Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat

Incisiv

Publicat

pe

„Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat: ca să facă rost de bani caută date de identificare pe internet și îi dă pe „delicvenți” în judecată pentru că      i-au prejudiciat imaginea de „virtuos militar” cerându-le „daune morale” în cuantum de 150.000 lei.

Râsul-plânsul la Judecătoria Ploiești:

Un individ pe nume Smaranda Dumitru-Iulian ce se pretinde a fi  „adjunctul șefului secției 4 Poliție Ploiești” i-a dat în judecată pe 2 cetățeni sub pretextul că i-au prejudiciat imaginea (nedovedită) de „mahăr-polițist”. Pe portalul Judecătoriei Ploiești figurează cauza 13243/281/2017 http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000324860&id_inst=281,

Cu toții știm/am auzit despre minuni de vitejie ale unei „Smărăndița Popii” și ne-am întrebat: ce caută un asemenea personaj în haina statului? Dar, dacă toți șoferii din M.A.I. ajung chestor (http://www.national.ro/dezvaluiri/soferul-soferului-lui-dragnea-facut-general-mai-605581.html/), de ce „Smărăndița popii” să nu fie „zeul Poliției”?

În motivarea cererii, „Smărăndița Popii”, aceasta se plânge că niște „nenorociți” (pârâții) au publicat un articol „defăimător” la adresa lui cu scopul de a-i prejudicia imaginea de „zeu al poliției” și pretinsele „medalii militare” (ai dreacu’ șefii ăștia polițiști: cică sunt eroi necunoscuți cu merite militare nedovedite). Sau și-o fi cumpărat-o de pe sitte-ul: https://www.okazii.ro/cautare/virtutea+militara.html?gclid=EAIaIQobChMIuO7NlvbI1wIV7grTCh3jewA4EAMYASAAEgLzF_D_BwE? Că „curcanul-mahăr”, ca să își etaleze grandomania, e în stare de orice… inclusiv să cumpere o medalie cu 260 lei de pe net.

Băăăi! Păi când eram io tânăr și vânjos,     m-am luptat la Mărășești cu câte 50 odată. În decembrie 1989 țineam 5 securiști în dinți și am primit medalia de „Cavaler al Războiului” chiar de la Franz Ferdinand din mână! (cât de „creștin” să fii să te lauzi fără să arăți/dovedești?).

articol depus de dobitoc

„Nenorociții” ăștia care au îndrăznit să se ia de pretinsul „zeu al Poliției” i-au arătat „creștinei Smărăndița” că, în anul 2015, a fost publicat un articol similar despre el pe sitte-ul „stopinfractori”:  http://stopinfractori.ro/adjunctul-sefului-sectiei-4-de-politie-din-ploiesti-terorizeaza-agentii-sa-nu-veniti-cu-traista-goala/.

Ce frumos: „zeul Poliției” („Smărăndița Popii”) terfelit de publicația on-line Stop infractori tocmai pentru că „își face treaba atât de bine”… . Culmea, pretinsul „zeu al Poliției” nu a avut „tupeu-i de borfaș” caracteristic în prezența „supt-alternilor să  se ia „în piept” cu publicațiile ci cu 2 „neica-nimeni” (unul dintre ei cică îi este subaltern). Bravo, bre! Ești un „adevărat bărbat” cu peptul plin de „stele militare”! Acum, cu toții „te respectăm”, așa cum ai visat: ca pe un „mare zeu”! Apropos, ai auzit de „introducerea în Justiție a unei cereri cu vădită rea-credință”? Normal că da, doar ești „zeul atotputernic și atoateștiutor” care se smiorcăie că vrea bani de la sclaveți („ofrandă”). Doar că, pentru 150.000 lei (cât a cerut daune morale „zeul”) e în stare „s-o omoare și pe mumă-sa: «Virtutea Militară»”… doar „mumă-sa” valorează vreo 260 lei, iar până la 150.000, e cale lungă.

