PROMO/ EXCLUSIV/URMARITA PENAL, CARMEN GHEORGHE, DIRECTOR GENERAL AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI SI PASIUNEA ACESTEIA DE A EFECTUA ACTIVITATI TEHNICE DE ASCLUTARE A CONVERSATIILOR PENTRU PARCHETE IN DIVERSE CAUZE PENALE/ IN CURAND

0
263

In curand, Incisiv de Prahova va publica motivele pentru care urmarita penal, Carmen Gheorghe, directorul general al Politiei Locale Ploiesti, nu este trimisa in judecata in dosarul primarului de la Campina, Horia Tiseanu, unde a ramas doar cu “calitatea” de urmarita penal. In premiera, vom publica documente care demonstreaza ca, urmarita penal Carmen Gheorghe a “ajutat” procurorii D.N.A. Ploiesti, pardon, pe pseudo-procurorul “ZDREANTA-PORTOCALA” in alte cauze penale, efectuand activitati tehnice cu echipamente de ascultare şi interceptare a conversaţiilor, preocupări “bizare” pentru un director din administratia publica locala.

Din aceste documente care le vom publica-in serial- reiese cu adevarat “fata” urmaritei penal si ce parere are aceasta de “colegul” ei, Adrian Vaida, director general adjunct in aceasta institutie, de alti subordonati, precum si multe alte aspecte “interesante”. DOCUMENTE IN EXCLUSIVITATE, IN CURAND. (Cerasela N.).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here