EXCLUSIV/ TMB-SCAF le-a dat peste nas îngâmfaților cu epoleți din M.A.I.

0
217

ÎN CAUZA 21531/3/2016, TMB-SCAF le-a dat peste nas îngâmfaților cu epoleți din M.A.I. și mi-a admis excepția dovezii calității de reprezentant. A reținut instanța că „infractorii cu epoleți” care s-au erijat în consilier juridic pentru M.A.I. (cu încălcarea art. 348 Cod Penal, art. 26 din Legea nr. 51/1995 privind statutul avocatului, art. 10 lit. c) și f) din Legea nr. 514/2003 și Statutul consilierului juridic publicat în M.O. nr. 452/2014) au încălcat Legea (art. 82 alin.(1), art. 151 alin.(3) și art. 219 CPC) și i-a sancționat prin decăderea din dreptul de a mai formula apărări).
Ulterior, instanța a mai apreciat că M.A.I. nu a răspuns solicitărilor mele: ce activități de poliție fac „polițiștii” de la informații și relații Publice” (cu precădere „îngrijitorii paginii de FB” din M.A.I.)? EVIDENT CĂ NICIUNA! În schimb, sunt împopoțonați și remunerați cu salarii, prime, diplome etc. ca și amărâtul ăla din stradă care își vede casa și familia mai mult în poze (doar un polițist din stradă trebuie să țină 10 putori în birourile M.A.I.-ului: juridic, financiar, logistic, resurse-umane, mușamalizatorii ilegalităților și infracțiunilor șefilor – controlul intern, IT etc.).

În fapt, cam astfel de „legi” fac cei din M.A.I.: PROPRIA LEGE (prin ordine/instrucțiuni de ministru dispoziții, secretizate or neclasificate dar nepublicate) prin care găștile de puturoși ascunși prin birourile luxoase ale instituției și care persiflează pe orișicine (indiferent că e „prostan din stradă” or simplu cetățean) își oferă bunăstare pe bani publici .

P.S. Să-i vedeți când vor face recurs… cum se vor văita și vor schelălăi în fața judecătorilor „CAB-SCAF” cum „că ca ei, milițieni comuniști” nu mai e nimeni și judecătorii trebuie să facă doar ce vor și când vor ei…(Alexandru Firicel-SPR DIAMANTUL).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here