EXCLUSIV/ LEGATURA LUI VALERIU ZGONEA CU S.R.I/OARE LA EL SE REFEREA COL ® DANIEL DRAGOMIR? DOCUMENTE

0
690

Iata si legatura lui Valeriu Zgonea cu  S.R.I., respectiv Florian Coldea, Ion Grosu si & prin “asociatia” neguvernamentala mentionata in document.

Oare este o acoperire a SRI in societatea civila, in care e infiltrat Bogdan Gavrila,  un apropiat si „fin colaborator” al lui Victor Adrian Vevera care in anul 2011 era director general la CERT_RO? Respectiv care au organizat o conferinta cu sprijinul tot al lui Gavrila Bogdan pe subiectul CERT_RO, ca si in  30.03.2016 in Parlamentul Romaniei cand au organizat alaturi de S.R.I. cu participarea unor membrii ai Guvernului Romaniei o conferinta internationala pe subiectul infrastructurilor critice etc?

OARE LA VALERIU ZGONEA SE REFEREA COL ® DANIEL DRAGOMIR IN COMISIA DE CONTROL A S.R.I.?

“Un fost președinte al Camerei Deputaților a beneficiat de sprijinul SRI, a declarat fostul ofițer SRI Daniel Dragomir în fața Comisiei de control a Serviciului, potrivit președintelui acestei comisii, Claudiu Manda”. (Cerasela N.).

N.R –Suntem dispusi sa facem un pariu ca nu ne inselam! Valeriu Zgonea este cel “nominalizat”, documentele pe care le detinem (altele decat cele prezentate pana in prezent) il evidentiaza!

nr 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here