Partea hilară e că reclamantul a depus la dosarul cauzei un articol de presă unde: nu sunt date de identificare ale nici unei persoane… dar, pentru că „zeul atoateștiutor al Poliției” are nevoie disperată de bani (cei cca 8.000 de lei/lună (poate și mai mult) pe care i-ar lua un șef de secție nu-i ajung… sărăcuțul) se pare că și-a găsit un nou hobby: navighează  pe internet și când găsește date de identificare ale „unui fraier” face o acțiune de daune morale. Uite-așa își fac toți „zeii” palate în „Românica”, e ofertă: găsești 1-2-10 „sclaveți”, îi dai în judecată mințind instanța că „am găsit datele pe net” (să nu cumva să te ridice DIICOT-ul sau ANSDCP pentru prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal, EXACT cum au procedat cei din conducerea penala a Politiei Locale Ploiesti), îți iei bănuțul (asa speri matale’) și îți faci palat la Urlați-Prahova (că-i mai „eftin și liniștit”).

În fine în dosarul cauzei, cel ce se pretinde „zeul Poliției”, Smaranda Dumitru-Iulian, refuză să își dovedească calitatea de „mahăr polițist” prin depunerea actului de numire în funcție și, la 08.10.2017, de frică să nu îl ia instanța la rost: „cine ești, bre, matale?” și „ce hram (calitate) porți?” a fugit repede în spatele unui domn avocat Chivu… poate-poate scapă. Să fie ascuns actul de numire al „Smărăndiței Popii” pentru că a ajuns la secția 4 Poliție Ploiești „pe mână scurtă”, în urma unor „belele” de la care l-ar fi salvat fostul șef al IPJ prahova, dl.Dosaru? Tot ce se poate că, la cât de mare e actuala Poliție și la câte „pile” sunt, polițiștii onești nu au loc să avanseze.

Sau să fie din cauză că reclamantul e un impostor ce își arogă calitatea de „adjunct șef al Secției 4 Poliție Ploiești”? Că, cică, la lege, zice că dacă se emite un act administrativ unilateral (ordin sau dispoziție de numire într-o funcție publică a unei persoane) ăla trebuie comunicat (adică, dat în mână destinatarului) și că acest act produce efecte numai începând cu data la care a fost comunicat (dat în mâna destinatarului, pe semnătură). Da’ deh! Ce să știe „zeii” ăștia? Ei știu să se vaite când fac abuzuri precum hoțul prins la furat: „Da dom’-le da’ de ce m-a bătut/înjurat?” Că ar putea „scăpa” (în pantaloni) pe „vicii de procedură”…Asa cum l-a scapat el la randul sau pe amicul, Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti cu dosarul de hartuire sexuala (Pe acest subiect vom reveni „stimabile” cu date si documente din interiorul sectiei).

interogatoriu dobitoc

Și, ca să vă „distrați” cu acest pretins „vajnic apărător al Legii”, vă arătăm interogatoriul „zeului” în care se vaită și se miorlăie precum „mâța în călduri” că să-i răspundă pârâții la întrebări (că doar așa își poate fabrica și el probe care, zice el, i-ar susține pretențiile – doar au trecut vremurile „miliției securiste” când te legau de scaun și te băteau până scriai și ce n-ai făcut chiar dacă nu știai să scrii): „nu e așa că tu m-ai făcut să sufăr?” Răspuns la care se aștepta „coțohârla popii”: „da, mărite stăpân de negrii și mare latifundiar, eu am făcut și fac orice vrei tu!” Băi, eș’ copac? Cine te-a învățat să pui asemenea întrebări, că până și cei mai inculți securiști râd cu lacrimi acolo, în groapă și „se tăvălesc” de râs?

Păi cu asemenea pretinși „zei ai Poliției” care fug de propriile lor fapte, care se plâng la instanță că ei fac dar nu fac, că vor bani ca să își mai facă și a 3-a/4-a casă, cum să evoluăm ca societate?

Dacă reclamantul în cauza 13243/281/2017 este adjunctul șefului Secției 4 Poliție, îi acordăm dreptul la replică aici, pe Incisiv de Prahova. Poate va explica cum e cu rezoluțiile sale de pe lucrări, genul: „amenzi insuficiente”, „identificări insuficiente” etc.

Sau cum e cu „traista goală” a subalternilor… ce avere are și de ce solicită  150.000 lei „daune morale” dacă nu pentru a se îmbogăți nejustificat, „ca în filmele americane”. Și ne povestește și despre averea domniei sale, cum a făcut-o…

Și, de ce nu, poate ne arată „medaliile și decorațiile”, „dipomele” cu care se laudă că a fost recompensat… Doar medaliile se acordă după vechime la 15, 20, 25 de ani de activitate. Iar Ordinul Virtutea Militară se acordă militarilor, nicidecum polițiștilor (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_%E2%80%9EVirtutea_Militar%C4%83%E2%80%9D) și Legea nr. 459/2002 privind Ordinul Virtutea Militară și Medalia Virtutea Militară. (Cerasela N.).

Notă: În luna martie, dl. Despescu (șeful IGPR) l-a „diplomatizat” pe un IT-ist din IGPR cu meritul „polițistul lunii”… vă dați seama ce „mari infractori” a prins acel IT-ist.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Incisiv

Publicat

pe

De

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele poliției locale în inters personal. Adică, în loc să facă muncă de patrulare, ordine publică, polițiștii locali fac pe „taximetriștii personali” ai lui Vaida Adrian, plimbându-l pe acesta oriunde are nevoie… pe banii noștrii (proveniți din taxele și impozitele locale), ai cetățenilor municpiului Ploiești.

Cum puteți susține public, o astfel de persoană (Vaida Adrian) într-o funcție de conducere, domnule primar Adrian Dobre? (Cerasela N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Incisiv

Publicat

pe

De

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii A de Minifotbal,  sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe terenul Academiei de Minifotbal Strejnic, cu ocazia unui meci amical împotriva Campioanei Mondiale la fotbal – Naționala Artiștilor, selecționata antrenata de ploieșteanul Daniel Chirita!

Partida va fi arbitrată de frații Piciu, Gabriel și Laurentiu acceptând fără a sta prea mult pe gânduri propunerea venită din partea lui Gabriel Georgescu. Alegerea făcută de acesta vine în urma prestației bune pe care au avut-o cei doi frați la Sibiu, atat în cadrul Cupei României, fiind remarcați și apreciați chiar de președintele Federației Romane de Minifotbal, Ioan Onicas, cât și la nivel local , acolo unde cei doi arbitrii sunt în topul celor mai apreciați cavaleri ai fluierului  !

Pentru MFC Ploiești ar fi al doilea amical de gală , după ce, înaintea sezonului 2017-2018, la București, pe terenul BSP Arena, băieții antrenați de Gabriel Georgescu au întâlnit echipa Pronostic Sportiv, ce îi avea în lot pe uefantasticii Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Gigel Coman, Mirel Radoi și alte nume cunoscute din fotbalul romanesc.

Pentru Naționala Artiștilor vor evolua împotriva MFC-ului : Ghedi Kamara, Danut Lupu , Daniel Chirita, Alexandru Chirita și alți jucatori surpriza pe care organizatorii nu au vrut sa ii divulge !

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Incisiv

Publicat

pe

De

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti foloseste de cca 2 saptamani autoturismele din dotarea Politiei Locale Ploiesti în interes personal.

Astfel, autoturismele din dotarea Politiei Locale-serviciul Ordine Publica – sunt folosite de “omul” primarului Adrian Dobre pentru a fi adus la serviciu în fiecare dimineatã si dus acasã.  Acesta locuieste in zona Nord, pe langa Spitalul Judean Ploiesti, in acelasi bloc cu hartuita sa sexual, într-o zonã mai izolatã unde în mod normal autoturismele Politiei Locale Ploiesti  nu au ce sã caute. Si Dobre se plange de ineficienta serviciilor care isi fac treaba si inchide ochii la utilizarea banilor publici in mod fraudulos. Alti sefi de institutii au fost destituiti IMEDIAT pentru aceste abuzuri, dar asta s-a petrecut in administratii adevarate, cu primari adevarati. Nu este prima data cand Adrian Dobre demonstreaza ca nu ii pasa de banul public, mai mult….isi bate joc de el! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele...

Actualitate12 ore ago

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/”Culoar” la frontiera/Ponta si Oprea, protocol secret cu Patriarhul!

Iata ca in timp ce ramasitele binomului si-o iau tot mai vartos cu ranga in dinti din toate pozitiile, nu...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/PROPAGANDA „DIAMANTINĂ” NU ARE SUPORT ÎN DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE NR.794/2016!

Credem că v-ați convins cu toții, ieri, după apariția lui Păscuț la știrile postului România TV că sindicatul „Diamantul” nu...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/ACTUALITATEA PRAHOVEANA SI PH-ONLINE CONFIRMA DEZVALUIRILE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA

In Actualitatea Prahoveana, sub semnatura jurnalistului Sebastian IGNAT, am descoperit  un articol foarte bun, bine documentat: “De ce tine neaparata...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/CAT DE DISPERAT SI PROST SA FII SA DAI INTERVIURI FAKE NEWS LA TELEVIZIUNEA DE CASA? ADRIAN VAIDA SI MINCIUNILE SALE

Intrat in gura majoritatii presei locale pentru actiunile sale dezaxate de la comanda Politiei Locale Ploiesti si/sau pentru actiunile de...

Actualitate14 ore ago

Coabitare în secret

Atât instituția prezidențială, cât și Guvernul dau dovadă de o transparență neobișnuită. Curat europeană. S-au întâlnit circa 40 de minute...

Actualitate14 ore ago

”Nazista” de la Cotroceni si revolutia sexuala

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: În 2011, un studiu realizat de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu făcea furori, acesta...

Actualitate14 ore ago

De cand a venit Iohannis, „noul” PNL a facut opozitie la PSD prin servicii si parchete

V-am spus de cateva luni ca Sica Mandolina e praf si a distrus PNL-ul, in interiorul partidului fiind o tensiune...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/PRIMARUL ADRIAN DOBRE INTRE AROGANTA SI O CRASA NECUNOASTERE A LEGII/IN ATENTIA VICEPRIMARULUI CRISTIAN GANEA

Aflam de la colegii din presa prahoveana ca, Adrian Dobre isi continua aberatiile si cu aroganta isi etaleaza crasa necunoastere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/FERIȚI-VĂ DE „LIDERII DIAMANTINI”! SUNT DUPLICITARI!

Cu o veselie neînchipuită, Păscuț și Nedelcu&co (pensionarul Păscuț conduce SPR „Diamantul” prin intrermediul „marionetei polițiste” Nedelcu Cătălin) postează în...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Francezii”, indulciti cu elicoptere!/”Smen” cu contractele de inarmare in sedinta de Guvern!

Iata ca desi totul era pregatit pentru trecerea prin sedinta de guvern de marti, pe repede inainte, a hotararii ministrului...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Fac eu acum denunț … public … chemați cetățenii români martori … ei vor spune adevărul: vor sau nu să li se fure gazele moca”

Toată presa vuiește că vine uraganul Karina. Mâine, cu o falcă în cer și una în pământ, în regim de...

Actualitate2 zile ago

WERNER CEL INCET

A trecut peste o luna de cand CSM a avizat propunerea de numire la sefia DIICOT a procurorului Felix Oliver...

Top Articole Incisiv