EXCLUSIV/Adrian Vaida, o alta unealta a procurorului “Zdreanta”, Negulescu Mircea / Delatorul mincinos din Politia Locala Ploiesti/DOCUMENTE

1
1255

Azi va prezentam, in exclusivitate, documente care demonstreaza minciuna si impostura a doi faptuitori penali din Politia Locala Ploiesti.

Rasturnare de situatie in dosarul nr. 190/P/2015 al Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA !

“Hartuitorul sexual” (Adrian Vaida, director general adjunct al Politiei Locale Ploiesti) si “impostoarea” (Mocanu Izabela, sefa Serviciului Juridic, functionar public CARE OCUPA POSTUL ILEGAL, PRIN FRAUDA, CONFORM PROPRIILOR DECLARATII DATE IN FATA ORGANELOR DE CERCETARE PENALA) l-au denuntat pe Toader Cristinel ca ar fi “aranjat” concursul pentru ocuparea functiei de Sef Birou Evidenta Populatiei, astfel incat acesta sa fie castigat de Daniel Florea.

La dosarul cauzei se afla documente din care reiese in mod clar faptul ca Toader Cristinel nici macar nu se afla in institutie cand acest concurs a fost pregatit si sustinut, organizarea si coordonarea directa fiind efectuata de cei doi faptuitori (Adrian Vaida si Mocanu Izabela).

Astfel, Decizia nr 155 din data de 18.08.2014, “cu privire la numirea comisiei pentru organizarea concursului pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de Sef Birou Evidenta Populatiei” a fost semnata (pentru DIRECTOR GENERAL) de celebrul “PINOCHIO”, “Hartuitorul sexual” – Adrian Vaida, directorul general adjunct al acestei instritutii. (anexam Decizia nr. 155).

nr 1 b

Mai mult, prin adresa nr 152/22.09.2014, acelasi sicofant mincinos transmite o adresa catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici prin care se aducea la cunostinta raportul final al concursului. Si aceasta adresa este semnata tot de catre Adrian Vaida, in locul lui Toader Cristinel (atasam proba).

nr 1 c

Este un fel de „hotii striga hotii”! Ca sa scape ei, l-au „dat in gat” pe Toader! Buna treaba! Minciuna nu rezista, este nevoie doar de timp pentru a iesi la iveala in toata splendoarea ei.

Reamintim că TOADER înaintase, din funcţia de director general, o plângere penală (in anul 2013, în numele Poliţiei Locale Ploiesti, cu nr. 6857/08.10.2013, înregistrată la poziţia nr. 16/08.10.2013 din registrul procurorului de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti), pentru abuz in serviciu, delapidare, fals şi uz de fals, pentru un prejudiciu de 485.404, 66 lei, împotriva mai multor făptuitori, printre care STOICHICIU DAN CEZAR – responsabil achiziţii şi IONESCU MARIANA – şef Serviciu financiar – contabilitate (dosar aflat acum pe rolul instantei).

Notă: Prejudiciul a fost stabilit de Camera de Conturi Prahova (Decizia nr. 6/23.03.2011) şi Curtea de Conturi a României (Încheierea nr. VI 253/09.06.2011), confirmate şi rămase definitive prin Decizia nr. 1006/01.04.2015 a Curţii de Apel Ploieşti (care a respins recursul funcţionarilor publici care au creat prejudiciul şi a menţinut Decizia nr. 1373/23.04.2014 a Tribunalului Prahova, prin care li s-a respins acţiunea în anularea actelor administrativ-fiscale ale Curţii de Conturi)  şi irevocabile prin Decizia nr. 2035/15.07.2015 a Curţii de Apel Ploieşti, prin care li s-a respins funcţionarilor publici contestaţia în anulare.

Alaturat va atasam tabelul cu praduitorii bugetului Politiei Locale, prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi (care a sesizat, de altfel, la randul sau, organele de cercetare penala).

Totodata, va dezvaluiam in articolele anterioare faptul ca vechea conducere a Politiei Locale Ploiesti demarase procedura de recuperare, dar documentele au fost intocmite VICIAT de catre Mocanu Izabela (nu stim daca in mod  intentionat ori din ignoranta; inclinam sa credem ca din ambele motive, deopotriva!). Aceasta imprejurare va fi cercetata, speram, de organele judiciare. Ulterior, Mocanu Izabela si noua conducere a Politiei Locale Ploiesti erau obligate de lege sa reia/refaca procedura de recuperare a prejudiciului. Dar, cine sa-si bata acolo capul cu „fleacuri” din astea, cand principalele probleme sunt cursurile profesionale organizate pe Litoral, numirile/avansarile in functii pe criterii clientelare, reducerea la tacere a incomozilor etc.

Astfel, “Hartuitorul sexual” (aflat pe lista praduitorilor bugetului local si mare “maestru” de ceremonii privind fraudarea concursurilor din cadrul institutiei), la indicatia procurorului periculos “Sa moara mama”, a dat si depus la parchet denunturi si declaratii mincinoase, inducand in eroare organul judiciar (care abia astepta sa fie „indus”, pentru ca altfel nu-i „iesea” rechizitoriul). Similar a procedat si farsoarea Mocanu Izabela, ambii sustinand la unison si in intelgere sa-l „infunde” pe Toader Cristinel, acuzandu-l ca ar fi “aranjat” aceste concursuri, iar ei nici usturoi nu au mancat (chiar daca le pute gura de la o posta) si nici nu au udat canapeaua, fiind cei mai curati si uscati din institutie!

Mentionam faptul ca Florea Daniel a depus plangere penala la data de  21.09.2017,  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, impotriva celor doi sus nominalizati pentru savarsirea infractiunilor de inducere in eroare a organelor judiciare, prevazuta si pedepsita de art. 268, alin. 1 Cod Penal.

Pentru completarea „tabloului infractional” de la Politia Locala Ploiesti (unde, de altfel, e un balamuc total, nu o institutie a administratiei publice locale), va prezentam, tot in exclusivitate, plangerea penala depusa de Toader Cristinel impotriva lui Vaida Adrian, Mocanu Izsabela, Dorobantu Narcis si Vasilescu Ioan Gabriel (actuala „secretara”, pe care o salutam, din nou, si cu aceasta ocazie), pentru savarirea de catre acestia a infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare. (Redactia „Incisiv de Prahova”).

nr 1 d