Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/‘’ Crima organizata ‘’ care se desfasoara nestingherit pe raza a doua Curtii de Apel, respectiv Galati si Constanta

Publicat

pe

In urma numeroaselor dezvaluiri privind crima organizata din Constanta, Galati si Tulcea, Incisiv de Prahova in colaborare cu cateva publicatii centrale va organiza, in curand, o conferinta de presa la Bucuresti in care avocatul care cunoaste toate aspectele sus mentionate si detine probe va trage un semnal de alarma autoritatilor.

Catre,

Redactia Incisiv de Prahova

conform:

1.- art. 6, art. 13, art. 14  din Conventia Europeana a Drepturilor Omului;

2.- art. 16, art.20, art. 21, art. 24, art. 41, art. 51,art. 53 din Constitutia Romaniei;

3.- art. 4, art. 5, art. 8, art. 10,art. 100, 396 alin 2 Codul de Procedura Penala;

 1. -art. art. 12, art. 22, art. 41- art. 51 art. din Noul Cod de Procedura Civila;
 2. -Statutul magistratului art. 5, Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor;
 3. -Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară;
 4. -Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, 8. -OG 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata. Ordonanta nr. 137/2000 republicata 2014
 5. – Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata 2013;

10.- Opiniei Comisiei de la Veneţia privind răspunderea penală a judecătorilor din martie 2017;

11.- Legea 544/2001, Actualizata 2016, privind liberul acces la informatiile de interes public ;

12.- Legea nr. 571 din 2004 privind protectia personalului din autoritatile publice, institutiile publice si din alte unitati care semnaleaza incalcari ale legii;

 1. OG 27/2002, Actualizata 2016, privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor;
 2. – Codul deontologic al magistratului art. 1 si art. 5.

Spre stiinta:

 • Inalta Curte de Casatie si Justitie, presedinte Iulia Cristina Tarcea
 • Parchetului de pe langa Inalata Curte de Casatie si Justitie, procuror general Augustin Lazar;
 • Directiei Nationale Anticoruptie, procuror sef, Laura Codruta Kovesi
 • Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, procuror sef, Daniel Horodniceanu;
 • Camera Deputatilor, presedinte Liviu Nicolae Dragnea;
 • Camera Senatului, presedinte Calin Popescu Tariceanu;
 • Guvernul Romaniei , prim ministru Mihai Tudose;
 • Ministerul de Justitie, ministru dr. prof. univ. Tudorel Toader;
 • Consiliului Superior al Magistraturii, presedinte Mariana Ghena;
 • Inspectiei Judiciare, presedinte Lucian Netejoru;
 • Avocatul Poporului, Victor Ciorbea;
 • Consiliul National de discriminare – presedinte Csaba Asztalos,

Subsemnatul Ranciu Neculai domiciliat in Tulcea, str. Victoriei nr. –––- ap. ____, telefon _____- – email: stresulcoruptilor@yahoo.com, va multumesc frumos la inceput pentru ca imi oferiti posibilitatea de a denunta in ziarul dumneavoastra ‘’ crima organizata ‘’ care se desfasoara nestingherit pe raza a doua Curtii de Apel respectiv Galati si Constanta in mod special, coordonatorii grupului fiind lideri din Tulcea, Constanta si Galati.

Inca din 2002 si pana in prezent am denuntat criminalitatea economica incapand cu perioada de cand munceam la SC Frigorifer S.A.  unde se aducea cantitati  industriale de carne, peste,  si alte produse care erau introduce pe piata de consum. Cei care aduceau produsele alimentare au fost suspectati si de trafic de droguri si armament si nu mai cunosc finalul cercetarilor.

Pentru ca nu suportam incalcarea legii privind modul cum eram tratat eu si colegii mei si intervenind de cate ori era nevoi, am ajuns o persoana incomoda pentru conducere si gruparea infractionala, insa trebuie sa va spun ca comportamentul meu a fost tot timpul apreciat de catre colgii fapt ce au aprecia dumnealor ca ii pot reprezenta in fata conducerii si autoritatilor in functia de lider de sindicat.

