Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/CSM-ul apără comuniștii, securiștii, milițienii și infractorii ascunși sub roba de judecător/Comisia Juridica, de Disciplina și Imunităti din Camera Deputaților le zice „hai sictir!”

Incisiv

Publicat

pe

Nu până demult consideram magistratul „alesul”, „crema” societății… E și normal să vezi astfel un om „tobă” de carte, de știință a dreptului, la care apelezi întotdeauna cu încrederea omului simplu (cam cum mergeau bătrânii, înainte, la domnitor, „la dreapta judecată”, pentru a li se face dreptate).

Această viziune a mea față de judecător (magistrat în general) se datora în mare parte și culturii religioase de care dispun (în principal ortodoxie dar și islam-supunere-, Coran) în care, „Tatăl Atoatefăcător” (Dumnezeu, Allah, Jahve etc.) este văzut ca și „Marele judecător” care „te pune de-a dreapta sau de-a stânga Sa”.

Până aici, nimic neobișnuit: cultură religioasă=educație civică, respect față  de persoana care „împarte dreptatea după Cartea Cărților”. Și, totuși, citim în „Cartea Cărților” (biblie, Coran – ce am înțeles eu) că „Dumenzeu/Allah se supără” pe faptele propriei creații… că acea mult-adorată creație „nu îl mai  iubește, respectă, nu îi mai aduce ofrande” etc. O vădită antiteză între acel „Tată iubitor de oameni/creație” și „Asupritor/tiran”, a celui care te cheamă „să te rogi de el”/să i te supui și să îl adulezi (să devii fanatic religios numai la auzul numelui Său).

De aici și întrebarea mea personală: „Oare există Dumnezeu? Dacă există, de ce este «zugrăvit» în «Cartea Cărților» ca un om vanitos, avar după puterea absolută și imagine (vip)?”

Ei, dar ce te faci când „Dumnezeu” de pe Pământul țării tale (judecătorul/ magistratul) „o ia razna”? Ce te faci când judecă după „Legea lui” nicidecum după „Legea Atotputernicului”/legea firii („pământului”/„galaxiei”)? Ce te faci când nu ai nici-o pârghie legală împotriva „Dumnezeului” devenit „drac”? Că nu ai unde să mai mergi… . Și uite-așa se termină „basmul religios” cum că Dumnezeu e și Judecătorul Suprem și te trezești la realitate că nu „Dumnezeu” (în cazul nostru, judecătorul) face Legea ci el doar e chemat să aplice Legea.

La data de 11 septembrie 2017 am înaintat o sesizare Parlamentului, Guvernului și Președintelui României, C.S.M.-ului, Inspecției Judiciare etc. prin care evidențiam o serie de abuzuri făcute de o gașcă de „acoperiți cu roba de judecător”: https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/11/exclusiv-spr-diamantul-se-implica-in-modificarile-legislativeacuzatii-grave-instaurare-a-dictaturii-judecatoresti-intr-un-stat-ce-se-doreste-a-fi-stat-de-drept/ (din păcate, exemplele privind abuzurile unor „dumnezei” sunt mult-mai numeroase decât cele expuse în această sesizare însă, esența este aceeași: niște parveniți au ajuns să îmbrace ilegal roba magistratului comportându-se precum boierul cu sclavii/robii: https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/23/exclusivspr-diamantul-se-lupta-pentru-intrarea-legalitate-conducerii-m-sisau-modificarea-legii/).

Bineînțeles că CSM-ul a început să  „orăcăie jignit” că nu renunță la „milițieni” și „securiști” – doar ăștia sunt „trup din sufletul lor «magistral»”… Inspecția Judiciară, „a refăcut” dosarele cauzelor pentru a-și reitera opiniile deșucheate (exact ce criticasem vehement (art. 97 alin.(2) din Legea nr. 303/2004), citez: „Referitor la criticile inserate, trebuie avut in vedere ca, potrivit art. 97 alin. 2 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor și procurorilor, republicata, orice persoana poate sesiza Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu activitatea sau conduita necorespunzatoare a judecatorllor sau procurorilor, încălcarea obligațillor profesionale in raporturile cu justitiabiIii ori savarsirea de catre aceștia a unor abateri disciplinare; exercitarea a estui drept nu poate Insa pune in discutie solutiile pronuntate prin hotărârile judecatorești care sunt supuse cailor legale de atac.”

Mai pe românește: „dumnezeii, între ei, își dau sau nu sancțiuni” fiindcă, opiniile lor (chiar și eronate, „duse cu sorcova”) sunt infailibile (cu titlu de exemplu, reiterez faptul că, deși art. 29 din Legea nr. 47/1992 prevede ca cererea de sesizare a Curții Constituționale să fie respinsă ca inadmisibilă de judecătorul instanței ordinare (nu are legătură cu soluționarea cauzei) cei 3 „creștini” de la CAB-SCAF: Spânu, Pătrașcu și Oprea – complet 10 recurs au respins în 2 cauze excepțiile de neconstituționalitate ridicate de subsemnatul ca fiind „neîntemeiate” – o ingerință nejustificată, ilegală, în activitatea CCR-ului). Bineînțeles că Inspecția Judiciară nu a găsit vreo vină acestei erori de judecată și nici nu pot fi cercetați cei 3 „creștini” pentru că mi-au îngrădit dreptul la recurs (art. 13 CEDO) că doar art. 97 alin.(2) din legea nr. 303/2004 nu îți dă voie să le faci nimic acelor „creștini” ce stau cocoțați în „tronul lui Dumnezeu”.

Cu toată opoziția „orăcăiților” de la CSM, Camera Deputaților – Comisia Juridica, de Disciplina și Imunităti comunică faptul că propunerile din 11.09.2017 vor fi luate în considerare pentru a fi dezbătute public, conform Legii nr. 52/2003.

Fie că ne place, fie că nu, trebuie să recunoaștem că România a redevenit un stat bolșevic (sau condus de mafioți) unde Legea se aplică doar la comandă respectiv dacă „nu prevede” legea „dumnezeul” o fabrică  pe loc pe principiul „cine dă mai  multă ofrandă” (șpagă). https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/03/exclusiv-de-ce-se-pierde-in-draci-la-cab-scaf-un-alt-exemplu-de-continuitate-mafioto-comunistoida-in-cab-scaf-si-mai/; https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/01/exclusivpolitistii-se-lovesc-de-mafia-din-instante-statul-sunt-eu/.

Dacă voi, „prostimea”  vreți să plătiți din buzunare, în continuare, erorile unor „creștini” ce se cred „buricul universului” prin condamnările CEDO și nu numai, ei bine eu unul nu doresc să mai plătesc taxe și impozite pentru niște papițoi/pițipoance ce se joacă  în „templele dreptului”-secțiile penale și de contencios respectiv Parchet- de-a „Dumnezeu pe Pământ” batjocorind bunul-simț și Legea doar pentru că ocupă vremelnica funcție de magistrat crezându-se „egalul Domnului pe Pământ” https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/16/exclusivce-te-faci-cand-procurorul-il-mandateaza-pe-avocatul-infractorului-sa-ofere-solutia-intr-o-cauza-penala/ !

Prin Decizia CCR nr. 766/2011, Curtea Constituțională a statuat: „Dreptul este viu, astfel că, odată cu societatea, şi el trebuie să se adapteze modificărilor survenite. Astfel, legile sunt abrogate, ajung la termen, sunt modificate, completate, suspendate sau, pur şi simplu, cad în desuetudine, în funcţie de noile relaţii sociale, de cerinţe şi oportunităţi. Însă, toate aceste evenimente legislative şi soluţiile normative pe care ele le consacră trebuie să respecte principiile Legii fundamentale.”

Astfel că orice „biblie” e predispusă schimbării, iar această schimbare este bine să o facem noi toți, nu o mână de „creștini” ce se joacă  de-a magistratul, batjocorind viețile oamenilor și dreptul!

De aceea vă  cer dvs., societății civile, cetățenilor, să vă implicați mai mult în viața statului român, incluziv prin formularea de amendamente la pachetul de legi privind Justiția: tocmai pentru a scăpa de comuniștii/neo-bolșevicii care luptă cu îndârjire să acapareze statul și viețile noastre de „sclavi lași și inculți” (după cum ne văd „atotputernicii”).

Alexandru Firicel – avertizor public

NR 1 A
NR 1 B
NR 1 C

 

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
1 Comentariu

Actualitate

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Incisiv

Publicat

pe

De

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de la Secăria, căci adresa nr.76830/2018 a acestei entități a M.A.I. nu a mai afișat atâta siguranță în a comunica informații eronate.

Dacă anterior emiterii acestei adrese și dezvăluirilor Incisiv de Prahova IPJ Prahova susținea că „toate persoanele au fost audiate în cazul evenimentului de la Secăria”, acum aceeași entitate face investigații cu privire la „circuitul informațiilor”.

A prezenta informații eronate atât publicului cât și Parchetului, Instanței e de domeniul ilicitului-penal… mai ales dacă provin de la o instituție/autoritate/entitate publică.

Așteptăm cu deosebit interes rezultatul vericărilor IPJ Prahova. (Cerasela N.).

(va urma)

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/22/exclusivseful-politiei-comarnic-nastase-gabriel-fost-santajat-de-panaricapolitist-interlop-sau-om-de-afaceri/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/07/cum-favorizat-o-procuroare-de-la-parchetul-de-pe-langa-tribunalul-prahova-ca-un-sef-de-post-sa-dea-spaga-procurorului-portocala-21-mc-lemn-pentru-vila-acestuia-aflata-constructie/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/08/exclusivvladimir-manea-zis-panarica-militianul-care-furat-21-mc-material-lemons-pentru-spaga-procurorului-zdreanta-este-sub-asediul-celor-pe-care-teroriza/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/19/exclusivprietenul-lui-portocala-seful-de-post-vladimir-manea-fugit-de-la-locul-accidentului/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/21/exclusivin-incercarea-de-musamaliza-accidentul-provocat-de-panarica-ipj-prahova-minte/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/21/exclusivsomam-public-ipj-prahova-sa-nu-puna-botul-la-incercarea-de-musamalizare-dosarului-penal-de-la-secariaincercari-de-musamalizri-ordinare-cu-concursul-sefului-m-comarni/

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

Incisiv

Publicat

pe

De

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde, oamenii nemulțumiți cereau „aer curat, nu poluat”. Autoritățile locale și Garda de Mediu Prahova arată cu degetul societatea Vitalia însă, așa să fie oare? http://stiri.tvr.ro/protest-la-baicoi–locuitorii-cer-inchiderea-unei-gropi-de-gunoi-din-localitate_836157_video.html#view

       Ei bine, pe teritoriul localității Băicoi se mai află o groapă de gunoi menajer, „dezafectată” (adică primăria „și-a băgat picioarele în ea”), care nu a fost ecologizată. În data de 20 martie 2016, publicația Jurnalul Bucureștiului titra: Observatorul Prahovean: Otrava deversata in Dambu ajunge la Ploiesti (https://jurnalulbucurestiului.ro/91624-2/). Astfel, publicația ne arăta că de ani buni vechea groapă de gunoi din localitatea Băicoi „nu a putut fi ecologizată din cauza litigiilor din instanță”, cităm: „Groapa de gunoi menajer s-a realizat în urma unei asocieri dintre Consiliul Local Băicoi, Consiliul Județean Prahova și Ecologica SA, firmă înființată la nivelul anului 2002. Numai că, în 2008 s-a pus problema realizării unei noi alveole, cu o capacitate de 170.000 m.c. La acea dată, potrivit proiectului de ecologizare dezbătut de Consiliul Județean Prahova, se vorbea despre o instalație de tratare a levigatului. Un an mai târziu, Primăria Băicoi a scos la licitație lucrările de închidere a rampei. Un contract de 100.000 de euro, prin care urmau să fie executate lucrări de excavare și terasament. Procedura a fost negociată fără anunț de participare, justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicitate prealabilă a unui anunț de participare fiind motivată de „situația de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă”. Conform legislației, închiderea rampei trebuia să vină la pachet cu un program de monitorizare și reconstrucție ecologică a zonei afectate de depozitarea deșeurilor, astfel încât să existe o evidență a caracteristicilor levigatului și ale biogazului.”

       Tot pe teritoriul localității Băicoi se mai află un teren al societății Petrom, preluată de austrieci. Specialiștii Petrom au descoperit, însă, o pungă de petrol și, pentru a elimina Hidrogenul Sulfurat și ajunge la petrol în siguranță, au montat o țeavă „de scurgere” a gazului din interiorul scoarței terestre spre exterior.

       În 17 martie 2014, publicația Observatorul Prahovean titra Dezastru ecologic la sondele din Prahova (https://www.observatorulph.ro/exclusiv/37790-dezastru-ecologic-la-sondele-din-prahova): „Pericol la Băicoi Orașul Băicoi este cunoscut pentru activitatea intensă de extracție petrolieră pe care OMV Petrom o desfășoară aici. Și aici, din păcate, se adeverește că legislația de mediu este respectată cu strictețe doar în țările occidentale. O simplă vizită la o sondă situată pe partea stângă a drumului principal, care duce spre cartierul Tufeni, scoate la iveală un pericol uriaș pentru cetățeni. După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, o sondă activă, similară celei de la Ariceștii Rahtivani, unde un copil a murit intoxicat, emană gaze pe lângă capul de foraj. Facem precizarea că, deoarece nu există o evidență clară a amplasamentelor sondelor din Prahova, iar compania OMV Petrom nu își asumă responsabilitatea pentru exploatările abandonate, înainte de preluarea Petrom-ului, nu putem menționa dacă sondele din imaginile prezentate de noi aparțin sau nu în acte companiei OMV Petrom.

       Potrivit enciclopediei virtuale Wikipedia: Hidrogenul sulfurat sau acidul sulfhidric este un acid anorganic slab. În stare pură este un gaz incolor, inflamabil, toxic, cu un miros puternic. Formula chimică H2S. Hidrogenul sulfurat este mai greu decât aerul, are o reacție ușor acidă, cu bazele formează săruri. Sărurile acidului sulfhidric se numesc sulfuri.

       În concentrație redusă are miros neplăcut de ouă clocite. În concentrație ridicata paralizează simțul mirosului și nu poate fi detectat de om. În funcție de concentrație și de durata de expunere poate produce efecte cronice sau acute. La concentrații peste 0.1% poate ucide în câteva secunde. Acidul sulfhidric este doar puțin mai greu decât aerul. Un litru de apă dizolvă la temperatura camerei 2,582 litri de acid sulfhidric gazos.

       Acidul sulfhidric este foarte toxic. Deși mirosul sau caracteristic este foarte puternic, acesta nu este permanent sesizabil, pe durata expunerii nasul obișnuindu-se cu el. Acțiunea sa toxică este una complexă, el afectând diverse funcții ale organismului. Cea mai importantă este cea asupra sângelui, unde, prin formarea unui complex cu fierul, blochează transportul oxigenului. În natură se poate găsi în regiunile cu gaze naturalepetrol sau cu vulcanism activ. Mai poate lua naștere prin procesele de putrefacție a substanțelor organice, în intestin, depozitele de gunoaie. În minerit gazul se formează prin putezirea lemnului folosit la susținerea lucrărilor miniere. De asemenea, acidul sulfhidric mai este produs de bacterii în procesul de putrezire a biomasei (cadavre de animale, resturi de plante, fecalegunoi menajer, etc.) Mai este prezent și pe fundul Mării Negre la o adâncime mai mare de 200 de metri. [2]

Sărurile sale, sulfurile, sunt foarte răspândite în natură sub formă de minerale și minereuri.

       Interesant este și faptul că „țeava” era vopsită inițial cu vopsea verde iar ieri apărea vopsită cu vopsea „galben”. De ce oare? Întrebăm și noi pentru niște prieteni din Justiție…

Se pare că cei mai vehemenți împotriva societății de salubritate Vitalia sunt Garda de Mediu și ONG-ul Eco Natura din Băicoi. De ce? Dacă ne uităm pe sitte-ul acestui ONG un obiectiv strategic al acestui ONG este: ecologizarea vechii gropi de gunoi menajer. De ce Garda de Mediu nu vede și vechea groapă de gunoi? De ce ONG-ul Eco Natura nu vede vechea groapă de gunoi? De ce autoritățile și instituțiile prahovene se prefac că nu văd „țeava” Petrom prin care se degajă hidrogen sulfurat deși are cca 10m înălțime? De ce sunt manipulați cetățenii Băicoiului să vadă numai „noua rampă de gunoi” în condițiile în care Primăria e, în continuare „neputincioasă” în ecologizarea vechiii gropi de gunoi (sursele noastre susțin că factori de decizie din cadrul societății Vitalia au purtat discuții cu cei ai Primăriei Băicoi pentru a sprijini, tehnic, autoritățile locale să ecologizeze vechea groapă de gunoi însă… autoritățile (așa cum ne-am obișnuit) stau cu brațele încrucișate).

Problemele „mirosului neplăcut” nu sunt deloc necunoscute celor în drept însă, se pare, încearcă să manipuleze opinia publică pentru ca cei vinovați (funcționari ai primăriei în speță) să nu fie trași la răspundere pentru izbucnirea unei eventuale molimi… sau, de ce nu, pentru că au luat șpagă „de la cine trebuie”.

Investigațiile Incisiv de Prahova sunt la început… se pare că pentru „ecologizarea” localității Băicoi sunt interese oculte cu ramificații multiple. (Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii Incisiv de Prahova).

 

Va urma!

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Incisiv

Publicat

pe

De

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce ”da-i si lupta” cu statul paralel din toate pozitiile, incat vor ajunge cat de curand sa incerce si un ”69”, au uitat cu totul de ”fabrica de paradit” de la Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat. Si iata ca, dupa ce pe ”feuda” lui Marius Petrescu inca nu indrazneste sa calce nici picior de control intern, acesta din urma continua sa faca tot ceea ce  poate doar baietii de la ”Doi s un sfert” stiu mai bine, si anume sa se joace de-a Dumnezeii cu carierele celor din sistem, avansand sau fiind schimbat din functie doar cine vor ei!

De ce? Pentru ca pot! Pentru ca au la dispozitie parghia atotputernica a avizului ORNISS pentru care, culmea, nu trebuie sa dea nicio explicatie, nimanui! Si atata timp cat nimeni nu a indraznit sa le ia din mana aceasta ”bagheta” cu care fac ”magie neagra” la Ministerul de Interne mai ales, dar si la nenumarate alte institutii de forta, Marius Petrescu chiar ca este ”Dumnezeul Sistemului”! Postura din care, din nou a intins nepermis de mult coarda, zeci de ofiteri din cadrul MAI cazand victime, ”ca mustele”, jocurilor de culise prin care nu le sunt acordate sau chiar le-au disparut ca prin minune autorizatiile Strict Secret de Importanta Deosebita – SSID. Autorizatii de acces la informatii clasificate in absenta carora ”tintele” se trezec apoi invariabil pe cap si cu actele administrative ale eliberarii din functie. Iar tragerile de timp si ”simularile” de caz prin care cererile de acordare a SSID sunt tinute la verificari ”pe termen nelimitat” poate ii trezesc la realitate si pe capii MAI, dar si ai actualei Puteri politice. Care nu ar trebui sa uite ca ORNISS a fost, pe langa DNA, principala ”arma mortala” prin care statul paralel a ”macelarit” sute, daca nu chiar mii de ”indezirabili” din sistem, cel mai bun exemplu fiind chiar cel al actualei avocate Ingrid Mocanu.

Anexa SRI

”Autobuzele” se umpleau pe vremuri de ofiteri care erau debarcati de pe functiile de conducere la un singur semn al atotputernicului Serviciu Roman de Informatii, Marius Petrescu apasand imediat ”butonul nuclear” prin care cei care nu erau pe placul statului paralel se trezeau peste noapte fara avizul ORNISS. Si fara nicio explicatie, bineinteles. Iar lucrurile nu s-au schimbat nici acum, cu toate ca a trecut, totusi, atata amar de vreme de la preluarea puterii politice. Iar in timp ce Marius Petrescu continua sa tina dizertatii aburitoarea despre rolul ORNISS de ”gardian al secretelor NATO”, structura ”fantoma” condusa de acesta a ajuns sa aduca, din nou, Ministerul de Interne in pragul blocajului total! Pentru ca, ”inexplicabil”, un SSID a ajuns mai greu de acordat decat ar organiza hastagienii rezistenti un miting de sutinere a lui Liviu Dragnea! Si pentru ca umilinta ”inghitita” de ofiteri sa fie deplina, unele dintre cadrele de conducere din IGPR sau alte structuri din MAI s-au trezit ca ”magia neagra” de la ORNISS a facut sa le dispara peste noapte avizele si autorizatiile detinute de ani si ani de zile! Asa ca, degeaba ajungi sa castigi concursuri sau sa fii imputernicit pe vreo functie, ca nici macar ministrul de Interne nu te poate feri de ”alba-neagra” cu SSID ale lui Marius Petrescu, cel care a ramas astfel adevaratul conducator din umbra al sistemului. Asta chiar daca si ”elvetienii” de la DGPI se misca si ei mai cu talent si pun pe tava lui Petrescu rapoartele cu ”concluziile verificarilor efectuate”, ceea ce oricum nu prea este cazul…(Catalin Tache).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de...

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde,...

Actualitate8 ore ago

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce...

Actualitate8 ore ago

TOATE completele de 5 de la ICCJ care nu au avut TOTI judecatorii desemnati aleatoriu au incalcat CEDO si notiunea de „tribunal independent”

Nu stiu daca va dati seama, dar absolut toate completele de 5 judecatori de la ICCJ, care nu au avut...

Actualitate8 ore ago

Nu vi se pare ciudata comoția cerebrală de care a suferit Gărbovan?!/ “Unii nu suferim de emoții cu comotii”

“Nu am văzut interviul dat de șefa UNJR, Dana Gărbovan. Am analizat cu Ion Dedu (col ® SRI), după care...

Actualitate8 ore ago

Cine se merită, se împreunează!/Geometrie cu derbedei

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Se spune despre cerc că ar fi perfecțiunea bidimensională, așa cum sfera...

Actualitate8 ore ago

Pichetare Penitenciarele Ploiești și Târgșor (acțiune comună)/25 Septembrie ora 09.00.

Angajatii Penitenciarelor Ploiești și Târgșorul Nou protesteaza. LOCAȚIE – ÎN FAȚA PENITENCIARULUI PLOIEȘTI Sindicatele Equitas și Solidaritatea va invita pe...

Actualitate8 ore ago

Cutremur in Rusia: Gazprom s-a prabusit dramatic de pe locul intai in lume

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Kremlinul încasează o lovitură cumplită de imagine: conform topului anual întocmit de cea...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/LIVIU DRAGNEA PROTEJAT DE DNA-ST PLOIESTI?/CROITORIA DE LA D.N.A. – ST PLOIESTI

Intr-o zi, la un croitor batran si harsit in ale meseriei, se prezinta un cetatean cu o stofa si-i cere...

Actualitate1 zi ago

Cand a negociat madam Tarcea cu SRI sau macar a incercat?

Ultimele documente publicate de Luju sub titlul Securista supremă, descoperire recenta a acestora sunt din februarie-aprilie a.c. Adică inainte de...

Actualitate1 zi ago

Aceeași judecători, raționament juridic total opus…

Tăriceanu si-a lasat camaradul de război în spate. A fost data publicitatii motivarea din cazul Tăriceanu. Aceeași judecători, raționament juridic...

Actualitate1 zi ago

Dragnea nominalizeaza un singur dușman, în persoana Cristinei Tarcea, președintele ICCJ

Vineri seara, după ședința Cex, Liviu Dragnea a iesit la declarații, a anunțat în continuare ca luptă cu statul paralel,...

Actualitate1 zi ago

Ghinion, Toader mai sta o tura!

Cu toate ca este stampilat drept singurul tehnocrat din guvern, Tudorel Toader are propria strategie care ar trebui sa-l umple...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/ȘEFUL POLIȚIEI COMARNIC, NĂSTASE GABRIEL, A FOST ȘANTAJAT DE „PANARICĂ”!?/POLITIST, INTERLOP SAU OM DE AFACERI?

In atentia IPJ Prahova, I.G.P.R., MAI si Parchetelor! Evenimentul rutier din comunca Secăria scoate la iveală noi mârlănii ale „mafioților...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/SIBIUL, RAIUL ILEGALIȘTILOR! ARTICOLE DE PRESĂ, LA COMANDA ȘEFULUI IPJ SIBIU ȘI A ȘEFULUI S.R.I. SIBIU! CRIMĂ „ÎNGROPATĂ” PRIN INCOMPETENȚĂ!

Sibiu, fosta capitală europeană… un oraș superb cu oameni minunați și terorizați de găștile de interlopi din instituțiile statului. Pare...

Top Articole Incisiv