Connect with us

Diverse

Avantajele pe care ti le ofera montarea unor camere de supraveghere

Publicat

pe

Folosirea unor camere de supraveghere in apartamentul sau casa ta este necesara pentru prevenirea sau obtinerea de dovezi in cazul unor spargeri sau jafuri. Pentru spatii mici, asa cum sunt in general locuintele, sunt suficiente camerele de supraveghere analogice. Acestea ofera o monitorizare buna atat a interiorului, cat si a exteriorului locuintei si se gasesc la preturi rezonabile, indiferent de modelul sau tipul lor (camere fixe sau mobile).

Atunci cand achizitionezi camere de supraveghere, trebuie sa tii cont si de celelalte componente ale unui sistem de supraveghere – DVR, hard-disk, sursa/alimentator, cabluri, conectori, pentru ca numai un sistem CCTV bine montat si setat corect poate oferi o calitate buna a imaginii. In ceea ce priveste camerele de supraveghere propriu-zise, acestea trebuie sa aiba un obiectiv foarte bun, care sa permita observarea mai multor detalii in imaginile inregistrate.

Cand vine vorba despre supravegherea stradala, a cladirilor de birouri sau a altor spatii mari, se recomanda folosirea de camere de supraveghere IP. Acestea au un cost mai ridicat comparativ cu camerele de supraveghere analogice, insa sunt mai performante, ofera o viteza mai mare de transfer a datelor in retea si surprind imagini de inalta calitate, in care detaliile pot fi observate mai usor, spre exemplu numerele de inmatriculare ale unei masini.

Specialistii recomanda camerele de supraveghere IP cu rezolutii bune, care transmit imagini si informatii in timp real catre un smartphone sau alt dispozitiv mobil si care sunt criptate, pentru a asigura protectia datelor. Aceste camere de supraveghere functioneaza in sistem wireless si in orice retea IP, oferind o mare flexibilitate din acest punct de vedere.

Un alt avantaj al camerelor de supraveghere IP este acela ca sistemul audio functioneaza in ambele sensuri, prin intermediul unui cablu, iar transmiterea comenzilor poate fi facuta si ea in ambele sensuri, tot prin montarea unui singur cablu.

Clientii sunt mereu interesati de produse de calitate, care ofera o supraveghere optima, la costuri minime si care sa aiba un software video intuitiv, usor de folosit si fara optiuni prea complicate. De asemenea, ei isi doresc sa poata accesa camerele de supraveghere in orice moment si din orice loc, putand vizualiza imaginile de la distanta, dar si sa inregistreze si sa arhiveze imaginile pe o perioada cat mai lunga de timp.

In prezent, camerele de supraveghere se folosesc atat in locuinte si spatii de birouri, cat si in institutii de invatamant, banci, cafenele, institutii medicale, magazine, supermarket-uri sau pe strada. Amplasarea camerelor de supraveghere este extrem de importanta si utila, deoarece, atunci cand sunt supravegheati, oamenii tind sa se comporte mai civilizat si sa fie corecti in orice situatie.

Unul dintre magazinele online care ofera cele mai noi si performante sisteme de camere de supraveghere este Seku.ro, care mai are in oferta sa si sisteme de alarma, sisteme de control acces si pontaj, interfoane sau detectoare de incendiu. Alegand sa achizitionezi de la Seku.ro, beneficiezi de o oferta variata de produse de la producatori de top, de preturi corecte, dar si de indrumarea specialistilor companiei.

Diverse

Programele After School care Fac Diferența

Publicat

pe

De

Într-o societate din ce în ce mai dinamică și competitivă, educația copiilor noștri nu se mai limitează doar la orele petrecute în școală. Programele after school joacă un rol crucial în completarea educației formale, oferind oportunități suplimentare pentru dezvoltarea academică, socială și personală a elevilor.

Aceste programe sunt menite să facă o diferență semnificativă în viața copiilor, contribuind la formarea unor copii bine pregătiți și responsabili.

