Connect with us

Social

Avantajele operației de augumentare mamară

Publicat

pe

implanturi mamare

Fiecare femeie visează să fie frumoasă, să fie admirată și, bineînțeles, să aibă un corp perfect, cu forme de invidiat. Așadar, unele dintre ele recurg la diverse trucuri de înfrumusețare cum ar fi dietele magice, make-up-ul ș.a.m.d, în timp ce altele, care sunt total nemulțumite de mărimea lor de la sutien, de exemplu, apelează la bisturiu.

În constă operația de mărire a sânilor

Una dintre cele mai frecvente intervenții de natură estetică este operația care se realizează la nivelul sânilor, prin intermediul căreia se inserează implanturi cu silicon sau cu ser fiziologic (saline) cu scopul măririi dimensiunii lor.

Tipuri de implanturi mamare

La momentul actual există mai multe tipuri de implanturi mamare dintre care menționăm:

 

  • Proteze mamare siliconice rotunde:

 

Bustul este mai voluminos, iar sânii sunt apropiați unul de celălalt, oferind un aspect frumos.

 

  • Proteze mamare siliconice anatomice:

 

Conferă sânului un aspect natural, dar există un risc redus (dar necesar de menționat) ca implanturile să se întoarcă cu baza în sus.

 

  • Implanturile saline (cu ser fiziologic):

 

Incizia efectuată este mai mică, iar, în cazul în care implanturile se rup, serul fiziologic va fi absorbit de organism fără riscuri.

Conferă un decolteu mai generos, sânii sunt mai apropiați chiar și fără sutien datorită formei rotunde a implanturilor din partea medială a sânilor. În plus, nu există riscul rotației implanturilor ca în cazul protezelor mamare anatomice.

Tipuri de poziționări ale implanturilor

 

  • Plasarea subglandulară a implanturilor

 

Spre deosebire de celălalt tip de poziționare, aceasta presupune o operație mult mai facilă, deoarece nu este necesar ca mușchiul pectoral să fie ridicat, iar dacă e nevoie de o altă intervenție accesul la buzunarul retroglandular se va face cu mai multă facilitate.
De asemenea, un alt avantaj este conferit de faptul că se va obține un decolteu mult mai proeminent.

Pe de-o parte, durerea și disconfortul vor fi resimțite la un nivel redus, întrucât va fi secționată doar pielea și țesutul subcutanat.

Pe de altă parte, recuperarea postoperatorie va avea o durată mult mai scurtă decât în cazul celuilalt tip de poziționare.

 

  • Plasare submusculară (subpectorală)

 

În cazul în care doriți să optați pentru implanturi efectuate submuscular, trebuie să știți următoarele:

Marginile acestora se vor modera în mod progresiv, astfel sânii vor beneficia de un aspect natural, datorită faptului că implanturile vor fi mai puțin vizibile.

De asemenea, acest tip de poziționare nu afectează sub nicio formă examenul mamografic.

Un alt beneficiu rezidă în faptul că riscul de contractură capsulară este mai redus.

De altfel, specialiștii recomandă plasaarea subpectorală în special femeilor care au sânii mult mai mici înainte de operație.

Costurile unei astfel de intervenții

Prețurile unei operații de mărire a sânilor variază de la caz la caz, în funcție de tipul de implanturi, de tipul intervenției chirurgicale (adică de tipul poziționării de care aminteam mai devreme). În general, costurile unei proceduri de genul acesta pot fi cuprinse între 2700 și 3200 Euro.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii referitoare la modalitatea prin intermediul căreia vă puteți mări bustul, accesați site-ul drpanturu.ro.

