PROMO/O ALTA “SCULA” MULTIFUNCTIONALA A PROCURORULUI “PORTOCALA” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI CARE INREGISTREAZA FUNCTIONARI PUBLICI, IN MOD ILEGAL, DIN PREFECTURA PRAHOVA SI/SAU PRIMARIA PLOIESTI

0
372

DACA TOT NE-AM PUS PE DECONSPIRAT MESCHINELE – UNELTELE UMANE, SICOFANTE SI OBEDIENTE DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI , ALE RUSINII DNA PLOIESTI, EX-PROCURORUL NEGULESCU MIRCEA, „PORTOCALA” PE NUMELE LUI DE SCENA (CONSPIRATIV „ZDREANTA”), NE-AM GANDIT SA CONTINUAM CU O DUDUIE CARE A TRECUT LA „NEXT LEVEL” IN ACEASTA GRETOASA SI INFAMANTA ACTIVITATE TENEBROASA: A INREGISTRAT, ATENTIE !!, FUNCTIONARI PUBLICI DIN PREFECTURA PRAHOVA SI PRIMARIA PLOIESTI. DECI, STATI PE APROAPE!  IN CURAND, PRESIMTIM SI ALTE DEZVALUIRI, „TULBURATOARE”.

Incisiv de Prahova va deconspira o alta “scula” multifunctionala de la Politia Locala Ploiesti a ex-procurorului “PORTOCALA”, care a inregistrat audio, ilegal, functionari publici din Prefectura Prahova / Primaria Ploiesti, pe care i-a provocat cu scopul de a “ticlui” probe. DOCUMENTE INCENDIARE, IN CURAND.

Incisiv de Prahova este ingrozit pana unde au ajuns “mizeria” umana si ilegalitatile la Politia Locala Ploiesti si, totodata, ziaristii nostri sunt consternati de metodele bolsevice folosite de persoanele marsutizate de “ZDREANTA” in mediul salariatilor Prefercturii Prahova sau al Primariei Ploiesti. Acestia ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a accepta sa poarte o discutie cu astfel de “scule” care se regasesc la Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here