Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/JUSTITIA DIN ROMANIA SI ALTE AUTORITATI CONFIRMA DEZVALUIRILE NOASTRE CU PRIVIRE LA ILEGALITATILE SAVARSITE DE CONCERNUL TELEKOM ROMANIA/SCRISOARE DESCHISA CU DEZVALUIRI INCENDIARE

Publicat

pe

Der Vorstandsvorsitzende der Deutschen Telekom, Timotheus Höttges

In atenția: Dl. TIMOTHEUS HÖTTGES – CEO DEUTSCHE TELEKOM

Spre știința: Dl. MICHAEL TSAMAZ – PRESEDINTE C.A. “GRUPUL” TELEKOM

SCRISOARE DESCHISĂ

Subsemnatul Lucian Robertino PETRE, salariat al TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A. (fosta ROMTELECOM S.A.), care din anul 2016 v-am tot semnalat fapte de corupție si abuzuri in forma continuata pe care le desfășoară echipa de top management ‘’numită’’ de dumneavoastră, la subsidiara DEUTSCHE TELEKOM din Romania.

Am așteptat răspunsurile dumneavoastră in zadar. Am așteptat acțiunile dumneavoastră, care la fel ca si răspunsurile nu au venit, probabil cu aceeași desconsiderare pe care o aveți fata de salariații romani. In schimb ați dispus o epurare in masa a salariaților romani (aproximativ 25% din personalul de execuție) si care înainte sa fie concediați, au fost umiliți, discriminați, batjocoriți si alungați de pe ‘’proprietatea din Romania a stăpânului DEUTSCHE TELEKOM’’ sau prin manipulare s-au lăsat convinși ca fără ei Compania va merge mai bine.

In calitate de Vicepreședinte al Sindicatului Romtelecom, presupus partener de dialog social, va ceream cu insistenta sa interveniți in stoparea abuzurilor, a încălcării flagrante a legilor naționale, a directivelor europene si nu in ultimul rând dogmelor creștine, pe care echipa numita de dumneavoastră Miroslav MAJOROS, Carmen Cristina DUMITRACHE, Andrei POPOVICI & Co. le înfăptuiesc zi de zi cu obedienta si interes personal.

Printre salariații considerați ostili de către stăpânul german DEUTSCHE TELEKOM, m-am numărat si eu, urmare a vehementei cu care am solicitat aplicarea legilor din domeniul relațiilor de munca, a deconspirării șmecheriilor, a abandonării abuzurilor fata de salariații romani.

Ați inventat procese de reorganizare pentru a va motiva concedierea salariaților corecți si lipsiți de obedienta fata de stăpân. Am fost concediat abuziv, iar împreună cu mine, au mai fost de asemenea alungați prin concediere domnii: Dumitrache Stefan – inginer de telecomunicații si Abrudan Nicolae Valentin.

Nu in ultimul rând duceți in continuare un război cu orice lider de sindicat care sare in apărarea lucrătorilor, a drepturilor salariaților romani, sa denigrați organizațiile sindicale care au o misiune corecta fata de salariați si in defavoarea acestora, promovați lideri de sindicat care „sărută inelul” stăpânului pentru beneficii personale.

Astăzi va scriu cu satisfacția ca in Romania exista o justiție corecta care nu se mai lasă influențată de spăgile si ofertele inamovibilității multinaționalelor, precum cea a DEUTSCHE TELEKOM.

Va informez cu respectul unui om civilizat, astfel:

 • Petre Robertino Lucian, primul salariat din cadrul ‘’Grupului’’ Telekom, a fost DISCRIMINAT de către angajator așa cum reiese din Hotărârea nr. 358 din 14.06.2017 a Consiliului National de Combaterea Discriminării.
 • Petre Robertino Lucian, Dosarul nr. 13386/3/2017 aflat la Tribunalul București, Secția a VIII-a Conflicte de Munca si Asigurări Sociale, in care este contestata Decizia de concediere, are termen de pronunțare 27.11.2017 si care nu poate sa fie altul decât cel drept dovedit in fata unei judecați corect aplicate.
 • Nicolae Valentin Abrudan, care deși încadrat cu gradul I de handicap, l-ați hățuit si concediat abuziv, iar prin Dosarul nr. 2940/30/2017 in care se contesta decizia de concediere, Curtea de Apel Timiș hotărăște definitiv si irevocabil ca sunteți VINOVATI de abuz.
 • Stefan Dumitrache, Dosarul nr. 13387/3/2017 aflat la Tribunalul București, Secția a VIII-a Conflicte de Munca si Asigurări Sociale in care este contestata Decizia de concediere finalizat cu decizie definitivă si executorie, adică sunteți VINOVATI de abuz.

