Când prostia dă mână cu hoția

0
385

De ce ies oamenii în stradă? Cozmin Gușă spunea aseară că Dragnea trebuie să plece; puțină lume știe că Gușă a fost Secretar General al PSD, el îl vrea plecat pe Dragnea și să vină Vasile. -Cum ” care Vasile?”, așa a fost întrebat odată( eram de față) -Vasile Dâncu. – Aha, deci un motiv îl avem:
• Haștagienii protestează pentru a pleca Dragnea și a veni Dâncu șef la PSD.
Am mai înțeles că Sindicaliștii protestează împotriva intrării în vigoare a noului Cod fiscal. In aceste modificări la punctul 3 este și punerea în aplicare a vestitei Directive 1164/ a Uniunii Europend din 2016 care ar opri furtul practicat de Multinaționale în România, în valoare de 10 miliarde de euro pe an. Al doilea motiv:
• Haștagienii, în prostia lor protestează pentru ca România să fie furată în continuare cu 10 miliarde de euro pe an, mai concret Haștagienii susțin Hoția. Buun…Am aflat două motive;Continuăm.
Haștagienii protestează împotriva modificării legilor justiție; să le luăm pe rând:
1) Peste 100 de articole dim Codul Penal și Codul de procedură Penală au fost declarate Necomstituționale de către Curtea Comstituțională.
2) Abuzurile din Justiție prezentate în ultima vreme, inclusiv Protocoalele cu SRI au generat o gravă lipsă de încredere a cetățenilor în Justiție care a ajuns la 24%. Asta înseamnă că din 100 de cetățeni maturi, 76, adică trei sferturi dintre români nu mai au Încredere în Justiție (scuze, am tradus pentru Haștagieni, că ei nu prea înțeleg, s-au molipsit de la Koveși)
Intr-o țară în care încrederea Cetățenilor în Justiție se prăbușește, distanța până la Anarhie( când fiecare consideră că e îndreptățit să-și facă singur dreptate) mai este doar de un pas. Asta echivalează cu prăbușirea Statului de Drept, unul din fundamentele Democrației. Modificarea cadrului legal care a dus la aceste situații este deci imperios necesară
3) Asociațiile Magistraților au depus amendamente la Legile Justiției care au fost acceptate în proporție de 100% de Comisie; aha, deci Haștagienii sunt și împotriva UNJR.( câta’ proasta’ trebuie să fii)
• Practic, Haștagienii sunt împotriva justiției.
In concluzie, în ordine:
Haștagienii protestează împotriva României și a Uniunii Europene, susțin Hoția Multinaționalelor, Protestează împotriva Justiției, vor Anarhie și, „colac peste pupăză”, îl vor pe Dragnea înlocuit cu Dâncu.
Nu, nu sunt proști, sunt de-a dreptul tâmpiți; mai puțin Securiștii, Colaboraționiștii și Turnătorii care sunt Ticăloși Vânduți. (Gelu Visan –P.M.P.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here