Actualitate
EXCLUSIV/Un fost prim ministru si viitor sef ANCOM care “simpatizeaza/empatizeaza” cu serviciile de informatii

Cata ipocrizie la alianta de guvernare sa il propuna pe Grindeanu la sefia ANCOM, arbitrul comunicatiilor electronice in Romania! Grindeanu ca om al sistemului va face tot ce acesta ii va sugera in special pe zona interceptarilor, securitatii electronice, respectiv pentru sustinerea activitatilor de supravegere tehnica ale binomului prin retelele si serviciile de comunicatii electronice destinate publicului!
Sorin Grindeanu este o persoana apropiata de interesul serviciilor de informatii, in speta de cel al SRI, intrucat in perioada sa ministeriala la MCSI a sustinut cu vehementa introducerea legii securitatii cibernetice care a fost declarata neconstitutionala prin Decizia CCR nr. 17 din 21 ianuarie 2015, legea prepay care si ea a fost declarata neconstitutionala DECIZIA Nr.461 din 16 septembrie 2014 asupra obiecției de neconstituționalitate a dispozițiilor Legii pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.111/2011 privind comunicațiile electronice si, sustinator a stocarii datelor care s-a realizat prin Legea nr. 235/2015 pentru modificarea și completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 767 din 14 octombrie 2015, dar care poate fi neconstitutionala in cazul atacarii ei printr-o instanta din Romania, intrucat printr-o recenta decizie a CJUE din 21.12.2016 (C-203/15 Judgment ECLI:EU:C:2016:970 21/12/2016 Tele2 Sverige) a hotarat ca:
“Articolul 15 alineatul (1) din Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 12 iulie 2002 privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor publice (Directiva asupra confidențialității și comunicațiilor electronice), astfel cum a fost modificată prin Directiva 2009/136/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 noiembrie 2009, lecturat în lumina articolelor 7 și 8, precum și a articolului 52 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, trebuie interpretat în sensul că se opune unei reglementări naționale care prevede, în scopul combaterii infracționalității, o păstrare generalizată și nediferențiată a ansamblului datelor de transfer și al datelor de localizare ale tuturor abonaților și utilizatorilor înregistrați în ceea ce privește toate mijloacele de comunicare electronică.Articolul 15 alineatul (1) din Directiva 2002/58, astfel cum a fost modificată prin Directiva 2009/136/CE, lecturat în lumina articolelor 7 și 8, precum și a articolului 52 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale, trebuie interpretat în sensul că se opune unei reglementări naționale care guvernează protecția și securitatea datelor de transfer și a datelor de localizare, în special accesul autorităților naționale competente la datele păstrate, fără a limitaacest acces, în cadrul combaterii infracționalității, numai la combaterea infracționalității grave, fără a supune respectivul acces unui control prealabil din partea unei instanțe sau a unei autorități administrative independente, și fără a impune ca datele în cauză să fie păstrate pe teritoriul Uniunii.A doua întrebare adresată de Court of Appeal (England & Wales) (Civil Division) [Curtea de Apel (Anglia și Țara Galilor) (Secția civilă), Regatul Unit] este inadmisibilă. “
file:///C:/Users/user/Documents/CURIA%20-%20List%20of%20results.html
http://www.politicaromaneasca.ro/legea_pentru_securitatea_cibernetica_este_imperios_necesara-22444
Deci oare nu este un fost prim ministru si viitor sef ANCOM care “simpatizeaza/empatizeaza” cu serviciile de informatii si va determina introducerea de legislatii favorabile acestei institutii pentru controlul total al populatiei…..? (Cerasela N.).
Actualitate
Pentagonul alege patru companii pentru dezvoltarea dronelor de lungă rază, rezistente la războiul electronic
Actualitate
Polonia ia în calcul aderarea la un scut nuclear european: o reacție la incertitudinile securității
Actualitate
De la Motorola Edge 50 la noile telefoane Apple: ce să alegi?

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta și să îți cumperi un nou telefon, s-ar putea să ai ceva de furcă. Sunt atâtea modele noi pe piață încât nu știi ce să alegi. De la noile Motorola Edge 50, la modelele bradului Apple, fiecare dispozitiv are caracteristici pe care merită să le cunoști.
