Spirala Urii naște Spirala Violenței/ Încălcarea Drepturilor Omului sub deviza Antipesedismului

0
87

O diversiune ieftină a Securiștilor, iar politicienii o mușcă și le place. Înainte a fost sub deviza Antibăsiștilor: Și atunci politicienii au mușcat-o și le-a plăcut. Înainte a fost sub deviza Antipontiștilor și AntiPSDiștilor, și lor le-a plăcut.
Atunci de ce această permanentă diversiune a Securiștilor e îmbrățișată când de un politician, când de altul, când de niște jurnaliști, când de alții?
Cum ar fi, de exemplu să spui că ești AntiDragnea și în același timp să spui că manifestările violente și grețoase ale lui Mălin Bot, un individ scăpat demult de sub controlul rațiunii, sunt demne de sancționat? Așa cum demnă de sancționat este și aducerea bodyguarzilor ca măsură de reacție. Uite, eu lansez o provocare jurnaliștilor și politicienilor, sau jurnaliștilor-politicieni:
Toți aceea care sunteți Haștagieni, să ieșiți public să spuneți dacă ați luat vreodată șpagă de la un politician sau om de afaceri, și dacă ați luat, să vă autodenunțați; și după aceea vorbesc eu cu Mălin Bot să vă fluture cătușele sub nas și atunci când vă duceți la WC; iar dacă mințiți, să-mi aduc eu aminte cum lingeați clanțele pe la vreun politician care-mi spunea: „Scapă-mă te rog de nesimțitul asta, că i-am dat și săptămâna trecută 5000!” După aceea vorbiți!
Iar politicienilor, le spun așa: Fiecăruia dintre voi i-a venit și îi poate veni rândul, într-o țară în care alți politicieni vorbesc de schimbarea clasei politice prin pușcărie, schimbare care pe ei să nu-i cuprindă.Dar le aduc aminte că și Dragnea se credea, ca și Ponta și ca mulți alții, imun la abuzurile unui DNA scăpat de sub control.
Trebuie să fiu clar: amândouă gesturile sunt de condamnat: și a găștii de golani ai lui Mălin Bot, și a găștii de bodyguarzi ai lui Codrin Ștefănescu; dar așa cum am spus încă din iarnă:
Ura naște Ură, iar violența naște violență, iar această spirală e încurajată printr-o manipulare ordinară a Securiștilor, dar și a unor politicieni și jurnaliști, fie descoperiț sau acoperiți, oriunde s-ar afla. (Gelu Visan –P.M.P.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here