In încheiere doresc sa va întreb: cine plătește pentru bătaia de joc la care salariatul roman a fost supus de către ‘’investitorul strategic’’ DEUTSCHE TELEKOM? si daca aveți de gând sa opriți alt jaf pregătit de stăpânul imobiliar Andrei Popovici, in ceea ce privește suprafața de teren de 46.000 mp  din București strada Năsăud, vis-à-vis de Liberty Center Mall si o creditați in continuare pe doctorul de resurse umane Carmen Cristina Dumitrache sa experimenteze pe salariați cu discriminare si hartuire așa cum a făcut la Ericsson?

Aștept cu mare interes răspunsul dumneavoastră!

Cu considerație,

Lucian Robertino Petre

(Redactia Incisiv de Prahova).

[pdf-embedder url=”https://www.incisivdeprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/1A-1.pdf” title=”1A”]

[pdf-embedder url=”https://www.incisivdeprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/1C-1.pdf” title=”1C (1)”]

[pdf-embedder url=”https://www.incisivdeprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/1C-2.pdf” title=”1C (2)”]

[pdf-embedder url=”https://www.incisivdeprahova.ro/wp-content/uploads/2017/11/1D.pdf”]

 

Actualitate

Programul de inzestrare a Armatei Române: investiții și planuri pentru viitor

Publicat

pe

De

Ieri, a avut loc la Ministerul Apărării Naționale o întâlnire informală a ministrului cu jurnaliștii români pentru a discuta concluziile summitului NATO de la Washington și programele de înzestrare în desfășurare și viitoare. Printre anunțurile făcute, se evidențiază decizia MApN-ului de a achiziționa două nave de patrulare maritimă în valoare de 300 de milioane de euro. Ministerul a informat că există mai multe programe cu proceduri de atribuire în desfășurare care urmează să fie finalizate în 2024. Acestea includ modernizarea navelor purtătoare de rachete, un proces care se desfășoară printr-o procedură guvern la guvern cu SUA și care se află în faza de trimitere a unei cereri de acord pentru acordul final către SUA, achiziția de avioane multirol F-35 de generația a V-a, cu o valoare estimată la 6,5 miliarde de dolari pentru 32 de avioane plus suport logistic, sistemele antiaeriene cu bătaie apropiată MANPAD (achiziție în comun UE/EJA, coordonată de Franța, pentru 231 de sisteme și rachete MISTRAL 3 în valoare de 662 milioane de euro fără TVA), precum și achiziția diverselor tipuri de muniții (AIM-9X, AMRAM AIM-120, bombe GBU-39/B SDB, bombe Watchkeeper XR, sisteme Switchblade 300 și 600, rachete Javelin și ATACMS).

În ceea ce privește viitoarele achiziții care vor fi inițiate începând cu acest an, au fost menționate următoarele:

 • Echipamente de geniu, inclusiv 218 seturi complete de diverse tipuri în valoare de 17,5 miliarde de lei, prin procedură competitivă;
 • Sistem contra proiectilelor reactive, proiectilelor de artilerie și de aruncător CRAM; se vizează achiziția a trei sisteme pentru suma de 2,5 miliarde de lei, prin procedură competitivă;
 • Sistem de război electronic mobil, evaluat la 4,7 miliarde de lei, prin procedură competitivă;
 • Centru de operații tactice pentru apărarea aeriană și antirachetă SBAMD-TC; achiziția a două sisteme pentru 730 de milioane de lei prin procedură competitivă;
 • Modernizare radare GAP filler; 19 sisteme pentru 1,8 miliarde de lei, procedură competitivă;
 • Sistem de radar pasiv pentru supravegherea spațiului aerian; 12 sisteme pentru 441 de milioane de lei, prin procedură competitivă;
 • Achiziționarea a 2 nave de patrulare maritimă în valoare de 300 de milioane de euro, prin procedură competitivă;
 • Sisteme C41 cu capacitate de integrare ISTAR, 4 PC brigade și 13 batalioane, estimat la 1,5 miliarde de lei (fără TVA), prin procedură competitivă.
Citeste in continuare

Actualitate

„Retorica Anti-LGBTQ: Dezbaterile și Perspectivele din Convenția Națională Republicană 2024

Publicat

pe

De

Anumiți oratori de marcă din prima seară a Convenției Naționale Republicane s-au concentrat pe discursuri anti-LGBTQ, consolidând platforma partidului pentru alegerile din 2024, care sugerează distanțarea „bărbaților de sporturile femeilor” și eliminarea „năravului de gen stângaci”, conform informațiilor de la NBC.

Discursurile susținute luni au fost îndreptate în special împotriva persoanelor transgender și nonconformiste. „Vreau să clarific acest aspect: Există doar două genuri”, a declarat congresmena Marjorie Taylor Greene din Georgia, în timp ce congresmanul John James din Michigan a criticat participarea femeilor transgender în competițiile sportive feminin, o opinie populară în rândul conservatorilor.

