Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat

Incisiv

Publicat

pe

„Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat: ca să facă rost de bani caută date de identificare pe internet și îi dă pe „delicvenți” în judecată pentru că      i-au prejudiciat imaginea de „virtuos militar” cerându-le „daune morale” în cuantum de 150.000 lei.

Râsul-plânsul la Judecătoria Ploiești:

Un individ pe nume Smaranda Dumitru-Iulian ce se pretinde a fi  „adjunctul șefului secției 4 Poliție Ploiești” i-a dat în judecată pe 2 cetățeni sub pretextul că i-au prejudiciat imaginea (nedovedită) de „mahăr-polițist”. Pe portalul Judecătoriei Ploiești figurează cauza 13243/281/2017 http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000324860&id_inst=281,

Cu toții știm/am auzit despre minuni de vitejie ale unei „Smărăndița Popii” și ne-am întrebat: ce caută un asemenea personaj în haina statului? Dar, dacă toți șoferii din M.A.I. ajung chestor (http://www.national.ro/dezvaluiri/soferul-soferului-lui-dragnea-facut-general-mai-605581.html/), de ce „Smărăndița popii” să nu fie „zeul Poliției”?

În motivarea cererii, „Smărăndița Popii”, aceasta se plânge că niște „nenorociți” (pârâții) au publicat un articol „defăimător” la adresa lui cu scopul de a-i prejudicia imaginea de „zeu al poliției” și pretinsele „medalii militare” (ai dreacu’ șefii ăștia polițiști: cică sunt eroi necunoscuți cu merite militare nedovedite). Sau și-o fi cumpărat-o de pe sitte-ul: https://www.okazii.ro/cautare/virtutea+militara.html?gclid=EAIaIQobChMIuO7NlvbI1wIV7grTCh3jewA4EAMYASAAEgLzF_D_BwE? Că „curcanul-mahăr”, ca să își etaleze grandomania, e în stare de orice… inclusiv să cumpere o medalie cu 260 lei de pe net.

Băăăi! Păi când eram io tânăr și vânjos,     m-am luptat la Mărășești cu câte 50 odată. În decembrie 1989 țineam 5 securiști în dinți și am primit medalia de „Cavaler al Războiului” chiar de la Franz Ferdinand din mână! (cât de „creștin” să fii să te lauzi fără să arăți/dovedești?).

articol depus de dobitoc

„Nenorociții” ăștia care au îndrăznit să se ia de pretinsul „zeu al Poliției” i-au arătat „creștinei Smărăndița” că, în anul 2015, a fost publicat un articol similar despre el pe sitte-ul „stopinfractori”:  http://stopinfractori.ro/adjunctul-sefului-sectiei-4-de-politie-din-ploiesti-terorizeaza-agentii-sa-nu-veniti-cu-traista-goala/.

Ce frumos: „zeul Poliției” („Smărăndița Popii”) terfelit de publicația on-line Stop infractori tocmai pentru că „își face treaba atât de bine”… . Culmea, pretinsul „zeu al Poliției” nu a avut „tupeu-i de borfaș” caracteristic în prezența „supt-alternilor să  se ia „în piept” cu publicațiile ci cu 2 „neica-nimeni” (unul dintre ei cică îi este subaltern). Bravo, bre! Ești un „adevărat bărbat” cu peptul plin de „stele militare”! Acum, cu toții „te respectăm”, așa cum ai visat: ca pe un „mare zeu”! Apropos, ai auzit de „introducerea în Justiție a unei cereri cu vădită rea-credință”? Normal că da, doar ești „zeul atotputernic și atoateștiutor” care se smiorcăie că vrea bani de la sclaveți („ofrandă”). Doar că, pentru 150.000 lei (cât a cerut daune morale „zeul”) e în stare „s-o omoare și pe mumă-sa: «Virtutea Militară»”… doar „mumă-sa” valorează vreo 260 lei, iar până la 150.000, e cale lungă.

Partea hilară e că reclamantul a depus la dosarul cauzei un articol de presă unde: nu sunt date de identificare ale nici unei persoane… dar, pentru că „zeul atoateștiutor al Poliției” are nevoie disperată de bani (cei cca 8.000 de lei/lună (poate și mai mult) pe care i-ar lua un șef de secție nu-i ajung… sărăcuțul) se pare că și-a găsit un nou hobby: navighează  pe internet și când găsește date de identificare ale „unui fraier” face o acțiune de daune morale. Uite-așa își fac toți „zeii” palate în „Românica”, e ofertă: găsești 1-2-10 „sclaveți”, îi dai în judecată mințind instanța că „am găsit datele pe net” (să nu cumva să te ridice DIICOT-ul sau ANSDCP pentru prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal, EXACT cum au procedat cei din conducerea penala a Politiei Locale Ploiesti), îți iei bănuțul (asa speri matale’) și îți faci palat la Urlați-Prahova (că-i mai „eftin și liniștit”).

În fine în dosarul cauzei, cel ce se pretinde „zeul Poliției”, Smaranda Dumitru-Iulian, refuză să își dovedească calitatea de „mahăr polițist” prin depunerea actului de numire în funcție și, la 08.10.2017, de frică să nu îl ia instanța la rost: „cine ești, bre, matale?” și „ce hram (calitate) porți?” a fugit repede în spatele unui domn avocat Chivu… poate-poate scapă. Să fie ascuns actul de numire al „Smărăndiței Popii” pentru că a ajuns la secția 4 Poliție Ploiești „pe mână scurtă”, în urma unor „belele” de la care l-ar fi salvat fostul șef al IPJ prahova, dl.Dosaru? Tot ce se poate că, la cât de mare e actuala Poliție și la câte „pile” sunt, polițiștii onești nu au loc să avanseze.

Sau să fie din cauză că reclamantul e un impostor ce își arogă calitatea de „adjunct șef al Secției 4 Poliție Ploiești”? Că, cică, la lege, zice că dacă se emite un act administrativ unilateral (ordin sau dispoziție de numire într-o funcție publică a unei persoane) ăla trebuie comunicat (adică, dat în mână destinatarului) și că acest act produce efecte numai începând cu data la care a fost comunicat (dat în mâna destinatarului, pe semnătură). Da’ deh! Ce să știe „zeii” ăștia? Ei știu să se vaite când fac abuzuri precum hoțul prins la furat: „Da dom’-le da’ de ce m-a bătut/înjurat?” Că ar putea „scăpa” (în pantaloni) pe „vicii de procedură”…Asa cum l-a scapat el la randul sau pe amicul, Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti cu dosarul de hartuire sexuala (Pe acest subiect vom reveni „stimabile” cu date si documente din interiorul sectiei).

interogatoriu dobitoc

Și, ca să vă „distrați” cu acest pretins „vajnic apărător al Legii”, vă arătăm interogatoriul „zeului” în care se vaită și se miorlăie precum „mâța în călduri” că să-i răspundă pârâții la întrebări (că doar așa își poate fabrica și el probe care, zice el, i-ar susține pretențiile – doar au trecut vremurile „miliției securiste” când te legau de scaun și te băteau până scriai și ce n-ai făcut chiar dacă nu știai să scrii): „nu e așa că tu m-ai făcut să sufăr?” Răspuns la care se aștepta „coțohârla popii”: „da, mărite stăpân de negrii și mare latifundiar, eu am făcut și fac orice vrei tu!” Băi, eș’ copac? Cine te-a învățat să pui asemenea întrebări, că până și cei mai inculți securiști râd cu lacrimi acolo, în groapă și „se tăvălesc” de râs?

Păi cu asemenea pretinși „zei ai Poliției” care fug de propriile lor fapte, care se plâng la instanță că ei fac dar nu fac, că vor bani ca să își mai facă și a 3-a/4-a casă, cum să evoluăm ca societate?

Dacă reclamantul în cauza 13243/281/2017 este adjunctul șefului Secției 4 Poliție, îi acordăm dreptul la replică aici, pe Incisiv de Prahova. Poate va explica cum e cu rezoluțiile sale de pe lucrări, genul: „amenzi insuficiente”, „identificări insuficiente” etc.

Sau cum e cu „traista goală” a subalternilor… ce avere are și de ce solicită  150.000 lei „daune morale” dacă nu pentru a se îmbogăți nejustificat, „ca în filmele americane”. Și ne povestește și despre averea domniei sale, cum a făcut-o…

Și, de ce nu, poate ne arată „medaliile și decorațiile”, „dipomele” cu care se laudă că a fost recompensat… Doar medaliile se acordă după vechime la 15, 20, 25 de ani de activitate. Iar Ordinul Virtutea Militară se acordă militarilor, nicidecum polițiștilor (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_%E2%80%9EVirtutea_Militar%C4%83%E2%80%9D) și Legea nr. 459/2002 privind Ordinul Virtutea Militară și Medalia Virtutea Militară. (Cerasela N.).

Notă: În luna martie, dl. Despescu (șeful IGPR) l-a „diplomatizat” pe un IT-ist din IGPR cu meritul „polițistul lunii”… vă dați seama ce „mari infractori” a prins acel IT-ist.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Incisiv

Publicat

pe

De

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de la Secăria, căci adresa nr.76830/2018 a acestei entități a M.A.I. nu a mai afișat atâta siguranță în a comunica informații eronate.

Dacă anterior emiterii acestei adrese și dezvăluirilor Incisiv de Prahova IPJ Prahova susținea că „toate persoanele au fost audiate în cazul evenimentului de la Secăria”, acum aceeași entitate face investigații cu privire la „circuitul informațiilor”.

A prezenta informații eronate atât publicului cât și Parchetului, Instanței e de domeniul ilicitului-penal… mai ales dacă provin de la o instituție/autoritate/entitate publică.

Așteptăm cu deosebit interes rezultatul vericărilor IPJ Prahova. (Cerasela N.).

(va urma)

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/22/exclusivseful-politiei-comarnic-nastase-gabriel-fost-santajat-de-panaricapolitist-interlop-sau-om-de-afaceri/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/07/cum-favorizat-o-procuroare-de-la-parchetul-de-pe-langa-tribunalul-prahova-ca-un-sef-de-post-sa-dea-spaga-procurorului-portocala-21-mc-lemn-pentru-vila-acestuia-aflata-constructie/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/08/exclusivvladimir-manea-zis-panarica-militianul-care-furat-21-mc-material-lemons-pentru-spaga-procurorului-zdreanta-este-sub-asediul-celor-pe-care-teroriza/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/19/exclusivprietenul-lui-portocala-seful-de-post-vladimir-manea-fugit-de-la-locul-accidentului/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/21/exclusivin-incercarea-de-musamaliza-accidentul-provocat-de-panarica-ipj-prahova-minte/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/21/exclusivsomam-public-ipj-prahova-sa-nu-puna-botul-la-incercarea-de-musamalizare-dosarului-penal-de-la-secariaincercari-de-musamalizri-ordinare-cu-concursul-sefului-m-comarni/

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

Incisiv

Publicat

pe

De

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde, oamenii nemulțumiți cereau „aer curat, nu poluat”. Autoritățile locale și Garda de Mediu Prahova arată cu degetul societatea Vitalia însă, așa să fie oare? http://stiri.tvr.ro/protest-la-baicoi–locuitorii-cer-inchiderea-unei-gropi-de-gunoi-din-localitate_836157_video.html#view

       Ei bine, pe teritoriul localității Băicoi se mai află o groapă de gunoi menajer, „dezafectată” (adică primăria „și-a băgat picioarele în ea”), care nu a fost ecologizată. În data de 20 martie 2016, publicația Jurnalul Bucureștiului titra: Observatorul Prahovean: Otrava deversata in Dambu ajunge la Ploiesti (https://jurnalulbucurestiului.ro/91624-2/). Astfel, publicația ne arăta că de ani buni vechea groapă de gunoi din localitatea Băicoi „nu a putut fi ecologizată din cauza litigiilor din instanță”, cităm: „Groapa de gunoi menajer s-a realizat în urma unei asocieri dintre Consiliul Local Băicoi, Consiliul Județean Prahova și Ecologica SA, firmă înființată la nivelul anului 2002. Numai că, în 2008 s-a pus problema realizării unei noi alveole, cu o capacitate de 170.000 m.c. La acea dată, potrivit proiectului de ecologizare dezbătut de Consiliul Județean Prahova, se vorbea despre o instalație de tratare a levigatului. Un an mai târziu, Primăria Băicoi a scos la licitație lucrările de închidere a rampei. Un contract de 100.000 de euro, prin care urmau să fie executate lucrări de excavare și terasament. Procedura a fost negociată fără anunț de participare, justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicitate prealabilă a unui anunț de participare fiind motivată de „situația de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă”. Conform legislației, închiderea rampei trebuia să vină la pachet cu un program de monitorizare și reconstrucție ecologică a zonei afectate de depozitarea deșeurilor, astfel încât să existe o evidență a caracteristicilor levigatului și ale biogazului.”

       Tot pe teritoriul localității Băicoi se mai află un teren al societății Petrom, preluată de austrieci. Specialiștii Petrom au descoperit, însă, o pungă de petrol și, pentru a elimina Hidrogenul Sulfurat și ajunge la petrol în siguranță, au montat o țeavă „de scurgere” a gazului din interiorul scoarței terestre spre exterior.

       În 17 martie 2014, publicația Observatorul Prahovean titra Dezastru ecologic la sondele din Prahova (https://www.observatorulph.ro/exclusiv/37790-dezastru-ecologic-la-sondele-din-prahova): „Pericol la Băicoi Orașul Băicoi este cunoscut pentru activitatea intensă de extracție petrolieră pe care OMV Petrom o desfășoară aici. Și aici, din păcate, se adeverește că legislația de mediu este respectată cu strictețe doar în țările occidentale. O simplă vizită la o sondă situată pe partea stângă a drumului principal, care duce spre cartierul Tufeni, scoate la iveală un pericol uriaș pentru cetățeni. După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, o sondă activă, similară celei de la Ariceștii Rahtivani, unde un copil a murit intoxicat, emană gaze pe lângă capul de foraj. Facem precizarea că, deoarece nu există o evidență clară a amplasamentelor sondelor din Prahova, iar compania OMV Petrom nu își asumă responsabilitatea pentru exploatările abandonate, înainte de preluarea Petrom-ului, nu putem menționa dacă sondele din imaginile prezentate de noi aparțin sau nu în acte companiei OMV Petrom.

       Potrivit enciclopediei virtuale Wikipedia: Hidrogenul sulfurat sau acidul sulfhidric este un acid anorganic slab. În stare pură este un gaz incolor, inflamabil, toxic, cu un miros puternic. Formula chimică H2S. Hidrogenul sulfurat este mai greu decât aerul, are o reacție ușor acidă, cu bazele formează săruri. Sărurile acidului sulfhidric se numesc sulfuri.

       În concentrație redusă are miros neplăcut de ouă clocite. În concentrație ridicata paralizează simțul mirosului și nu poate fi detectat de om. În funcție de concentrație și de durata de expunere poate produce efecte cronice sau acute. La concentrații peste 0.1% poate ucide în câteva secunde. Acidul sulfhidric este doar puțin mai greu decât aerul. Un litru de apă dizolvă la temperatura camerei 2,582 litri de acid sulfhidric gazos.

       Acidul sulfhidric este foarte toxic. Deși mirosul sau caracteristic este foarte puternic, acesta nu este permanent sesizabil, pe durata expunerii nasul obișnuindu-se cu el. Acțiunea sa toxică este una complexă, el afectând diverse funcții ale organismului. Cea mai importantă este cea asupra sângelui, unde, prin formarea unui complex cu fierul, blochează transportul oxigenului. În natură se poate găsi în regiunile cu gaze naturalepetrol sau cu vulcanism activ. Mai poate lua naștere prin procesele de putrefacție a substanțelor organice, în intestin, depozitele de gunoaie. În minerit gazul se formează prin putezirea lemnului folosit la susținerea lucrărilor miniere. De asemenea, acidul sulfhidric mai este produs de bacterii în procesul de putrezire a biomasei (cadavre de animale, resturi de plante, fecalegunoi menajer, etc.) Mai este prezent și pe fundul Mării Negre la o adâncime mai mare de 200 de metri. [2]

Sărurile sale, sulfurile, sunt foarte răspândite în natură sub formă de minerale și minereuri.

       Interesant este și faptul că „țeava” era vopsită inițial cu vopsea verde iar ieri apărea vopsită cu vopsea „galben”. De ce oare? Întrebăm și noi pentru niște prieteni din Justiție…

Se pare că cei mai vehemenți împotriva societății de salubritate Vitalia sunt Garda de Mediu și ONG-ul Eco Natura din Băicoi. De ce? Dacă ne uităm pe sitte-ul acestui ONG un obiectiv strategic al acestui ONG este: ecologizarea vechii gropi de gunoi menajer. De ce Garda de Mediu nu vede și vechea groapă de gunoi? De ce ONG-ul Eco Natura nu vede vechea groapă de gunoi? De ce autoritățile și instituțiile prahovene se prefac că nu văd „țeava” Petrom prin care se degajă hidrogen sulfurat deși are cca 10m înălțime? De ce sunt manipulați cetățenii Băicoiului să vadă numai „noua rampă de gunoi” în condițiile în care Primăria e, în continuare „neputincioasă” în ecologizarea vechiii gropi de gunoi (sursele noastre susțin că factori de decizie din cadrul societății Vitalia au purtat discuții cu cei ai Primăriei Băicoi pentru a sprijini, tehnic, autoritățile locale să ecologizeze vechea groapă de gunoi însă… autoritățile (așa cum ne-am obișnuit) stau cu brațele încrucișate).

Problemele „mirosului neplăcut” nu sunt deloc necunoscute celor în drept însă, se pare, încearcă să manipuleze opinia publică pentru ca cei vinovați (funcționari ai primăriei în speță) să nu fie trași la răspundere pentru izbucnirea unei eventuale molimi… sau, de ce nu, pentru că au luat șpagă „de la cine trebuie”.

Investigațiile Incisiv de Prahova sunt la început… se pare că pentru „ecologizarea” localității Băicoi sunt interese oculte cu ramificații multiple. (Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii Incisiv de Prahova).

 

Va urma!

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Incisiv

Publicat

pe

De

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce ”da-i si lupta” cu statul paralel din toate pozitiile, incat vor ajunge cat de curand sa incerce si un ”69”, au uitat cu totul de ”fabrica de paradit” de la Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat. Si iata ca, dupa ce pe ”feuda” lui Marius Petrescu inca nu indrazneste sa calce nici picior de control intern, acesta din urma continua sa faca tot ceea ce  poate doar baietii de la ”Doi s un sfert” stiu mai bine, si anume sa se joace de-a Dumnezeii cu carierele celor din sistem, avansand sau fiind schimbat din functie doar cine vor ei!

De ce? Pentru ca pot! Pentru ca au la dispozitie parghia atotputernica a avizului ORNISS pentru care, culmea, nu trebuie sa dea nicio explicatie, nimanui! Si atata timp cat nimeni nu a indraznit sa le ia din mana aceasta ”bagheta” cu care fac ”magie neagra” la Ministerul de Interne mai ales, dar si la nenumarate alte institutii de forta, Marius Petrescu chiar ca este ”Dumnezeul Sistemului”! Postura din care, din nou a intins nepermis de mult coarda, zeci de ofiteri din cadrul MAI cazand victime, ”ca mustele”, jocurilor de culise prin care nu le sunt acordate sau chiar le-au disparut ca prin minune autorizatiile Strict Secret de Importanta Deosebita – SSID. Autorizatii de acces la informatii clasificate in absenta carora ”tintele” se trezec apoi invariabil pe cap si cu actele administrative ale eliberarii din functie. Iar tragerile de timp si ”simularile” de caz prin care cererile de acordare a SSID sunt tinute la verificari ”pe termen nelimitat” poate ii trezesc la realitate si pe capii MAI, dar si ai actualei Puteri politice. Care nu ar trebui sa uite ca ORNISS a fost, pe langa DNA, principala ”arma mortala” prin care statul paralel a ”macelarit” sute, daca nu chiar mii de ”indezirabili” din sistem, cel mai bun exemplu fiind chiar cel al actualei avocate Ingrid Mocanu.

Anexa SRI

”Autobuzele” se umpleau pe vremuri de ofiteri care erau debarcati de pe functiile de conducere la un singur semn al atotputernicului Serviciu Roman de Informatii, Marius Petrescu apasand imediat ”butonul nuclear” prin care cei care nu erau pe placul statului paralel se trezeau peste noapte fara avizul ORNISS. Si fara nicio explicatie, bineinteles. Iar lucrurile nu s-au schimbat nici acum, cu toate ca a trecut, totusi, atata amar de vreme de la preluarea puterii politice. Iar in timp ce Marius Petrescu continua sa tina dizertatii aburitoarea despre rolul ORNISS de ”gardian al secretelor NATO”, structura ”fantoma” condusa de acesta a ajuns sa aduca, din nou, Ministerul de Interne in pragul blocajului total! Pentru ca, ”inexplicabil”, un SSID a ajuns mai greu de acordat decat ar organiza hastagienii rezistenti un miting de sutinere a lui Liviu Dragnea! Si pentru ca umilinta ”inghitita” de ofiteri sa fie deplina, unele dintre cadrele de conducere din IGPR sau alte structuri din MAI s-au trezit ca ”magia neagra” de la ORNISS a facut sa le dispara peste noapte avizele si autorizatiile detinute de ani si ani de zile! Asa ca, degeaba ajungi sa castigi concursuri sau sa fii imputernicit pe vreo functie, ca nici macar ministrul de Interne nu te poate feri de ”alba-neagra” cu SSID ale lui Marius Petrescu, cel care a ramas astfel adevaratul conducator din umbra al sistemului. Asta chiar daca si ”elvetienii” de la DGPI se misca si ei mai cu talent si pun pe tava lui Petrescu rapoartele cu ”concluziile verificarilor efectuate”, ceea ce oricum nu prea este cazul…(Catalin Tache).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de...

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde,...

Actualitate8 ore ago

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce...

Actualitate8 ore ago

TOATE completele de 5 de la ICCJ care nu au avut TOTI judecatorii desemnati aleatoriu au incalcat CEDO si notiunea de „tribunal independent”

Nu stiu daca va dati seama, dar absolut toate completele de 5 judecatori de la ICCJ, care nu au avut...

Actualitate8 ore ago

Nu vi se pare ciudata comoția cerebrală de care a suferit Gărbovan?!/ “Unii nu suferim de emoții cu comotii”

“Nu am văzut interviul dat de șefa UNJR, Dana Gărbovan. Am analizat cu Ion Dedu (col ® SRI), după care...

Actualitate8 ore ago

Cine se merită, se împreunează!/Geometrie cu derbedei

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Se spune despre cerc că ar fi perfecțiunea bidimensională, așa cum sfera...

Actualitate8 ore ago

Pichetare Penitenciarele Ploiești și Târgșor (acțiune comună)/25 Septembrie ora 09.00.

Angajatii Penitenciarelor Ploiești și Târgșorul Nou protesteaza. LOCAȚIE – ÎN FAȚA PENITENCIARULUI PLOIEȘTI Sindicatele Equitas și Solidaritatea va invita pe...

Actualitate8 ore ago

Cutremur in Rusia: Gazprom s-a prabusit dramatic de pe locul intai in lume

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Kremlinul încasează o lovitură cumplită de imagine: conform topului anual întocmit de cea...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/LIVIU DRAGNEA PROTEJAT DE DNA-ST PLOIESTI?/CROITORIA DE LA D.N.A. – ST PLOIESTI

Intr-o zi, la un croitor batran si harsit in ale meseriei, se prezinta un cetatean cu o stofa si-i cere...

Actualitate1 zi ago

Cand a negociat madam Tarcea cu SRI sau macar a incercat?

Ultimele documente publicate de Luju sub titlul Securista supremă, descoperire recenta a acestora sunt din februarie-aprilie a.c. Adică inainte de...

Actualitate1 zi ago

Aceeași judecători, raționament juridic total opus…

Tăriceanu si-a lasat camaradul de război în spate. A fost data publicitatii motivarea din cazul Tăriceanu. Aceeași judecători, raționament juridic...

Actualitate1 zi ago

Dragnea nominalizeaza un singur dușman, în persoana Cristinei Tarcea, președintele ICCJ

Vineri seara, după ședința Cex, Liviu Dragnea a iesit la declarații, a anunțat în continuare ca luptă cu statul paralel,...

Actualitate1 zi ago

Ghinion, Toader mai sta o tura!

Cu toate ca este stampilat drept singurul tehnocrat din guvern, Tudorel Toader are propria strategie care ar trebui sa-l umple...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/ȘEFUL POLIȚIEI COMARNIC, NĂSTASE GABRIEL, A FOST ȘANTAJAT DE „PANARICĂ”!?/POLITIST, INTERLOP SAU OM DE AFACERI?

In atentia IPJ Prahova, I.G.P.R., MAI si Parchetelor! Evenimentul rutier din comunca Secăria scoate la iveală noi mârlănii ale „mafioților...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/SIBIUL, RAIUL ILEGALIȘTILOR! ARTICOLE DE PRESĂ, LA COMANDA ȘEFULUI IPJ SIBIU ȘI A ȘEFULUI S.R.I. SIBIU! CRIMĂ „ÎNGROPATĂ” PRIN INCOMPETENȚĂ!

Sibiu, fosta capitală europeană… un oraș superb cu oameni minunați și terorizați de găștile de interlopi din instituțiile statului. Pare...

Top Articole Incisiv