EXCLUSIV/”Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat

0
2833

„Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat: ca să facă rost de bani caută date de identificare pe internet și îi dă pe „delicvenți” în judecată pentru că      i-au prejudiciat imaginea de „virtuos militar” cerându-le „daune morale” în cuantum de 150.000 lei.

Râsul-plânsul la Judecătoria Ploiești:

Un individ pe nume Smaranda Dumitru-Iulian ce se pretinde a fi  „adjunctul șefului secției 4 Poliție Ploiești” i-a dat în judecată pe 2 cetățeni sub pretextul că i-au prejudiciat imaginea (nedovedită) de „mahăr-polițist”. Pe portalul Judecătoriei Ploiești figurează cauza 13243/281/2017 http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000324860&id_inst=281,

Cu toții știm/am auzit despre minuni de vitejie ale unei „Smărăndița Popii” și ne-am întrebat: ce caută un asemenea personaj în haina statului? Dar, dacă toți șoferii din M.A.I. ajung chestor (http://www.national.ro/dezvaluiri/soferul-soferului-lui-dragnea-facut-general-mai-605581.html/), de ce „Smărăndița popii” să nu fie „zeul Poliției”?

În motivarea cererii, „Smărăndița Popii”, aceasta se plânge că niște „nenorociți” (pârâții) au publicat un articol „defăimător” la adresa lui cu scopul de a-i prejudicia imaginea de „zeu al poliției” și pretinsele „medalii militare” (ai dreacu’ șefii ăștia polițiști: cică sunt eroi necunoscuți cu merite militare nedovedite). Sau și-o fi cumpărat-o de pe sitte-ul: https://www.okazii.ro/cautare/virtutea+militara.html?gclid=EAIaIQobChMIuO7NlvbI1wIV7grTCh3jewA4EAMYASAAEgLzF_D_BwE? Că „curcanul-mahăr”, ca să își etaleze grandomania, e în stare de orice… inclusiv să cumpere o medalie cu 260 lei de pe net.

Băăăi! Păi când eram io tânăr și vânjos,     m-am luptat la Mărășești cu câte 50 odată. În decembrie 1989 țineam 5 securiști în dinți și am primit medalia de „Cavaler al Războiului” chiar de la Franz Ferdinand din mână! (cât de „creștin” să fii să te lauzi fără să arăți/dovedești?).

articol depus de dobitoc

„Nenorociții” ăștia care au îndrăznit să se ia de pretinsul „zeu al Poliției” i-au arătat „creștinei Smărăndița” că, în anul 2015, a fost publicat un articol similar despre el pe sitte-ul „stopinfractori”:  http://stopinfractori.ro/adjunctul-sefului-sectiei-4-de-politie-din-ploiesti-terorizeaza-agentii-sa-nu-veniti-cu-traista-goala/.

Ce frumos: „zeul Poliției” („Smărăndița Popii”) terfelit de publicația on-line Stop infractori tocmai pentru că „își face treaba atât de bine”… . Culmea, pretinsul „zeu al Poliției” nu a avut „tupeu-i de borfaș” caracteristic în prezența „supt-alternilor să  se ia „în piept” cu publicațiile ci cu 2 „neica-nimeni” (unul dintre ei cică îi este subaltern). Bravo, bre! Ești un „adevărat bărbat” cu peptul plin de „stele militare”! Acum, cu toții „te respectăm”, așa cum ai visat: ca pe un „mare zeu”! Apropos, ai auzit de „introducerea în Justiție a unei cereri cu vădită rea-credință”? Normal că da, doar ești „zeul atotputernic și atoateștiutor” care se smiorcăie că vrea bani de la sclaveți („ofrandă”). Doar că, pentru 150.000 lei (cât a cerut daune morale „zeul”) e în stare „s-o omoare și pe mumă-sa: «Virtutea Militară»”… doar „mumă-sa” valorează vreo 260 lei, iar până la 150.000, e cale lungă.

Partea hilară e că reclamantul a depus la dosarul cauzei un articol de presă unde: nu sunt date de identificare ale nici unei persoane… dar, pentru că „zeul atoateștiutor al Poliției” are nevoie disperată de bani (cei cca 8.000 de lei/lună (poate și mai mult) pe care i-ar lua un șef de secție nu-i ajung… sărăcuțul) se pare că și-a găsit un nou hobby: navighează  pe internet și când găsește date de identificare ale „unui fraier” face o acțiune de daune morale. Uite-așa își fac toți „zeii” palate în „Românica”, e ofertă: găsești 1-2-10 „sclaveți”, îi dai în judecată mințind instanța că „am găsit datele pe net” (să nu cumva să te ridice DIICOT-ul sau ANSDCP pentru prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal, EXACT cum au procedat cei din conducerea penala a Politiei Locale Ploiesti), îți iei bănuțul (asa speri matale’) și îți faci palat la Urlați-Prahova (că-i mai „eftin și liniștit”).

În fine în dosarul cauzei, cel ce se pretinde „zeul Poliției”, Smaranda Dumitru-Iulian, refuză să își dovedească calitatea de „mahăr polițist” prin depunerea actului de numire în funcție și, la 08.10.2017, de frică să nu îl ia instanța la rost: „cine ești, bre, matale?” și „ce hram (calitate) porți?” a fugit repede în spatele unui domn avocat Chivu… poate-poate scapă. Să fie ascuns actul de numire al „Smărăndiței Popii” pentru că a ajuns la secția 4 Poliție Ploiești „pe mână scurtă”, în urma unor „belele” de la care l-ar fi salvat fostul șef al IPJ prahova, dl.Dosaru? Tot ce se poate că, la cât de mare e actuala Poliție și la câte „pile” sunt, polițiștii onești nu au loc să avanseze.

Sau să fie din cauză că reclamantul e un impostor ce își arogă calitatea de „adjunct șef al Secției 4 Poliție Ploiești”? Că, cică, la lege, zice că dacă se emite un act administrativ unilateral (ordin sau dispoziție de numire într-o funcție publică a unei persoane) ăla trebuie comunicat (adică, dat în mână destinatarului) și că acest act produce efecte numai începând cu data la care a fost comunicat (dat în mâna destinatarului, pe semnătură). Da’ deh! Ce să știe „zeii” ăștia? Ei știu să se vaite când fac abuzuri precum hoțul prins la furat: „Da dom’-le da’ de ce m-a bătut/înjurat?” Că ar putea „scăpa” (în pantaloni) pe „vicii de procedură”…Asa cum l-a scapat el la randul sau pe amicul, Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti cu dosarul de hartuire sexuala (Pe acest subiect vom reveni „stimabile” cu date si documente din interiorul sectiei).

interogatoriu dobitoc

Și, ca să vă „distrați” cu acest pretins „vajnic apărător al Legii”, vă arătăm interogatoriul „zeului” în care se vaită și se miorlăie precum „mâța în călduri” că să-i răspundă pârâții la întrebări (că doar așa își poate fabrica și el probe care, zice el, i-ar susține pretențiile – doar au trecut vremurile „miliției securiste” când te legau de scaun și te băteau până scriai și ce n-ai făcut chiar dacă nu știai să scrii): „nu e așa că tu m-ai făcut să sufăr?” Răspuns la care se aștepta „coțohârla popii”: „da, mărite stăpân de negrii și mare latifundiar, eu am făcut și fac orice vrei tu!” Băi, eș’ copac? Cine te-a învățat să pui asemenea întrebări, că până și cei mai inculți securiști râd cu lacrimi acolo, în groapă și „se tăvălesc” de râs?

Păi cu asemenea pretinși „zei ai Poliției” care fug de propriile lor fapte, care se plâng la instanță că ei fac dar nu fac, că vor bani ca să își mai facă și a 3-a/4-a casă, cum să evoluăm ca societate?

Dacă reclamantul în cauza 13243/281/2017 este adjunctul șefului Secției 4 Poliție, îi acordăm dreptul la replică aici, pe Incisiv de Prahova. Poate va explica cum e cu rezoluțiile sale de pe lucrări, genul: „amenzi insuficiente”, „identificări insuficiente” etc.

Sau cum e cu „traista goală” a subalternilor… ce avere are și de ce solicită  150.000 lei „daune morale” dacă nu pentru a se îmbogăți nejustificat, „ca în filmele americane”. Și ne povestește și despre averea domniei sale, cum a făcut-o…

Și, de ce nu, poate ne arată „medaliile și decorațiile”, „dipomele” cu care se laudă că a fost recompensat… Doar medaliile se acordă după vechime la 15, 20, 25 de ani de activitate. Iar Ordinul Virtutea Militară se acordă militarilor, nicidecum polițiștilor (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_%E2%80%9EVirtutea_Militar%C4%83%E2%80%9D) și Legea nr. 459/2002 privind Ordinul Virtutea Militară și Medalia Virtutea Militară. (Cerasela N.).

Notă: În luna martie, dl. Despescu (șeful IGPR) l-a „diplomatizat” pe un IT-ist din IGPR cu meritul „polițistul lunii”… vă dați seama ce „mari infractori” a prins acel IT-ist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here