Dragnea le va sacrifica pe ” Penalele” Shaideh și Plumb, după care PSD-ul se va sparge ca un balon de săpun

0
98

In urmă cu trei săptămâni spuneam că Dragnea e dus și că vom avea guvern de tehnocrați.Acum vedem exact acest lucru
Iohannis împreună cu Koveși au îngenunchiat PSD-ul cu mâna lui Tudose. Atunci când Dragnea a acceptat propunerea Securității lui Iohanis-Helvigh-Koveși pentru funcția de premier, pe Mihai Tudose, trebuia să se aștepte că Sistemul va face ce vrea cu el. Iar Tudose s-a detonat/deconspirat la o oră de maximă audiență.
Dragnea le va sacrifica pe ” Penalele” Shaideh și Plumb, după care PSD-ul se va sparge ca un balon de săpun, deriva în care va intra va duce la instalarea, într-o formă sau alta, a unui guvern tehnocrat. Iohanis „șase case și mulți copii tranzacționați”, își va pune „guvernul lui”, prefecții lui, Haștagienii lui. Între timp, Dragnea va primi încă o cerere de urmărire penală, după care vor urma liderii opoziției, în frunte cu Orbán, pentru echilibru.
Vor urma și alții; V-am mai spus, Tudose, ca și Grindeanu, sunt simpli executanți ai Securității. Dar să ne fie clar:
Nu ar fi reușit nimic, dacă Dragnea ar fi avut un minim de curaj și bărbăție. Nu am văzut vreodată un fricos și un om mai laș decât Dragnea: și-a omorât partidul de frica lui Koveși; iar Koveși a știut asta, și împreună cu Iohannis, l-au executat.
Prin frica sa și lipsa de acțiune, Dragnea a reâncărcat DNA-ul și Sistemul; e treaba lui că și-a omorât partidul, dar a ajutat Sistemul.
Iar Sistemul îi va executa. Pe toți, „până la unul”, scrie Gelu Visan pe pagina sa de socilaizare. (Irinel I.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here