În ziua de azi, toate aceste caracteristici pot fi un real ajutor. Pe lângă faptul că te ajută să efectuezi apeluri și îți oferă acces la internet, smartphone-urile de astăzi sunt încărcate cu funcții care te ajută să fii mai creativ, mai productiv și mai eficient.
Dar, înainte de a alege un anumit dispozitiv, gândește-te la sistemul de operare pe care îl dorești. Uite mai jos câteva detalii care te vor ajuta să înțelegi dacă un Motorola Edge 50 e mai potrivit pentru tine decât un iPhone.
Alegerea sistemului de operare al telefonului
Toate telefoanele inteligente au aceleași funcții de bază: poți să navighezi pe web și să rulezi o gamă largă de aplicații, să gestionezi e-mailuri și să răspunzi la texte și să îți stochezi multitudinea de fotografii, note și alte conținuturi media.
Oh, da, și încă pot efectua apeluri. Și, deși majoritatea oamenilor tind să rămână la același sistem de operare – adesea din cauza preferințelor personale sau familiarității – merită să cunoști toate faptele înainte de a lua o decizie. O schimbare a sistemului de operare pe care l-ai folosit până acum poate aduce funcții suplimentare sau un mod de a interacționa cu lucrurile digitale care este mai atrăgător decât ceea ce ai acum. Dacă vrei să treci la un Motorola Edge 50 de la un iPhone, s-ar putea să fii mulțumit în final.
Android
Dacă vrei o gamă largă de telefoane, ai ajuns la sistemul de operare potrivit. Platforma Android Google acceptă modele de la Google, OnePlus, Samsung și altele, printre care și Motorola Edge 50. Opțiunile includ modele compacte, telefoane pliabile și telefoane cu ecrane mai mari de 6 inchi. Sistemul de operare Android este extrem de personalizabil, datorită widget-urilor și altor instrumente pentru ajustarea comenzilor telefonului, precum și aspectului general al desktopului. Motorul de căutare Google nativ pentru Android, aplicația Gmail, Maps și serviciile Drive și Fotografii bazate pe cloud sunt printre cele mai utilizate aplicații pentru smartphone (chiar și printre utilizatorii de iPhone).
Dezavantajul major al Android este că multe telefoane sunt vândute cu versiuni mai vechi ale sistemului de operare, iar utilizatorii nu primesc întotdeauna actualizări în timp util. Descopera oferta Emag la Motorola Edge 50 si profita de preturile atractive.
Apple iOS
Interfața iOS a Apple este aceeași de la operator la operator și aproape identică cu sistemul de operare de pe iPad. Aceasta înseamnă că iPhone-urile sunt concepute pentru a interacționa perfect cu MacBook-urile, Apple Watch și alte dispozitive Apple, cum ar fi căștile AirPods Pro. De asemenea, vei achiziționa aplicații prin Apple App Store și nu prin Magazinul Google Play. Dacă cele mai multe dintre gadgeturile tale există în universul Apple, a rămâne cu Apple peste tot este probabil o mișcare inteligentă.
-
Exclusivacum 2 zile
Vălenii de Munte: Caracatița corupției – Noi dezvăluiri socante despre rețeaua de polițiști, procurori și judecători
-
Exclusivacum 5 zile
White Tower – masca cade: Dinu Florian, un „actor” cheie în rețeaua de escrocherii imobiliare
-
Exclusivacum 4 zile
Ilegalitate masivă în Poliția Română: Sute de polițiști lucrează în structuri fără temei legal
-
Exclusivacum 3 zile
Iepurila, judecătorul fără frica (dar cu urechile ciulite) -Pamflet
-
Exclusivacum 2 zile
Primarul și tunul de zăpadă: O iarnă fierbinte si o primavara plina de dezvăluiri
-
Exclusivacum 4 zile
Dosarul White Tower: Rechizitoriul se apropie, finalul unei mega-tepe imobiliare, condamnarea escrocilor este iminentă!
-
Exclusivacum 13 ore
Balada polițiștilor de la Prahova: Un cântec de lege, lemn și… porci! – Pamflet
-
Exclusivacum 3 zile
Mega-frauda White Tower: Contraatacul justiției – Sechestre extinse pentru inculpați