Am avut dreptate: DNA a comis un abuz/ Victoraș, ori ești bou ori faci pe boul!

0
142

Atunci când am scris postarea de dimineață, recunosc, citisem, ca cineva pasionat de Drept, citisem deci cu atenție toate textele de lege invocate de comunicatul de presă al DNA, de fapt dacă cineva ar fi fost atent, ar fi văzut că în emisiunea de aseară de la B1, am fost mult mai explicit, tehnic vorbind, în legătură cu legalitatea sau nelegalitatea HG.
Știam că nu există decât două posibilități:
1) ori procurorii DNA în frunte cu Laura Codruța Koveși sunt atât de proști încât nu știu să interpreteze legile și hotărârile CCR
2) ori suntem în fața celui mai grav abuz al DNA, în disprețul total al legii.
Intr-o emisiune de excepție, doamna avocat Ingrid Mocanu, fost expert de avizare la Ministerul Justiției mai mult de un deceniu, poate unul dintre cei mai buni juriști în viață din România( zic experții) a explicat simplu, cu legea în față că Hotărârea de trecere a bunurilor cu pricina din domeniul public al Statului în domeniul public al Consiliului Județean e perfect legală. Mai mult, în textul motivării HG prezentat în fața camerei, scrie negru pe alb că la momentul introducerii hotărârii, motivația era că exista o persoană către care urma să se concesioneze așa zisul „Lac Belina”. Asta arată cât de ticălos, mincinos și machiavelic e Victor Ponta, ori e un monument de Prostie!
Victoraș, ori ești bou ori faci pe boul! Atâta timp cât tu ai spus că habar nu aveai că suprafața respectivă urma să fie concesionată, aceasta fiind însăși motivația HG, ai mințit, ori ești tâmpit.
Revenind, HG-ul cu pricina e perfect legală, deci suntem în fața celui mai mare abuz al DNA, care ar trebui să fie urmat de demisia abuzatoarei, care crede că Justiția e ca Coldea de la brațul său, adică tocmai bună de f….t.
Ar mai fi ceva: M-a surprins lipsa de pregătire a juriștilor opoziției( dacă au așa ceva) care s-a grăbit să ceară la unison demisii, doar-doar or ajunge la putere cu sprijinul unui abuz al DNA. Vă las pe dumneavoastră să judecați.
Una peste alta, DNA a comis un abuz grotesc, iar opoziția i-a ținut isonul. (Gelu Visan –P.M.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here