Suport Personalizat și Atent

Programele after school de calitate se remarcă prin atenția deosebită acordată nevoilor individuale ale fiecărui elev. Fiecare copil are ritmul său de învățare și necesități specifice, iar aceste programe oferă suport personalizat pentru a le satisface.

Profesorii dedicați lucrează îndeaproape cu elevii pentru a le identifica punctele forte și pentru a le oferi ajutorul necesar în domeniile unde întâmpină dificultăți. Acest suport personalizat ajută la îmbunătățirea performanțelor școlare și la creșterea încrederii în sine a copiilor.

Activități Diverse și Interdisciplinare

Un alt aspect care face diferența în cadrul programelor after school este diversitatea activităților oferite. Aceste programe nu se limitează doar la suportul academic, ci includ și activități creative, sportive și recreative. Elevii au ocazia să participe la ateliere de artă, cursuri de muzică, sesiuni de sport și jocuri educative care stimulează gândirea și creativitatea.

De asemenea, activitățile interdisciplinare sunt esențiale pentru dezvoltarea abilităților complexe. Proiectele care combină cunoștințele din mai multe domenii, cum ar fi științele, matematica și artele, îi ajută pe elevi să înțeleagă conexiunile dintre diferitele discipline și să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor.

Creșterea Abilităților Sociale și Emoționale

Programele after school au un impact major și asupra dezvoltării abilităților sociale și emoționale ale copiilor. Participarea la activități de grup și interacțiunea cu colegii și profesorii contribuie la îmbunătățirea competențelor de comunicare, cooperare și empatie. Copiii învață să lucreze în echipă, să respecte opiniile celorlalți și să își gestioneze emoțiile în mod constructiv.

Aceste abilități sunt esențiale nu doar pentru succesul școlar, ci și pentru viața de zi cu zi. Elevii care participă la programele after school sunt mai bine pregătiți să facă față provocărilor sociale și emoționale, devenind astfel indivizi echilibrați și rezilienți.

Îmbunătățirea Performanțelor Academice

Unul dintre obiectivele principale ale programelor after school este îmbunătățirea performanțelor academice ale elevilor. Studiile arată că elevii care participă la astfel de programe au rezultate mai bune la testele școlare și sunt mai implicați în activitățile educaționale.

Suportul academic suplimentar, combinat cu metodele de predare interactive și captivante, contribuie la consolidarea cunoștințelor și la dezvoltarea abilităților necesare pentru succesul academic.

Elevii au ocazia să își clarifice conceptele neînțelese în timpul orelor de curs, să practice și să aplice cunoștințele dobândite și să se pregătească pentru evaluările viitoare într-un mediu de sprijin și încurajare.

Alegerea unui Program After School de Calitate

Programele after school fac o diferență semnificativă în viața elevilor, oferindu-le suport academic, dezvoltare personală și abilități sociale esențiale. Alegerea unui program after school de calitate poate influența pozitiv traiectoria educațională și personală a copilului dumneavoastră, contribuind la formarea unui adult bine pregătit și echilibrat.

Dacă sunteți în căutarea unui program after school de calitate pentru copilul dumneavoastră, vă invităm să vizitați site-ul Piccolo Grande – After school situat în sectorul 3, pe Intrarea Patinoarului 52, aproape de școlile gimnaziale Cezar Bolliac , Leonardo Da Vinci, 80 și 86.

Piccolo Grande oferă un mediu educațional stimulant și sigur pentru dezvoltarea copiilor. Pentru mai multe informații și pentru a descoperi activitățile și serviciile oferite, accesați site-ul lor și asigurați-vă că copilul dumneavoastră beneficiază de cele mai bune oportunități de învățare și dezvoltare.