„Fiicelor noastre li s-a fost promisă speranță, dar acum sunt obligate să concureze pe teren și în vestiare alături de bărbați biologici”, a subliniat James. Cu puțin timp înainte, senatorul Ron Johnson din Wisconsin s-a referit la alte subiecte conservatoare controversate, inclusiv la legea denumită „Nu Spune Gay” din Florida, care vizează interzicerea predării ideologiei de gen sau a orientării sexuale în școlile publice.

„Această agendă radicală include competițiile dintre bărbații biologici și fete, precum și sexualizarea și manipularea copiilor noștri”, a adăugat el, sub privirile critice ale audienței. Discursurile de luni au venit în contextul unei serii de incidente anti-LGBTQ, cum ar fi manifestările împotriva steagului cu culorile Pride și distrugerea de bannere din Luna Pride. În ultimii ani, legislația anti-LGBTQ a câștigat teren, cu cel puțin 75 de legi adoptate în 23 de state, inclusiv măsuri care reglementează îngrijirea și participarea la competiții sportive școlare în funcție de identitatea de gen, conform unei analize realizate de NBC News pe baza datelor furnizate de American Civil Liberties Union.

Înainte de conferință, membrii partidului și-au publicat platforma, care promite că republicanii vor opri „năravurile de gen stângace”. „Ne vom asigura că bărbații nu au acces la sporturile feminine, vom interzice finanțarea din taxele contribuabililor a intervențiilor chirurgicale de schimbare a sexului și vom împiedica instituțiile publice finanțate de contribuabili să promoveze tranziția de gen. Vom anula schimbările radicale impuse de Biden asupra Regulamentului de Educație din Titlul IX și vom reașeza protecția femeilor și fetelor”, se arată în document.

Campania lui Biden a criticat intervenția viceguvernatorului Carolinei de Nord, Mark Robinson, candidat republican la funcția de guvernator, pentru comentariile sale anterioare despre persoanele LGBTQ pe care nu le-a menționat în discursul ținut luni. „Nu există niciun motiv pentru ca cineva, indiferent unde în America, să discute cu un copil despre transsexualitate, homosexualitate – sau orice altceva de genul acesta”, a declarat Robinson în 2021.

Citeste in continuare

Actualitate

Critica acerbă a lui Victor Ponta la adresa liderilor politici și a politicii de război

Publicat

pe

De

Victor Ponta, fostul premier al României, a emis critici puternice la adresa liderilor politici, inclusiv președinți, premieri și miniștri, care se laudă cu deciziile lor referitoare la domeniul militar, promovându-și implicarea în chestiuni legate de război, rachete, avioane, tancuri, bombe și muniții. Ponta subliniază că acești lideri se laudă chiar și cu extinderea conflictelor armate în zone precum Gaza sau Taiwan, ignorând tragediile umane deja existente în Ucraina și impactul devastator al invaziei conduse de Putin.

Fostul premier exprimă consternarea sa față de discursul politicienilor referitor la „pace”, considerând că acest concept este esențial pentru miliardele de oameni obișnuiți care nu trag foloase din industria militară sau care nu ocupă poziții bine plătite pentru a asigura „apărarea” comună. Ponta respinge ipocrizia liderilor politici care vorbesc despre pace într-un context marcat de conflicte și suferință provocate de războaie, inflație, deficite de energie și lipsă de perspective. El recunoaște că nu există soluții miraculoase, dar apreciază liderii care aduc în discuție subiecte corecte și constructivie, în interesul unei majorități, nu doar al unora interesați direct de război.

Cu o notă ironică amară, Ponta prezice că Uniunea Europeană ar putea introduce sancțiuni pentru folosirea cuvântului „pace”, iar România ar putea fi printre primele țări care aplică această măsură, ocazie cu care președintele Iohannis ar putea să se lăude la summit. El critică lipsa de fermitate și inteligență a liderilor occidentali în confruntarea cu Putin, avertizând că ignoranța și dorința de război ne pot conduce către dezastru.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv12 ore ago

Clarificări privind afirmațiile neadevărate ale Sindicatului EUROPOL

În urma declarațiilor făcute de reprezentantul sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica, referitoare la prevederile Ordonanței de Urgență pentru creșterea siguranței rutiere,...

Exclusiv20 de ore ago

Zvonurile despre ‘voucherele’ de vacanță: Sindicatul Europol demontează falsurile și clarifică situația

Sindicatul Europol a început să se întrebe despre zvonurile referitoare la „voucherele” de vacanță. Pentru a clarifica situația, Sindicatul a...

Exclusiv2 zile ago

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Exclusiv2 zile ago

Abuzuri la IPJ Neamț: Utilizarea neautorizată a Tehnologiei de Supraveghere

Sindicatul Europol Neamț a dezvăluit că la IPJ Neamț, abuzurile împotriva lui Cănărău Ioan au atins un nou nivel al...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate5 zile ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusiv6 zile ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv7 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv7 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv7 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusivo săptămână ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusivo săptămână ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusivo săptămână ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusivo săptămână ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusivo săptămână ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusivo săptămână ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv