Strategii răului/ George Maior, Vasile Dâncu, Gabriel Oprea, Vasile Blaga, Ioan Rus, Virgil Ardelean

1
1787

Lor li se Adaugă o mulțime de executanți care roiesc în jurul lor, unii dintre ei care tot timpul conduc instituții ale Statului și fac jocurile acestor băieți șmecheri, de la Dacian Julien Cioloș, Laura Codruța Koveși, Florian Coldea, Lucian Pahonțu, Eduard Helvigh, Sebastian Lazăr. până la patroni de presă cum ar fi Cosmin Gușă, care influențează opinia publică, care sunt în toate și peste tot, dar mai ales acolo unde sunt mulți bani. Așa a ajuns Helvigh șef la SRI, de exemplu, după ce l-au eliminat pe Crin Antonescu dintr-un singur motiv: avea idei. Din acelaș motiv au eliminat-o pe Elena Udrea, pentru că începuse să-i spună lui Traian Băsescu ce se întâmplă.
De 15-20 de ani sunt nelipsiți din umbra puterii, crează și distrug partide, pun președinți, bagă în pușcărie, scot din pușcărie, oamenii lor sunt șefi de Servicii, miniștri, prim miniștri cum este în cazul lui Ponta și Cioloș.
Sunt în același timp la putere, dar și în opoziție, construiesc strategii doar pe termen lung, au grijă ca toate posturile cheie din România să fie controlate doar de ei, dar cel mai important, nu ies la lumină, în grup, decât arareori, când vor să transmită un mesaj de forță, cum a fost ieri. Parchetele nu-i întreabă de niciuna din fărădelegile lor, pentru că ei i-au pus, controlează Justiția ca pe propriul lor buzunar, iar atunci când sunt loviți și au o mică pierdere, se repliază și atacă până la Distrugere.
Sunt cunoscuți generic drept Grupul de la Cluj, dar au o particularitate: toți sunt din Ardeal, din jurul Clujului, pe o rază de 100 de km și nu suportă Regățenii, pe care-i desconsideră. Pe toți acești indivizi îi cunosc bine, pe mulți personal, așa că o să spunem cu ce s-au ocupat și cu ce se ocupă acum, pe scurt dar și pe larg.
Pe scurt: L-au dat jos pe Mircea Geoană, l-au băgat( prin Ponta, finul lui Maior) la pușcărie pe Adrian Năstase, l-au pus pe Ponta PM, l-au susținut pe Emil Boc PM, l-au înconjurat și au influențat prim Maior-Dâncu-Coldea-Koveși-Oprea-Blaga politica președintelui Traian Băsescu, l-au dat tot prin Ponta Jos pe Crin Antonescu, l-au dat jos pe Ponta în favoarea lui Iohannis( decizia au luat-o în August 2014, dar Ponta nu a știut), l-au scos pe Iohannis președinte, au generat împreună cu Soroș fenomenul „Salvăm Munții Apuseni, după care # Rezist, după care au creat prin Victor Ponta criza Grindeanu, iar prin Tudose, criza de acum câteva zile, încheiată dezastruos pentru ei.
Vor un guvern de Uniune Națională, cu Prim Ministru George Maior, viceprim-ministru Vasile Dâncu, Ioan Rus la Interne și Dacian Cioloș la Agricultură. Ei sunt in spatele partidului lui Ponta,controlează direct Realitatea TV, Digi 24, Ziare. Com, Hotnews, site-urile de Securiști, jurnaliști, politicieni, ofițeri și multe, foarte multe afaceri din România.
Justiția nu se atinge de ei, pentru că o controlează prin Koveși și Lazăr, iar defecțiunile, cum ar fi Blaga sau Oprea, le remediază repede.
Singurul care defectează un pic în acest moment este Eduard Helvigh, pe care au și încercat să-l aresteze, de curând.
Controlează Transilvania pe care o vor autonomă de Regat.
Ce vor?
Toată Puterea în România dar și bani, mulți bani.
De ce scriu doar acum despre ei?
Pentru că acum a venit momentul, acum este opinia publică pregătită pentru a-i cunoaște și a-i opri.
Acesta este doar începutul. Sunt extrem, extrem de puternici și perfizi, mulți dintre ei foarte inteligenți, iar ca grup sunt și mai puternici. (Gelu Visan –P.M.P.)

1 COMENTARIU

  1. Daca ei sunt strategii raului , ce e Dragnea ? Un om mai josnic , ordinar si gunoi decat Dragnea nu exista ! DA….GRUPUL DE LA CLUJ ….format din oameni inteligenti , capabili si hotarati ! Nici o problema , ca in scurt timp se va alatura grupului mai sus mentionat Ponta si Grindeanu , sper ca si Tudose ! Poate atunci va zbura Dragnea de unde e ! Dragnea care l-a dat jos pe Ponta , care a scapat de Grindeanu , care vrea sa scape de Tudose ! De ce ? Pentru ca nu s-au lasat condusi dupa bunul plac al lui ! De ce ? Pentru ca sunt mai inteligenti decat el , insa nu la hotii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here