Exclusiv

Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor

Publicat

pe

De

Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de anxietate, agitație, incoerență ș.a. sunt doar câteva dintre simptomele vizibile pe care le trăiește un consumator, dezvaluie cei de la sindicatul Europol.
Din păcate pentru acest tânăr, acestea au fost fatale. Până la sosirea primului echipaj de poliție, în urma celor două apeluri 112, tânărul a fost surprins de camerele video, dar și de martori în timp ce se aruncă peste autoturismele din parcare și chiar se aruncă pe asfalt provocându-si vătămări care i-au adus sfârșitul.
Înțelegem drama familiei, dar nu putem să nu vorbim despre presiunea mediatică și acuzațiile nefondate aruncate în cârca polițiștilor și care au avut un puternic impact emoțional.
Dincolo și de ultrajul a căror subiecți au fost polițiștii, e important că azi avem o expertiză științifică ce confirmă că nu intervenția polițiștilor a cauzat decesul tânărului, ci loviturile pe care și le-a cauzat, mai dezvaluie sursa citata. (Cerasela N.).
Citeste in continuare

Featured

Unde se situeaza acest guvernator fata de varsta medie a guvernatorilor BNR din ultimii 33 de ani?/,,Cei care iau credite ar cam trebui să aibă grijă de ei”

Publicat

pe

De

Simtindu-ma inspirat de un articol citit foarte recent, despre vârsta politicienilor (Președintele SUA – Joe Biden, la 81 de anișori este mult peste media de vârstă a celor 46 de Președinți ai SUA de până acum, care se situează la 55 de ani, sunt curios dacă știe cineva care este vârsta medie a guvernatorilor Băncii Naționale a României de după 1990 și unde se plasează actualul guvernator BNR față de această medie, se intreaba analistul economic Radu Teodor Soviani.

Mugur Isărescu: ,,cei care iau credite ar cam trebui să aibă grijă de ei”.

Dar cine ar trebui să aibă grijă de cei care sunt acolo să supravegheze ca băncile să nu fie spoliate prin împrumuturi acordate pe rețele mafiote, și apoi la rândul lor să spolieze populația și companiile, prin majorări de dobândă nesustenabile, urmare a cartelurilor bancare? Pe ei, care urmăresc strict interesele acționarilor privați ai băncilor comerciale, în contra intereselor generale ale economiei, cine ar trebui să îi aibă în grijă? Declarațiile din data de 14 septembrie 2023. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Featured

România se face preș în fața străinilor și în cazul eolienelor offshore

Publicat

pe

De

Forma consolidată a proiectului de lege privind măsurile necesare pentru exploatarea energiei eoliene offshore nu a făcut decât să întărească drepturile concesionarilor. Astfel, companiile străine vor avea mai multe drepturi decât proprietarii români, aceștia din urmă având obligația de a se supune oricăror măsuri care vizează ocuparea terenurilor, desființarea culturilor sau strămutarea imobilelor, deoarece investițiile în centralele eoliene offshore au fost considerate de Guvern de utilitate publică. 

(Preluare National – Claudia Marcu):

Când am semnalat prima oară neregulile proiectului de lege privind centralele eoliene offshore, în ce privește limitarea drepturilor de proprietate pentru cetățenii români, băieții de la factual.ro, ăia de au introdus cenzura oficială pe facebook, au sărit ca arși, blocând distribuirea materialului. Argumentele lor au fost cel puțin puerile, de genul că legea este încă în fază de proiect și că da, își pierd românii proprietățile în fața companiilor străine, dar așa se întâmplă și cu exproprierile la construcția de autostrăzi.

Doar o observație am, chiar pentru Guvern. Utilitatea publică nu are cum să vină dintr-o investiție privată și, în acest caz, chiar din afara țării. Faptul că se va produce, cândva, energie electrică din eolienele montate în Marea Neagră, va aduce beneficii doar investitorilor, care ne-o vor vinde la prețurile de piață, în cazul României, printre cele mai mari din UE. Tocmai de aceea exproprierile și strămutările forțate pe motiv de utilitate publică sunt un abuz în acest caz.

