E clar ca in Romania nonvalorile sunt apreciate iar simbolurile nationale sunt vulgarizate de semeni efemeri in functii publice/Studiu de caz: Florian Coldea

0
130

Iata ca de Ziua Nationala a Romaniei – 1 decembrie 2017 – in tribuna oficiala a fost identificat si un cetatean neobisnuit, anume „civilul” Florian Coldea. Oare ce merite deosebite are acest personaj in raport cu cetateanul Ilie Nastase, un simbol national al sportului romanesc, fost parlamentar (printre altele), care nu a fost primit in tribuna oficiala (cu toate ca purta si uniforma militara, aceea pentru generali) intrucat nu a fost invitat. Deci, concluzia este ca Florian Coldea a fost invitat dar Ilie Nastase nu, sens in care cineva din partea autoritatilor statului ce au organizat evenimentul national au avut criterii diferite pentru cei invitati. Iata ca simbolul „campului tactic”, intrucat a acceptat toate ineptiile lui Dumbrava si imixtiunile SRI in drepturile fundamentale ale cetatenilor romani si nu numai (si a celor straini aflati temporar pe teritoriul national), uzand de prevederile nelegale ale unor HCSAT secret de stat, a fost invitat la un eveniment cu semnificatie majora pentru interesul natiunii romane, iar, Ilie Nastase, persoana recunoscuta mondial pentru performantele sale sportive in tenis nu a intrunit criteriile de invitare la grandiosul eveniment. E clar ca in Romania nonvalorile sunt apreciate iar simbolurile nationale sunt vulgarizate de semeni efemeri in functii publice. Dau un text dintr-o emisiune tv la RTV, din 11.09.2017, cand un alt cetatean Daniel Dragomir declara ferm pe post la intrebarile jurnalistului Ciutacu urmatoarele:

” A ordonat Coldea arestari?
– DA
– In fata dumneavoastra?
– si in fata mea!”

Va las sa evaluati pozele si adevarul/starea de fapt din cele mai sus descriese si reflectati la statul de drept existent in Romania de azi! (Col ® S.R.I, Dedu Ion).

https://www.dcnews.ro/florian-coldea-apari-ie-surpriza-la-p…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here