Next Level/ Anarhia/ Ocuparea Parlamentului

0
152

Neonaziștii au decis: încep războiul cu Democrația. Pretextul? Legile Justiției.
Am atenționat că aici se va ajunge, la Maidanul Românesc. Nu-i interesează nimic. Au sprijinul lui Lazăr, al unor televiziuni, al unei părți a celor nemulțumiți de toate partidele, mai puțin de USR care este partidul Securității. Sibiul a fost ales, nu pentru prima dată ca loc de întâlnire a șefilor ONG-urilor care vor arunca România în aer, pentru a arăta că au sprijinul lui Iohannis; și îl au așa cum l-au mai avut.


Avem de-a face cu o Lovitură de Stat și instaurarea Anarhiei. O să auziți politicieni tâmpiți care vor spune că e dreptul lor să protesteze, crezând că vor câștiga ceva electoral, până le va veni și lor rândul.
Iohannis și Securitatea cred că vor beneficia de pe urma scandalului. Tâmpiți, pentru că vor fi victime, neonaziștii vor provoca, vor ataca la propriu până se va ajunge la victime.
Vor intra peste Parlamentari în Parlament pentru că USR-ul a dat legitimații de intrare multor rebeli. Amenințările pe care le primim cu toți cei care avem o altă părere au devenit amenințări contra vieții și integrității fizice, eu fiind unul dintre cei urmăriți zilele acestea.
Nu tu comunicat al Ministerului de Interne, al SRI, al nimănui. Forțele de ordine sunt paralizate. Personal, v-am spus că li se rupe de Regele Mihai și că vor continua protestele; simt mirosul de sânge și au înnebunit, din păcate vor trage după ei mulți români creduli.
România va intra într-o nouă perioadă din care va ieși Sfârtecată:
Anarhia și sfârșitul Democrației.
( In foto îi vedeți pe unii dintre neonaziștii care vor arunca țara în aer, cu largul concurs al lui Iohannis, fotografiile sunt de pe paginile lor, nu o să le dau numele pentru a nu le face publicitate) (Gelu Visan –P.M.P.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here