EXCLUSIV/ O ALTA ESCROCHERIE “MARCA” STOICHICIU CEZAR DAN/STADIONUL “ILIE OANA” DIN PLOIESTI CU PROBLEME SEMNALATE DE ISU/CONTRACTUL SEMNAT CU ACEEASI FIRMA DE LA BAZINUL VEGA PLOIESTI

0
437

Ce a facut la Politia Locala Ploiesti a facut si la C.S.M. Ploiesti acest individ, Cezar Dan Stoichiciu. Solicitam ca organele de cercetare penala sa se sesizeze de urgenta.

Reamintim că, STOICHICIU CEZAR DAN, FUNCTIONAR PUBLIC este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art. 13 indice 2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 248 Cod penal anterior şi fals intelectual în formă continuată (116 acte materiale), prevăzută de art. 289 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. (2) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 33 lit. a) Cod penal anterior şi art. 5 Cod penal împreună cu: IONESCU MARIANABALACI CRISTIAN şi BARBU ADRIAN, parte vătămată fiind POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI din subordinea CONSILIULUI LOCAL PLOIEŞTI, căreia indivizii sus menţionaţi au prejudiciat bugetul Politiei Locale Ploiesti, cu  câteva miliarde de lei vechi. În plângerea penală a Poliţiei Locale Ploieşti cu nr.6857/08.10.2013, înregistrată la poziţia nr. 16/08.10.2013 din registrul procurorului de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, prejudiciul fusese estimat la “modica” sumă de 4.854.046.600 ROL !!.

Anul trecut, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.  Cităm din comunicatul de presă: “Cezar Dan Stoichiciu, funcţionar public în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, judeţul Prahova, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 5 octombrie 2015 – 18 mai 2016, întrucât a deţinut simultan funcţiile de consilier în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice, Contracte – Poliţia Locală Ploieşti şi de inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Cabinet Primar – Primăria Municipiului Ploieşti, încălcând astfel dispoziţiile legale”

a
b

 Astfel, directorasul in cauza semneaza la data de  23.05.2017 contractul nr 72 cu firma SOFEXPERT PROJECT SRL, cu sediul in comuna Sirna, pentru “lucrari de reparatii tencuieli interioare si exterioare la pereti si tavane special cu infiltratii” si nicidecum pentru reabilitarea totala a Bazinului Vega Ploiesti asa cum au fost pacalite autoritatile.

Sa va tineti bine! Valoarea contractului semnat de directorasul cu vechi state in achizitii (vezi prapadul care l-a facut la Politia Locala Ploiesti) este nici mai mult, nici mai putin de 441.111,61 lei fara TVA, in urma actului aditional nr 1 semnat, IN MOD DUBIOS, la aceeasi data cu semnarea contractului, respectiv 23.05.2017. Normal, directorasul cu “oamenii” sai de la C.S.M. cred ca s-au acoperit de hartii (vezi cele 116 acte materiale de fals si uz de fals pe care le-a efectuat la Politia Locala pentru a acoperi furtul din aceasta institutie).

Ce este interesant? Nesatul, directorasul penal Stoichiciu Cezar Dan semneaza un alt contract cu aceeasi firma pentru stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti.

La fel ca si in cazul Bazinului Vega din Ploiesti, actuala conducere a C.S.M Ploiesti trebuie sa aloce alti bani in afara contractului pentru a remedia starea stadionului declarat neconform de catre I.S.U Prahova.

Totul pe bani publici. Suntem curiosi ce explicatii va primi Comitetul de Coordonare in sedinta de azi de la “oamenii” lui Stoichiciu care incearca sa acopere “gaura”. Vom reveni! (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here