EXCLUSIV/ Se solicita anchetarea agentul statului laș care a semnat “ascuns” adresa CSM nr.19064/2017

0
275

Către,

C.S.M si I.J

Urmare adresei nr.19064/2017,

  1. Vă rog să îmi comunicați numele, prenumele și funcția persoanei care a semnat cu lașitate („cu bețișor”), ascuns, în spatele datelor de identificare ale președintelui Ghena.
  2. Să îl cercetați pe agentul statului laș care a semnat ascuns adresa CSM nr.19064/2017.
  3. Să îl cercetați pe agentul statului laș care a semnat ascuns adresa CSM nr.19064/2017 pentru nerespectarea funcției mele sindicale teritoriale recunoscute de o instanță de judecată națională.
  4. În cazul în care agentul statului care a semnat cu lașitate  („cu bețișor”), ascuns, în spatele datelor de identificare ale președintelui Ghena ocupă o funcție de judecător respectiv care a „omis” intenționat funcția mea sindicală teritorială recunoscută de o instanță de judecată, să îl destituiți. Este iandmisibil ca un agent al statului îmbrăcat în roba de judecător să se ascundă în spatele șefului, așa cum s-a întâmplat în prezenta cauză.
  5. În temeiul art. 41 alin.(1) și (2) CDFUE coroborat cu art. 20 și 51 Constituție, să îmi comunicați modul în care ați soluționat prezenta. În condițiile în care un agent al statului îmbrăcat cu roba de judecător își ascunde identitatea în exercitarea prerogativelor de putere publică cu care a fost învestit de Președintele României, ce pretenții să mai ai de la „milițienii”/„securiștii” care conduc MAI-ul și Poliția Română sau de la corpul funcționarilor care activează în instituțiile „statului de drept” România?

Cu stimă,

Alexandru FIRICEL  președinte teritorial al organizației sindicale S.P.R. „DIAMANTUL” constituită la nivelul D.G.P.M.B.-secția 13 Poliție

www.sprdiamantul.ro, str.Ienăchiță Văcărescu nr.17A sector 4, București;

nr 1 a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here