Nenorocirea României, Klauss Werner Iohannis

0
106

Mă tot întreb care sunt mecanismele prin care un popor întreg orbește. Cât de mare poate fi ticăloșia unor oameni ca Blaga, Geonă, Antonescu, Ponta, Orbán, a două partide așa zis serioase care ne-au propus candidat pentru funcția de președinte un ticălos?
Prin ce algoritm al jocului puterii acest om a ajuns să conducă România? Un individ care recunoaște că în 1990 a intermediat adopțiile de copii pentru un „prieten al soției din București” care stătea prin Canada, copii de care nu se mai știe nimic?
Tot în 1990 împreună cu soția și cu soacra lui falsificau documente pentru a pune mâna pe casele Statului, iar Statul nu poate intra în posesia lor nici acum.
Afaceri îngrozitoare, bani, furt de case, cedarea Sibiului unei organizații autodeclarate continuatoare a uneia naziste, Afaceri cu Aeroportul, trei milioane de euro ceruți pentru Vila în care locuiește singur, case la Miami, furtul în interes propriu al „Spiritului Colectiv” dar mai ales:
Intermedierea vânzării României la bucată, așa cum a intermediat vânzările de copii.
Klauss Werner Iohannis VINDE România unor interese străine de când a ajuns, printr-un mecanism ciudat al puterii, președinte. Iar cei care ni l-au adus pe cap, PNL-PD-L-Blaga, sunt complicii lui.
Klauss Werner Iohannis este marea nenorocire a acestei țări, pe lângă el, Dragnea e un mic găinar.
P.S. Toți cei care-l susțin cu obstinație, Haștagieni, Colaboraționiști și turnători, sper să plătească odată, în viața aceasta, pentru ce fac acestei țări. (Gelu Visan-P.M.P.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here