Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat

Incisiv

Publicat

pe

„Smaranda Popii” de la Secția 4 Poliție Ploiești s-a reinventat: ca să facă rost de bani caută date de identificare pe internet și îi dă pe „delicvenți” în judecată pentru că      i-au prejudiciat imaginea de „virtuos militar” cerându-le „daune morale” în cuantum de 150.000 lei.

Râsul-plânsul la Judecătoria Ploiești:

Un individ pe nume Smaranda Dumitru-Iulian ce se pretinde a fi  „adjunctul șefului secției 4 Poliție Ploiești” i-a dat în judecată pe 2 cetățeni sub pretextul că i-au prejudiciat imaginea (nedovedită) de „mahăr-polițist”. Pe portalul Judecătoriei Ploiești figurează cauza 13243/281/2017 http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000324860&id_inst=281,

Cu toții știm/am auzit despre minuni de vitejie ale unei „Smărăndița Popii” și ne-am întrebat: ce caută un asemenea personaj în haina statului? Dar, dacă toți șoferii din M.A.I. ajung chestor (http://www.national.ro/dezvaluiri/soferul-soferului-lui-dragnea-facut-general-mai-605581.html/), de ce „Smărăndița popii” să nu fie „zeul Poliției”?

În motivarea cererii, „Smărăndița Popii”, aceasta se plânge că niște „nenorociți” (pârâții) au publicat un articol „defăimător” la adresa lui cu scopul de a-i prejudicia imaginea de „zeu al poliției” și pretinsele „medalii militare” (ai dreacu’ șefii ăștia polițiști: cică sunt eroi necunoscuți cu merite militare nedovedite). Sau și-o fi cumpărat-o de pe sitte-ul: https://www.okazii.ro/cautare/virtutea+militara.html?gclid=EAIaIQobChMIuO7NlvbI1wIV7grTCh3jewA4EAMYASAAEgLzF_D_BwE? Că „curcanul-mahăr”, ca să își etaleze grandomania, e în stare de orice… inclusiv să cumpere o medalie cu 260 lei de pe net.

Băăăi! Păi când eram io tânăr și vânjos,     m-am luptat la Mărășești cu câte 50 odată. În decembrie 1989 țineam 5 securiști în dinți și am primit medalia de „Cavaler al Războiului” chiar de la Franz Ferdinand din mână! (cât de „creștin” să fii să te lauzi fără să arăți/dovedești?).

articol depus de dobitoc

„Nenorociții” ăștia care au îndrăznit să se ia de pretinsul „zeu al Poliției” i-au arătat „creștinei Smărăndița” că, în anul 2015, a fost publicat un articol similar despre el pe sitte-ul „stopinfractori”:  http://stopinfractori.ro/adjunctul-sefului-sectiei-4-de-politie-din-ploiesti-terorizeaza-agentii-sa-nu-veniti-cu-traista-goala/.

Ce frumos: „zeul Poliției” („Smărăndița Popii”) terfelit de publicația on-line Stop infractori tocmai pentru că „își face treaba atât de bine”… . Culmea, pretinsul „zeu al Poliției” nu a avut „tupeu-i de borfaș” caracteristic în prezența „supt-alternilor să  se ia „în piept” cu publicațiile ci cu 2 „neica-nimeni” (unul dintre ei cică îi este subaltern). Bravo, bre! Ești un „adevărat bărbat” cu peptul plin de „stele militare”! Acum, cu toții „te respectăm”, așa cum ai visat: ca pe un „mare zeu”! Apropos, ai auzit de „introducerea în Justiție a unei cereri cu vădită rea-credință”? Normal că da, doar ești „zeul atotputernic și atoateștiutor” care se smiorcăie că vrea bani de la sclaveți („ofrandă”). Doar că, pentru 150.000 lei (cât a cerut daune morale „zeul”) e în stare „s-o omoare și pe mumă-sa: «Virtutea Militară»”… doar „mumă-sa” valorează vreo 260 lei, iar până la 150.000, e cale lungă.

Partea hilară e că reclamantul a depus la dosarul cauzei un articol de presă unde: nu sunt date de identificare ale nici unei persoane… dar, pentru că „zeul atoateștiutor al Poliției” are nevoie disperată de bani (cei cca 8.000 de lei/lună (poate și mai mult) pe care i-ar lua un șef de secție nu-i ajung… sărăcuțul) se pare că și-a găsit un nou hobby: navighează  pe internet și când găsește date de identificare ale „unui fraier” face o acțiune de daune morale. Uite-așa își fac toți „zeii” palate în „Românica”, e ofertă: găsești 1-2-10 „sclaveți”, îi dai în judecată mințind instanța că „am găsit datele pe net” (să nu cumva să te ridice DIICOT-ul sau ANSDCP pentru prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal, EXACT cum au procedat cei din conducerea penala a Politiei Locale Ploiesti), îți iei bănuțul (asa speri matale’) și îți faci palat la Urlați-Prahova (că-i mai „eftin și liniștit”).

În fine în dosarul cauzei, cel ce se pretinde „zeul Poliției”, Smaranda Dumitru-Iulian, refuză să își dovedească calitatea de „mahăr polițist” prin depunerea actului de numire în funcție și, la 08.10.2017, de frică să nu îl ia instanța la rost: „cine ești, bre, matale?” și „ce hram (calitate) porți?” a fugit repede în spatele unui domn avocat Chivu… poate-poate scapă. Să fie ascuns actul de numire al „Smărăndiței Popii” pentru că a ajuns la secția 4 Poliție Ploiești „pe mână scurtă”, în urma unor „belele” de la care l-ar fi salvat fostul șef al IPJ prahova, dl.Dosaru? Tot ce se poate că, la cât de mare e actuala Poliție și la câte „pile” sunt, polițiștii onești nu au loc să avanseze.

Sau să fie din cauză că reclamantul e un impostor ce își arogă calitatea de „adjunct șef al Secției 4 Poliție Ploiești”? Că, cică, la lege, zice că dacă se emite un act administrativ unilateral (ordin sau dispoziție de numire într-o funcție publică a unei persoane) ăla trebuie comunicat (adică, dat în mână destinatarului) și că acest act produce efecte numai începând cu data la care a fost comunicat (dat în mâna destinatarului, pe semnătură). Da’ deh! Ce să știe „zeii” ăștia? Ei știu să se vaite când fac abuzuri precum hoțul prins la furat: „Da dom’-le da’ de ce m-a bătut/înjurat?” Că ar putea „scăpa” (în pantaloni) pe „vicii de procedură”…Asa cum l-a scapat el la randul sau pe amicul, Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti cu dosarul de hartuire sexuala (Pe acest subiect vom reveni „stimabile” cu date si documente din interiorul sectiei).

interogatoriu dobitoc

Și, ca să vă „distrați” cu acest pretins „vajnic apărător al Legii”, vă arătăm interogatoriul „zeului” în care se vaită și se miorlăie precum „mâța în călduri” că să-i răspundă pârâții la întrebări (că doar așa își poate fabrica și el probe care, zice el, i-ar susține pretențiile – doar au trecut vremurile „miliției securiste” când te legau de scaun și te băteau până scriai și ce n-ai făcut chiar dacă nu știai să scrii): „nu e așa că tu m-ai făcut să sufăr?” Răspuns la care se aștepta „coțohârla popii”: „da, mărite stăpân de negrii și mare latifundiar, eu am făcut și fac orice vrei tu!” Băi, eș’ copac? Cine te-a învățat să pui asemenea întrebări, că până și cei mai inculți securiști râd cu lacrimi acolo, în groapă și „se tăvălesc” de râs?

Păi cu asemenea pretinși „zei ai Poliției” care fug de propriile lor fapte, care se plâng la instanță că ei fac dar nu fac, că vor bani ca să își mai facă și a 3-a/4-a casă, cum să evoluăm ca societate?

Dacă reclamantul în cauza 13243/281/2017 este adjunctul șefului Secției 4 Poliție, îi acordăm dreptul la replică aici, pe Incisiv de Prahova. Poate va explica cum e cu rezoluțiile sale de pe lucrări, genul: „amenzi insuficiente”, „identificări insuficiente” etc.

Sau cum e cu „traista goală” a subalternilor… ce avere are și de ce solicită  150.000 lei „daune morale” dacă nu pentru a se îmbogăți nejustificat, „ca în filmele americane”. Și ne povestește și despre averea domniei sale, cum a făcut-o…

Și, de ce nu, poate ne arată „medaliile și decorațiile”, „dipomele” cu care se laudă că a fost recompensat… Doar medaliile se acordă după vechime la 15, 20, 25 de ani de activitate. Iar Ordinul Virtutea Militară se acordă militarilor, nicidecum polițiștilor (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_%E2%80%9EVirtutea_Militar%C4%83%E2%80%9D) și Legea nr. 459/2002 privind Ordinul Virtutea Militară și Medalia Virtutea Militară. (Cerasela N.).

Notă: În luna martie, dl. Despescu (șeful IGPR) l-a „diplomatizat” pe un IT-ist din IGPR cu meritul „polițistul lunii”… vă dați seama ce „mari infractori” a prins acel IT-ist.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Campanii si domenii de activitate care se pot promova cu ajutorul flyerelor. Solutii eficiente in sezonul de reduceri

Publicat

pe

De

Sezonul reducerilor este in plina desfasurare, iar flyerele, ca materiale promotionale, sunt utilizate la scara larga pentru ca informatiile referitoare la promotii si reduceri sa ajunga cat mai repede catre publicul targetat.

Spre deosebire de pliante, un set de flyere se poate dovedi mult mai eficient si convingator in conditiile unei competitii acerbe si deschise in toate sectoarele de activitate. Desi fluturasii publicitari se pot utiliza, teoretic, de catre orice companie, indiferent de sectorul de business in care activeaza sau de natura campaniei pe care o implementeaza, acestia sunt mult mai utili in campaniile de informare prin intermediul carora doresti sa transmit mesaje de impact.

Stabilirea strategiei de marketing este influentata, in primul rand, de volumul de incasari planificat, dar si de numarul de posibili clienti pe care doresti sa ii atragi si sa ii fidelizezi.


Asadar, iata cateva exemple sugestive de situatii in care cel mai eficient ar fi sa apelezi la flyere:


Informarea privind reducerile de sezon


In cazul ofertelor din sezonul de reducere, cum ar fi cel din perioada sarbatorilor, promovarea prin flyere este cea mai indicata. Cu un puternic impact, mesajul va ajunge direct la viitorul comparator. In plus, timpul alocat parcurgerii textului este unul destul de scurt.

Finisajele, graficele si alte imagini ilustrative care au legatura cu tematica campaniei vor avea o capacitate crescuta de a capta atentia trecatorilor.


Campania pentru un singur produs


Atunci cand doresti sa promovezi o reducere sau o oferta de sezon pentru un produs specific, publicitatea prin flyere este si sugestia specialistilor in materiale publicitare. Mici, flexibile si usor de distribuit, fluturasii publicitari ajung rapid in mainile tracatorilor, care pot decide in mai putin de un minut sa achizitioneze produsul respectiv. In plus, acestia vor parcurge textul intr-o maniera rapida, fara a intampina dificultati si a renunta la parcurgerea in intregime a continutului.


Campanii de Craciun


Ce poate fi mai atractiv pentru clienti decat produsele si reducerile de Craciun? Sarbatoarea Craciunului ofera, asadar, prilej de bucurie si o dorinta arzatoare de a achizitiona ceva nou. Asadar, cand oferi cuiva un flyer, poti sa stii ca in doar 5 secunde, privirea sa va fi atintita catre continutul acestuia. Asadar, cu putina atentie si interes poti demonstra ca detii o mare putere de persuasiune!

In concluzie, dupa ce ai atras atentia cu titlul, mai departe te vei ocupa de inserarea detaliilor de interes pentru clienti. Beneficiile, castigurile financiare sau un voucher de cumparaturi aditional sunt elemente care, asa cum se zice, au mare “lipici” la public.

La final, nu uita de actiune, de indemnarea cumparatorilor se aleaga produsele tale. Deci, un “call to action”, este, asadar, elementul surpriza pe care orice viitor cumparator ar trebui sa il regaseasca intr-un flyer, indiferent de modelul si natura acestuia ori a campaniei.


Campania noilor produse aflate in stocul magazinelor


Detii un magazin fizic sau chiar unul online? Chiar daca publicitatea online a capatat amploare in ultimii ani, totusi, metodele de informare traditionale nu trebuie nici ele trecute cu vederea! Asa ca, daca tocmai ai introdus un nou produs in stocul magazinului tau, este cazul sa il faci cunoscut si oamenilor care poate nu au acces rapid la tehnologie. Doar in felul acesta vei reusi, iar investitia intr-un set de flyere se poate dovedi, in timp, o investitie profitabila!

Citeste in continuare

Actualitate

Unde lasam masina cand plecam spre aeroport?

Publicat

pe

parcare-otopeni-parcare-aeroport

Sarbatorile de iarna isi fac prezenta si noi suntem pregatiti oricand sa plecam spre o bine meritata vacanta. Multi dintre noi am planuit din timp un concediu alaturi de cei dragi fie in Romania fie undeva in strainatate.

Suntem gata sa ne bucuram de tot ce ne aduce Craciunul si Anul Nou. De la locul in care mergem, activitatile pe care le vom face, cadourile pe care vom luam la felul cum ajungem la destinatiile dorite.

Multi dintre noi suntem fermecati de tot ce ne va aduce concediul de sarbatori incat uitam anumite aspecte importante.

Cu ce mijloc de transport alegem sa ne facem calatoria?

Mergem cu masina personala in alta tara, luam avionul sau autocarul?

In aceasta perioada multe persoane prefera sa plece in strainatate cu avionul. Este o optiune excelenta pana la urma, stim exact cand vom ajunge si totul la un pret destul de avantajos.

Spre aeroport ar fi indicat sa alegem sa mergem cu masina personala pentru ca avem o serie de avantaje evidente.

Suntem siguri pe masina personala ca ne putem cate bagaje dorim, nu avem probleme ca deranjam pe cineva apropiat in miez de noapte pentru a ne duce spre aeroport si stim ca si la intoarcere ne putem baza pe ceva sigur.

A lasa masina intr-o parcare pe termen lung a a devenit o optiune destul de populara pentru cei care pleaca spre aeroport. De ce? O parcare in Otopeni aduce numeroase avantaje celui care alege aceasta optiune.

De la un pret avantajos pentru o parcare aeroport Otopeni la paza masinii tale 24/24. Cum sa nu iti faci o vacanta linistita cand masina ta este intr-un loc special amenajat si apropare de aeroport. Plus ca tu ajungi in mai putin de 3 minute la aeroport gratuit?

In plus nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ai facut din timp rezervarea. Daca incerci la Aero Parking Otopeni, sunt disponibili 24/24 pentru rezervare. Mai ales ca ii poti contacta telefonic sau sa faci rezervarea online la un pret excelent.

Cand te vei intoarce vei constata cat de putin ai platit pentru aceasta parcare in Otopeni chiar daca ai plecat si 30 de zile.

In plus, stii ca aceste parcari au transportul de la aeroport la parcare, gratuit, si tot la fel de rapid.

Cu astfel de avantaje cand mergem in vacante, nu este de mirare ca vrem sa plecam cat mai repede cu cei dragi si sa ne facem amintiri de neuitat.

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

Incisiv

Publicat

pe

De

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici un caz de agresiune in aceste unitati.

Acum cca 2 saptamani de zile, politistii locali de la Ordine Publica au organizat o actiune in curtea scolilor cat si in apropierea acestora pentru a sanctiona contraventional persoanele care fumeaza in incinta unitatilor de invatamant.

Cu aceasta ocazie au fost sanctionati atat elevi cat si persoane care fumau in incinta unitatilor pe care acestia le detin in protocol.

Tot cu aceasta ocazie, politistii locali au sanctionat o persoana care fuma in curtea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti.

Totodata, au surprins-o fumand si pe directoarea generala– RĂDULESCU RODICA.

Politistii locali in mod finut au atentionat-o ca nu este normal cum procedeaza si nu i-au aplicat nicio sanctiune.

Ranita in orgoliul propiu, RĂDULESCU RODICA considerand Colegiul de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti ca pe propia mosie a interzis accesul politistilor locali atat in curtea institutiei cat si in interior inpiedicand in fapt desfasurarea atributiilor de serviciu al acestora conform protocolului. Oare Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova ce parere are?

Cu aceasta ocazie felicitam politistii locali pentru masurile luate si ii asiguram de sprijinul nostru. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate21 de ore ago

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/Camelia Bogdan un personaj de te iei cu mâinile de cap/Cum funcționa Protocolul Inspecției Judiciare cu SRI

A dezvăluit în seara aceasta A3 niste informatii despre celebra deja Camelia Bogdan, unica si prin cele două excluderi consecutive...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/UNA DINTRE PRACTICANTELE PROSTITUTIEI DIN APARATUL CENTRAL AL MINISTERULUI AFACERISTILOR INTERNI: BOROVINA ALINA FLORENTINA

În anul 2017 presa națională a adus la cunoștința opiniei publice ca Ministerul Afacerilor Interne a angajat persoane certate cu...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE ISI PROTEJEAZA ILEGALISTII AVANSATI DE ZIUA NATIONALA

In data de 10.12.2018 solicitam public instituțiilor de ordine și siguranță publică sa ne puna la dispozitie documentele care au...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/BANCPOST S.A. – BANCA CARE CONTINUA SA ISI FURE CLIENTII, INCLUSIV PRIN INCALCAREA DECIZIILOR INSTANTELOR DE JUDECATA

​BancPost a fost una din figurile emblematice ale peisajului bancar local. A fost înființată în 1991 prin HG, a avut...

Actualitate1 zi ago

Carmen Iohannis are un singur glont pe teava. Si e disperata sa-l pastreze

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Președintele Klaus Iohannis începe să aibă probleme serioase de imagine după refuzul de...

Actualitate1 zi ago

Bideul Primei Doamne

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu...

Actualitate1 zi ago

Pacaliciul Macron a spus ieri ca va decreta in Franta stare de urgenta economica si sociala dupa protestele cu vestele galbene

Din 2015 pana la 1 noiembrie 2017 Franta fusese in stare de urgenta dupa atentatele de la 13 noiembrie 2015....

Actualitate2 zile ago

OPINIE/Iohannis făcut din interior

Devine tot mai limpede că cei care l-au făcut presedinte pe Iohannis nu vor un al doilea mandat pentru acesta...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Judecatoarea Nicoleta Lavinia Cotofana a ingenunchiat Inspecția Judiciară

Mazilita de Inspecția Judiciară pentru a salva niste judecatori infractori, unul presedinte de instanta, judecatoarea Lavinia Cotofana punând legea deasupra...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/CIRC, ABUZURI SI PRAF IN OCHII PLOIESTENILOR MARCA ADRIAN DOBRE – PRIMAR PNL& ADRIAN VAIDA-INCA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (II)

Sfarsitul de saptamana a fost marcat de actiuni de amploare de control ale Politiei Locale Ploiesti la operatorul de salubritate...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Iohannis, trecut pe ”blacklist”/Tariceanu si-a tras grupare in SRI!

Poate fi stirea momentului in politica si nu doar! Una dintre gruparile care bantuiau in ultima vreme prin Serviciul Roman...

Actualitate2 zile ago

MITING PENTRU DREPTURILE POLITISTILOR LA IPJ IALOMITA. GARGARAGII FEISBUCALI IN SALARIZARE DE LA SINDICATUL „DIAMANTUL”, AU LIPSIT!

În România moderna munca de politie a ajuns bagatelizata si nerecunoscut chiar de către managerii incompetenți si inculți dar impopotonati...

Actualitate2 zile ago

Radu Teodor Soviani: Inspectorului judiciar Dantes Marcoici pare să ,,îi fi sărit siguranța”

Cunoscutul ziarist Radu Teodor Soviani vine cu precizari dupa articolul nostru: “In curand, voi publica si episodul V al cazului...

Actualitate2 zile ago

MODIFICARILE MANAGERIALE DE LA POLITIA CAPITALEI: VIN AI NOSTRII, PLEAC’ AI NOSTRII…

Presă națională a vuit ieri ca șeful Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, chestorul-sofer Voicu Marius, a fost îndepărtat...

Top Articole Incisiv