Propunerea colegilor de a candida pentru functia de lider de sindicat a deranjat foarte tare conducerea astfel ca aceasta si-a luat masuri ca eu sa nu pot candida inventand diverse fapte pe care eu le-asi  fi savarsit insa in realitate dupa cercetari s-a dovedit ca conducerea a dezinformat opinia publica si colegii.

Conducerea mi-a desfacut contractul de munca in baza unor falsuri si contestand decizia am castigat procesul la Tribunalul Tulcea iar in apel la Curtea de Apel mi-au desfiintat  decizia in baza unor argument aberante si ulterior am aflat cine a intervenit, insa am fost abandonat si de avocatul ales in instanta fara sa-mi spuna ca nu ma mai reprezinta.

De asemenea mai arat ca familia mea si eu avem in ingrijire o vecina in varsta de aproximativ 80 de ani, doamna care si-a manifestat dorinta de a ne lasa noua apartamentul in care locuia  insa dupa ceva timp cand s-a dus la asociatie sa-si plateasca cheltuielile la asociatie, a fost informata ca numai este proprietarul apartamentului.

Astfel ca doamna fiind victima unei grupari infractionale m-a rugat sa  o ajut in sensul de a efectua demersuri pentru a-si  recastiga dreptul de proprietate.

Ca urmare a demersurilor effectuate in baza unei procure judiciare am aflat ca apartamentul a fost luat de catre numita Baba Monica fiind secretara fostului subprefect Manastireanu Vladimir, jud. Tulcea, colega cu un consilier fost comandant al I.P.J. Tulcea.

Arat ca demersurile de vanzare cumparare a fost facute de catre avocat Stoica Aurelia fosta grefier sef la Tribunalul Tulcea.

Am discutat cu doamna Nedelcu Paraschiva vecina mea despre situatie deposedarii de imobil si aceasta mi-a spus ca nu a dat nici o semnatura si ca intradevar dup ace am verificat si eu, avea cartea de identitate expirata, nu a facut personal cererea de intabulare, actul original in detin si acum si intrebare cum este posibil ca O.C.P.E.I.  sa  intabuleze fara cerere si in baza unui buletin expirat, fara act de proprietate si fara a imputernicii pe doamna avocat din Baroul Tulcea, Stoica Aurelia.

Vazand ceea ce se intampla am formulat actiune la  judecatoria Tulcea insa domnul judecator Andrei Iordan ne-a respins actiunea fata un temei legal si la momentul cand voi fi audiat voi depune sentinta.

Am formulat recurs la Tribunal  Tulcea si acesta a fost judecat de sotia sa Andrei Daniela, situatie nelegala deoarece se afla in incompatibilitate insa pentru a se acoperii ilegalitatea s-a ajuns si la acest mod de judecata selective!

Am contestat la Inalta Curte de Casatie si Justitie modul cum s-au efectuat cercetarile civile si penale, aceasta institutie a desfiintat toate actele si s-a dispus ca Parchetul Curtii de Apel Constanta sa faca cercetar, dar aceasta institutie partial compromisa a efectuat cercetari dupa bunul plac si dupa interesul privat si nu acela de a afla adevarul juridic obiectiv.

Vazand ca nu cedez in legatura  cu furtul imobilului prin acte false si ca continui sa depun plangeri penale impotriva celor de la S.C. FRIGORIFER, Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea s-a sesizat din oficiu in ideea ca eu nu as fi fost imputernici de vecina mea Nedelcu Paraschiva. Din cercetari a rezulatat in final prin modul cum m-am aparat ca sesizarea penala impotriva mea a fost falsa tocmai pentru a numai continua sa lupt impotriva nedreptatilor.

Arata ca m-am angajat la A.F.D.J. Galati in anul 2008, unde mi-am desfasurat activitatea foarte bine in sensul ca nu am avut sanctiunii insa trebuie sa va spun ca am fost pus in situatia de denunta furturile de motorina frecvente.

La inceput am sesizat conducerea verbal despre furturi si pana sa informez conducerea arata ca am sesizat si D.I.P.I. pentru ca nu mai aveam incredere in Politie si Parchet.

Denunturile mele au ajuns nu stiu pe cei cai si la fostul commandant de politie cms sef Sofan Vasile  acesta a fost commandant si in oras Sulina, jud. Tulcea unde AFDJ avea un sector SCN Sulina iar domnul Sofan Vasile s-a dovedit ca avea legaturi cu sefii.

Afland conducerea AFDJ ca eu am denuntat furturile m-a disponibilizat in mod abuziv fara o procedura conform Codului Muncii si a avizului prealabil din partea sindicatului.

Am formulat mai multe plangeri penale si  am contesta in instanta abuzurile insa fara succes deoarece mafia  este existenta si isi face treaba, nu pot sa va dau mai multe relatii deoarece sunt in procedura apelului la Curtea de Apel Constanta iar dupa finalizare procedurilor voi revenii cu documente pentru a demonstra ca eu ma lupt cu un sistem de crima organizata.

In final trebuie sa mai arat ca in perioada in care facem denunturile referitor la furturile de motorina, am intrat in posesia unor informatii care s-au dovedit a fi reale si asa am ajuns sa demas  pe cms  de politie Subtirelu Gabriel, acesta sustragand mese si scaune din sediul politiei Tulcea, situatie cunoscuta de sefii sai dar nesanctionata.

Mesele si scaunele au fost confiscate de catre subalterii comisarului Subtirelu urmare a unui control, rugand sa nu se treaca in procesul verbal toate  bunurile confiscate.

Comisarul de politie este sotul fostului prim procuror  adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea, Laura Subtirelu, actualmente procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, procuror care  i-a luat dreptul de cercetare domnului ag. sef Grigore Dumitrel pentru ca a propus o incadrarea juridica corecta in timpul cand efectua cercetari penale fata de plangerile mele (atasez declaratia din 12.09.2012 autentificata la notarul public Istrate Despina Munteanu).

Vazand comisarul de politie Subtirelu Gabriel ca eu l-am deconspirat a sarit la mine sa ma bata aflandu-ma pe holurile politie Tulcea, insa din pacate cercetarile treneaza pentru ca este sotul unei procuroare si nu a unui cetatean de rand.

Arat ca  urmare a unor plangeri, comisarul sef Subtirelu Gabriel impreuna cu comisar Sofan Vasile au pus impreuna pe varul sau Sofan Stelian sa ma ameninte cu moartea situatie ce poate fi dovedita cu interceptarile telefonului meu la solicitarea mea.

Am depus  plangeri penale impotriva celor care ma hartuiau si amenintau si bineinteles ca cei care l-au folosit, l-au si salvat ca sa nu-i denunte !

Daca faptele de mai sus mentionate ar fi fost comise fara sprijin evident ca ar fi fost condamnat la ani grei de inchisoare.

Structura de crima organizata despre care va vorbesc  au inceput sa inventeze dosare aberante folosindu-se de unii interlopi pe nume Bangangan Sali poreclit Parno persoana arhicunoscuta prin excrocherii imobiliare, camatarie, prostitutie, trafic de personae la cersit in straintate.

Activitatea interlopului mai sus mentionata este foarte cunoscuta si tainuita de autoritatile  publice si dupa ce eu am denuntat au inceput sa i-l cerceteze.

Va  mai informez de faptul ca  am deunutat si faptele penale a primarului din comuna Smardan jud. Tulcea prin aceea ca a vrut sa ma mituiasa cu suma de 10.000 de euro pe mine si av. Vasile Dumitru deoarece am aflat ca el ar fi omorat o persoana, exploata oamenii la munca la negru, deconta milioanede euro de la API pe o presupusa boala de leucoza la animale conform denuntului un medic veterinar la rugaminea lui pentru ca si acesta a fost amenintat cu moartea.

Stimatii conducatori ai unor institutii publice va solicit  sa va autosesizati referitor la cele sesizate de mine fiind fapte deosebit de grave iar prin cercetrarile ce le veti efectu veti constata ca la Tulcea exista o grupare de crima organizata sustinuta de autoritati din Bucuresti, Galati si Constanta.

Intrun stat de drept autoritatile se atosesizau de indanta si cei vinovati erau pedepsiti si nu promovati sau scosi la pensie,  sau mutati la unele parchete pentru a li se stege urma si asi folosi influienta in eventualitatea ca plangerile noastre ajung mai departe.

Ce exemple sa va mai dau pentru a ‘’trezi’’ aceste institutii platite gras din banii nostril pentru a aplica lege in mod correct si nepartinitor sau conditionat?

Asteptam cu nerabdare legea raspunderii magistratilor pentru a pune capat acestor abuzuri frecvente, actul de justitie fiind negociabil si aflat la indemana interlopilor care conduc sefii unor institutii publice.

Data: 08.11.2017

Va multumesc frumos !

Cu stima,

Ranciu Neculai

Sesizare Autoritati si mass - media

 

 

 

Actualitate

Teheranul a desfăşurat rachete balistice cu rază medie de acţiune Emad şi Kheibar Shekan în atac

Publicat

pe

De

Racheta Emad transportă o sarcină utilă de 750 kg la o distanţă de 1700 km cu o precizie de 10 m. A derivat din racheta Shahab-3, dar designul este puţin modificat pentru a permite şi o detonare a focosului deasupra unei ţinte, ceea ce o face potrivită şi pentru folosirea de arme de distrugere în masă (chimice, biologice, nucleare), sau chiar pentru un atac cu impulsuri electromagnetice nucleare.

Iranul a dezvoltat o serie de variante ale rachetei originale Shahab-3. Acestea au fost menţionate de diverse surse de informaţii şi mass-media ca Shahab-3A, Shahab-3B, Shahab-3D, Shahab-3M, Qadr-1 şi Emad. Shahab-3 a fost, de asemenea, folosit ca bază pentru un program spaţial iranian, iar aceste rachete au fost numite Kavoshgar-1, IRIS şi Safir.

Kheibar Shekan sau Kheibarshekan este o rachetă balistică iraniană cu combustibil solid cu rază medie de acţiune operată de Forţa Aerospaţială a Corpului Gardienilor Revoluţiei Islamice. Aceasta face parte din a treia generaţie de rachete IRGC şi a fost prezentată în 2022 în cadrul unei ceremonii la care au participat comandanţii militari iranieni cu ocazia celei de-a 43-a aniversări a Revoluţiei iraniene. Racheta are combustibil solid şi în faza de aterizare are manevrabilitate pentru a trece prin scutul antirachetă şi are capacitatea de a lovi ţinte pe o rază de 1.450 km.

Racheta Kheibar Shekan are o lungime de 11,4 metri, un diametru de 76 centimetri şi cântăreşte 6,3 tone cu o încărcătură explozivă de 550 de kilograme. Corpul rachetei Kheibar Shekan este fabricat din material compozit, la fel ca racheta Raad-500 şi prinde o viteză la impact apropiată de cea a rachetelor hipersonice, de cinci ori mai mare decât viteza sunetului.

Duminică dimineaţă, Iranul a lansat în jur de 350 de rachete şi drone spre Israel, ca răspuns la atacul Israelului asupra consulatului iranian din Siria, de pe 1 aprilie, care a rezultat în moartea a mai multor oficiali de rang înalt ai Gărzii Revoluţiei Islamice Iraniene.

Este vorba de peste 170 de drone Shahed şi 40 de rachete de croazieră Paveh care nici nu au ajuns în spaţiul aerian al Israelului, fiind doborâte de aeronave şi sisteme antiaeriene de pe nave. Acestea au avut rolul să acopere şi să ţină ocupată Armata Israelului pentru atacul cel mai important al Iranului, format din peste 120 de rachete balistice Emad şi Kheibar Shekan. Totodată, în presa iraniană au apărut imagini cu explozii ale unor obiecte aeriene, ceea ce înseamnă că au fost cazuri în care rachetele sau dronele nu au funcţionat şi s-au prăbuşit la puţin timp de la lansare.

Israelul susţine că armata israeliană şi aliaţii săi – SUA, Franţa, Germania, Marea Britanie şi Iordania – au interceptat 99% dintre rachete şi drone, însă unele rachete balistice au trecut de apărarea israeliană şi au lovit două baze aeriene din sudul Israelului.

Baza aeriană Nevatim, din Negev, a fost lovită de 5 rachete balistice, avariind pista principală, un avion de transport C-130 şi mai multe spaţii de depozitare. Baza aeriană Ramon, aflată tot în Negev, a fost lovită de 4 rachete balistice, provocând pagube nespecificate.

Israelul pregăteşte contraatacul

Tensiune maximă în Orientul Mijlociu, în condiţiile în care Israelul pregăteşte variantele de răspuns la atacul Iranului de duminică dimineaţă, astăzi fiind convocat pentru a treia oară Cabinetul de Război. Şeful Statului Major al Apărării, generalul Herzi Halevi, a declarat că Israelul va răspunde decisiv, dar nu a oferit detalii.

Statele Unite consideră că răspunsul Israelului va fi probabil limitat şi s-ar putea concentra pe lovirea unor ţinte cheie din afara Iranului. Se fac eforturi diplomatice uriaşe pentru calmarea situaţiei. Iranul a avertizat SUA că va răspunde „rapid şi decisiv” la orice atac al Israelului. Iranul a avertizat Iordania, Marea Britanie, Franţa şi Germania să nu mai susţină Israelul. Mariano Grossi, directorul AIEA, a avertizat Israelul să nu atace facilităţile nucleare ale Iranului. (F. Jipa).

Citeste in continuare

Actualitate

De ce sunt avantajoase serviciile de inchirieri masini

Publicat

pe

Autoturismele reprezintă bunuri indispensabile ce facilitează desfășurarea activităților zilnice și permit deplasări rapide dintr-un punct în altul. Ele sunt esențiale pentru a ajunge la locul de muncă, pentru călătoriile de vacanță și pentru diverse alte scopuri. Cu toate acestea, în situația în care mașina personală se defectează sau necesită reparații, locuitorii din capitală pot întotdeauna să apeleze la serviciile de închirieri auto din București pentru a-și menține mobilitatea. Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, companiile de închirieri auto din București oferă clienților posibilitatea de a alege mașini în funcție de necesități și preferințe. De la mașini mici și economice, ideale pentru deplasările urbane, până la SUV-uri confortabile și limuzine elegante, oferta este variată și acoperă diversele nevoi ale clienților. Flexibilitatea serviciilor permite clienților să închirieze mașini pentru perioade scurte sau lungi, în funcție de necesitățile individuale. În plus, companiile de inchirieri auto Bucuresti ofera servicii suplimentare , cum ar fi asigurările complete și asistența rutieră, pentru a asigura o experiență lipsită de griji pentru clienți. De la rezervări online rapide și ușor de făcut până la livrarea mașinii la domiciliu sau la aeroport, serviciile de închirieri auto din București sunt concepute pentru a oferi conveniență și confort maxim clienților lor. Astfel, în situații neașteptate sau în perioade în care mașina personală nu este disponibilă, închirierea unei mașini reprezintă o soluție practică și eficientă pentru a rămâne mobil și pentru a continua să te bucuri de independența oferită de un autoturism. Daca ai nevoie de o oferta personalizata iata care sunt avantajele de care te vei bucura daca ii alegi ca parteneri pe cei de la Inchirieriauto-bucuresti.com

Costuri cat se poate de avantajoase

Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini din clasa mică sau a uneia din clasa medie, închirierea pe o perioadă mai lungă de timp poate aduce avantaje financiare semnificative. Cu toate că tarifele de închiriere auto pot varia în funcție de diferiți factori, cum ar fi modelul mașinii, perioada închirierii și compania de închirieri auto aleasă, în general, închirierea pe termen lung poate fi mai rentabilă decât opțiunile pe termen scurt. Mulți furnizori de închirieri auto oferă tarife preferențiale pentru clienții care doresc să închirieze mașini pe o perioadă mai lungă, ceea ce poate reduce semnificativ costurile totale. În plus, închirierea pe termen lung poate aduce și alte beneficii, precum flexibilitatea în utilizare și accesul la o gamă mai largă de opțiuni de vehicule. Astfel, dacă ești în căutarea unei soluții de transport pe termen lung, închirierea unei mașini poate fi o opțiune economică și practică, oferindu-ți libertatea de mișcare fără a te angaja într-un angajament pe termen lung sau a investi într-un vehicul propriu.

Ai diverse optiuni de inchiriere

Când vine vorba de rent a car Bucuresti, ai o gamă largă de opțiuni disponibile, fie că îți dorești un model compact din clasa mică, un model premium sau chiar unul din gama de lux, în funcție de preferințele și bugetul personal. O mașină din clasa mică poate fi o alegere practică pentru deplasările urbane, oferindu-ți eficiență în consumul de combustibil și ușurință în manevrare în traficul aglomerat al orașului. Pe de altă parte, dacă îți dorești un nivel mai ridicat de confort și tehnologie, poți opta pentru un model premium, care vine echipat cu caracteristici și dotări superioare, precum sisteme avansate de asistență pentru șofer și materiale de înaltă calitate în interior. Pentru cei care doresc să se răsfețe cu luxul și rafinamentul absolut, mașinile din gama de lux sunt alegerea perfectă. Acestea oferă performanțe excepționale, design elegant și cele mai noi tehnologii disponibile pe piață, creând o experiență de conducere memorabilă și plină de satisfacții. Indiferent de opțiunea aleasă, companiile de închirieri auto sunt pregătite să satisfacă nevoile și preferințele fiecărui client, oferind o gamă variată de modele și servicii pentru a asigura o experiență de conducere de neuitat. Astfel, închirierea unei mașini devine nu doar o modalitate practică de a te deplasa, ci și o oportunitate de a experimenta confortul, luxul și rafinamentul oferite de diversele clase de vehicule disponibile pe piață.

Servicii de inchirieri masini avantajoase in aeroportul Otopeni

Turistii straini care viziteaza Romania au acum la dispozitie optiuni avantajoase de inchirieri auto Otopeni, care le ofera flexibilitate si comoditate in timpul sederii lor. Aceasta facilitate este deosebit de utila pentru cei care doresc sa exploreze tara pe cont propriu, sa viziteze locatii mai putin cunoscute sau sa calatoreasca in afara oraselor mari, unde mijloacele de transport in comun pot fi limitate. Unul dintre avantajele majore ale acestor servicii este posibilitatea de a livra masinile direct in parcarea aeroportului, facilitand astfel accesul rapid si eficient la vehiculul inchiriat imediat dupa sosirea in tara. Acest lucru elimina necesitatea de a cauta alternative de transport sau de a face fata complicatiilor legate de transportul bagajelor pana la o locatie de inchiriere auto situata in afara aeroportului. De asemenea, serviciile de inchirieri auto Otopeni sunt disponibile intr-o gama variata de optiuni, inclusiv masini compacte pentru cupluri sau calatorii solo, SUV-uri pentru familii sau grupuri mai mari si chiar vehicule de lux pentru cei care doresc o experienta mai exclusivista. Prin urmare, turistii straini au acum posibilitatea de a alege vehiculul care se potriveste cel mai bine nevoilor lor, indiferent de buget sau preferinte. Cu aceste optiuni de inchirieri auto convenabile si accesibile la dispozitie, turistii straini pot explora Romania cu mai multa libertate si confort, facand din calatoria lor o experienta memorabila si fara griji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

„Burghelea- milițianul care umilește campioanele/VOLO, ia-ţi torționarul de la CSM!”/Acest militian a fost mana dreapta a procurorului „Portocala” pe cand lucra la SIC din IPJ PRAHOVA

Publicat

pe

De

Un comunicat al PNL Ploiesti despre Dan Burghelea:
„Dan Burghelea, miliţianul pensionar, este de fapt consilierul personal al lui Andrei Volosevici. De pe această funcţie a fost numit (prin decizia unilaterală a primarului) director al CSM, pentru a proteja interesele materiale ale unui grup de interlopi.
Fără discernământ şi fără nicio urmă de cunoştinţă despre modul de administrare a bugetului public, Burghelea a transformat CSM-ul într-o afacere privată.
Strigătul de disperare al mamei unei campioane naţionale a dezvăluit modul discreționar al aşa-zisului management făcut de acest milițian care nu are nicio legătură cu sportul sau performanța.
Volosevici, ia-ţi torționarul de la CSM!
Dacă nu te-au impresionat lacrimile mamelor gimnastelor cărora le este foame în turnee, dacă nu te simți vinovat că te- ai opus construcției unei săli polivalente în Parcul Municipal Vest, care să asigure condiţii decente de antrenament, fă măcar acest gest de minimă decenţă: ia-ţi milițianul înapoi pe cabinetul tău personal şi lasă tinerii sportivi să-şi urmeze visurile şi să aducă medalii şi recunoaştere pentru Ploieşti!
Mai ai doar câteva zile să faci acest gest de minimă decenţă, pentru că pe 9 iunie oricum te vor revoca ploieştenii, alături de toată caracatiţa de la CSM pe care o conduci.
Organizaţia PNL Ploieşti”

Si Președintele AUR Prahova, Alexandru Săraru, consideră că Burghelea trebuie să plece din funcție, pentru „disprețul” și „lipsa de considerație” cu care a tratat-o pe Sabina Enache.

„Dan Burghelea trebuie să-și dea demisia din funcția de director al CSM Ploiești!

Cu consternare, ieri, am fost martorii unui act de nedreptate și umilire fără precedent în lumea sportului din Ploiești. Sabina Enache, campioană națională la gimnastică, mândria tuturor ploieștenilor, dar și mândria României, a fost ținta unui gest incalificabil din partea directorului Clubului Sportiv Municipal Ploiești (CSM).

În ciuda tuturor eforturilor sale de a aduce prestigiu orașului nostru prin performanțele remarcabile în gimnastică, Sabina Enache a fost tratată cu dispreț și lipsă de considerație de către directorul CSM, Dan Burghelea. Un fost polițist, pensionar, care nu are nicio legătură cu sportul.

Dan Burghelea a propus tăierea la jumătate a indemnizației modeste pe care Sabina o primește de la Clubul Municipal, cu toate că această sumă este oricum insuficientă și nu acoperă nici pe departe cheltuielile necesare pentru deplasările, turneele și pregătirea sportivei.

Sabina Enache este un simbol al perseverenței și excelenței în sportul românesc și ploieștean, iar gestul directorului CSM este inacceptabil și incalificabil. În calitate de simplu cetățean, dar și în calitate de președinte AUR Prahova și de candidat la Primăria Ploiești, condamn ferm această acțiune nedreaptă și umilitoare și îi solicit primarului Andrei Volosevici să ia măsuri urgente și să-l demită pe directorul CSM Ploiești, Dan Burghelea.

Ploieștiul nostru are zeci de campioni la diverse discipline sportive, iar aceștia merită întreg sprijinul și recunoașterea autorităților locale. Este imperativ ca sportivii noștri să fie susținuți și finanțați corespunzător, pentru a putea performa la cel mai înalt nivel.

Totodată, considerăm că ar fi un gest de onoare și responsabilitate ca Dan Burghelea să-și dea demisia din funcția de director al CSM Ploiești și să-și ceară scuze public pentru comportamentul său deplorabil față de o campioană națională.

Sabina Enache merită respectul și susținerea întregii comunități, iar noi, reprezentanții acestei urbe, trebuie să ne asigurăm că drepturile și demnitatea ei sunt protejate și apreciate așa cum se cuvine” a transmis, într-un comunicat de presă, Alexandru Săraru, președintele AUR Prahova.

Reamintim ca, militianul tortionar este din aceeasi grupare de criminalitate economico-financiar organizata patronata de fostul procuror Negulescu Mircea, zis si „Portocola”.
Burghelea- milițianul care umilește campioanele 

Acest militian a fost mana dreapta a procurorului „Portocala” pe cand lucra la SIC din IPJ PRAHOVA, instrument al unei institutii cu care procurorul de trista amintire prin interpusi ameninta si santaja diversi oameni de afaceri din judetul Prahova, pentru obtinerea de foloase necuvenite, unii cu santajul „bratarilor”, altii cu santajul denigrarilor in media. La fosta Secție pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție au fost destule dosare penale, plangeri si declaratii dar totul s-a musamalizat cu ajutorul chesteorului Eduard Miritescu si al celebrului chestor Ginel Preda, cunoscut ca si sifonul acestei grupari de criminalitate economico-financiar organizata care a santajat si speriat judetul inca de pe vremea acestui procuror. De aici s-a ajuns la aceasta afacere murdara, a tunului imobiliar care a dat pe „tavalug” intreaga caracatita si la ce se intampla in prezent in judet (aici). (Sava N.).

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv22 de ore ago

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție.

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți, în timp ce se plimba pe străzile din orașul Lupeni, județul Hunedoara...

Exclusiv22 de ore ago

Ordinul ministrului bate fisa cadru de la DOP

Sunt IPJ-uri care au inteles ca ordinul MAI 62/2018 trebuie pus in executare, inclusiv pentru sefii de post, indiferent de...

Exclusiv2 zile ago

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …?

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Exclusiv2 zile ago

„Dorel” de la Dolj/DGF cloceste si livreaza inselaciunea

Nici  IPJ Dolj nu a auzit de expresia ” salariul de functie in plata”! DGF cloceste si livreaza inselaciunea iar...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv3 zile ago

Avem și noi Mafie?/Fostul politist Frangulea Alexandru – alias „Capitan la 15 ani” a protejat afacerile murdare ale sefilor SRI Prahova

Realitatea este insa ca in nici o tara din lume lupta impotriva infractorilor nu se poate duce cu politisti si...

Exclusiv3 zile ago

Garda de Mediu Prahova si IPJ Prahova nu sunt interesate de sănătatea populației!?/Este o problema de siguranta nationala, de SRI!

In parcarea de la Kaufland Comarnic stationeaza autoturisme cu deseuri periculoase în ele, mai exact cu deseuri medicale? Ce rețele...

Exclusiv3 zile ago

Administrația Națională a Penitenciarelor contabilizează, controlează, sancționează și pe alocuri delirează !

ANP are  un  director al Direcției de Siguranță și Regim Penitenciar capabil să gestioneze situațiile de criză? https://youtu.be/MuYmQpRkw6Q?t=3 Din câte...

Exclusiv3 zile ago

Conform DGF, excelenta a crescut in ianuarie 2024 prin magie, fara sa fie implicat programul de salarizare MAISAL. Asta probabil ca au auzit ei prin targ ca niste fosti sefi BCCO ii ameninta cu plangeri penale pentru modificarea ilegala a programului informatic

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i! Un fost sef de financiar mi-a explicat magistral, in cateva cuvinte, tehnica lui Grecu,...

Exclusiv3 zile ago

„Șefii din poliție au imunitate/Îi sfătuim pe agenții de siguranță să refuze să mai semneze procesele-verbale de instruire! Și așa spun procurorii și judecătorii că n-au nicio valoare juridică”

Un procuror și un judecător au „legiferat” falsul intelectual la Poliția Roman! S-a creat un precedent extrem de grav, dezvaluie...

Exclusiv3 zile ago

USR-iștii și toți confrații lor au pentru polițiști și militari o ”vitrină” goală, din care străbate un miros urât de medicamente netestate suficient și înghițite odinioară

USR-iștii au fost cei mai nerăbdători să se arunce în cursa euro-parlamentarelor, de departe un soi de pizdulicea măcelarului (pentru...

Exclusiv5 zile ago

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga

Politist corupt pensionar, fost sef al SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE si fost sef al Serviciul Județean Anticorupție Prahova a...

Exclusiv6 zile ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv7 zile ago

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023!

Am extins investigațiile vizând dinamica pensionărilor de la Poliția Română, la Jandarmeria Română și Pompieri. Trebuie să mărturisesc întâi că...

Exclusiv7 zile ago

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma?

O simplă poză la prima vedere cu o oarecare activitate a Carabinierilor italieni la care sunt prezenți la fața locului...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!