Citeste in continuare

Actualitate

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari: O incursiune în lumea fascinantă a animalelor

Publicat

pe

De

Tunari targ international de cai, oi si caini de rasa

Pe data de 18 mai 2024, localitatea Tunari din județul Ilfov va fi gazda unui eveniment de excepție: Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă. O ocazie unică de a explora diversitatea lumii animale, de a admira exemplare superbe de rasă pură și de a participa la demonstrații interactive. Fie că ești pasionat de cai falnici, oi blânde sau câini adorabili, acest târg te va cuceri cu siguranță!

O incursiune în diversitatea lumii animale

Târgul va reuni crescători experimentați din România și din alte țări europene, care vor prezenta o gamă largă de rase de cai, oi și câini. Vei avea ocazia să admiri cai pur sânge impunători, oi pufoase de diverse culori și rase, precum și câini de diferite mărimi și temperamente, de la ciobănesc german la chihuahua jucăuși.

Oportunități de a învăța și de a te conecta

Pe lângă admirarea animalelor, târgul oferă o serie de oportunități de a învăța mai multe despre îngrijirea și dresajul animalelor de companie. Crescătorii experimentați vor fi la dispoziția ta pentru a oferi sfaturi și informații valoroase, iar demonstrațiile de dresaj te vor impresiona cu abilitățile excepționale ale animalelor.

O zi de neuitat pentru întreaga familie

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari este o ocazie perfectă pentru o ieșire în familie. Copiii se vor bucura de spectacole interactive cu animale, vor putea descoperi de aproape lumea blănoasă și vor crea amintiri de neuitat.

Muzică live, mâncare delicioasă și o atmosferă prietenoasă

Pe lângă animalele superbe, te așteaptă un program artistic bogat, cu muzică live interpretată de artiști talentați precum Laura Vas, Nicu Paleru și Formația Machedonii. De asemenea, te poți bucura de preparate delicioase de la producători locali și de o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de o zi specială.

Informații practice:

 • Data: 18 mai 2024
 • Locație: Strada Ghioceilor nr. 11, Tunari, Ilfov
 • Program: 09:00 – 18:00
 • Intrare: Liberă
 • Organizatori: Sorin Dumitru, Fane Bursucu (0767.716.828)
 • Sonorizare și concert: Laura Vas, Nicu Paleru, Formația Machedonii
 • Mâncare și băuturi: Contracost (asigurate de firme specializate)

Nu ratați șansa de a participa la Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari! O zi plină de emoții, descoperiri și momente memorabile te așteaptă alături de animalele tale preferate!

Sursa

Citeste in continuare

Diverse

Cum să profiți de cote în pariurile sportive

Publicat

pe

De

În lumea pariurilor sportive, conceptul de cota 2 reprezintă o oportunitate de a obține câștiguri de două ori mai mari decât suma pariată. Pentru a face acest lucru în mod constant,  un jucător se axează pe identificarea unor evenimente sportive și a unor rezultate cu probabilitate mare de a se întâmpla. În acest articol, vom explora modul în care poți să profiți de această strategie și să-ți maximizezi șansele de succes.

Alege-ți bătăliile

Înainte de a plasa pariu pe un rezultat cu cotă 2, este crucial să faci cercetări și să identifici evenimentele sportive care au o probabilitate ridicată de a se materializa. Optează pentru sporturile și competițiile în care ai cunoștințe solide și unde poți face o evaluare precisă a șanselor de succes.

Alegerea evenimentelor potrivite este fundamentul unei strategii de succes în pariurile sportive. Este esențial să investești timp în cercetare și analiză. De exemplu, dacă ești pasionat de fotbal și urmărești cu atenție evoluția echipelor din diverse ligi, concentrează-te pe aceste evenimente.

De asemenea, poți să-ți extinzi orizonturile și să explorezi alte sporturi, dar nu uita să-ți bazezi alegerile pe informații obiective și relevante. O evaluare precisă a șanselor de succes în funcție de performanțele anterioare, forma curentă a echipelor și alte factori relevanți îți va oferi avantajul necesar pentru a alege bătăliile potrivite și a obține profituri consistente.

Analizează Statisticile

Analiza statisticilor este un pilon în construirea unei strategii solide în pariurile sportive. Prin examinarea atentă a performanțelor anterioare ale echipelor sau sportivilor implicați, poți obține o înțelegere mai profundă a modului în care aceștia se prezintă în diverse condiții și circumstanțe. Uitându-te la rezultatele anterioare, poți identifica modele și tendințe care ar putea influența rezultatul viitor al evenimentului.

De asemenea, este important să iei în considerare și forma curentă a participanților, deoarece acest lucru poate oferi indicii despre starea lor de pregătire și de moral. Mai mult decât atât, analizând factorii care ar putea afecta rezultatul, cum ar fi condițiile meteorologice, accidentările sau absențele cheie din echipă, poți evalua mai bine riscurile și potențialul câștig al pariorilor. Prin abordarea statisticilor cu atenție și discernământ, poți lua decizii mai informate și să-ți mărești șansele de succes în lumea complexă a pariurilor sportive.

Evaluează Cotele

Evaluarea cotelor oferite de diferiți operatori de pariuri este un proces important în determinarea valorii unui pariu și în maximizarea potențialului de profit. Există mai mulți factori pe care îi iau în considerare atunci când evaluez cotele oferite de operatorii de pariuri:

 • Încep prin compararea cotelor oferite de mai mulți operatori de pariuri pentru același eveniment. Acest lucru îmi permite să identific discrepanțe și să aleg cota cea mai avantajoasă.
 • Urmăresc istoricul ofertelor anterioare ale operatorilor de pariuri pentru evenimentele similare. Operatorii de top pot oferi cote mai precise și mai competitive pentru anumite evenimente sau piețe.
 • Aleg să pariez cu operatori de pariuri cu o reputație solidă și cu experiență în industrie. Operatorii de încredere tind să ofere cote mai realiste și să fie mai receptivi la feedback-ul clienților.
 • Folosesc și platforme specializate care compară cotele oferite de diferiți operatori pentru același eveniment. Aceste instrumente îmi oferă o perspectivă rapidă și detaliată asupra celor mai bune cote disponibile.
 • În final, iau în considerare propria mea evaluare a probabilității unui eveniment. Compar cotele oferite cu probabilitatea pe care o atribui acelui eveniment și caut discrepanțe care ar putea indica valoare.

Evaluarea cotelor oferite de diferiți operatori de pariuri necesită timp și atenție la detalii, dar poate fi un aspect crucial în obținerea unui avantaj în lumea parierilor sportive.

Gestionează-ți banii

Gestionarea responsabilă a bugetului în pariurile sportive este crucială pentru succesul pe termen lung. Stabilirea unui buget zilnic sau săptămânal reprezintă un prim pas esențial în controlul cheltuielilor și prevenirea riscului de pierdere excesivă. Este important să-ți stabilești limite clare și să le respecți cu strictețe, astfel încât să eviți să te lași prins în tentația de a depăși bugetul stabilit.

Un exemplu concret poate fi acela de a aloca, să spunem, 100 de lei pe săptămână pentru parierea pe meciuri de fotbal. Respectând această limită, vei fi mai puțin expus riscului financiar și vei putea să-ți menții echilibrul financiar în cazul unor rezultate neprevăzute.

De asemenea, este crucial să fii conștient de faptul că pariurile compulsive pot duce la pierderi financiare semnificative și pot afecta negativ calitatea vieții tale. Prin urmare, să pariezi doar sumele pe care le poți permite să le pierzi este o regulă de aur în lumea pariorilor și te va ajuta să-ți menții o abordare sănătoasă și echilibrată față de jocurile de noroc.

Conștientizeză riscurile

Conștientizarea riscurilor asociate cu pariurile sportive este esențială pentru orice parior, indiferent de nivelul de experiență. Chiar și cele mai bune strategii de pariere implică un anumit grad de incertitudine și nu există niciodată o garanție că un pariu va fi câștigător. Este important să fii pregătit să înfrunți pierderile și să înțelegi că acestea fac parte din jocul de pariere.

Prin conștientizarea riscurilor, poți aborda parierea cu o atitudine mai echilibrată și mai realistă. Faptul că ești pregătit să pierzi îți permite să-ți menții controlul emoțional și să eviți deciziile impulsive sau nechibzuite în cazul unor rezultate nefavorabile. Mai mult decât atât, fiecare pierdere poate fi percepută ca o oportunitate de învățare și îmbunătățire a abilităților tale de pariere.

Un exemplu concret ar fi un parior care, în ciuda cercetării și analizelor efectuate, pierde un pariu important din cauza unui rezultat surprinzător. În loc să se descurajeze sau să reacționeze impulsiv, pariorul își analizează atent strategia și ia în considerare factorii care au condus la pierdere. Acesta poate folosi această experiență pentru a-și ajusta abordarea în viitor și pentru a deveni un parior mai înțelept și mai eficient. Prin urmare, conștientizarea riscurilor este cheia unei abordări sănătoase și profitabile în lumea complexă a pariurilor sportive.

Concluzie

În concluzie, parierea sportivă poate fi o activitate plină de distracție și entuziasm, dar este crucial să abordezi acest domeniu cu responsabilitate și conștientizare. De la alegerea bătăliilor potrivite și analizarea statisticilor până la gestionarea prudentă a bugetului și conștientizarea riscurilor, fiecare aspect este crucial pentru succesul pe termen lung în pariurile sportive. Nu există garanții în lumea parierilor, iar pierderile fac parte din procesul de învățare și dezvoltare a abilităților.

Prin urmare, este esențial să ai așteptări realiste și să fii pregătit să înfrunți provocările care pot apărea. Cu o abordare atentă, disciplinată și conștientă a riscurilor, poți transforma parierea sportivă într-o sursă de distracție și profituri. În cele din urmă, cheia succesului constă în echilibrul dintre pasiunea pentru sport și înțelegerea că parierea trebuie să fie întotdeauna o activitate controlată și rațională.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Compromisul (in)justitiei prahovene versus Forţa Dreptei, Orban, vrăjitoria, clanul Fabian si „imaculatul” George Ionescu

Suspecții crimei de la Padina, scoși din închisoare de judecători! Compromisul (in)justitiei prahovene Curtea de Apel Ploiești a dispus saptamana...

Exclusiv4 ore ago

Politia Locala Ploiesti utilizata in campania electorala a PSD-istului Andrei Volosevici

Dupa ce Andrei Volosevici a facut presiuni asupra liderilor de sindicat din TCE pentru a face declarații publice de susținere...

Exclusivo zi ago

„În urmă cu doar câțiva ani – și ca să fiu mai exact, cam până la Guvernul Câțu – opțiunea tinerilor pentru structurile MAI se afla undeva după Facultatea de Drept sau Medicină.”

Motivele erau evidente pentru oricine: în ciuda vieții cazone și a restricțiilor specifice, tânărul avea perspectiva unui loc de muncă...

Exclusiv3 zile ago

Penitenciarul Ploiești câmp de război!

Nu mai este nimic de mirare. Totul se poate întâmpla în Penitenciarul Ploiești manageriat de comisarul șef Valentin Matei. In...

Exclusiv3 zile ago

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare!

A fost publicata si a intrat in vigoare cea mai importanta directiva europeana pe salarizare din ultimii 10 ani si...

Exclusiv3 zile ago

Swinging-ul politic si protectia „divina” pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata din Prahova (I)

Pe noi, cei de la Incisiv de Prahova ne intriga aceasta secventa de subminare a economiei nationale, inca de pe...

D.N.A.4 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv4 zile ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv4 zile ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv4 zile ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv4 zile ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusiv5 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv5 zile ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv5 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv6 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv