicii de reparații acoperișuri de înaltă calitate, la prețuri competitive. Echipa noastră de profesioniști experimentați este pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră cu soluții personalizate și eficiente. Iată de ce ar trebui să ne alegeți:

Experiență și Profesionalism

Avem o echipă de experți cu ani de experiență în domeniul reparațiilor de acoperișuri. Indiferent de tipul sau mărimea acoperișului, suntem pregătiți să oferim soluții durabile și eficiente.

Materiale de Calitate

Folosim doar materiale de calitate superioară pentru a ne asigura că reparațiile noastre sunt durabile și rezistente la condițiile meteorologice extreme. Colaborăm cu furnizori de încredere pentru a vă oferi cele mai bune produse disponibile pe piață.

Consultanță Personalizată

Fiecare proiect este unic, de aceea oferim consultanță personalizată pentru a identifica cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră. Evaluăm starea acoperișului și propunem intervențiile necesare pentru a asigura o reparație eficientă și de lungă durată.

Promptitudine și Eficiență

Respectăm termenele stabilite și ne asigurăm că lucrările sunt finalizate la timp, fără a compromite calitatea. Înțelegem importanța unui acoperiș în stare bună și intervenim rapid pentru a minimiza disconfortul.

Serviciile Noastre

Oferim o gamă largă de servicii de reparații acoperișuri pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră:

 • Reparații de Urgență: Intervenim prompt pentru a remedia avariile apărute în urma condițiilor meteorologice nefavorabile sau a altor incidente.
 • Repararea Scurgerilor: Identificăm și reparam sursele de infiltrații de apă pentru a preveni daunele ulterioare.
 • Înlocuirea Materialelor Deteriorate: Înlocuim țiglele, șindrila sau alte materiale deteriorate pentru a asigura integritatea acoperișului.
 • Întreținere Preventivă: Oferim servicii de întreținere regulată pentru a prelungi durata de viață a acoperișului și a preveni problemele majore.
 • Consultanță și Evaluare: Oferim evaluări detaliate ale stării acoperișului și consultanță pentru identificarea celor mai bune soluții de reparație.

Contactați-ne

Pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale de reparații acoperișuri, nu ezitați să ne contactați. Puteți completa formularul de contact de pe site-ul nostru sau ne puteți suna la numărul de telefon afișat. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Vizitați http://anunturi-reparatii-acoperis.ro/ pentru mai multe informații și pentru a descoperi ofertele noastre speciale.

Anunțuri-Reparații-Acoperiș.ro – Soluția ta de încredere pentru un acoperiș sigur și durabil!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Penitenciarul Ploiești câmp de război!

Nu mai este nimic de mirare. Totul se poate întâmpla în Penitenciarul Ploiești manageriat de comisarul șef Valentin Matei. In...

Exclusiv2 zile ago

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare!

A fost publicata si a intrat in vigoare cea mai importanta directiva europeana pe salarizare din ultimii 10 ani si...

Exclusiv2 zile ago

Swinging-ul politic si protectia „divina” pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata din Prahova (I)

Pe noi, cei de la Incisiv de Prahova ne intriga aceasta secventa de subminare a economiei nationale, inca de pe...

D.N.A.3 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv3 zile ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv3 zile ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv3 zile ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv3 zile ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusiv4 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv4 zile ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv4 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv5 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv5 zile ago

Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivani/Primarul din Aricestii Rahtivani a trecut in barca baronului judetean Mircea Cosma si candideaza din partea PSD

Aricestii Rahtivani, cea mai bogata comuna a judetului nostru-vaca de muls pentru apropiatii primarului Gheorghe Orbu Jaful din bugetul public...

Exclusiv5 zile ago

CUM SE ACOPERA GAFELE DE MANAGEMENT IN POLITIA ROMANA?

Cam tot asa cum pisica isi ascunde fecalele, dezvaluie Vitalie Josanu. „Doar ca, spre deosebire de feline, sefii nostri au...

Diverse5 zile ago

Ghidul Complet pentru Alegerea Cabinei Foto Perfecte la Evenimentul Tău

Alegerea unei cabine foto adecvate poate transforma orice eveniment, fie că este o nuntă, o petrecere de burlac sau o...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv