EXCLUSIV/CSM-ul apără comuniștii, securiștii, milițienii și infractorii ascunși sub roba de judecător/Comisia Juridica, de Disciplina și Imunităti din Camera Deputaților le zice „hai sictir!”

1
269

Nu până demult consideram magistratul „alesul”, „crema” societății… E și normal să vezi astfel un om „tobă” de carte, de știință a dreptului, la care apelezi întotdeauna cu încrederea omului simplu (cam cum mergeau bătrânii, înainte, la domnitor, „la dreapta judecată”, pentru a li se face dreptate).

Această viziune a mea față de judecător (magistrat în general) se datora în mare parte și culturii religioase de care dispun (în principal ortodoxie dar și islam-supunere-, Coran) în care, „Tatăl Atoatefăcător” (Dumnezeu, Allah, Jahve etc.) este văzut ca și „Marele judecător” care „te pune de-a dreapta sau de-a stânga Sa”.

Până aici, nimic neobișnuit: cultură religioasă=educație civică, respect față  de persoana care „împarte dreptatea după Cartea Cărților”. Și, totuși, citim în „Cartea Cărților” (biblie, Coran – ce am înțeles eu) că „Dumenzeu/Allah se supără” pe faptele propriei creații… că acea mult-adorată creație „nu îl mai  iubește, respectă, nu îi mai aduce ofrande” etc. O vădită antiteză între acel „Tată iubitor de oameni/creație” și „Asupritor/tiran”, a celui care te cheamă „să te rogi de el”/să i te supui și să îl adulezi (să devii fanatic religios numai la auzul numelui Său).

De aici și întrebarea mea personală: „Oare există Dumnezeu? Dacă există, de ce este «zugrăvit» în «Cartea Cărților» ca un om vanitos, avar după puterea absolută și imagine (vip)?”

Ei, dar ce te faci când „Dumnezeu” de pe Pământul țării tale (judecătorul/ magistratul) „o ia razna”? Ce te faci când judecă după „Legea lui” nicidecum după „Legea Atotputernicului”/legea firii („pământului”/„galaxiei”)? Ce te faci când nu ai nici-o pârghie legală împotriva „Dumnezeului” devenit „drac”? Că nu ai unde să mai mergi… . Și uite-așa se termină „basmul religios” cum că Dumnezeu e și Judecătorul Suprem și te trezești la realitate că nu „Dumnezeu” (în cazul nostru, judecătorul) face Legea ci el doar e chemat să aplice Legea.

La data de 11 septembrie 2017 am înaintat o sesizare Parlamentului, Guvernului și Președintelui României, C.S.M.-ului, Inspecției Judiciare etc. prin care evidențiam o serie de abuzuri făcute de o gașcă de „acoperiți cu roba de judecător”: https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/11/exclusiv-spr-diamantul-se-implica-in-modificarile-legislativeacuzatii-grave-instaurare-a-dictaturii-judecatoresti-intr-un-stat-ce-se-doreste-a-fi-stat-de-drept/ (din păcate, exemplele privind abuzurile unor „dumnezei” sunt mult-mai numeroase decât cele expuse în această sesizare însă, esența este aceeași: niște parveniți au ajuns să îmbrace ilegal roba magistratului comportându-se precum boierul cu sclavii/robii: https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/23/exclusivspr-diamantul-se-lupta-pentru-intrarea-legalitate-conducerii-m-sisau-modificarea-legii/).

Bineînțeles că CSM-ul a început să  „orăcăie jignit” că nu renunță la „milițieni” și „securiști” – doar ăștia sunt „trup din sufletul lor «magistral»”… Inspecția Judiciară, „a refăcut” dosarele cauzelor pentru a-și reitera opiniile deșucheate (exact ce criticasem vehement (art. 97 alin.(2) din Legea nr. 303/2004), citez: „Referitor la criticile inserate, trebuie avut in vedere ca, potrivit art. 97 alin. 2 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor și procurorilor, republicata, orice persoana poate sesiza Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu activitatea sau conduita necorespunzatoare a judecatorllor sau procurorilor, încălcarea obligațillor profesionale in raporturile cu justitiabiIii ori savarsirea de catre aceștia a unor abateri disciplinare; exercitarea a estui drept nu poate Insa pune in discutie solutiile pronuntate prin hotărârile judecatorești care sunt supuse cailor legale de atac.”