Mai mult de atât, Guvernul va acorda și ajutoare de stat companiilor străine care vor primi concesiunea perimetrelor pe o perioadă de 40 de ani.  Impactul imediat, însă, va fi la construcția centralelor eoliene de pe uscat, unde proprietarii români de terenuri și imobile nu vor avea niciun cuvânt de spus. ”În favoarea concesionarilor, care desfășoară operațiuni pentru exploatarea energiei eoliene offshore sau construirea centralei electrice eoliene offshore pot fi instituie limitări ale dreptului de proprietate asupra terenurilor şi bunurilor proprietate privată a statului sau a altor persoane fizice ori juridice şi asupra activităţilor desfăşurate de persoane fizice sau juridice în vecinătatea capacităţii energetice, pe toată durata realizării operațiunilor pentru exploatarea energiei eoliene offshore sau construirea centralei electrice eoliene offshore care implică imobilele menționate”, se arată în varianta finală a proiectului legislativ elaborat de Ministerul Energiei.

Doar 40 de ani

Limitările dreptului de proprietate constau în dreptul de uz pentru executarea lucrărilor necesare realizării, relocării, retehnologizării sau desființării capacităţii energetice, pentru asigurarea funcţionării normale a capacităţii, pentru reviziile, reparaţiile şi intervenţiile necesare, servitutea de trecere subterană, de suprafaţă sau aeriană pentru instalarea/desfiinţarea de reţele electrice sau alte echipamente aferente capacităţii energetice şi pentru acces la locul de amplasare a acestora, în condiţiile legii, dreptul de a obţine restrângerea sau încetarea unor activităţi care ar putea pune în pericol persoane şi bunuri, precum și dreptul de acces la utilităţile publice. Limitările nu sunt temporare, așa cum insinuau cei de la factual.ro, pentru că proiectul de lege prevede că acestea au caracter legal, sunt de utilitate publică şi se exercită pe toată durata existenței capacităţii energetice sau, temporar, cu ocazia retehnologizării unei capacităţi în funcţiune, reparaţiei, reviziei, lucrărilor de intervenţie în caz de avarie.

Totodată, dreptul de uz asupra terenului pentru executarea lucrărilor necesare construirii/desfiinţării sau retehnologizării centralei eoliene offshore se întinde pe durata necesară executării lucrărilor și operării centralei și oricare dintre aceste situaţii trebuie notificată de îndată proprietarului. Iar operarea centralei se face pe o perioadă de 40 de ani, cât este prevăzută durata maximă a concesiunii.

Se defrișează pădurile

Mai mult de atât, în exercitarea dreptului de uz, companiile străine au voie să desfiinţeze culturi sau plantaţii, vegetaţie forestieră, construcţii sau alte amenajări existente ori numai să le restrângă, în măsura strict necesară executării lucrărilor pentru capacitatea autorizată, în condiţiile legii. De asemenea, acestea pot depozita pe terenurile necesare executării lucrărilor, materiale, echipamente, utilaje, instalaţii, pot îndepărta materiale, pot capta apă și pot opri sau restrânge activităţi ale proprietarului, în măsura strict necesară executării lucrărilor pentru capacitatea autorizată.

”Dreptul de uz și servitutea se exercită cu condiția plății în prealabil a justei despăgubiri și a indemnizațiilor corespunzătoare, stabilite prin acordul părților. Existența unui litigiu nu are ca efect suspendarea, invalidarea sau amânarea exercitării valabile a limitărilor. În ipoteza lipsei acordului părților cu privire la justa și prealabila despăgubire, ori cu privire la indemnizație, acestea se plătesc în cuantumul stabilit prin hotărâre judecătorească persoanei îndreptățite”, se precizează în proiectul de lege.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Criminalii/torționarii/milițienii de la Secția 17 Poliție, așa cum au fost numiți de 2 săptămâni încoace, pot de astăzi să reacționeze public și să vorbească despre NEVINOVĂȚIA lor

Drama tânărului care se afla sub efectul a 5 substanțe psihoactive a fost generată de efectul drogurilor. Halucinații, stare de...

Actualitate18 ore ago

Clasamentul Anvelopelor – Top Super Anvelope 225 45 R17 în 2023

Alegerea anvelopelor potrivite pentru vehiculul dvs. nu este doar o chestiune de estetică sau de preț. Este o decizie care...

Exclusivo zi ago

MĂRUL STRICAT DIN PENTENCIARUL PLOIEȘTI – ZEUS! NEPRIHANITUL!!!

În dezvăluirile din articolul „TRIUMVIRATUL/Versiunea 2.0”  ă precizam la sfârșitul lui: „ Cu promisiunea că vom continua epopeea comisiilor de...

Exclusivo zi ago

Nu stăm să numărăm orele care au trecut de când ,,ministrul” Bogdan Despescu, chestor general cu 4 stele, a ,,ucis” fără să-și dea seama limba română

Nu putem, pentru că domnia sa a punctat niște lucruri ce ne-au facut să scormonim puțin achizițiile poliției, iar surprizele...

Exclusivo zi ago

Valer Kovacs – Polițistul avertizor, hărțuit din nou/”Se dorește aducerea mea la tăcere”

Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat, care a vorbit public în mai multe rânduri despre problemele din...

Exclusivo zi ago

Un ofițer de poliție care și-a lovit soția, care a fost sub efectul a două ordine de protecție, nu mai poate fi lucrător control intern sub nicio formă

Suntem nevoiți să vă înștiințăm despre un caz, dacă nu nedeontologic, cel puțin grav, privitor la domnul comisar șef Ursache...

Exclusiv3 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P/”CONTINUĂM PROTESTELE!”

In timp ce alții deja s-au retras și s-au resemnat, Federația Polițiștilor de Penitenciare continuă seria protestelor vizând aplicarea integrală...

Exclusiv4 zile ago

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune/„De beți ce erau s-au urinat în curtea secției”/Doi politisti de la IPJ Timis, denunt penal impotriva inspectorului sef Alin Petecel/La IPJ Prahova lucrurile sunt si mai grave

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune. Petrecere în stil mare în sediul poliției din Nehoiu titreaza Stiri pe Surse...

Exclusiv4 zile ago

„Vă mulțumim pentru lecțiile de exprimare prin viu grai, domnule secretar de stat Despescu, pardon, domnule ministru!”

Am asistat la conferința de presă prezidată de către secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, de fapt de către...

Exclusiv4 zile ago

Potrivit art.7 din legea 153 din 2017, solda de funcţie/salariul de funcţie reprezintă suma de bani la care are dreptul lunar personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare

Joi, Guvernul a aprobat o hotarare de guvern pentru creșterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată,...

Exclusiv5 zile ago

”Vă stăm la dispoziție cu întrebări la răspunsurile dumneavoastră…”/Tartorul MAI

Într-o funcție de secretar de stat e bine să nu stai mai mult de 4-5 ani, tocmai pentru că asta...

Exclusiv5 zile ago

Structurile  de criminalistică din Romania trec printr-un amplu proces de modernizare în această perioadă

Ramura bio-criminalisticii sau a geneticii judiciare, cum este ea cunoscută în limbajul de specialitate, se modernizează prin achiziția de către...

Exclusiv5 zile ago

Nu ne dam seama cum sprijina gimnastele si centrul cultural, activitatea de politie

Raspuns interesant de la CMDTA PLOIESTI! Sunt 56 medici pe functii de politist ( ofiter) si 46 asistenti pe functii...

Exclusiv6 zile ago

Recrutăm candidați pentru Școlile de Agenți de Poliție de Frontieră: se oferă salariu atractiv de aproximativ 0,3% din șpaga

Pe fundalul acestui zgomot, de drone kamikaze, lucrează polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă la granița cu Ucraina. Îi...

Exclusiv6 zile ago

Varsta medie la care decedeaza pensionarii militari ar fi in jur de 77 ani, potrivit Casei de Pensii a MAI.

Varsta medie la care decedeaza pensionarii militari ar fi in jur de 77 ani, potrivit Casei de Pensii a MAI....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!