Mai pe românește: „dumnezeii, între ei, își dau sau nu sancțiuni” fiindcă, opiniile lor (chiar și eronate, „duse cu sorcova”) sunt infailibile (cu titlu de exemplu, reiterez faptul că, deși art. 29 din Legea nr. 47/1992 prevede ca cererea de sesizare a Curții Constituționale să fie respinsă ca inadmisibilă de judecătorul instanței ordinare (nu are legătură cu soluționarea cauzei) cei 3 „creștini” de la CAB-SCAF: Spânu, Pătrașcu și Oprea – complet 10 recurs au respins în 2 cauze excepțiile de neconstituționalitate ridicate de subsemnatul ca fiind „neîntemeiate” – o ingerință nejustificată, ilegală, în activitatea CCR-ului). Bineînțeles că Inspecția Judiciară nu a găsit vreo vină acestei erori de judecată și nici nu pot fi cercetați cei 3 „creștini” pentru că mi-au îngrădit dreptul la recurs (art. 13 CEDO) că doar art. 97 alin.(2) din legea nr. 303/2004 nu îți dă voie să le faci nimic acelor „creștini” ce stau cocoțați în „tronul lui Dumnezeu”.

Cu toată opoziția „orăcăiților” de la CSM, Camera Deputaților – Comisia Juridica, de Disciplina și Imunităti comunică faptul că propunerile din 11.09.2017 vor fi luate în considerare pentru a fi dezbătute public, conform Legii nr. 52/2003.

Fie că ne place, fie că nu, trebuie să recunoaștem că România a redevenit un stat bolșevic (sau condus de mafioți) unde Legea se aplică doar la comandă respectiv dacă „nu prevede” legea „dumnezeul” o fabrică  pe loc pe principiul „cine dă mai  multă ofrandă” (șpagă). https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/03/exclusiv-de-ce-se-pierde-in-draci-la-cab-scaf-un-alt-exemplu-de-continuitate-mafioto-comunistoida-in-cab-scaf-si-mai/; https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/01/exclusivpolitistii-se-lovesc-de-mafia-din-instante-statul-sunt-eu/.

Dacă voi, „prostimea”  vreți să plătiți din buzunare, în continuare, erorile unor „creștini” ce se cred „buricul universului” prin condamnările CEDO și nu numai, ei bine eu unul nu doresc să mai plătesc taxe și impozite pentru niște papițoi/pițipoance ce se joacă  în „templele dreptului”-secțiile penale și de contencios respectiv Parchet- de-a „Dumnezeu pe Pământ” batjocorind bunul-simț și Legea doar pentru că ocupă vremelnica funcție de magistrat crezându-se „egalul Domnului pe Pământ” https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/16/exclusivce-te-faci-cand-procurorul-il-mandateaza-pe-avocatul-infractorului-sa-ofere-solutia-intr-o-cauza-penala/ !

Prin Decizia CCR nr. 766/2011, Curtea Constituțională a statuat: „Dreptul este viu, astfel că, odată cu societatea, şi el trebuie să se adapteze modificărilor survenite. Astfel, legile sunt abrogate, ajung la termen, sunt modificate, completate, suspendate sau, pur şi simplu, cad în desuetudine, în funcţie de noile relaţii sociale, de cerinţe şi oportunităţi. Însă, toate aceste evenimente legislative şi soluţiile normative pe care ele le consacră trebuie să respecte principiile Legii fundamentale.”

Astfel că orice „biblie” e predispusă schimbării, iar această schimbare este bine să o facem noi toți, nu o mână de „creștini” ce se joacă  de-a magistratul, batjocorind viețile oamenilor și dreptul!

De aceea vă  cer dvs., societății civile, cetățenilor, să vă implicați mai mult în viața statului român, incluziv prin formularea de amendamente la pachetul de legi privind Justiția: tocmai pentru a scăpa de comuniștii/neo-bolșevicii care luptă cu îndârjire să acapareze statul și viețile noastre de „sclavi lași și inculți” (după cum ne văd „atotputernicii”).

Alexandru Firicel – avertizor public

NR 1 A
NR 1 B
NR 1 C